14. En vinterbild

Vinterbilder finns det inget överflöd på hos mig..... vanliga vinterkvällar så tränar man och på helgerna så spelar man match, det är väl ungefär det som händer det halvåret :) så det blir inte så många vinterbilder tagna.
Men här har vi iallafall en bild när jag och Bea promenerade till Edda för att kika på herrarnas match en iskall vinterdag.




13. Tema "Ljus"

Tog mig och min fantasi några dagar för att komma på ett kort som passar till detta, har egentligen inte hittat nåt än, men man kan ju vrida och vända på "Ljus" som man vill :D

Detta kort är taget hos Frida en kväll förra sommaren när vi åt suring och det var en sån där kväll som är i "ljust" minne bevarad :D  (Shit så kul det var!!!)




Vet ni förresten vad det är för dag idag??  Jo, dagen D!!!!
Idag är det ju meningen att den lilla i min mage ska anlända, men här mår man prima, inte det minsta tecken för att det skulle kunna vara på G.

Men det är väl bara att vänta gissar jag!?!

//Regina

Älska yr.no!

img_0279 (MMS)

Älska yr.no!


Livet leker!

Jag har gjort en liten händelseanalys med tanke på att min drastiskt minskade aktivitet här på världens bästa blogg, och nu har det slagit mig vad orsaken är - det är så omständigt att blogga från mobilen, och numer surfar jag ju nästan bara med den!

Blogg.se´s app lyser med sin frånvaro på appstore. Störigt! När den kommer, kommer det att bli andra bananas här på bravibbs, i alla fall för fröken B!

Annars då? Jotack. Sommaren - 11 äger. Till helgen invanderas norrbottens bajskommun där jag tänkt leverera en del! :) Tagget vet inga gränser!


Pusspuss/B

Ibland har man tur!!

Idag skulle jag till läkarn för en sista koll, för er som inte vet det så är det ju nämligen dags för bebisen att titta ut på lördag, sen om det blir imorgon eller om två veckor vet man ju aldrig, hoppas dock på det förstnämnda!

Nåväl.... när vi kom in på parkeringen (2 minuter innan läkartiden skulle börja) så inser vi att vi inte har några mynt.... och att apparaten inte tar kort... paniken börja lite smått stiga, men då kommer det en bil som vevar ner rutan och frågar om vi vill ha en lapp, eftersom han vart klar mycket tidigare än väntat!!

Tack säger jag...han räddade min dag!  :D

 

//R


12. Min vardag

Att få ihop min vardag på ett kort är ju helt omöjligt, jobb, hemmet, Alex, Robban, intressen, nöjen, måsten.... listan går ju göra hur lång som helst.

Så jag valde ett kort jag tog på TV-bänken hos min kusin Nicklas....  nåt jag alltid försöker leva efter!!



//Regina


Städa städa varje lördag och så varje jul... det tycker jag är kul!!!

Vilken härlig eftermiddag... har sen jag kom hem från fotbollen städat, städat och städat, även hunnit med en tupplur, nu är jag nyduschad, sitter med en karrapåse och hallonbladste och bara njuter i soffan, finns inget skönare att sätta sig i soffan när det är kliniskt rent hemma!!
Sen hur länge det håller sig städat är en annan femma :D men jag ska iallafall njuta ikväll.....

//Regina


11. Tokigt

Saknar fantasi till detta, men helt friska och normala var vi inte här... så det får stå för det tokiga! :)


//R

Fotbollsmys på GOE!

img_7163 (MMS)

Fotbollsmys på GOE!


10. Detta gör mig glad!

Oj vad jag letat, detta var en svår nöt att knäcka.....

Blir glad av varenda bild jag har på datorn... det är ju iofs positivt, det måste ju betyda att man haft mycket roligt under åren :)

Men till slut så fick det bli en bild ifrån när jag och Bea var utomlands, jag sitter på balkongen efter en härlig dag på stranden....

Jag älskar utlandsresor till värmen, det är nåt som gör mig glad!!



(Att Bea, Rebb och Sanna ska åka om en månad är nåt jag har förträngt ;P)

//Regina

Fejksempa is the shit!

Njuter för fulla muggar av min fejksempa! Sommaren är underbar och var dag betar jag av ett x antal dokumentärer på P3's hemsida. Good shit! Ikwell ska jag utmana världseliten i fotbollsgolf! Tror jag är kraftigt världelös faktiskt ;) puss/B

9. En vårbild

Eftersom jag inte är en hobbyfotograf så har jag inga bilder på denna kategori, fick upp en bild i huvudet om hur en perfekt vårbild skulle se ut, men det var bara att ge upp.
Istället blir det en bild som iallafall är tagen på våren, i början av maj för att vara exakt.

Vi lockade hela gänget med grillat och öl för att hjälpa oss att måla om huset, gick hur bra som helst... vi var klara på 5 timmar så alla hann hem och vila lite, duscha och sen göra sig klara för fest!!
Riktigt trevlig dag och kväll!!




Här är det Sanna och Nina in action!!


 /Regina

8. En favoritbild

Nu är det nära till semster... jobbar en natt till, imorgonbitti kl 07.00 så har jag SEMESTER och efter det... ja då är man ju ledig fram tills nästa sommar... Kan inte bli så mycket bättre!!

En favoritbild då...  det här är absolut en av dom, många undrade dock vid födseln om det verkligen var Robban som var pappan eftersom Alex mer såg ut som en kines :D




Men ögonen gick till sig och efter ett dygn så kunde man nog inte missa vems son det var.....




Bästa stunden i livet..... 7 Juni 2005

//Regina

7. Ett kort jag aldrig förut lagt upp

Jag har varit väldigt sparsam med kort på magen, så det kanske börjar va dags nu....



En "liten" kula har det blivit, detta i vecka 32!!  


//Regina


6. Tema "grön"

Eftersom jag igår vart kidnappad av 13 underbara tjejer som skulle fira mig för att jag fyllt år så hanns det aldrig med någon uppdatering, vi hoppar därför över den dagen och fortsätter idag.
(Mer info om gårdagen kommer också... men där har jag ju ingen tidspress... hahah)

Hmmm... tema "grön" kan ju i princip vara vad som helst.... men jag valde att ta ett kort som visar två individer som när kortet togs var väldigt "gröna" på livet.
Att Alex är klätt i grönt är bara ett plus :)

 

Snart dags för arbete.... 3 nätter kvar innan semester och långledigt!! :D

 

//Regina


5. En gammal bild

Här kommer en gammal bild från Julafton 1981.
Jag utklädd till indian och min pappa ♥



//Regina

4. Min hobby

Vart en sen uppdatering idag, men har de 12 senaste timmarna befunnit mig i Gummark för årets Fiskefejd, go´middag och trevligt umgänge!!

Min hobby....  Ja, där är det Innebandy som gäller, fortfarande hur kul som helst efter sjuka 16 säsonger!!!
Just nu längtar jag i sinne tills jag får springa omkring och jaga den där lilla plastbollen.









God natt...

//Regina


Premiärbad!!

Var ju ut till skatan och badade förra veckan, eller, bada och bada??  Jag gick ut tills jag hade vatten till mitten på låren, å den promenaden var väl kanske 100 m, alldeles för långgrunt imo!!

Men jag insåg då att jag inte är en sandstrandsmänniska...  det var kokhett så man var svettig, sand som fastnade ÖVERALLT och en massa brems, broms, bräms eller hur det nu stavas......

Nä tacka vet jag badhus....  så även om man säkert kommer måsta kriga med 100 vilda norrbaggar i vågbadet så bär det nu av till Vitbergs för premiärbad!!

 

//Regina

 


3. En familjemedlem



Den nyaste!!
Har fortfaraden inte fått träffa honom/henne, men bebisen gör sig väl påmind om att den finns i min mage varje dag... med besked!!
Längtar så otroligt mycket efter lill*n!


Fredag och jag har just slutat jobbet, nu väntar en välförtjänt helgs vila.... wuuuunderbart!!!
Ha de gott alla ni läsare.... 

//Regina

Burträskare med hår under fötterna...

Idag fick jag, Regina & Alex för oss att ta en tur till Burträsk marknad. Sol & trevligt, i alla fall tills vi mötte den extremt otrevliga försäljaren som borde säljas till nåt hemskt land!

Alex, kanske världens försiktigaste 6-åring, står och tittar på några figurer som ligger i sina plastkartonger med papp-baksida vid ett av marknadsstånden. Jag och Regina stod just bredvid och hör då hur gubben bakom disken snäser åt Alex att han måste vara försiktig. Stackarn blir ju vettskrämd och ställer snällt tillbaka kartongen - fel väg. Gubben suckar högt, predikar några ramsor, går runt på vår sida och rättar till kartongen samtidigt som han snäser "Den ska ligga DET HÄR HÅLLET! JAG FÅR INTE IN DEN I MIN BIL ANNARS". Kände bara hur jag brann inombords. Gubbjävel!

I sånna här sitationer brukar man ju alltid komma på tio minuter senare vad man borde ha sagt, men jag fann mig fort och brände av gubben med ett snäsigt "Men ursäkta så jävla mycket. Jättetråkigt att vi stör ditt lilla arbete här". Hade lust att vända alla kartonger upp och ner som en obstinat tonåring, men det fick istället blir ett högt "Idiot" och så gick vi där i från. Det lönsch int diskuttera med idioter. Dom drar bara ner en på sin nivå och där vinner dom alltid på rutin...

hehe, jaja, så hade man avreagerat sig ;) /B


Jag hade en gång en båt, med segel och ruff och kök...

P3-dokumentär har ju blivit min nya favvo och för några dagar sedan hörde jag om estoniakatastrofen. Usch så hemskt! På nåt konstigt sätt fick jag dock ett sånt där enormt sug efter att åka färja igen. Jag minns när man var liten och åkte Skelleftehamn-Jakobstad tillsammans med massa fyllon. På nåt sätt var det ändå trevligt! Massa god mat och enarmade banditer så långt man kunde se (jag var inte så lång på den tiden).

Satte mig och kollade upp lite färjor och tänkte att det i varje fall skulle gå en skaplig färja från Umeå, men det var nåt jävla frakt-skit utan taxfree, restaurang och hytt! Tydligen måste man till El Stockholmo om man ska få åka en sån där fläskig en, så då kan man ju lika gärna fara utomlands på RIKT (inte bara finland alltså, hehe).
Jaja, det skulle väl börja gå från Hamn snart igen, så jag får väl vänta in den rutten som kan stilla min färje-abstinens.

Skepp&hoj/B

2. Favoritpryl

Min älskade lilla vän, som förser med information som jag själv inte kan, ser till att jag håller kontakten med nära och kära, kan dokumentera viktiga händelser, hjälpa mig komma ihåg tider och datum att passa, den är aldrig tråkig och finns där för mig 24 timmar om dygnet.
Skulle kunna fortsätta mata info om den hela kvällen, men ni har nog fattat vinken!? :D

Jag älskar dig min fååååån!!



//Regina

1. Självporträtt

...är ju ett kort man tagit själv, har tusen såna bilder på datorn :D  Men jag är aldrig själv på dem, så det får bli ett kort på mig och mitt hjärta.




På tal om nåt helt annat......  kan magsjukan ha hittat till mig?   Har kräkts 3 gånger på jobbet nu på morgonen innan jag slutade.
Jag brukar ju må bra ca en halvtimme efter att jag kräkts så jag ska nog ta och skynda mig isäng och hoppas att jag kan somna fort!!

Håller även tummarna för att det kan vara nåt annat, jag kan väl inbilla mig att jag åt nåt dåligt igår.... kanske Johans majskolvar bara var för goda för att det skulle vara sant....det vart ju några stycken :D

Sov gott!!

//Regina

Fotoutmaning!

Hittade denna på SL:s blogg, borde vara en bra ide, då blir det iallafall ett inlägg om dan från min sida :)
Vi sätter igång imorgon...  nu ska jag bege mig till jobbet!

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild
Dag 31: Valfri bild

//Regina


En video säger mer än tusen ord..


Starreferre 2011

Uppdateringen här suger balle, i know. Men jag har som inget vettigt att skriva. Nu skriver jag mest för att jag har dåligt samvete för att allt är så dött här. Vill ju liksom inte att folk ska sluta läsa bara för att vi är så tråkiga, men jag antar att det är den bittra sanningen just nu. Hoppas det bara är nåt bloggtorkarvirus och att det går över. Snart!

Världens fantastiskaste helg är till ända. Jag skulle behöva en till helg ungefär typ NU för exakt så sliten är jag. Tur det bara är stadsfest en gång per år. Men trevligt har jag haft, sjukt trevligt. Skapat några nya bekantskaper men även återsett en massa gamla godingar som man träffar alldelens för sällan! Inte nog med att bloggtorkan är ett faktum, jag har även blivit världsämst på att ta kort, men här kommer i varje fall alla som jag skrapat ihop under helgen.





puss&hej/B

Så var vi i v.37



Nu är det nära.... Sängen står bäddad, alla kläder upptvättade, barnvagnen är klar för användning, alla nödvändigheter är inhandlade, det enda som fattas nu är att packa BB-väskan! 
Skjuter dock på att packa den lite, eftersom man på nåt sätt ändå inte tror på att det kan komma att sätta igång nåt tidigare.

Men min söta guddotter föddes ju i v 36, så man vet aldrig......


Fast jag jobbar två veckor till så ett tag till får bebisen stanna i magen!!

//Regina

RSS 2.0