Har ju glömt att säga..

..att ni nyfikna som undrat hur det gick med den där jädra sushin förra veckan kan sluta undra nu. Den blev fel fel fel fel! Passa er för asiater mina vänner! Puss/ B

Tagget är på topp!

Årets happening är här! Jag är lycklig, förväntansfull, glad, fnittrig, sprallig, spänd, euforisk, sarlig och peppad till tänderna!! Fy fasiken så bra helg detta ska bli!

Ses i vimlet imorgon, mina vänner! Puss/B

Att vara eller icke vara!

Oj vad mina tankar snurrar om helgen....
På ena sidan har vi Stadsfesten, årets roligaste helg, partyhelgen #1.....the thing of the year helt enkelt!!
På andra sidan har vi en småfet, uppsvullen tjej i vecka 37.....

Ska man fara på festivalen nykter å kriga eller ska man stanna hemma och låtsas som om det vore vilken helg som helst??!!?  :D





Festivalfredagen i fjol!!   MAGISK kväll!!!





Hahaha, lördagen var rätt rolig den me :)
Kan faktiskt inte sluta le när jag tänker på allt kul som hände denna helg!



//Regina

Äntligen helg!

Medans alla har njutit av en fantastisk midsommarhelg har jag slitit på lassa! Känns dock som att jag kommer att älska mig själv för att jag jobbade när lönen kommer nästa månad :) Nu har jag i varje fall fått "helg" till på torsdag! Känns lovely nu när vädret ska bli fint!!

Sitter nu i soffan o njuter av en stoor godispåse som jag glömt att jag hade, framför Lotta på Liseberg! Sommarkänslorna är på topp och Christer Sjögren har kanske världens sexigaste röst!
Puss på er! /B

Sverige runt på 7 dagar!!

Har ju hunnit med en sverige-semester, firat midsommar och gått in i v36 sen senast!!
Semestern var helt underbar och midsommarhelgen hur mysig som helst.

Nu ska jag lägga mig ner i soffan och njuta av en film..... om jag orkar det vill säga!!
Skulle sova dygnet runt om jag fick.... Men det är bara att härda ut, nu väntar tre veckors nattjobb innan jag får semester.

Ha de gott!!

//R

23 juni ♥

Idag har det gått 10 år sedan jag & Huss officiellt blev ihop. Tio år. En lång tid. En underbar tid. En tid av både med och motgångar, men det som inte dödar stärker! Jag är så otroligt lycklig och ser fram emot att åldras med denna fantastiska kille :)

"Fira" ska vi göra när vi båda fått lite mera ledigt, så ikwell drar jag med bruttorna för den årliga sammankomsten i linkas stuga. Det ska bli så mysigt att få träffas och snacka & skratta bort en kväll. Hade önskat att jag kunde storpartaja också, men imorgon vankas jobb så det blir att hålla sig till colan.

Ringde just till wok n´ roll och skulle specialbeställda kvällens sushi, men det ska bli spännande att se om något överhuvudtaget blev rätt. 
- Va du lill ha? (inte ens ett "hej & välkommen till wok and roll")
- Hej, jag skulle vilja specialbeställa lite sushi om det går bra?
- Liiiset suuut
- Okey, så det går inte att få sig två stycken tolvbitars?
- Va lill du ha? Liiiset läcka
Efter TIO minuter och efter att ha dragit beställningarna sjutton gånger låg Huss typ dubbelvikt på golvet och skrek "Fråga om du ska maila i stället". Hahaha. Så det blir en liten överraskning att se om det blir korv och mackisar till middag eller ;)

Puss på er!


Problem är som småbarn. Ju mer du pysslar om dem, desto bättre trivs de.

En otroligt lättnad har spridit sig i min kropp. Pappa var på sin första läkarundersökning efter infarkten idag och till vår stora lycka så ser allt jättebra ut. Jag är så himla glad & lycklig över att allt har gått så bra för honom, och att han även själv säger sig må som en gud. Han strålar verkligen av levnadsglädje den karl'n!

Inte vet jag, men när ens familj drabbas av sånt här så inser man plötsligt vilka bagatellartade problem man kan ha. När ett "skitproblem" som egentligen inte ens borde klassificeras som problem ploppar upp i huvudet nu så skrattar jag bara åt tanken och känner mig istället tacksam för att jag har allt jag önskar i livet.

Typ som nu - Shit vad jag är nervös & lite orolig för imorgon!! Men varför ska jag vara det? Allt kommer ju att gå hur bra som helst!

Puss/B

Semester

Nu är det semester som gäller... imorgon börjar avfärd mot Stockholm, sen vidare till Norrköping, Vimmerby, Ullared och Göteborg!!
Är tillbaka hemma igen lagomt till den traditionsenliga kvällen hos Linka.

Sen väntar 3 veckors jobb igen iofs.... innan min riktiga semester börjar, men det glömmer vi nu :D

Ha det bäst!!

 

//R


Tjallå!



Inatt gör jag sista natten på en månad, för på onsdag börjar jag på nya sommarjobbet! Jag är så sjukt taggad för det. Det ska verkligen bli hur kul som helst att få testa lite nytt och få lite mera erfarenhet! Känns som de fem veckorna kommer att gå asfort och sedan återgår jag till min slapparsommar! :)

Denna måndag har innehållit städning, tvätt, lite hard work och så har Bea försökt sig på att handla på ICA-torget kring halv fyra. Handlingsrundan försvårades dock av att 90% av skellefteås pensionärer med medföljande rullatorer skulle handla PRECIS då också. Det gick faktiskt så långt att jag ringde min pappa på väg hem från affären och bad honom LOVA mig en sak på heder och samvete - att han ALDRIG skulle handla i middagsrusning med tanke på att han har hela dagarna på sig. Han lovade att hålla detta löfte! hehe!

Nu väntar en skön kvällspromis för mig och herr forsberg som förövrigt lärt sig sjunga "i ett hus i skogens slut" idag.

Puss/B

MYS!

img_0292 (MMS)

MYS!


Med sorg i hjärtat..

...har vi sagt hej då till sommaren för ett tag framöver :( Dessa heta dagar har verkligen varit så fantastiska och jag har njutit varje sekund! Det är trots allt inte allt för ofta som man vaknar upp till trettiogradig värme och en 'utomlands-dis' som ligger som ett täcke över stan. Sommarkvällarna har varit ljuvliga! Igår satt vi tjejer ute o pratade till klockan var två på natten och till och med då ville inte termometern bli svalare än tjugo grader! UNDERBART!

Idag är det nästan 20 grader kallare än igår. Snälla värme - kom tillbaka! / B

FEST!!!!

Har just varit i Drängsmark på fiskepremiären där... man får ju ta upp 3 regnbågar per startkort....
Fisket var över på 10 minuter, då var tre stycken i land, men det var kul att titta på dom andra å :P

Å nu är ju middagen till imorgon är klirrad!

Nu väntar fest för världens bästa Rigge som idag fyller år.

Hade tänkt gnälla lite över värmen, men nån fin person har ju sagt att man inte får det, så jag ska inte göra det.
Nää då!!   Jag gillar att det rinner svett efter ryggen på mig, jag gillar att mina fingarar ser ut som korvar och att jag har förlorat mina fotleder pga all vätska min kropp samlat på sig....  SOMMAR -got to love it :P

Ha de gott!!

//R

Goddagens!!

Vi skippar sammanfattningen....

Fredag idag, hemma méd en sjuk liten en, å när man är sjuk så får man ju faktiskt sitta vid TV:n och spela TV-spel ganska länge.... eller hur?

Men mina försök till en att få bort han en stund från spelet gick sådär....  Jag sa åt honom att om man sitter för länge vid TV:n får man fyrkantiga ögon, då skyndar han sig och stänger av spelet och säger då ska jag aldrig spela igen!!!  Jag vill inte ha fyrkantiga ögon....

Då var det bara att erkänna att det var ett skämt och slå på spelet åt honom igen :D

//R

Underbara sommar.

Sommar, Sol, värme, badenbaden, sushi, svett, vattenspridare, brännt kött, suringar, doften av syrener och hägg, törst. FY TUSAN VAD JAG ÄLSKAR DETTA!

Och vet ni; jag vill inte höra ETT ord om att den här värmen är hemsk, att det ska bli vinter eller att den är sååå jobbig! Nu är det bara att gilla läget alla gnällare därute!

Pussen/B

Everybody loves Ibiza!

Sådärja! Då hade man skaffat sig 2011 års första bränna! Idag skedde nämligen säsongsinvigningen för Ibiza med sedvanlig tonfisksallad och 'sekond hand-mappen' på spotify på hög volym! Imorgon kör ledighetskommiten en favvo i repris! (hade detta varit Facebook hade jag tryckt på gilla, hehe) Puss på er/B

Idag är jag avgrundsdjup!!

För det första - VILKEN FANTASTISK HELG! Den har innehållit allt från familjemys, slapp i massor till sol & sommar och en äckligt trevlig festkväll! Längesedan jag hade så trevligt! Kan man förövrigt annat än älska långhelger? I onsdags hade jag fredag, i torsdags hade jag lördag, i fredags hade jag fredag (igen) och på lördag hade jag lördag (igen). Lägg dessutom till två riiktigt sköna slapparsöndagar på det och vi har ett förbenat bra recept på en kanonhelg!

För det andra så har jag läst kanske den bästa boken någonsin. "Min stroke" heter den och är en självbiografi av den amerikanska hjärnforskaren Jill Bolte Taylor som själv drabbas av en hjärnblodning. Hennes beskrivelser av hur vår hjärna faktiskt fungerar är så sjukt facinerande. Fattar ni hur mycket man egentligen kan påverka bara genom tanken? Hur mycket av vår lycka och vårt välbefinnande som vi faktiskt kan styra genom att "välja" vilka nervbanor i hjärnan vi vill ska aktiveras i stället för att haka på det negativa impulserna som ibland uppkommer?!

Visste ni att det tar nittio sekunder från att den inledande retningen i hjärnan skickar ut signalsubstanser i kroppen om att vi känner ilska, rädsla eller andra sådanna känslor, för att sedan gå över. NITTIO sekunder! Det är faskien INGENTING! Om du fortfarande känner dig arg eller rädd efter dessa nittio sekunder så är det för att vi väljer att hålla i gång den nervkretsen i vår hjärna! Man kan således hela tiden bestämma sig för hur man vill känna! Varje ögonblick kan du välja vilka nervkopplingar du vill haka på, eller helt enkelt bestämma dig för att leva i nuet och låta reaktionerna smälta bort. Man kan tillexempel vara fysikt sjuk utan att för den skull haka på den känslomässiga tankebanan för lidande!

Du är vad du tänker!
Puss/B



Bra skit!

Det här med att vara ledig var ett grymt bra påhitt kan jag tycka. Tog årtiondets längsta sovmorgon i morse och har sedan suttit ute i min solstol och njutit av solen med en bra bok i handen. Ett i-landsproblem är ju dock att det blåser så förbenat. Bea unlike! Nu vill jag ju ha 30-gradig värmebölja och vindstilla! :)

Nu väntar en skön helg. I will njut a lot!
Puss/B

Love life!

Tidigare  i vår hade jag kallat det "low life" med tanke på min asociala sida som kommit till följd av allt slit med skolshit, men vet ni vad? Nu är det över! Uppsatsen är rättad, opponerad och mer än godkänd!
 
Vi var därför ut & "firade" med klassen igår. Eller jag och några till med mig firade rätt hårt i allafall! Jag hade dessutom sjukt trevligt! Untz untz untz!

Eftersom vi varit så kass med allt vad som kallas update här så ska jag dra lite punktformad sammanfattning av de senaste veckorna:
- En ny dator har flyttat in på Getberget. En Mac = Bea skitnöjd över webcamen!
- Jag har ådragit mig en hälseneinflammation.
- Jag har klippt mig.
- Mina favvisar är i final i Bigbrother.
- Sa jag att c-uppsatsen var väl godkänd? hehe
- Man får sjuuukt mycket brainfreeze av strawberry daquiry (eller hur tusan det nu stavas)
- Gled in som v.i.p på Olles igår. Inge status, men coolt ändå.
- Jag har SOMMARLOV!


That´s all for now! Tjing! /B

RSS 2.0