Curling

Ute yr snön. Jag känner mig småtrött idag & försöker vila lite i soffan, men det är lite småsvårt. Anledningen stavas livlig bäse & curling på tv. Satan så högljudd sport!!! Så fort jag slumrade till så började det hyta hejvilt i tvn. Jag försöker istället lära mig reglerna men jag fattar nada. Jag tror dock att det kan ha något med att skrika högst att göra.

/B


Discokula delux

En ynka vecka kvar sägs det. Börjar känna mig tung, trött & lagomt less nu. För en vecka sen kände jag mig sjukt oredo och tyckte gott och väl att plutten kunde stanna därinne i en månad till. Det var som att jag kände att jag aldrig skulle kunna tänka mig in i rollen som mamma, men nu känner jag att jag vill att denna lilla skrutt ska komma ut. Jag är redo! Jag har förlikat mig med tanken att det vore mer konstigt om man INTE hade känslor av oro och spänning, jag menar, detta kommer ju vända upp & ner på hela våran tillvaro. Ett helt nytt kapitel ska skrivas i vårt liv, det förhoppningsvis bästa kapitlet någonsin.

Längtar så sjukt mycket efter att kunna ligga hur jag vill i sängen, kunna ha mina vanliga kläder och kanske främst av allt få lära känna det lilla liv som växt i min mage under nio månaders tid. Hur ser du ut? Vem är du lik? Är du kille eller tjej? Vad har du för liten personlighet?

Nu tycker jag att vi kan betta lite. När kommer hen och vilket kön? Jag vet, men kan du gissa? ;)

/B


God fredag!

Solen skiner. Grannen är ute och filar på sin perfekta jäkla plogkant. Jag ligger varmt inbäddad under täcket och lyssnar på min snarkande jack russel och försöker samla energi till att stiga upp och möta denna fredag.

I helgen ska golv - och väggmatta läggas i badrummet. Hoppas allt hinns klart innan hein i magan min bestäm sig för att titta ut. Men det ska nog inte vara några problem, för just nu känns det som att den ska boa därinne tills i sommar nångång ;)

Trevlig fredag på er! /B


Världens bästa hostmedicin?

Fick till min stora lycka tag i cocillana igår av en söt kompis. För er som inte vet vad det är så är det världens kanske bästa hostmedicin i alla kategorier. I vanliga fall alltså. Innan jag skulle nacka kudden i går kväll slurpade jag i mig 10 ml, vilket brukar göra mig lite sådär lagomt trött och hostfri (nu låter det som att jag tar detta jätteofta, men två gånger tidigare i livet har jag haft cocillana utskrivet och DÅ blev det så). Men tji fick jag denna gång. Kände inte av ett skit. Låg i det närmaste vaken mellan 23 och 05 och hostade lungorna ur led.

Hade ställt väckaren på 07.23 för att kunna ringa HC på morgonen och få hostmedicin utskrivet, men insåg kl 05 att jag inte längre visste vad jag skulle kräva för sort då hostmedicinernas rolls royce inte gav ett skit. Började googla på "världens bästa hostmedicin" och fann lite förvånande "mörk choklad" som etta på nästan varje sökträff.

Några engelska forskare har nämligen funnit att mörk choklad innehåller ett ämne som heter teobromin som sägs vara 3 ggr så effektivt mot rethosta som dyra receptbelagda mediciner. Steg genast upp och sökte igenom mitt lilla karraförråd och hittade till min stora lycka en förpackning. Tryckte i mig tre rutor och gick till sängs igen. Somnade och sov i fem timmar utan att hosta EN enda gång. Antingen är jag svag för placebo eller så funkar det faktiskt.

Så mitt tips till er torrhostare där ute där inget annat hjälper: ge mörk choklad en chans! :)

/B


Man-cold

Huss har smittat mig med sin man-cold så nu är man inne på tredje varvet förkylning. Satan så less man blir. Bihålorna värker, hostan håller på att förflytta bäsen från livmodern till lungorna, huvudvärken dunkar och snoret forsar. Jag vill bara bli frisk. NU!

/B


RSS 2.0