Arbetsveckan lider mot sitt slut

Det går jättebra att vara borta hemifrån, men nog saknar man allt det man har hemma nog. Men veckorna går fort. Har snart gjort halva min placering och snart är det över. Praktik, skola, ha klasskamrater... Konstig känsla.

Igår försvann det vita täcket av snö som så fint lagt sig. Och iochmed det regnade mina små julkänslor bort! Hoppas han däruppe behagar att pudra en aning snart igen!

Dags att sluta sina grå-blå för idag. Imorgon väntar en ny och spännande dag. Och snart är det helg..

/B


Ingen bra dag!

Alltså irritationsnivån är hög just nu!
Var ju och klippte mig iafton, berättade hur jag ville bli klippt, då säger hon att hon inte vill klippa mig så kort där bak, utan säger "-lite bestämmer jag", jag tänkte väl att hon får väl klippa så får vi se senare, när hon var klar så tänkte jag att måste våga säga till, annars kommer jag att gå därifrån å vara besviken!

-Kan du vara gullig och ta liiiite till där bak, säger jag snällt!

-Nja, alltså det kommer inte att bli bra, vissa saker gör jag bara inte!! Men jag tar väl, lite till då!

Givetvis vart det lite bättre, men långt ifrån hur jag ville ha det.
Har jag missat något eller??    Jag har ju klippt mig i den frisyren flera gånger, å det har ju aldrig varit nån som sagt nåt, eller är hon den enda på hela jorden som har varit ärlig och på ett snällt sätt förklarat att den frisyren inte är för mig :D


Fast jag kan tycka att det är deras jobb att klippa mig som JAG vill och inte som hon vill!

Tror jag även kommit på att jag är en tröstätare :)  För efteråt så tänkte jag att jag skulle unna mig en godispåse och deppa i soffan :)

//Regina


Criminal Minds

Ååååååhh, har just sett dagens avsnitt av CM, har typ sett alla avsnitt i serien, men kvällen avsnitt skiljde sig från mängden, det var romantikskt.... min favvokille Reid agerade livvakt åt en tjej och vart ju klysight nog kär i henne, men det var såååå fint!! 

Dr Spencer Reid:


Fotbollspremiär

Sist jag spelade fotboll var när jag gick i femman. Igår var det dags för comeback. Visst känns det stabilt att man inte vet om man skjuter med höger eller vänster fot? Hehe

/B


Sweet

Robban är borta och jobbar hela veckorna uppe i världens ände nånstans, kommer att göra det i några veckor..... MEN, man kan ju se det positivt :D 
Sitter just nu och äter mina valnötter, ser på Desperate Housewifes och det är ingen som tvingar mig att byta kanal!
Å förstår ni hur mycket roligare det är att laga mat, då man slipper laga mat till en person som endast tycker om 5 maträtter :D 



Klipptid bokad imorgon också, vill inte ha nå kortare hår, men så slitet som det är så kommer väl dom att raka skallen min!! :)

//Regina


Act cool, to look cool, and to be cool, Think Pink!!

Sitter och ser Helsingborg-AIK å dom spelar med en ROSA boll, hur coolt är inte det!??? 
Tänk om vi å hade det....   :)

(lyckades ta en bild på TV:n där man såg bollen, men datorn vill inte ladda upp den, så ni får helt enkelt bara föreställa er den fina bollen, eller vänta... kan ju iofs googla)




//Regina


Ännu en helg är över...

Bakning med fina tjejer, personalfest, en massa innebandy, några tråkiga (som i uttråkad) stunder, några helt underbara stunder, första snön och en massa mys!!

Jag gillart :D

//Regina


Adventsmys en regnig fredagkväll

Veckan har gått fort, men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt. Älskar tillvaron just nu. Kommer varje dag hem med ett stort leende på läpparna och med känslan att jag valt så jäkla rätt!

Har kommit hem till min finaste nu och vi har adventspyntat och gjort jul i vårt hus. Sitter bara och myser nu med en alldeles varm känsla i kroppen!

Puss/B


Vars är snön?

Så här såg det ut för precis ett år sedan, den 25:e November.




//Regina

Mer jul!

Å vad jag älskar julen! Har julpyntat och stökat hela dagen, nu har jag äntligen satt mig i soffan och ska bara mysa av den härliga julstämningen som infunnit sig! Imorgon fortsätter vi med julbaket tillsammans med en massa fina tjejer!! / Regina


Julen är här!

2011-11-24_19_10 (MMS)

Julen är här!


Life´s a bitch....

På den sidan hittade jag lite rolig läsning...

Huuuumor:












Så sant, så sant!! :







Lite humor igen :D




Hahaha, här har vi väl alla varit!??? :D



Dom bor i min garderob....



So true:








//Regina

En helt ny värld, part ll

Äventyret fortsätter. Dagen har spenderats mitt ute i ingenstans där det gjorts hemsök hos 80-åriga ungkarlar och så vidare. En patient bodde så idylliskt till att jag bara ville stanna tiden en stund. Solen var just påväg upp och lyste genom den kyliga morgondimman. Alldeles bredvid vattnet, på en höjd, låg huset som åt resterande håll var omgärdat av stora vita lägdor. Där stod ett tiotal renar och betade och mitt i allt sprang en räv över lägdan. I byn var fem stycken bofasta och närmaste större samhälle var cirka fyra mil bort.

Blir så fascinerad över lugnet och känslan som sprider sig. Stress och utbrändhet, vad är det?

/B

 

 

 


En helt ny värld

05.40 imorse satte jag mig på bussen mot Malå. Jag kan inte annat än älska den mentalitet som finns här. Den kvinnliga busschauffören i pensionsåldern erbjöd sig att skjutsa mig ända fram till huset, haha. Vars annars skulle det hända?

Min första dag har varit underbar. Fantastiskt bemötande och ett jättebra första intryck får mig att känna att dessa veckor kommer bli top notch. Nu har jag slut på superlativ ;)

När jag kom hem hade sötaste Hilda målat en välkomstteckning. Det är Huss, jag, Hilda, Maja och Foppa för er som inte ser det ;)

Puss på er! /B


Söndag

Snön faller. En tokskön femetta är lagd i vinstkontot. Jag packar/jagar upp mig och nervösiserar inför morgondagen.

Klockan 05.40 (!!!!!) imorgon lämnar jag schtaan.

/B


Frossar-afton


Äntligen klar.... Å riktigt nöjd med resul...

2011-11-19_18_42 (MMS)

Äntligen klar.... Å riktigt nöjd med resultatet! / Regina


Såhär långt hanns det baka innan svordomar...

2011-11-19_15_11 (MMS)

Såhär långt hanns det baka innan svordomarna kom... Tror ni jag kom ihåg att köpa saffran när jag var och handlade?


Vinterstudion!

Äntligen... Go Kalla!

/Regina

Om exakt nio veckor åker den på!


Redo för bio! Men funderar mest just nu på...

2011-11-18_17_48 (MMS)

Redo för bio! Men funderar mest just nu på varför man säljer ponchos i Norrland där man måste ha en jacka på sig, går verkligen inte ihop! :) /Regina


Lovely friday

Nästnäst sista kursen på HELA utbildningen än nu examinerad och godkänd. Det börjar lida mot sitt slut, men först har jag ju som sagt fyra underbara veckor i Malå framför mig, ett skönt jullov utan måsten (första under utbildningen) samt ett arbete i ledarskap kvar att skriva.

Fick ett trevligt välkomst-sms från min handledare på morgonen. Bara en sån sak! Det har jag aldrig vart med om tidigare ;)

Idag kommer fina Louice hem från Afrika där kom gjort sin primärvårdsplacering i fyra veckor. Har förmånen att få äta lunch med den stumpan lite senare idag! Har saknat henne massor, så det känns härligt att hon bara är 14 mil bort i varje fall!

Puss/B


Team Edward

Sitter och ser Eclipse med Jennie och Rigge i hockeytemplet "midsummer arena" :)

Imorgon är det äntligen dags att få se del fyra, Breaking Dawn!

Håller givetvis fortfarande på team Edward, även om team Jacob blir bättre och bättre för varje del;)

Sen ser vi ju givetvis den tidiga bion så man hinner hem och se Idol, första fredagen med bra låtar imorgon där Moa sjunger favoriten Fields of gold, kommer att bli hur bra som helst, även om jag håller på Amanda P!

/Regina


Den bra dan fortsätter

Anledningar till att den här dagen är bra:
1. Fått tag i personalen på Malå HC. Jag känner på mig att denna praktik kommer bli världens bästa!
2. JAG KOMMER ATT KUNNA SPELA INNEBANDY I MALÅ!!! (Ja, och fotboll också..)
3. Jag har uppdaterat min ajfåån till det senaste operativsystemet. He äg!
4. Lunch med en drös fina brudar
5. ...och slutligen en lugn och skön torsdagskväll på det.

/B


Snart är det jul

Å det är så kul med tjejkläder :)


Vårjacka i mitten av november. Jag tror faktiskt jag längtar efter snö! /B


Bra start på en bra torsdag

När jag steg ut från jobbet kl 07.32 i morse var det sista gången på en dryg månad som jag var där. På söndag flyttar fröken Berg till Malå. Spännande spännande!

Har hunnit se nionde avsnittet av Bron nu på morgonen sen jag kom hem. Det kan helt allvarligt vara en av de bästa serier jag någonsin sett! Jag vet inte hur tusan jag ska överleva till nästa onsdag när sista avsnittet och upplösningen kommer. Det är så SJUKT spännande! Alla som inte sett det - GÖR DET!

Puss/B


Bildkalas

Har över 600 bilder på min ajfåån. Kommer inte lägga upp alla, hehe, men några ska ni få se. Det handlar om allt från Uppsala domkyrka till fiskar.

/B


Finn ett fel!





GAAAAHHHHHH....

Våran TV har gått sönder.
Så nu har vi flyttat in puttinutt TV:n från sovrummet in i vardagsrummet och det gillas inte alls, vanemänniska som jag är så vill jag ha kvar mina nattdejter med Sheldon, Leonard mfl.

Blir nog ut och leta TV i morgon!! :)

//Regina

Dagens goda gärning

For och lämnade bilen på service kl. 7.45 i morse och passade på att ta mig en promenad runt moröbacke medans jag väntade. På en av gatorna ser jag hur det ligger ett nyckelband med nycklar och id-kort för att ta sig in på ägarens jobb. Sökte upp numret på hitta.se och ringde stackaren som blev helt utom sig av lycka att jag hittat hans grejer.

Det är så skönt att rädda någons dag!

/B


Beslutsångest

Jag står inför en intressant tid. Många val ska göras. Väga för - och nackdelar. Det är som sagt med skräckblandad förtjusning som jag tar sjuksköterskeexamen om dryga två månader. Jobben växer inte på träd här i nerskärningsskellefteå, och absolut inte de jobb som jag helst av allt skulle vilja ha.
Ska man ta ett "inte lika roligt jobb" där man vet vad man gör ett halvår, eller ska man harkla sig fram "på ett lite  roligare jobb" där man inte vet hur morgondagen ser ut, blir utringd klockan sju och har sämre betalt? Usch. Jag hatar val!

Jag måste intala mig själv att erfarenhet är erfarenhet. Det får jag vart jag än är. Jag är ändå hyfsat ung vilket innebär att jag har måååånga år på mig att få drömjobbet, för vem får det som nyexad egentligen? Åh. Tänkt om jag eller nån vänlig spåtant kunde inse mitt eget bästa och bara berätta det för mig.
/B

Vad händer?

Gillar att saker kan förändras iallafall, jag har alltid avskytt promenader, jag har alltid tyckt att om man lika ska ta sig tiden å träna kan man ju lika gärna springa och göra det ordentligt! :)

Men förra veckan var jag & Bea ute och gick en mil och idag har jag varit ute på en promenad på en och en halv timme, har ingen run-keeper så jag vet inget avstånd, men skönt var det.

Förhoppningsvis ska magen bort nån gång :)  Hade/HAR lite att jobba med :)



Kan ingen komma med några supertips?



Nu ska jag bara plocka bort här hemma, tända några ljus och krypa ner under filten och njuta av kvällen.

Dagens TV-tips:  Kär & Galen 20.00 på Kanal 5

//
Regina


Var allt bättre förr?

Hade ett mysigt och stärkande samtal idag med min underbara pappa. Jag är så facinerad av hans levnadsberättelser och erfarenheter. Vi som lever livet nu på 2000-talet har nog ingen aning om hur livet såg ut för den som var ung på 40-50-talet.

Pappa berättade blandannat att han som 18-åring jobbare som "möbelutkörare" åt en möbelaffär i hamn. Till sitt förfogande hade han en cykel och en ca 4x8 meter stor cykelkärra som han fraktade allt från bord, byråer, soffor och sängar på. Kärran var ofta tung och lastad till max, så i vissa uppförsbackar orkade han inte alltid få upp kärran, men då brukade han få draghjälp av de som jobbade skiftgång på rönnskär och som pendlade längst vägen. Ibland cyklade han från hamn till morön (!!!!!) för att leverera grejer. Och jag tycker att det är jobbigt att skrapa rutan på bilen när jag ska till skolan.

Man får nya perspektiv på livet. Förr var man glad för det lilla, nu vill mycket ha mer..

/B



Han som alltid lyckas!

Ringde igår till Tello då jag har så sjukt ont i knäna, tack o lov så hade han en tid åt mig redan imorse, å menisken på bägge knäna låg fel, men nu är det fixat.
Han kunde även förklara var och varför jag har ont, där jag har ont!!

Förstår inte varför en läkare och en sjukgymast inte kunnat ha en förklaring till detta!?!?!?
Men men, nu förstår jag och då är det bara att göra det bästa av det.

//Regina


Jag har tagit medkänsla till nya nivåer

De senaste, vad ska jag tro, kanske halvåret, har jag fått en helt ny form av medkänsla. Den yttrar sig genom att det hugger till i magen, hårt, varje gång jag ser någon ramla och göra illa sig. Att se Americas funniest homevideos-klippen där folk klantar sig är en pina för mitt mellangärde! Haha! Jag vet inte varför. Har ju kunnat se skiten förr, men nu är det andra bullar.

Nån därute med samma sorts problem? ;)

/B


Känns lite bättre nu...

2011-11-11_12_46 (MMS)

.....får ju mysa med den här björnungen! :) (sorry för den liggande bilden, men ibland blir det inte som man tänkt sig) :)


Det bor en annan i min kropp. Hon har de vackraste av själar

Jag får faktiskt gåshud av Lalehs tolkningar i "så mycket bättre". Har aldrig riktigt gillat henne när hon gör sin egna musik, men nu skiner hon!

Festkvällen förbyttes mot soffan. Musten gick ur, energin tog slut och andan tappades. Det finns förluster, och så finns det förluster. Fy fan för båda!

/B


Jävla skitmatch!!

Är på världens sämsta humör känner jag, matchen idag sög fetballe!!

Vi förlorar med 9-1, skotten med 58-21 (tycker 21 skott för oss verkar i överkant)
Har nog aldrig spelat en match under alla mina år där vi haft så lite boll som idag, vi spelade försvar i princip hela matchen. 
Vad man än försökte så ville det sig bara inte!

Dom var bättre än oss på allt.

Nu ska jag försöka koppla bort matchen en stund så jag kan njuta av denna lördagkväll istället, sparar aggressionerna och gör nåt bra av det på måndagsträningen istället.




//Regina

Svensson Svensson!!

Skrattade för mig själv på Ica Kvantum idag när jag handlade.

De två kundvagnarna före OCH efter mig hade handlat alla tillbehör man behöver för att äta Tacos en fredagkväll!
Det har som blivit en nationalrätt för alla svensson svenssons.

Givetvis var det även Tacos i min vagn...  mmmm......

//Regina

Vackra Skellefteå

Jag och Forsberg tog en skön promenad runt älven idag! Kunde inte låta bli att ta ett kort. Skellefteå är faktiskt fruktansvärt vackert!

/B


11-11-11, 11:11.

Det här kan inte bli annat än en bra dag. Solen skiner, jag inleder min tredje fredag på raken och en toppenmysig kväll väntar.

/B


Min lilla Terrorist :)

Sitter här med min kärlekskranka terrorist i mitt knä. Lite svårt att skriva samtidigt så det blir ett kort inlägg ;)

Konstigt det här hur man kan älska en liten människa så fruktansvärt mycket. Innan man fick barn så tyckte man att högljudda, pruttande, sömnstörande människor var något man höll sig borta från! Men nu sitter jag här med en liten "terrorist" i famnen och kan inte sluta förundra mig över hur mycket jag älskar henne! En hel natt utan sömn kan hon göra värd med ett leende lite joller och en söt brakfis ;) Blir dock kul att ge igen på detta väckande och ogenerande pruttande i hennes tonår -Mohaha ha ha!!

Får jag presentera vår lilla "smurfan" (jobbar på namn som kan vara värdigt denna lilla pärla)

Vardagslyx..

..är att efter en supersmarrig middag få krypa ner under filten i soffan och ta en sköön powernap!

Nu ska åttånde avsnittet av Bron avnjutas! Hihi!

Ha en fin torsdagkväll!/B


Bea&Regina just completed a en mil lång walk i skogen


Den här Lilltjejen har jag bredvid mig i s...

2011-11-10_09_24 (MMS)

Den här Lilltjejen har jag bredvid mig i soffan just nu, hon har gjort sin tidigaste morgon sen hon föddes, hon vaknade 09.16! Ni kanske tycker att det låter bra, vilket det iofs är, men inte om man ställt in dygnet efter att man får sova till lunch varje dag, då är detta sjukt tidigt! Men det är tur hon vaknar med ett leende iallafall, blir lite lättare då!


Hard work-work!

Gör min arbetstid på Tobias boende i veckan då det är toarenoveringar i farten hemma. Just nu ekar Carolas ljuva stämma på hööög volym från rummet bredvid.. 'TACK KÄÄÄREEE FAAAR FÖÖÖÖR SÅNGEN DUU GAAAV'. Spännande natt detta kommer att bli :P /B

Jycken kan konsten att impa

Den här kissar-stilen ska jag lära Forsberg! Klockrent sätt att impa på tjejvovvarna på.


Someone like you

Sitter och lyssnar på gammal och ny musik på min spotifylista. Ramlar över Bryan Adams och förvånas över hur mycket minnen som faktiskt väcks till liv när jag hör hans låtar. So far so good var min allra första skiva. Att jag sen uttalade hans namn som Bryyyyan Aaadams (som Eva i lustgårdens pojkvän nivet) framtill jag var typ 18 år är en helt annat femma. Just nu spelas "Straight from the heart" och på hornhinnan spelas en efterfest med hammarängens matchställ upp. Ramlar sedan över "Please forgive me" och genast hamnar jag på ett mellanstadiedisco där tryckare var the shiiet.

Det är så fantastiskt hur musik kan väcka minnen till liv. Att det kan få en att tänka på en person, en händelse, en speciell tidpunkt. Just nu spelas "Someone like you" flitigt på min spotify. Den är så otroligt fin och får mig att tänka på en fest för inte så länge sen. Tro mig, festen var supertrevlig och har inget med den något mer allvarsamma texten att göra, men låten gör mig varm inombords.



Puss/B

Pluggets framsida - ledigheten

Att vara grymt effektiv i början av en kurs har sina fördelar. Till exempel kan man få 10 dagars sammanhängande ledighet från skolan om man jobbat på.

Det är just nu detta som jag står inför. 10 dagar skolsemester!

Har funderat på vad jag ska sysselsätta mig med under denna tid. Det lutar åt sköna sovmornar, härliga promenader, att höststäda läggan, se tusen avsnitt av världens bästa Bron och så slappa såklart. Jag kan själv tycka att det låter som en fantastiskt bra plan. Heja mig!

/B


Jag har sjunkigt lågt

Igår gjorde jag något som fick mig att sjunka några nivåer. Jag gjorde något som jag säkert aldrig kommer att förlåta mig själv för. Nu sväljer jag stoltheten och bekänner min svaghet för frestelser.

Igår skaffade jag wordfeud.
Nu kan jag lika gärna börja skära mig i handlederna också.

/B

(måste ju säga att jag totalägt dessa två inledande dueller)


På väg till gumman... Blev visst vin ikväl...

fxcam_1320513337 (MMS)

På väg till gumman... Blev visst vin ikväll! :)


Idol

♥Såååå fin låt....



//Regina


Vet ni vad?!

Jag har packat matchväskan!!

I morgon är det ÄNTLIGEN dags!!
Som jag har längtat....
Men eftersom jag inte haft nåt att göra med uppvärmningsskivan i år så får jag ta å tagga upp hemma med schlager... å vad passar då inte bättre än denna??



//Regina

Haft en liten mysstund......

2011-11-04_19_46 (MMS)

Haft en liten mysstund vid pappas grav ikväll! //Regina


Dagar som dessa

Älskar dagar som dessa. Dagar då man får klä sig i sina skönaste mjukiskläder och bara vara. Det är fantastiskt roligt att klä upp sig och göra sig fin, men inget går upp emot sköna, slappa, mindre heta mjukisar!

Jag och pappsen besökte mamma på graven idag. Planterade några fina höstblommor och tände ett ljus som en "vi saknar dig"-hälsning såhär i allhelgonatider. Den här helgen hade verkligen ingen betydelse alls i mitt liv framtills för fyra år sedan, men nu känns det lite extra i hjärtat.

Dagens lärdom: Man blir aldrig för gammal för att leva livet. Haha

/Bea




En sned tandrad är inte allt här i världen

Har fastnat i världens bästa serie. Okej, fastna var kanske fel ordval då jag endast sett ett avsnitt hittills, men jag är såld. Det är svt-produktionen "Bron" jag pratar om. En Bea-serie rakt igenom. Så efter att ha längtat sen i tisdags på att se den spännande fortsättningen är nu tiden inne. Jag och Foppa ska bädda ner oss i soffan och sträckse allt vad vi bara kan. Tippar en hundring på att han kommer att sova efter två minuter.


/B

När var du glad senast?

Man ska vara lycklig för det lilla. Igår blev jag sådär extra glad när jag hittade en tröja som jag glömt bort att jag ägde. Sen får jag se ett repotage på tv om en man som fått ett nytt hjärta. Då skiftar liksom perspektiven. Det kunde lika gärna ha varit jag som fått livet tillbaka i form av ett nytt hjärta. Och här sitter jag och blir glad över en återfunnen osaknad tröja. Frågan är om man vet vad genuin glädje och tacksamhet är förrän man berövats ett liv och sedan fått det tillbaka?

Jag hoppas i varje fall det. Tröjan gjorde mig glad och här sitter jag med en skön helgkänsla i kroppen. Det krävs inte så mycket för att man ska kunna må bra. En kommentar, en blick, ett leende.

När var du glad senast?

Puss/B



Träningsmatch

Ni kan ju hålla er från edda idag klockan sju för då ska vi, med halva laget borta o sjukt, möta IB. Hoppas ändå att vi kan ge dem en match! Vi ska då i varje fall ge dom en uppvisning i hur man klär sig snyggast! Tjitjiiing!

/B


Nobody put´s Baby in a corner!!

Ser att dom visar Dirty Dancing såhär mitt på dan en onsdag.....  hur kung är inte det??
Älskar älskar älskar denna film!!

Sen blir det att göra sig klar för träningsmatchen mot IB, känns lite konstigt att spela match, men jag får se det som träning, vill inte gå miste om nåt Innebandypass, behöver dom för att komma iform.

Jag kanske får ha en sån där röd väst som hockyspelarna har!?!  :D

//Regina

Konsten att slappa

Det var längesedan jag hade en sån här dag. Inga krav och inga måsten. Idag har jag bara fått dola på i min egen takt. Göra saker som jag faktiskt känner för att göra.

Har just fått mig hem från stan där jag fikat med fina Maria, så nu sitter jag under filten i soffan med en drös tända ljus i lägenheten. Mys!

Min cykel fortsätter för övrigt att imponera. Inte nog med att den går som en ferarri efter att jag pumpade däcken och att växlarna nu huxflux funkar - idag funkade det trasiga framlyset också. Jag har väl karma eller nåt..

/B

 


RSS 2.0