Vad gör TV4?

Hur kan dom få för sig att sätta in en wallanderfilm och förstöra det största söndagsnöjet man har!??????
Har kört runt på alla möjliga ställen för att hitta del 4 av Johan Falk, men dom var uthyrda överallt!
Gissar att man inte är den enda som reagerat över detta!?

Morr.....

Så sista stället jag var på gav jag upp och tog en annan film, -Captivity.
Får väl fungera som andrahandsval, hoppas jag!

Dags igen att vända på dygnet, nattvecka och jag kunde inte vara gladare!

//Regina



Kompis, det går inge bra nu..

I sista perioden trillade tårarna nerför kinderna av ren ilska.
Vad har hänt med kämparglöden, med viljan, med kunnandet? Det verkar som att rädslan att förlora har tagit över viljan att vinna...

Som ni kanske förstår så blev det förlust mot Thourettesgruppen med 100-2. Att domarna sen bestämde sig för att "yeey, idag testar vi hur många utvisningar det är möjligt att ta under 60 minuter" gjorde hela tillställningen så jädra pinsam! 10 utvisningar under en match. När fan hände det senast?




Om vi ska prata om trevligare grejer som gör mig på bättre humör (det BEHÖVS nu), så tycker jag att vi pratar om Köping, och om världens skönaste Tobbe! Vilken lirare!
Detta klipp har jag skrattar mig harmynt åt ikväll. Är han inte underbar så säg!



/B



Team Thorengruppen

Dags för match snart... Avfärd kl 10.00 från Edda.
Håll era tummar nu allihopa för att vi återvänder hem med 3 poäng! 

Å till dig som inte gillade våran Sex on fire igår, whats up with that?  :P


//Regina

Dags för kraschlandning!

Äntligen hemma, har varit en rätt full dag idag!
Efter jobbet var det dags att agera flyttfirma, tömde och fyllde en lägenhet på 2 timmar, riktigt bra gjort tycker jag, förutom ett litet missöde med ett rumsbord som vart i en miljon småbitar så gjorde vi det riktigt bra, längtar tills man får se när allt är inrett, efter det vart det direkt till Edda för att möta upp Rebecca och se IB, när jag sen insåg att jag inte ätit nån middag så fick det bli Frasses och en sweetchiliburgare, allt för magrutorna :P
När jag då äntligen trodde att soffan väntade så vart man chaufför åt några tokheta brudar som skulle på Toxic, men nu, NU, ska jag krascha i soffan framför en film och lite snarr......

Hoppas ni alla haft en skön fredagkväll!

Å C, hoppas du får en helt underbar kväll på dansgolvet :)

Puss

HEJ HELGEN!

Men så förbeeeenat skönt detta känns!! Jag ÄLSKAR att få helg ;)

Som ni märker har vi äntligen fått igång internet igen. Igår satt jag i min soffa med ett paj internet. Därmed pajjar ju tv´n eftersom dreamboxen är beroende av nätet, och likaså våran IP-telefoni. Som grädde på moset hade jag slut pengar på mobilen, och genast kändes det som man var traped in the 30´s!
Hur KLÅN gjorde dom förr? Skickade flaskpost & hoppades på det bästa eller? :P

Nåväl. Det känns underbart att vara förenad med omvärlden igen. Dock kanske ödet ville säga mig nåt igår?! Typ..storstäda läggan, tvätta, renbädda, diska eller gör nåt annat vettigt, sånt som man gjorde förr i tiden.. typ, mangla lakan?!
Vet ni vad jag gjorde i stället?
- SOV! ;)

Nu ska jag fortsätta röja lite här. Har köpt en ny, fin hallmöbel som jag måste installera i läggan! :)

Pyss /B


Till Ulven

Nå??? Hur många dagar har du kvar? Som Bea skrev är det svårt att ha nån nedräkning om vi inte vet när du kommer hem!!! :)

Och till det viktigaste  - Ska du med till Göteborg??? 
Vi har bokat en plats åt dig, å givetvis hoppas vi att du ska ta den!

Hoppas du har det underbart i paradiset... 
Gör inget som jag inte skulle ha gjort ;P

//Regina


Hej Onsdag.

Ja, man får faktiskt säga så! Det är bara några timmar kvar till onsdag. Skönt? Oja!
Snart är det helg igen! :D

Idag har det pluggats så det stått härliga till. Jag är numer proffs på kolecystit, kolecystolithiasis, peritonit, appendicit, cholangit, pancreatit, divertikulit, ileus & annat smått & gott... Shit vad mycket det är som ska in i min tröga hjärna :S

För intersserade så känner jag mig fortfarande ofräsch (men tack ändå, Eve, hihi) men är inte liggandes idag. Känns ju konstigt att säga det, men jag vill inge hellre än att det bryter ut nu så det går över nån jädra gång. Jag hatar att gå runt och känna mig orkeslös och hängig, då är det lika bra att det kommer nu, och så går det över sen!

Avslutar med en lite smårolig koversation mellan mig & maria idag. Ingen kommer fatta, men vi tyckte de var skitkul..!

Bea: Alltså, nu har jag hjärnsläpp. Men var gööör bukspottkörteln egentligen?
Maria: Men den producerar ju sånna där -as..

Nu ska jag fortsätta se hockeyn. Man kan få magrutor av sånt va?
Om 98 dagar draaaar vi! ;)
(och om typ 40 kanske ulven kommer hem!? ULVEN, VI MÅSTE JU VETA EXAKT NÄR DU KOMMER HEM OM VI SKA KUNNA HA EN NEDRÄKNING! DAAAH!)

Puss och hej.


Idag är det inge kul att heta Bea

0-4bb1360f4422cb6054e018766b4120a3.png


Det är megasynd om mig. 
Eller ok, det är det inte. 
Men liiite...

Jag känner mig inte alls fräsch. Har huttrat & svettats om varann i eftermiddag, orkar inget & känner verkligen att jag har några elaka bacillusker i kroppen som vill ut. 
Soffan har varit min bästa vän och nu ska jag hemsöka den igen för att försöka se paradise. Risken att jag somnar är dock överhängande..

Kram kram, skumbanan /B


Vet ni vad!?!?!

Idag är det precis 100 dagar kvar tills vi åker!

Dagarna går snabbt nu.... gillas ordentligt!

Ny vecka, denna vecka innehåller 5 dagar med dagpass, vet inte hur jag ska lyckas stiga upp imorgon när man två veckor gått och lagt sig den tiden, men det är bara å ställa om!
Därför tror jag det är dags för sängen!

Tjingtjong!

//R

Myssöndag!

Lagferren hos Theres igår blev sjukt lyckad! Jag hade så fruktansvärt kul, men kan man ha annat med 12 helt underbara brudar?
Sen att matchen gick bajs är en annan femma. Men jag har hört att innebandy bara är en lek, men att livet är en fest! ;)

Känner mig inte ett dugg bakeice idag, men det blev en lååång och skön sovmorgon iallafall. Jag låg och såg skidor & damernas 10 kilometer. SHIT vad dom är vältränade! Fick ju mjölksyra av att se dem på tv! :P

Nu blir det hopp inni duschen och sedan he sig iväg på innebandy. Vi ska heja fram Malå till en seger i herrfyran! :)

Pyss /B

Vadå? Är Henrik & Daniel tvillingar? :P


Nu taggar vi till!

Matchsamling om 35 minuter! WIIE! Idag är det fan bäst att alla är på g och har sprutt i benen! Ersboda står på menyn & jäklar så gott det ska bli ;)

Hade en riktig myskväll igår, med go-mat på olles, och sedan bio. Snabba cash var helt ok, men jag tror inte den hade varit lika bra om inte Joel K varit med! Shit så fresch! ;) Längtar redan till tvåan för frågetecknen är stora!

Nu ska jag packa kappsäcken och he mig mot edda! Håll tummar och tår kära vänner!


Helkväll!

Just hemkommen efter en lovely helkväll.....   Började med en match i bowling, där nio är the story of my life, varför ska aldrig den där sista käglan falla?  Den står och vinglar, men hittar alltid balansen igen! :(

Men jag vann iallafall en omgång!

Sen vart det att ta bilen till Bureå och se hockey, Bureå-Vindeln, tycker dock att det borde vara lag på att alla ska få spela i en hall.... shit va kallt, kunde inte heller sluta skratta åt att det inte kan vara kul  å sitta på bänken när det är -15 ute, lätt att hålla sig varm :)

Vindeln vann dock matchen med 4-3, tråkigt!

Sen bar det av mot Bion för att se Snabba Cash, lite besviken faktiskt, har typ 1000 frågor efter filmen, en massa saker som jag inte förstår!
Menmen hörde rykten om att en tvåa var på G, där kommer kanske svaren!?

Men en bonus var ju alla minuter man fick titta på JW....  han e typ fräsch!



En till rolig sak var att jag känner, eller kände en av killarna i filmen, fick som en chock när han dök upp på duken, att han var i den branschen visste jag inte! :)

Dags för sängen nu, match imorgon!

//Regina


HAHA!


Gratis är gott!! Kexchoklad likaså!

Jag är ju rätt bra på att bjuda på mig själv, så därför bjuder jag nu ut att nån får komma och städa mina garderober! Och det bästa av allt - DET ÄR GRATIS! :)
Om ni är riktigt snälla kan ni få en kexchoklad OCH en kram som tack för hjälpen!


Vi ses! /Bea

Deepshit a´la Bea

Ibland när jag ligger i min säng på jobbet och inte kan sova (som igårkväll, efter att jag mycket klurigt tagit en 2 ½ h powernap från halv fem till sju :P) så brukar jag ha en tendens att bli väldigt djup och överanalyserande. Det kan handla om allt mellan att lösa världsproblemen till vad meningen med livet är.
Igår låg jag där i sängen och undrade över hur livet hade kunnat se om man gjort andra val. Tänk om jag valt en annan gymnasieutbildning?! Tänk om jag fortsatt med fotbollen och inte börjat spela innebandy?! Tänk om jag hade hunnit med bussen, när jag istället missade den?!
Det känns som att ens liv till största del handlar om tillfälligheter och sammanträffanden. Om ödet.


För en massa år sedan minns jag att jag och min barndomskompis Johanna satt och såg en film – Sliding doors. Ingen höjdarrulle direkt, men jag minns den. Man fick följa hennes liv både när hon hann med tunnelbanan och kom fram till jobbet och fick beskedet att hon fått sparken, och när hon missade tunnelbanan och kom hem till sin man och fann honom med en annan kvinna. Nu känns det som att det bara var negativa saker som hände, men allt förde faktiskt något gott med sig ;)


Jag ångrar verkligen inte ett skit av det jag gjort i livet. Jag är stolt och glad över dom val jag gjort, och det känns inte som att jag velat ändra på någonting. Men dom ofrivilliga, som jag inte kunnat påverka, hade dessa kunna få mitt liv att se helt annorlunda ut?  Dom frågorna kommer man aldrig få svar på, eftersom livet bara kan ta en väg åt gången, men jag kan ju inte sticka under stolen med att jag är nyfiken.. ;)



/B


Lite humor innan jobbet!















Dags att åka på jobbet!
Tjing!

//Regina

10 hårda timmar kvar till helg ;)

Nu har raketforskarna i våran förening kommit på att vi ska byta bredband, från typ världens bästa Bredbandsbolag, till nåt Riksnet? Huh?
Äh, det kommer nog bli bra, men jag är alltid skeptiskt till varför man ska göra förändringar då allt funkar så bra från första början?! Och "Riksnet", ni hör ju bara på namnet - de låter ju som ett fejkföretag. Dom erbjuder säkert 0,5 mbit per timme... :P

Hehe, råkade ta en två och en halv timmas powernap efter middagen. Vad hände? :P Kommer säkert gå skitbra att sova ikväll! ;)
Ser iaf fram emot 08.00 imorgon då fröken B går på helgledigt! Man har dessutom en helt superdupertrevlig helg framför sig & det gillas skarpt! :) 

Pyss /B

Humöret är på topp!

Innebandy.....  ett intresse som verkligen kan styra mitt humör, går det dåligt en träning så kan jag vara på dåligt humör länge.... tävlingsmänniska kanske!??
Men när det går bra som det gjorde idag då är man på riktigt gott humör...finns inget roligare!
Tack till min femma som jag spelade med idag...det var superkul!!

Snart helg också..... kan inte annat än längta till den :)
Dom som åkte hem med mig efter matchen vet att jag redan i söndags längtade som en tok, å nu är vi snart där....

På fredag blir det att se lite hockey live...  men nu blir det div 2 istället för 3 som vi tittade på i söndags!  Sen blir det bio, å jag, JAG, ska gå å se en svensk film, vet inte vad som hänt med mig!?

Sen på lördag så ska vi vinna ;) över Ersboda innan det är dags för lagfest hos Tess!!
Å däremellan så har jag tänkt hinna med många viktiga roliga saker med lillhjärtat mitt!
Kommer att bli en helt lovely helg!!

Måste bara avsluta med en liten sak som jag funderar över!
Efter alla semlor som Bea verkar äta så kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa en idag, MEN..... varför ska semlor vara snygga?
Om man gjorde dom lite mindre snygga så skulle dom bli lite mer praktiska....  Gillar inte semlorna där det finns ett litet trekantigt lock på, hur har dom tänkt att man ska få in den andra delen i munnen?

Nää, dela dom på mitten så får man två delar att njuta av och som båda går att äta utan att man har grädde runt hela munnen och på näsan! :)

 


Det var allt för mig!


//Regina




Besvikelsen är total..

HELA dan (och nu överdriver jag inte ens) har jag gått och läängtat efter de två återstående programen jag TRODDE jag hade kvar att se av paradise hotel. Men snackad om att bli snuvad på konfekten då det visar sig att jag sett alla veckans avsnitt redan! Jag som trodde att det var några avsnitt som egentligen ska sändas på torsdag också som hade lagts ut på tv6/play :(

Åh, hur ska jag nu spendera resterande del av kvällen?
Ödet försöker kanske säga mig att jag borde styra upp PBL-plugget så jag slipp de i helgen? Men just nu känner jag att jag skiter i ödet, för jag ska ligga raklång i soffan och baaara se tv ikväll! :)

Men först får det bli en svängom i duschen.
Pyss och hej! /B

Anna Skipper skulle vara stolt.. NOT! ;)





Nu är pluggoBea på gång!! Fittjävlasataexaminationsuppgiften är nu inskickat till läraren jag skulle vilja överösa med samma superlativ ;) Jävlart så skönt att ha det bortgjort, och blev det inte alldelens alldelens perfekt den här gången så ska jag söka upp en viss brevlåda kan jag ju säga :P





Magen skriker av hunger nu, för blötan vi åt till lunch kanske inte var så mättande trots allt? ;) Anna Skipper skulle inte le som en sol om hon hörde vad man åt ibland. Ibland råkar jag av misstag he på "du är vad du äter" i samma veva som man sitter och äter middag, och det är typ det största misstag man kan göra. Helvete så dålig man känner sig! Tur dock att man kan skaka av sig informationen hon ger en rätt fort så man kan äta upp maten man råkat göra på cremefraiche, och tur att man har bra gener för annans skulle det fan inte vara kul ens! Tack mamma, tack pappa!

Det blir att gå & göra Beas supersmarriga pastasås nu & sen har jag en semla som väntar på mig! Det ska nog mätta min stackars lilla mage alldelens utmärkt! :)

Magrutor om 106 dar, nu kör vi!



/Bea




God natt!

Just hemkommen efter veckans första natt, en helt okej natt och den kan inte avslutas på ett så mycket bättre sätt heller!
Slog just på TV1000 och vad visar dom -Jo, Twilight!
Kommer att sova alldeles utmärkt! :)

//Regina


Vek?

Dagen efter en match är det inte roligt att heta Regina, kan iallafall vara glad över att knäet inte krånglar under matcherna längre, men desto mer dagen efter, stelopererad -Oja!

Men nästa vecka har vi lördagsmatch, så då är jag redo att träna en full vecka, känns skönt!

Nu ska jag ta och lägga mig å se Idrottsgalan en stund innan det är dags för en ny nattvecka på jobbet!

Ha de

//R

Glada nyheter!

Idag var första dagen på tredje terminen! Helst SINNES så fort tiden går! Men nu är det inte så skolshit jag ska snacka om!

Satt på en sjukligt tråkig förläsning med världens tråkigaste föreläsare idag då det börjar vibrera i fickan. Jag ser att det är min chef och det knyter sig i magen. Det har gjort det varje gång hon ringt nu den senaste tiden, då alla ärenden hon haft alltid varit negativa på senaste...
Kunde i varje fall inte svara, och då ploppar det in ett sms med "Hej Bea, ring så FORT du kan. Det är viktigt"

När föreläsningen var över ringde jag upp och fick den superroliga nyheten att JAG FÅR BEHÅLLA MITT JOBB!

Lättnaden jag känner i magen är inte att leka med. Jag vet att allt hade löst sig hursom, på ett eller annat sätt, men jag är så otroligt glad över att det löste sig på det BÄSTA sättet! :)

Nu ska jag kila iväg på träning med elitdamerna! Vi höööörs!
/B


Köping-Tobbe for president!

Tobbe från Köping - Vilken jäkla stjärna! :)
Man skrattar sig harmynt åt denna fantastiska människa varje söndagkväll och man kan aldrig vara nere efter att ha sett ett köpingprogram med alla dessa underbara kommentarer!

Kolla bara in det här; "du ser förjääävlig ut" hahaha!



/Bea

The girls are back in town, the girls are back in town...

Nu är vi hemma efter en lång resa till Hörnefors och en ännu längre resa hem från ett nästan besegrat Hörnefors... minus det sista bajsmålet som dom lyckades studsa in via Bellas hjälm på ett snöpligt sätt =(

-Ja ja! ett poäng är väl inte fy skam det heller men det är klart... lite skam känner man då man vet att vi kan sååååå mycket bättre! Hoppas att vi alla kan ta fram "the angry eye" nu i veckan och se till att vinna på lördag =)
Jag ligger just nu  i skrivande stund på soffan och latar mig medans min underbara kille fixar lite gomat =) Jag är verkligen lyckligt lottad <3
Nu ska jag äta =)
Hej svej leverpastej
/C

Sport is the shit på söndagar!

0-159ebf02dfb97a7df4b770065461da4b.png

Sport är shitten på söndagar!
Hemkommen efter våran egna jädra bajsmatch, som faktiskt känns mer som en förlust än som en oavgjord match, har vi entrat isladan för en drabbning i herrarnas div III.
Om vi ska tvärsnacka våran match innan jag går in på den här så vet jag inte riktigt vart jag ska börja & sluta. Vi var INTE heta! Hela serien har tydligen varit helt fuckt up idag, då alla lag verkar ha lirat oavgjort. Men vi hängde då med på trenden iaf, modemedvetna som vi är! ;)
Nu sitter vi som sagt och hänger på isladan. Lejon mot Arvidsjaur. Jauret leder med 3-1. Det vi kan konstatera är att det är betydligt mindre folk än när AIK lirar :P Men tur att bäst-publiken är här iallafall! :)

Tjingelitjong! /B & R


Hörefors - IBK

Dags för avfärd, å det finns bra vibrationer i alla femmorna, kan inte sluta med annat än vinst :)

Wish us good luck!


Lördagsmys!

En lördag som bara innehåller en massa mys gillas

Innebandy*Hockey*Robinson*Film*Popcorn


Nu är det dags för ett riktigt roligt tärningsspel som jag inte ens vet vad det heter, men men!

Kommer väl gå åt pipan, eftersom julklappsleken och nyårsklappleken gick så sjukt dåligt, jag verkar inte kunna slå ettor!!   Å jag är världens sämsta förlorare när det gäller spel!!

Men nu är det kanske dags att det vänder :)  Håll tummarna!


Tror på en relativt tidig kväll, måste ju ladda batterierna för matchen imorgon!!

På återseende!
//Regina


Bra Vibrations-kväll!

Här sitter vi i äääjväänders lya och har det soft. Spotify ljudar ur högtalarna på väldigt hög volym och vi trivs!
Vi har sippat lite ur vårt vin och våra drinkar och tar de mest piano.

Vi får se vart kvällen tar oss. Inga planer. Inga förväntningar. De brukar bli de bästa kvällarna! :)

Bra vibrationer FTW!

Pyss och hej bajspastej!

Då var det dags igen..

Veckan är snart över och en ljuvlig helg är på ingång!
En natt kvar, sen är det fredagmorgon och ledigt!

Fredagkvällen kommer att bli greeeejt, där är det VIP-kväll på schemat, måste bara hitta igen inbjudningskortet så man kommer in då det är en sluten sammankomst!   Köpa en flaska vitt ska å hinnas med!

Sen så ringde just telefonen och vi blev erbjudna ett jobb, jag och Bea ska testa stå BAKOM kameran för en gångs skull ;)    Vi kommer att medverka vid inspelningen av 4 avsnitt av en känd svensk serie!

Eftersom mycket är sekretessbelagt och det är kontrakt med tystnadsplikt m.m så vågar jag inte säga så mkt mer i nuläget!

Puss//  Regina


Helg!

Så hade jag rott i land den här kursen också! Sista tentan skrevs idag, och det ska MYCKET till om jag inte klarade den, för jag kunde allt utom en 1 poängsfråga. Sen inte sagt att man har skrivit precis det surf****n vill ha... Jag kanske har glömt en punkt!? :P

Jag rusar nu in mot helgen med ett stort leende!
Ska städa undan härhemma och göra helgfint, sedan ser jag fram emot en helkväll i soffan & bara njuta av friheten! :)

Livet är allt bra härligt!

/B


Snart smäller det!

Imorgon måste ni alla hålla tummar och tår för mig mellan 9.00 och typ 13.00! Först har jag tenta i sjukdomarna som drabbar hjärtat, lungorna, om sår och om diabetes. Vi snackar väl ett 20-tal sjukdomar och åkommor. Weeei! Efter att ha mjölkat min stackars lilla hjärna på den informationen ska jag sätta mig & skriva tenta nummer två - läkemedelsräkning. Fast det är bara en komplettering så den hoppas jag inte ska vara något problem - men ÄNDÅ! Tummarna kära vänner, tummarna!!

Jag vet att det blev ett jävla tjat om paradise på bloggen nu, men ikväll har jag nött igenom dom 4 avsnitten jag inte hade sett! Hehehe, kan inte säga annat än att jag ÄLSKAR utgången! :P

Duschen väntar på mig nu, för här sitter jag som ett svettigt skabb, sen kan ja behöva min smartness-sömn inför morgondagen!

Pyss på er! / B

04.02

Snart dax för hemgång... 3 timmar kvar, sen ska jag lägga mig och se alla 4 avsnitten av Paradise Hotel som släpptes kl 23.00!
Kan berätta att jag längtar :)
Som Bea skrev.... intriger är alltid kul att se på ;)

Annars händer inte mycket alls på dagarna, skönt att sova, men desto tråkigare, får väl se om nån nappar på mitt erbjudande om en lunch nån dag :)

Hoppas ni alla sover gott och har alldeles underbara drömmar!

//R


Addicted

ett nattjobb, en skoldag från 8.30-17.00, ett styrelsemöte, 5 biskvier och fyra paradise hotel-avsnitt senare så sitter jag här - trött som ett AS!

Paradise Hotel. Jag säger bara det. Aj lav it!
Intriger är the shit och jag är verkligen beroende :P
Men stripparbruden, Dalin (inte Tomas), vad FAN hände när gud skapade henne? Han måste ju ha glömt att äta sitt mellanmål innan coh inte riktigt ha varit klar i tanken vid produktionen :P

Näe, nu ska jag darra mig igenom parceremonin och sedan entra sängen. Jag kan behöva all återhämtning jag kan få, för imorgon är det tentaplugg all day long som gäller.
Peppad? Svar NEJ!

Men på torsdag är det över - thääänk god!

Puss /B

Göteborg Cup 2010

Har fått anmälningsblanketten till cupen nu, dags att börja dra ihop detta!
Tiden går fort, rätt var det är så är det den 13/5 och dags för en av årets roligaste helger!




Snart står vi där i korridoren och skrålar ;)


Gómorron!

Ligger fortfarande i sängen (soffan) å drar mig....  älskar dagarna när man jobbar natt, nu har jag två veckor framför mig där jag aldrig behöver ställa väckarn.....  bland det bästa som finns!

Ligger och slötittar på Neighbours, att den serien fortfarande går på tv, den såg jag när ja var 10 år..... men dom är ju uppe i avsnitt 5810, det tar ju några år att sända!
Men den får fortfarande gokänt! :)

Undra om det är dags för frukost eller om jag ska somna om!?!?

//Regina


Ett litet felsteg....

ett fall som var fruktansvärt klantigt!
Nu står man här,  1,5 år senare, det mesta är fixat, men inte riktigt allt!

Jag kan ju tipsa er om att ska ni ramla så gör det inte på ansiktet, betalade just en räkning på 9012 kr, det måste jag stå för själv, hur kul är det på en skala??   
Den första räkningen som var på ca 16.000 täckte försäkringen, (tack o lov) så summan av fallet, när allt blir klart kommer att ligga på ca. 28.000:- skulle jag gissa!

Känns så fruktansvärt onödigt att betala tandläkarräkningar, måste ju vara det värsta man kan lägga pengar på!?
Speciellt när man inte ens har ont, utan bara för syns skull!


Nä nu ska jag sova, försöka koppla bort alla tankar, som vägrar försvinna, på vad jag kunnat göra med dom där pengarna istället för att ge dom till Västerbottens Läns Landsting!

Gaaahhh...vill typ gråta!!!  

//Regina


Dagen efter, men med munnen stängd, för allas bästa :)




Tre nya poäng - katsching!

Att dagens match skulle sluta som den gjorde hade man väl kunnat drömma om, men knappast nåt mer. Tur att drömmar faktiskt KAN gå i uppfyllelse.

Idag stod Ö-vikslaget Gullänget/kroksta för motståndet, ett lag vi hade ganska stora problem med på bortaplan, där sifforna skrevs till 3-3.
Denna match blev inledningsvis inte heller någon dans på rosor.
Efter 11 sekunder gör dom 0-1 och efter 11 minuter leder dem med 0-3. Som mest stod det 1-5 till G/K. Kanonkul.
Men någonstans därinne valde vi att plocka fram vinnarskallarna och IBK-hjärtarna, och det gjorde vi, BIG TIME!
Under sista halvan av tredje perioden stod det länge 5-7, men när klockan tickade över 19.00 och sista minuten inleddes så hände nåt.. 

19.02 Mål 6-7
Sofie Frohm
(Christine Jonsson)
Skellefteå IBK
19.37 Mål 7-7
Sanna Häll Pettersson
(Beatrice Berg)
Skellefteå IBK
19.48 Mål 8-7
Emma Stenman
(Sofie Frohm)
Skellefteå IBK

Lyckan var, som ni kanske förstår TOTAL!

SÅ JÄÄVLA SKÖN VINST!!

Nu ska jag stoppa nå mat i lillmagen och sedan återgå till böckerna. Känns nästan bra att plugga, hihi!

/Bea


Bara en liten bild på nyårs ;)


Already gone


Lördagkväll

Det är lördagkväll, och här sitter jag, insnöad i böcker och anteckningar om angina pectoris, ateroskelros, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, diabetes, högt blodtryck, KOL, astma, metabola syndromet, bensår, bla, blaj, bla, bajs, blaj, bla, bla.

Så just DÄRFÖR ska jag prata om roligare saker! :)

I tisdags fyllde min söta vän Louice år (och jag nämner inte hur mycket, eller lite, då får vi andra bara ågren, haha) och självklart var jag på plats och firade hennes dag.
Jag packade mig i väg till Arvidsjaur mitt på dagen och möttes av uppdukat fikabord med kakor hit och tårtor hit. Alla ni som känner mig vet ju vilket kakmonster jag är, så jag trivdes som fisken :P

Senare på kvällen avnjöt vi en mycket delicious middag och sedan inleddes festligheterna, och om det partyt skulle jag kunna skriva superlativ till imorgon! Hellsike så kul jag hade! 
Träffade massor av känt folk som alltid är lika kul att umgås med, och lyckades dessutom med bedriften att äga dansgolvet utan smärre problem ;)

Jag har ju som legat av mig lite (eller snarare massor) när det gäller fotograferandet, men jag tog faktiskt TVÅ bilder den här kvällen, båda ungefär i samma suddnivå. Jävla kass mobilkamera jag har.. (för nåt annat kan det ju inte bero på.. hihi)

 

Nu ska jag dyka neri godispåsen och vräka, samtidigt som jag ska läsa lite om diabetes. Passar ju kanoners! ;)

Puss och hej!
/B

Ps: Tack för alla fina & uppmuntrande ord. Det värmer så otroligt! Man är lyckligt lottad som har alla underbara människor i sin närhet som håller en i handen när det stormar utanför..


Lonely

Ligger här hemma helt ensam i soffan =( Önskar att de andra bravibrationstjejjerna var här med mig och såg en bra film!
// Chalet

Det känns som jag tappar luften alldelens för ofta nu...

Luften har gått ur mig många gånger den senaste tiden.
Idag fick vi tillexempel veta att typ 95% av klassen måste komplettera examinationsuppgifterna. Och det är väl ingen slump att alla som godkändes var i samma grupp och hade haft en annan examinator som rättat uppsatserna...

Jag hatar att misslyckas. Det är det absolut värsta jag vet. Jag vet att alla nån gång gör det, för ingen kan vara perfekt och felfri, men jag skäms så sjukt mycket när jag misslyckas.
Precis så kändes det när jag for på varslingsmöte på kommunen också. 
Det är som att vandra in där med svansen mellan benen, som att det vore ett personligt misslyckande, trots att jag inte kunde ha gjort ett skit åt saken. 

Nu ska jag göra mig klar och åka på Edda och få komma på andra, trevligare tankar.
Och sen tycker jag den här tråk-karusellen kan få sluta nu. Det är inte roligt längre!

/B

-30.7

Kan inte annat göra än att längta till nåt annat!
Om man önskar sig något riktigt riktigt mycket kanske det slår in!



K.Ä.R.L.E.K


Snart helg.....

Kändes som måndagmorgon imorse, å helt plötsligt är det snart fredag, tänk så underbart om man alltid fick va ledig på onsdagar! 

Helgen kommer att bjuda på Innebandy i massor med början imorgonkväll och med slut på söndagkväll.... mellan matcherna tippar jag på lite mat och sömn!!   Helt okej i helg!! :)


Ser ni på Paradise Hotel btw???
Såg veckans parceremoni igår kväll och jag fattar ingenting???   Känns som om man missat massor, men jag har ju inte det.....  Det var ju inte ett par som stämde!


En till sak som jag kom å tänka på nu.....
Snart så släpps schemat för Februari, jag jobbar ju alltid 2 nattveckor per månad, men hur kul är det när det är OS 3 av 4 veckor denna månad!?
Hoppas bara för allt i världen att jag inte jobbar natt sista veckan, tänk att sitta på jobbet avskuren från omvärlden under hela slutspelet i hockeyn...... då bryter jag ihop!!

Håll tummarna för mig!

//Regina

Exotiskt väder och en pissed Bea

Har just kommit hem efter att ha gått en oskön promenad på 6 km. Mina kinder håller typ på att lossna!!

Fast så fort som jag har gått idag har jag nog aldrig gått förr. Dels pågrund av vädret och dels på grund av ilska.

Varslingen har nått oss nu, och jag hänger löst. Känns inge kul alls :(
Jag är så förbannat glad att jag har tagit steget att sakta men säkert lämna stället där de höga hönsen på sina vadderade jädra troner styr och ställer utan att veta vad dom gör. Det tas ingen hänsyn till lagar som gäller, inte till brukaren du jobbar med, inte till familjen du är hos och allra minst till dig själv..
Sen var det ju jävligt smart av dem att lägga varslingsmötet idag, då säker hälften av alla som skulle komma dog i köldslag på vägen dit.

Nu ska jag fortsätta med mina voodoo-dockor.
Svejs!




Omänskligt kallt!

Såg just att på väderstationen på Balder så är det -30.1, å det ä i regel 3-4 grader kallare här uppe på MB....
Ryser på tanken att jag måste lämna hemmet 07.15 imorgonbitti, då det enligt nyheterna dessutom ska bli ännu kallare under natten :(

Finns det ingen köldgräns för när man får stanna hemma under täcket med varm choklad och limpmackor?
Det tycker jag då borde finnas!

Sammanfattning av gårdagen: Roligt+ roligast+ ös+ känsligt+ missförstånd+pinsamt+5 km kyla = Lycka

Sweet dreams are made of this, Go natt!

//Regina


Tror på att drömma sött!!

Att stanna uppe för att se matchen när man började jobba 07.55 hade känts lite lättare om dom vunnit, men men, dagen gick rätt bra ändå!!  Mer än bra faktiskt, har faktiskt haft ett leende på läpparna hela dagen!

Nu äntligen väntar sängen iallafall, jobb imorgon, men det är ju nästan som fredag så det kommer att gå galant, sen på kvällen väntar hockey, hockey och viiine med tjejerna i laget, sen avslutar vi kvällen med ett träningspass på nåt av stadens dansgolv, såg att både S8 och Balzac har öppet!!  :)

Dröm sött!!!

Jo just ja!!

Denna låt är en av min och Beas favvolåtar på singstar, det är ju en duett, å utan att skryta -Vi är faktiskt ganska bra på den!! :)

Men den dan vi skulle klara av bägge stämmorna kommer nog aldrig att komma...... kolla in denna kille!!
Helt otrolig....


Nick Pitera:



Måste lägga in denna å, här sjunger han en av min favvolåtar:




Livet är en fest

Jag sitter bara här med ett stort leende på läpparna!
Gårdagens hallibaloo blev sjukt lyckad. Jag hade verkligen inga förväntningar på kvällen och så blev den helt suverän! Trodde verkligen att jag som enda nykter (ja, det kändes i varje fall så :P) skulle vara snuskigt less på alla mindre nyktra, men jag måste erkänna att ni skötte er bra vänner! :)
Sen att man fick skratta sig harmynt ett x antal gånger under kvällen gjorde den inte sämre direkt! Jag är övertygad om att jag blir minst lika utvecklingsstörd när jag dricker, så jag ska vara tyst! ;)

Trots att jag körde igår, så har jag känt mig sjukt bakis idag. Fylleångorna har nog gjort sitt! :P
Jag har därför legat i horisontalläge i soffan hela dan och matat "Mammas pojkar"-avsnitt i mjukisar och tryck mums mums till förbannelse (ekvationen att jag ska ha magrutor om 122 dagar går VERKLIGEN inte ihop, hehehe).

Näe, nu måste jag återgå till läsandet inför morgondagen. Har praktisk examination imorron, så håll tummarna alla! LOVA!

Vi hörs, skinnbörs!
/B

Sweeeeeet!!



Kan inte sammanatta helgen på ett annat sätt!

Låten ovan var kvällens mest spelade, i princip enda spelade :)

Säger inte så mkt mer......
Nu vätar sängen, så jag säger God natt, uppstigning 02.55, då är det dags för hockeyn!!

//Regina


Hej andra januari

Snaaart är det sommar igen!




Sov sött på den!
/B

Bea & Reginas supermyskväll!

Vi följde upp gårdagskvällen med en minst sagt lika smarrig nyårsdag ;)



(men jaaaa, vi är för omogna för att dricka rödvin...)




På menyn stod följande;

Till förrätt:



Till huvudrätt:



Till efterrätt:



..och till efterefterrätt:




Man kan säga att vi har haft en frossarkväll :P
(och JA, vi har ätit "vanlig" middag och vi SKA borsta tänderna!)

Nu ska vi träna lite. Det vill säga; zappa på tv´n och plocka upp godiset ur godispåsen. Vi kommer ha ALLVARLIG träningsvärk imorgon!

Puss & Hej!

Vilken underbar kväll!

Nyårsaftonen blev precis som jag hade önskat, och lite till!
Trots att jag vaknade upp på nyårsaftons morgon och hann tänka; "Vafan, har jag gjort ett restylaneingrepp inatt? Neheee, det är det munsår det kallas?"
Så man kan säga att jag var en riktig Victoria Silvstedt igår, för jag hade både putläppar OCH pratade svengelska då en av gårdagens festdeltagade var engelskman :P (dock har jag tagit ur siliconinläggen..)

Först avnjöt vi fantastisk god mat som alla lagt ner själ och hjärta i. Köttet var rött och fint och inte det minsta brunt!
Därefter spelades det spel, skrattades, dracks, lektes lekar (däribland julklappsleken. Shit vilken match!! Tur man inte är allt för långsint ;) ).
Sedan var det dax för klockan att närma sig tolvslaget. Kvart i tolv satt vi och berättade för varandra vad det bästa med 2009 var, och för egen del har det hänt så fruktansvärt mycket, både positivt och negativt, som utvecklat en så sjukt mycket. Men mer om det kan ni få läsa senare om i min Nyårskrönika.. haha!

Vi hade lite svårt att bestämma oss hur vi skulle spendera den sista minuten av året. Efter 10 sekunders velande kom tillslut Tess på att vi skulle Le! Skitabra idé. Så alla stod och log, för vad kunde vara bättre än att le in de nya året?
Det var alltså 15 skitnöjda personer som entrade 2010!
Och jag känner det på mig, detta kommer bli ett helt underbart år!

Det finns bara möjligheter, och svårigheterna löser vi tillsammans!

Slutligen citerar jag Tess som skulle läsa upp ett sms för oss som hon fått:
"Punkt, Pluss, Hartass, hartass, plus, punkt, plus, hartass, hartass, plus, punkt, plus, GOTT NYTT, plus, hartass, plus, ÅR plus, hartass.... alltså, jag fattar INGENTING!! vad menar dom???


Hahaha ;)

/B


Gott nytt 2010!

Känns helt sjukt att skriva 2010, har ju inte lärt oss skriva 2009 än!

Tiden går sjukt fort, men ett nytt år är iallafall här, vi tror att det kommer att bli det bästa hittills, nåt annat finns inte!

Vi har haft en fantastiskt kul kväll, med allt man kan tänka sig hör en nyårs till!
Mer info och bilder kommer imorgon, nu är det dags för oss att sova våran första natt på detta årtiondet!

Hoppas ni alla haft en underbarkväll!

//Bea & Regina



RSS 2.0