Tjohoo!!

Nu är det min tur att checka ut från en jobbvecka, är ledig i hela fem dagar nu! :D
Å då ska vi hinna fira in ett nytt, alldeles underbart år!!

Fick dock en släng av sommarlängtan, bara sådär...
Give me!



Nyårsblåsa

Sitter och försöker hitta en fin blåsa att ha på mig på nyår. Har vänt upp och ner på hela garderoben och även varvat internet i hopp om att hitta nåt fint, men allt känns bara lönlöst. Känner mig verkligen så långt ifrån vacker man kan komma när man ser ut som en potatissäck i allt man tar på sig :( Och när detta (se bild nedan) är det hetaste som erbjuds på nätet börjar man ju undra...


Jag seeeer ljuuuset!

Efter att i stort sett blivit inventarie på jobbet då jag jobbat de senaste två veckorna i typ sträck så återstår nu endast ETT fjuttigt eftermiddagspass innan jag går på en veckas ledigt! E n v e c k a ! ! Satan så nice det ska bli! Vad jag ska göra? Jag ska njuta och sova! :)

/B


Merry christmas!

Tacka vet jag att fira jul med familjen. Att få äta i lugn och ro. Se Kalle i lugn och ro. Vänta på tomten (man blir aldrig för gammal för det). Öppna paket. Äta efterrätt. Äta lite godis. Se Svensson Svensson. Spela spel och dricka sju liter julmust... Idag har jag panikgjort allt det där som har med ätande att göra varpå jag sedan spenderat julaftonen på jobbet. Om jag säger såhär - roligare saker har jag gjort.. Meen, nån måste ju ta hand om de gamla och sjuka också och i år har jag sååå dragit den lotten. Om några fjuttiga timmar är jag tillbaka, men först ska jag skönhetssova så hårt jag bara kan! Och så ska jag försöka smälta all mat jag tryckt.. ;)


Oh happy day!

Skickade in ansökan om grav-penning förra veckan. Idag kom besked om att jag beviljats hel ersättning från 27 januari! Lycka! Och snabbt som tusan gick det dessutom! God jul försäkringskassan. Just nu gillar jag er! :)

/B


Avundsjuk

Är så sjukligt avis på alla som får gå på ledigt nu och vara hemma med familjen hela julen och bara mysa. Jag är så avundsjuk på Huss som får åka "hem" och äta massor av supergod julmat och göra alla dom där traditionsenliga sakerna som vi gör varje år.. Självklart unnar jag alla som får möjlighet att vara lediga att vara det, så ta förtusan vara på tiden! :)

Själv går jag på imorgon kl 14.00 och får sedan inte andas annat än landstingsluft till det blir fredag den 28 december. Skulle ljuga om jag sa att jag inte är lite ledsen i ögat över att bli själv, men det är bara att gilla läget helt enkelt :)

/B


Hmm..

Sitter och funderar på vad man skulle göra ikväll om jorden faktiskt skulle gå under imorgon!???

Tror inte egentligen på sånt här, men det blir nog å ha både Alex och Millan med mig i sängen i natt! Vill inte ha dom allt för långt borta!



100 days to go


Äntligen!

80 timmars jobb blev facit denna vecka.
Men nu äntligen har jag en ledig vecka innan kenget kallar igen på juldagen! :) 
 
Så i veckan blir det julmys för hela slanten, ska spendera varje vaken minut med de bästa som finns!!
 
 
//Regina

Dagens middag

Top notch...


Sanndröm?

Drömde inatt att Foppa, Huss och jag av någon anledning skulle gå till Sorsele. När vi kom till en liten by som hette Grundsele blev vi så trötta så vi hittade oss ett rum att övernatta i. När jag vaknade i drömmen låg jag i min säng hemma i flickrummet. Vi hade även fött barn, men det hade jag tydligen sovit mig igenom. På mitt bröst låg en jättesöt liten kille med MASSOR av hår. Vi snackar typ page! Han vägde 3500 kg och var, håll i er, 68 (!!!!!) cm lång. Och den förlossningen sov jag mig igenom?! Bra jobbat Bea!

/B


Vi har fått en foster-bock

Mellan 13.35 och 15.25 idag har denna bock, av sina biologiska, för oss okända föräldrar, döpt till "Zlatan Bruse" flyttat till vår gård. Vem som är biologiska föräldrar till denna söta skapelse är för oss adoptivföräldrar fortfarande okänt. Och alla veeet hur nyfiken jag blir av sånt här! :) Imorgon ska det forskas vidare hejvilt i detta mysterium!

Säg hej till Zlatan Bruse!
/B


Lucia

For med glädje till Millans dagis idag för att se deras luciatåg, kommer in och sätter mig längst bak (var inte ute i så god tid) :) tåget börjar sjunga och jag undrar vart Millan är, så kom en av dom andra ettåringarna och springer förbi så jag tänker väl att dom är i lekrummet bredvid, förstår att det kan va svårt att få dom att stå stilla!

Men efter en stund börjar jag på allvar fundera vars hon är, då ställer jag mig upp och tittar ut, då ligger hon i vagnen och sover, blir så sjukt besviken och arg på samma gång!

Börjar fundera om hon var bortglömd eller om det var mindre jobb för dom om dom hade en ettåring mindre!?

Å innan jag hann väcka henne och klä av henne så var ju luciatåget över!

Det var hennes första luciatåg, å det kommer garanterat bli en rolig historia att berätta för om när hon blir äldre.

Även om jag inte hittar nåt kul i det just idag! :/





Working girl

När arbetskamraterna är sjuka dansar Regina på borden! :)

Övertid deluxe i veckan, 72 timmar kommer jag göra innan veckan är slut, 80 timmar om D fortfarande är sjuk imorgon!!

Cash is king!!! :)

// Regina


Blajblaj

Jäkligt dålig aktivitet här som ni ser. Vi är antagligen alldeles för upptagna med massa superviktiga saker istället för att uppdatera er om våra liv ;)

Imorse var vi till barnmorskan och lyssnade på det lilla pickande hjärtat. Allt såg bra ut, och tydligen har jag bara gått upp 2 kg sen inskrivningen! Känns ju skönt med tanke på hur mycket lussebullar jag trycker nu, hehe. Idag hittade jag ett par nya, säkert ännu mer onyttiga, med vaniljkräm på! Satan så goda! Tryckte två stycken i ett nafs när jag likas var i farten, hehe.

Nu taggar jag helgjobb! Puss på er!
/B


Risig

Känner att en trist förkylningen knackar på dörren. Har kanske spenderat lite för mycket tid med mina gubbar på jobbet som försöker klå varann med den ena förkylningen efter den andra! Gillas inte!

I ett försök att ge förkylningen utrymme att bryta ut, alternativt ta sitt pick och pack och dra, har roat mig med att skotta hela gården sen jag kom hem från jobbet, så nu är den kliniskt fri från pudersnö! Är faktiskt jävligt nöjd över mitt mästerverk ;)

I kaminen brinner brasan och magen väntar på ett smarrigt skrov. Hoppas det ska bota min risighet!

/puss B


Vrålåk

Vi har velat fram och tillbaka. Köpa nytt, köpa begagnat eller låna? Då jag inte hittat nåt begagnat som passat och inte hittat nån att låna av så har vi iallafall bestämt oss för att köpa nytt och ingen är gladare än jag ;) Känns ändå kul med en egen, och att den dessutom fanns till ett kanonpris på nätet gjorde beslutet ännu enklare :)

/B


RSS 2.0