2010-11-30

Kom hem åtta i morse efter att ha jobbat 19 h i sträck. Trött tjej? Oja! Sängen var underbart skön att lägga sig i vill jag lova, och jag sov som en stock tills för en och en halv timma sedan då pappa & sara ringde och ville komma förbi en sväng. Så vi har druckigt glögg och ätit pepparkakor och bara myst! :)

Ska åka och middagshandla nu för några dagar, men det står still i skallen vad jag ska kocka ihop för mat. Förslag nån? Gärna nåt som ger många matlådor! Jag har idétorka så det sjunger om det!

Match ikväll. Tagga hårt!
/Puss B

Brrrr.....

Kallt idag, alltså en perfekt kväll att bädda ner sig i soffan med varm choklad och lussebullar :)
Detta gör jag givetvis framför Canal + och # 4  :)

Nu gjorde dock Xavi just 1-0, men det är 80 härliga minuter kvar att vända detta på!!

// Reggie


22.59  -Okej vi glömmer den här matchen och den här kvällen!!
           Godnatt!!!!

Första advent.

Vilken kanonbra dag! Dagen har haft allt med S! Sovmorgon, seger, skyltsöndag, saffransbullar och SUNES JUL! Det sistnämnda är ju bara för underbart! Älskar den familjen! :P

Ha en underbart mysig söndag alla!



Pyss/B

Lördagsmys!

Ikväll är det myskväll på midsommarstigen. Gatan lever verkligen inte upp till sitt namn just nu, men det är rätt mys att sitta inne med massa tända ljus och se snön yra utanför fönstret.

Vi har just vräkt lite chirredirre och sett "så mycket bättre" och snackat om allt mellan himmel och jord. Underbart! Vi ser dock inte lika underbara ut ikväll :P Men trots detta bjuder vi på en bild, bara för att vi är så snälla!

Tagga match imorgon. Hoppas DU innfinner dig på Kaplan (av alla ställen) kl 13.00 och hejar fram stans snyggaste lag.



Tjing tjong, långkalsong! /Rn'B

Jul i vårt hus.





Myspys! Kass kvalla på bilderna, jag vet, men gusis vad jag trivs i denna årstid, omän jag kan bli lite less att det är mörkt 24-7.. Sitter just nu i soffan och njuter av att bara vara och ser fram emot en mysig kväll med en av dom bästaste!
Dagen har spenderats på stan där jag, eller Huss, förlåt, har köpt min julklapp :P  Ett par superfina och helt underbara skor! Vill ha dem på mina frusna fötter helst nu! :)





pyss& hej


Motsatsen till långsint - that´s me right now.

..och nu har argheten gått över och jag är glad igen. Tv4 ska inte få förstöra min underbara helg ;) Tänkte bara meddela det. Hehe

Tjing! /B


Men hata tv4play!

Usch, vad jag hatar tv4play just nu. Kom hem efter en jättemysig och trevlig trettioårsferre för Vickan just, och slog på datorn för att se reprisen av Idol på nätet. Något helt program hade inte kommit upp så jag fick snällt sätta mig och se klipp för klipp med uppträdanderna. Jomen det gick ju bra, tills fanskapet till tv-kanal lägger ut ett klipp till där det som fet rubrik står "SE NÄR NANANANA (får inte skriva namnet för Regina, haha) ÅKER UR IDOL". Kukhuvuden! Kan dom inte skriva "se utrösningen" eller nåt, så att man kan få leva i nån sorts spänning?

Nu är jag arg och ska gå isäng!
Natti! /B

IDOL

1. Jay Smith
Låtval 1: Bad romance (Lady Gaga)
Låtval 2: Against all odds (Phil Collins)
Telefonnummer: 099- 414 01
Sms: skicka JAY till 72 400

 

2. Linnea Henriksson
Låtval 1: Don't you forget about me (Simple Minds)
Låtval 2: Crazy in love (Beyoncé)
Telefonnummer: 099- 414 02
Sms: skicka LINNEA till 72 400

 

3. Olle Hedberg
Låtval 1: Fix you (Coldplay)
Låtval 2: Beautiful day (U2)
Telefonnummer: 099- 414 03
Sms: skicka OLLE till 72 400

 

4. Minnah Karlsson
Låtval 1: Just the way you are (Bruno Mars)
Låtval 2: Alone (Heart)
Telefonnummer: 099- 414 04
Sms: skicka MINNAH till 72 400




Minnah har gjort det igen!!!   ÄLSKAR hennes val av låtar!!  :)


Snälla tomten....

ge mig en snöslunga i julklapp!!

Har just ödslat en timme i kylan med att skotta, kommer att ha en sjuk träningsvärk i ryggen och armarna imorgon!


//Roregoginona


PS.  Hittade förresten en riktig penny idag å ni vet väl vad som sägs då??

"-Find a penny, pick it up, all day long you´ll have good luck"!!

Tror stenhårt på det där...

Julmys!

Stämningen är på topp här på Goatmountain. Julmusiken strömmar ut genom högtalarna och ur min aromalampa sprider sig en mysig doft av pepparkakor. På spisen står glöggen och värms upp och bredvid ligger lussebullarna och ser frestande goda ut. Nu ska jag bara springa upp på vinden och hämta ner resten av ljusstakar och stjärnor.

Julen är underbar!

/B

Veckan går sakta.

Förra praktikperioden gick så sjukt snabbt att det inte var sant. Nu harklar tiden sig fram. En dag känns som tre  och veckan vill aldrig ta slut. Jag kämpar fortfarande med mina fördommar, men de har lätt att rinna igenom ibland. Missförstå mig inte, alla är jättefina och gulliga, och jag trivs på själva stället, men som det känns so far så tilltalar detta inte mig lika mycket som andra placeringar jag gjort. Jag älskar när det händer grejer, att man får vara i hetluften, och när man nyligen kommer från en placering som ändå sett lite så ut, så får man ju chocken av tempoväxlingen (och nu menar jag INTE!! att den blivit högre).

Jag lovar dock mig själv varje dag att jag ska ge det en chans och tänka positivt. Jga tror helt klart att dessa fem (låånga) veckor kommer att ge mig mycket när jag ser tillbaka på det.

Dagen har spenderats på en kost och nutritionsutbildning. Riktigt intressant, men man får ju fjurr i hjärnan av att höra vad som är bra och inte :P Men det är klart att man ska vara medveten om vad man stoppar i sig. Ingen mår bra av skitmat, så är det bara!

Imorgon är jag till min stora lycka ledig. Synd bara att den dagen kommer gå så fort att jag inte ens kommer hinna va med.

Pyss & Hej från mig & en tröttis


                      


Nerverna knackar på dörren...

Sitter i soffan och är nervös över morgondagen, då börjar en utbildning som sträcker sig över tre dagar!
Å det är JAG som ska hålla i den.

Utbildningar jag själv gått så har man ju haft sån respekt för utbildaren och dom kan ju allt tänker man, men nu är det jag, en helt vanlig anställd som ska stå där fram och försöka lära ut det som jag kan och förhoppningsvis även lite mer :)

Men jag ska dölja min nervositet och spela lugnet själv!!  :)

Håll tummarna för mig!

//Regina


Det strålar en stjärna.



Idag har en ny adventsstjärna fått flytta in på getbergsvägen (ursäkta den suddiga bilden), och inte vilken stjärna som helst -  utan en bautastor!! :) Den rymms knappt i fönstret, men så vill jag ha det!

Nu peppar jag för torsdag då jag får hänga upp den på riktigt. Jag vill göra jul och mys härhemma nu! Funderar på att värma lite glögg nu och bara ta det lugnt i soffan. Ja, så får det bli!

/B







Och nu tror ni kanske att jag skriver detta NU?

Då trodde ni fel!

Jag vet, jag är rålöjlig, OCH trög, men NU har jag fattat vad den där jäkla kalendern vid sidan om rubriken är. MAN KAN JU TIDSINSTÄLLA INLÄGG. Hitech! :)

jaja, då kunde jag det här då ;)
/b


dag ett, check.

Första dagen på nya stället är avklarat. Har korvstoppning i huvudet (mer än vanligt) och är så fullproppad av nya intryck och information. Överlag känns det dock helt okey, så jag hoppas att mitt första intryck håller i sig.

Hann bara innanför dörren på stället så frågar sköterskan om jag är bra på att ta prover då dom hade en patient som var så himla svårtstucken. Sköterskan hade testat två gånger och hennes kollega tre, men jag kunde ju inte mer än misslyckas tänkte jag (som verkligen inte brukar vara förstahandsvalet i detta läge) och traskade in till patienten. Hittade dock rätt på första försöket och sköterskan visste inte till sig av förtjusning. Så med lite (eller snarare MASSA) flax denna första dag så fick jag mig årets självförtroendeboost.

Tack för den och välkommen åter!

/B


Back in the loop.

Nyss satt jag och var så nöjd över att det var fredag och jag var ledig. Nu sitter jag här och har ågren över att det är söndagkväll och tillbaka till allvaret imorgonbitti.

Ska infinna mig på min nya praktikplacering imorgon och magkänslan känns inte lika bra nu som inför förra placeringen. För det första så är man ganska mättad från den placering som vi just kom ifrån. Jag är liksom less att vara top notch och prestera hela tiden. Och för det andra är det BETYDLIGT jobbigare att praktisera än att jobba. Man ska hela tiden vara lyhörd, intresserad, ta intiativ och lära sig saker som man ska komma ihåg en halvtimma senare. Sen har jag ju mina förutfattade meningar, men snälla, bevisa för mig att jag har fel, gärna redan imorgon eftermiddag tack!

Hoppas hoppas hoppas att detta ska bli bra. Men fem veckor går fort, det har jag ju redan fått erfara.

Pyss/B


Crybaby!

Gråter floder för att det bästa, skönaste och roligaste med Idol är borta!!!


Godnatt!!

//Regina

If you're for real and not pretend, then i guess you can hang whit me.

Underbara fredag.
Tog typ århundradets skönaste sovmorgon, och har sedan myst på härhemma. Har gjort klart allt skolbajs och även hunnit gjöra lite fredagsfint. Och HUR fick jag för mig att stava göra med gj? Jaja, shit happens, precis som igår.

Vaknade upp 00.05 inatt & kom från ingenstans på varifrån jag har fått "du´ra" och "vasaru?" ifrån, som jag grupplat (och VARFÖR stavar jag grubblar med två p:en? Jag kan inte ha vaknat än, hehe) på i månader. Det är ju för tusan plåtar från världens bästa Kenny Starfighter.



Hehe!

Trevlig helg alla!
Wolliebollie! /Puss B

Äntligen helg!

Sitter och myser i soffan alldeles nyvaken.
Älskar känslan av fredagar och helg....

Den inleder vi med att få titta på när Carlbom trollar i 60 minuter, å med den början så känner jag på mig att helgen kommer att bli great!!

//Regina


Bara för att jag kan.

Jag har ärligt talat glömt hur det kändes att vara hemma (nästan) en hel kväll och inte ha några måsten. Och vet ni, det är heelt jäkla underbart! :)

Jag älskar att kunna slå på tvn och slöse nåt skitprogram, bara för att jag kan. Jag älskar att ligga med filten över mig iförd mina myskläder och världens sötaste tofflor, bara för att jag kan. Ja, och så måste jag gå på toa med jämna mellanrum, bara för att jag måste.

Imorgon vankas en låång sköön sovmorgon, och så världens bästa mysfredag. Jag vill julpynta, men de är kanske väl tidigt? Får nog nöja mig med att se på Sunes Jul.

Puss & hej! /B

Dagens "shit happens"




Av någon anledning hade jag glömt varför man
inte ska äta två läkerol-askar på raken.

Nu vet jag bättre, hehe.







/B


Rocka fett damöb


drömmar och saknad

Livet rullar på. Det känns som jag är mitt uppe i en höst som aldrig vill ta slut, fast åandra sidan gillar jag det. Jag känner att jag varje dag utvecklas och strävar mot att förverkliga några av mina stora drömmar i livet. Härlig känsla! Igår gjorde jag mitt sista pass på med 6. Vedmod. Men i sommar ska jag tillbaka och jag längtar nästan litegrann redan.

Men mitt under all praktik, allt jobb vid sidan av och träningar hit och dit så känner jag en sån längtan till att umgås med hela familjen samlad, jag längtar till att ha alla tjejer samlade i ett vardagsrum med massa kärlek, mys, prat och skratt så man får magrutor. Jag längtar till att bara få vara, utan stress och press. 

På måndag bär det av ut i äldreomsorgen för en till femveckorssejour fram till jul. Men först, en superhärlig helg med bara avkoppling och mys.

Puss B

Hej onsdag!

Fast jag kom på nu att det visst bara är tisdag.. Jaja. Inte lätt att ha koll alltid.

Koll hade jag då förresten inte igår heller, då Louice skulle låna mitt kort till omklädningsrummet. När hon frågade om koden, så gav jag henne den (8816) utan att tänka efter, men när hon 5 minuter senare kom upp till mig igen på mottagningen och sa att det var fel kod så slog de slint i mitt stackars lilla huvud.

Jag följde med henne ner och kämpade på vid dörren, men koden, den kom jag inte på. Inte förrän Maria sa; "Jamen vi pratar om nåt annat ett tag och så går du en liten sväng här runt. Hur var Idol i fredags?" Haha. Men det funkade, efter lite babbel och tänka på annat så stoppade jag in kortet och tryckte koden utan att tänka efter. Och det var väl så långt ifrån 8816 som man kan komma.

Jag behöver nog en remiss till geritriken för att göra en demensutredning är jag rädd :P

Slutbedömning på praktiken idag. Idag kommer dommen om jag skött mig eller inte. Spännande!

Puss/B

Happiness is not a destination. It is a mood, it is not permanent. It comes and goes and if people thought that way then maybe people would find happiness more often.

Ett långt samtal med en stark och underbar tjej idag, är stolt och imponerad över hur hon hanterar saker.
Ska själv försöka klara av det, att ta små små steg i samma riktning, ingen är ju perfekt, jag är inte perfekt, men kan man bara tänka på en del detaljer i livet så är man på god väg till att må mycket bättre och uppskatta det man har runt om sig mycket mycket mer.
Saker och personer som gör en ledsen och besviken, är det/dom värda att lägga ner en massa tid och energi på!?



When the sun shines, we´ll shine together.

Fy tusan vilken trevlig helg detta har varit, och fytusan för den usla uppdateringen, men det känns som att ni kanske klarar er ändå. Det är ju ändå bara en handfull som kommenterar och ger någon som helst feedback här. Cred till er!

Som sagt, helgen - sjuuuukt kul!
Fredag & trippen till Luleå och fredagsfinal i idol var en riiiktig höjdare, trots sugiga platser. Fuck första parkett & fuck ticknet!! Man såg ju bäst på typ tredje! Trots detta var kvällen sjukt lyckad och jag har sedan dess svävat runt på rosa fluffiga idol-moln!

Lördagen var ju även den en rikitgt höjdare då vi äntligen fick känna på hur det var att vinna igen! Två supermackor av fröken berg (hoppas ni förstår ironin) bäddade för en störtskön 4-3-seger! Att dessutom avsluta kvällen med en lagfest var helt top notch!

Idag har min underbara pappa uppvaktats på fars dag & vi har blivit bjudna på supersmarrig tårta och kanske dom goaste bullarna jag ätit i hela mitt liv! Oj, vad jag älskar min pappa.. ja, och så bullar förståss!

Ha en fortsatt trevlig söndag! /B

Wiiieeee...(se)

Jaaaaaa (y)   Imorgon är det dags för dagen som vi väntat på sen i augusti :)
Fyra tjejer, en bil, roadtrip och givetvis IDOL!!!!
Sen sitter jag här hemma och hoppas att vi kan hitta nåt bra middagsställe där uppe som har Sushi, hoppas bara de andra vill ha det me :)  Vad säger ni??

Nu ska jag ta och färga min autoban jag har på huvudet så man är fin inför morgondagen, sen väntar en massa mys i soffan!!

Här kommer en liten bild på min favvo och hans pappa som även han varit min Idol under hela min uppväxt!!



Funderar om man skulle ha gjort sig en skylt till morgondagen, nåt provocerande, eller bara nåt kul, nån som har några förslag???  :)  ALLA är välkomna!


//Regina

Vad?

Halloj tjejjor vad ska ni ha på er i morgon på Idol?! Vette tusan vad man ska ta! Jag är rädd för att frysa och jag är rädd för att svettas! Just nu är min outfit hybrid och misspassande. Sitter vi ner eller står vi upp, skriker vi och dansar eller sitter vi ner och flaggar? känns som att det kan vara rätt avgörande för om det blir svettigt eller kallt i hallen...
Hör av er angående detta när ni har tid eller så tar vi det på träningen ikväll =)
<3 Charlie Chaplin

En skitbra & en skitrolig/läskig grej..

Har fastnat för "Så mycket bättre" på 4:an. Jättemysigt program. I lördags ägde Petra Marklund i sin tolkning av Petters "mikrofonkåt". Sjukt bra! Och sjukt snygg frisyr.



Och här har vi en dam som jag inte vet om jag ska skratta eller gråta åt. Hon personifierar ordet "skräckblandad förtjusning". Funderar på att ställa en diagnos på henne i min c-uppsats!



Puss & Hej /B

Multiskillad -O ja

Har världens skönaste söndagkväll ensam hemma i soffan, ligger lite efter med alla mina favvoserier, GG, OTH, BMS, 90210 och The Vampire Diaries.
Ligger och ser dom på min lilla laptop med hörlurar samtdigt som jag ser "Vem kan slå Filip och Fredrik" på den riktiga TV:n, man tjänar en massa tid på det :)

Men helgen börjar nu lida mot sitt slut, en helg som jag till skilland mot Bea hunnit med massor känns det som, inte en lugn stund, fredagen innehöll en riktig trevlig kväll med Lili & Susie, en mer eller mindre (MER) pinsam stund när Linka fastnade i min klänning så jag genom ett fönster visade min bak för hela Johanna i parken :)
(Tackar mig själv för att jag valde rätt underkläder)  :)

En till rolig sak var att när jag står i kön och ska hämta ut jackan så kommer en kille fram till mig och ger mig sin jackbricka och gullar lite snällt så han inte behöver ställa sig sist i kön, snäll som jag är så hjälper jag honom, då säger han -Visst har vi träffats föut?  -Ja det känns så, säger jag.
Sen bollar vi fram och tillbaka hur, när eller var det kan ha varit, men vi kunde inte riktigt komma på det föränn en glödlampa tänds ovanför mitt huvud!!
-JAG VET, utbrister jag, -Du är ju kompis med J som jag var tillsammans med i sexan.  (SEXAN) :)
Träffade honom alltså på den tiden då man hängde i Lövånger och det roligaste av allt är att det är 17 år sen!!


Lördagen spenderades med att se på Innebandy, käka lite bakismat, sen var det dags för födelsedagsfirande för bror min som fyllde år, vart hockey & tacoskväll!!
Sen var det dags att besöka pappas grav och tända ett ljus, det var så sjukt vackert och rofyllt på kyrkogården, alldeles kolsvart och flera hundra ljuslyktor, familjer som samlats runt olika gravar på denna speciella minnesdag för bortgångna nära och kära.
Kan bara inte förstå att det är 16 år sedan han lämnade oss, men han lever ändå kvar hos oss och Alex är så nyfiken om sin morfar, så jag berättar gärnar historier om pappa för honom så han ändå vet precis hur hans morfar var!

Alex sötaste kommentar ang detta var ändå då han frågade mig om inte morfar kunde komma ner från himlen och komma på hans födelsekalas i somras, förklarade då att han inte har möjlighet till detta då himlen är så långt långt där uppe.
Då säger Alex -Men om jag klättar längst upp på lyktstolpen och räcker upp min hand så kanske han når den, då kan jag hjälpa honom ner.

Söta söta kille.....



Söndagen har ju Bea redan berättat om och eftersom detta vart det typ längsta inlägget in world history så ska jag nog lägga ner nu.

Ett avsnitt av T.V.D, sen väntar sängen.

Sov gott allihopa.

//Regina

Söndagkväll.

Swisch så var denna helg förbi. Fort som fasiken går det!!
Men den har varit suveränt skön! Har inte gjort många knop, men ändå fått ut så mycket av helgen! Skratt, gråt, djupa samtal, tv-tittande i massor och så har jag sovit, sovit och sovit!

Dagen har spenderats i Vännäs (av alla ställen. Skithåla!) där vi införskaffat oss ännu en pinne i serietabellen under "förlorade matcher". Kändes inte det minsta kul. Bara sjukt frustrerande!!
Sen att komma hem och måste sätta sig och ordbajsa som ett svin på en jättetråkig skoluppgift kändes inte så upplyftande. Men, på torsdag siktar jag på att vara klar med allt, sen kan jag förhoppningsvis få lite ro i själen!

Pyss & hej /B

Med två mil kvar till vännäs...

dsc04644 (MMS)

...och med en timma kvar till matchstart så måste vi göra vad som krävs för att inte bli bötfälld av nån kamera ;)


i can still recall our last summer.











Uppraggad av en man, född -29.

Fredag förmiddag.
Jag står inne i en sal och pratar med en patient som tidigare under morgonen känt sig yrslig.
- Känner du dig svag på benen när du är uppe och går då? frågar jag, varpå en man på andra sidan salen skriker;
- Vet du tjejen, den enda som gör oss bensvag härinne - det är du!
Sedan utbrister årets garv inne i salen!
- Skratta ni, men jag är allvarlig! skiker den skrattande mannen igen.

HAHAHAHA!

Tidigare under veckan försökte en 95-årig man para ihop mig med dennes nästan 65-årige son, då han tyckte att han var i äldsta laget själv. 
Visserligen har jag en karl som är 4 år äldre än mig själv, men att jag skulle gilla män som är SÅ mycket äldre vet jag inte vad dom kan ha fått ifrån ;)

/B

Tänd ett ljus för dom du saknar.

Idag har familjen samlats och fikat hos pappa. Tyvärr kan ju aldrig alla vara med, men vi hade det supermysigt ändå. Att bara sitta och skratta och prata om allt mellan himmel och jord är helt underbart! Är så otroligt lyckligt lottad med att ha en sån underbar familj!

Vi åkte sedan till kyrkogården och tände ljus för dem som inte får uppleva allt det tillsammans med oss längre. Dom som saknas när vi träffas allihop, men dom man vet är med oss på ett eller annat sätt ändå!
På kyrkogården var allt så fridfullt. En lugn, trygg och vacker stämning med alla tända ljus överallt.
Samtidiigt som det gör mig aldelens varm inombords, så känner jag samtidigt ett sånt tomrum, en sån saknad som aldrig kommer gå ur.

Ta hand om dom du älskar!
/B

Childhood memories!

Nu har tekniska jag hittat felet på bloggen, eller felet å felet? det var bara jag som inte förstod mig på allt "krångligt".


Ska nu ta mig en powernap innan jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen, är sjukt taggad :)
Tjejkväll a´la 80-tal med sushi (sushi kom faktiskt till sverige 1973, så det är godkänt), sen S8 med Lili & Susie.
Har nog sjungt och dansat till dessa tjejer ett X antal timmar när jag var liten!
Jamena vem har inte det? 

Finns iofs undantag, pratade med en kille född på 90-talet i veckan om kvällen, fick då reaktionen -Lili & Susie, vem är det?
Hahaha!!

Men visst syns vi på dansgolvet!??

//Regina


Snart helg...

En jobbarnatt kvar, sen är det fredag och helg!!! Har varit duktig ochstorstädat idag, insåg att man kan hitta mycket om man dammsuger soffan, inte bara ovanpå, utan om man tar bort alla dynor! :) Hittade pengar i sinne, örhängen, några hårband m.m, var som att uppleva julafton :) Imorgon väntar mina barndomsIdoler, Lili & Susie!! Längtar..... *Nu gav bloggen upp, fortsätter detta inlägg senare om den vill varra med*

"Thai" here I come!

Hittade en lockande annons på nätet häromkvällen. Det var ett läckert hotell i Thailand som var till salu för ynka 4.2 mille. Tänk er att bara hoppa ut i det okända och starta ett resort i ett varmare land. Man arbetar där vinterhalvåret och åker sedan hem och bor i Sverige under den vackra sommaren =)

Jag skulle älska att vara hotellvärd! Skulle gå runt i mina Thaibrallor och mysprata med alla gäster på hotellet samt inreda och inreda lite till.

John han skulle kunna ha fiskeäventyr med gästerna. Jag skulle åxå anställa Bea och Regina med familjer som ska stå för underhållning och god mat =)
Vad säger ni, kör vi eller?

Hej Svej Thaitjejj!

Flitens lampa har lyst på getberget.



Ungefär såhär känner jag mig just nu. Som en speedad ADHD-hund.
Kom hem från avdelningen kl 16.00 efter att ha skött hela vårat vårdlag i princip själv idag. Shit vad det kändes bra! Jag kommer kanske att greja detta om ett år när jag blir klar, trots min farhågor! :)

Väl hemma var det bara att sätta sig och försöka ordbajsa ihop början på bokrecensionen i palliativ vård som ska in till veckan. Den är långt i från klar, men jag är en bra bit på vägen och känner mig sjukt stolt över diciplinen jag haft en kväll. Det är så sällan jag har tid över att sätta mig ner och hinna med allt som ska göras, men de kändes skönt att mota bort lite av ångesten jag haft över att ha detta hängandes över mig.

Fy fan vad jag längtar till helg nu, och snart är vi där. Ynkliga två dagar kvar! :)

Pyss /B

Ps: SNART ÄR DET DEN 12:E OCH IDOL! YEEEEEEY!


Ögongodis på Viasat ikväll!

      VS.      


Håller dock tummarna för R och bortalaget!




Nån som har lite energi över?

Då finns jag här.....

Mest trött, men sömn hjälper inte!
Tror jag ska ta mig en lång skön preomenad innan jobbet ikväll....  får hoppas att det fungerar.

Helgen då....  jo den vart lika rolig som jag hade hoppats på!
Förutom då poängtappet mot Hammarängen, då man leder med 6-4 då det är 5 minuter kvar ska man FAN inte förlora den ledningen, speciellt då motståndarlaget inte är bättre!!  (Ursäkta om nån tar åt sig och tycker annat)
Men det är min åsikt!!

//Regina



Godmorgon världen!



Jag har världens mysigaste känsla i magen efter nattens drömmar. Kanske inte av den drömmen där jag råkade döda ett sött litet marsvin som hette Melker. Stackarn var alldelens blodig efter att jag råkat tappa ner honom, och sedan blev han helt vild och skulle bitas när jag skulle plocka upp honom, så jag klubbade honom i huvudet med en blyertspenna (?). Stackars Melker.
Inte heller drömmen där jag och delar av herr-och damlag var och fikade på CK var speciellt mysig. Inte sett till sällskapet, utan med att jag var tvungen att äta en skitäcklig kladdkaka med sur grädde, bara för att dom andra hann ta muffinsen med choklad på före mig.

Näe, desto bättre var den tredje drömmen :) Det var en mysig, gullig och härlig dröm där en person gav mig världens charmigaste kärleksförklaring, haha. Det är så sjukt att den där feelgoodkänslan kan sitta kvar så länge efteråt. Men härligt!

Nu ska jag försöka få tag i handledande sköterska på nästa praktikplacering som jag ska göra, och försöka pussla ihop schemat. Jag är less på att pussla och få det att funka nu, men jag hoppas att det ska lösa det till det bästa.

Pyss/B

När livets pussel har för många bitar.

Jag har ju min spionagemapp som ni kanske vet. Min mapp under "favoriter", döpt till spionagemappen just därför att det är en mapp där jag under åren samlat på mig en herrans massa bloggar som jag tydligen följer & spionagar på när jag har tid.

Men det finns ju saker jag kan störa sig på. Tillexempel de bloggar som aldrig eller väldigt väldigt sällan uppdateras. Dom bloggar som man glömmer radera från listan. De länkar som man råkar klicka på av rent misstag varje jädra gång man går igenom raddan av bloggar, varpå man en millisekund efter att ha klickat på länken kommer på sig "..just fan, här uppdateras det aldrig"

Nu vet jag hur det känns från andra perspektivet.
Jag skäms över den usla uppdateringen här, men jag antar att det är såhär det känns att ha ett liv? Det är såhär det känns att ha ett livspussel med för många bitar som man måste knövla ihop för att få dem att passa.

Mitt pussel är just nu ett tiotusenbitars-pussel med femton tusen bitar.
Det passar inte. Kämpa på!

/B

RSS 2.0