Bättre förr.....

......när man umgicks, å inte satt framför en dator och med en iPhone i handen??? :)


Bakläxa!

HERREGUD vad vi är dåliga på att uppdatera här för tillfället.
Undertecknad har inget spännande/ospännande att komma med, å Bea renoverar för allt hon är värd, å Challan..... ja hon har ju hamnat djupt djupt ner i sin bloggtorka :D
 
Men förhoppningsvis rycker vi upp oss snarast!
Under tiden kan ni hjälpa oss med två saker som varit dagens topic!
 
Heter det en pommes eller ett pommes?
Om man kör bil på en tvåfilig väg, är ytterfilen den högra eller vänstra filen?
 
Alla får gärna tycka till!! :)
 
//R
 
 
 

Godnatt!!!

Sitter på jobbet, slutar egentligen nu, men tjejen som börjar 06.00 är sjuk, så jag får snällt jobba över till kl 07.00!!! Är så trött så jag tror jag snart trill av pinn!

Skulle behöva att nån kasta en hink med vatten i ansiktet så jag klarar av sista timmen!

//R


Glädje

Alltså diggar denna låt och video.
Går inte undvika att få ett leende på läpparna eller sitta still för den delen, när man tittar på videon!
 
 
 
Synd att den inte finns på Spotify, då hade den kunnat hamna på uppvärmningsskivan :)
 
222 miljoner views är rätt okej.
 
//R

Bla bla bla

Hade i söndags ett långt och intressant blogginlägg i mitt huvud, av händelser som skedde under helgen.
Men nu såhär några dagar efter så har jag som glömt det mesta och toppen på isberget, som gjorde att man tappade hakan, har smält.
 
Fast jag ska försöka komma ihåg alla små detaljer så ska jag nån dag berätta.
 
Kan iallafall berätta om en rolig händelse som hände när vi hade spöknatta i urskogen härom helgen.
Klockan är sent och vi sitter ute runt en grillring och har det trevligt, det är alldeles kolsvart och himlen är stjärnklar, Linka och Frida försöker hitta lilla björnen och några andra "stjärntecken", men jag och Bea hittar ändå det bästa, vi ser tre stjärnfall på en och samma gång, det var riktigt riktigt fint, samtidigt som det nästan ser ut som strecken efter tre jetplan, då tittar Rigge upp för att se stjärnfallet och utbrister, -"Men är ni dumma, det är ju elledningen"
 
OOPS :D
Well well, det var fint så länge vi trodde att det var nåt annat iallafall :)
 
//R
 

En vecka sen sist

 
-Hej bloggen och hej alla läsare!
Finns inte mycket som tar min tid just nu, men har ingen ork att blogga, ligger mest nerbäddad i sängen eller soffan och tycker synd om mig själv.
Är inne på sjukdag 7 nu, penicillinkuren hjälpte inte, å imorse när jag vaknade och inte tog mig upp ur sängen så ringde jag läkaren igen, fick komma in direkt, fick efter prover en ny kur och en veckas sjukskrivning på papper, men jag har tänkt vara frisk tills på torsdag, så är det bara!!!
Håll tummarna  ♥
 
/R

Puppy-eye

Tur jag har denna myskorv hemma om dagarna som peppar mig ;)


K.A.O.S

Jag är så sjuuukt less på att leva i ett kaos nu. Kommer som aldrig till ro pga att man bor i en jävla krigszon. Minns inte när jag dammsög sist, och by the way så går det typ inte att framföra dammsugarn i denna röra, så det kvittar. Jag längtar efter ordning, reda och doften av rent och fräscht, men det dröjer nog länge än. Imorgon tar vi dock klivet in i vårt tomma och nya hus. LYCKA!

/B


Självömnkan

Hej förkylning from hell, hej öroninflammation hej sprucken trumhinna!!
Livet är inte kul just nu!
 
 
//Regina
 

Bullemiker-vovve

Jag tror Foppa har fått bullemi. Nyss kräktes han världens pizza, sen gick han raka spåret och krafsade vid matskålen och skulle ha mer mat. Herremin, vart är vikthysterin påväg? :)

/B


Läxor

Å va kul det är med läxor :) synd bara att sonen inte tycker lika som jag!
Han ville absolut inte göra den nu, -" det är så tråkigt"

Synd för han att han har minst 12 år kvar med läxa framför sig ;)


Söndagsmys

En välbehövlig sovmorgon till 10.30 (trots att Challan ringde och väckte mig 06.55) satt där den skulle. Trots detta har vi hunnit med massor, som att shoppa tapeter, väggfärg, penslar, rollers samt bestämt vilket badkar vi ska ha. Jag ska spendera så många timmar i det där badkaret att jag kommer att få russin att framstå som släta!

Puss/B


Vill inte göra honom besviken

Idag är det dags för säsongsavslutning för moröns pojkar och dom ska spela match mot vi mammor!
Jag däremot är sjuk med stort S, har feber, en hals som är uppsvullen, hosta och huvudvärk, lägg där till noll sömntimmar då Millan är lika risig!

Men har inte hjärta att förklara för Alex att jag inte kan spela, han har längtat såååå!!!!

Så det är bara att rycka upp sig!


(en 24 år gammal bild som fanns i stugan)


Lyckoruset hits me

Plötsligt slår det mig att det endast är en vecka kvar innan huset är vårt. På helgen ska målaren trolla innertaken från furu till vita och sedan kör vi igång med renoveringen i form av målningen och tapetseringen. Mitt i allt kaos ska vi hinna flytta också. Så sjukt spännande detta är. Jag är så peppad att jag dör!! :D

/B


Kära dagbok!

Nån minut kvar på jobbet, sen bär det av mot skogen, ödsligheten och rädslan!!! Längtar!


Tagget!

Årliga upplagan av spöknatta går av stapeln i dag/natt. Här har ni en grymt taggad tjej. Det blir spökhistorier, skräckfilm och massa mer, hehehe! Har införskaffat gängets snyggaste ficklampa. Nöjdtjej.se

För övrigt har nog Gud hört min bön då en av avdelningscheferna ringde idag och erbjöd mig schema iallafall en månad. Missar massor, som seriepremiären tillexempel, men det kan inte hjälpas. Jag är så sjukt lycklig över att pusselbitarna börjar palla på plats!

Puss/B


Vars är mamma?

Att komma hem efter en träning när du inte hann äta middag innan den och upptäcka att det inte finns någon mat, överhuvudtaget, hemma, dessutom så är Robban borta med bilen.
 
KUL!!!!!
Nu ska jag lägga mig i soffan och gråta.
 
//Regina 10 år

Inte det minsta kul

Det här med att vara timvikarie suger balle. Söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag den här veckan har jag blivit inringd samma dag på jobb. Missförstå mig rätt. Jag älskar att jag får jobba men att inte kunna planera ett skit från dag till dag känns hur pissigt som helst. Snacka magsår!

Igår var jag på af och anmälde mig. Där möttes jag av feta morsor med mimmipigg-mjukiskläder och flottigt hår, solkraftkillar med moppemusch och varselkläder samt turkar. Mina förutfattade meningar om de där härliga stället blev hyfsat bekräftade.. Min handläggare tyckte att jag skulle söka jobb internationellt och tvingade mig att söka två jobb på annan ort, allt för att att skrämma iväg en från det där jävla stället. Hoppas min jobbsituation löser sig så att jag slipper allt vad som har med arbetsförmedlingen att göra!

Min slutsats blir alltså; ni med heltidsjobb och schema - sluta klaga och var glada över att ni har ett jobb!!!

/ B


Busy lady


Har börjat jobba för fullt nu som ni ser och det är verkligen korvstoppning för min lilla hjärna att ta igen allt man missat i mediebranschen under ett år!

Dessutom så saknar jag denna lilla sessa så otroligt mycket. Känner redan mitt dåliga samvete över att jag får så lite tid med henne. Hur ska man hinna jobba, träna, umgås och vara mamma samtidigt? det är frågan... *Pust*

Sjukstugan lever vidare

Nu är det Millans tur att ha 39 graders feber, snuva och svullna ögon!

Men ska inte sticka under stolen med att det är ganska mysigt att ha en knähund som bara vill kramas :)


Älskar mitt jobb

Men att måsta stiga upp på morgonen är inte min grej!


En helg i Skellefteå södra.

I lördags drog jag & brudarna på en liten trip till Skellefteå södra där det bjöds på massa innebandy, lite shopping, en hel del McDonalds, mysövernattning på hotell och massa massa mer. Hur trevligt som helst! Att man inte unnar sig sånt här oftare? :)

Hann just såpass in genom dörren och lägga mig i soffan då jobbet ringde och hade megakris, så jag har spenderat min kväll på lassa och är nu trött som en trasa. Imorgon inleder jag inskolningen på en av de andra medicinavdelningarna. Håll tummarna för att jag, medarbetarna och patienterna överlever :)

Puss på er! \B


Lyxar till det

Im in heaven :)


God morgon?

Kom hem där vid två, somnade direkt, glömde tvätta bort sminket (som nu är utkladdat över hela ansiktet)
Sen valde Millan att göra morgon där vid fem, pigg? -nej! Fräsch? -inte det minsta!

Men det är bara å he sig in i duschen, för nu vankas en sjukt bra helg i söder (ja faktiskt)

Trött eller ej, its going to be awsome!


RSS 2.0