Dagens outfit



Fröken Berg har trotsat vädret och varit ute och sprungit!

FASIKEN så duktig jag är! :)


















Fridaaay!!

Så underbart!!
Jag har inga måsten i helgen och det känns fantastiskt härligt! Imorse unnade jag mig en sweet sovmorgon & jag har fortfarande inte lyckats få mig ur morgonrocken och in i duschen.
Bröden är nerstoppade i brödrosten och skagenröran står och glor på mig i sin bunke. Det känns som det blir en bra fredag det här! :)

Vad händer för alla ikväll?

Dagens strösta PS: FYRA DAGAR! FYRA DAGAR! FYRA DAGAR! :)

/B


: (

Så var denna hemska torsdag snart till ända. Jag har gruvat mig hela veckan för den, men nu har man gjort bort det värsta.

Först var det paniktentaskrivning i morse. Kunde inte koncentrera mig för fem öre, men jag hoppas i alla fall att jag skrapade ihop 39 av 55 poäng och slipper omtenta i början av juni.
Sedan blev det järnet hem och kasta på sig lite andra kläder och sedan styrde vi kosan till Luleå.

Begravningar är så fruktansvärt jobbiga. Förutom att få ett dödsbesked och gå igenom den värsta, akuta sorgen, så hör begravningar till det absolut värsta jag vet. Hur förberedd man än tycker att man är, så är det alltid lika hemskt. Jag hinner knappt komma innanför dörrarna i kyrkan innan tårarna börjar trilla nerför kinderna och sen vill det liksom aldrig sluta. Min tårproduktion måste ju vara den mest produktiva i världen. Men jag hejdar dom inte heller. Dom får rinna!

Det var hur som helst en mycket vacker och fin stund i kyrkan och sedan en jättetrevlig och mysig minnesstund i kvarterslokalen. Det är så sällan man träffar mammas släkt nuför tiden, men vi har lovat varandra att börja träffas under trevligare omständigheter nu! Fick även med mig två kuvert med saker från mamma & mormor, som en av mina mostrar plockat ihop. Det var en massa fina foton på mamma som ung och en hel del papper som tillhört henne. Jag tittar på dem och ler. Dom har det nog underbart där dom är!

/B

Ångest!

Har sen igår kväll haft sån ångest över resan, det hela började när jag tog fram resväskan igår!
När jag öppnade väskan låg där mina simfötter, cyklop och snorkel, å i locket några bilder på Alex!

Det var där det hela började, minns hur mycket jag saknade honom varenda dag/kväll/natt förra gången vi var utomlands, å nu är det dubbelt så lång tid, det var iallafall sjukt jobbigt och nu är ju dessutom Alex äldre och förstår så mycket mer, det kommer att göra ont, men jag tror iofs det är mycket mycket värre för mig än för honom! 

Ska försöka tänka positivt, men jag tror att telefonen kommer att gå varm på kvällarna! :)




Hjärtat mitt!


//R


Gruversamt...

När jag tänker på morgondagen får jag en sån där olustig känsla i magen.
Först ska jag skriva en tenta om tiotusen sjukdomar som flera cancersorter, flera blodsjukdomar, tusen infektionssjukdomar, sköldkörtelns sjukdomar, palliativ vård, barnsjukdomar, antibiotika och massa annat gojs. Men tur som jag hade så lovade tjejerna på administrationen att ska jag skulle få börja skriva tentan en timma före alla andra, så förhoppningsvis behöver jag inte stressa ihjäl mig. Tur det finns änglar!

Efter att tentan är skriven styr vi kosan till Luleå för att ta ett sista farväl av söta lilla mormor ♥
Det är aldrig kul med begravningar, men jag hoppas det blir en mysig, fin och minnesvärd stund tillsammans med släkten på mammas sida som man träffar aldelens för sällan nu för tiden. Man har tyvärr förlorat lite av kontakten till den sidan sedan mamma dog, så mitt i allt tråkiga & ledsamma känns det samtidigt kul att få se alla igen! Men man önskar att vi nångång kunde ses under trevligare omständigheter...


Har varit på skolan idag och pratat med den kursansvariga läraren angående nästa kurs som vi börjar på måndag. Jag hinner ju vara med 2 dagar varpå jag sedan blir borta nästan 2 veckor från skolan. Det verkar dock lösa sig till det bästa och jag behöver varken slita som ett svin i helgen eller ha bajsdåligt samvete när jag är borta. Jag får lite mer att göra när jag kommer hem, men det ska gå vägen. Inställningsfråga ni vet ;)


Puss /B




Tokpeppad - Javisst!

Har just kommit hem från ett möte med turk-tjejerna. Vi har snackat lite över en fika på OkQ8 och fnissat som 12-åringar! IIIIIH! Det är fan nära nu! :)

Surfade runt lite på SAS sida o kollade upp en del grejer kring handbagage. Det blir att lämna en hel del saker hemma märker jag nu, för tydligen får man inte ha med sig vad som helst. Här är ett utdrag av saker som jag måste försöka klara mig utan under dessa 12 dagar:

  • Alla typer av eldvapen (pistoler, revolvrar, kulgevär, hagelgevär osv.)
  • Luftpistoler, luftgevär och gaspistoler och -gevär
  • Signalpistoler
  • Industriella bult- och spikpistoler
  • Slaktmasker
  • Elchockvapen
  • Köttyxor
  • Kaststjärnor
  • Minor och andra militära spränganordningar
  • Granater av alla typer
  • Rökbomber och rökpatroner
  • Alkoholhaltiga drycker med över 70 volymprocent alkohol

Det kommer tusan bli tugnt att packa alltså.. ;)

Idag har jag även sytt till mina bikinisar. Alla tio. Kommer bli en vecka med mycket grubblerier och beslutsångest framtill avresan för att komma fram till vilka som får följa med till solen och badandet. 

7 dagar kvar!

/B


Så var försäsongen igång!

Ligger i soffan och känner mig duktig efter kvällens löppass!
Linka sa att vi skulle börja lugnt, jag vet inte om jag vill veta hur det kommer att sluta!? :)
Men det är iallafall kul....  så det är bara å röra på arslet!

Sista arbetsdagen imorgon, sen är det utbildning resten av veckan!
Känns mer än bra!

Söta drömmar..
//R

Då var vi här igen...

söndagar är en återkommande skitdag... men dom är väl nödvändiga gissar jag väl, tänk om vi inte hade söndagen, då hade ju lördagen blivit förstörd istället och det vill vi ju inte, så jag accepterar dagen, å just denna söndag lite extra.

Hade sjukt sjukt kul igår, mer än så orkar jag inte skriva!

Ska istället berätta att min resfeber börjar stiga..... längtar så himla mycket, vill bara ligga på stranden just nu!
Men än är det ett tag kvar, närmare bestämt 9 dagar, om ca 1 timme är vi nere på 8!  :)  Wiiiieee!!!

Har inhandlat några få grejer, det som fattas nu är bara resorben (nej, inte för alkoholens skull, det är nyttigt att återställa kroppen efter en dag i solen) :)




Dagvecka i veckan, men 3 av dagarna är jag på utbildning, sweet!!  Sen så är det helg igen!

Nu ska jag sova, väckarn ringer 05.55

Godnatt
//R


Sladden återfunnen...

Så nu kommer några bilder som jag hittade på kameran....

Det är en salig blandning av kort, allt från sommar till vinter, snökaos, snöbadare, party, en provhytt, goa vänner och världens sötaste barn....  å så kan vi konstatera att jag INTE ska ha svart hår :)

   

   

   

   

   

  

//R

 


Oh, i like it!

Ännu en underbar helg är lagd åt handlingarna.
Helgen har kantrats av innebandy, lite innebandy, en gnutta innebandy till, en liten fest, mysiga besök & en tesked plugg.

Foursome gick väl som det gick. Med segersiffrorna 2-1, 6-0 och 2-0 kom vi in som kraftiga underdogs i finalen (och nej, vi spelar inte tennis), men tyvärr räckte det inte ända fram då vi förlorade den med 2-1 mot Skell IB (det lag som vi vann med 2-0 över i gruppspelet). Men, är man inte bäst då det verkligen gäller så får man inte dricka champange ur buckla. Näe, då får man dricka survin & äta jordgubbar på en toa ;) 
Men jag tror alla var lite avis på våran låt & dans, för den verkar ha blivit THE SHIT! :)

Åkte till M en sväng i eftermiddag och vi gick igenom lite bajs inför torsdag. Då stundar det tenta i tiotusen sjukdomar till. Och när det blivit torsdag så är det bara FEM dagar kvar tills vi åker (om vi nu får åka för Eyjafjallajökull vill säga).

Jag längtar så jag håller på kräkas!!

Pyss pyss /B

Nu gör vi det vi är ALLRA bäst på..

SKÅL! :)


Hur svårt kan det va?

Vinst i öppningsmatchen mot på förhand tippade favoriter!
Sweet......
Segern firades på Max med några girlz och våran största supporter!
Blizzer Dumle säger jag bara!!
Mmmm.....

Nu ska jag entra sängen och ladda om för morgondagen!

Puss och Hej från en längtansfull tjej!

//R

"Jag ska bara..."

Pluggandet har gått jättedåligt idag. Jag har verkligen ingen karaktär ;) Men när fredagen är här så känns motivationen rätt långt borta. Då är man mer taggad på det som komma skall, typ att ha en foursome med en massa snygga brudar, helst vinna, och sedan äga s8 imorgon! :)

Var tvungen (?) att åka ner på stan idag & köpa den fina klänningen jag sprang över igår. Jag är så nöjd! Jag riktigt längtar efter att ha den på mig!
Det blev även ett par inlägg till ny-skorna (jag envisas!!!) så förhoppningsvis kan jag gå med dem hela kvällen imorgon och slippa att gå barfota/bli buren hela vägen hem. Det står faktiskt på förpackningen; "All night long"...

Ok, nu verkar detta ha blivit nån jädra modeblogg, men skitsamma. Det är fredag, då är allt förlåtet!
Ps: Cykelbyxorna ska jag inte ha under imorgon. Tror jag ;)



Puss & hej, fredagstjej!
/B

Är det fredag, eller ääääär det freeeeeedag???

Jojemen, he e ju fredag, å det är så skönt att arbetsveckan är slut!

Nu är det helg, å den ska fyllas med Innebandy och partaj, kommer bli tokbra!
Först är det bara dags för lite skönhetssömn!

//R

Härliga känsla!

Det är så underbart att vakna upp av att solen lyser in genom persiennerna. Leendet som det för med sig håller i sig en hel dag! Det är ljust både när jag åker till skolan & kommer hem. Nu är det till och med ljust när jag åker på jobbet. Det är om nåt ett tecken på att sommaren är på väg.
 
Ute kvittrar fåglarna i sköna stämmor och doften av..jag vet inte..gegga (?) slår en i ansiktet när man öppnar ytterdörren. Jag älskar den doften!
Solens strålar värmer mig i ansiktet när jag är ute och jag blir så glad när jag ser att folk har börjat vakna upp ur sina vinteriden.

Vårjackan har fått komma fram ur garderoben och vinterhandskarna har jag stoppat ner i lådan i hopp om att jag inte behöver plocka fram dem på ett halvår eller så. Man kan ha strumpbyxor utan att faktiskt frysa ihjäl och sopmaskinerna är ute och gör gatorna fria från grus så att jag snart kan plocka fram mina nya frescha sneakers!

Det känns bara så himla bra!
Våren gör mig så glad, men det finns det även mer som gör. Jag gillar läget just nu!


 




Foursome startar imorgon!
ÄNNU ett säkert vårtecken!

Dax att gräva fram klubban ur förrådet, där den legat och jäst, sedan sista seriematchen. Imorgon är det bara att plocka fram kämparglöden, vinnarskallen och det stora hjärtat... ja, och så tejpen förståss!

"Hur svårt kan det vara?", säger jag bara!








/B





Torsdag!

Vaknade idag på bästa sätt, fick ett mms från världens sötaste Maja!!
-Måste lyckas hitta tid att åka till Umeå, längtar massor efter er alla där nere!

Nu ska jag ta å hoppa in i den röda volvo 240 som står här ute och köra ner på stan, mitt pass har kommit!!!!! :)
Hoppas bara att bilresan inte slutar på samma sätt som när jag var ute med Martins båt!  (ni som har läst bloggen hela tiden kanske kommer ihåg den vådliga färden) :)

På återseende!

//R


Tack för den televerket!

En av dom bra sakerna med att jobba natt är att man kan se ut som vilket herk som helst!
Eftersom jag aldrig träffar nån så åker jag oftast till jobbet utan smink och med ett hår som ser vilken skata som helst skulle kunna tro är sitt fågelbo!

Lägg även till att där vid femtiden så ser man sjukt sliten ut då man är så trött att man knappt orkar hålla ögonen öppna.

Då dyker värsta hunken upp vid mitt skrivbord, -Hej säger han med värsta leendet!
Hej säger jag, (med allt ovan, plus ett pionrött ansikte)

-Jobbet har bytt städfirma.........

//R


Sommaren är snart över!

Ja det känns nästan så!
Var och fikade med Anna, Lina, Rigge och Nina idag då Lina fyller hela 26 imorgon!

Vi började då planera lite lätt för 70-årsfesten som kommer att äga rum i sommar, men det fanns inga lediga helger utan det fick bli en Tisdag :)   
Det fanns iofs en helg ledig i Augusti, men då är det garanterat nå Innebandy!

Visst är det hemskt!?
Kändes som att sommaren snart är över när jag bläddrade i kalendern! :) 
Fast det är mkt kul att se fram emot! :)

//R

Jag är bra på söka, men dålig på hitta..

                   

Finns det nå mer enerverande än att leta saker? (Jo, de gör det. Pensionärer i affärer, trakiska människor i trafiken osv..men att inte hitta saker man letar efter ligger också topp fem över mest störande grejer!)

Har vänt upp & ner på hela lägenheten för ett USB-minnes skull, utan någon framgång.
På den har jag massa bilder, blandannat dom som Jess tog på mig i höstas.

Så om nån spåtant läser detta, kan du se vart det är?
Och om Jess läser detta, kan jag få bilderna igen? ;)



/B






Jag var ung en gång för länge sen..

Satt hemma hos pappsen och kollade igenom alla tusen fotoalbum från när man var liten.
Tänk ändå vad allt var enkelt då. Man kunde leka hela dagarna och det största problemet man hade var vilket godis man skulle välja i karrapåsen på lördagarna ;)

                             
  

Jasi, det var tider det! :)

/B


Ja, det är synd om mig!

Förkylningen har de sista två timmarna förvärrats med 10000%
Kan nu klassa mig som sjuk med stort S!

Trycker alvedon, dricker C-vitamin och har snytit mig så mycket att jag ser ut som rudolf med röda mulen!

Vet inte riktigt hur jag ska palla att jobba natt inatt, men man måste väl!!!

Lovar att jag inte kommer att va nådig med busringarna om dom återkommer inatt!!

//R


En evig väntan

Varje morgon springer jag & rycker tidningen ur inkastet, snör mig ner på mina bara knän på hallgolvet, öppnar upp tidningen och börjar bläddra. Jag börjar bakifrån, det går fortast, och mitt mål är insändarsidorna.

Jag har nämligen en känsla av att jag kommer att få vara med där snart. "För att Bea skrivit världens bästa insändare om de stackars barnen i Haiti eller om nåt annat viktigt" kanske ni tänker då, men så är dock inte fallet. Jag väntar på en insändare OM mig.
Det råkade nämligen hända en liiiiiten incident då jag råkade skvätta ner en tant för nån vecka sedan. Nu menar jag inte skätta som i skvätta lite på brallan. Utan nu mena jag skvätta som i dusch. Hon blev inte sådär jätteglad :P 

Jag håller dock tummarna för att hon inte kan skriva, eller att hon prioriterar att skriva om alla bajshögar som börjat tina fram med våren.  Det tycker jag känns mer angeläget.. ;)

/B

(och om det var dig jag råkade skvätta ner. Nä, jag har ingen silvrig volvo)


Tack å godnatt!

Här är en till som är tokförkyld, viskar fram mina ord för att överhuvudtaget kunna konversera..... försöker dock tänka positivt, bättre att få det nu, än om två veckor då vi är i Alanya! (om jag så ska gå dit, så ska jag dit)

Jag har iallafall just gjort bort natt 1/4, å nattens ris går till alla busringare!!!
-Skaffa ett liv!

Nattens ros går till...... Ja, vet faktiskt inte, men den går väl till alla svenskar som väljer att gå och lägga sig på natten istället för att ringa till ******* 35 gånger bara för att säga -You sexy, till en helt främmande tjej som du inte har den blekaste aning om hur hon ser ut!

Å är du en av dom som gillar att busringa på nätterna -Det finns nummer som är avsedda för sånt, ring dit istället!

Sov gott!

//Regina


Till Bea:

FYI



Detta är en bedbug!

Bedbugs, eller vägglöss som den linfröstora skinnbaggen heter, är verkligen inte kul att få med sig hem. Krypen kommer fram på nätterna och suger blod, men är i övrigt diskreta och gömmer sig från dagsljuset i sängbottnar, tavelramar, väggkontakter, lampskärmar, garderober etcetera.


Om du drabbas av nattliga kliattacker och finner oförklarliga blodfläckar i sängen då du vaknat, står bedbugsen för huvudspåret.  


Sleep tight, don´t let the bulldogs bite.

(Jag vet inte vad "bedbugs" är, så jag kör på "bulldogs" istället.)

En av alldelens för många måndagar har nått sitt slut. Det känns rätt skönt kan jag tycka, snart helg! :)

På skolan idag har vi fått lära oss hur man lägger in en nasogastrisk sond (en slang som man stoppar in i genom näsan, ner genom halsen och ner till magsäcken, för att antingen avlasta magen så att maginnehåll kan komma upp genom slangen, eller för att kunna ge sondnäring). Det var som intressant, och sen fick vi testa på varandra, hehehe! Jag avböjde dock att få slang genom nästan & halsen då jag är så jäkla förkyld. Det irriterar bara mer då, och då hade jag väl överhuvudtaget inte kunnat svälja och dött till följd av det. Trots att det är måndag så kändes det små-onödigt att dö idag ;)
Jag funderar dock på att be någon sätta en imorgon, fast stoppa ner den i lungan så att jag får upp allt slem :P

Mina ögon är härligt röda, snoret har party i näsan och lungorna håller på att komma ut genom näsan dom med, så jag hade tänkt gå och ta min välbehövliga skönhetssömn och drömma det sötaste av drömmar nu! :)

Sov sött alla!
Kram/B

Snor inne, snor i sinne!

Hur mycket snor finns det i en människa egentligen? Det tar fasiken aldrig slut!
Det var nog trots allt inte så smart drag att bara gå hem i strumpbyxor (utan skor alltså) i lördags, men det är ju lätt att vara efterklok! ;)

Usch, jag blir bara mer och mer nervig att resan ska vara i fara pga den där jädra bajsvulkanen. Här har man räknat ner i 285 dagar & nu återstår bara 15. Tänk om det inte ens blir av nu? I så fall kommer jag grina framtill jul... Och vem vill vara kompis med en grinolle?
Detta kan få katastrofala följder. Flygbolagen går i KK (eller blir KK?!?!) och jag blir utan vänner & får leva enslig och eländig resten av mitt liv.

Det här känns inte bra!!

/B

Söndagsmys!

Ligger här hemma med Alex i min & Bs exklusiva uppblåsbara hästens....  den är placerad mitt framför TV:n i vardagsrummet!

Supermysigt...  finns dock absolut ingenting att se på TV:(
Men jag har (hade)världens goaste bullpåse framför mig som Bea har bakat ikväll..... 5 plus för hennes bakkunskaper kan jag meddela!

Ny vecka väntar, 16 dagar kvar till solen!

Ps.  Det kommer bilder snart, måste bara hitta den där j-vla sladden som aldrig ligger kvar där jag lägger den :P

//Regina

Ett gott lördags - och söndagsskratt förlänger livet.

Kan inte annat än instämma i Reginas inlägg om att gårdagen var lovely. Vilken kanonkväll!
Först ett mysigt pre-party, sen allsång till trubadur på Calles och tillsist ett konstant ass-shake på station in i det sista. Men jag vet inte riktigt om jag rekomenderar att köpa ställets dyraste drink kl 02.05, hehe! Men bättre det än att ha tagit ungefär 14 tequilas förmycket och glömt att inse att man råkade köpa en party-top som var 7 storlekar för liten ;) Vi fick oss kvällens goda lördagsskratt iallafall! :)

Kvällens kap: Skorna jag köpte på förfesten för 100 spänn. Jag var SALIG - tills det var dags att gå hem. HELVETE så ont jag hade i fötterna. Gick upplysningsvis barfota/blev buren halva vägen hem. Man gör väl allt för sommarkänslorna?

Kvällens ragg: Ord är överflödiga, hahaha.

Kvällens stalker: Killen med fågelholken på dansgolvet. Han försökte iallafall IN I DET SISTA, vilket han ska ha en eloge för.

Kvällens nyförvärv: Eve

Kvällens flopp: Förlite schlager på dansgolvet

Kvällens topp: Promenera. Det är underskattat!



Puss & hej /B

Fuck you, Emma!

Ända sedan jag slog upp mina blå i morse har jag längtat & suktat efter ett flottigt jädra skrov med sju kilo smältost. När jag var så hungrig att jag i stort sett kunnat dött istället, drog vi iväg på en av stans hamburgerställen för att införskaffa det jag suktat efter. Namnskylten "Emma - ny på jobbet" mötte min syn inne på hamburgerhaket, och jag hann tänka "nu kommer jag säkert inte få det jag ska ha, men att fixa mig ett skrov ska väl inte vara så jäkla svårt?".
JO - det var det!!
När jag kommer hem har jag inte ens pommes till mitt skrov.

EMMA! DU ÄR FANIMEJ INTE POPULÄR I MIN VÄRLD JUST NU!!



(På ett tag, när min ilska lagt sig, ska jag berätta om gårdagen. Bara tanken på gårdagen får mig att le, så jag tror jag ska tänka lite till på den!)

/B


L.Y.C.K.A

ÅÅåååååå vilken nice kväll detta varit, haft världens trevligaste tjejkväll hemma hos Märta, sen gick vi på Calles, trubadur, ett glas vitt och en massa trevligt sällskap, alltid lika trevligt att träffa er, ni vet vilka ni är!

Sen bar det av till S8, dansade häcken av oss där innan det var dags för SM i trycka så mkt du kan upp till hakan, kan säga att jag & B var chanslösa, men jag tror längst inne att A gillade det :P

Kvällen avslutades på bästa sätt, men det är en annan historia, nu ska jag sova.... länge!!

*Starkare för varje dag man blir svagare*


Godnatt och tack för den bästa kvällen på länge!

//Regina

Innebandy almost all day long!

Match 1 avgjort, SM-Guld till Rönnby, vilken match!!
Nu väntar match 2, hoppas på Täbyseger där.....
Sen är det dags att bege sig till Märta för en liten stor tjejkväll!!

På återseende i morrn....

//R


Populärast i stan!

Förslagen angående helgaktivitet har trillat in som bidragen till mello. Telefonen har pipit i ett och inkorgarna på både facean och mailen är sedan länge överfulla (fast på hotmailen beror det nog mest på alla "Hello, want to try the new viagra?-mail) 
Nu kommer problemet, vad tusan ska man välja?

Jaja, jag kan inte ljuga längre. Är sjukt dålig på det!
Om sanningen ska fram så har jag bara fått ETT förslag. Och det är minsann inte så bara!
Kul att folk tycker att man är så kul att umgås med ;)

Nu blir det en repa på stan, sen fika hos pappsen och sen hoppas jag att the rest blir en good good night!

/B

Nu: Helg!

                          


Pallrade mig iväg med cykeln mot Maria som bor jädrat hundra mil från mig (ja, det är 100 mil till brännanskolan när man har en trög och opumpad jädra bajscykel!!) med en liten skithund i cykelkorgen. Han får springa tills han är less, sen pular jag ner honom i korgen och så får han sitta där & fladdra med sina söta öron! 

Pluggningen har gått bra. Sjukt effektiva har vi varit. Eller, nästan så effektiva i alla fall ;)

Men nu har helgen kommit & jag välkomnar den med öppna armar! Känslan av att komma hem till en nystädad lägenhet, lägga sig ner i soffan och känna den där sköna helgkänslan komma över en är en underskattad känsla.
Jag önskar bara att det var helg oftare. Det hade varit nåt det!

Men vad händer i helgen är frågan?
Förslag tack! (sen om jag nappar på dem är en annan femma! ;) )

Ps: Jag & grisen cyklade förbi Starre påvägen hem och pumpade cykelåbäket. Nu går den som ett spjut! Men texten "Cykel-jävleln" som det står bak på nyckelringen till cykelnyckeln får stå kvar ändå ;)

/B

 


Dags att dejta John....

Har just fått veta vad som gäller för lördag, längtar längtar.....
Det blir tjejfest hemma hos märta, mat från Olles som toppas med lite vin (som jag förhoppningsvis får behålla för mig själv)  :)  
Kommer att bli en kanonkväll!!

Jamen just ja, måste berätta att jag pratade med en kändis idag....  kan inte berätta vem, tystnadsplikt ni vet, men ni har säkert sett honom flera fredagar på 4:an  :)
Dagens behållning :)   Å lunchen förstås!!   :)

Nu är det jag och John Blund som ska på dejt iallafall.
God natt.

//R


I-landsproblem!

Vulkanutbrott och aska är nåt som jag inte gillar just nu, sitter och läser om allt just nu, tänk om resan är i fara!?
som det ser ut nu så är det ingen förändring och detta kan hålla på länge, på vissa sidor ser det ut som att flygtrafiken kan komma att komma igång om någon dag och på vissa sidor så verkar det inte bli några flygresor föränn askan är helt borta!
Vad gäller!?? 

Och en till sak som någon forskare släppte nu är att askan kommer att göra att det blir en kallare sommar!!
WTH!!!!!

Vet att det är ett I-landsprblem om man tänker på dom som bor på Island osv, men det här är ju vårat liv och våran resa, så jag får lov att vara ego och bry mig om detta!

/R

Rättning:  Det är 19 dagar kvar! :)


Vad fan hände?

Jag är så jäkla stolt över mig själv.
Idag ha jag varit den perfekta tjejen och städat jädrat kliniskt rent härhemma.
Jag har tvättat täcken, kuddar, sängkläder, mattor, fem maskiner med kläder, dammtorkat, dammsugit, skurat, skrubbat toan, pantat bort burkar, snört kartonger, diskat.. PUH!

Jag går på nån jädra övertaggad-låga idag, för dessutom har jag varit i skolan mellan 8,30-14,30 och lärt mig allt om njursjukdomarna & sjukdomar på sköldkörteln!

Ja, vad jag ville var bara att skryta lite. Nu ska jag unna mig lite egentid & peppa för resan. 18 dagar kvar! 

Ren & älg, imorrn är det HELG!
/B


Powernap!

Pallade inte alla dessa timmar så jag for hem och sov en timme på lunchen (middgen), fruktansvärt skönt, men nu måste jag tillbaka igen....

Men det är ju snart helg.....     :)


//R

Nyduschad

Har just kommit ut ur duschen och är på väg till jobbet!
Hoppas på en bra dag där, då allt bara flyter och hitraten ligger kring 10!
Annars kommer det att bli 13 låååånga timmar.......

Men jag har iallafall en sak att se fram emot under dagen :)   Det ni!

//Working girl

Jag ser ljuset!

Jag lever, jag klarade det & till råga på allt är jag normal! (så sa hon, men jag tror inte hon vet vad hon pratar om, hihi).

Förutom det har jag hunnit med massa nyttigt idag, som en del skolbajs. Tentan närmar sig & gruvsamheten med den. Men nu är det bara att borra ner huvudet och köra. Läraren ringde (?!) på min mobil idag & berättad dessutom att jag fick VG på del A, vilket gör mig ännu mer motiverad att klirra b-delen också :) Det är bara att låta flitens lampa lysa med sina 300 watt under två veckors tid. Sen är det över, för då drar jag på semester! :) 

Det slog mig just att det bara är 20 dagar kvar nu. Herremin! Jag börjar ha resfeber!!
Jag måste ju hinna sy till mina hundra nyinköpta bikinis. Det är alltid så kruxigt med storlekarna på dom där.. Men jag har ju bara det att göra. Vissa har ju inte ens fixat pass ;)

          


Usch!

Idag ska jag göra det värsta man kan göra på en onsdag.
Ja, på en måndag, tisdag, torsdag & fredag också förövrigt. JAG VILL INTE!

Men det är bara att bita i det sura äpplet. Dom har förhoppningsvis sett värre. Hemska jädra fall som dom sitter och pratar om i fikarummet.
Jag är inte en av dom. Hoppas jag.

/B

Sleep tight, dont let the bedbugs bite...

Dags att bege sig till drömmarnas värld igen, i går natt var det en helt underbar natt, synd bara att drömmar inte alltid speglar verkligheten!

Höll dock på att försova mig imorse pga av drömmarna, jag var iallafall på ett casino och stod vid en enarmad bandit, vann jackpoten gång, på gång på gång, tills jag logiskt nog frågade mig själv om detta går att vinna.
Vaknade då och insåg att jag snoozat 7 gånger, så varje gång jag vann jackpoten så var det visst min väckare som ringde!

Inte bra alls.....

Men söta goa drömmar ska jag nu faktiskt unna mig!

Godnatt.

/R


Alltid efterklok.... eller kanske lat!?

Har ju som sett fram emot en ganska skön jobbvecka, men då fick jag frågan om jag kunde jobba övertid, -JAAA, tänkte jag !   Pengar pengar pengar....    :)
Men nu så här i efterhand så ångrar jag mig, 12 timmars övertid, där jag istället kunnat göra nåt annat!
Lätt att vara efterklok, eller om ni vill kalla det lat så får ni göra det!  :)
Men sååå kul är det faktiskt inte att jobba, speciellt i detta väder!!
Men jag ska härda ut har jag tänkt!

För pengar tycker jag om, har blivit värsta traderanörden då jag såg att det var lätt att tjäna pengar, vi la ut en massa skrot som vi annars skulle ha kastat bort, å en vecka senare när autionerna hade gått ut så var vi 4000:- rikare, bara för nåt som jag aldrig annars skulle ha kvar, så nu pågar operation "leta skrot" här hemma!

Mer vill bara ha mera!!!  :)


//R


I fröken Bergs handväska

Efter att i några veckors tid svurit över att inte hitta det jag behöver i väskan direkt jag börjar leta så har jag nu övervägt att städa upp den.
Jag hittar aldrig börsen (den som är så stooor, hihi) eller nyklarna. Jag vet inte hur många gånger jag hittat mobilen mellan skinnet och fodret. Ok. Det låter mer som att jag behöver köpa en ny favvoväska hör jag nu :P

DETTA var det som kunde återfinnas i väskan:



Ett anteckningsblock. Ett pennfack. Ett hänglås. PVK-korkar. Plastbestick. Tuggummipaket. En portabel mobilladdare. Ett handsfree. En piang. Ett vaselin. Ett läppglans. En deo. En vattenflaska. Ett presentkort på gina. Ett gäng kvitton. En tablettask. En börs. En mobil. En överstrykningspenna. En trasig plastkniv. En matlåda (faktiskt dagens ;) ). Ett par handskar. En gaffel.

Känns som det är helt normala saker att ha i en handväska. Bra & ha-grejer.
Jag kanske är scout ändå?

/B

Krukväxter

Vattnar man inte sin krukväxter så kommer dom förmodligen att dö tillslut.
Men vattnar man dem, planterar om dem då och då, ger dem näring, samt sjunger någon koldioxidladdad sång för dem då och då, så kommer dem växa och blir stora, ståtliga blommor.

Jag har inte gröna fingar för fem öre, så tänk om jag tar död på dem? 
Man kan faktiskt vattna ihjäl blommor också, för det har jag gjort flera gånger. Stackars blommor liksom! 
Eller tänk om jag vattnar dem sådär lagomt bra och att det resulterar i att dem blir så stora att jag inte längre kan behålla dem? 

Jag vill inget av det! Jag vill bara att mina blommor ska vara sådär alldelens lagoma. Inte för stora. Inte för små. Inte se vissna och ledsna ut, utan vara glada och ståtliga!

/Bea

Musik & minnen

Musik har väl aldrig egentligen varit min starka sida. Jag kan typ ingenting, ja, förutom om schlager då, men det är nog ganska intetsägande ;)

Det är dock sjukt hur mycket musik kan få en att minnas saker, att man får upp bilder i huvudet, att man får en speciell känsla eller att man tänker på en händelse eller person. Låten behöver inte ens vara bra, den kan faktiskt vara riktigt vräkdålig, men den kan ändå få en att tänka & associera så mycket...

Här kommer några av dom låtarna för mig.. men det finns så himla många fler, men då får jag inte göra annat ikväll!

 













/Bea

Betongkeps och klumpfot!!

Aj aj aj, va kul jag hade i lördags men jag kan ju säga att jag har fått lida! Det var länge sen jag var så bakis! Hela söndagen var förstörd och när jag vaknade upp i morse så hade jag fortfarande betonkepsen på :O
Ikväll orkar jag inte skriva om allt kul som hände under lördagen men gör ett nytt försök i morgon =)
Hej svej Bakistjejj!

Frågor man aldrig får svar på!

Söndagkväll och jag har just blivit vän med huvudet mitt, drack inte speciellt mycket igår för att nån!??! drack upp i princip hela min vinare!
Men huvudvärken kom där vid tio och sen var kvällen förstörd, jag gav upp där vid ett nångång, riktigt tråkigt, men det var iallafall riktigt kul fram till dess.

Men man mår ju som man förtjänar och jag kan säga att mina solbrillor har varit min bästa vän hela dagen!



Efter en mysig biltur ikväll med B så hamnade vi på MAX,å där vräkte vi detta:



Chokladmousse
Glass med chokladsås
å en daimblizzer.......  Mumma!!!!!

Är så glad att jag orkade palla mig upp ur soffan, kan lova att dom här kvällarna ligger mig varmt varmt om hjärtat!
Längtar massor till sommarkvällarna med samma innehåll!!!

Höll på skriva att jag ska ta å gå isäng, men jag ligger faktiskt redan där, tror dock att jag ska vika ihop datorn och försöka sova, väckarn ringer 05.55! 

Söta drömmar allihopa!

//R




Godnatt världen!

Jag är så himla trött. Denna dag har verkligen varit lång! Men den avslutades på bästa sätt med en mysig biltur med Regina & frossande i mjukglass och chokladmousse på max. Det satt där det skulle! ;)

Nu ska jag dock dra delar av mitt trötta ass (som, när jag tänker efter, ramlade av av allt dansande igår, så jag antar att jag har kvar resterna på moröhöjden..) till sängen.

Jag hoppas jag får drömma de sötaste av drömmar inatt, för sånt kan verkligen göra ens dag!



Sov sött!
/Puss B


Helgen

Trots att det hänt några tråkiga saker i helgen, så har den även fört mycket gott med sig.
 
Vi har hunnit vara på ett dop och se lilla söta Maja döpas. Allt var superfint & jag fällde nästan en liten tår under dopet (nivet, jag grinar ju för allt numer, haha). Man får verkligen prestationsångest när man ser ungarna i den där familjen. Dom är så söta att man får hål i tänderna. Kommer man tycka det om sina eget barn, att hon/han är sötast i världen? Tänkt om man föder ut ett praktmongo den dan det ska bli av? :) Jaja, det problemet får vi ta den dan det kommer..

Igår gick Skellefteå IBK Idrottsgala '10 av stapeln - en helt underbar kväll kan det sammanfattas som!
Det åts god mat, vi lekte lekar, det delades ut priser (och jag fick priset som "Årets back". Då fick jag en tår i ögat - igen! Sjukt rörd!), vi drack gott, vi drack dåligt, vi dansade, vi skrattade, vi pratade, vi hade chipsätartävling, vi myste och vi hade det helt fantastiskt kul.

Jag är verkligen så glad över att få spela i ett sånt underbart lag med helt fantastiska tjejer! Sedan har vi ju världens snyggaste herrlag i föreningen också, INTE att förglömma! ;)

Ikväll blir det tårta hos bror som fyller år! Det gillas!

Puss/B

Herren ger och herren tar...

Väcktes imorse av att telefonen ringde, och fick då det tråkiga beskedet att lilla mormor somnat in.
Trots att man tycker att man är så beredd på det, då det gått utför under en tid, så kommer det alltid som en chock. Man kan inte förstå. Jag kommer aldrig få höra hennes röst igen. Det känns så ofattbart!

Men jag tror det finns en anledningen till varför solen lyser idag.
Imorse åkte mormor hem till morfar, och nu är hon även återförenad med mamma & moster! Nu slipper hon plågas & nu finns inga bekymmer. 
Ta hand om varandra där uppe i himlen, men glöm aldrig - vi saknar er så det gör ont!!



Sov sött älskade lilla mormor!

/B


Godnatt!

Nu väntar sängen, har pysslat hela kvällen inför morgondagen och det mesta är nu klart!
Ska bli skönt när festen är igång, då ska jag koppla bort allt och njuta av festen som alla andra!
Vinflaskan ligger på kylning..... allt som behövs!

Nu:  Skönhetssömn
Imorgon:  GALA
Ledord: ALL IN

Skellefteå IBK kommer att ha en bra kväll imorgon!

//R

Det kallas inlevelse...

Satt på tuben och skulle googla fram en skön akustisk version av Bad romance av Gaga, men nånting gick fel och jag hamnade i Thimmys kök...
HAHAHAHA, stackars kille! Han kommer inte vara nöjd när han är 20 och inser att en mille människor i världen sett honom på tuben, dansandes i kanske världens fulaste (&minsta) pyjamans med en banan som mick.



/B

HAHAHA

Så hade man tagit sexleksaker till en helt ny nivå! hahaha


Tack för idag!

Efter kvällens sista promenad kan jag konstatera att Stak-mannen (ni minns han jag skev om tidigare, min granne, som fortfarande har kvar adventsljusstakarna i köks och - sovrumsfönstret) har kvar stakarna även i vardagsrumsfönstret!
Nu undrar jag bara ÄNNU mer vem denna filur är?! Hundra spänn på att han jobbar på Solkraft.
..Näe, det är inget fel med det..! Hehe 

Nu börjar statusuppdateringarna med "nu bli det duschen sen sängen" "först dusch sedan sova" "skönhetssömn efter kvällsdusch" hagla på facean.
Men bara för att jag är så jädra trotsig ikväll så ska jag INTE duscha. Jag vägrar. Jag ska gå och lägga mig äcklig & jävlig och ligga och stinka allt annat än hallonbåtar under täcket.. Och vet ni det bästa av allt - jag gillar det ;)

Imorgon vankas sovmorgon. Jag ska sova så länge så att ögonen blöder av utvilning! :)

Nattinatti på er! /B

Det här bjuder jag på!

Sitter och ser Aiks match just nu och det ser ju inte så speciellt lovande ut måste jag säga!
Men under matchen så plockade jag fram min blonda sida, jamena det händer ju inte så ofta så jag bjuder på den här :P

Det stod ju två-noll efter första, under pausen så satt jag mig och läste ett mail jag just fick, går tillbaka till soffan, ser att HV gör 3-0, jag skriker till och besvikelsen är total! 
Nu är matchen definitivt punkterad tänker jag........ inser då att jag sitter och tittar på reprisen från första periden....
Hahahaha!!!

Tur att jag är själv hemma :)
Nu börjar andra perioden....   hoppas det går åt andra hållet nu då!

//R

http://www.horseltest.se/

http://www.horseltest.se/

Min hörsel var tydligen "bättre än normalt". Det trodde jag inte efter att ha lyssnat på dagens förläsning som jag knappt hörde ett ord av :P

/B

Det där med pensionärer..

Pensionärer är ett knepigt folkslag.
Många är söta, men att försöka handla under en snittid på 15 minuter på ICA torget är som dömt att misslyckas (både för mig & för dem)

Det slår liksom aldrig fel. VARJE gång jag ska handla så är det som att det gått ut nåt jäkla meddelande på P4; 
"- 150 pensionärer sökes till ICA. Har ni rollator som tar stor plats är detta ett plus. Vi har gratis provsmakning. Där kan ni äta en hel veckas måltider. Dessutom har vi sänkt priset på kalvsylta idag. Du sparar 2 kr! Som grädde på moset bjuder vi på matkassarna idag".
"DET BÄSTA ERBJUDANDET JAG NÅNSIN FÅTT", tänker Gertrud, 700 år, och 149 av hennes jämnåriga kompisar.
Det är då vi möts på rikt. Jag, Gertrud och hennes 149 kompisar.
Då är dom där och ockuperar gångarna mellan hyllorna, för då ska det lääääsas på innehållsförteckningen (helst det superfinstiilta, som inte ens leverantören kan tyda), och så det ska läääääsas på handarlistan. "Nemen neeej" läsglasögonen glömde vi!! Tio minuter senare har dem grävt fram glasögonen och försöker tyda den knackliga handstilen. Sedan ska det jämföras priser, för att köpa en disktrasa som kostar 14,90 istället för en för 15,50 kan vara livsavgörande! 

Ungefär hit räcker mitt tålamod. 
Jag menar, tanter & farbröder är faktiskt söta, och man kan ju inte begära att simultankapaciteten ska vara så bra när man faktiskt levt ett sekel.

Men när pensionärerna, av den jävliga sorten, sen ska börja tränga sig i kassaköerna för att dom har så jävla brottom - då brinner jag!
Herremin!! Att såsa på i affären i en månad har dom tid med, men att vänta på sin tur i kassan kan dom minsann inte!

Detta ligger lätt topp 5 på det mest irriterande som finns!

/Bea

Längtan

Doften av utland. Sand i bikinin. Saltsmak i munnen. Vatten på flaska. Hamburgare, strips med majo till strandlunch. Syrsorna som spelar i buskarna. Guppiga landningar. Bli uppspolad på stranden med bikinin runt magen. Svetten som rinner när man ska äta. Jobbiga turkar. Skitiga fötter. Adanakebab. Burgerking. Brända axlar. Kvällsdopp i poolen. Sova på stranden. Höra vågorna slå mot land. Få kläderna bortspolade av vågor. Dolmusar. Kex och nutella till frulle. Doft av klorin. Luftgropar. Svengelska. Konstiga insekter. Dålig i magen. Varma kvällar. Båtturer. Bröden & rörorna till förrätt. Höga vågor. Nakna personer på stranden som inte borde vara nakna. Doften av solskyddsfaktor. Solen som steker i ansiktet.

26 dagar kvar!




/B


Ett år äldre och ett döskallearband rikare =)

Nu är snart MIN dag över och i morgon är det någon annans dag =)
Min dag har i alla fall varit helt perfekt! Jag vaknade upp till att min fina kille uppvaktade mig med fika och paket på sängen. I ett fint litet paket med kärlek fann jag detta underbara armband =)
Jag har alltid haft en förkärlek till döskallar, vet inte varför men jag tycker bara att dom är fina =) Känns kul när man känner att den som ger presenten verkligen tänkt på den som ska få den och hittar något personligt
Jag fick en massa fina och personliga saker, mycket som mina nära och kära tänkt sig att jag ska ha i vårt fina sommarhus och det är kul då dom verkligen förstår hur stor kärlek jag har till det huset =)
Jag har bjudit på kalas med fika ( dock inte hembakat då jag hellre mekar med bilar än mekar i köket ;) dans och umgänge =)
Marina med familj kom förbi en stund och busade. Nu har deras nya lilla tjejj fått ett namn, hon ska heta Astrid vilket jag tycker passar henne utmärkt! Jag och lilla Amelie har haft utklädnad och kan man hitta en sötare lite tant?!
Tack för alla fina gratulationer ♥
Gamm-Challan

Trött

Sov bara en halv dos av vad jag egentligen behövde idag för att kunna fixa allt inför lördag!
Hann med mycket, men vi är långt ifrån klara!
Men det ska bli sjukt kul.... hoppas jag iallafall! 
Bättre att gå ut med zero förväntningar, då kan det ju bara bli bättre!

Har just slitit av mig allt hår, så nu är jag korthårig igen, frågan är nu om jag ska klippa mig, eller ha kvar denna halvtaskiga frippa så att jag kan bli långhårig igen om jag så skulle önska!?

Nu ska en trött Regina masa sig ur soffan och bege mig mot jobbet, 2 nätter kvar till helg!

Ha det gott!

//R

ps. 27 dagar kvar :)

2621 dagar kvar..

Förvåning är att vakna upp och se att Challan uppstigit från de döda och skrivit TVÅ inlägg på RAD! Jag sitter här i nån sorts trans! :P
Det känns ju lovande & hoppfullt att 33 år för nåt riktigt gott med sig, så jag kan andas ut! ;) GRATTIS GUMMAN! 

Själv har jag 2621 dagar kvar (räknade jag just ut) om nu allt går som det ska. Då får ni komma på fika!

Idag är det mycket som ska uträttas. Planeringen inför Idrottgalan '10 går framåt, och idag ska alla inköp göras. Fy tusan vilken lovely kväll det kommer att bli! Krydda det dessutom med att fröken C ska ta med sin sin K-påse. Det kommer att spåra kära vänner. SPÅRA!

Annars så är det väl rätt ok med mig. Störredelen av mina tankar finns just nu hos min söta lilla mormor som inlett sin resa hem till morfar, mamma och moster. Lilla, lilla älskade mormor..♥

Ta hand om varandra!
/B

På ålderns kvist ;)

Idag för 33 år sen så "ploppade" jag ut i världen och mitt mission var att försöka göra den lite galnare. Jag tror stundtals att jag lyckats men ingen är ju helt perfekt ;)

Förr


Nu:


-En kvinna är aldrig äldre än den man hon känner på ;)
Charlotta Havh (2010)

-Förr var det vin, dans och sång. Så här på äldre dar får man vara nöjd med normal avföring.

-Jag är egentligen inte så här gammal. De förväxlade mig med en annan baby på BB.
Ronald Reagan (1911-2004)

-Man blir inte vuxen förrän man vågar vara barnslig.

-Man är inte äldre än man känner sig, och man vet inte hur gammal man är förrän man tittar i spegeln, och där har man strängt taget ingenting att göra.

-Det avgörande är inte hur gammal du är utan hur du är gammal.


DETTA FINA MAIL FICK JAG AV MIN FINA MAMMA IDAG =)



I am back from the dead! moha ha ha haaaaaa

Jag känner efter vissa påtryckningar att jag måste försöka ta mig ur detta "bloggkoma" som jag vart invaggad i för en tid nu.

Vet inte vad det beror på men tror det har att gör med att jag känt mig rätt ointressant under en period. Känns liksom att jag kommit till någon sorts slentrian med mig själv -vakna-jobba-äta-träna-sova-vakna-jobba-äta-träna-sova... Kanske är det för att man börjar bli gammal eller så är det för att man helt enkelt inte orkar vara "rolig" under vintern. I vart fall så ska jag rycka upp mig nu och försöka göra en vårstädning i mitt förhållande med mig själv.

Detta blir min To Do lista nu under de närmaste dagarna:
1) Blogga mer ;)
3) Fylla 33 härliga år fyllda med visdom och kärlek
2) Kroppsvård dvs. fixa frillan, fila fötterna, ansa lite här och var ;), uppdatera garderoben, massage mm
3) Bjuda mer på mig själv för att förlänga mina vänners liv med ett gott skratt. Känns som att det är dax att damma av K-påsen nu!
4) Ge mina underbara, fina, vackra vänner Bea & Regina sina efterlängtade födelsedagspresenter ;)

Listan kan bli hur lång som helst men jag börjar med dessa punkter iaf =)

Puss allihopa!
/Chalet Delux


Är man alltid samma person del 2

Tog bort mitt förra inlägg då de flesta mest vart nyfiken på vem personen var som fick mig att känna mig så, men det det var inte det som var själva grejen då den här personen är en underbar person som jag faktiskt skulle vilja umgås med mer, det är ju inget som hon/han gör, utan mer hur jag känner mig i närheten av den personen!

-Hur kan jag vilja umgås med den personen kanske ni tänker nu!?
-Vem vill känna sådär?

Ja ni, skulle jag ha svaret på det så skulle jag även skriva det......

Trots att jag känner mig så så trivs jag i sällskapet!

Men jag tror fortfarande på att vi har olika roller i livet.....där vi passar bättre in på vissa ställen än andra!

//R

Vem där?

Här sitter jag. Där sitter du.
Det som skiljer oss åt är två skärmar och troligtvis en kabel & lite fjärrbredbandsbajs i himlen.

Jag kan inte låta blir att undra vem du är, du som läser detta just nu?! Är vi nära vänner? Är vi släkt? Har vi gått i parallellklass? Spelar vi innebandy ihop? Känner vi ens varandra, eller brukar vi gå förbi varandra på stan ibland varpå du nästan vill hälsa för att det känns som att du känner mig, trots att vi aldrig ens har pratat med varandra? (been there, done that, många gånger).


Man undrar hur du hittat hit? Är det för att du känner oss, eller har du trillat hit av en slump?
Man vet ju själv hur man är. Man är inne på någons blogg som länkat till någon, som känner någon, som känner någon, som.. Ah, ni kanske fattar.. Man är ju likadan själv.


Det som är svårt att få in är dock att någon ska vara intresserad av att läsa det jag skriver. Vem vill egentligen veta vad jag gör eller vilka tankar som snurrar i mitt huvud, för något måste vi ju ha varför du fastnat här?Något har tilltalat dig, för du läser ju detta av en anledning. Man ödslar inte dyrbar tid för att läsa något man tycker är tråkigt och som inte ger en ett skit.
Slutasatsen får bli att du läser detta för att du gillar det vi skriver (eller för att du lider av en hatkärlek till oss, haha)?! Har jag rätt? :)


Hur som helst. Vilken relation vi än har, och hur du än hittat hit och varför - kul att du är här!!
(Men är du här för att stalka Challan så är jag nog rädd att du kommit fel ;) )


/B


Tiden går fort när man har roligt, eller håller på bli gammal...

Är det ett tecken på att man håller på bli gammal, när man träffar det yngre gardet i släkten varpå man drar fraser som; "Men herreguud så stor du blivit. Det var säkert 10 år sedan jag såg dig sist".
Jo Bea. Det ÄR ett ålderstecken!
Och tiden. Varför går den så fort liksom? Har jag bara äckligt roligt jämt, eller vad handlar det om?
Nyss var det 285 dagar kvar tills vi skulle åka och nu är det ynka 28 dagar kvar. 28 DAGAR! Fattar ni? Snart är veckan, som vi längtat nästan ett år till, här.
Det är sjukt.
Snart är jag 65 och pensionär. 39 år smäller bara till!

/B

Påsken är över....

Sitter och ser på AIKs match, 1-0 står det just nu!  
Men det blir bara en period, sen är det dags att bege sig mot Lagergatan för att jobba igen!
20-08, blir alltså en 12-timmarsnatt....att jag håller på att somna nu i soffan är inte den början på nattpasset som man föredrar, det vill jag lova!!

Längtar enormt till imorgonbitti, sova måste ju vara det bästa man kan göra!?

På återseende!

//R

Fredagsmys!

Trots att jag sovit halva dagen så är jag hur slut som helst, känner mig tokbakis, trots att jag var så långt ifrån alkohol som man kan igår!

Men jag har bäddat ner mig i soffan med några filmer och...... ingenting, å jag är så sugen på jordnötsringar så jag skulle kunna betala vad som helst om nån skulle göra sig besväret att komma hit med en påse!

Nu ska jag bara besluta vilken film jag ska se..... dessa finns att välja mellan:

                 
//R




Långfredag och den 2:a april!

Vad var det för dag igår?  jo den 1:a April!
Ni trodde väl inte på fullaste allvar att ni skulle bli av med oss???
Det absolut roligaste med skämtet var att så många hörde av sig, både via mail, sms och en del ringde för att "kolla" vad som hänt! 

Men det uppskattar vi varmt, det finns ju några som faktiskt vill fortsätta läsa bloggen!
Å då ska vi givetvis fortsätta skriva!

Glad påsk på er allihopa!

//Bravibbs




RSS 2.0