Dagens:

Antal ätna biskvier: 3
Antal sedda Astrid Lindgren-filmer: 2
Antal gånger jag sagt 'åh, jag vill vara ledig inatt': 7

Sov så sött ni lyckligt lottade som får ligga där i era fluffiga, mysiga och varma sängar. JAG är inte avunds..

 /B

Släpp skalet!

Ibland kan jag bara bli så frustrerad och less på alla dessa självgoda människor i vår värld som hela tiden måste hävda sig när det gäller ALLT. Egentligen vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Jag kan inte låta bli att tycka synd om dem för att deras självkänsla är likamed noll.

Sträck på er, tro på er själva, du är unik! Allt sker och är som det är av en anledning, våga tro på det & njut av känslan!

/B

Tiden går fort när man har roligt.

Helgen har bara swischat förbi i ilfart. Imorgon väntar underbara måndag igen. Känner INTE peppet vill jag lova, men det är väl bara att bita ihop antar jag..

Råkade tydligen hamna på station både fre & lör. Sistnämnda utgången blev dock betydligt mycket trevligare då man faktiskt kände fler än mormormors mor som var där och härjade på club 27. Men nu är sagan slut. Bästa (& enda) dansstället spikar nu igen och vi lämnas åt gatornas öde. Känns jävligt tråkigt att det inte kommer finnas nåt ställe där man kan shaka på, men nu har jag då dansat i förskott så att det kommer att räcka i månader.

Ska gubbsova lite i soffan nu & invänta världens bästa solsidan. Tack alla för en lovely helg!

/B


Om bad, begär, smink och så.

Kvällen har spenderats på edda. Har varit och badat med bästbrudarna. Eller badat och badat. Man vet att man håller på att bli gammal när man vill sitta i varmvattenpoolen 96% av tiden, samt att man vill fika efter 10 minuter, haha. Men mys var det, TROTS att dom inte hade några biskvier :( På tal om biskvier. Denna lilla mummiga bakelse ligger just nu etta på min cravingslista. Kan förresten publicera den så alla superintresserade och nyfikna glutters därute har koll vad ni ska bjussa mig på.

1. Biskvier. Skulle lätt kunna äta 20 om dagen, men det är inte bra för magen.
2. Hårdbrödmackor med ägg & kaviar. Jag tror aldrig att jag kommer bli less.
3. Salta kex & brieost. Råkade visst äta upp en hel brieost på två dar. Nytt personligt rekord.

Nu ska jag gå och vräka alternativ 2 & sedan blir det skönsängen! Trött som en säl!
Men före dess ska jag bara publicera en bild på dagens makeup. Kör dagen till ära den i en ensidig gröngul ton. Skithett!



Tagga morgondagen nu flickor! :) WIHII!
/B

New me.

Trodde aldrig detta om mig själv. Att jag skulle våga. Nu vet jag bättre! :)



Har jag sagt att jag trivs som fisken i vattnet?
/B

Ångra hellre nåt du gjort, än nåt du aldrig gjorde

Idag ska jag tusan leva upp till mitt nya motto. Snart blir det frissan och jag vill göra nåt kul. Nåt annars. Inge jädra "klippa topparna". Håll alla tummar ni kan, för detta kan barka! :)

/B

Ledigdag.

Efter en grymt skön sovmorgon vaknade jag upp till ett grått och trist Skellefteå. En promenad med lillen gjorde dock susen, och jag fick energi att åka och handla listerna & siliconfog till le kitchen. Så nu har jag varit superduktig och listat i köket. Min andra hälft lär nog bli sjukt förvånad när han kommer hem och ser att JAG har fixat det!

Råkade dessutom springa över vågtången som jag tänkt köpa i några månader nu. Dom hade den på maxi för 199 bananer. Som fått! Ett diskställ & lite annat smått o gott fick även följa med hem.

Har jag förresten sagt att jag har tagit Challans begrepp "förstärk dina egna skuggor" till nya höjder? Har skaffat mig ett råsnyggt blåöga som går exakt efter globlinjen på högerögat. Som en blålila, kosmetiskt tatuerad ögonskugga. (småcoolt.. tills det är dax för mig att berätta vars det kommer ifrån, hehe)

Pyss & hej /B


Nytt kök på tre timmar.

Igår smällde vi upp det nya kaklet. Eller kakel och kakel. Det är snarare typ världens mest simplaste lösning - laminatplattor som ser ut som kakel. Bara mäta ut, kapa, limma på befintligt kakel och sen smälla upp plattorna - skitenkelt (säger jag som i stort sett inte gjorde nåt annat än att städa upp efteråt, hahaha)

Såhär blev det i alla fall:

                                                          F Ö R E





                                                       E F T E R




Sa jag att jag är rånöjd? :)

/B


fredagsfeeling!

Helg helg helg helg! WIIIHII!



/B


Jag kom just på att det är fredag imorgon..

..och fick den typ sköönaste känslan i magen. LOVELY! Veckan har varit intensiv, men den har gått undan utav bara den. Imorgon stundar seminarium och redovisning av vårat superarbete om hallucinationer. Vaknade upp som en annan dorkie inatt och kom på att vi inte synkat våran powerpointpresentation, så supertekniska superBea satte Huss på det idag, hehe!

Hade 2011 års surströmmingspremiär idag. Satan så gott. Jag vräkte massor, och så spelade jag match på det (likamed mumsiga rapar, hehe. Fråga Ulven). Men vi vann. 8-4. 

Sitter nu här i min mysiga morgonrock & luktar romerska bågar (min nya bodylotion, underbar). Funderar skarpt på att entra sängen och hoppas på att man FÖR EN GÅNGS SKULL ska känna sig utvilad imorgon. Tror dock att det kvittar, men de kan ju vara värt ett försök.



Pyss&gnatt! /B

HCHF

Dieter hit och dieter dit. Jag har börjat med något nytt, häftigt och storslaget - HCHF (high carb, high fat).

Dagens kost består av följande:
Frukost: Två hårdbrödmackor med ägg & kaviar. Havregrynsgröt.
Mellis: Biskvi.
Lunch (sen som fan): Lax & potatis
Mellis: Chokladsemla
Middag: Pastasås
Kvällsfika: Snickersglass.

Älskar mina mellanmål. Inte konstigt att jag är sinnessjukt trött idag, då mitt blodsocker tydligen åker bergochdalbana så det sjunger om det idag. Gotta skärp myself! 

/B

Sleepwalker

Jag är dödstrött idag. Det är ett smärre underverk att jag överhuvudtaget fick mig upp ur sängen i morse, men jag har varit konstant trött hela dagen. Slocknade som en stock efter middagen & nappade i två timmar. Hurra Bea, nu kommer jag vara hyperaktiv när jag ska på jobbet & sova! :(

Jag vill bara ha lite dagsljus nu. Visst, dagen blir längre bla bla bla, men jag tycker liksom att det kan bli mars NU.
Gänget & jag har dock varit äckligt duktiga idag och gjort bort allt jobb inför fredagens seminarium vilket innebär LEDIG DAG IMORGON! Hurra! Jag ska vila mig i form i morgon har jag tänkt! ;)


Kärlek till Ove

Ove Sundberg - vilken jäkla lirare alltså! haha! Skrattade mig harmynt till den stackarn igår. Snacka om att han föddes i en formsvacka! ;)

Första skoldagen idag på termin 5. TERMIN FEM! Hur sinnes är inte det? Om ett år är jag färdig färdig fäärdig! Helt sjukt!



Pyss/B

Back to 'life', back to reality. Sitter på...

dsc04710 (MMS)

Back to 'life', back to reality. Sitter på skolan där det föreläses om psykiatri. Ska bli en sjukt spännande kurs! Men nu tycker jag att de kan bli lunch. Känns som att mitt blodsocker är nere på 2. Puss,hej/Bea


Nej, det är inte bajs.



..men det är rätt likt! :)
Gårdagens spamys stavas S U C C È. Fy tusan så skönt vi hade det. Detta kort togs under en av våra alla omgångar av smorsel, och här var det kaffe blandat med olivolja som var på tapeten. Det ska tydligen verka mjukgörande. Stank kaffe i morse när jag vaknade också (och ja, jag hade tvättat mig).

TUSEN TACK SANNA (och ni andra helt fantastiska tjejer också) för en urmysig kväll. Jag kommer på nästa bastusittning, det kan jag lova!

/B

f r e d a g



Förutom att jag just hittade ett slemmigt superlångt äckligt hårstrå (dubbelt så långt som mitt egna hår, se bild) i min mun & att vi just nu äger den billigaste vooven on earth, så är allt på topp! Foppa är kåt som ett svin och gnäller som en galning efter att få gå ut & slicka på kissfläckar som nån äcklig löptik strilat fram. När han inte ligger och skakar & försöker sova, så vankar han av och an i lägenheten, redo att gå ut och nosa på de fläckar som tikarna sniglat utanför dörren. Han är INTE DYR just nu. Hotar honom med blocket flera gånger i timmen, men han har nog inte fattat allvaret än. Ger han sig inte så ryker bollarna vill jag lova! Tur som fan att han är söt.

UNDERBARA fredag är här & ikväll blir det pizza & bastumys med fräscha tjejer! GILLAR SKARPT!

Tjing/B

Men äntligen!

Hela veckan har ägnats åt plugg, plugg och åter plugg. Nu hoppas jag dock att skiten sitter där den ska & att jag grejar morgondagens tenta. Ska bli ruggigt skönt att göra bort den & få underbar helg. ÄNTLIGEN!

Dagens träning var så förbenat kul. Massor av spel & massor av kuligheter. Funkade kanon för båda femmorna så jag hoppas att vi ska leverera på söndag!

Nu blire sängen & vila upp sig inför morgondagen som innehåller en helan delan, både skoj & tråk-stufs!



Sommar & langos skulle ICKET sitta fel nu.

Pyss/B

Lars Stenberg for president



"Det är väl fan så mycket mer berikande med sudoku än att sitta i narnia och runka bulle med mollgan och ET och fan vad dom heter i evigheters evigeheter..."   Hahahaha!

/B

ni MÅSTE lyssna på detta! haha

Hahahaha, ännu en sak som jag kissat ner mig av. Ni måste lyssna på klippet, har skrattat mig medvetslös.



"Damidrott likamed inget annat än en blindtarm. Nånting som inte behövs. Som bara finns tills man tar bort det"

Puss/B

Typiskt norrlänningar, eller?

Min söta sambo är inte härifrån. Han är från inlandet. Från ett litet samhälle där man skapat normen för hur en kärnfamilj ska se ut. Pojken träffar flickan när dom är femton, året därpå gifter de sig och sedan föds ung-hopen. Och så levde dom lyckliga i alla sina dar. Att se omvärden och följa nya tränder känns överskattat. Annat är det här i stan. Här är vi världsvana, beresta, öppensinnade och har ett nytänkande utöver det vanliga.

För någon dag sedan kom min söta sambo hem från stan och följande konversation utspelar sig:

Bea: Gick det bra?
Huss: Jodå
Bea: Träffa du nå kändisar då?
Huss: Näe.. Fast jag tror att jag såg en bög på Hemmakväll.

Hahahahaha. Behöver jag säga att jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig?

/B

Ha ha!!

Ha ha ha!!! JAG GARVA LÄPPEN AV MIG! =) Bea du har helt rätt! Ketchupeffekten e på topp idag! ;)

Det ni just har bevittnat kallas KETCHUPEFFEKTEN!

Jag vet inte vilket ben jag ska stå på, eller vilket öga jag ska titta med! Jag hyperventilerara just nu & har nån form av hjärtklappning. Måste sätta mig ner och andas känner jag. Nypa mig i armen. Kolla att allt inte bara var en dröm.

Detta är faktiskt HEELT sjukt! NI HAR JUST BEVITTNAT NÅT STOOORT! TVÅ inlägg på mindre än EN minut av mina fina kollegor, och det var på rikt dessutom. Minns detta ögonblick kära vänner, minns det!

PYSS/B


Att vara trött är min nya grej...

Har funderat mycket över det här med att alltid vara trött, och istället för att känna sig värdelös tråkig och helt oproduktiv så tänkte jag att jag ska börja se på det hela som mitt nya intresse. Jag ska verkligen gå in för att vila mig i form. Jag ska fokusera hårt på att sova, vila, slappa och vila lite till! Det måste ju vara så att min kropp behöver det intalar jag mig! Och med tanke på vilket "hårt" och vaket liv man lever under sommarhalvåret så kan man ju inte "blamea" kroppen för att behöva lite vila under den mörka perioden ;) Känns redan lite bättre när jag bestämt mig för att satsa helhjärtat på det här.

Om ni tycker att det är svårt att få kontakt med mig så vet ni att det beror på min nya hobby. Jag kommer dock att träda fram ur mörkret med pompa och ståt när det väl gäller och då jäklar ska det levereras!

Hej Svej Trött-tjejj!


Första dagen som känns helt okej!

Idag mår jag faktiskt rätt bra, första dagen sedan den 3:e december.
Låter inte så värst kul, men det har sina förklaringar.

Den sista månaden har jag, som älskat Pepsi Max, bara kunnat dricka vatten.
Fått kväljningar av tankar på min älskade sushi.
Haft avsmak för all mat, men ändå måsta trycka det för att inte börja må sämre, bra kombination va!?!??
Sen har jag mest sovit och varit allmänt osocial (förlåt mina älskade vänner) men jag hoppas att jag är på väg ut ur bubblan nu.

På köpet har jag även gått upp 8.9 kg, känns för jävla bra!! :(

Men vet ni vad -Jag är lycklig, överlycklig för det lilla som växer i mig! :)

//Regina



Plugghäst

Svar nej. Jag ska inte ta livet av mig. Det förra inlägget handlade bara (och det är inte så bara, haha) om sport. Tänk att sport kan göra en så förbenat förbannat! Jag kan bli så jädra sne när det inte går den väg jag vill, men det är väl vinnarskallen i mig som talar. "Hellre vinnarskalle än vattenskalle" som jag brukar säga.

Har just suttit & granskat min kära klasskompis examinationsuppgift som jag ska opponera på imorgon. Nicke har dock, trots en inlämning 02.10 natten innan, gjort ett superjobb och jag har typ inget att tillägga. Blir väl att rida på trenden och anmärka på stavfel då :P

Tentadax på fredag. Rörerlseorganens, ögats, nervsystemets sjukdomar och tusen saker till. Great! Tur man har mycket trevligheter att se fram emot på fredagkvällen. PEPPAD TJEJ? Ojaa ;)



min söta klass gestaltar "vi går på högstadiet"

Pyss/B


Det går upp, och det går ner. Bergochdalbana så långt jag ser..

Vill helst bara glömma den här dagen. Jag vill så förbannat mycket och blir så fruktansvärt besviken på mig själv när jag inte kan leva upp till mina egna förväntningar. När ska jag våga sänka kraven? Kvällen har dock varit mysig. Är så glad och lycklig då jag tänker på hur bra jag har det. Jag har faktistk världens finaste som ställer upp i vått och torrt och som skulle offra allt för att jag ska må bra.

Allt går inte som man vill alltid. Alla har sina up's and down's. Idag hade jag det sistnämnda.
Nu ska jag krypa ner i min mysiga och varma säng och drömma de sötaste av drömmar.

Imorgon kommer en ny dag, full av möjligheter!



/B

Derbydax

Idag vankas match mot Hammarängen. Skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös!! Har just lyckats göra århundradets äckligaste köttfärssås som jag proppat i mig & jag känner hur matchladdet kommer krypandes.



/B


Let´s dance.

Som jag sett fram emot denna kväll, och nu äntligen börjar let´s dance! Gillar skarpt! Nu ska jag bli ett dansproffs och lära mig ALLT teoretiskt som behövs för att rocka röven av arvingarna nästa år. Sen om jag rent praktiskt kommer att kunna göra allt jag lärt mig, blir ett senare problem.

Pyss&hej!/B


TOP NOTCH

Trettondagshelgen levererade BIG TIME! Det var länge sedan jag hade så himla trevligt!! Jag har på rikt träningsvärk i magen av alla sköna skatt (eller så kan det ha att göra med alla misslyckade dans-lyft á la dirty dancing som jag och J försökte oss på, hard to know, haha). Det var klackarna i taket kvällen igenom, och så dansades det dessutom styrdans till arvingarna. Sedan travade jag fram till dem och bad dem göra om "elouise" till "beatrice" vilket dom inte var sena på. Mycket bättre version kan jag tycka! ;)

Louice biktade sig även för Lasseman (som jag valde att kalla Lilleman) och berättade på bre-arvidsjaurmål  "hur schlibbi han den där Casper är..". Trodde helt seriöst att jag aldrig skulle kunna sluta skratta!

Tiden går dock alldelens för fort när man har roligt. Skulle gärna spola tillbaka tiden och göra allt om och om och om igen! 





 
Tack alla för en lovely mittiveckan-helg!
/B


Guds straff till kvinnan

VARFÖR gjorde Gud så att det ska vara så svårt för tjejer att packa? Men jag gör väl som alltid - packar för en vecka och hoppas på det bästa! :)

Ikväll glider jag, min prinsessklubba och världens finaste lag upp till grannkommunen och lirar lite plast. Tagget är på topp! :) All in, lets go!

/B

JAG VILL OCKSÅ SE HOCKEY, ELLER ÅTMINSTONE...

dsc04572 (MMS)

JAG VILL OCKSÅ SE HOCKEY, ELLER ÅTMINSTONE HÖRA DEN! Näe, istället ligger man som ett klantarsel på jobbet och har glömt handsfree't. Jag är ICKET nöjd på mig själv just nu. Kan ingen skriva ett matchreferat på facebook, tack! Obs: Arkivbild. Tjing/Bea


Känner tagget!

Wihii! Imorgon styr IBK kosan mot norrbotten och arvidsjaur för en träningsmatch! Så himla kul det ska bli! Man är så less på att möta samma gamla vanliga lag och umetattare, så det ska bli så roligt med lite nytt! :)

Att sedan få stanna kvar och umgås med söta Louice några dagar blir ju underbart det med! ♥ Hon outade just nyheten att det ska serveras sushi på hennes födelsedag! MUMMA!

JAG LÄNGTAR!



/B


In med det nya & ut med det gamla.

Jag vet inte var min energi kommer från idag, men det är tammetusan bara att ta vara på den så länge det varar, haha. Är därför i full färd med att stöka bort julen och så har jag besökt stan & inhandlat ett gardintyg. Ville ha ett råsnyggt ett från marimekko, men efter en närmare titt på prislappen så insåg jag att typ 800 bananer för en kappa i vardagsrummet inte var värt det. Hittade ett annat fint som Sara nu i skrivande stund sitter och syr åt mig. Tänka sig att man har världens finaste familj som ställer upp i vått och torrt! ♥

Mamma skulle ha vridit sig i graven om hon sett hur jag misshandlat mina gardiner förr, hehe. Men vadå, vad är det för fel att hänga upp dem, konstatera att dem är 10 cm för långa och sedan ta saxen och klippa av dem jämns med golvet? Hehe. Sååå, jag är därför glad att Sara hjälper mig! :P

Pyss&hej /B


Gott nytt 2011!

Tvåtusenelva! Det är HELT sjukt! Man hinner inte med. Kan tiden bara börja gå liite saktare, tack?!
2010 var ett bra år på många sätt och vis. Om jag ska vara ärlig så minns jag inte rikitgt vad som hände, men bra var det. 2011 kommer bli ännu bättre tror jag! Jag ska leva, älska, ha kul, skratta, kämpa, ge allt, sova, äta, drömma, bajsa, äta godis, träna, vara lycklig, mysa, må gott, glädjas, vara stolt, pussas, kramas, använda min nya jacka, ta sovmorgon så fort jag får chansen, njuta, ta för mig, våga, vinna, se ikapp alla beck och wallanderfilmer jag ligger efter i och mycket mycket mer!

2011 kommer bli AWESOME!



/B

RSS 2.0