Vinnarskallar är vi allihopa!

Nytränad, riktigt kul, men det var lite polsk riksdag där ett tag, Markus har det han gör fram tills på Onsdag :)
Det är iofs inte så konstigt att det blir så ibland när mer eller mindre alla har nå sjuka vinnarskallar,  vi körde två tävlingar, yngre mot äldre och det var på liv och död, att vi fick några blåmärken av våra egna är ett härligt bevis på att vi vägrar förlora ;)

Måste ju tillägga -äldre 2 -yngre 0,  -Gammal är äldst :)

Nu lockar kudden, imorgon ska jag ha en helkväll med Clas där kvällen avslutas framför duken och New Moon!
Kan inte bli så mycket bättre!!
Kan nog inte förmedla via skrift hur mycket jag längtar, men om ni skulle se min drömmande min så skulle ni förstå :)


Sov gott!!

//Regina


Nothing to say

Jag har suttit här länge och väl för att försöka komma på något intressant att skriva, men det är bara tomt.

Det är måndag.
Det är grått och mörkt ute.
Jag är trött.

Välkommen veckan!

/B

Så sant så..


Ser faktiskt fram emot....

denna vecka, har ju inte träffat mina arbetskamrater på två veckor, ska bli kul med en dagvecka för omväxlings skull, jobbar sedan två nattveckor igen innan det är dags för jullov!

Idag är det första advent och när jag ser mig omkring här hemma kan jag inte göra annat än att le, det är så mysigt, julpynt och tända ljus överallt!
Skyltsöndagen var dock ingen hit, vad det går utför för denna dag, då man själv var liten så var det ju små stånd överallt, från Dallas ända till Te-magasinet, även fullt på torget, men nu finns ju inget av det där, fick faktiskt ingen julkänsla alls av dagen, bara förfrusna tår och fingrar, trots att jag tyckte att jag klätt mig!


Nää, nu ska jag fortsätta koncentrera mig på fotbollen, Zlatan målskytt, men snart står det 1-1, nu ska ju även Raul in verkar det som, bra, mkt bra!

Ha en skön slapparsöndag everybody!

//Regina

Hej söndag och HEJ betongkeps

Shit vilken kul kväll det var igår.
Det hela sparkade igång vid halvsju-tiden hos Linka, och trevligt värre blev det! Vi spelade massa spel, sjöng singstar (ingen högoddsare direkt) och snackade gojja.
Där vid halvtolv-tiden blev det dax att gå ut på krogen och kolla in tränaren till stans snyggaste lag som gick modevisning på s8. Han ägde hela catwalken i sann IBK-anda! :)
Sedan blev det massa shakande på dansgolvet, och det var inte heller här någon högoddsare att vi ägde hela stället! Men mest nöjd blev vi nog när dj'en sa i micken "..och här kommer en låt tillägnat ett helt damlag" varpå "Hur svårt kan det va" med Linda Bengtzing åkte på på högsta volym! Då kan vi snacka att en drös med IBKbrudar njöt! ;)

Men allt har ju en baksida...

På huvudet har jag en väldigt oskön betongkepa som inte ens ipren verkar hjälpa mot, dessutom är man trött som ett as, men det är liksom smällar man får ta! :)

Nu ska jag snöra mig ner i soffan och invänta Paradise hotel & sedan kallar jobbet!

Vi hööööörs! /Bea

Hej lördag och HEJ fest!

En sak ska ni veta därute, det är INTE lätt att vara tjej en lördag!
Har gått i genom jädrart hela garderoben (som förövrigt ser ut som ett bombfält i Irak) utan att hitta NÅT att ha på mig.
Var även ner på stan en tväris för att göra några småärenden, och även där gick jag lottlös! :/
Jag funderar på att dra på mig flanellskorta (de är ju inne nu), skinnväst och en par tajta skinnbrallor (som också är inne) och så flåttigt otvättat hår till det. Succé skulle det stavas. Succé!

Nu blir det att softa ett tag innan det blir omsvirning till superutstyrseln och sedan styr jag kosan mot linka!
Botten upp och resten i hålet! Nu kör vi! :)

Puss/B


Mindre lyckat!

Har haft en mysig morgon med Alex, vi har bakat pepparkakor, mycket fina var dom när dom låg där på plåten och vi var så stolta, men vad hände sen!? :/  
Lina ringde, å sitta i telefonen är ingen bra sak att göra när man ska försöka komma ihåg att om 5 minuter är pepparkakorna klara.....
Slutresultatet blev kolbitar, men Alex tyckte att dom faktiskt var goda, å huvudsaken är väl det :)  Han kan få alla om han vill :)

Nu blir det dags att vila ögonen en stund för att orka med kvällen, blir godmiddag, hockey och sen avfärd till Linka för lite laghäng, sen blir det gemensam utgång på S8 då tränaren till stans snyggaste lag blivit modell, iofs inget oväntat då man tillhör IBK ;)   Han har ju blivit tillpiffad i veckan och ska alltså gå en visning ikväll och vi kommer att vara på första parkett!! 

//Regina


Nog vart som jag inte ville att det skulle bli!

Middag ikväll på olles, suget efter en Fajitapita vart allt för stor, då vi kom dit så fanns det inget bord, så vi skulle avvakta 5 minuter, satte oss då vid en spelmaskin, stoppade i varsin 50 lapp, på två minuter hade vi tjänat ihop hela middagen, vart tom 40 kr över, dom tänkte vi var lika bra å spela upp då dom lika var över, 3 minuter senare plockade vi ut 500 till, en god å otroligt värd middag ;)

Innebandy sedan, en rätt rolig match där i tredje :)  Sen var det dags att bege sig hem för att se L.A Gigolo, tror ni inte jag satt på Edda och berättade att jag hatar olyckliga slut på filmer, å denna film var inget undantag, tror det är första komedin med ett sånt slut, nu var det säkert nån mening med slutet på filmen, men ändå!!

-Dom säger ju att LA är drömmarnas stad!

"Nu vet jag varför ankommande och avgångarna är på olika plan på LA:s flyplats, det är för att dom 30000 tusen drömmande personerna som anländer inte ska se dom 30000 hjärtkrossade personer som lämnar staden"

Tycker att hon skulle ha gjort tvärt om mot för vad hon gjorde!  Alternativa slut borde finnas på fler filmer :)


Fick föressten ett uppskattat besök av Clas mitt i filmen, borde hända oftare!!

Dags för lite "catching up" av paradise hotel!!

//Regina

Så var de äntligen fredag igen. De

2afd2d16108b1f509411c9ffa50a382e.png

Så var de äntligen fredag igen. Detta betyder idolmys och SM i chipsätning. Jag håller det inte helt otroligt att jag kommer lida av en sjuk träningsvärk imorgon. Nu tror ni kanske att de skulle kunna bero på att jag elittränar och kör gym 10 ggr i veckan, och de skulle man ju kunna tro, men sanningen är den att de kommer vara den sjuk jobbiga doppachirrenidirren-rörelsen som kommer kännas ( i kombination med all zappning på tvn såklart!) :P

Jag har dessutom hunnit göra jul i vårt hus ikväll. Allt är bara så mysigt och hemtrevligt nu!

Jag njuter med andra ord av tillvaron just nu :)

Puss /Bea


Because she is me!




I hate the girl that is so in love
I hate the girl that is so in love she blushes the minute he walks into the room
I hate the girl that is so in love she Can’t think of anything but him
I hate the girl that is so in love she becomes speechless
I hate the girl that is so in love that the only movie she can see is The Notebook
I hate the girl that is so in love she feels sick When he is not with her
I hate the girl that is so in love she imagines their entire future together
I hate the girl that is so in love she becomes naive
The reason I hate this girl is because she is me. You might be wondering what the reason for all the hate is. The reason is simple, the girl’s love, my love, was and never will be answered.



-Senaste inlägget på en av mina favvobloggar!
Är ni en sån som gillar blödig romantik i alla former är detta nåt för er:

www.leloveimage.blogspot.com

I LOVE IT!!!

//Regina



Å så var vi här igen!!

Skriver med glädje att om 6,5 timme har jag helg, denna vecka har bara svischat förbi!
Tränade igår, kändes helt okej, ingen smärta alls, var iofs typ stelopererad av Linkas tejpning, men det funkade ju!! 
Fick dock höra idag att matchen mot Sandåkern på lördag vart inställd, riktigt tråkigt, men på ett sätt positivt, får vila foten ytterligare några dagar  (man måste ju försöka se det positiva i allt)  :)

Vad händer imorgon då?  Jo....  :)   Ska till Piteå å shoppa julklappar, fast jag börjar tvivla på att det behövs! :(

Alltså, jag kanske är en barnrumpa, men jag blir typ deprimerad, när Carro fyllde år i måndags så vart det beslutat att vi "vuxna" skulle skippa julklapparna till varann, fine tänkte jag, tråkigt är det ju, men okej, vi kör på det!
Men då ikväll ringde Matte och funderade om vi skulle skippa julklapparna å, men HALLÅ!!!!!
-JAG VILL HA JULKLAPPAR!!!!!

Det är ju inte så att jag kräver en massa utan att ge, alla hade ju fått värsta superdunderfina julklapparna av mig me!!
Vad är en jul utan julklappar? (å nu behöver ni inte börja dra upp en massa saker som tex:  -Tänk på dom som aldrig får några julklappar osv..)

-Vi har alltid haft julklappar, å jag älskar julklappar, å jag vill ha julklappar, sådeså!!!
/Regina 7 år


Det vore ju samma som att ta bort kalle, eller julmaten för den delen, jag får väl helt enkelt ge mamma pengar och en önskelista om int annat ;)


//Regina





Sorgens dag!

Vart väckt idag av att min faster Ulla ringer och berättar att min farbror Berdy har avlidit nu på morgonen, dock i närheten av alla nära och kära, men det känns ändå så fruktansvärt när jag tänker på allt hans familj går igenom, men Berdy har ju verkligen varit en kämpe, han har varit sjuk så länge, men ändå allt bringat nytt mod och övervunnit hinder och kommit tillbaka!
En stark stark man med andra ord, men rättvist att bara få leva tills man är 55 år gammal, kan jag inte kalla det!

Vila i frid Berdy!!

Tänker på er, Maj Niclas Jessica & Roger

//Regina


Charlotta är en G.L.A.D tjejj idag!

Jag har fått min nya fina underbara dator idag =) Det är en läcker Macbok Pro fylld med läcker "kräm" och en massa "kryddor" på toppen! Jag kommer att vara världens snabbaste på denna underbara dator! =P


Älskar paket...

även om jag vet vad dom innehåller!!

Nu på morgonen låg det två paket i brevlådan med kort som äntligen blivit framkallade, dom har ju en tendens att fastna på datorn, men nu är 479 kort av det absolut bästa framkallat!!

Har sett korten säkert en miljon gånger, men det var ändå lika kul att gå igenom dom!
Nu fattas bara några album.....

Dags att sova nu, det blir träning ikväll, håll era tummar att min fot håller!!

//Regina

Så göra vi när vi krossa Luleå, sent en tisdagsaaaafton!



Just hemkommen från ladan efter ett inte ett allt för hett norrlandsderby mellan Skell och Luleå.
Jag tippade på en konfortabel 4-2-vinst till AIK, men jag missade på ett mål, då Lule valde att underprestera och låta Skell vinna med 4-1 istället :P Men inte gråter vi över det inte!

Idag blev det att heja och trängas med 5728 andra (varav 5000 måste ha varit arvidsjaurbor, då Louice verkade känna fler än jag :P).
Snacka om att man får nån släng av klaustrofobi/torgskräck/allmän panik i pauserna då man ska försöka "se om man känn nån" och gör det ödestigna valet att entra gångarna runt arenan. Alla ska åt alla möjliga olika håll och allt man ser är bara folk folk folk folk och lite..folk! Shit! Man är ju typ kallsvettig och svimfärdig innan man lyckats hitta tillbaka till sin plats igen :P

Nu blir det att kalasa sig mot sängen och hoppas att John är peppad på en dejt!

Puss & kram, skumbanan!

Vacker ♥


Kära Tomten!

Min väckare ringde kl 05.30 imorse. Den tiden ska fanimej INGEN behöva stiga upp!
Kravlade mig trots allt ur sängen sängen, och fixade alla morgonbestyren (omän det var i äkta sleepwalker-anda), och drog mig iväg på praktiken (aaa, sleepwalkerandan höll i sig även här).
Jag tror jag höll på somna säkert fem sex gånger under förmiddagens utbildning, inte för att den var speciellt tråkig, mer bara för att det kändes som nån jävel hade sandat mig i ögona..

Jag undrar om jag NÅNSIN kommer att bli en morgonmänniska?
Jag vill som hålla hoppet vid liv, för hur mysigt verkar det inte vara att vakna hyfsat i tid, gå ut och gå en promenad och köpa tidningen och någon god frukost, för att sedan gå hem igen och avnjuta den till "nyhetsmorgon"?!

Så mitt hopp ligger nu hos Dig, Tomten! Ge mig en stor (!!) dos morgonpigghet den 24/12 och jag ska vara evigt tacksam!

/Bea

Lite damm i hörnen....

är ett tecken på att man haft kul tror jag det heter, men nu ska dammet bort!
Ska försöka vara duktig nu i några timmar, vill ha det kliniskt rent här hemma, för på torsdag har jag tänkt tjuvbörja med julpyntning, ser fram emot detta hur mycket som helst, älskar älskar julen!
Å julpynta när man har det stökigt är ingen hit!

Ge mig bara lite styrka till detta för städning är inte ett av mina topp 5 sysselsättningar kan jag lova!

//Regina

If you break you buy!!

Idag var dagen då min mobil inte lyckades återupplivas igen, den har ju varit nära döden ett flertal gånger, men eftersom en person fick för sig att av misstag kasta den i golvet gick den i 1001 delar och det var en del för mycket! :(

Haft många kära månader med denna mobil, men nu är det över och jag har för tillfället min gamla Z600!
Fungerar tills batteriet är slut eftersom den inte går att ladda, men innan dess är det dags för personen som hade sönder den att införskaffa en ny till moi, det måste ju vara det bästa med det hela, har man sönder saker får man ju faktiskt ersätta ägaren, eller hur? :)
Vet bara inte vilken telefon jag ska välja.... finns många många många intessanta eftersom jag inte tittar på priset i första hand denna gång, man är väl inte dum ;)

Dags nu att sova, ska till Tello kl 09.00 och fixa min fot, önskar att han kunde säga att allt är bra med foten och att det bara är att träna, för jag har tänkt träna imorgon, har ont, men nu är jag less på att vila!

Sen blir det kalas imorgon också, denna söta tjej (som hatar att va med på kort) fyller 18 år!!!
Fast nu är kl över tolv, så jag säger -Grattis gumman!




Sov så gott

//Regina


En 7-3-vinst är Bra vibrationer!

Sitter härhemma nu och suger på segerkaramellen!
Dagens match mot täfteå var verkligen sjukt rolig att spela, och när det återstod typ fem minuter av matchen hade jag lugnt kunnat spelat en period till - så kul var det! :P

Jag just tryckt lite foody, så nu ska jag snöra mig i soffan och se en massa tv :)

Pyss & hej! /Bea

Vad hände?

Det här skulle va min dag enligt FB:





Å jag är en sån som verkligen tror på sånt här, men det här vet jag inte om jag tror på längre, har inte vunnit några pengar, ingen som ringde och sa: Vill du följa med å se New Moon -jag bjuder, hittade ingen 500:-lapp på marken, min smärta i foten försvann inte automatisk, inte ångrade dom sig och tog ut mig i VM-truppen, inte träffade jag S Ramos på stan idag, inte ringde dom och bad mig spela Bella i Eclipse (Twilight 3), inte kom Alladin flygande på sin matta och gav mig 3 önskningar, inte fick jag rita ett kors i taket, det jag hoppades allra mest på, men men, man kan inte få allt, eller hur!???

Så det där testet kan vi ju stoppa upp någerst!!



Dagen har som sagt bestått till 90% Innebandy, sen vart det myskväll, eller mys och mys? ;P  
Men det var iallafall ett väldigt trevligt besök av Jenny, Moa, Jim, Sam och Bea!

Nu väntar sängen, känns bara otroligt trist att inte kunna spela imorgon, vill vill vill!!!
Skulle kanske försöka lyckas ta mig till Fangtasia och träffa Eric, han skulle ju fixa min fot dirr ;)

Sov Gott!!

//Regina

Träningsläger

Gårdagsfesten blev en riktigt lyckad tillställning, trots att balzacvistelsen mer kändes som en prövning, ja, som ett enda stort träningsläger inför den underbara resa vi ska göra om 170-nånting dar! :P
Men vi överlevde alla "hallo beautiful sveeenska flicka" och känner oss starkare än nånsin inför trippen! ;)

Dagen har varit rätt fullsproppad med sport, sport och lite..sport! :P Vi har sett innebandy hela dagen och nu ska vi masa oss över till soffan och se när AIK kissar på HV!

Imorgon nalkas match, jag är taggad till tänderna! :)

Nu: Litervis med VATTEN och glada hejarramsor! :P

Pyss pyss /Bea


Myspys i soffan!

Ska passa på att tacka alla söta för ikväll, vi har många floskler och händelser att uppdatera, men det tar vi senare!

Ligger nu hemma i min mjukisdress och njuter i soffan, datorn ligger på magen och jag ska spela poker, ja ni läste rätt, poker!!!  Fick lite sug efter att ha sett J spela hela kvällen, så nu är det min tur!!  :)

Wish me luck!

//Regina

Jo.... Idol!!!
Hur rätt var det inte ikväll, ÄNTLIGEN säger jag bara, hoppas hon får en trevlig reza hem!!!
Hon har fått stanna alldeles för länge!!
Erik+Always=sant


Grymt bra vibrrrrrrationer!!!


Hjärnan säger nej, hjärtat säger ja!

Hemma och det är helg, ligger och ser somna med the voice!
Känslan är obeskrivlig :)

Läste just norran och VF och där fanns givetvis recensionerna av new moon, å det fick mig inte att längta mindre!!

*Romantiken genomsyrar denna kärleksfilm där hjärnan säger nej, men hjärtat säger ja*


Ska avsluta med ett litet klagomål: -vad har hänt med Idollistorna!?!
Är det nån söt person som tar åt sig så säger jag bara -bra!!  :)

Här har ni temat iallafall: kärlek, KÄRLEK!!!!
Längtar längtar längtar!!!


//Regina

Tårarna är nära!

Ååå vad jag vill sitta med Challan på bio nu, men istället så sliter man häcken av sig på jobbet, tror hela svenska folket har nån sorts önskan att vilja prata med mig och H för telefonerna slutar aldrig ringa!!!

Men, MEN...... ska försöka se det positiva i det hela, nästa fredag tycker jag låter som en bra dag att se den istället och imorgon så är det faktiskt just Fredag!!! Wiieee.....

Å jag vet att det tjatas om dessa jädra dagar i denna blogg :)  Men finns det några bättre???
Skulle inte tro det!

Hoppas ni alla sover skönt och har underbara drömmar inatt!!
Det ska jag iallafall unna mig snart!

//Regina


Jamen just ja!!!

Måste bara berätta att jag fick ett mail nu på jobbet där det stod följande:

Hej!
Din ledighetsansökan:

Titel: Semester
Start: 2010-05-05
Stopp:2010-05-16

har blivit godkänd av  *****



Nu finns det nog inga frågetecken runt resan längre, feels gooooood!!


1h 28 min...

Nu är det  bara en timme och 28 min kvar innan jag och min kärlek sitter fastklösta i biostolarna till premiären av New Moon =)

Jag kan väl säga att jag är något mer exalterad än vad John är men han ska ha en eloge som ställer upp för mig och fyller den tomma ekande platsen som Regina lämnar efter sig pga av jobb =( 

Jag sattsar rätt mycket på att han kommer att vara rätt ensam som kille i salongen ;) Jag tror dock inte att jag heller kommer att passa in i publiken då medelåldern säkert är kring 17 vårar men men...

Jag älskar vampyrfilmer och har laddat hela eftermiddagen med lite "true blood" avsnitt så nu jäklar!

Chalet

Vår TV-karriär fortsätter!


På julen får man ta från de undre lagret..

..men alladin ska lansera en nyhet för iår och därför måste en prallin lämna asken. Så se för tusan till att DIN favorit stannar kvar i!!


www.raddajulen.nu

/bea

Upplysningsvis...

Facebooktricket som alla snackar om i sina statusar funkar.
Detta kan jag säga efter att jag efter måånga & långa övervägningar testat :P
Till slut vann nyfikenheten över min mogna sida och vips var det ringar fulla skärmen.
Men innerst inne vet jag ju att jag inte är ensam om att testa. Alla gör det. I smyg. Och ingen vill erkänna ;)

"FACEBOOKTRICKET: "Tryck Upp, Upp, Ner, Ner, Vänster, Höger, Vänster, Höger, B,A, Enter,Upp, Ner. Det kommer dyka upp magiska ringar på din skärm! För att få bort dom så uppdatera sidan bara. DET KOMMER ATT FUNKA och om det gör det så kopiera detta och dela med den till andra!!"

/B

Njuter!

Sitter här med ett fett leende från öra till öra. Anledningen stavas "LEDIG IMORGON".
Behöver jag säga hur fantastisk jädra skönt det känns? :P 
Medans ni andra släpar er upp som lik ur sängen imorgon så kommer jag ligga kvar tills jag får liggsår, kanske se lite "vakna med the voice" och annan morgontv i sängen. Sen ska jag traska runt i morgonrock så länge jag bara kan, och sen ska jag klä på mig, haha!

Det har varit finfrämmen på getbergsvägen ikväll. Louice & Micke har varit här och chillat lite. Dom hade med sig glögg och saffransbullar, så nog har vi tryck nog!
Jag hade nästan glömt bort hur gott jag tycker glögg är, men nu kan ni ju skriva upp att jag ska hinka mängder framtills jul ;)

/Bea


Där slog nån huvudet på spiken!

"Nothing worth having comes easy"

-No shit säger jag bara!!





Årets julvärd!



Årets julvärd heter Lisbeth Åkerman.......

Är det bara jag som saknar Arne Weise!??
Han är ju julen personifierad!

-Kom tillbaka!


Intalar mig själv att helgen snart är här!!

Men det är kvar några jobbnätter och lite annat vardagsgöra först, men jag längtar lite extra till denna helg:)

Nån innebandyträning blir det nog inte imorgon, foten är nog lite värre tilltyglad än var jag trodde :(
Det är absolut inga problem att gå rakt framåt, men minsta lilla sväng, eller att jag rör foten i sedled så skriker jag av smärta!!
F-N säger jag bara, så j-vla onödigt, varför ska man skada sig för!?
Men jag är nog tillbaka till veckan, jag är allt för tjurig för att stanna hemma med lite smärta, även om det är det sämsta man gör!!

Jamen just ja, vi var ju till Umeå och såg Innebandy igår, fick mig en ny Idol på Innebandysidan, trots att alla runt om mig verkar avsky honom (vi talar givetvis om man gör på planen nu, inget personligt), men shit vad han överbevisade mig på alla plan, när jag såg han så tänkte jag först att han skulle jag inte vilja möta i en mörk gränd ;)   Sen när som började spela så var han bara bäst, inte ett felpass, klockren i närkamperna, spelade PP, BP, 5-5 utan att typ aldrig byta, han måste ju ha haft en speltid på 40-45 min iallafall! 
Nää, han var king, däremot så trodde jag att han var typ 30 bast el så, sen gick jag in på deras hemsida och ser att han är 20, hahaha så fel man kan ha!

Men Carlbom har fått sig en utmanare :)

Nää, nu är det snart dags för avfärd mot Lagergatan, har 8 timmars slit framför mig!

Puss på er allihopa!

//regina


Mina 48 timmar med jobb, skola och

0-26337f9ec7a00852c1e20bcdba609927.png

Mina 48 timmar med jobb, skola och träning (i sträck faktiskt) börjar lida mot sitt slut! Weei! Ska bara tok-plugga lite mer om sår, och sen ska jag ta välförtjänt paus och vara lite social! :)
Och snart äre helg ju :P
Puss puss /Bea


Dags att sova.....



//Regina

Kroppen värker och huvudet gråter

Fan vilken skitmatch igår! Vi började ju så bra i första perioden varför kunde det inte fått hålla sig över alla tre perioder. Vi är ju så pass bra!

Jag är verkligen dålig på att förlora. Jag blir så grymt besviken på mig själv. Jag ältar situationer tills hjärnan gråter. Önskar att man kunde känna att man har gjort sitt bästa för dagen trotts att det gått bajs, att ibland så har man dåliga dagar och det är ok men men...

Dom jobbigaste förväntningar man har på sig här i livet är ens egna!

/C
 

Efter 17 min var det slut!

Har laddat hela helgen för matchen mot Ibk Dalen, men för mig vart det endast 17 minuter, sen fick jag bege mig till ett sånt här ställe:



Kom i en närkamp med en dalenspelare och trampar snett, sen när jag ska "rädda" situationen så ramlar hon över mig så jag hinner inte få tillbaka foten i rätt läge och matchen var över för mig.
Det enda jag tänkte på när jag å låg å vred mig i smärta var att ställ dig upp och snälla börja inte gråta Regina!!
Men tror ni jag klarade det?  Nää då, grät hela vägen in till akuten, MEN jag kan lova att det gjorde ont, det bultar fortfarande i hela foten, kryckorna är mina bästa vänner!
Men enligt röntgenbilderna så var det inget brutet iallafall, tack o lov!
Så jag ska träna på onsdag, så är det bara, även om det blir med kryckor!!


Nu ligger jag å ser premiären av Paradise Hotel, älskar dokusåpor!!!
-Verkar bli en spännanade säsong ;)

Sen blir det att försöka hitta nåt annat att se, måste vända dygnet igen, nattvecka väntar :)

//Regina 

Skit å

Matchen gick ju inge vidare :( Sursataförlust mot Dalen, men matchen var väl rätt så jämn skulle jag säga. Båda lagen gav och tog. Dalen tog dock lite mer mot slutet och kunde vinna med 6-4.
Men det är bara att gräva ner sig och gräva upp sig igen!


För intresserade så är det detta som jag roar mig med de närmaste dygnen, med start om ca 2 h.. :

22-08 Jobb
09.15-16.30 Skola
20-22 Träning
22-08 Jobb
08.30-? Skola

Vi höööörs, och då är det väl tisdagkväll eller nåt?

Puss /Bea

Radioteatern ger...

Efter en mysig lördagkväll på Midsommarstigen i goda vänners lag, med massa tjejsnack, tv-tittande och fritidsspionage valde jag att strax innan tolvsnåret börja bege mitt trötta ass hemåt.
När jag likas var i farten ringde jag och frågade om killarna, som spenderat sin kväll på JT´s med öl och poker, skulle ha skjuts nånstans. Och de skulle dom.

Jag pumpade upp volymen REJÄLT i bilen och körde nermot stan.  I rondellen vid statoil på norr börjar en låt som jag verkligen avskyr, så jag trycker på kanal "2" på bilsterion. Där har ALLTID Rix fm legat, men inte ikväll, för ikväll låg den oskuldsfulla tjejen med trasig diskmaskin med stygga vaktmästaren på just denna kanalplats.
Ur högtalarna EKAR en massa stön och flåsande och fraser som "åhh, jag älskar när vaktmästaren kommer", "jag får alltid extra service av min vaktmästare", "min vaktmästare är verkligen händig"

HAHAHAHAHA! RADIOPORR!!!

Det visar sig att jag rattat in (haha) P1.
Jag ringde Regina skrattade så jag höll på bli harmynt. Hon kollade upp att jag tydligen lyssnade på Radioteaterns program Radiosex!

Sen när började man sända porr-radio? hahahaha!


När allt är bara bäst....

ska det självklart dyka upp något som förstör lyckan!

Glömde ju berätta att jag fick frågan om jag ville jobba natt nästa vecka istället för dag och jag vart helt överlycklig, tror inte ni kan förstå hur glad jag blev, tackade givetvis JA dirr, Men.........

Jag ska ju för f-n (ursäkta språket) på bio på torsdagnatt, kl 23.59, har längtat i en hel evighet på denna uppföljare, hur ska jag göra nu????
Höll på börja gråta när jag insåg detta.

Tror ni jag kan lyckas få nån som kan jobba mellan 23.30 till 02.30 år mig?   Nån frivillig själ??  Kommer att vara evigt tacksam!!! 


Hur som helst så måste detta lösas!   Det bara måste det!



Nu blir det dags för sängen, tidigaste kvällen på hela veckan och det är lördag....Jaja, är det match så är det!

Campus*Söndag*IBK Dalen*15.00*Be There!!!


Sov gott!!

//regina

Skoförbud på läktaren - umebor ÄR

323136453ad07e5b9d2930917f1836df.png

Skoförbud på läktaren - umebor ÄR konstiga (Och Jenny, detta gäller inte dig ;))


frukost för folk på resande fot!

0-5dcb50cbb798d6d0782bfd0b965d53ba.png

frukost för folk på resande fot! Nu bär det av för en dag med shopping på schemat! Vi ska till staden som vi passerade på 3 min förra helgen :)


Soffjuryn säger sitt

Så var det dax för experterna i soffan att tycka till om dagens rond i Idol-ringen!

Efter en lite hektiskt genomgång av programmet (vi såg faktiskt allt på rekordsnabba 22 min :P) så har vi ju våra favoriter.

Topp tre ikväll är helt klart Mariette, Kalle och Tove!
Erik är ju alltid bra men valde nåt jädra avskum till låt. Då får man liksom skylla sig själv att man inte hamnar topp tre på våran lista! ;)

Reza kan ju resa hem nu tycker vi. Helt katastrofalt superdålig.
Därför kommer det inte helt otippat vara hon och Eddie "jag hänger löst varje vecka sen serien startade" Razaz som fighten om sista platsen står emellan.
Givetvis hoppas vi att det blir Reza som får lämna, men vi vet ju hur tröga svenska folket har varit tidigare. Vi mena - skicka hem idols snyggaste i form av Rabih. Lite ögongodis hade ju inte varit fel. :)

(Nu utbrister en diskussion bloggerskorna emellan. Regina håller INTE ALLS med om att han är ögongodis och nu blir hon sur för att jag skriver så. Men jag skriver så ändå. Hon tycker liks att Dille är snygg.. Vars undrar jag då? Jaja...)

Over and out!
/ bea o regina


Det här med att få tummen ur..

Jag är verkligen FÖRDÅÅÅLI ibland. Eller rätt ofta.
Jag gjorde bort allt skolshit igår så att jag bara skulle kunna fokusera på att ha en skön fredag, dock med städing, "men de är ju fort gjort" tänkte jag. Pyttsan!
Kom hem från jobbet i morse och somnade inte helt otippat framför vakna med the voice och vaknade kvart i tolv. INTE ACCEPTABELT.
Sedan har jag surfat lite och sett ännu mer tv istället för att städa. INTE ACCEPTABELT!

Fattar inte varför det ska vara så förgrönat svårt att få tummen ur och göra nåt vettigt!
Men nu mina vänner, NU ska jag ta tag i skiten!

Middagsfrämmen, innebandy & idolmyyyys med söt står på schemat! Me lovin´ it! :)

NU: Spotify med ALL min favvomusik på högsta volym! NU KÖÖÖR VI!!

/Bea

(en liten parantes bara; jag har blivit beroende av ett spel på min mobil som jag kommer på mig själv med att spela när vi har tråkiga föreläsningar. INTE ACCEPTABELT!)

Idolernas första duetter

På fredag sjunger idolerna inte bara ensamma de låtar som toppat listorna de senaste åren. Det är även dags för årets första duetter.

Temat på fredag är topplista, vilket innebär att alla låtar vi kommer få se är sådana som på 2000-talet legat högt upp på topplistorna. Här är idolernas låtval och de som kommer framföras som duetter.

 

Erik Grönwall sjunger Bodies av Robbie Williams

Eddie Razaz sjunger Curly Sue av Takida

Reza Ningtyas Lindh sjunger Halo av Beyoncé

 
Calle Kristiansson sjunger Bad day av Daniel Powter

 

Tove Östman Styrke sjunger I wish I was a punkrocker av Sandi Thom

 

Mariette Hansson sjunger Bleeding love av Leona Lewis

Efter solonumrena kommer idolerna tillsammans framföra duetter.

 

 

Reza och Eddie sjunger If only you av Danny och Therese

Mariette och Calle sjunger Someone new av Eskobar och Heather Nova

Tova och Erik sjunger Kids av Robbie Williams och Kylie Minogue

 



Pratade just med Bea i telefonen och så kom hon på att hon missat att lägga ut detta och ingen av oss visste temat.

Jag kan lova att det finns två sjukt taggade tjejer som längtar till Idol imorgon, jamena, titta på låtlistan!!!

Älskar låtar som betyder nåt för en, Curly Sue är en låt som ger oss bägge rysningar varje den spelas, å det slår aldrig fel, varje gång jag sätter på radion så spelas den och jag mår lika bra varje gång!!

Bleeding love, låten som spelades sönder på radion våren 2008, men den satte sina sår, inte alltid positiva tankar, men det kan man väl inte heller kräva?

If only you påminner om allt RUNT OM Dannykopian och ett intränat uppträdande som aldrig blev av :P

Halo, festivallördagen hos David, bara goa minnen!!

Kids, duetten som jag och Bea spikar på singstar!

Nåväl, nu vet ni mina minnen, eller en liten del av mina minnen till dessa underbara låtar!!

Eftersom vi ska hinna med att se lite innebandy imorgon också, så blir det att spela in det, men det betyder ju att man kan se det om och om och om igen!!  :)

Jag har bara en invändning med låtlistan, tänk om Erik hade kunnat sjunga Curly Sue, hade varit sååå mkt bättre!




//Regina

 

 

 


Varför vara finne när man kan vara svensk?

Jag ska erkänna en sak, och jag vet att jag garanterat inte ensam om det - jag ÄLSKAR att klämma finnar.

Jag kan beskriva detta ämne sjukt bildligt om ni vill, men jag tror ni är med på noterna!? ;)

Här kommer min topp tre över sköna typer:

På tredjeplats: Kratern
Ett sånt där "hål" där man ungefär med en veckas mellanrum kan klämma
ut en smal smal vit mask. Vinst varje gång!

På andraplats: Den mogna gulingen

En sån där färsk, fin finne som bara behöver en liiiten liiiiten pusch, och då
kommer den BIG TIME.
Det är inte helt ovanligt att dessa splaschar till så kraftigt att man får tvätta toaspegeln sen.

På förstaplats: Svartingen

Det enda som kan synas är en liten svart prick, men när man väl börjar klämma så kan man knappt sluta. Ofta blir dessa "maskar" rätt långa. Helt klart favoriten!




Förstå ni känslan att klämma den här? :P















Welcome to the boring life of skelltowns elit!

(Har inte alls sett för mycket gossip girl)

Onsdag idag och jag är uttråkad, dagarna bara går, veckorna går, snart jul, det gillas iofs, men varför tar man inte vara på tiden?

Samma sak varje dag, vakna, jobba, middag, träning, sova och så börjar man om igen!
I somras så längtade jag till när hösten skulle komma med allt vad detta innebär, men nu saknar jag dagarna som var fyllda med sol, värme, glädje och spontana grejer varenda dag, göra det som föll en in för stunden!

Men det blir väl vad man gör det till, så jag ska bättra mig -Carpe Diem

Vart bara tvungen att lägga in några bilder från underbara sommartider!


















Ja, nog skulle man kunna backa tiden!!!

Men jag ska göra allt för att få den årstiden jag gillar allra minst till att faktiskt fungera riktigt bra!

(Eftersom jag inte har en enda bild på denna dator så har jag snott dessa på nätet, men eftersom dom är på oss så tror jag inte att jag bryter mot upphovsrättslagen!?)   :)

Nu ska jag ta å sova, är så sjukt trött på jobbet på dagarna och jag hade tänkt att detta skulle bli en tidigkväll, men det gick ju sådär!!

Söta drömmar allihopa!!

//Regina


Jag ska ta fritidsspionaget till nya höjder.

Sikken skitdag.
Kände på mig redan i morse att jag skulle ha stannat kvar i sängen :P Men istället blev det skolan med tråkiga föreläsningar. Eller egentligen är det väl inte själva ämnet som tråkar ut en utan snarare föreläsaren. Hon borde starta ett förlag där hon lanserar ljudböcker med godnattsagor!! Tur som tusan att man har helt underbara klassisar som alltid gör saken lättare :)

Hem, snöra i sig middag och sedan valde jag att toppa dagen med en skitträning som grädde på moset. Tjoho! Tur att det är en ny dag imorgon! :)

MEN innan dess ska jag ta fritidsspionaget till nya nivåer. No need to say more! ;)

Puss puss /B

Klitorispåsen talar...

Som K-påse så tackar & bugar jag för allt firande igår =)
Efter natten den 10 Nov så insåg jag det stora behovet vi kan ha av en K-påse så jag har utvecklat en affärside kring detta. 

Affärsidéen kommer att introduceras under skyltsöndag då detta är skyltfönsternas dag. För vilket tillfälle kan vara bättre att visa upp k-påsen på än denna dag då man får gnida vad man vill mot rutorna ;) 

Jag har hört mig för lite runtom här i stan och intresset är otroligt stort. Tess som jobbar på T-magasinet var i eld och lågor över idéen om att använda K-påsen till T-påse och slå två flugor i en smäll. 
Bea trodde hårt på att försöka få in K-påsen i vården då man även kan använda den som stomipåse. Fröken "Tysk nittiotalsdisco" kom då med den eminenta iden om att återanvända Beas bajsfyllda K-påse som bajsballong och kasta den på häxor som ibland passerar på jobbet ;)

Jag kommer att ha en releasefest då påsen släpps. Ni kan anmäla ert intresse i kommentarerna så får vi se om ni kan hugga någon av VIP platserna till den stora festen ;)
//K-påsen

EN STOR DAG!

För dom flesta av er är den 10 november viiilken dag som helst, men inte för BraVibrations-tjejerna!

Den tionde november är en stor dag, för idag firar vi nämligen att kli*****påsen har 2 årsjubileum!

Jasi, vilken fest det var!
10 november 2007. Julgala på ladan. Photoshoot med blåa västar som vi snodde i baren (don´t ask). En tävling om vem som kunde blåsa ut flest ljus när garderobspersonalen hämtade våra jackor. Skjuts till stan med en söt & snäll farbror i hans gamla volvo 145. För mycket av det flytande.
En hundbajspåse utanför statt. Ett snygg vurpa utanför donken. En uppseendeväckande fras som skreks över hela McDonlads - och en legend var född!!

Av sekretessskäl väljer jag dock bara publicera tre bilder då resten kan verka stötande.




Snål?

I dag har jag känt mig som en pensionär, eller varit en pensionär för andra gången i mitt liv, första gången var ju när jag & Bea var i Turkiet.
Dom sa uttryckligen -Ohh...here comes the paaaansjoneeers!!
Men vi tyckte det var helt okej att gå isäng kl 22.00!

Men tillbaka till denna dag, var just på coop och handlade, behövdes då det ekade både i kylen och skafferiet, när jag kom till hyllorna där allt finns för Tacos så tänkte jag -nää, usch, har verkligen inget sug efter tacos, så jag traskade vidare, men då ser jag en liten skylt att Santa Maria har kampanj just nu när det gäller denna måltid, det var typ halva priset på allt, då kom snåltarmen fram, köpte typ 3 av allt, tortillabröd, nachochips, salsa, kryddor, tubs m.m!

Sen när jag står å packar varorna så kan jag inte låta bli att skratta lite för mig själv, varför köpte jag det här!?
Kommer garanterat att kasta bort allt för att datumet har gått ut!

Men men, det var ju billigt iallafall!!   Ni vet.....rabatter is the shit! :)  Billigt är ju nästan gratis!  SNÅL, Oja!



Nu är det hockey som gäller, iallafall med ett öga, det andra har jag lagt igen, trött, tröttare, tröttast!

//Regina 

Vars går gränsen för vad man kan gråta över? :P

Jag måste ju vara inne i nån hormonell toksvängning just nu.
Kommer nämligen på mig själv med att sitta och grina till ett klipp på fejsan med några som har tagit studenten. Tilläggas bör att jag inte vet vem NÅN i klippet är :P Jaja, jag är väl bara sentimental eller nåt, haha!

I övrigt har det väl varit en rätt normal onsdag.
Fast jag kom på nu..Det är väl bara tisdag idag?
Ok, i övrigt en rätt normal tisdag då.

Hade uppföljning på skolan idag om hjärtats sjukdomar, och det känns rätt skönt att ha mycket av det bortgjort. Jag har gruvat mig en hel del för att läsa om hjärtat då jag hela tiden påminns om när mamma blev hjärtsjuk. Tankar som "tänk om jag hade vetat det här tidigare och kunnat göra nåt" dyker upp, och jag känner mig så sjukt blåögd ibland som inte såg. Men hur skulle jag veta? Mamma visste ju inte ens...

Ibland undrar jag hur sjukvårdspersonal gör för att inte blir så känslomässigt involverade i patienter som berör dem extra mycket? Jag tror och hoppas att sånt kommer med åren, när man skaffat sig mer erfarenhet. Men hur ska man liksom greja det när man gråter som en stucken till löjliga tecknade filmer (och studentfilmer på folk man inte ens känn)? :P


Roligare tankar än såhär har jag inte idag :P
/B


kul jul! :(

Hamrén har gjort entré genom att idag hålla sin första presskonferens.
Kul nyhet han kommer med då - Zlatan är osäker för spel i landslaget..

Huvva så trist! Om det är nån som behövs så äre ju Zlatan!
Men ni kan vara lugna. Jag ska försöka muta honom med några kexchoklad ;)

/b

Ont i magen.. (och det är inte pepparkaksdegen...)

Jag vaknade upp i morse med en sån olustig känsla i magen. Jag kan inte helt sätta fingret på vad det är, men jag antar att det är en kombination av flera saker...

Tänk om jag bara nångång kunde släppa kontrollen lite, för jag behöver inte ha stenkoll på allt.
Tänk om jag bara kunde sänka kraven på mig själv lite. Visst, man ska ha mål i livet, annars kommer man ingen vart, men tänk om jag bara kunde banka in i huvudet på mig själv att folk tycker om mig även om jag skulle misslyckas med något.
Tänk om jag nångång kunde sluta oroa mig för skitsaker. Allt löser sig, det sa iallafall mannen som sket i badkaret..

Ibland undrar jag för vems skull jag gör saker. Är det för att utveckla mig själv eller för att vara andra till lags?

Åhh, vad jag längtar tills måndagsångesten släppt....

/B

Why do I hate Mondays!?

http://www.youtube.com/watch?v=D0qNGYxUwmU

men gööööör nåt vettigt!

Så hade man sett vilka alla ensamma mammor valde. Shit så romantiskt :) Och nu sitter jag som på nålar och försöker hacka mig in på tv3´s hemsida för att se avsnittet "hur gick det sen?" men de går förbannat dåligt!

VARFÖR SKA ALLA SE DETTA JUST PRECIS NU NÄR JAAAG SKA SE DET?
Gör nå vettigt vetja.
Vik tvätt, klappa katten, tvätta strumpor i handfatet, snurra runt runt tills du spyr. Gör bara NÅT annat, för nu är det MIN tur att se!

/Bea


Jobbfestpartyprinsessan in da house!

Alltså vad hände!???
Men jag kan ju berätta att jag hade sjukt kul så länge det varade!
Kom till jobbfesten vid 22.30, där inne så vart det lekar, märta styrde upp en liten drickalek åt mig så att jag skulle hinna ikapp, men nu såhär i efterhand så har jag nog en gång för alla lärt mig att man inte ska försöka med sånna saker, är man efter så är man!!

Sen kom början till slutet, Jonatan säger åt mig att sätta mig i bilen, för nu skulle vi till ballen och han hade fixat skjuts, men under den bilresan gick nåt fel, när vi kom ner på stan så fanns inte jobbfestpartyprinsessan längre!

Det enda jag ville var hem till min säng, fast när jag väl var hemma så valde jag soffan!

Hur som helst, hade två riktigt roliga timmar, jag ska försöka tänka att det var värt det!

Lite sömn, lite mat, lite vätska och så en match på det är inte den utimata uppladdningen för en bra fest!

Men nu har jag fått tillbaka matlusten iallafall så nu blir det å äta frulle och sen ska jag lägga mig å se senaste Bring it on!

Ha en trevlig söndagkväll allihopa!

//Regina


Sagan om de fyra partyprinsessorna

Det var en gång fyra partyprinsessor var äckligt taggade för en sjukt rolig lördagkväll med massa shake på krogen.
När deras buss anlände kl 22.00 blev det brottom hem och svira om till partystassen och korka upp vinaren.
Tre av fyra partyprinsessor hade förferre hos Tousan (med start kl 22.30). Den fjärde partyprinsessan hade jobbfest, och skulle återförenas med sina vänner på stan lite senare och i samlad trupp entra dansgolvet och slå klackarna i taket.

Men något gick snett.

En massiv omgång "Över eller ynder" hos Touse skördade sitt första offer, som vid utgångsdax återfanns i fosterställning på toagolvet.
Och så var dom bara 3 partyprinsessor kvar.
En stannade kvar med det skördade offret och så med lite enkel matematik så var dom bara två partyprinsessor kvar.
Efter telefonkonferens skulle de två återstående partyprinsessorna mötas nere på stan, men väl där så har jobbfestpartyprinsessan fullt sjå med att hålla i sig i en björk vid busstorget.
Och så var det bara en partyprinsessa kvar.

Att man ska vara den enda som pallar trycket :P

/Bea

Live från bussen!

Pepparkaksdeg och morotskaka verkar vara vinnarreceptet för dagen!
Får vi hoppas:P

Nu har vi just kommit in i umeå, tack o lov så är vi igenom denna skitstad på mindre än 3 min! ;)

Sen låter vi bilden tala sitt tydliga språk.......



JA, vi är helt normala! :)
Puss

Klassfest och skrattfest!

Fröken Berg har haft en helt lovely kväll med sina söta klassisar. Ida ska ha bebbe på en månad och nu tyckte vi att det passade bra att tacka henne för tiden som varit genom att förgylla hennes kväll med vårat underbara sällskap :P

Vi har ätit trerätters middag och lekt lekar, lekt lite lekar, lekt några lekar, och så lekte vi en lek! :) Hur jädra trevligt som helst iallafall.
Måste bara säga att jag verkligen tycker om min klass. Det finns alla dess sorter och vi är en helt fantastisk kombination. Som en gottochblandat-påse..fast lite bättre ;)

Trots att glaset innehållit cola så har jag verkligen njutit av kvällen, men nu ska jag entra sängen och börja laddet inför morgondagen då bussen styr mot Ö-vik för bortamatch (och whopper, hehe)

Sov sött alla glutters därute!
/Bea


Ps: Regina; Du har kommit åt knappen "ändra redigerare" längst ner, därav ihopskrivningen :P (svar Ja, i´ve been there done that)

Fredagsmys!!

Har en riktigt myskväll för mig själv nu, med en liten försmak av vad som komma skall! Den mysigaste tiden på året -Julen! Har laddat upp med saffransbullar, pepparkakor och julmust,satt på mig mjukisdressen och tänt ljus, toppa det med Idol och kvällen är fulländad! 






Sen tror jag på en tidig kväll, behöver all sömn jag kan få inför morgondagen, match i övik, sen blir det hem till personalfesten, all inclusive alá GVP! //Regina

OBS!! Har inte skrivit ihop allt som det ser ut,allt sitter ihop av nån j-vla anledning! Ta det för vad det är :)

Resfeber

Vårat resgäng har utökas från 5 till 6 personer, Emma ska å följa med!! 
Det fanns EN plats kvar, det var nog ödet som lämnade den till henne! :)

Söttjejen har aldrig varit utomlands förut (England & Finland räknas inte), å det bästa var nog när hon började fråga vad hon skulle packa (typ 180 dagar kvar till avfärd) då sa jag att det kan vi ta sen!!!  Hahaha

Men sen insåg jag nog att jag har lite resfeber jag me, pratade med Challan i telefonen å då började vi också prata om vad vi skulle ta med oss och vad vi skulle göra på dagarna, kvällarna och nätterna!!!

Kanske dags att lägga locket på en stund, kan ju lämna detaljerna i några månader iallafall :)
Hur som helst så tror jag på en kanonresa, det är ju faktiskt mitt 15:e besök till detta land!

//Regina


Gott & Blandat

* Jag fick mig en Twilightkompis tillslut, det blir jag å Chalet som ska gå och se New moon!!   Inte länge kvar nu....

* Resan är i princip klarrrt å betarrt nu som Bea skrev nedan!  MEN....jag vet nåt om den som mina reskamrater inte vet nåt om :)  Å detta kommer att bli greeejt!!!

* Denna kille gör serien allt mer sevärd :P
  och jag vet vad jag ska göra när jag vaknar imorgon! :)


* Match i helgen.... det gillas!  Dock är det Övik borta, men so what, busstiden kan va ganska kul med vårat lag!
* Föressten så gillas nog hela helgen.....hoppas jag!

Nu ska jag försöka bli miljonär, hittade en triss i börsen som jag köpte för länge länge sedan!
Wish me luck!

//Regina


Jag tror jag har hittat en ny Laserman

Som ni kanske vet så är ju Bonde söker fru ett stående inslag i min onsdagskvällsplanering, och varje gång jag ser Roger, ni vet han det rödhåriga tapet, så kan jag liksom inte sluta flina. Och här har ni honom. 45 och troligtvis oskuld. Men han gör rätt i att vänta tills han hittar den rätta - helt klart.

Om Aftonbladet skulle köra "C-kändis misstänkt för seriemord" på löpen så skulle jag liksom aldrig tveka över vem det skulle kunna vara.
Killen är typ 45 bast, bor tillsammans med mor och far på en ödslig (men vacker) gård på en ö ute i stockholms skärgård. Sist han dejtade var för 25 år sen, och då var han väl nere på "skriva-kärlekslappar-och-fråga-chans-nivån" och nu har han insett att det brinner i knutarna och att det är dax att skaffa sig en brutta så då kom han på den brillianta idén att söka till Bonde. MEN VAD HAR HAN DÅ DRAGIT DIT FÖR BRUDAR?
Visst, kaka söker maka, men dom verkar ju int navle nån av dom :P

En har en sån där kusligt stirrig blick så man tror att öga ska rammel ut när som helst, och när hon pratar låter det som att hon lider av nån sorts alkoholdemens. En annan kör grå-allover-stylen och är grå..ja..hela hon. Tänderna, håret, personligheten... I dagens program kom hon i en tight grå tischa UTAN bh. Visst, det kanske hade varit snyggt på jennifer aniston, men här snackar vi inte den potetialen..  Sen ser väl dom två andra hyfsat normala ut, men då säger dom inte ens flaska. Lycka till att föra en konversation med den där snubben då liksom!

Jaja. Det ska nog lyckes för Roger också ska ni se. Han har ju lyckats få till en hångel trots allt, dock behöver vi ju inte nämna att det mer liknade ett överfall än en passionerad kyss :P

/Bea


Klarrrrt och betarrrt!

182 dagar kvar och nu är inrikesflyget bokat och klarrrt!
Jag längtar så jag håller på att förtvina!! :) :)

/bea

No answer..... på fullaste allvar!!

Sitter här och biljetterna har släppts till new moon och man kan inte boka dom, utan man måste köpa dom dirr, nu till problemet, Beagricen svara inte, å jag gissar att hon jobbar då?!  Då filmen börjar 23.59 natten mot fredagen den 20:e, Å challan har mobilsvar på!!  Tack för den tjejer!!
Jag vet att ni inte är exakt lika hajpade som jag är över detta, men ni kan väl iallafall låtsas!!!!  :P

Å Louise...har ju inte ens ditt nummer!  (här tror jag vi har ett lika stort fan som jag) :)

Nu köper jag dom iallafall!!   Jag får väl skaffa nya twilightkompisar om int annat!!! :)
Å jag kan nog offra mig att se filmen några gånger dessutom!


//R

Godmorgon!

Paniken som uppstod igår har lagt sig lite, för ni som inte har koll på vad som hände var att Alex kräktes och kräktes igår kväll, å jag har en sjuk fobi för magsjuka!!

Jag drog upp tröjan för munnen, tog en sax och klippte sönder hans tröja för att inte behöva kladda runt med all spya, stoppade in honom i duschen, därefter tvättade jag allt här hemma och mig själv med sprit för att komma undan alla virus som kan ha spridit sig.....

Sen begav jag mig till jobbet å hypokondrisk som jag är så fick jag nog allt lite ont i magen, kände mig illamående och började planera att om jag blir sjuk nu så borde jag ju ändå vara frisk till helgen, har inte tänkt missa matchen!

Men all oro var nog i oöndan (tar i trä) Alex har efter duschen mått hur bra som helst!  Inga mer symptom så det var nog nåt helt annat!!   TACK säger jag bara....  magsjuka är nåt jag skulle offra mitt högra ben för att slippa!

Nu blir det att piggna till för ett till GRAVEYARDSHIFT!

Tycker beskrivningen stämmer ganska bra in på nattjobbet:
"Your skin is cold, there's sand behind your eyeballs, and the world is creepily silent, just like the graveyard"




//Regina

Kolla in sötvovven! Hahaha!

KOLLA IN DENNA SÖTVOVVE IN ACTION!
Så söt så man får hål i tänderna!!!





Sprutad och klar!

Jehepp, då var man ett halvblodssvin då!
Har just kommit hem efter att ha varit och sprutat in lite grisbajs i armen, så nu väntar jag på det som alla har pratat om, dvs; "min arm svällde upp så den blev såhäääääär stor (varpå dom visar en bula på armen med händerna och överdriver na se jävulskt)", eller varför inte "jag låg i 45 graders feber säkert 4 dar", eller "jag kände en som dog av vaccinet".
Vi får väl se vad som drabbar mig, men lite risig lär man nog bli.

Jag tycker hursom att det är lätt värt det att vaccinera sig. Får man sjukt hemska biverkningar så kan man ju föreställa sig hur det hade varit att få självaste flunsan, dvs typ tio resor värre.

När jag satt där i väntrummet kom förresten självaste kommunalrådet och satt bredvid mig. Han skulle minsann också vaccineras, och nånstans känner jag mig lite hedrad att jag prioriteras lika högt som han. Är jag kändis nu? :P



/Bea

Det är smällar man får ta..

Har ju glömt att säga att jag har en liten lårkaka på höger ben, och diverse blåmärken på vänster.
Dessa uppkom efter i lördags och ni ska bara veeeta vad jag har grubblad och klurat på vad tusan jag gjorde den kvällen :P

Men idag gick det upp ett ljus.

Anledningen till mina blåmärken stavas Musikleken. Sen vet jag inte om dom uppkom när jag snörde mig från en stol till en annan eller om jag fick dem när jag och Robban slogs om samma stol och han släpade stolen med mig fastklamrad på runt halva rummet..
Men är man med i leken får man leken tåla, och de är ju en förbannat rolig lek för lättroade ;)




















/Bea

En helt vanlig måndag

Bea säger:
Vet ni vad som hände idag?
Efter tentorna som jag skrev idag, och som jag dessutom spikade, drog jag på stan en sväng. Jag traskade runt lite på affärer, hittade en massa snygga kläder som jag köpte. Jag lallade sedan runt där i min egna lilla värld och får huxflux syn på två femhundringar som ligger rakt upp och ner på gågatan! "Den som hittar dem, den får dem", säger jag högt för mig själv och stoppade dem i plånkan.
Gick vidare lite till och då mötte jag Björn Gustavsson som frågade mig om jag vill träffas över en lunch. "Självklart" säger jag. Mätt och belåten efter en helt UNDERBAR lunchdejt åkte jag sedan hem och fann en lägenhet som har städat sig själv kliniskt ren.

Ja, det var min dag det. En dag i mängden skulle man kunna säga! :)

Bea menar:
Kollade mig i spegeln i morse och undrade vem fan tomten med fågelboet till hår var. Konstaterade rätt fort att det var 25 svåra år om konstruerat mästerverket. Gick ut och gick i spöregn med Foppa. Drog vidare på skolan och skrev två satatentor (varav en som man måste ha 100 % rätt på, vilket jag kan säga att jag INT har) Efter det var jag helt död, så efter en lunch drog jag hem och såg "sunes sommar" för kanske 15 gången. Lägenheten ser ut som ett av AlQuidas bombarmästerverk och jag ids inte göra nåt åt de.

Måndagar är underbara.
Ge mig helg, klassferre, match och lagferre iställe!!! :P

/Bea




Tack alla för en underbar helg!

Gårdagskvällen var helt fantastisk! Men kan de bli bättre än när stans två bästa och snyggaste lag samlas och festar som om det vore för sista gången!? ;)

Jag och R skulle ju göra en liveupdate igår, men det var något vajsing med mms;en till bloggsiten, för jag fick bara felmeddelande på felmeddelande att inlägget inte kunde publiceras :(
Nåja, nu har ni ju redan sett vad vi hade för oss igår, men här kommer inlägget som egentligen skulle ha publicerats kl 22.15 igår:



Puss från LeopardBea och SjörövarRegina!

Alla helgons helg!

Så var helgen över och det har varit en underbaaaaaaar sådan!
Maskeraden igår vart riktigt lyckad, kanske lite fööör lyckad för vissa! ;)
Bilder kommer här nere....

Idag har jag mest sovit, vilket var välbehövligt!  Sen bar det av till mamma för mat, man uppskattar dom alltid lite extra när man blir bjuden på en lyxsöndagsmiddag :)

Såg även lite fotboll, Solna AIK vann SM-guld över ett lag som visst kom från samma stad som Örgryte ;P

Jo just ja, måste ju nämna dagens stjärna -Avander!
Han fick bokstavligt talat ta skitgörat när vi städade festlokalen...hahahah!!!
Det verkar som om folk saknar vett & etikett när dom besöker toaletterna, usch säger jag bara!!











Nää, nu ska jag fortsätta att se denna mållösa hockeymatch!!
Sen blir det att försöka hålla sig vaken så länge som möjligt igen, nattvecka väntar!

//Regina

RSS 2.0