Trädgårdspyssel

Det är nåt alldeles speciellt med sina egna jordgubbar! Dom är så sjukt goda, å jag är så glad att just detta bär sköter sig själv eftersom jag har så lång ifrån gröna fingrar man kan ha! Nu blir det att börja se Dexter, vi har några säsonger att ta igen, förväntningarna är skyhöga, hoppas serien lever upp till dom!!! :)


I just wanna make you sweat

Aldrig älskar jag mig själv så mycket som när jag ligger i soffan och verkligen drar upp mig själv i nackskinnet och drar ut på en löptur trots att jag är sliten som ett as och allmänt lat och slö! Känslan efteråt är oslagbar! Seger åt självdisciplinen! /B


Kärlek

Eftersom det vart fotboll här hemma så tänkte jag att det är ju lika bra att gå in för det!! ❤❤❤❤


Lite roligt!

Tävlingen som vi vart uppraggade i att delta vann vi ju givetvis, tack alla ni som gilla :D

Men till det roliga, som tack för att vi deltog så fick vi denna lilla väska, på lappen här nere ser ni vad man kan ha prylarna till, sen utbrister killen, "-Kondomer, ta kondomer, alltid bra å ha på festival"

 

Skrattar fortfarande.

 

//Regina och Bea 15 år!!


Suprice!

Huss blev mäkta förvånad och överraskad när vi, "påväg hem från pite" råkade köra i norrgående körriktning och hamna i Luleå. Vårat kok-i-hop hade lyckats och Huss fick sin födelsedagspresent i form av hotellvistelse, mat på smarrig restaurang, godricka och framförallt utomordentligt trevligt sällskap! Nu är vi hemma i lugnets trygga vrå och jag är fasen sliten alltså. Nu har vi attackvilat i soffan i en timma och jag skulle lungt kunna dra iväg och sova en timma till ;) Men kul har vi haft! Nu taggar vi onsdag! Äntligen får jag ta del av SOMMAREN och en SOMMARFEST! Yeeej! :D Puss/B


Off till Piteå

Kommer bli en bra dag :)


Mysigt

Tacos, OS-invigningen och Sällskapsresan, en helt okej fredagskväll :D


Friday

Har verkligen haft en skön dag. Och mer kommer. Wänne har äntrat staden och vi har gjort stan och vräkigt tatungmat. Nu taggar vi som mest för middag med svärföräldrarna samt bio. Vet inte om jag kommer vara så impad över batman, men det är ju om inte annat gott med varmachips ;) Två sommarfina klänningar följde med hem från stan förresten. Har inte köpt ett plagg på hela sommaren, mest på grund av litet behov då jag uppenbarligen jobbar så fort det hänt nåt ;) /B


Semester.... igen!

Så var det dags för semester igen, denna gång fram till 22.00 den 6:e Augusti, å nu börjar OS å!!
Vilken tajming! :)
 
Kan inte sluta skratta åt OS-loggan, nog för att dom ändrat färgerna nu, men denna var ju klockren!
 
 
//Regina
 
 

Smygstartar!

Igår smygstartade vi både hjärtats födelsedagsfirande samt min helgledighet! Jag har sån härlig magkänsla. Helgen kommer bli lovely! :D /B.


Känner tagget!

Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om. Vill ha massa intressanta saker att säga, men jag har dessvärre världens mest ointressanta liv just nu. Vem fan bryr som hur jag jobbar, eller om jag städat eller inte? Ser fram emot helgen, det gör jag. Går av imorgonbitti kl 07.15 och då har jag helg ända till måndag eftermiddag. Minns inte när jag fick vara ledig så länge sist (se, nu började jag prata om jobb igen..).
 
Nu peppar jag iallafall mest för lördag. Blir att dra till Pite på dan och vräka en sju-åtta langos och sen vankas det nog några vinglas på kvällen, hoppas jag. Sist jag var på ordentlig fest var Stadsfesten. Visserligen tog jag i så jag sprack då, men nu känns det som jag vilat mig i form med jobbhelger hit och jobbhelger dit. Känner på mig att lördag VERKLIGEN kommer bli en awesome dag på många sätt och vis! :D
 
Puss på er!/B
 
 

Nattsudd

Försöker hålla mig vaken lite längre ikväll då jag kör mina första två nätter som sköterska med start imorrn. Måste vända lite på dygnet men det verkar gå dåligt so far. Hellsike så trött jag är ikväll!!

 

Och mörkt har det börjat bli ute också. De ljusa vackra sommarnätterna är förbi och jag får massa ångest av att tänka på att vi har en lååång mörk vinter framför oss, så därför försöker jag strunta i att tänka på det nu. Men det kommer bli en underbar höst! Jag är så lycklig att jag spricker när jag tänker på huset och framtiden. Vårt hus! Fortfarande så overkligt!

 

/B


Vad hände?

Haft en veckas semester och jag har hunnit med att koppla bort jobbet ordentligt, åkte ner på stan med Tess idag, då kom jag på att -"Shit, jag jobbar ju ikväll!"
Tur man har koll :D
Det var den semsterveckan :(

Så nu ska jag bege mig till jobbet där jag ska spendera veckans alla nätter!
Men inget ont som inte för nåt gott med sig, för på fredagmorgon så har jag semester igen :)
Längtar redan!

//R

Mamma Mia

Försöker hålla uppe ögonen en stund till, å vad passar då inte bättre än Söndagsmys till en av världens bästa feelgoodfilmer som finns!

 

Man måste ju bara älska musiken!


Bakismat på Picasso

Bakismat med fina peeps! Diggar även de trådlösa nätverken här :)


Awsome

Helt lyrisk är jag över kvällen/natten som va!! För första gången på länge så var det riktigt RIKTIGT kul ute, å att verandan stängde 05.00 en sån natt är ju bara jackpot! Råkade ju även i en svag minut köpa ett greencard, well well, nu måste det bara användas å!! :)


Chicago

Spelar kort och har lyckats nollställa mig två gånger då jag bytt på köpstopp, men leder ändå, måste väl betyda att man är rätt bra på spelet?!!!! :)


Hej torsdag

1. Tro inte att jag är utvecklingsstörd eller har nån mysko tvångstanke varför jag inte gör några radbrytningar då jag skriver blogginlägg. Det är blogg.se-appen som brillierar igen.
2. ...men jag särskriver då i varje fall inte. Funderar starkt på att plocka bort alla som särskriver ur min vänlista på Facebook så jag slipper se eländet! Det stör mig nåt så jävulskt mycket!
3. Vi ska bli bjudna på grillmiddag idag. LOVELY!

Hej svejs! /B


I keep dancing on my own

Medan 90% av Skellefteås befolkning kör ferre och taggar verandan ikväll så passar jag på att glida in genom dörren efter ett svettigt jobbpass och ställa mig och diska. Förstår att ni är avundsjuka, helst när ni vaknar imorgonbitti med tungan fasttorkad i gommen, en huvudvärk som skulle få en hjärnblödning att te sig blek i jämförelse, med en andedräkt som skulle ta död på vilken krukväxt som helst och med ångest över vad ni har gjort och inte gjort var och med vem. Ha så kul nu alla partypeople där ute! Hehe Puss & hej! /B


Onsdag

Det är sommar, semester, onsdag, varmt och solen skiner!

Det är ju praktiskt taget upplagt för några glas vin (läs: Sprit och Pepsi Max) med finfina tjejer!

Ska bara först få allt att gå ihop med innebandy och fotbollsträningar :) Men efter det är jag laddad till tusen, eller det är jag faktiskt redan nu!! :)




Ljuvligt

Första sommardagen för fröken Berg idag. Har inte spenderat en minut i solstol tidigare i "sommar", men har idag fått njuta ordentligt. En stadsrunda, en heldag på Ibiza, klassisk tonfisksallad, loppis, båttur längst älven och allsång på skansen. Mycket bättre kan det nog inte bli! <3 /B


Baksidan med att va Mamma!

Måste ju vara när dom kommer till den åldern då allt handlar om snoppar och bollar.
Det är ÄGIGT när snoppen är som en raket (-Jo, precis så sa han)

-Men mamma, -"Vad är det där som är under skinnet"?

Kan man inte bara spola förbi denna tid?
Iofs så tror jag att jag ska lämna denna del till Robban!
Men han har ju lite praktiskt nog stuckit till fjällen för att fiska i veckan.

Morr...

Fuck you väckarklockan! Imorrn tar vi sovmorgon!


Sommarkänslor

En skön kväll börjar lida mot sitt slut. Vi tog en lång och härlig enochenhalvtimmaspromenad i solskenet och gick förbi vårt hus några vändor. Känns fortfarande helt ofattbart att VI ska bo där. Att det där ska bli VÅRT framtida hus. Längtar så jag nästan spricker! Lotta på Liseberg med bästa Kicki samt en Wallanderrulle får avrunda kvällen. Ser verkligen fram emot en supermysig LEDIG morgondag. Hurra, det var inte igår! ;) Puss&hej/B


Skatergirl

Är på skateparken med Alex å Alle. Mycket folk, men det som jag dock funderar över är att vissa av dom som är här och skejtar är ju äldre än mig, hur fan överlever dom alla gånger dom ramlar i full fart på rygg? Eller nacken för den delen? jag fick då ont av att bara titta på! :)


Äta sova jobba

Något vidare socialt liv har jag minsann inte just nu. Äta sova jobba. Nämen, jag är inte de minsta avunds på er hedersmedlemmar i ledighetskommitén ;) Känns som jag missar allt kul som händer nu, och orolig för jobbhösten är jag också. Varför kan man bara inte få veta vad som händer? Sängen väntar. Inte helt oväntat ska jag upp 05.45 imorrn! /B


Sad, but so true!

 
 
Så sant, så sant!!
Men Linka: -"på nåt sätt är det ändå värt det" :D
 
//Regina

Jag vill å!!

Facebook-avundsjukan växer hos mig :) I kväll verkar alla fira semester, käka suring, dricka öl, dricka vin och bara umgås å ha det trevligt!!! Jag vill å det!! Men jag har 24 timmar kvar att jobba denna helg, så det är rätt kört! Men imorgon så ska jag iallafall hinna med en fisketävling som jag tänkt vinna!


Regnet, det bara öser ner

Ligger och vrider mig i min mjuka varma säng. Regnet smattrar mot fönsterbläcket, ett ljud som man blivit tämligen van vid denna sommar. Visst, nog tycker jag med att regnet och det allmänt ursugiga vädret sabbar sommarn, men för en som jobbar i stort sett dygnet runt i sommar så känns det inte lika jobbigt. Totalt i sommar har jag kanske fått mig 2 h i solstolen. Fröken Berg är i stort sett blekare än hon är på vintern, men vad gör det om hundra år? Idag fortsätter turerna på stadens olika bygg - och möbelfirmor samt avslutas med ett eftermiddagspass. Hej jobbhelg, och hej jobbhelg nästa helg också... Slänger in några kort också, på de senare fem-sex veckornas bravader. /B


Lycklig

Nog för att jag nog mest ser trött ut, men inne i mitt hjärta så är det lite extra varmt denna jobbarnatt :) dessa nio timmar kommer flyga förbi! Sov gott alla ni som snart kryper ner i sängarna! / R


I'm back. Snart!

Förstår att ni saknat mig, men skyll på blogg.se-appen som sugit balle i tre veckors tid! Nu verkar det peppar peppar funka igen och då får man per automatik mer av mig. Men inte exakt just nu. Jag måste nämligen duscha av mig all sand efter kvällens hårda volleydrabbning mot Maria o Niclas. Vi hörs. Snart! Puss/B


Älska mig igen

Ni som har tänkt se denna film och inte vill veta allt för mycket kan sluta läsa nu!
 
 
 
Leva sig in i romantiska filmer är jag en expert på, å känslorna sitter kvar bra länge även efter filmen.
Har grinat mig igenom precis hela filmen, å det är en bra film.
 
Den handlar om Paige och Leo som är ett sånt där överlyckligt par som alla skulle vilja vara som.
Men en dag så är dom med i en bilolycka och Paige tappar minnet över sina sista år, åren med Leo.
Men han bestämmer sig för att få henne att älska honom igen.
 
Klassisk klyscha kanske för de flesta, men detta är my type of film!! :)
 
Men även fast jag gillar filmen och  att den är baserad på en sann historia,så skulle jag ändra slutet om jag hade kunnat, mer lyckliga slut åt folket!
Svar nej, hon får inte tillbaka minnet!!!
 
//Regina

Kort men gott!

Så var semestern över för denna gång :) Nu väntar jobb hela helgen lång! Lovade ju lite pics för ett tag sen, här kommer dom!

 

 

Det har varit festival, reggaefest, tältsempa i LSE och en massa underbara dagar med barnen.

Nästa semesterperiod börjar på söndagmorgon, kommer säkert bli minst lika underbar.

 

 


From Jenny to John

Igår firade vi Jenny, helt underbar dag med fem timmar i båt (tack där uppe för vädret)  Sen hade vi myskväll med tävlingar, lekar, stafetter och go´go´gooooo mat!!
 
Idag blir ingen vila och ingen ro, vi håller nu på för fullt med att fixa iordning allt för loppisen imorgon (tjäna lite extrapengar är aldrig fel, å att bli av med skräp är ännu bättre) :D
Sen blir det iväg och fira John som fyller år imorgon.
 
 
 
Reggaefest bjuder han på, kommer blir en riktigt bra kväll känner jag på mig!
//Regina
 
 
(På bilden sitter förövrigt  halva jag, Gutte och John å sjunger allsång till Stad i Ljus, bättre festtaggning får man leta efter) :D   

Semester!

Äntligen semester...
Ingen sömn dock, nu blir det iväg och fira denna tjej som just fyllt 30år!
 
 
Å vi ska börja med detta:
 
 
En helt okej start på min minisempa!!
 
//Regina
 

Life changes

För en vecka sedan var allt som vanligt. På sju dagar har dock livet förändrats radikat, lyckligtvis till det positiva. Sen sist har vi köpt ett hus och belånat oss över millen samt sålt våran lägenhet. Att det var något bra som hänt trodde visserligen varken min pappa eller Regina när jag ringde och gråtandes försökte klämma fram att vi vunnit budgivningen. Tårarna sprutade och ingen hörde vad jag försökte hulka fram, så båda två råkade visst tro att någon hade dött.
 
Vi har varit inne i hus-snurren ett tag och varit redo att köpa oss ett större boende, men när man väl står mitt uppe i det så får jag sån panik. Gör vi rätt? Tänk om vi ångrar oss? Tänk om vi kommer misstrivas? Men nu, när man börjar få kläm på allt det jobbiga och praktiska som handpenningslån, pantbrev, lagfarter, amorteringar, driftskostnader och räntor, så känns allt bättre i magen. Men mycket sömn denna vecka kan jag ju inte skryta om att jag haft ;) En sån trivial men samtidigt så viktig sak som pengar vållar mig huvudbry. Jag har aldrig någonsin haft ett lån, och nu står man med ett som man aldrig någonsin kommer kunna betala tillbaka. Man kan ju få magsår för mindre! Vi lär ju märka om vi får äta havregrynsgröt twentyfourseven i höst, haha.
 
Malå i helgen. Känns skönt att få åka "hem" och koppla av. Nu väntar tisdagens missade avsnitt av världens bästa ALLSÅNG PÅ SKANSEN med en bit god choklad till. Love!!
 
/B
 

Sista natten

Imorgonbitti så får jag semester :D
I en HEL VECKA!!!!
 
Oj vad jag längtar, äntligen får jag tid till allt jag vill göra! :)
 
//Regina

Gamla godingar

Hittade denna bild på en blogg när jag snokade runt :)
Å jag kan inte annat än hålla med bloggerskan.
 
Året var alltså 1996, men jag kan fortfarande minnas smaken av Banana Joe.
Herregud så god glass.
Nån mer som minns den?
 
//R
 
 

Naaaw

Gissar att jag inte var den enda som smälte igår efter matchen när alla tog ner sina barn på planen??
 
 
Harrehjärtanens vad tårarna rann!!  :) 
 
//Regina

Tack för det här året Stadsfesten!

Helgen är över och man är sådär lagomt trött, men glad och varm ihjärtat.
Helgen har väl innehållit allt som dom brukar, det har varit glädje, skratt, djupa samtal, erkännanden, skålar, lekar, nya bekantskaper, dans, roliga besök på bajjamajorna, mat, kramar, promenader i soluppgången.
 
Skulle kunna fortsätta mycket längre, men det får räcka för nu.
 
 
 
 
Bilder kommer senare, nu ska jag fira att Spaninen vunnit EM-guld!!
 
 
 

RSS 2.0