Härliga tider!

Så mycket kul som händer. Så mycket kul som väntar. Jag har en sån härlig lyckokänsla i magen! WIHII!


Today must be my lucky day.

1. Jag klarade morgonens tenta
2. Har fått spendera dagen med mina fina flickor.
3. Hittat festblåsan jag kikat länge och väl på, till halva priset.
4. Hittat & köpt jackan jag suktat efter länge och väl och som inte funnits nånstans. Rotat igenom hela internet, sökt land och rike runt, men så idag var jag för sjuttonde gången in på tant-affären här i stan som har den, men varken färg eller storlek stämde, och några nya skulle dom självklart inte få in. MEEEEN, då sa den superduperlupersöta expediten "vänta, jag ska kolla en grej" och gick sedan ner i källaren och drog fram exakt en sån som jag ville ha. En pyttedefekt som är lätt åtgärdat gjorde dessutom att jag fick mer än halva priset i rabatt! SWEET!



Oj, modebloggade jag just? Förlåt i sånna fall!

/B


Beatrice "vänt-på-dygnet-jädrart-totalt" Berg

Godmorgon världen! Har just klickat in dagens tenta för rättning. Håper de gick vägen! Kändes dock inte som nån superbelöning med två poäng extra till stora tentan, men man skulle ju gräma ihjäl sig om det skulle hänga på dem två fjuttiga poängen i slutändan!

Jag har totalt vänt på dygnet under detta "jullov". Somnar framåt småtimmarna och sover i regel bort halva dagen. Vilka i-landsproblem alltså. Denna morgon var jag dock uppe med tuppen (08.30, heh) för att, som sagt, skriva tenta. Internet kajkade dock med 2 min kvar till tentastart, tur man är teknisk!

Nu, town!

/B

Har jag sagt att jag älskar att bo inomhus...

dsc04683 (MMS)

Har jag sagt att jag älskar att bo inomhus? /Bea


Back from the dead, but not alive!

Börjar ju nästan få lite dåligt samvete mot fina Bea som får dra hela lasset själv här nu, men det ska snart bli ändring på det....  snart!!

Önskar att jag kunde skylla frånvaron här på bloggen på nåt sjukt kul, men sanningen är den att under julhelgen så har jag jobbat 28 timmar, genomlidit magsjuka i huset och en extrem förkylning.
Skulle verkligen vilja säga att jag också var less på julbord, men eftersom jag endast fick i mig prinskorv och potatis så vill jag göra om julen igen, när allt känns lite bättre!! :(

Jamena vars tog helgen vägen, å vad är det för dag idag??  Har inte så stor koll eftersom man inte tar sig ur sängen/soffan, men jag gav just Alex ett förslag, jag frågade om vi skulle gå ett varv runt kvarteret i pausen på hockeyn........ FRAMSTEG!!!  :)


Puss på er alla!!


Ordbajs deluxe

Inte för att skryta, men är det nåt jag ÄGER på, så är det att ordbajsa. Mycket, långt och länge! Idag har jag tillexempel ordbajsat ihop en individuell omvårdnadsplan och en medicinsk rapport. Blev asmycket ord ju, massor mer än vad jag hade tänkt. Åh, stackars lärare, men jag gav nog igen nu för att dom ger oss en massa inlämningsuppgifter över julen, hehe. Och om man dessutom har ordbajsdiarré, så har man.

Från en sak till en helt annan. Har jag nämnt att prinsessklubban avled den 18/12? Jag sköt ett ashårt slagskott, och sen så gick den av, bara sådär (läs: jag slog säkert nån på smalbenet så att den pajade, kalleankabandy som jag sysslar med). Men inget ont som inte har något gott med sig. I garderoben står nu min nya, fina, rosa prinsessklubba och inväntar kvällens hårdträning. Älskar även att lindan inte ser ut som att den varit i tvåan! Undrar hur länge mina handsvettiga händer kommer hålla den rosa? En vecka, max.



/B


Nu är glada julen slut, slut, slut..

..och Bea ska till jobbet kut, kut, kut...
Näe, okej, jag ska inte springa. Nöjer mig väl med att köra bil till Kåge. Natt ett av tre, let´s go!



Tjingtjong långkalsong /B


Vad vore bloggen utan lilla söta mig?

På nåt konstigt sätt känner jag mig för tillfället oumbärlig för www.bravibrationer.blogg.se. Kan det ha något att göra med att jag driver den själv just nu? Om det inte vore för mig hade ni inte fått läsa ett skit sedan den 13 december. TRETTONDE DECEMBER! Två veckor sedan! Nu får ni istället läsa skit, men det gillar ni va? :)

Har återvänt till staden efter ett hejdundrande julfirande. Jag hurves så fort jag hör ordet "prinskorv" och får kväljningar när jag ser en julskinka. Jag förstår varför man bara firar jul en gång per år. Det är för att man inte pallar med julmaten mer ofta. Eller så kan det ha att göra med att vi bara firar Jesus fördelsedag en gång per år, precis som vi gör med alla andra (om man nu inte är jehovas..)

Ikväll blir det i varje fall skrov. Fy fasiken så gott! Jag ska dränka pommesen i smältost och sakta låta det glida ner i magsäcken där dom stackars strillarna får tampas med ilskna köttbullar och en och annan sill.

Pyss & hej! /B


Annandagsmys i soffan. Snart dax för det 1...

dsc04669 (MMS)

Annandagsmys i soffan. Snart dax för det 18 julbordet, typ. Har jag sagt att jag längtar efter skrov? :) /B


Ha ha ha den äran, dumsnut!

Julafton. 24/12. Dagen man trånat efter ända sedan den första snön föll. Minns hur förväntansfull man var som barn. Vaknade man senare än 05.00 så var det ju bra. Man trånade efter paketen som låg under granen. Kände, klämde & skakade, men allt i smyg. Mamma och pappa fick inte se! Men man hade ju rekat allt i förväg. Det var ju liksom inte så att jag INTE listat ut att mamma brukade gömma julklapparna i klädkammaren, på hyllan högst upp. Jag minns hur jag brukade klättra upp på trådkorgarna inne i klädkammaren för att kika upp på hyllan, och få en liten glimt av barbibilen eller my little pony-stallet man önskat sig.

Sedan blev det frukost & adventskalendern där jag alltid paxat att sitta närmast granen. Kulorna blänkte så vackert och julgransdoften var ljuvlig. Sedan förflöt dagen med ett evigt väntande. Lätt den längsta dagen på året. Pappa tog fram pallen framför hallspegeln och fönade håret. Det gjorde han bara på jul. Fönade håret alltså. Duscha hände det att han gjorde upp till varje dag, haha. Vid tvåtiden fick vi äntligen åka till de vi skulle fira hos. Sedan blev det Kalle, julmat och väntande. väntande, väntande. Varför skulle det ta sån jävla tid för vuxna att äta mat? Men tillslut. Ja, TILLSLUT kom tomten. Lycka blandades med euofori. Öppna klappar, räkna hur många man fått, ringa till kompisarna and so on.

Idag ser det inte ritkigt likadant ut. Man vet att man håller på att att bli gammal när man tycker att maten är det viktigaste!

GOD JUL PÅ ER ALLA!
/B


Uppesittarkvällen byttes mot hårt slit för...

dsc04660 (MMS)

Uppesittarkvällen byttes mot hårt slit för brödafödan. Det blev jobb ikväll istället för att försöka bli miljonär på bingobongo. Ligger här i min pyjamas som totalt omatchar sängkläderna och läser senaste numret av amelia. Jag vet att ni vill byta med mig ;) kram Bea


Gissa bilmärket och vinn en kexchoklad.

dsc04655 (MMS)


Ett tomrum som aldrig kommer att fyllas.

Tänkte mycket på dig igår när jag inte kunde somna, Mamma
På saker som jag gjort sedan du försvann. På saker jag önskar att du hade fått vara med och uppleva. Fått se. Fått glädjas åt. Fått känna stolthet över. Det finns så mycket som jag önskat att jag sagt. Men hur skulle jag kunna veta att du skulle försvinna så fort? Jag tror dock att du vet. Vet hur mycket du betyder för mig. Vet hur stark du har gjort mig. Vet hur mycket du lärt mig om livet. 

Trots att julen är helt underbar så känns det på sätt och vis som att jag hatar den. Din plats kommer alltid vara tom. Ditt skratt kommer aldrig mer att höras. Det finns ett tomrum som aldrig kommer att fyllas.




/B

En julhälsning från oss till er


Kärlek från /Challan, Regina & Bea


Målgången

Jag har gått i mål! JAG HAR JULLOV! Fy tusan så härligt!
Har överlevt 10 veckors praktik på raken, och dessutom har det gått bra. Men just nu mår jag mest gott över att jag får ta en paus från allt ett litet tag. Obsevera ordet lite. Tro inte att man bara kan glida sig igenom veckorna här kring jul, men jag har gjort bort en hel del så att jag kan unna mig själv lite ledighet och slappande!

Ska lägga mig i soffan & njuta av friheten nu!

/B

Upploppet

Imorgon gör jag min sista praktikdag. Imorgon går jag i mål. Hur det känns? Jo, tack, fantastiskt skönt! Missförstå mig rätt, jag har trivts jättebra, men nu ska det bli skönt med jul & lite ledigt! Många förstår nog inte hur mycket energi det tar av en att vara ute på praktik. Man är helt död, jämt. Men som sagt, imorgon springer jag in i mål. Ska ut och jobba kväll ikväll och jag håller alla mina tummar för att jag ska slippa komma i kontakt med några kräkisar. Det sista man vill är att bli sjuk nu, när man äntligen ska få tid över till att umgås med sånna som man i stort sett inte sett på 10 veckor.

Julklappshandligen går dock trögare. På onsdag ska jag ta mig i kragen och styra upp det hade jag tänkt! ;)
Delar med mig av några charmiga tjejer så länge, heh.



Ha en underbar dag! /B


Sweet dreams

 

Trots att jag i stort sett inte gjort annat än att sova idag, så ska jag nu bege mig mot den lockande sängen. Den ser skön, renbäddad och varm ut. Ute yr snön fortfarande, och jag är glad att jag inte ska upp kl halv sju imorgonbitti & plumsa!

Sov sött! /B


You'll always be my hero..





Rihanna ha lyckats igen! Underbart!

Skräpar-söndag!

Gårdagen blev som förväntat helt underbart trevlig & härlig! Vi vann först derbymatchen med 4-3 efter att Sanna avgjorde med 20 sekunder kvar av matchen. Finlir är kanske inte det första man tänker på när man blickar tillbaka, men shit happends. Även solen har sina fläcker och så vidare, och så vidare. Vi vann, trots att vi var apdåliga, det är minsann en bedrift det med!
Segern firades sedan och julen dansades in. Champagnen flödade och det var klackarna i taket, precis som det ska vara!

Som du kanske förstår så är denna söndagen därför ganska seg. Jag har valt att kalla den "skräpar-söndagen". Vi skräpar i soffan, ser ut som skräp, äter skräpmat och ser skärp-tv. Och det bästa av allt - det är underbart härligt!



Pyss/B

Snart smällkarameller det!

Derby mot cleMens på edda om dryga två timmar. Det ska blir så sjukligt kul och jag är peppad till tänderna! Jag hoppas bara att alla kan gå till sig själva så att vi styr upp skiten från första tekning!

Efteråt väntar JULFEST med världens bästa herr och damlag! All in!

Tjing/B

Jag vill inte skriva "fredagsmys", men jag gör det ändå!

Termen "fredagsmys" börjar vara hyfsat uttjatat, men jag kan ju inte heller förneka att det inte kallas fredagsmys. Önskar bara jag kunde komma på nåt annat namn för det. Mysfredag kanske? :P (fantasin är på topp idag).

Jaja, vad den än kallas så är det en sådan kväll som ligger framför mig nu. Tv-tittande, karra, chirre, läsk och gubbsovande i soffan. Fantastiskt skönt! Laddar alla mina krafter inför morgondagens derby och den årliga julferren med världens bästa lag. Som vanilgt tror jag det kommer att bli succé ;)

Ha en mysig kväll alla!
Pyss/B

                                    Håll i hatten, men det blir inte bättre än såhär..

                     

 


Låt mig presentera nykomlingarna i karraskålen..

..Nougatrutor, ischoklad och en italiensk hasselnötspralin som kallas baci (och om jag blir risig i magen av den sistnämnda så är planen att döpa om den till bacill). Att jag lyckdes med tre olika godissorter ut att ha ihjäl köket är en bedrift i sig. Nu har jag ju visserligen inte smakat dom än, men dom ser goda ut. Dessvärre har ju ögat lurat en förr :P

Här kommer en bild på nougatrutorna. Dom enda som är klara för tillfället.



Off i go till baket igen! Tjing!
/B

Julstök

Ur högtalarna ljuder julmusiken på kraftigt hög volym, och i köket står jag och försöker mig på att göra julgodis. Hur det gick, och om de blev nå karra återkommer jag om sen :)

Nu ser jag ljuset i tunneln. Har fortfarande MASSOR att göra innan jul, om jag ska få mig den ledighet som jag tänkt. Återstår att se om mina planer skrider till verket.

Pyss/B

Nedräkning pågår.


Snaaaaart har jag helg. Bara två fjuttiga arbetsdagar kvar och sen går Bea på hela tre dagars ledigt på raken. Har glömt hur det kändes! Jag känner nu hur skönt det ska bli att denna låånga praktikperiod snart är över. Visst, det är superkul att vara ute på praktik, men det är nog väldigt få som förstår hur mycket det kräver av en att alltid prestera. Att alltid vara på topp. Alltid ge allt och ta för sig. Jag saknar skolan fruktansvärt mycket, och alla söton i klassen. Det ska bli skönt att allt bli som vanligt snart igen! Men innan dess ska jag försöka få mig lite julledigt och ladda om batterierna.  Har bara två praktikdagar nästa vecka, och sedan vankas lite ledigtid. Ser fram emot detta så sjukligt mycket. Att bara få umgås med nära och kära och njuta av känslan - det ska bli underbart!

Bilrackarn gick dessutom igenom besiktningen idag! Happy times! :)

/B



...eller va fan...

...jag skiter i paddingen! Tycker att detta duger gott och väl! Bra jobbat Bea! Är impad att du klarar att knappra kod! Snart har du anställning på Nort Kingdom seru! =)



Förövrigt var det denna hårfärg jag försökte ådstakomma när jag istället blev grå -hur det nu gick till?! :/


//C


DU HAR KOMMIT RÄTT!

Jag blev lika chockad som dig vill jag lova. Trodde jag hamnat på fel sida och satt och granskade adressen flera gånger innan jag insåg att jag hamnat rätt ;)

Har nu suttit i en timma för att göra skrivytan på bloggen bredare. Blev så irri över att det var så smal yta att skriva på, men när man inte är hitech med stilmallar så tog det sin lilla tid. Just som jag skulle spara råkade jag klicka på en av snabblänkarna uppe i verktygsfältlet och hamnade på Swedbanks hemsida, och tror ni jag hade sparat shiten? SVAR NEJ!

Tur att jag är pur-ung med ett suveränt minne, så det var snabbt tillfixat igen! Thank good!

Hoppas ni ska gilla den nya sidan, och att ni kommer att fortsätta följa oss. Och om du frågar vad jag tycker? SUCCÈ SÅKLART! :)


Puss /B


Nu har vi uppdaterat stilen lite...

Nu har vi uppdaterat stilen på vår sida. Vi känner att med åren så har vi vuxit ifrån allt rosa, nu kör vi mer åt det "gråa" hållet ;)

Challan har till och med färgat håret grått för att matcha sidan och väntar nu på att Rn´B ska följa i hennes fotspår ;)


Enjoy!
Kärlek från Regina Charlotta & Beatrice

Grattis Finland!

Sitter och ser VM-finalen i Innebandy, några minuter kvar, men jag måste nog redan nu säga grattis Finland!!
5-1 leder dom med....    fast, det kan ju ske mirakel, 5-1 underläge mot Finland är ju som en klassiker! :)


En annan lite rolig sak jag hittade på nätet är detta (å vi som klagat på vårat spelschema)  :)



Matchen är dessutom precis kl 15.00, mitt under det viktigaste på julafton!! :)  Hahaha!!

//Regina

Alla barnen har helg, utom Bea, hon sliter som en älg.

Handledaren ringde just och berättade att vi inte behövde börja förrän 14.30 idag. Sweet! Något som är mindre sweet var att hon även råkade berätta att magsjukan brutit ut på huset nu. Och får jag inte den, så lär det nog ändå bli kalas i magen, för jag råkade visst äta upp en halv burk med pepparkakor just, hehe. Att jag aldrig lär mig! För nån vecka sedan smällde jag i mig två askar läckerol på raken. Inte ok, tyckte magen!

Det trillade även in ett mail i inkorgen av kursansvarige som besättade att vi fick plocka bort en dag från praktiken under julveckan. Ännu mer SWEET! Det innebär att jag går på "julledigt" den 21/12!

JAJAJAA!

Dags att hoppa ur morgonrocken nu, och entra duschen tror jag!


 
/B

Förändringarnas tid är kommen.

Hehe, jag känner mig kraftigt nerröstad gällande projekt byta hårfärg. Jag får kanske göra en annan förändring då. Jamena, jag vill ju inte att det ska bli ett pain in the ass för er att titta på mig. Det sticker nog i ögonen redan som det är, så att spä på det ytterligare vore ju ett smådåligt drag av mig (om jag vill ha kvar mina kompisar vill säga)

Har därför listat några andra förslag på förändringar som man kanske hade kunnat göra i stället:

♥ Köra spraytan kanske 20 ggr på en vecka och se ut som en blåneger mitt i vintern.
♥ Raka av sig håret..?
♥ ..eller i alla fall raka sig under armarna! (challan den stackarn vet vad jag snackar om..)
♥ Börja sminka sig annourlunda. Kanske som en tiger?
♥ Ändra klädstil helt och hållet. Nähä, jag hade visst ingen stil från första början...
♥ Bara prata svengelska.
♥ Köpa peruk, färgade linser och huggtänder.

Har ni några bättre förslag så är dom very welcome! :)

Fredag, fredagsmys och idolfinal står på schemat ikväll. Suveränt!
Puss/B

På tal om de svåra valen i livet!

Här har ni en bild där jag själv tycker att Bea är skitsnygg i mörkt hår, men det skulle nog kännas lite konstigt om hon bytte sida!  :)
Fast har man varit med ett tag så är man ju van att VinterBea ser ut så här:



Och sommarBea så här:

 

Hur går det förresten med funderationerna gumman?? 

 

//Regina


Men halloj!!!

Det var inte igår kära läsare!!

Har nu startat datorn för första gången på en vecka, ganska skönt må jag säga!!
Blir dock inte så många inälgg här på bloggen, men men!!
Ikväll är det Idol-final, men eftersom alla verkar finnas i någon sorts dvala av trötthet så blir denna kväll inte som dom senaste idolfinalerna!! 

Jag och Bea har ju suttit tillsammans å gråtit oss igenom när Agnes, Markus, Marie, Kevin och Erik vunnit, men ikväll blir det nog att sitta själv för att man inte orkar lyfta stjärten ur soffan!! 
Men det kan nog bli en ganska mysig kväll ändå, kanske lika bra att vi sitter på skilda ställen eftersom vi inte håller på samma person i finalen!! :P

Nää, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och försöka piggna till, inse att det är fredag och helg!!

//Regina

(Här har just Kevin vunnit)


De svåra valen i livet, nivet.

Varje gång jag kommer på att jag vill göra en förändring så är det min stackars kalufs som får lida.
Så nu till den stora frågan:

Blond eller brunett?

Snälla, sitt inte bara där och glo nu utan lämna en liten kommentar och säg bra eller anus!

 







(..och här får ni förövrigt även dagens skratt, hahahahaha)


Pyss/B

En dag med bea

Väckaren ringer. Det så mörkt ute så kroppen tror att klockan är 1.30 när man stiger upp. Jag masar sig tillslut upp ur den varma sängen för att mötas av termometern i köket som visar  21.5 grader kallt ute. Åh, så uppfriskande start! Ungefär här vill man vända tillbaka till sängen och fortsätta sova framtill lunch.
Jag pallrar mig sedan, i så nära sovande stadie jag kan komma, in på toan. Får sedan en smärre panikattack när jag tittar mig i speglen och möts av en vit, blek vålnad med årets icakassar under ögonen och ett hår (med utväxt) som skulle få självaste einstein att dö av avund.
Efter detta kommer dock morgonens höjdpunkt; Adventskalendern. Tyvärr måste jag dock se den på kvällen också om jag ska kunna återberätta handligen för intresserade, då jag dels brukar somna ibland, eller så minns jag inte vad som hände. 
Pallrar mig sedan iväg mot praktiken. Tror att nån jävel stulit cykeln, men i själva verket står jag i soprummet och letar efter den. Mitt på dagen minns jag inte hur jag  tog mig till praktiken. Gick jag? cyklade jag? Vilken väg tog jag? Väl hemma igen kl 17.30 är jag antingen så trött att jag knappt orkar göra middag, alternativt att jag måste dra på träning och komma hem vid åtta. 
Somnar i soffan när jag kommer hem, vaknar nån timma senare. Flyttar mig till sängen. Och så levde dom lyckliga i alla sina dar.

Så var sagan slut.

Pyss/B

sportens härliga värld

ibk-herrarna tappade ikväll en 5-0 ledning till 5-5, som sedan blev 6-6, men i sudden kunde IBK dra längsta strået och vinna. viktigt!

ser nu på text-tv att schweiz vann över singapore idag. Med 37-0.
Visserligen bättre det än kvalet till damhockey-os, där slovakien vann över bulgarien med 82-0.

sport är en härlig sak!
gonatt! /B


Håller med föregående talare...

Jag håller verkligen med Bea i hennes inlägg nedan! Tiden räcker inte till just nu!
Jag har en grym energisvacka just nu! Schemat är fullspäckat, dagarna är mörka och de få stunder jag inte har något inbokat så däckar jag som en död säl i soffan.

Fick i morse en sådan grym längtan över att få sitta och prata, skratta, gråta, eller bara vara tillsammans med mina vänner. Jag vill få känna mig energifull! Jag vill ge så mycket mer! men just nu så går den lilla energi jag har till att ta hand om mig själv. Jag hatar att känna det så, jag får så grymt dåligt samvete mot alla som jag älskar så mycket.

Jag vet vad en stor del av mitt energistopp beror på men jag kan ändå inte bli tillfreds med det. Jag hoppas att ni mina kära verkligen har orken att stå ut med min frånvaro! Jag vill inget annat än ge er mer och jag ska verkligen se till att jag gör det när jag fått nosen ovan ytan!


Lycka är ett gott skratt med er <3
Love Ya!
// Charlotta

How wonderful life is, when you´re in the world.

             

Kan det inte bara bli jul nu nu nu så allt detta är över? Jag saknar allt vad som kallas social samvaro, och önskar just nu inget hellre än att få umgås med mina brudar och bara prata bajs en hel kväll.

Dessa 8 veckor har varit sjukt lärorika. Absolut inget jag velat vara utan, men jag längtar faktiskt efter ett liv nu. Ett liv där man inte behöver pussla för att få allt att gå ihop, utan ett liv där man bara kan glida på vågen och koppla av ibland. Om dryga två veckor är allt klart. Då ska jag njuta! Och nästa fredag är jag ledig på riktigt nästa gång. Bara 10 dagar dit. Tjoho!

Mitt i allt detta är jag så glad, och så tacksam för att jag har världens finaste som ställer upp i vått och torrt och får mig att må så bra. Jag är även så lyckligt lottad som har de finste vännerna på jorden som har sån förståelse för att mitt liv är en enda julgröt just nu. Vad vore jag utan er? 

/B


HEHEHE!

Sitter och surfar runt på nätet och letar kakel till köket. Och som alltid när jag ska göra nåt, så kommer jag på något helt annat att göra samtidigt. Som nu tillexempel då jag hamnade på tuben.

Se detta, ni kommer att garva läppen av er!



Pyss/B

hej veckan!

Det sägs att tiden går fort när man har roligt. No shit! Helgen har bara flygit förbi i en väldans fart, men skön har den varit. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när OLW körde igång med sin "snart är det slut på veckan, de är dax för fredagsmys" såhär på söndagskvällskvisten. OLW har ingen aning om hur seeeg vecka jag har framför mig :P

Ska entra sängen nu och drömma söta drömmar i några timmar.

Tjing/B


Nervööös

Det här är inte det minsta kul - att följa sitt lag via direktuppdatering på innebandy.se. JAG VILL JU SPELA! Tyvärr har mitt jobb satt stopp för det, så det blev ingen ö-viksresa för fröken berg idag :(

Sitter och trycker sönder uppdatera-ikonen och håller tummar i sinne. Dessvärre är de för tillfället ett IBK i underläge, men det är två långa perioder kvar, så mycket kan hända!

Pyss & hej! /B


underbar lördag!

Det är bara att återigen konstatera det - jag har en helt underbart fin familj!
Idag har vi träffats hos syrran och myst på och bara mått gott. Vi har pratat om livets djupa ämnen, det vill säga; livet efter döden, maizenaredning (och gjort diverse experiment med den. Skitakul), vad vattendroppar heter när dom är större än droppar o sånna där deep stufs. Och så har vi ätit. Massor. Vi trotsade kylan och grillade till middag. Hur jäkla gott var inte det?

Nu sitter jag dock här med grus i ögonen. Lille Oskar, 2.5, har hållit mig sysselsatt med pepparkakshusbakning, dans och kurragömma i mängder idag, så det blir nog att krascha kudden nu och se fram emot en underbar sovmorgon imorgon!

Lev och må! /B

Godmorgon lördag!

Har sovit 9 underbara timmar i sträck inatt, och underbart fina drömmar har jag drömt!
Tänk ändå vad drömmar gör intryck på en. Har tjatat om det förr, men känslan kan verkligen sitta i länge, och i det här fallet tackar jag inte nej till det! ;)

Ute yr snön, och här sitter jag i soffan och bara mår. Ser "Mimmi", en barnserie som gick i slutet på -80 skulle jag tro, och får lite nostalgikänslor! Tyckte den var så sjukt bra då, och jätteläskig, men det känns inte riktigt lika tufft att följa den nu! hehe!

Idag bär det av till syrran för en heldag med familjen. Vi ska äta god mat och bara mysa & umgås!

Puss&hej! /B

En boende (visseligen väldigt dement) påpekade igår att jag hade så fint leende och frågade vem som satt in min protes. Hehehe. Är det en komplimang eller? hard to know ;)



RSS 2.0