Torsdag

Jag vill börja med att tacka för all fin omtanke ni sände till mig efter gårdagens inlägg. Ibland rinner liksom bägaren över och jag ska inte sticka under stolen med att mina gravititetshormoner får det hela att rinna över om än ännu mer.. När dem kommer i svallning kan man liksom inte undvika tsunamivågen ;) Men jag mår bra! Jag vill inte få det att framstå som att det är synd om mig eller att jag är otacksam för dem som jag har i min närhet. Jag är tvärtom meeer än tacksam för dem som jag har runtom mig. Men mamma är alltid mamma och så kommer det alltid vara.

Dagen har spenderats på Edda med Kalle tills dess att vi bägge såg ut som russin efter att legat alldeles för länge i relaxen. Söta grannen bjöd sedan på sina snuuuskigt goda amerikanska bullar. Att vara ledig och unna sig saker är helt underbart!

Hoppas bara att jag får något besked från försäkringskassan imorgon. Mitt ultramongo till handläggare har räknar fel på min ersättning med nästan 7000 kr. I MÅNADEN. Då känner man att man kan hålla sig för skratt! Dock vet jag att jag har rätt så jag har inte tänkt ge mig. Man känner bara att man blir så jävla irri när dem förutsätter att man är årets bidragsfuskare 2013 och att de ska göra allt för att sätta käppar i hjulet för en tills man tillslut inte orkar strida längre. Jag vill ju bara njuta av detta nu och inte låta all min energi gå åt till att kriga om sånt här tjafs. Så håll era tummar är ni söta ;)

Puss/B







....

Tänk om man fick ha ett telefonnummer till himlen. Att jag kunde ringa och fråga dig saker som ingen annan kan svara på. Det finns så mycket jag skulle vilja berätta, fråga, få råd om, be om hjälp med. Jag önskar att du kunde vara här, här och nu, och se mig. Din lilla tjej som försöker låtsas att vara stor. Och allt tjoller om att du "alltid är med mig" känns enbart som bullshit idag.

Jag vill ha en fysiskt närvarande mamma som kan trösta mig när jag är ledsen, glädjas med mig när jag är lycklig, stötta mig när jag har det jobbigt och som, lika mycket som jag, längtar efter det som sparkar i min mage. Jag kommer aldrig ha en mamma som ringer och erbjuder sig att sköta när natten varit jobbig, stickar söta tjocksockor, tjatar på mig att jag klätt den lilla för lite eller lägger sig i hur saker och ting ska göras.

Det gör så ont att det aldrig kommer hända.

/B


23. En sommarbild

Midsommartravet, en underbar sommardag/kväll/natt

22. Mitt beroende

Mitt största beroende.... min familj, mina kärlekar!! <3

Ledighetsångest

Fjuttiga två dagar kvar på jobbet och jag börjar ha ångest. Ledighetsångest. Kan man ens ha det? Haha! Kom på mig själv med att fundera över vad som ska hända sen när jag ska tillbaka. Så jäkla typiskt mig. Jag måste lära mig leva mer i nuet! Jag kan ju inte på fullaste allvar börja gruva mig över det NU. Har det största som livet kan ge framför mig och nu måste jag njuta av det. Hoppas och tror (är nog till och med övertygad) att ledighetsångesten släpper innan fredag så jag får spatsera ut från Skellefteå lasarett med det största leendet någonsin. För exakt så lycklig är jag - världens lyckligaste! :)

/B


21. När jag var liten

Inte den bästa kvallan.... Men vi snackar ju 80-talet :)

Bild 1. Jag å systra mi ❤
Bild 2. Jag å min far ❤


20. Tema Olika

En passande bild på på två helt olika tjejer, både i färg och personlighet :) men motsatser dras ju till varandra sägs det ju!!! ❤❤❤



Solsken både ute & i sinne

Solen skiner. Tempen ligger på behagliga fem grader. Jag får vårkänslor så det sjunger om det! :) Önskar man var ledig idag så man fick njuta av härligheten, men jag får schå mig till nästa vecka :)

Har just kommit hem från barnmorskan som mätt och lyssnat på det lilla pickande hjärtat. Helt fantastiskt! Hjärtljuden har under besöken legat på 153, 148 och nu 136. Tror jag har en shemale därinne ;)

Sex kilo lussebullar/glass har jag lagt på mig så här långt under resans gång och bäsens huvud har börjat lägga sig tillrätta, men är inte fixerat än. Är så nyfiken på vad för liten filur som bor därinne. Längtar så jag spricker både ordligt och bildligt talat ;)

/B


Härliga helg

Tiden går fort när man har roligt. Klyschigt men sant. Helgen har dundrat på i ett sjukt snabbt tempo med gårdagens fest med astrevliga människor som höjdpunkten. Länge sedan jag fick skratta så mycket och så länge, fina fina brudar!

Fjuttiga fem arbetspass kvar nu, som inleds med en eftermiddag imorgon. Ljuset i tunneln och ledigheten är nära nu.

/B


Min blogg-kille

Det ungefär SISTA jag hade tänkt mig skulle hända här i livet var att min andra hälft skulle komma hem från jobbet och säga att han skulle börja blogga. Men dem har tydligen börjat odla potatis i Kina och min Huss ska bli Norrans NHL-bloggs svar på Kissie (och jag fattar ungefär en tredjedel av det han skriver om) men jag är sjukt stolt! Min fina fina bloggkille! :)

http://www.norran.se/nhlbloggen/



 


Hej bloggen!

Jag är ju sämst! Bloggen kommer typ sist i mitt liv just nu och jag tänker varje dag, eller varannan, att jag ska skärpa mig, men så dyker det upp nåt annat. Undanflykter jag vet, men ni får helt enkelt vara nöjd med det lilla ni får, hehe.

Livet flyter på. Fem (det går inte göra nog med utropstecken!!!) arbetsdagar återstår tills jag går på mitt livs ledighet. Får förmånen vara hemma i två månader innan pyret beräknas anlända och försöka smälta att vi inte kan trycka på rewind ;) Inte för att jag VILL trycka på rewind men tanken att det inte kommer att göra skönt att klämma ut bäbisen hits me allt för ofta nu, haha. Det ska iallafall bli så sjukt härligt att få vila, läsa böcker (som jag aldrig gör, men Kepplers masterpieces måste man ju igenom), pyssla på hemma med lite småprojekt, ta sköna vinterpromenader och bara njuta.

Dags att stiga upp ur den varma och mjuka sängen och möta den här dagen som kommer att bestå av innebandy och fest med tokfina brudar ikväll. Själv ska jag gå all in, hehe!

Puss/B


19. Här bor jag

Älskar julen och myset som infinner i december månad! Så även denna bild, visar iofs inte så mycket... Men här bor jag!!


Bättre sent än aldrig!

Minns ni att 2011 i Juli så påbörjade jag en fotoutmaning, det var 31 olika bilder jag skulle visa er.
Men jag hann ju bara till bild 18, sen föddes Millan och allt rann ut i sanden.
Men jag ska försöka göra den klar.... med början imorgon :)
 
 
Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild
Dag 31: Valfri bild
 
Wish me luck :)

Genusperspektiv... Nja!

Fixar och donar i barnens garderober, dom växer alldeles för fort för att kläderna ska hänga med :) Men skrattar lite lätt när jag ser resultatet, tror man ser ganska lätt vilka kön jag har på mina två barn :)



Dagens förvåning

Hittade denna sida på fb om en riktigt skön kille, men att han fyller 50 år detta år är ju helt sjukt!!


Back on track

Hade just skrivit ett aslångt inlägg om hur tragiskt det är att ha magsjuka, men blogg.se valde nog att censurera det ;)

Nåja, 48 h har gått sen sista symtomet. Allt enligt skolboken. Aldrig uppskattar man att vara frisk så mycket som när man är sjuk.

Puss på er!/B


Ibland krävs det inte så mycket...

Denna lapp låg på mitt skrivbord i kväll när jag kom till jobbet!

Fick mig ett leende och vart lite varm i hjärtat <3

Tack... Vem du nu är :)


2013

Det känns helt sjukt. Tjugohundratretton. Tjuuugohuuundratreeetton! När jag var liten och tänkte på tjugohundratretton, eller tjugohundratalet över huvud taget, så tänkte jag på flygande bilar och människoliknande robotar. Riktigt så snabbt gick inte utvecklingen trots allt.

Det känns som att 2013 kommer att bli ett fantastiskt år. Många fantastiska upplevelser väntar, men den största av alla är nog det som beräknas hända i mars. Jag har bara så svårt att greppa det. Att VI ska klara av att ta hand om ett litet litet liv som är helt oförmögen att klara sig utan oss. Att VI ska kunna uppfostra en liten människa till att förhoppningsvis bli en vettig sådan. Hur fan bär man sig åt? Jag får panik! Hoppas det följer med en instruktionsbok hem från förlossningen, annars känner jag att detta kan gå hur som helst!

Puss/B


RSS 2.0