Dagens höjdpunkt

Dagen har varit underbar på alla sätt och vis, och nu är den på väg att bli om än ÄNNU mer underbar. För vet ni vad? Jag har en cheese från McDonalds på väg hem till mig nu. KÄRLEK! /B

Gjorde om allt igen!

Var ner på stan för ett andra försök att hitta några kläder tills på lördag, men nä, ingenting såg bättre ut i spegeln mot för i tisdags, så det får helt enkelt bli nåt bekvämt och mindre snyggt, men det känns inte så farligt, tvärtom!

Inhandlade dock en flaska vin och en öl, givetvis alkoholfritt, men är det fest så är det.
Är faktiskt riktigt taggad, känns riktigt kul att träffa alla igen.


Vet ni vad, fick med posten inför min stundande födelsedag ett presentkort på en valfri tårta, från Ica Maxi, Ica Moröhöjden och Ica Torget, -Populär kund, oja!!

Blir att vräka tårta nån kväll, för till kalaset duger inget annat än mina egna tårtor! :D

//Regina

HiTec-Bea is in the house

Sitter nu med min ny flaschiga iPhone i min hand. Det här är andra bullar än min gamla iPhone 5 som jag dragits med i några år. Det finns dock mycket kvar att lära. Till exempel hur man får sig mer än åtta telefonnummer i telefonboken. Fast visserligen tycker jag att de är lite upp till er därute nu ;) Tjing tjong / B

Synonymer på välstoppad!

Korpulent och Trind!!
Det kan man lätt kalla mig just nu, har efter en helg med sömn och jobb vaknat till liv och insett att jag behöver några kläder till årets avslutningsfest som är på lördag, men det är lättare sagt än gjort ska jag tala om, blir nog en mjukisdress :(

Ska förresten köpa en crosstrainer imorgon, då jävlar ska fläsket brännas och musklerna fram :)

///R


Back in buissness

Förlåt alla för askass uppdatering. Tur att jag inte är den enda att skylla för eländet ;) Jag har haft en lite småstressig påsk vetni. Har suttit i solväggen och blivit serverad mat i mängder. Jag har nästan blivit matad. Det känns därför oerhört tungt att vara tillbaka till verkligheten. Måsta laga mat. Måsta diska. Måsta städa. Måsta skriva c-uppstas. Känns som att det kommer ta ett litet tag innan jag är tillbaka på banan igen! ;)

Och magen? Den är risig än. Inte för att jag räknar, men nu är jag inne på min 15 dag. Beachformen kom snabbt i år!

Puss/B

Skitkul.

Hej där! Här har ni mig. ParasitBea, BajsBea, Cryptosporidiumtjejen. Kärt barn har många namn. Är just nu inne på min tionde dag med diarré. Har dock turen att mitt allmäntillstånd inte är påverkat i övrigt, men man undar ju hur dom där små husdjuren i magen ser ut? Jag tänker mig dem som små och ludna. Med huggtänder. Man känner sig i varje fall som en kändis varje gång de pratar om parasiten på tv´n. "Jag är en av dom". Man känner sig uppskattad och sedd. Äntligen får man lite kvalitéetstid i tv!

Tänk ändå vilken uppståndelse det här har fått. Vilken hysteri! Lite skrattretande är det ändå, men rätt skrämmande på samma gång. Något som svenskar alltid sett som en självklarhet, att kunna dricka vattnet, är inte så jäkla självklart längre.

Nu ska jag fly kommunen för påskfirande. Och jag ska dricka vatten. I massor!

Puss/B


No more H2O, no more H2O

Jag är en sån som typ bara dricker vatten när jag tränar och eftersom träningen inte är en sån stor del av mitt liv för stunden så har jag ingen panik över dessa bakterier/virus som sprids i vårat vatten.
Jag tycker det är ganska skrattretande att det ser ut så här på ICA




Denna bild tog jag för två timmar sedan och det var inte bara dessa hyllor, kylarna var också tomma!

Önskar nästan att jag fått vara där och uppleva hamstringen :D

// Regina


Oh, happy day!



Japp, jag har kommit ur min sjuklings-dvala nu. Igår ryckte jag upp mig & bestämde att "nu får det vara nog". Och så blev jag frisk. Min eländiga förkylning har inte gett sig helt, men magen som gjorde uppror för några dagar sen är back on track igen, och det gillar vi.

Nu kanske ni undrar hur det går med min sockerfria vecka? Om inte, så kan ni hoppa vidare till (2).
Det går sjukt bra ska jag säga er. Jag har insett att jag nog faktiskt inte har nåt vidare sockerberoende, för jag känner inte att det är nåt problem alls att vara utan. Nu är det ju visserligen bara de rena sockret, som i kakor, karra och läsk och sånt som jag har uteslutit, och inte kolhydrater. Det är verkligen ingen diet jag kör, utan bara mer en utmaning för mig själv och se om jag är ett real kak-monster eller bara en wannabe, hehe

(2) Jag är inte lite taggad för kvällens middag. Det vankas grillat, mina vänner, och köttet ligger och gottar sig i marinaden! Det ska bli så äckligt skönt att spraka igång med lite sommarfeelings nu! :)

Puss & kram

Beroendeframkallande!





Om du inte prövat dessa så gör det, du kommer inte att bli besviken!!
Dom är så sjukt goda.

//R

Grillat är godast!

Grillen är tänd och det osar så gott...  sommaren känns ett steg närmare.
Nu ska jag ha utbildning för Robban hur man grillar bäst, har inhadlat allt behövligt.
För jag tycker faktiskt att det är karln som ska stå vid grillen :D

Själv fixar jag gratängen och salladen.





Måste också skänka en tanke till den sjuka som faktiskt skulle få grilla ikväll me..  krya på dig älskade vän!


//R

Pensionärer ftw

Somnat ifrån BigBrother tre kvällar i rad, inte okej!! Rätt skönt iofs, men hur kan man vara så trött???!!

Har grinat å grinat till videon C la upp, å här har ni en till video som jag inte ens kan berätta om utan att börja böla!!

Gravidhormoner kanske??


Kärleken är underbar!

Inte ett öga torrt när man lyssnar på denna sång!
Han hade friat till henne och ett tag efter så hamnar hans flickvän i en bilolycka där hon får en hjärnskada och blir invalid för livet. Han skrev denna sång till henne på den dagen dom skulle ha gift sig. Jag kan inte sluta gråta när jag ser den!


<3

Men här kommer ändå världens i särklass bästa film. Med betoning på SÄRklass.


Jag skrattar ihjäl mig varje gång! Och nej, jag är ingen linslus, haha!


Fantastisk...t!

Jag hade så fruktansvärt sjukt kul igår. Det blir vad man gör det till, och jag gjorde det riktigt, riktigt bra kan jag tycka! :) Det var dock en väldigt händelserik kväll på många sätt och vis. Jag spelade bland annat "Hang down you head, Tom Dooley" på gitarr på Calles igår, men det var väl ungefär det minst häpnadsväckande som hände! Det blev även ett gäng trevliga återseenden. En vääldigt lyckad kväll i mitt tycke i alla fall! Jag kan även tycka att vi gör om det här. Väldigt snart!

Idag lider dock stackars knoppen av lite skallebang, men inte så att det är outhärdligt. Ser fram emot en mysig lördag med alla dess möjliga roliga ingridienser!

Puss/B

Fredagsmys

Årets första cykeltur idag, cyklade till ICA-maxi, handlade lite mys-snacks och åt lyxmiddag för tre personer, den kostade 45:- (för alla tre) å dessutom köpte jag till räksallad!!   Det ni!  :D

Nu sitter jag nyduschad i min morgonrock och zappar mellan Så ska det låta, Innebandyn och hockeyn.
Bea är på födelsedagsferre ikväll och får dricka goooo´vine, försöker intala mig att det faktiskt är bättre med myskvällar, man slipper ju faktiskt va trött och bakis imorgon!!  Eller hur??

Men ska jag vara ärlig så är jag faktiskt lite avundsjuk på henne just nu....  tänk att få ta ta ett glas vin, en cigg och sen gå ut å dansa, få DJ:n less på vårat tjat om schlager, tjejskvaller på toan....  åååå    VILL VILL VILL!!!

Men min tid kommer :D  Det är höstfest på Ibiza den 17 september ;)  Boka in det!!

Nää, nu ska jag fortsätta mitt zappande..... men den stora frågan är , vem är killen i lila byxor som är med Så ska det låta???   Han är ju kung!!

Puss






På tal om att kasta saker i sjön....

Igår inleddes SM-Finalen, första perioden började väl inte direkt som man hade hoppats på, utan tvärt om, det var så sjukt dåligt spel att jag somnade efter 17 minuter, sov sedan bort resten av kvällen och ska jag vara helt ärlig så ångrar jag mer att jag missade BB än matchen :)

Men imorgon är det dags igen å då ska vi befinna oss på ladan och heja fram AIK till seger.

Det jag dock inte förstår mig riktigt på är alla som klagar på att folk inte kommer till ladan och stöttar sitt lag, jamena titta på priserna!!! 
Har fortfarande ångest för att vi bokat biljetterna, det är jag, Robban & Alex som ska gå och för det får vi betala 990:-  Förstår om folk inte gör detta flera gånger per säsong, nä tack, en gång räcker!!

Man kan ha mycket skoj för tusen spänn!!!

//Regina




Vad hände?


Mellan 17.00 och 17.30 igårafton bröt sig en elak förkylning in i mitt liv. Näsan började tokrinna och halsen sved. Fuck. Och jag som hade tänkt klara mig! Natten har inneburit att ungefär en rulle toapapper används i snytningssyfte, och att jag har haft väldiga problem med att veta om jag skulle ligga under eller ovanpå täcket. Inget var bra, för antingen frös jag eller så svettades jag.

Aja, livet som hösäck är också ett liv. Och lite mer uttfyllnad i hjärnan i form av snor kommer jag nog inte dö av.

Dags för en ny dag. Lilla Domedagen har jag döpt den till!
Puss/B




Om allt mellan himmel & jord, men mest om engelska.

Ni kanske vill gissa vad jag har gjort idag? Hehe. Näe, vi lämnar det redan här tror jag.

Läggan ser just nu ut som en stadsdel i Beirut. Diskberget är enormt och tvätthögen likaså. BORDE BORDE BOORDE städa, men jag har fasiken ingen ork. Har dock bestämt mig att innan 19.13 ikväll så ska det vara bortplockat och klart härhemma, för då ska jag äta chips och dill&gräslöks-dip har jag bestämt.

Middagen stod söta pappsen & hans Sara för idag. Stuvade mackisar & fläsk satt precis där det skulle. Detta i utbyte mot att jag skulle klippa dem båda & deklarera åt dem. Utmärkt deal tyckte jag! Det finns faskien inget bättre än att bli bjuden på middag. Dessutom är det så mysigt att prata bort en stund och få skratta lite åt deras pensionärsupptåg. Vi började prata om vem som ägde restaurangen på Rönnskär nu, och följande konverastion utspelade sig:

Bea: Det är Taste (uttalat på det engelska viset - teejst) som äger det. Samma ägare som resturangen på solbacken.
Sara: Är det samma?
Bea: Jo!
Sara: Men kan det stämma? Restaurangerna heter ju olika!
Bea: Det gör dom väl inte?
Sara: Jo, den på solbacken heter ju taaaste (uttalat PRECIS som det stavas).
Alla runt bordet skrattar
Sara: Så har jag då alltid sagt.

Kan man annat än älska engelskan?
Det var som när mamma för massa år sedan hade packat undan mina snowboardkläder på vinden och märkt överdraget med "snåvbördkläder".

Puss/B


08.58, Tisdag morgon.

Jag och Maria sitter och söker artiklar.

Bea: Jag tror jag ska testa att söka på Pubmed idag.
Maria: Okey. Det blir bra. Jag ska testa Ticnet jag.

Hahaha.

Lugnet efter stormen.

Förra veckan kom c-uppsatsen in i mitt liv som en stormvind. Panik var bara förnamnet! Idag har jag dock vänt blad. Bläddrat till andra kapitlet i uppsatslivet. Idag är första dagen som det faktiskt känns riktigt jävla bra. Jag kommer kanske greja det här trots allt! (ps: var beredd på fler formsvackor)

Fan vad jag tjatar om c-uppsatsen. Vem bryr sig? Jag har ju dock förstått att man skriver och reflekterar om det som händer i ens liv right now. Det märker jag när jag loggar in på facebook. Om jag utgår från vad 75 % av mina facebookvänner skriver om så borde det innebära, om jag byter kontext, att mina inlägg borde handla om hundspyor, exakt klockslag när Foppa vaknade i morse, hur många gånger han vände sig inatt, hur hans morgonavföring såg ut, hur mycket det vägde, färg, och vilken koncistens den hade. "Idag åt Foppa en köttbulle 11.32. Han tyckte det var gott med smakportioner". Och så hockey förståss. "Heja AIK", "Jag har aldrig sett en match i hela mitt liv, men nu när det blev final älskar jag hockey", "Tjohoo ♥"

Bevare mig väl. Jag tror jag fortsätter att skriva om c-uppsatsen.
Puss/B


Börjar snart bli den Alex tycker är pinsam!

Jag har just varit och sett bio, tog med lillhjärat mitt och såg Trassel!
En riktigt bra film, dom säger ju att det är den bästa disneyfilmen på länge och jag tror jag håller med.

Men varför ska man vara så bölig??  Grät i ungefär halva filmen, å inte så att det tårades i ögonen, utan det rann nerför kinderna och halsen.

Alex tittar några gånger på mig undrar varför jag gråter, första gången han frågade svarade jag -jamen det är ju så ledsamt!
Andra gången han frågade svarade jag -Men det är ju såååå lyckligt!

Han tittar då med rynkade ögonbryn på mig och säger -Du är ju konstig mamma!!

Men än så länge tycker han iallafall inte att man är pinsam, annat blir det nog om några år! :)



Hoppas ni alla har en underbar lördag, det har jag haft och den är inte slut än! :)

//Regina


Älskar min present!!

Sitter här hemma och leker med min nya dator, älskar den!!!!
Gillar också att webkameran har en massa roliga tillval :)
Ett första och snabbt resultat av detta ser ni här...'



Snyggt va? :P

Roligt är det iallafall! :)
Nu väntar snart sängen så jag är pigg imorgonbitti, denna lördag ska jag ha en överrasskningsdag för lillhjärtat mitt!! <3
Vi ska ha det så mysigt!

Puss

Os-guld

Jag verkar tydligen vara den enda i den här världen som inte får ligga. Trots ett tio år lång förhållande i ryggsäcken, så är jag fortfarande oskuld och lever efter strikta religiösa seder. Det enda jag har i min ugn denna fredag till ära är biskvier som bästa wallins bakat (flikar in lite tjuvreklam i hopp om att få ett sponsoravtal en vacker dag) och chokladbullar som Lisa bjudit på :)

I eftermiddag styr vi kosan mot Malå, och anledningen är inte att få ligga i fred utan att titta på ett huuuuus! :) Det ska bli så himla spännande!

Ha en underbar fredag alla fina! /B


RSS 2.0