Moröbacke djurpark

Att bo på moröbacke är tydligen som att bo mitt i naturen. Jag och Tyra tog en promenad till OKQ8 och pumpade däcken på vrålåket och på vägen hem kryssade vi oss igenom de närliggande kvarteren för att få se något nytt. På gatan ovanför blev vi stående och pratade med en "kaaa" (läs:katt). När jag sen kollar upp på vägen höll jag bokstavligen på att skita ner mig. Tio meter framför oss står ett rådjur mitt på gatan och stirrar på oss. Den vänder sedan om och drar vidare in på kvarteret så vi tog löpsteget efter (det är INGET fel på att va nyfiken, hehe) för att se vart den tog vägen. Då står där tre rådjur till borta efter vägen! Vi bor ju fasiken på Kolmården!!! Nu saknas bara sälarna!

Paradisefinal ikväll. I die hard!

/B

Tisdag fjärde februari

Varje eftermiddag vid 15.30 kommer Huss inskuttandes och jublandes genom dörren och deklarerar hur många arbetsdagar han har kvar att jobba. Han är nu nere på 18 dagar och min panik växer sig starkare och starkare för var dag.

Nu trivs jag ju verkligen med mitt jobb, men jag blir ändå så full i skratt när folk säger "jamen det kan ju vara skönt att börja om att jobba så man får komma hemifrån och se nåt annat". Jag köper inte riktigt det faktiskt. Jag är ju inte direkt fånge i mitt eget hem som vissa andra, så om jag vill komma hemifrån och se nåt annat så finns det faktiskt andra ställen än jobbet jag hellre skulle åka till ;) Men trots att jag helst av allt hade varit hemma ett tag till så är jag oerhört glad att Huss VILL vara hemma med myran. Det är långt ifrån alla pappor som är hemma med sina barn. En del av ekonomiska aspekter såklart, men en del av helt andra anledningar. Jag tycker det är självklart att papporna ska spendera tid med barnen och ta lika mycket ansvar.

Nåväl, förr eller senare måste man börja om och snart är min tid kommen. Men inte riktigt än. Jag har en hel månad med kvalitetstid kvar med min lilla stjärna och SOM jag ska ta vara på den!

Idag luktade det förresten vår ute, och jag hörde fåglarna kvittra. Vilken lycka!






Rikedom

Jag kunde inte sova igår och låg länge i sängen och funderade över viktiga och mindre viktiga saker. En sak slog mig; Vad är egentligen rikedom? Är det att ha det senaste, ha det finaste, vara den finaste, ha ett pedantiskt rent hem och köpa sig lycklig? 

För mig är rikedom att ha vänner man kan anförtro verkliga problem med. Ha stora drömmar. Leva i en trygg relation som tillåter en att ha egna intressen. Ha en stark och trygg familj som ställer upp i vått och torrt. Brinna för det man gör. Vara en god medmänniska. 

Vad är rikedom för dig?
/B 
 

Vår bästa tid är nu!

Har legat nedbäddad i sängen hela morgonen, tokförkyld!
Men det blir lite bättre när Vinterstudion är på Tv!
Har tömt några liter tårar till Fridas första världscupseger och jag bara fylls av glädje och lycka när jag inser att OS börjar på fredag!!

Heja Sverige!!

/Regina

Dagens projekt!

Här ska vi nu göra en liten ändring :)



/ Regina

RSS 2.0