Advent i vårt hus

Har finbesök från Malå av Matte, Terran och smådonnorna i helgen. Igår vräkte vi skumtomtar och när Maja, 3 år, tryckt i sig typ halva skålen själv klämmer hon fram "jaha, ska vi dra fram chipsen eller?", haha. Sötaste flickorna!

Nu är de och härjar runt på Leos. Själv är jag hemma och gör advent. Stjärnorna lyser så fint i fönsterna, i kaminen spakar en mysig brasa och själv har jag hamnat raklång i soffan framför skidorna på fyran och känner hur pyret pysslar på i magen. Love life!

Kram /B


Suddig men helt underbar!!

Hittade en gammal bild på min storkille, som inte alltid varit så stor! <3


Good shit

1. Snön ligger, om inte annat på asfalten iallafall.
2. En jobbarkompis, som inte visste om att jag har bäbis i magen (viktigt att poängtera det så att ni inte tror att hon bara sa så för att vara snäll när hon egentligen kanske tycker jag ser lönnfet ut) sa idag att hon tyckte att jag var "fräsch som en nyponros" idag (...fast hon kanske ändå sa så bara för att vara snäll, men jag blev då glad, haha)
3. En underbar vän bjöd mig på en underbar lunch.
4. Jag får långhelg pga schemaändrigar
5. Det har slutat lukta brandrök i huset nu.

Sammanfattningsvis - SÅ SJUKT BRA DAG!

/B


Hej måndag

Blir så glad att höra att snön är på väg! Tror det kan vara bidragande ingrediens till att göra mitt stämningläge liiite högre ;)

Vet inte om det är det är det eviga gråa novembermörkret, graviditetshormoner, tanken på att jag inte få spendera en gnutta av julen med min familj eller en kombination av alla dessa saker som just nu gör att jag känner mig lite down. Att det bästa i hela världen står för mina fötter gör mig såklart samtidigt till den lyckligaste, men jag saknar bara lite glow just nu. Och det här att man blir vacker av att vara gravid känns som rejält skitsnack, haha. Att det är det mest mysiga jag NÅGONSIN varit med om kan jag utan problem skriva under på, men att man blir vacker? Jo tjena!

Näst minsta familjemedlemmen Oskar, 4 år, hade i förrgår suttit hemma och filosoferat som bara han kan och kommit fram till att han tyckte att bäbisen skulle heta Billie. Han trodde det var en kille, "och är det inte en kille så tror jag att det kan vara en liten tjej" fortsatte han. Han är inte dum, lilla söta Oskar! Så nu går plutten under det könsneutrala arbetsnamnet Billie! :)

/Puss B


Lagomt till 1:à advent

Nu kommer snön :)
Dessutom ska det snöa och vara mellan -10 och -15 grader, hela nästa vecka :)


Underbara familj

Vart tog helgen vägen? Innan den ens börjat är den slut :/ Har verkligen haft fullt upp med allt från Loreen-uppträdande på en bröllopsfest, helgbesök av Huss brorsa med tjej och idag en heldag med min familj. De som varit på en sån vet vad det innebär; nämligen att syrran göder oss med alldelens för god och för mycket mat, pappa berättar roliga historier & Oskar och Albin latjolajbar för allt dom är värd. Man blir lite halverst utbränd, men samtidigt så fylld av ny, skön energi. Att jäsa lite till i soffan känns som det enda rätta ikväll ;)

/B


Äntligen fredag

Hej helgen! Hej soffan! Och som ni ser - Hej alldeles för mycket mat! (..och godis ..och glass ..och lussebullar) ;)

Ser fram emot en tokskön helg. Och nu fes Foppa mig i typ fejset, bra start!

Puss/B


Välkommen Pärlan!

En ny, vit fara har ikväll fått flytta hem till oss. Har redan hunnit premiärköra den och jäklar var den suger ;) Nu är det skinande rent på Stormstigen och helgen välkomnas med öppna armar!

Puss & gonatt/B


Tröttheten is killing me.

Skulle lätt kunna sova dygnet runt om jag fick. Den övermäktiga tröttheten har tagit över! I hopp om att vakna till liv hinkar jag nu tre liter äcklig blutsaft om dan och hoppas som tusan att det hjälper, annars vette tusan vad jag tar mig till?! Knark? :)

/B


Att vara tjej KAN ha sina fördelar

Trodde inte att det stämde, för jag har ALDRIG haft det flytet förr, men idag kändes det faktiskt som att jag drog fördel av att vara tjej på bilbesiktningen. Eller så kanske jag ska tacka den typ 35-åriga manliga besiktaren för att han var lite självupptagen och berättade typ allt om sitt singelliv så att han i princip glömde titta på bilen, haha.

Inväntade domen, men den uteblev och pärlan gick igenom utan minsta lilla anmärkning! Lovely!

Under eftermiddagen har Hurtig & hennes lilla Mira varit här och fikat lussekatter och glögg. Myspys! Till middag fortsätter jag på jultemat och serverar risgrynsgröt :)

Puss & hej


Edward

Ikväll är det äntligen dags för dejt med ett av mina frikort!!! :)


Julkänslor

Jag har så äckligt mycket julkänslor. Vill bara mata på Absolute Christmas på högsta volymen, äta ett paket pepparkaksdeg själv samtidigt som jag plockar fram julgrejorna, men jag antar att jag måste schå mig ett tag till ;) Julschemat har trillat in också. Kunde inte låta bli att gråta en graviditetshormonsflod i sann tycka-synd-om-mig-själv-anda när jag såg att jag jobbar allt som går före, under och efter jul. Att spendera de få lediga timmarna jag har under julhelgen helt själv, utan julmat (för det känns inte som att jag kommer att bunkra upp allt själv), känns så trist att det finns inte.. Men jag får väl konvertera till jehovas så behöver jag inte känna att jag missat nåt ;)

Puss&hej /B


Magsjuka in da house!

Är i dag hemma med lillhjärtat som har kräkts i nästan ett dygn snart!
Å det är inte lite heller, lillkroppen hennes är helt slut!!

Så vi ägnar dagen åt att försöka få i henne vätska och tvätta den ena maskinen efter den andra!!


42 dagar kvar till jul

Älska mitt decemberschema!! Å ja, detta är heltid! :D
Ska njuta av många lediga dagar!!


Dagen D

Nu har min facebookbägare börjat rinna över. Känner bara mer och mer irritation för varje gång jag loggar in och nån bitterfitta snört ut ännu en "mitt liv suger"-statusuppdatering! Camaaan! Facebook skulle i mina ögon vinna på att införa ett bitterfitts-filter. Eller så är det egentligen jag som måste rensa hårt i min vänlista helt enkelt. Nåja, ikväll tar vi en paus, mitt konto och jag.

Huss kämpar på och listar för fullt i allrummet. Själv ligger jag i soffan och känner hur pyret kör zumba. Mysigt värre!

Dessutom är jag så sjukt glad för idag vann (äntligen!!!) världens snyggaste damlag sin första match för säsongen. Höll på bajsa ner mig av nervositet när jag följde matchen på nätet, men det var såå värt det i slutändan! :)

Puss/B


Ointressant

Känns som att vi inte kommer med så spännande grejer nuförtiden. Mörkret kryper allt närmare och vintertröttheten likaså. Har som inget intressant att skriva om just nu, för ärligt, vem älskar att läsa om mitt jobb, mitt hus och det lilla som växer i mig? Faktum är ju dock att det är det mitt liv kretsar kring just nu och även det som snurrar runt i mitt huvud nuförtiden, och således det ni får läsa om. Men jag har inte tvingat er att komma hit varje dag, kom ihåg det! :)

Nu ska jag attack-vila till "halv åtta" och ladda för en sista jobbnatt. Imorrn 07.15 är det HELG!

/B




Hem ljuva hem

/B


Sunday, i'm in love.

Detta har verkligen varit en väldigt händelserik och fullproppad helg. Vi har fått maaaassor gjort! Och ändå är det mycket av helgen kvar än.

Igår kunde vi vid niotiden luta oss tillbaka i vår nya soffa i vårt nya vardagsrum och äta en nygräddad kladdkaka. Känslan är oslagbar. När vi satt där i soffan och log för oss själva så kände vi bara en sån lycka över att VI gjort detta SJÄLVA. Visst, jag har gråtit många tårar över detta projekt, men när man äntligen börjar se lite resultat så blir det de största plåstrerna!

Nu ska jag snöra ihop lite risgrynsgröt. Julkänslorna är tidiga i år som ni kanske förstår.. ;)

/B


Bloggappen gör inte alltid som man vill

Här kommer bilden, typ den enda som togs under kvällen :(


Love it

Att vakna lite smått bakis efter en sjukt rolig kväll å inse att det bara är lördag är ju helt awesome!!! Idag har pepparkaksbak med barnen stått på schemat, sen väntade hockey och myskväll där Robban bjöd på en timmes rygg och nackmassage (helt underbart) å nu började jag känna mig lite trött, då säger Robban -"ta å gå i säng, då kan jag passa på att städa, då slipper vi göra det imorgon"

Ibland känner jag mig lite bortskämd!! :)

Sov så gott alla!!!!

(Avslutar med en bild från igårnatt då jag rivit sönder mina öron och kladdat ut sminket, tack i lov så var jag på väg hem) :)


Torsdag

Hade en sån fin dag igår. Fick besök av en efterlängtad Sarah som stannade några timmar och pratade vesäntlig-och ovesäntligheter. Foppa hittade snabbt ett nytt knä att mysa i. Han är inte sen på att smöra in sig hos folk, våran lilla gris. Trots att Sarah bor i umeå och att det blir långt mellan gångerna man ses känns ändå som att man inte varit ifrån varann i slutändan. Underlig känsla :)

På aftonen (läs: sent som fan) fick vi tummen ur och kletade upp tre tapetvåder. Har inte vågat gå in i rummet än och se om dom hänger kvar men man kan ju hoppas.

Puss på er /B


Moget

Satt igår och frossade i mig mina skumtomtar då paniken slog mig - tänk om några bus-eller-godis-ungar skulle komma och kräva av mig mitt godis? Skickade i paniken ett mess till Huss så att han på väg hem från träningen kunde shoppa en karrapåse.
Idag vid middagen plingade det på dörren och där stod tre spöken/häxor och röt BUS ELLER GODIS i kör. Tur som fan att man hade nåt att bjuda på.

Men det sjukaste av allt var känslan efteråt. Att grannbarnen plingat på dörren. På Vår husdörr, och tiggt godis som vi faktiskt hade hemma. Nyss stod ju jag där utanför! Vad hände med tiden? Vart tog åren vägen?

/B


Första november

Tiden går så snabbt att man inte hinner med. Igår gick jag in i v. 20. Kan inte fatta att vi redan gått halvvägs genom detta mysiga. Okej. Att bli allt mer LF är väl inte så himla mysigt, men allt annat ;) Börjar mer om mer känna av det lilla skruttet därinne som då och då gör en dubbelvolt som påminnelse om att den mår bra. Och jag mår så bra. Vi mår så bra.

Dags att fortsätta med målningen i vardagsrummet. Ser ljuset i tunneln :)

/B


RSS 2.0