Långfil

Äckligt gott!!

/B


Blandade känslor

Samtidigt som jag känner mig skräckslagen, nervös, pirrig och rädd, infinner sig även känslor av förväntan, lycka och massa glädje. Imorgon börjar jag på lassa. Imorgon åker namnskylten med "Beatrice, sjuksköterska" på. Hjälp! :)

Natten som var gjorde jag min sista natt i Kåge på åtminstone ett halvår. Känns konstigt och vemodigt. Jag har ju som varit en del i deras liv i nio år. Men det känns ändå skönt att ta ett nytt kliv. Att påbörja ett nytt kapitel i livet. Fick ett jättefint silverhalsband som avskedsprestent av Tobbe och hans familj. Söta är vad de är!

/B


Hyfsat låg högstanivå

Vilket mörker. Självförtroendet i botten. Utvecklingen finns inte. Har inte funnits på månader. Glädjen är bortblåst. När kommer nystarten? Kan man trycka controll+alt+delete i innebandy? Just shoot me!

/B


Snart har man ett Carola-leende

Den varannat-åriga tandläkarkollen gick finfint. Inga hål, men däremot en remiss till tandis på lasarettet för att operera ut en tand som växer diagonalt. Såg helt psyko ut på röngenbilderna. Tydligen ville de inte göra sånna ingrepp på folktandvården då det behövdes mera avancerade grejer, enligt tandhygienisten. Tur man har långt ifrån tandläkarskräck! :)

/B


KARMA

Vinnarlaget i Så ska det låta valde att sjunga "Bra vibrationer" som vinnarsång. Det finns trots allt människor med vett innanför pannbenet!

/B


Och så var man här igen

Iförd mina skönaste mystofflor (som dessvärre fått oförtjänt dålig kritik under åren, som "vad faaaan har du på fötterna?") ligger jag däckad i sängen och ser mitt favvo; Så ska det låta.

Fittförlust idag. Jag kommer aldrig nånsin bli en god förlorare! Domarna var köpta. Halva hemmalaget hade väl fjuffat med dem. Framförallt Tuttlisa! Hur kan hon leda poängligan? Hon kan ju knappast se målet för de fladdrande g-kuporna!

/B


Matchuppladdning!

2012-01-29_10_57 (MMS)

På midsommarstigen äts det stekt fläsk med smör! :) tro det eller ej, men denna mat har gett sex kilos viktnedgång! :)


Dagens matchfrulle

Räkor i paprika - och vitlökssås på en bädd av gnocchi. Hej match-andedräkt!

/B


Dagens bagatellproblem/bagatelltanke

Varför skickar man vänförfrågningar till folk man inte känner? Varför vill man bli vän med nån man ändå inte skulle hälsa på på riktigt? Jag stör mig på er, suckers!

/B


Lördag. Har jag sagt att jag älskar Lördagar?


Vad hände?

Derby, hade jobbat flera veckor för att få drygt två timmar att gå ihop och efter matchen lagfest för damerna och herrarna.... men nånstans kom festen av sig... det mesta fick godkänt, väl godkänt som Arvids pappa sa -"utom förstås dom på planen" :D Nä, det slutade med förlust, så det vart stort manafall på festen av herrarna, men jag förstår dom!

Men jag kan säga att vi hade kul iallafall.... hamnade först på Bishops där jag träffade SnyggDanne, ja han har hetat så i ca 13 år.... från den dagen han kom körandes på sin moppe från Drängsmark till sin första dag på mitt jobb!  (Konsum Kåge)  Vilka tider... vilka minnen!! :D Sen gick vi tillsammas till Allstar och hängde där tills vi vart utsparkade....för att kl var efter två!

Träffade även tjocknackeNicke....  kul att kallas så kanske ni tänker, men han är bara vältränad, därav namnet :)

En riktigt kul kväll.... riktigt kul!!  Å det är bara lördagmorgon... hur skönt är inte det!?? 
Nu väntar släktmys på Holmbergssidan! :)

//Regina


Skön...t!

Medan partysessorna styr ställningarna på allstar utan mig, passar jag på av att njuta av min alldeles för sköna säng. Vilket underbart bra val jag gjorde idag!

/B


Fredagsbuketten inhandlad. Aj lav vita tulpaner!


Frajdej

Går en härlig fredag tillmötes. Vaknar upp och får i lugn och ro ta en skön morgondusch, fika frulle och promenera en sväng. Till kvällen vankas derbymatch där man ska agera some kind of sällskapsdam samt lite festligheter.

Pratade just med finaste pappsen. Han frågade hur det var med lillgumman (jag är ju trots allt det i alla lägen) och jag berättade att jag kände mig så glad och förväntansfull inför allt nytt jag står inför. Att han dessutom säger att "allt är hur bra som helst med mig också. Livet kan inte bli så mycket bättre" värmer långt in i hjärtat! Underbaraste pappa!

/B


En underbar torsdag..

..avrundas på bästa sätt med en kriminalrulle. Irene Huss står för underhållningen i en och en halv timme. Gör mig inte besviken!

/Bea


Helg helg helg

- Inatt drömde jag att det kom 48000 stycken och såg matchen mellan IBK och Gamla stan.
- Jag drömde även att jag slarvade bort bilen och jackan i ett parkeringsgarage i Luleå.
- Jag drömde därefter att jag var helt naken på fest. Stackars fest!

Nu i vaket tillstånd gör jag endast mogna grejer, som att;
- Frosta av frysen

- Storhandla

- Ringa runt halva världen och fixar arbetsgivarintyg

- Mysa med lillgrisen.

Bra torsdag!
/B


Inte riktigt min dag.... eller mina dagar!

Som ni vet så pajade ju bilen före jul, vilket resulterade i köp av en ny, vilket betyder att sparkontot börjat eka!
Våran 50" TV gick också sönder, dock så tog vi TV:n från sovrummet in i vardagsrummet, men ett sovrum utan TV går inte för sig, så nu har vi ingen TV uppe, men det får funka.... men som sagt så ska det ju ut några tusen till när det blir dax att ersätta den.

Sen så fick jag veta på jobbet att all min sparade semester är utbetalt i pengar under förra sommaren... visst dåligt av mig att inte ha koll.
Men dom har erkänt att dom har gjort fel, men jag har ju fått pengarna så det går inte göra nåt åt det hela!!
Känns mindre kul!!

Å nu ikväll när jag kommer hem så har tvättmaskinen gått sönder.....

Gud vad oro över pengar kan göra att man får en klump i magen!!

Men som min kära sambo brukar säga -"Det löser sig alltid"
//R

2012-01-25

Onsdag. En vecka kvar av "ledighet", för att jobba 20 h i veckan som jag gör nu är fasiken som att vara ledig!

Ligger här på jobbet och har varvat internet nu. Hade tänkt se nåt bra på playen, men jag har tydligen glömt mitt handsfree hemma. Om ni hemsk gärna vill veta så har jag även glömt nya underkläder efter träningen. Obra!

Imorgon 07.30 får ledighetskommittén helg. Det ska jag fira genom att mysa ner mig under min mysiga teddyfilt och se Nyhetsmorgon med ett glas varm choklad!

Puss på er/B

Bifogar en bild på Foppas tiggarblick. Haha


Bra uppstyrt!

Livet som glidare forstätter. Idag har jag dock uträttat en del nödvändigt, som att besöka arbetsförmedlingen, försäkringskassan (trodde på bägge ställerna att jag kommit till ett annat land, men när jag väl var ute i kylan igen förstod jag att jag var kvar i Sverige, damn it!) samt varit på sexan och hämtat mitt schema. Snacka huuur bra som helst! Våren kommer bli awsome!

Nu smider jag planer inför fredagen, och ser parallellt med det en dokumentärserie på tv3-play om Jessica Anderssons hemska uppväxt. Hulk-gråt i mängder igen då. 

/B

Beatrice, Leg. Sjuksköterska, in the house

Herremin ändå. Sjukt känns det. Megakonstigt. Ska vi inte gå mer skola? När ska instutionen ringa och säga att examen var ett skämt? När ska folk komma på att jag är en bluff? Tänk om jag inte kan nåt?

Åandra sidan känns det tokskönt. Befriande. Jag känner en enorm stolthet över mig själv. JAG har klarat detta. Jag har akademiska poäng. Jag har utbildat mig till ett fantastiskt yrke. Jag har inget skolarbete längre som gnager om kvällarna. Jag kommer tjäna lite pengar.

Ambivalensen må vara stor såhär i början, men snart har den värsta overklighetskänslan lagt sig. Hoppas jag.

Som en parantes vill jag tacka alla för en underbar helg. Jag mår så jäkla bra!!

/B


New car!!!

Fyller på livet i "svenssonmått", nu kan jag stryka både Villa & Volvo.

Helgen har bestått av bilshopping, Innebandy och lite mer innebandy, dags nu för en ny vecka
Den laddar jag upp inför med filmen Mamma Mia... fullkomligt älskar musiken!

Precis såhär ser pärlan ut, nästan iallafall, våran bil har kvar sin manlighet, kulan!!


Hej hupp Svenssonmupp!!

Tack världens finaste klass för allt!!

Ni är klån beeest


Pirrig, nervös & förväntansfull

Jag är värre än ett barn inför julafton nu. IMORGON ÄR EXAMENSDAGEN KOMMEN! Som vanligt har jag inte en aning vad jag ska ha på mig. Oväntat? Tänkte chocka och komma med onepiecen ifall beslutsångesten blir för stor.

Vi har under dagen examinerat den sista avslutande kursen och fått den godkänt. Tänk vilket flyt man haft ändå under utbildningens lopp. Fått kurserna godkända på första försöket. Jag är lite stolt över mig själv när jag tänker efter.

Imorgon väntar en dag jag sent kommer glömma. Champagnefrukost, fotografering, examensceremoni i forumsalen, släktmys och senare på kvällen en underbar middag med tillhörande fest som jag hoppas håller i sig lääänge!

Ses vi i dimman?

/B


Oh myyyyy god!!

Alltså, kan inte låta bli att tycka synd om denna tjej!!

Ni måste se denna video!


Hysteriskt kul

Hittat en nyhetssida (egentligen en blogg) på nätet, nyheterna24. Inte att förväxla med nyheter24 som ger ut lite mer seriösa och sanningsenliga news ;)

Har garvat mig harmynt åt sidans helt sjukt roliga uppdateringar. Min favorit är nog nyheten om den hemlösa dvärgen som ollat bilar på Södermalm. Eller varför inte den om de försvunna "mongoloiderna", haha!

Gå in och läs här: http://nyheterna24.wordpress.com/

/B

Sista kvällen med gänget!

Jag har under några veckors tid velat kräkas på innebandyn. Tyckt att det varit trist och inte känt någon vidare motivation. Men så i måndags kom den tillbak. För första gången på länge kändes det riktigt riktigt kul igen! Därför känns det lite extra trist i hjärtat att jag valt att inte vara med på fredag. Jag tar ju min examen då och väljer att spendera kvällen med klassen. Jag hade varit dum om jag missat det. Hur som helst är jag långt i från lagets stöttespelare, och med tanke på att prioriteten gällande bandyn alltid ligger högst i andra fall så orkar jag inte ens ha dåligt samvete!

På fredag ska det firas tills rösten är borta, och dansas till benen inte bär längre!

/B


Vem gjorde mig till världens känsligaste?

Har ägnat denna onsdag åt att rensa tårkanalerna en aning. Har sett två olika program, och flännat som en stucken till bägge. Först blev det lite idrottsgalan på playen och så fort "nu ska vi minnas de som lämnat oss under året" nämndes i kombination med lisa miskovskys ljuva tolkning av fields of gold, brast det. När jag flännat i en kvart skulle jag se nåt lite mer kul, men fastnade då framför en dokumentär om en kvinna med ett väldigt stort alkoholmissbruk, där man fick följa barnen och övriga familjens uppleverser av detta. Jamen då brast det igen. Och nu menar vi inte lite snyft snyft, utan det blir ju givetvis hulk-gråt när jag likas är i farten.

My god! Hur kom det sig att jag blev så bölig av mig? 

/B

Shoppat

Har letat i en vecka efter ett par längdskidor... nu verkar jag hittat ett par där allt stämmer med längd på stavar, spann på skidorna och storlek på pjäxorna.... KANON!!!  :D

Ja.... jag handlar på blocket, därav det svåra att få allt att stämma.
Nu måste jag bara få hem dom!!  :)

//Regina


Hallonpaj!

fxcam_1326827410 (MMS)

Mmmm... har fullkomligt vräkt paj i afton, testade göra en LCHF-paj, å den smakade precis lika gott som vanligt. Använde mandelmjöl och krossade linfrön i smuldegen, plus lite sukrin (socker) Helvärt ju.... knappt några kolhydrater alls! :)


Olycklig kärlek

Foppa har gått och förälskat sig i en av kvarterets vovvar, och inte vilken vovve som helst, utan den garanterat jädra fulaste hunden han kunde hitta. Och ouppfostrad är hon också, den lilla fjollan.

Jag kan verkligen känna på mig hur man kommer bli när ens framtida barn ska skaffa sig pojk - eller flickvänner som man själv inte anser duger ;)

Men i det här fallet är även svärmodern en riktig hagga. Både till utseende och personlighet. Foppa får snällt försöka glömma en eventuell romans här för det kommer INTE på fråga.

/B


Men orka!

Idag är en sån där då jag önskar att jag valde ett annat yrke. Ett kanske astråkigt yrke, men ett där man tjänade feta dolares och hade råd att anställa en hemsamarit (kör på Tess benämning). Förstååår ni så skönt om nån kunde komma hem och förbarma sig över detta slagfält till hem. Hiroshima är blekt i jämförelse.

Soffan står där och flörtar med mig. Känner mig rätt lättfotad idag, men jag får inte låta mig lockas. Inte riiiiktigt än.

Puss/B


Så var jag 11 igen!!

Sitter på spotify å lyssnar på 100 hits of the´80s och ´90s!!

Får man säga att det var bättre förr??  :D  Minns att en gammal pojkvän en gång sa att jag var en bakåtsträvare när det gällde musik, han kanske hade rätt, men det står jag för.
Gillar att jag bara av att lyssna på en låt och blunda kan ta mig tillbaka i tiden, vare det rör sig om ett år eller 20, finfina minnen!! ♥

//Regina

Heads up!!

Två vinster till sedan sist... känns bra!
Å min kropp höll för två matcher, två dagar i rad... känns ännu bättre!! :D

*Idrottsgalan igår, lite tårar som vanligt, men hur fan kunde Rolf-Göran Bengtsson vinna?? 
  Hästhoppning är i mina ögon ingen sport eller idrott för den delen, det är  ju ......hästhoppning!!
  Sorry Carro & Jennie mfl  ;)  No offence!! 
  Men jag fick ju under julen veta att det är fler tjejer i sverige som håller på med ridning än  tjejer som
  spelar Innebandy, lite wierd sådär!! 

  Själv höll jag faktiskt på Daniel Sedin, det är ganska stort att vinna NHL:s poängliga, det är väl bara tre 
  svenskar som gjort det va??  (genom alla tider)  DET är stort!!

*Tejp, mitt stora ogilla-objekt just nu, måste ju tejpa knäet/knäna på träningar och matcher, men nåt har hänt
  med klistret på tejpen??   Går inte få bort från benen, trots ordentligt skrapande med skrubbhandske....
  ser ju ut som om man inte tvättat benen på 10 år och har man suttit ner och ställer sig upp så känner man
  hur man sliter upp klistret i knävecket....   inte nice!!


*Jobb, ska jobba en natthelg snart... första helgen i februari!! Måste nästan säga att jag längtar, även om jag
  drömde i natt att jag inte fick sitta på min plats, allting på stället var helt annorlunda och det kröp in stora 
  (extremt stora) råttor från väggarna så jag vart livrädd och inte vågade vara där själv.  
  Så det kan bli riktigt spännande.. hoppas dock att allt är som det var för 8 månader sen!!

Nä, nu ska jag ta och mysa med Millan en stund, sen väntar nog lite städning, vad har man annars att göra på dagarna??   (börjar vara liiiite rastlös)

Puss

Glömde det viktigaste!!

J A G H A R F Å T T J O B B !

Jag är så lycklig så jag skulle kunna bajsa på mig. Mitt liv som sjuksköterska kunde verkligen inte fått en bättre start! Tack magkänslan för vägledningen!

1/2 entrar jag Skellefteå lasaretts lokaler! Jag längtar!

/B


Materialliare? Nä, färg före prestanda gäller här.

Idag fick (som bara av en händelse) bästprinsessklubban en ny linda. En rosa underbart fin en. Det såg ut som att nån hade skitte på den gamla så det var liksom hög tid att byta. Att få inviga den med en seger satt ju inte fel heller. Träningsmatch mot IBS med Peder som domare. Succé!

Ska försöka få några timmars sömn här på aprilstigen nu innan näst sista rycket med skolan ska göras imorgon. Jag ser ljuset!!!

/B


Hahaha



Det blir att testa detta nästa gång som jehovas våldgästar!

/Bea

Konstig känsla

Det känns surrealistiskt. Vemodigt. Trist. Men samtidigt helt fantastiskt sjukt superunderbart! På fredag står vi i aulan och tar vår sjuksköterskeexamen! Tre år har passerat i ett hiskeligt tempo. Jag har lärt känna några helt fantastiska personer som blivit till riktigt nära vänner. Att skiljas ifrån dem känns tråkigt, men det ska bli en sann glädje att få följa med på deras resa in i arbetslivet. För kontakten, den har vi lovat att vi ska hålla!

Snart börjar resan. Äventyret! Magkänslan har sagt sitt, och det känns så bra!

/B


Kanske bortskämd...men I Love it!!

Varje morgon när jag öppnar fejsan, (beroende??)  :D Så är det minst 5, men oftast upp till 10 st som har nån liknande uppdatering
-Mitt barn sov till hela 06.30
-ÅÅÅå  vaknade redan 05.00
-Här har vi varit uppe sedan 04.30
-Det här med sovmorgon är inget för mig

osv osv.

Inget fel med själva statusuppdateringarna i sig, å istället för att se ut som en liten "show-off" å skriva det på FB så tar jag det här.... är sååååååå glad över att jag har barn som sover på morgonen.
Just nu har jag tyst smygit upp för att packa matchväskan, medans dom andra sover så tyst!

Håller mina tummar för att det fortsätter, vill inte behöva lära mig dricka kaffe :P

//Regina


Kärlek

Morgonrocken är på, filmen är startad, nu blir det soffmys!!
  


♥Tack för ikväll mina underbara vänner ♥





//Regina

PappersSverige

Sitter och fyller i tretusen papper som ska skickas till halva världen. Det är legitimationsansökningar, ansökningar om examensbevis, personbevis, utträde ur en a-kassa, inträdesansökan till en ny, ändringsanmälan till facket, utträde ur det förra facket ooooch så vidare.

Har även ringt halva världen idag för att få klarhet i massa praktiska saker..

Till Tomten: (Jag såg dig ju faktiskt stå på ica-taket så nu vet jag ju att du finns) I julklapp 2012 önskar jag mig en personlig assistent alternativt en surregatcurlingförälder! Tack på förhand!

/B


TOMTEN FINNS!

Nu kanske ni tror att jag är full. Så är inte fallet. Saken är den att jag såg tomten på Ica-taket idag vid middagstid i full färd med att byta kläder! Han stod intill en röd Toyota och bytte om från sin forknölslånga röda kappa till vanliga kläder. Och de mest skrämmande av allt - HAN TOG AV SIG SITT SKÄGG!

Antingen är han ute i väldigt god tid, eller så hade han glömt några stackare ;)

/B


Fredagen den 13:e

Älskar dom filmerna och jag må säga att denna dag alltid varit lite av en lyckodag för mig genom åren.
Den betyder mao ganska mycket.

Så jag känner på mig att även denna gång kommer det att bli en bra dag :)


Frulletime och Richi Rich på TV, Myyyysmorgon!!

//R

• lycka •

Vilken fantastisk torsdag detta blev ändå! Jag svävar på moln! Imorgon gäller det!

Ikväll är det hockeykväll. Foppa är lagomt intresserad.

/B


Derbyvinst!!

Vinst mot Hammarängen ikväll!!  
HELT JÄVLA UNDERBART!!!  :D

Dock så gjorde jag nåt som jag aldrig under mina år som innebandyspelare gjort!
Jag bad att få vila ett byte i första perioden, även i andra, å tänkte då att då kommer dom ju garanterat bänka mig in för tredje, men jag fick fortsatt förtroende, å det värmde!! 
Tänkte då att nu jävlar ska jag gå ut och visa att dom gjorde rätt val, viljan och min tjurskalle finns ju kvar även om benen inte alltid gör som man vill!!

Googlade lite om LCHF och träning och fick då fram info om att de inte går ihop, å man känner verkligen skillnad kan jag lova, men sen tror jag inte vi backar kommer att ha det lika jobbigt som idag, var länge sen vi hade så mycket att göra :) 
Men jag ska kämpa vidare, både med innebandyn och maten, i slutändan blir ju allt lättare om man själv är lättare :D

Godnatt!!





//Regina


"Det rör på sig" sa den feta mannen som gjorde upphopp

Fick ett samtal av en arbetsgivare idag som frågade upp om intresset för en tjänst jag sökt och gärna vill ha. Han pratade vitt och brett om allt mellan himmel och jord och lovade att återkomma med besked i slutet på veckan. Jag håller mina tummar så att de är alldelens blå. Om det finns en gud däruppe så hoppas jag att han hör mig. Tomten kan gärna få trolla lite också! Jag vill ju detta så mycket!

Men hur mycket jag än hoppas och hur mycket jag än vill så ligger beslutet inte på mitt bord. Vill ödet så blir det så, annars ordnar det sig förhoppningsvis på andra sätt.

/B


There's always a reason to smile

Förstår inte varför jag ska låta mig påverkas av människor som har taskig inställning och attityd till allt! Personer vars motto i livet är "Inget gott som inte har nåt ont med sig". Studier visar att de som har en sån taskig inställning till livet dör i förtid (jfr. WHO, 2012).

Herregud! Våga glädjas över livet! Det är trots allt underbart!!

/B


Wiiiieeee.....

När jag var 16 år gammal så bjöd jag min bror och syster utomlands (jag var lite som killen Richi Rich när jag var liten)
Men nu.... några år efter så tyckte min syster att det var dags att bjuda igen! 
Så den 13:e Juni åker vi ♥


Några bilder från hotellet:






Turkiet som vanligt :) 

Mina två resor nu blir resa 19 och 20 till Turkiet!   Helt sjukt!! 

//Regina


Lång dag, lite uträttat

Dagen har varit superlång. Kan typ känna med Jesus en aning, såsom han kände på långfredagen.. Men jag har varken blivit oppspike eller nerschläfft, utan jag har dolat med diverse andra grejer som; skrivit fem meningar på skolarbetet (högprestanda), lagat mat, varit på anställningsintervju, tränat, gått långpromis, duschat och nu slutligen jobbat.

Imorgon tar vi nya tag. Våga älska ledarskapskurser som suger fetballe!

/B


Nu är glada julen slut, slut, slut

Har, utöver att fundera över livet och framtiden, städat bort julen. Motivationsnivån har legat på minussidan, men nu är det gjort. Rent, fräsch och hemtrevligt. Jag älskar känslan.

Ikväll kryper fröken Berg ner i en alldeles renbäddad säng, och i fönstret i köket lyser det lilla fina huset jag köpte igår. Älskar det!!

Puss/B


Övervänt

Går runt med en konstant liten klump i magen nu för tiden. Vill bara att allt blir klart väldigt snart så att jag kan blicka framåt. Just nu ältar jag bara tankarna och alternativen runt runt utan att få klarhet. Och värst av allt är att jag inte har saken i egna händer.

Hur det än blir så känner jag att det blir bra, men jag vill veta nu..

/B


Unbelievable

I vecka sedan jag började med denna diet, jag hade lovat mig själv att inte väga mig föränn det gått två veckor, om det inte skulle ha hänt nåt, bara för att man inte ska tappa suget och ge upp.
Men jag ställde mig på vågen (kunde inte låta bli) och den visade -4!!!

MINUS FYRA KILO på en vecka!!!   Helt sjukt!!

Å jag som har ätit gott och njutit i en hel vecka.... nästan så man inte tror på det!!

Håll nu bara tummarna att det fortsätter.....   :D

// En lycklig Regina

Party in my head!

Filmen var lika bra på bio som för 18 år sedan! 
Tårarna trillade med jämna strömmar i princip hela filmen. Fin fin fin film.

Efter filmen skulle jag ju då gå på systemet, går till hyllan med alla spritsorter och funderar för mig själv vilken sort som smakar minst jävligt, önskar då att jag hade en flaska med hederlig hembränd sprit, den smakar ju ingenting, inga kryddor å skit i den!! 

-"har jag HÖRT iallafall, för JAG har ju ALDRIG, nä gud, ALDRIG smakat sånt"  :D 

Men jag valde till sist vanligt Brännvin, hurvas redan nu, men det ska nog gå bra!!
Dock så saknades Mamma där, hon gick i pension på nyårsafton, hon har ju jobbat på systemet i hela mitt liv, så den butiken är ändå som lite hemma, var ofta där å hängde där när man var liten och var på stan, å när man vart lite äldre så besökte man henne för andra ärenden... men bara i bland ofc!! :P

Nä, nu in i duschen... dags att försöka göra sig fin! :)

//R

Superlördag!

Har just kommit ut ur duschen, på en timme ska jag bege mig mot stan för att gå på bio och se min all time favourite biofilm, igen!!!  Lejonkungen!!

Om jag inte minns helt fel så var jag 12 år gammal när den kom och jag tror jag såg den (utan att överdriva) säkert 10 gånger på bio, på Grand!!
Minns att det fanns biljetter från nånstans som gjorde att man fick gå för halva priset! 

Sen ska jag besöka bolaget på vägen hem, blir kanske fest ikväll :D 
Å med min diet så får jag bara dricka ren sprit... kommer inte bli lika kul, men vad gör man inte för en trevlig kväll??

Har typ aldrig handlat sprit på systemet, vilket är den godaste, Findrickan Absolut, alkissorterna  renat brännvin eller explorer??  

Nåväl..känner jag mig rätt, snål som jag är, så avgör nog priset :D

Ha en bra helg allihopa!
//Regina

Ta i trä...

Vågar jag hoppas på att mitt sockerberoende är över, har nu gjort bort dag 4 och detta är första dagen utan huvudvärk!! :)

Innebandyträning ikväll, en rätt kul träning, trots lite spel.... snart väntar tre matcher på Edda inom loppet av 9 dagar!

3 väldigt viktiga matcher!!


Nu ska jag ta och krypa isäng, behöver min sömn... ska vara barnvakt imorgon, så för ett dygn ska jag agera fyrabarnsmamma!! 
Vad har jag gett mig in på??  :D

Avslutar med en bild på en person som tyckte det var jättekul med styrketräning!
Godnatt!!



Hej långhelg! Jag har saknat dig!

Är det något jag blivit bortskämd med de närmaste tre veckorna så är det ledighet. Oj vad jag har ledighetat mig. Jag var så förslappad under måndagen, då världshistoriens onödigaste kurs drog igång, att jag lyckades hålla koncentrationen uppe i max 14 minuter i stöten. Produktiviteten har inte varit på topp, so to say. Till veckan tar vi nya tag. Världens bästa skitarbete ska vi minsann lyckad kludda ihop!

För övrigt så har fröken Berg beslutsångest. Nämen. Vad ovanligt!

/B


Dag 2 på året och mitt nya liv!

Har klarat det galant, även om jag har sån sjuk huvudvärk, undrar om det beror på dieten?  Mycket möjligt, å det står ju att man ofta har en skitvecka i början, innan man börjar må en massa bättre än innan man startade.

Fick dock en ordentlig prövning ikväll....  Robban bjöd hem David och Martin för att se hockey, å dom hade i sin tur med sig var sitt Buremål å till efterrätt Cola och Chips, men jag satt snällt där med mitt vattenglas!! (dock med viss möda) :D

Bakade igår Oopsis, ett substitut till bröd, det vart hur gott som helst!!



De enda ingredienserna är ägg och philadelfiaost!!

Nya tag imorgon, inleder med styrketräning på morgonen! :)
God natt!!

//Regina


Dream on

Jag har sagt det förr och jag säger det igen; drömma är min specialité. Men kul är det långt ifrån alltid. Många gånger dröjer sig känslan av en dröm kvar lääänge, och det är väl visserligen härligt om det är en mysig och fin dröm, men när man börjar drömma att en nära vän totalt avskyr en, att man fått panik för att man sovit och missat tolvslaget, och dessutom förblev arbetslös flera år efter examen - ja, då är det inte så jävla ball längre ;)

Efter sms-konversation med vännen som avskydde mig, kunde jag iaf stryka det och sova-över-tolvslaget-incidenten från min lista över tänkbara sanndrömmar. Nu hoppas jag bara att det sistnämnda också visade sig vara min hjärnas tragiska påhitt...

/B


Ångest 2.0

Idag har jag inlett första dagen på utbildningens allra sista kurs. Om 18 dagar är det klart. Och det enda jag känner är ångest. Fet jäkla jobbångest så det sjunger om det.

Tårarna har hejvilt trillat nedför kinderna idag. Samtidigt har jag jordens finaste sambo som bara ler och säger att allt ordnar sig. För det gör det ju alltid. Eller hur?

/B

RSS 2.0