Sleepless in Kåge

Jag kan inte sova. Den unga herren i sängen bredvid drar hem tusen hektar timmer i skrivande stund. "Snarkar" för er som inte färgat håret brunt.

Istället passar jag på att övervaka mina vänner, varva internet, hacka mig in överallt på Facebook samt snoka på alla bloggar jag känner till.

Ledig imorgon! Jädrar så skönt!

Puss/B


Plugghäst & plugghöst

Det egna arbetet & förbättringsarbetet går framåt. Idag har jag och fina Tea skickat in bägge för granskning inför handledning, vilket innebär att det blir en slappardag imorrn. Gillart!

/B

 


Sömn är det bästa jag vet!

Så var Millans första sjukdag här, hon snorar och hostar i sinne.
Kan inte säga att denna natt tillhör en av mina mest minnesvärda nätter!!
Jag förstår varför de höll folk vakna som tortyrredskap förr i tiden, det är fan tortyr.

Men små bebisar har i genomsnitt 8 förkylningstillfällen under första året, så det är väl bara att vänja sig!

//Regina


Klassiker

Har idag gjort en klassiker!
Sovit, sovit och sovit lite till, myyyst i soffan, zappat runt och sett en massa skit-TV, vräkt pizza, tryckt lite godis och insett att dagen efter kvällen före börjar lida mot sitt slut och det är dags att sova.

Tror inte att jag är ensam om att ha en sån dag idag!?! :) 

Fast jag har faktiskt avvikt liiite från myset genom att varit och städat festlokalen och varit en vända till fotbollsplan och lattjat lite fotboll, välbehövt med lite frisk luft!


Ny vecka väntar....  snart jul ju!!

God natt!!

//Regina


Bondläpp söker blygläpp

Sitter nermysen i soffan och ser bonde söker fru och blir alldeles varm inombords. Blir på gränsen till generad till och med. Shit vad fin kärlek är!!

/B


Trött och sliten men ack så lycklig

Ännu en fantastisk fest är lagd till handlingarna. IBK's traditionsenliga halloweenfest gick i går av stapeln och som vanligt blev det en astrevlig tillställning. Men det känns idag. Inte så att jag mår dåligt eller så, men jag är trött naaanting. Fest börjar vara för ansträngande för min stackars 27-åriga kropp. Tur jag fick en chans att lösa världsproblemen, och en möjlighet till att rensa hjärnan en aning. Det gör mig flera kilo lättre och så tillfreds!

Ha en fin söndag! /B


Har ju glömt....

att berätta att vi bokat en utlandsresa!! :D
Den 5:e Maj åker vi till Turkiet, testar ett lite lyxigare hotell och vi har även valt All inclusive.
Pengarna har jag lite ångest över, men men... Man måste ju få lyxa till det ibland å!! :D



Inne på hotellet


En av tre pooler.



Rummen



Längtar!!!

//Regina

Så var det gjort!

Var och tränade min första innebandyträning igår, OJ SÅ KUL!!

Hade inte några större känningar, men formen ska jag jobba med, springer ju omkring med 15 kg mer än normalt :)
Men nu när den första träningen är bortgjord så är bara att köra.... håll tummarna för mig att kroppen vill samma sak som jag, på måndag väntar nästa träning.


Nu ser jag livet from the dark side, and i like it

 

 


Kvällens mmmm......




Godare än orginalet?

//R

Ordbajs

Visst är det fantastiskt höstväder ute nuför tiden?! Idag har tex anderstorp inte funnits i min värld.

Jahapp. Idag har jag testat på livet som "föreläsare". Jädrar så mogen man känner sig alltså! En annan viktig sak som hänt idag är att jag pumpat cykeln. Efter att ha cyklat på fälgen i några månader så var det liksom dags. Igår cyklade jag en dryg mil på fälgarna. Det hade varit mindre jobbigt att springa allt vad jag hade till och från kan jag säga.

Nåt mer spännande har nog inte hänt idag är jag rädd. För övrigt så mår jag bra också. Mätt i magen och så.

/B


 


Äntligen hemma....

Nu efter många om och men så är det klart!
Att pussla i hop lister som ska passa i olika vinklar var inte så enkelt som vi trodde, men tillslut så gick det.

Trivs hur bra som helst, rummet blev såååå mycket mysigare, å jag kunde inte ana hur mycket högre "trygghetskänsla" det är att ha en vägg bakom soffan/ryggen.

Sen så blev ju rummet mycket större, nu finns det mycket yta på andra sidan,  men den lägger jag dock inte ut nån bild på, men jag kan meddela att där står en crosstrainer, ett skötbord och en bokhylla som hade bäst-före-datum nån gång på 90-talet :D   Så ni kanske förstår varför jag lämnar den delen utanför!?

Här kommer iallafall bilderna..... först före och sen efter.

















Nu måste jag bara fundera på nästa projekt, det här var riktigt kul!! :)

God natt!

//Regina

Fyra år

Fyra år går fort. Jag har hunnit med mycket under dessa år som både gett mig massor av mod och erfarenhet, men som också stärkt mig och gjort att jag vuxit som person. Samtidigt känns det som att tiden stått stilla.

Idag är det fyra år sedan mamma dog. Den här dagen för fyra år sedan lyste solens strålar genom de vackra och frostbitna löven. Idag är det bara grått.

Att sakna någon så ofantligt mycket går inte med ord att beskriva. Ibland förstår jag inte hur livet faktiskt kan gå vidare. Men det gör det. Ibland får jag höra att jag är så skonad i livet. Att jag inte vet vad livet innebär eller att jag inte utsatts för några prövningar. Att försöka gå vidare efter att ha förlorat någon som står en så nära är, enligt mig, en av de största prövningar man som människa kan gå igenom. Alla andras liv går vidare, men mitt kommer aldrig bli sig likt igen.

Av 1460 dagar som förflutit har det inte gått en dag då jag inte haft mamma i tankarna på ett eller annat sätt. Men det finns heller inget annat sätt jag vill ha det på. Mamma kommer alltid vara en del av mitt liv och det är jag förevigt tacksam över!

"När du dör mamma, då ska jag leva - för dig"

/B

 


Grå måndag.

Skolan & uppsats. Yeeey!
/B

 


Nästan klart :)

Tyvärr så dröjer bilderna till imorgonkväll.... 
Är så sjukt IRRITERAD på alla byggfirmor i stan, vi vill ha enkla lister och dörrfoder, men antingen så har dom inte det (coop, byggmax) Eller så har man stängt (XL-bygg, Laaaaakkkkkkaaaapäää, Beijer)
Hur kan man ha stängt på en söndag?? Visst är det på helgen man har tid att hålla på med sånt?

Men det mesta är klart iallafall, det har blivit såååå mysigt här, så när listerna är på plats imorgon så lovar jag att bilder kommer!

//Regina


VINST!

Umeå city, seriens i särklass fulaste och gnälligaste lag, fick idag smaka på en sann IBK-vilja! Efter elva minuter ledde vi med 4-0 och allt gick in. Till och mina strumprullare hade blivit mål. Om jag tänk på att skjuta vill säga. Nu sprang jag mest och tittade på, öppnade ytor och sånna där mogna grejer som dom som är äldst på plan gör. Tillställningen slutade med en 7-2-vinst, och en "det-här-är-lätt-det-bästa-lag-dom-mött"-kommentar från läktarplats! Sweet!

Att sedan få glida förbi donken och köpa några smarriga McCheese gjorde dagen fulländad.

Nu öser vi "vart jag mig i världen vänder står jag där med fulla händer". Bra skit!

/B


Smider planer!

Sitter och tänker att det är dags för att göra om lite i huset :)
När man var liten och bodde hemma så hade man ju bara ett litet rum, men ändå möblerade man om ju lite nu och då, det var ju hur kul som helst.

Vi har nu bott i huset i 3,5 år och det ser likadant ut som det gjorde 1 månad efter vi flyttat in, så nu är det dags för en liten förändring, å eftersom det är två hobbyarbetare som ska göra det så får vi väl se om det blir en förbättring!?!?! :D

Ger er här två förebilder (inte som i person) :) så kommer det kanske nån efterbild om vi lyckats imorgon.







Där har ni området det handlar om! :)

Avslutar med en bild på mina små ♥




Sov gott!!

//Regina

Mer död än levande, men vi överlevde!

En oroligt läskig och spännande spöknatt är till ända. Grymt äckligt ställe må jag säga. Två mil utanför Burträsk svängde vi in på en liten skogsväg. När den tog slut, ca 3-4 km senare, lämnade vi bilen och tog oss till fots de resterande cirka 500 metrarna. Där låg stugan, ensligt belägen bara några meter från den brusande forsen. Runt omkring stugan var skogen tät av tallar och snår-ris.

Mörkret kröp allt närmare stugan, och trots en vacker och stjärnklar himmel så var allt så svart. Vi satt länge ute vid elden och berättade läskiga historier och då med den ruskiga historien om timmerkojan där vi skulle husera de närmaste tolv timmarna djupt rotad i våra skrämda medvetanden.

Natten blev allt mörkare och kyligare så vi flyttade tillslut in i stugan och värmen, men långt i från trygga kände vi oss. Skuggor som skymtade utanför fönstrerna och knackningar på dörren fick gåshuden att bli kronisk.

Framåt ett, halv två valde vi att krypa ner i sovsäckarna. Vissa fick sova mer än andra och vissa fick erfara mer läskigheter än andra, men vi överlevde. När vi vaknade hade den första snön bildat ett vitt täcke över marken. Det enda som förbryllade oss var de fotspår som ledde från stugan och in mot skogen..



/B

 


Minnet sviker

Hemkommen efter en riktigt mysig och obehaglig natt ute i ödemarken! En sak som dock förbryllar mig är att jag har ju hört Rigge och Fridas beskrivning av stugan innan vi åkte, fick en precis vägbeskrivning till ett ställe ute in the middle of nowhere , vi kom dit i dagsljus, åt utanför stugan, spenderade resten av kvällen inne, å jag tyckte stugan var riktigt fin, en helt ny upplevelse, trodde jag!!!!!

På morgonen när vi är på väg hem så tar Bea och Linka fram stugans gästbok och då ser jag en skrivstil som jag känner igen, det är ju jag som skrivit i den, den 3:e juli 1998, jag har alltså varit här förut, men jag kommer verkligen inte ihåg det :) sen fortsätter vi bläddra och hittar ett till, från januari 1999!
Men fortfarande så känner jag inte igen stugan eller platsen, men jag gissar mycket kan hända på 12-13 år! :)
Eller så har jag sjukt dåligt minne :P


Jag ser det snöa

Det här här hann hända sen sist jag bloggade! :)



(Detta inlägg skulle ju publiceras vid halv åtta imorse)  
När jag skrev det förra inlägget vid 05.51 så var det ingen snö ute :)


Kan inte sova

Kl är snart sex, jag har missat min "eldning" -bra jobbat! Tur att det bara är nån minusgrad så vi inte har fryst ihjäl! Fast det hade nog inte hänt ändå, för nu är det så varmt att jag knappt kan andas å ännu mindre sova! Skulle ha haft med mig bikinin!  men jag ska klä av mig å ge sömnen en chans.


Spooky!

Väskan är packad och jag är fasiken impad av mig själv! Jag ser ju förtusan ut som en världsvan fjällvandrare! ;) kvällen och natten ska spenderas på hemlig ort, där det enligt sägen ska spöka! Jag får gåshud bara jag tänker på det. Eller så fick jag gåshud med tanke på den troliga kyla som kommer att få ett grepp om oss under natten. Men tre underställ borde väl räcka under vinterkläderna?

Puss/B


Årets spöknatt

går av stapeln imorgon, tror dock att detta år kommer att slå alla år när det kommer till rädsla!
Vi ska övernatta i en övergiven flottarstuga vid en fors som jag inte nämner namnet på, vill inte ha oinbjudna gäster! :)
Men forsen är belägen ca 7 mil härifrån, det finns inga vägar dit, utan sista biten måste man gå och närmsta boende är visst en psykopat som man kan läsa om i norran (känns förjävla bra) 

Men mitt i allt magpirr jag har när jag tänker på det så ska det bli sjukt kul, längtar hur mycket som helst!

Är nästan mest nervös över hur jag ska klä mig, vi ska ju ändå sova i nollgradig kyla, å jag är verkligen ingen vintermänniska.

Vid kyla så föredrar jag att tända ljus, dricka varm choklad och krypa ner under en filt i soffan! :D




Roadtrip

Idag har fröken Berg fått sig en lektion i Posttraumatisk stressyndrom då jag återförenats med min gamla vän (eller ovän) pendlingsbussen-till-ume. Så sjukt det var, men det kändes verkligen som hösten -08 då jag vilsen i livet inte visste vilken väg jag skulle ta. Så här i efterhand känner jag bara en sjuk lättnad över hur rätt allt blev i slutändan. Tack mig själv.

Men det här med bussåkande kan ju vara rätt intressant också. Blev bland annat avsnäst av en äcklig dam som tyckte att vi skulle stå upp hela vägen tillbaka till Skell trots att det fanns sju lediga buissnessclass-platser. Kändes bara ännu mer skönt att då sätta sig där och fläska hela resan, hihi! Sen fick vi skratta massormassor när vi insåg att bussvärdinnan för kvällen i själva verket var en stackars misslyckad och flygrädd flygvärdinna. Hon inleder alltså på fullaste allvar, med det berömda värdinne-tonläget med detta: "Välkommen till denna resa vars slutdestination är Haparanda. Vi ber er att placera handbagaget under stolen framför er. Nödutgångar finns fram samt bak i bussen. Toadörren öppnar ni genom att skjuta den åt höger. Jag repeterar - det ääääär en skjutdörr! Spola gör ni med den gröna knappen till hööööger om toastolen". Dessvärre hamnade jag inte på Cypern som jag hoppats på....

Puss/B


Varje dag är en början på något nytt!

Varje dag har man chansen att nollställa, börja om på nytt, börja med nåt nytt, sluta med det man vill sluta med, börja hoppas, sluta hoppas.

Varför har man då sån dålig karaktär???  
Nu ska jag ta mig i kragen.

Nollställa 
Börja om på nytt
Börja med nåt nytt
sluta med vissa saker
börja hoppas
sluta hoppas

Börjar med 5 av 6 saker ialafall!


//Regina


Heerligt heerligt

Skönt! Psykiatrikursen är examinerad och världshistoriens kanske sämsta arbete nånsin blev godkänt! Känns fantastisk! Nu blickar vi framåt mot att..skriva ett arbete till, haha! Svar nej, dom tar aldrig slut. Mitt beroende för biskvier tar, på tal om annat, inte heller slut, så nu blire fika ;)

Puss\B


Snart tisdag..

Älskar mina väldigt talande och fantasifulla rubriker. Bara en liten parantes så att säga. Det jag egentligen ville säga var; varför lär jag mig inte att säga nej till sånt jag inte vill? Varför ska det vara så jädra svårt? Nån smart därute kam väl vara snäll och förklara.

/B


Måndag

Måndag är väl som måndag brukar vara - lite tröttsam och lång. Snoozade in i det sista i morse. Shit vad trött jag var! Sen att jag drömde halva natten att vi flyttat till en ny lägenhet där det spökade jääättejättemycket gjorde nog inte min nattsömn så skön. Var vettskrämd och kallsvettig när jag vaknade! Huvva!

Haft sista dagen på bup idag. Känns både och att sluta. Har trivts jättebra, men det är ju jättejobbigt att vara på praktik och vara på hugget varje dag.. Ska bli lite skönt att komma till skolan o skriva arbete med fina Tea! :)

Puss/B


Måndag.... igen!!

Så var helgen över, å som Bea sa så var lördagen hur kul som helst, söndagen däremot var nåt helt annat :)

Tur att det är två veckor kvar till den årliga Halloweenfesten :D


(sannahp.blogg.se)

Var till sjukgymnasten idag, hennes utlåtande var att det var mina ledband som inte riktigt läkt än, men jag har fått en massa övningar jag ska göra så att det blir bra.

Hade ju tänkt träna ikväll, å det ska jag göra, men inte på innebandyplanen.
Ska åka dit till mötet, men när mina lagkamrater går ut i hallen ska jag bege mig på en löprunda, ska göra en ordentlig träningsvecka så kanske jag är redo för innebandy nästa vecka!?

//Regina

Kvällen efter kvällen före..

Har inte mått som en prinsessa idag, men jädrar vad det var värt det! Hade sinnessjukt kul igår och prenumererade, precis som resten av mina donnor, på en plats på megafonens vimmelbilder.

Står nu som den perfekta praktikant jag är och svimfärdigt bakar hallonpaj inför min sista dag på bup. Kräks av doften av nybakat, men vad gör man inte för ett bra betyg? ;)

/B


Snart är det dags...

Skååååål!!!


(Arkivbild)


Fredagsmyyyyys!!!

Dagen har varit låååång, har varit uppe sedan sju, sen har det varit full rulle hela dagen, men nu är det myskväll med sushi, bröst och Idol :)  



Dom var riktigt goda :)



Var förresten å fikade med med några nyblivna mammor i onsdags, var så kul att träffa alla med deras underverk.

Vi ska ju försöka träffas en gång i veckan nu, det är ju inte så att man har såååå mycket att göra på dagarna som mammaledig :D

Tisdag hos V är nästa anhalt :)

Här har ni fikatjejerna:










En till grej innan jag sätter punkt!!

Imorgon är det lördag, å inte vilken lördag som helst, utan supermegaunderbaraperfekta-lördag!! :D

Hej hopp!

Punkt

//Regina


Hösten är rätt mysig

En mysig promis i solen. Vinterjackan är på och de nystickade vantarna likaså. Älskar den friska höstluften! Hoppas dock för allt i världen att snön dröjer ett tag till. Pallar inte plumsa än!

Världens bästa lördag imorgon! Vinnarmatch och sen FEEEST med finaste brudarna! Längtar så jag håller på att smälla av! :)

Ps: enda gången Foppa var still var när han sket. Sorry!

/B


Snart HEEELG!!

Sitter på mitt egna lilla kontor och räknar ner tiden. Snart slutbedömningssamtal. Snart helg! Livet leker (omän att jag drömde inatt att det var Huss som var Norrbölevåldtäktsmannen. Hemska mardröm!!)

/B


Det där med hissar

Att dela hiss med någon man inte känner är väl aldrig kul. Helst inte om hissen är väldigt liten och att den man delar med har släppt the brak-skit of the year 2011.

I måndags fick jag erfara detta då jag varit på möte på brinken. När hissen kom till min våning står där en städerska och pratar på ryssbrytning i sin mobil. I hissen luktar det nyavbränd äggfis och jag trodde på rikt jag skulle spy. Nästan nere på entréplanet avslutar kvinnan sitt mobilsamtal och vänder sig mot mig och säger: "Visst looktar det maaat? Man bli så hoongrig".

Äter man bajs i Ryssland eller? Hahaha

/B


Jo, se på tusan!

Blogg-appen har varit cp några dagar. Till min stora lycka funkar den dock nu igen! :)

Livet leker verkligen nu. Praktiken är så gott som slut, examinationsarbetet är klar sen någon dag tillbak, jag har en ledig kväll ikväll (det hör inte till vanligheterna), jag gjorde mål på gårdagens match (hör VERKLIGEN inte till vanligheterna) och så fick jag mycket beröm på medicinska idag!

Kan inte fatta att jag är legitimerad sjuksköterska om tre månader och åtta dar. Tiden har sprungit iväg! Längtar verkligen tills jag får stå på egna ben, omän det är med skräckblandad förtjusning..

Puss/B


Funkar det?


Sådär ja!

Klockan är snart tio och jag har varit uppe och städat groventrén i tre timmar, kan påpeka att Millan sover fortfarande och Alex är i skolan, så jag hade kunnat sova nu jag å, det ger väl lite pluspoäng iallafall!!  :)

(Klappar mig själv på axeln)








//Regina

Dagen efter måndag!

-Din tid är begränsad, så slösa inte bort den med att leva någon annans liv.

-Låt inte ljudet av andras åsikter dränka din egen inre röst, och viktigast av allt, ha modet att följa ditt hjärta och intuition, allt annat är sekundärt.

 Väldigt kloka ord måste jag säga!!


Myste en stund i afton hos syster, nu blir det att ställa sig på crossen igen... fortfarande kul, får se hur länge det håller i sig! :)

 

Ha det gott!

//Regina


What´s wrong with me?

Var ju idag till läkaren för att få reda på varför jag har så ont, fick komma in och blir då presenterad för en student som är från Belgien, varpå hon frågade hur det låg till med min engelska, jo men är helt ok svarar jag sådär lite stolt (är ju faktiskt ett MVG-barn när det gäller detta ämne)  men ångrade uttalet ganska snabbt! :)

-Jamen så bra säger läkaren, då tar vi allt på engelska!

Hur lätt tror ni det är att sitta och berätta om symptom och olika punkter på i och runtom ens ljumskar? :)

Men det gick till slut ändå hyffsat, vart lite svengelska :)

Men till själva kollen då!! 
Hon kollade allt, utan resultat, så nu har hon skickat mig vidare till en sjukgymnast som är specialist på "graviditetsproblem".
Så dit ska jag ringa imorgon.

Men under tiden så fungerar iallafall min crosstrainer alldeles perfekt, av den får jag inga känningar alls :)
Iallafall ett steg närmare innebandyplan!

//Regina


Dagens blondin!

Fick just lära mig ett och annat :)
Läste på en statusuppdatering -"Ive got the moves like Jagger"

Jagger tänkte jag??  Har hon inte stavat fel nu??  Så jag vart tvungen att gå och kolla, men oj vad fel jag hade!!
Jag har trott att låten har hadlat om Jagr :D

Har som fått för mig det när dom har sjungit orden:
Aim
Shoot
Put on a show


Men nu vet jag :)

//Regina

Myskväll delux

Har haft en riktigt mysig kväll!
Blev bjuden på middag av Bea, en riktigt toksmarrig soppa!  Vattnas i munnen bara jag tänker på den :)

Gillar dessa höst/vinter-fredagar med idolmys!!
Nu ska jag ta och lägga mig och sova, måste bara slita mig från TV:n, håller på att skratta mig harmynt åt American Pie -The wedding, klockren film.

På tal om att skratta sig harmynt, det gjorde vi även åt Anders Bagge ikväll då han tilltalade sin "fru" Laila!! :)

Jo, skrattade även när jag läste Norran, visst har poliserna lite att göra om dom agerar för sånt här? :

http://norran.se/2011/10/skelleftea/tog-med-alkohol-pa-ladies-night/


Det är min åsikt iallafall :)

Sleep tight and don´t let the bedbugs bite.

//Regina

HELG HELG HEEELG!!!

Och det känns heeeeelt fantastiskt!!!!

/B


Taggen är jädrat på topp!

Den 15:e är det äntligen dags för festen jag längtat efter så, jag ska inte hymla om att jag efter ett år har ett sjukt sug efter ett glas vin, å jag tror inte jag kommer att nöja mig med ett heller ;) å vet ni vad... Jag ska unna mig en cigg å! :)

Sen till det bästa, dagen till ära så gör S8 comeback, oj vad vi ska dit och oj vad vi ska dansa :)

Förköp är inhandlat, ofcourse!


"Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar"

Det var inte många helger sen som det uppenbarade sig för mig att melissa horn visst släppt ett nytt album. Hur missade jag det? Hon är ju eventuellt bäst, eller åtminstone jädrigt bra! Skivan går i varje fall på repeat på min stackars spotify nu. love love love!

Från en sak till en heelt annan så ska jag och malin och kolla in hur ect-behandlingar (elchocker) går till imorgon. Spännande!

Och förövrigt finns det massa andra saker jag också skulle vilja skriva om, men som jag väljer att avstå från.

Over and out! /B


Trötter

Inte så händelserik dag idag, har varit på prommis denna donna :



Sen så skulle jag bjuda Rigge på middag och hockey, givetvis äter Robban och Alex också.
Hur som helst så skulle jag lyxa till det och överraska dom med Tacos, succé tänkte jag, men icket, ALLA TRE hade ätit tacos till lunch.... vad är oddsen för det lixom??  Men dom fick snällt äta och va tacksamma endå :)

Nu väntar hockeyn, men mest troligt så kommer jag nog att sova innan första perioden är över! 

//Regina

Don't worry, be happy

Hej och välkommen till Beas klagoblogg! Idag ska jag berätta om hur mycket jag älskar mina monster-praktik-träna-jobba-pass, om ni inte hört historien redan. På 36 sammanhängande timmar har jag varit hemma 45 minuter, och på 70 sammanhängande timmar har jag varit hemma totalt 2h och 45 min! Spännande liv jag har. Jag längtar så jäkla mycket tills detta är över!

På fredag blir det myskväll deluxe. Då ska jag brilliera med min superräksoppa, och jag skiter i att hon jag ska tvinga äta den inte är så förtjust i soppa. Det blir nog att muta med efterrätt, och en riktigt god sådan dessutom!

Puss/B


Ett samtal med en mamma och hennes lilla pojke med ADHD

Mamman: "Men du är ju som en filosof"
Pojken, 6 år, sätter sig ner i fåtöljen och slår armarna i kors, varpå han utbrister: "Jodu, jag är som en silofos"

Hahaha


Tisdag

Fick idag mail av skolan som meddelade att det är nya rutiner kring hur man anmäler att man ska skriva en tenta. Men vet ni vad? Vi har inte kvar en endaste salstenta! Ljuset är jäkligt nära nu och det känns underbart skrämmande!

Det här kommer låta helt sjukt men jag önskar för övrigt att jag hade tid att baka bullar, storstäda och rensa garderoben.

Puss/B


Kanelbullens dag!

Idag är det kanelbullens dag, så igår tänkte jag att jag skulle ge mig på att baka bullar.
Men jag är ingen sån som ids baka i vanliga fall, om man tänker på alla ingredienser man måste köpa och vilken tid det tar att baka så är det mer värt att köpa fika de få gånger vi fikar hemma, vilket är fyra gånger per år, dvs på våra födelsedagar.
Vi är så långt ifrån en "fikande" familj man kan komma.

Hur som helst så testade jag detta (för dom lite lata):



Bullar i långpanna.

Man gjorde degen som vanligt, sen fyllde man dagen i långpannan, tog en sprits och spritsade ner fyllningen med jämna mellanrum i degen, penslade med ägg och sen strödde jag över pärlsocker.
KLART!!   och hur enkelt som helst.
Å gott förstås.....

Kanske dags att köpa en förkläde rent av, kan ju bli nåt av mig å  :P


Läkarbesöket då, enligt min BM (barnmorska) så tyckte hon att allt verkade bra, men hon kunde inte förstå vad det var som gjorde att jag hade ont, så jag har fått en läkartid på måndag så dom får kolla.
Men hon gav mig några tips illafall:

1. Inte sitta med det ena benet över det andra när man sitter på en stol.
2. Inte bresa (å jag som alltid sitter som en skräddare)  :(
3. Inte lyfta tunga saker
4. sist men inte minst.....KNIIIP.


Det svåraste är nog att inte bresa, men Robban band ihop mina ben igår så att jag inte skulle sitta som jag gör :)



Vi får väl se om det hjälper :)

//Regina


...

Jag vill bara be mina vänner, min familj och inte minst han den underbaraste som måste dras med mig störredelen av tiden hemma om världens största ursäkt.

Förlåt om jag är osocial. Förlåt om jag är ur gängorna. Förlåt om jag inte hör av mig. Förlåt om jag är disträ. Förlåt om jag inte alltid kommer ihåg. Förlåt om jag inte är mig själv. Förlåt om jag är trött. Men det har sin orsak.

Jag mår bra, jättebra, men det är mycket nu. Dygnet har för få timmar men "jag gör så gott jag kan" (för att citera Peder S, världens bästa innebandydomare).

Jag hoppas ni förstår. Snart är jag gamla vanliga jag, för snart är mina 65-70 timmars arbetsveckor över!

/B


Livet kan vända snabbt!



Den här platsen passerade vi igår, dock innan alla brandmän, ambulanser och poliser kommit dit.
Bilden i mitt huvud på den blonda mannen som var fastklämd i bilen, medvetslöst hängandes över en halvtom airbag sitter som etsad.

Men man inser nu hur lätt ens liv kan vända.

//R


Efterkontroll

Nu bär det av till läkaren för efterkontroll... håll tummarna för mig!
Det kan behövas, jag hoppas hon har nåt mirakelmedel för mina fogar... det knakar i dom ska jag tala om! :D

Men tiden är det enda jag tror hjälper... jag klarar ju av ett "normalt" liv, känner egentligen inte av det i vardagen, men jag vill VILL tillbaka till innebandyplanen.

Men nu är det ju två veckor till nästa match... inte för att jag tror att jag kommer att kunna vara med då, men kanske veckan efter!? :D

Ähh... time will tell, nu ska jag iallafall åka för att få domen.

//Regina

Helg, sweet helg

Jag är nog inte ensam om att tycka att helgens ungefärliga 63 timmar går alldeles för fort. Imorgon är det back on track igen. Tillbaka till ekorrhjulet. Tur att jag älskar att springa :)

I helgen fick lillminsta Bergaren sitt namn - Albin. Vältaliga storebror Oskar, 3 år, var helt utom sig över att Albin fått dreggelhaklappar i doppresent och utbrast ett "Men det här ju helt fantastiskt" under presentöppningen! Hahaha!

Puss/B


Wihoo!

Sitter nu och bloggar via appen på en iphone! Dock inte min egen, men man måste ju pröva :D
Idag har det shoppats i Umeå, även sett innebandy, men den matchen nämner vi inte mer!

Nu väntar finmiddag med syster och mamma ♥

Imorgon väntar Ikea!




RSS 2.0