Låt mig presentera nykomlingarna i karraskålen..
..Nougatrutor, ischoklad och en italiensk hasselnötspralin som kallas baci (och om jag blir risig i magen av den sistnämnda så är planen att döpa om den till bacill). Att jag lyckdes med tre olika godissorter ut att ha ihjäl köket är en bedrift i sig. Nu har jag ju visserligen inte smakat dom än, men dom ser goda ut. Dessvärre har ju ögat lurat en förr :P
Här kommer en bild på nougatrutorna. Dom enda som är klara för tillfället.

Off i go till baket igen! Tjing!
/B
Här kommer en bild på nougatrutorna. Dom enda som är klara för tillfället.

Off i go till baket igen! Tjing!
/B
Kommentarer
Postat av: Linka
Mmmmm såg riktigt goda ut! Receptet tack!
Postat av: Challan
När är jag bjuden?
Postat av: Bea
Dom är superenkla att göra. Smält 250g nougat och 150g mörk choklad i vattenbad. Rosta under tiden 150-200 g flagad mandel i en torr stekpanna. När chokladen smält så blandar man i mandeln i smeten. Häll sedan ut i en 20x20 cm form klädd i bakplåtspapper, och låt stå svalt i 3 timmar innan du skär upp den.
Trackback