AWSOME

Så kan man sammanfatta gårkvällen... mer info om den kommer senare!
Nu väntar Fiskemästerskapen 2010.
8 båtar, 16 deltagare, 1 vinnare.
Ska ta fram alla mina fiskekunskaper jag har å ta hem hela skiten :)
Wish me luck.....

//Regina

Lyckad kväll, tills...

Onsdagskvällen började perfekt. Underbart folk, underbar mat, alldelens för mycket mat, en råsmarrig tårta, lekar, gott dricka.. ja, jag kan hålla på i timmar. Loovely var det. Men så hände nåt. Jag fick världens jädra magknip!! Fick springa på toan och detaljerna lämnar vi. Snabbt fattade jag beslutet att åka hem och det visade sig vara kanske det klokaste beslut jag tagit på länge.

Jag och min porslinskompis hängde rätt mycket inatt, men nu känns allt helt ok.
Jag drömde även vid ett tillfälle att jag lånat Reginas abtronic, ni vet ett sånt där bälte som skickar elektriska impulser som stimulerar att magmusklerna dras ihop. Men av nån anledning var jag tvungen att ha den på högsta speeden, och fy faaan vad det krampade :P

Men som sagt, Idag är jag redo för nya äventyr!
Puss & hej /B

Lätt den roligaste målgesten på länge! :)


Wiiieeee här också!

Precis som Bea skrev så är det tjejfest ikväll på schemat, Ibizafest kan man nästan också kalla det, å det mina vänner var länge sedan sist, 31/5 om jag inte minns helt fel?!  Skärpning på den biten tycker jag!

Dukat har jag hunnit med, rosa bestick tyckte jag skulle passa kvällen alldeles utmärkt så det blev det.
Vinet är på kylning, duschen ör avklarad, har även plockat fram och dammat av mitt PS2, hoppas nästan på lite singstar  ikväll :)

Kl 18.00 börjar tjejerna ramla in här, eller ramla in??   Nä, det ordet sparar vi till senare, dom kommer nog att ramla ut.
Det ska bli så kul att få parta med märta igen, solstrålen! 
Dessutom så har hon med sig typ 8 tjejkompisar och är dom bara hälften så söta som henne så kan denna kväll inte bli annat än succé!!  :)

Hoppas vi ses i dimman i natt alla läsare, kommer att bli en underbar onsdag!

//Regina

Wiiiiiie!



SOMMARONSDAG! Och svar nej, jag har inte pruttat! Jag ser ju bara GRYMT förväntansfull ut ju! ;)
Grillning och mys med massa girls står på schemat! Dags att hoppa in i duschen känner jag!

/B


Allting kan gå i tu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar!

(Christer Sjögren & Thorsten Flink)



Har hunnit med så sjukt mycket idag, har städat ur garderoberna klart, vart bara två sopsäckar med skräp :) 
Flyttat lite möbler, skaffat en ny garderob till alla träningskläder, Innebandyn drar ju igång till veckan och jag kan säga att jag LÄNGTAR :)  Wiiieeee så roligt!
När jag städade upp alla träningskläder kunde jag inte låta bli att skratta lite, tror man har samlat på sig lite träningströjor genom åren, tog undan dom bästa (ca 10st)  och ändå kastade jag ca 20, så på den biten behöver jag då inte oroa mig för böter nu när säsongen drar igång, undra bara vem som ska bli indrivare i år? hmmm...


Har även hunnit med en massa annat med, men själva städningen har ändå gått bakåt, dags att ta tag i det imorgonbitti för imorgon så väntar finfrämmande :P

Nu väntar lite Mario Kart och sen se Valentines day!

Puss på er!
//R

Jag älskar sommarlov KOMBINERAT med sempa! :)

Jahapp, så hade man spenderat sin första semesterdag då, och den kunde inte ha spenderats på något bättre sätt tror jag. Tog först en lång och skön sovmorgon, låg och såg lite tv i sängen innan jag masade mig upp ur sängen, tittade på klockan och skänkte en tanke till de stackare som inte har en lika glassig sommar som jag ;)

Har sedan fixat och donat hela dagen med diverse grejs, gjorde en hemmagjord pirra som vi vräkte och sen avslutades kvällen med att mongoBea förlorade bigtime i bowling. Ja, precis så känner jag mig när jag bowlar. Som en prakt-mupp. Varje gång jag får ner mer än fyra käglor applåderar alla som tok och säger "åhh, vad du är duktig lilla gumman" på bäbisspråk.
Sen for vi och gjorde det jag är desto bättre på - åt glass. Äntligen fick jag glänsa med nåt ;)

Ska försöka vända tillbaka dygnet lite nu. Det har snurrat på sig en aning kan man säga! Men allra först ska jag övervinna mörkret utanför porten och ha min dogge att kissa fort som fan. Här har vi tjejen som lätt ligger top 5 över "mest mörkräddas".

Nattinatti på er!

/BajsdåligpåbowlingBea

Dagens roligaste!

Hahaha, slog upp Norran och skummade igenom "dagens applåd"...



Det gick hårt till på den där festen förstår jag?! ;)
Hahahahahhahahaha!

/B

In love you deserve to be a priority

Måndag igen, började veckan med ett träningspass på friskvårds, känns riktigt skönt!
Eftersom vädret är som det är så ska jag nu stänga in mig i sovrummet och rensa ur min garderob, är i stort behov av detta, alldeles för mycket kläder som man aldrig någonsin använder.

Helgen då?  Var ju på bröllop i lördags, Mange och Nina överraskade alla på deras inflyttningsfest med att omvandla den till en vigsel och tillhörande fest, det var en alldeles underbar cermemoni och festen var också jättelyckad, rolig, lättklädd, kall, varm och Ja, helt underbar!

Grattis Magnus & Nina Jönsson!!

//Regina

Tragiskt :(

Har följt utvecklingen kring den bussolycka som inträffade utanför Piteå idag, och jag kan inte hålla tårarna borta när jag läser om den tragiska utgången. Två barn är nu utan föräldrar och de har även förlorat ett syskon :(
Tankarna går till nära & kära som står mitt i kaoset nu. Världen är allt bra grym och orättvis ibland!!!

/B


Sunday - I`m in LOVE!

Jag ska snabbt sammanfatta helgen lite - AWSOME!!

Sitter här med ett enda stort leende på läpparna & småfnissar för mig själv när jag tänker tillbaka för det har hänt massor av trevligheter. Jag & R hann som sagt med en roadtrip i fredags och hämtade hem min glasögon. Jag är SJUKT nöjd :) Sen har helgen bjudit på underbara Melissa Horn, biobesök, fotboll, bankett med trerätters middag och UNDERBART sällskap, trevliga överraskningar, ass-shake, och sist men inte minst en helt lovely söndag i slapphetens tecken. Jag har börjat gilla söndagar. Man ligger i soffan hela dagen och trycker pizza och karra. Aj like ;)



78 mil senare och 4000 kr fattigare.. 

Tjingtjong! /B


Semester....igen!!

Det är ju ändå ett ganska bra upplägg jag har ibland, får ju känna den där känslan 'att gå på semester' tre gånger samma sommar, inte illa pinkat!  (sen om det faktiskt ÄR ett bra upplägg vet jag inte)   :)

Fredag idag, roadtrip med B till Jauret för att hämta hem ett par supernajsa brills åt henne, där ska vi även ha en lunchdejt med Louice, är faktiskt riktigt sugen på denna lunch då tjatet om hur gott det är just där är ganska enormt :)

Sen väntar iallafall min klipptid, 16.00 på Attityd hos Linnea, då är det dags, fortfarande ångest, men jag 'klippte' iallafall bort ca 20 cm igår, så jag har kommit halvvägs.... resultatet får ni imorgon, för ikväll ska jag till mamma och sova över, ska bli supermysigt, tror helt allvarligt att det är flera år sen sist, om jag ens har sovit över där sen jag flyttade hemifrån!?!?!
Ähh, whatever, det är iallafall dags tyckte jag!


'Even though its one day further from the last time we met, its one day closer until the day me meet again'


//Regina


Taggad!!

Nu kör vi Melissa!!


Att sova eller inte sova är frågan?!

Jo det är just den frågan jag ställer mig just nu. Ska jag stanna hemma och sova eller ska jag gå på trästocks?!

Jag har en tendens av att bli aldelens förslappad min första semestervecka, vill inte göra något! bara vila, sova, äta. Känns ju inte som att man gör det bästa av tiden men kroppen behöver nog vilan så det är väl bara att ställa upp på dennes krav.

Det jag dock har hunnit åstadkomma är en handikappad tumme :( Tummen har krockat med en fotboll så den är helt skev och troligast behöver läkarvård! Känns bara så jobbigt att sitta på röntgen och vänta då vi alla vet vilken tid det kan ta! så jag stannar nog hemma och kokar ihop någon egen huskur och funkar inte det är det väl bara att hugg av "mähäät" som Beas pappa skulle ha sagt ;)


Hej svej Tummetjejj!

Allsång på nordanå...



//Regina

From blonde to black

Jahapp, så hade jag gjort nåt som jag säkert kommer att ångra för resten av mitt liv, eller i varje fall tills hårfärgen går ut.
Jag är svarthårig!!!
Jag har dessutom grävt fram skinnrocken, klippt sönder mina strumpbyxor, klippt håret i en förtaskig frilla och överkonsumerat kajalpenna runt ögonen. Nu är jag så redo för trästock som jag bara kan bli! ;)

Näe, ni kan vara lugna. Jag är still the same tråkiga. Och även om jag & R ska vara utbölingarnas utbölingar på trästock ikväll, så ska vi äga till Melissa så det står härliga till! :)

Puss & hej!/B

Saknad


























Skön..t

Efter att ha vaknat upp (och som vanligt sovit alldelens för länge) och än en gång drömt att jag var ihop med den där hockeyspelaren (trots att han bara ville vara ihop med mig för att jag var så bra på att klia ryggen) så hedde jag på mig träningskläderna och tog mig en löprunda.

Alltid skönt när man är klar. Mindre skönt är att jag får skavsår VARJE gång jag använt skorna, trots att dem är från förra sommaren. Men det är coolt att gå runt med konstant skavsår på högerfoten. Ännu coolare skulle det vara om jag ides köpa nya skor...

Fick förresten ett samtal tidigare i veckan om att min glasses hade kommit! YEJYEJYEEEEEJ!!!



Snygga va?
Hehe, näe, ni kan vara lugna. Detta är mammas gamla, och när jag testar dem så vet jag precis vart mitt shortyhead (ni som fattar, ni fattar) kommer ifrån.
Näe, på fredag är det dax att dra en roadtrip till Jauret och hämta hem dom nya! JAG LÄNGTAR!

/B

God morgon allihopa!

Nu är det dock dags för mig att säga god natt, 2 nätter kvar till semester :)



//Regina

Dagens kloka ord

*Vad är det vi alla ser fram emot,
  eftersom vi går med på att utsätta
  oss för så många besvikelser?
                                          // Graham Green


*Det viktigast är inte att lära sig
  att aldrig falla, utan det är att kunna
  resa sig upp varje gång det händer.
                                         //Okänd




//Regina


Godnatt världen!



/B


Det kallas avundsjuka ;)

Mitt på dagen idag trillade det in några "gissa var vi är"-mms av Touse, Malla och Rigge. Trodde dom dragit till göteborg, men när jag på andra bilden ser att det skymtar ett kravallstaket på bilden så slog det mig - dom jävlarna är på ALLSÅNGEN!
Jag blev grön av avund där jag satt i soffan! Åh, jag vill OCKSÅ vara där :) Men en vacker dag ska jag uppfylla en av mina livs största drömmar ;)

Mitt under drängarnas framträdande såg jag trion viftandes med "We love you, drängarna"-skyltar, även om jag själv skulle ha skrivit "snygg-oskar" på alla mina skyltar! ;)
Så nu sitter jag på SVTplay och väntar att han ska klämma igång med "från och med du".




/B

Allsång på skansen!

Sitter nu och ser på Allsång på skansen, fick ett samtal från Rigge idag om att hon, Touse och Malla sitter på plats i stockholm, shit va kul!!
Så jag måste ju försöka se om dom dyker upp i bild :)   Känner jag dom rätt så kommer dom att göra vad som helst för att lyckas! :P

Sen blir det dags för mig att bege mig till jobbet, 22-07!


Jamen just ja, nu har det uppstått ett I-landsproblem igen.......
Ska jag klippa mig eller ska jag ha kvar det långa håret, vill klippa mig, men jag kommer säkert att ångra mig isådanafall, kan lova att ångesten är TOTAL.

Vill, ångrar mig, vill, ångrar mig, vill, ångrar mig.....ja, ni kanske förstår!?

Har en klipptid bokad tills på fredag, så jag har ju iallafall 2 dagar till på mig att fundera.

Well well... 
Ha det gott allihopa!

Puss
    
//Regina

Tävlingsdjävulen i mig!

Jag känner av smashar-armen idag vill jag lova, men hur kul är det inte med beachvolley? :) Jag hinner från sommar till sommar alltid glömma bort hur roligt det faktiskt är. Sen gör det ju inte saken sämre när man vinner ;) Jag är ju trots allt tävlingsmänniskan nummer ett.

På tal om tävlingsmänniska. Berättade jag förresten om förra veckan när jag skulle till jobbet? Jag hade varit och skjutsat ner Regina till stan, och när jag står i högerfil vid trafikljusen vid max och ska svänga norrut efter E4:an, så kommer det en sportig bil med fyra killar i och kör upp och ställer sig jämnsmed mig. Ägaren till bilen har nog stått hemma i pappas garage och putsat & polerat den i åtskilliga timmar. Fälgarna vittnade även om att killen troligtvis har ett jävligt bra avlönat sommarjobb, eller så hade pappan ett finger med i spelet där med.

Dom spanar in volvon och tittar sedan på mig och ler ett "lilla gumman, vi vet att tjejer inte kan köra bil"-leende.
Jag log tillbaka.
Ljuset slår över från rött till gult. Jag petar in ettan och ljuset slår över till grönt. Redan tio meter in på E4an har jag ett försprång på en fyra fem meter, och killarna lyckas aldrig ta sig ikapp.
Jag kunde inte låta bli att skratta för mig själv. Vissa segrar är helt enkelt skönare än andra ;)

Puss på er! /B


Vi lever!

Klockren uppdatering på senaste tiden ser jag :P
Vi kan väl kortfattat sammanfatta det som att: VI HAR SKAFFAT OSS ETT LIV! hihi!
Hur det känns att ha skaffat sig ett? Jotack, det känns förjädra bra! :)

Näe, om jag ska vara ärlig så helgen helt enkelt varit lite väl hektiskt. Själv har man agerat värdinna på ett bröllop med skräckblandad förtjusning. Hejbaberiba vilket jobb!! Och tänk dem som har trehunda gäster på sitt bröllop? Oh my good! Men vi överlevde iaf helgen och känner oss stolta över vårt jobb! :)

Nu ska jag (som varit uppe sen fem i sju på min lediga dag) slita mig från sommarlovsmorgon och he mig ner i tvätten! :)

Puss på er! /B

Underbart...


Detta vaknade jag till kl 07.00 imorse efter en natt i bilen....
Åkte till Lycksele igår för att gå på Djurparken och spendera kvällen på travet, travet gick riktigt bra, Roger slutade tvåa och vi fick in två V5:or, inga större belopp, men 700:- är bättre än 0:-!!!!

Sen vart det bestämt att vi skulle övernatta i bilen för att hinna med lite mer imorgon (läs: idag)


Men nu är vi hemma igen och jag ska tagga till för Inflyttning/födelsedagsfest hos Rebban & DJ!

Hoppas vi syns i dimman!

//Regina

34 dagar kvar! :)

Nedräkningen har börjat, och den är lååångt ifrån så lång som den var sist jag räknade ner till en resa ;)
Nu är det hursomhelst bokat & nästan klarrt och betarrt! Den 17 aug lämnar vi Sverige för betydligt varmare breddgrader! Det blev efter mycket om och men bestämt att vi hamnar i Sunny Beach (eller bitch, beror på vilket humör man är på, hehe).

Vi blev först kaxiga och bokade in oss på ett femstjärnigt all inclusive, sen fick jag kalla fötter och tyckte att vi inte behövde fläska på sååå mycket :P Så vi hamnade på ett fyra plus-stjärnigt hotell aldelens bredvid stranden och mitt i centrum. AJ LAV!

JAG LÄNGTAR SÅ ATT DET GÖR ONT!
Men nu, en trip till balkongen. Där är det som att vara på cypern idag!

PS: Glajerna har kommit!!! Imorgon åker jag och testar snyggosarna och hoppas att jag blir en snyggo i dom!

/B


Lite roar barnen...


Mumma!!

När Beas underbara pappa fyllde år i våras så fick han en kalender i present där vissa datum var ifyllda med olika saker som Bea skulle ta med honom på, å nu är det dags för "Suring på Ibiza" 

Längtar sjukt mkt efter första tuggan....mumma alltså!!!

Nu ska jag dock slita mig härifrån och hjälpa till i köket....


(Förra helgens suring hos Frida)

//Regina


Solen, vars tog du vägen?

Vitbergsbadet idag blev ju en succé. NOT!

När jag kom hem från jobbet i morse gassade solen och jag taggade igång för en heldag tillsammans med norskungarna i vågmaskinen, men vi hann väl vara där i en halvtimma innan himlen öppnade sig och regnet fullkomligt vräkte ner.
Det blev då att entra restaurangen och vräka i sig den obligatoriska pommeslådan, och då solen inte vågat hitta fram ur molnen samtidigt som tempen sjunkigt cirka femtio grader, så blev det att he sig hem igen :( Men jag tror ju som sagt på ödet. Jag hade säkert druknat om det varit sol idag :P

Fast det finns inget dåligt som inte för något gott med sig. Nu blir det att åka ner på stan och boka en resa, och till kvällen blir det suring med söt-pappsen och sedan en myskväll i chalets hus. Love it!

/B

Crybaby!

Har för andra natten i rad vaknat av att jag gråter för nåt som händer i mina drömmar, förstår inte riktigt vad det är som gör att man börjar gråta på riktigt och att det inte bara är i drömmen som allt annat!?!?
Men jag gissar att alla personer har perioder i livet som är oroliga/ängsliga, då är man väl mer känslig!?


Favvo-Melissa:




//Regina

Solen steker & jag älskar det!

Tog just en promis ner på stan och köpte en glass. En mjukglass med chokladdopping och daimkulor såklart, och sedan traskade vi den långa vägen hem igen. Solen stekte oss i ansiktet och jag blev sådär äckligt sentimental som bara jag kan bli.

Tänk så jäkla underbart detta är, till skillnad från när tempen visar -15 och det är mörkt vilken tid som helst på dygnet du väljer att titta ut. Jag ska aldrig aldrig aaaaldrig nånsin klaga över att det är varmt eller soligt, för det finns fanimej inget härligare!



Fy & usch för regn, vinter och kyla. Det tycker Foppan med!!

/B


Söndagen då allt tog slut.

Orken, stadsferren, fotbolls-vm - allt har tagit slut.
 
Det känns fruktansvärt tråkigt när jag tänker efter, men när jag tänker tillbaka så har jag bara helt fantastiska minnen att le åt. Livet är underbart och jag är så lyckligt lottad. Dels för att jag har världens mest fantastiska vänner som förgyller både vardag och fest och sätter guldkant på tillvaron och dels för att mitt hjärta är så varmt som det bara kan bli!
Och nej, jag är inte hög.

Jag sammanfattar helgen lite;

hemmagjord sushi, wasabi, kläder som stinker en blandning av vin, öl, cider och cosmopolitan, hammardansen, ras-fest, rasse-fest (haha, och det betyder inte det ni läser), skratt, nästan trasiga stolar, nästan nerbajsad toalett, turka, dans på borden, äta alldeles för mycket mat, stalker, göra-allt-det-som-challan-inte-vill-att-vi-ska-göra, solsken, värme, brandstegar, kubb, promenader, skitiga fötter, resorb, skratt i mängder, shaka ass, tränga sig, sjunga carola och hålla för öronen, toabesök med folk man knappt känner, nya beknatskaper, gamla bekantskaer, trevliga återseenden, autografer, "stolen", komplimanger (om det nu är det..haha), bus, lekar, sitta i hundbur, "beatrice, beatrice. ä'lu min kuuusiiin", röj, dialekter, löp-pass, trevliga samtal, hot gossip, varma sommarnätter, skräpmat, spanien!!!!!, EN UNDERBAR HELG!

 

/B

Det är över nu....




Helgen har varit sjukt rolig, går inte berätta med ord känslan som har funnits under helgen.
Glädje, glädje å glädje!!!

Men jag kan lova att det känns i kroppen idag, sömntimmarna i helgen är lätträknade, men jag ska försöka hålla mig vaken i nån timme till så att vi får se Spanien ta VM-guld!

En liten sammanfattning med ord & lite mer bilder kommer senare, när orken finns!

Det här är till dig Challan:   (du skulle ha varit med på efterfesten)  :)





På tal om dessa kort så måste jag nämna att Jocke har ett en stor framtid inom ett annat yrke om han skulle vilja byta bort pokern!  :P

//Regina

363 dagar kvar till nästa stadsfest! Bara ...

dsc04435 (MMS)

363 dagar kvar till nästa stadsfest! Bara att tagga igång då ;)


Kick-ass-helg!

Det är med gråten i halsgropen som man nu måste inse att stadsferren 2010 är över för i år :( Men vilken helg det varit. Den har ägt och vi med den och den har innehållit allt man önskat och massor massor mer.

Men nu sitter man här, lite smått sliten men med ett stoort leende på läpparna och en autograf på magen! haha.
Och svaret är JA - vi gjorde ALLT det Challan sa att vi inte fick göra ;)

Nu ska jag bre ut mig i min badenbaden och sova en stund i solen! Mer updates kommer sen!
/B


Glömde säga...

...att jag verkligen ser fram emot att träffa mina älsklingar i kväll, känns som att det är allt för sällan <3

Då var det bestämt!

Har precis tryckt hem en tvådagarsbiljett till festivalen, kändes tungt i plånkan men va fan det är ju bara stadsfest en gång per år =) Nu ska jag tagga igång och plocka fram lite gummikläder för det ser ut att bli blött... på ett eller annat sätt ;)
//Allan

Jag ser ett samband!

Ute vräker regnet ner som aldrig förr. Jo, en gång förr. Festivalen - 07.
Då var det sånt här skitväder på dagen och sedan på kvällen sprack det upp och det hela blev en helt fantastisk kväll! Jag tror det blir samma visa i år ;)

Foppa hatar också det här vädret om de är någon tröst....

    

..för då jävlas hans matte med honom och her på honom en sån där råtöntig regnjacka som bara mesiga chiuhiuavävvar har.. hehehehe!

/B

"Det är så kul att jaga, för jag älskar att döda"

Umeåresan igår var fantastiskt trevlig! Mycket shopping, smarrig mat och underbart sällskap!
Det första jag sa när jag satte mig i bilen när R & R hämtade mig var "Påminn mig att jag ska kolla om dom har anticimex inne i stan. Jag har hört att dom har nåt medel man kan spraya och som dödar dom där jävla mjölbaggarna i mitt kök". Så var det sagt. Vi tänkte inte mer på det förrän det var dax att snurra runt inne i ersboda av helt andra anledningar. När vi skulle hitta affären vi skulle på så tog vi av någon anledning en helt annan väg än vi skulle, och på det första huset inne på den gatan står det "ANTICIMEX" fett skrivet på en skylt ovanför dörren. Ödet anropade och vi stannade. Mycket riktigt så hade dom nån sån där superdödarspray, och mycket nöjt fick den följa med mig hem.

Väl hemma drog jag fram sprayen och började saneringen. I varje skrymsel och vrå som jag inte kommit åt sprutade jag, och det tog inte många minuter innan dom jävlarna började krypa fram ur sina gömställen i ett sista desperat försök att rädda sitt..skal. Innan jag gick isäng i natt hade jag plockat ihop 25 döingar på golvet.

Imorse låg det 36 suckers till på golvet. Hehehehe! Det går bra nu, kompis det går bra nu ;)

Näe, nu ringde Anticimex. Dom ville visst anställa mig ;)



Puss & hej från mig! /B

För ett år sedan såg det ut såhär....

Checkcheckcheck!

* Lagt av telefonen
* Satt mobilen på laddning
* Satt kameran på laddning
* Gjort mobilen ljudlös
* Gjort the turkey turkey turk
* Packat väskan
* Fixat maten
* Lagt viiiine på kylning
* Lagt mig i sängen
* Lyckats somna

Jamen jag kanske kan lyckas hålla tidsschemat iafton endå!?
Sov gott..... å kom i håg!!  Jag är inte anträffbar föränn  15, so dont try to contact me om ni vill ha en trevlig tjej att umgås med ikväll!  ;p

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det enda som inte stämmer är att jag inte fixat maten, men näst intii iallafall!!
Å vet ni vad???    Jag har SEMESTER!!!!

Synes ikväll va??? 
PUSS!


Nu är det nära...

Har varit och shoppat i Umeå hela dagen, en massa fina inköp blev det, en del tråkiga men nödvändiga också! :)
Nu är det snart dags att bege sig till jobbet, ett arbetspass kvar innan jag får semester imorgonbitti, å då är det fredag, å inte vilken fredag som helst! :)

Sjukt taggad är jag, blir att sova hela dagen imorgon för att sen stiga upp och göra sushi, hoppas att det blir ätbart bara, för jag har cravings (även om det bara är ca 2 timmar sen sist jag åt det).

Nån som har några tips??  kom gärna med dom!

Ha det bäst alla ni!!

//Regina

Det finns inget hemsk. Det finns bara tecknat!

Reginas altan, onsdag eftermiddag kl 17.05:

Bea, Regina och Rigge sitter och pratar om hur duktiga vi var på att ta kort förr, varpå Regina berättar att hon suttit uppe vid datorn, där hon så sällan sitter nuförtiden, och tittat på en massa gamla partykort.
Mitt i allt ihop utbrister hon:
- Och vet ni!? Jag har ju hittat ett kort där han är med, han det där äcklet som körde upp snoppen i min rumpa på dansgolvet!!
Alex, som är ute på altanen och leker med sin vattenpistol, tappar den nästan i golvet och stirrar sedan storögt och förskräckt på Regina. Hon fortsätter:
- Alltså Alex, det var ju på skoj!! Ehhh! DET VAR TECKNAT!

Hahahahaha, sedan utbrister en skrattattack som skulle kunnat få till och med kronprinsessan att kissa ner sig! Hahaha!

/B


Vet ni vad?

Världens bästa finaste gulligaste snällaste underbaraste Jenny har fyllt år!!!
(Å jag glömde bort det)

Hahaha, det är faktiskt ganska roligt, för er som inte vet varför så kan jag förklara det, eller nää, det ska jag inte! :)

Men på söndagmorgon fick jag ett meddelande av Jennygumman där det stod följande:

"-Driver du med mig eller har du glömt?????"

Men som sagt så har jag ju några år att ta igen!!  :)

Älskar dig vännen!

 

//Regina


Smått och gott från Mobben <3


Mitt i sommarvärmen!

Hittade ett kort i telefonen på mitt hjärta!



Brrr......
Började lite smått fundera på varför jag (som älskar älskar sommaren) ändå lite smått längta till vintern när jag ser denna bild (om vi tar bort att all denna j-vla snö ska skottas bort ofcourse)  Men det är ändå en mysig årstid, man får mysa i soffan med tjocksockar, dricka varm choklad, tända ljus, julpynta, äta lussebullar och pepparkakor, lyssna på julmusik 24/7...... Fridfullt!

Men nää, nu ska vi koncentrera oss på vad vad morgondagen och resten av sommaren har att erbjuda, vintern tar vi hand om sen.....



Sådär ja, en bild från festivalfredagen i fjol, snart dags igen!!  
Wiiieee.....

Puss// R


Underbar kväll!

Har just suttit med svärmor i telefon i nästan en och en halv timma. Det är minsann inte lätt att boka färje-biljett till gotland på nätet, hihi, men efter en massa guidning av mig så har hon nu fyra biljetter i sin hand!

Kvällen har varit helt underbar. En mysig middag på Olles ljumna uteservering med Dick o Jenny, och sedan en tur till deras stuga vid falkan. Har även hunnit se allsången och insett (till 95%) att det ÄR precis DOM glasögonen som jag vill ha som ligger i ett paket påväg till Hellgrens i Jauret! Jag hoppas att jag inte blir besviken om en vecka när de kommer! :)

Nu sitter Huss och ser en film där hundar dör. Jag klarar inte av sådana filmer, för efter marley and me så grät jag i en timma efteråt, och igår när vi såg "farsan" så dog det en stackars gammal vovvsing i den, och då sputade lilleskutttårarna hejvilt nedför mina kinder, så jag ska nog entra sovrummet med lyxfläkten och läsa en bok istället ;) (jag är en mes, och jag står för det!)

Nu hoppas vi på LOVELY väder i morgon! Puss B

Hörts, oh it hörts!

Jag är invalid. Råkade visst glömma att ta bort fingrarna när jag skulle stänga bakdörren på volvon tidigare i dag och slämtade igen den i vanlig ordning, men nåt var visst i vägen. Det blev skellefteås svar på stockholms blodbad, och än, två timmar senare, så bultar det som fan! Jag tror det blir amputation!

Ett rackabajsarfläktsystem är nu inköpt till vårat sovrum som mer känns som en bastu. Challan sliter & bygger en, och jag behöver bara ta på mig bikini och gå till sängen. Utsikten är även nästan densamma ;) MEN - jag klagar inte. JAG ÄLSKAR SOMMAR & VÄRMEN!

Nu ska jag jumpa in the shower och sedan blir det mysmiddag på Olles!

Puss&Hej/Bea

27.3 grader kl 07.00

15 timmars arbetspass  *check*
1 timmes spinning *check*
Sova
Intagit Ibiza *check*

Än en gång -Jag älskar sommaren!

//Regina

Änglar finns!

Fick ett telefonsamtal tidigare i afton som gjorde mig så himla glad. Louice kompis Sarah har ringt land och rike runt och kömpat på med att hitta glasögonen jag sökt ett bra tag. Och vet nu vad? Hon har hittat i stort sett identiska! Min drömglasögon är alltså på väg hem på påseende nu, och jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att dom är fina på mig och inte bara när dom ligger där i fodralet! :)



/B

I en ny solstol njuter jag av livet på bal...

dsc04409 (MMS)

I en ny solstol njuter jag av livet på balkongen. Puss /Bea


Helgens aboslut roligaste!

Arvidsjaur, fredag kväll, kl 01.15:

En kille kommer fram och börjar småprata lite. Han babblar på litegrann och jag står bara och stirrar på honom. Mitt i en mening avbryter jag honom skrattande och pekande med frasen "hahahaha, du ser ju ut som Jimmy Jansson", sedan vänder jag och Louice på klacken och entrar dansgolvet igen.

Igår fick jag veta en sak. Det var Jimmy Jansson!


Heja Spanien!!

Vilken underbar dag, fiske i en hemlig sjö som jag visst inte får skriva namnt på, fika till reprisen av OS-finalen i hockey, supergod mat från Wok n´Roll (köpte även hem en låda sushi, som jag har i kylen om jag skulle få suget imorgon), nu har vi inhandlat godis & dricka och bänkat oss framför TVn för att se Spanien-Paraguay.

(Nu ska jag vara så där lite extra tjejig, men en del av nöjet med fotbollsmatchen är ögongodiset)



Söt, sötare, sötast!!!!!!
Självklart bäst också.
Favorit gånger 100   :)

//Regina


Gråtfärdig!!

Mandag
05.07.2010

Delvis skyet
23° Lett bris, 4 m/s fra sør

Delvis skyet. Lett bris, 4 m/s fra sør. 0,2 mm nedbør i døgnet.

Tirsdag
06.07.2010

Delvis skyet
23° Svak vind, 2 m/s fra vest-sørvest

Delvis skyet. Svak vind, 2 m/s fra vest-sørvest. 0 mm nedbør i døgnet.

Onsdag
07.07.2010

Klarvær
24° Svak vind, 2 m/s fra nord-nordøst

Klarvær. Svak vind, 2 m/s fra nord-nordøst. 0 mm nedbør i døgnet.

Torsdag
08.07.2010

Delvis skyet
24° Svak vind, 3 m/s fra øst

Delvis skyet. Svak vind, 3 m/s fra øst. 0 mm nedbør i døgnet.

Fredag
09.07.2010

Delvis skyet
26° Svak vind, 2 m/s fra sørøst

Delvis skyet. Svak vind, 2 m/s fra sørøst. 0 mm nedbør i døgnet.

Lørdag
10.07.2010

Lettskyet
23° Flau vind, 1 m/s fra nord-nordøst

Lettskyet. Flau vind, 1 m/s fra nord-nordøst. 0,5 mm nedbør i døgnet.

Søndag
11.07.2010

Klarvær
25° Lett bris, 4 m/s fra øst-sørøst

Klarvær. Lett bris, 4 m/s fra øst-sørøst. 0 mm nedbør i døgnet.

Mandag
12.07.2010

Klarvær
29° Lett bris, 5 m/s fra sør

Klarvær. Lett bris, 5 m/s fra sør. 0 mm nedbør i døgnet.




Blir typ så lycklig att jag börjar gråta när jag läser detta....
(Fre,lör,sön syns inte men jag kan informera om att samma sak gäller där, bara ännu liiite varmare)

Vilken festivalvecka vi kommer att få!!

//Regina

         

Repris från gårdagens livesändning :) Gård...

dsc04391 (MMS)

Repris från gårdagens livesändning :) Gårdagen var helt FANTASTISK i alla avseenden! Tack alla inblandade! Nu korkar vi upp och kör igen, fast ikväll i västerbotten! :)


Live and direct....



Från toan!!   Hahaha,  just hemkommen från jobbet, nu ska jag bara kasta mig in i duschen å göra mig klar, sen ska cykeln ta mig ner till Frida!
Har försökt koppla bort A-jaur, nu är siktet inställt på denna kväll och taggen åker med i väskan!!  :)
Ha en underbar kväll allihopa!

Puss!! 
//R

Örnen har landat! Jag upprepar. Örnen har landat!

Så hade man än en gång entrat Norrbottens charmigaste kommun & vad passade väl bättre än att jag tog med mig solen hit!? :)

Louice, den stackarn, var tvungen att jobba kväll ikväll, så jag har roat mig på egen hand. Jag har fönstershoppat och nagelfarit varje hylla på dollars. Yey! Sedan blev det en tur till IP för att checka in lite fotboll. Men HELVETE va knott det var!! Så nu sitter man här uppäten och jävlig, men det var det värt! :)

Tagget inför morgondagen blir alltmer påtagligt. Först (förhoppningsvis) sol & stek på dagen och sedan en hejdundrande kväll! :)

Puss från oss!






Vad är väl en festival i Arvidsjaur?

...den kan ju vara dötrist och tråkigt och och ....alldeles underbar!?

Känns riktigt tråkigt att det inte blev nån festival för min del, men ibland passar det bara inte!
Tror dock på en rolig kväll ändå, spelkväll hos Frida kan inte bli annat än kul!!
Beachparty på station.... nån som ska ut?   Låter faktiskt ganska kul tycker jag!

Bea & Louice: Ha en sjukt rolig dag/kväll/natt imorgon!!  Förväntar mig många uppdateringar! :)

//Regina

RSS 2.0