Gott nytt år!

Sitter på jobbet och jag måste medge att det finns roligare sätt att fira nyårs på!
Men jag hoppas ni andra har en magisk kväll och att ni har många att krama om om några minuter!!



/Regina

Jul och allt däromkring

Nyss hemkomma från julfirandet kan vi bara konstatera att vi har haft några helt fantastiska dagar med lugn, snö, familj och stillhet. Precis vad vi behövde! Trots att magsjukor och influensor flåsat oss i nacken har vi lyckats fly ifrån dessa under julhelgen iallafall, vilket känns som det viktigaste.

Nu peppar vi nyårs och sedan ännu några dagar med familjen, snön och lugnet, då lilla Vera ska döpas till helgen. 

Ska daska skiten ur mellandagsrean imorgon och införskaffa oss ett nytt matbord. Det kan ju faktiskt vara trevligt om man kan rymmas mer än 4 pers när man ska äta. Nu fick jag det ju till och med att låta som om vi har vänner ;)

Puss/B












Mina bästa vänner

Hoppas och ber att penicillinet hjälper, man är inte så kaxig när man har ont i öronen!
Trodde att allt var över efter förra helgen, då mitt högeröra ville påpeka att det fanns där, med råge!

Men nädå, när allt var som roligast på juldagen, dessutom på krogen så kom mitt vänsteröra på att det också skulle jävlas, ännu lite mer än det högra!

Satt där som en blåsfisk och försökte tryckutjämna för att få bort smärtan!
Men det var bara att ge upp och inse att örat hade vunnit!

Men det var iallafall en supertrevlig kväll, så länge den varade :)
Nu lever jag på piller som jag hoppas och tror ska göra underverk!

Måste ju bli frisk innan nyårs... för då ska jag ju.... ja just ja, jobba! :(

/Regina






Stämning

Hinken där nere var endast ett upptorkat glas oboy!
Gillar att skrämma mina magsjuke-hatande uppesittarvänner :)

En otroligt mysig kväll är nästan till ända!
Barnen sover så sött i väntan på tomten och jag får lägga mig å se den absoluta julfilmen genom tiderna!!



//Regina

Varning för äckelpäckel!!

Så här började morgonen hos oss!!
Älskade jul!! :/



/Regina

P to the A to the R to the T to the Y

Tagget är på topp inför kvällens julfest med tjejerna. Det är tre månader sen jag sist såg vinglasets botten så nu är det tusan på tiden! Ser fram emot en underbar kväll med helt fantastiskt sällskap.

Skål vänner!
/B

Det kan bara bli bättre!

Första lediga dagen och alla fyra är sjuka, själv har jag åkt på öroninflammation! hade ju önskat en annan uppladdning inför julen, å julfesten ikväll är ju ljusår bort!

Men ska jag ta fram nåt positivt så är det väl att vi faktiskt får umgås alla fyra!
Väldigt väldigt länge sedan!
Soffan är intagen, vinterstudion på tv:n och granen bredvid oss ger oss en härlig myskänsla!






//Regina

Julmys & deepthoughts

En mysig lilla julafton med närmsta familjen är till ända. Jag är lycklig lottad som har så fina människor runt om mig! Om man kunde äta framledes så har jag nog mest troligt gjort det i afton.

Som krydda på mys-moset har jag och Huss vrickat våra tårkanaler ur led genom att se svenska hjältar-galan. Jag grät som ett litet barn som blivit rånad på alla sina klappar ungefär. Shit så fint!

Efter att ha sett programmet så har jag bestämt mig för att jag ska signa in på Socialstyrelsens donationsregister och anmäla mig. Självklart är det verkligen det absolut sista man vill tänka på. Det känns lite skrockfullt och sådär lagomt morbit måste jag säga, men om och när jag inte längre har nytta av mina organ och vävnader, så är det bästa man kan göra att låta någon annan få den underbara möjligheten att fortsätta sitt liv. Jag vet att om jag någon gång skulle stå inför det faktum att behöva ett nytt organ så skulle det betyda allt om någon godhjärtad valt att donera sina. Så, "att göra för andra, de som man önskar att de gjort för en själv" känns som det enda självklara att säga i det här fallet.

Ta ställning du med vetja! 
Ha en mysig fredagkväll
/B


Sista timmarna nu!

Njuter just nu av en liten rast på jobbet!
Sista natten innan julledighet och den kunde inte vara mer välkommen!
Denna arbetsvecka har jag spenderat 76 timmar på jobbet så jag kan ärligt erkänna att jag behöver lite "time off"
Julen då... ja den börjar ju på måndag med en massa mys under uppesittarkvällen!

Då ska man alltså vara klar med alla julklappar också va?!
Varför lär man sig aldrig?

Men det där lugna med julen kanske kommer, om int annat till Kalle då de flesta har en tendens till att slumra till :D

/Regina

Torsdag

En fin dag väntar. Det blir en tur till stan för att kirra de allra sista julklapparna, sedan bär det av till jobbet för årets happening i go-väg. Tokfikats dag. En sån grej kan man inte missa om man heter Bea!

Jag ser så sjukt mycket fram emot nästa vecka. Jag hoppas bara att Huss kryar på sig så att han är pigg & fräsch när det vankas firande.

Taggar även järnet för lördag då tjejerna ställer till med julmysfest. Det ska bli galet trevligt! 

Avslutar med en bild där jag måste säga att det inte verkar som att jag kan avsäga mig min dotter. 





Traditioner är till för att följas

Ser i tablån att SVT tagit fasta på att traditioner är traditioner och återinfört Svensson Svenssons jul på julafton. I fjol visades det inte, men jag är glad att traditionen är tillbaka. 

Ser även till min stora sorg att Jullovsmorgon slutat visas. Det var visserligen nåt år sen det lades ner, men det är ju nu när man är hemma som man faktiskt skulle haft tid att se det. Jullovsmorgon som var så mysigt...

Jaja, bara att inse att tiderna förändras. Ingen jullovsmorgon, inga skolavslutningar i kyrkan.. Snart firar vi nog inte julen heller..

Puss/B

Granen står så grön och grann i stugan

Lite tidigare än vanligt kom den in. Granen. I vanliga fall tar vi in den bara någon dag innan dopparedan, men då vi spenderar julen borta i år så känns det mysigt att hinna se den litegrann iallafall. 




Det är en speciell känsla att klä granen. Jag minns hur mysigt jag tyckte att det var när jag var liten, och såhär typ 20 år senare så är känslan densamma. Ikväll spelade vi julmusik på hög volym och hängde upp bollarna gång på gång då Tyra valde att kolla in dem x antal gånger. 

Jag älskar julen och jag ser så grymt mycket fram emot nästa vecka! 

Puss/B

Lucia

Det har nog inte undgått någon att det är lucia idag. Det undgick inte ens Tyra som direkt efter frulle fick åka iväg på sitt första lusse-gig införd sin vita klänning, size 74, och den vadderade luciakronan. Sången gick sisådär, men man kan ju inte ställa allt för höga krav såhär första gången. 




Jag har även hunnit på lassa en sväng och dammat av mina sjukskötetskekunskaper. Jag älskar mitt jobb, det är ett som är sant. Det betyder dock inte att jag längtar till att min föräldraledighet ska ta slut och att jag måste börja om på riktigt. Vemodig känsla! 

Men nu ser jag fram emot en helg med mina favoriter!

/B

131212

Ute regnar det som spön i backen. Inte okej i december! Inatt ska det tydligen bli storm också, då Ivar ska komma på besök en sväng. Jag tycker att det är så himla obehagligt när det blåser, så jag hoppas att han är nådig.

Vi har haft en mysig dag med kalas, bilrep, shoppingrunda och toksmarrig middag på schemat. Sen att födelsedagsbarnet sov hela kalaset, att shoppingrundan blev dyr och att middagen kastades ner i magen på typ tre minuter, är en annan femma.

Lucia imorgon. Tyra har taggat ordentligt och ska iväg och lussa i ottan för morfar. 

/B

Separationsångest

Är det den berömda och omtalade åttamånadersångesten som flyttat in hos oss månne? Har en liten tjeja vars nya intresse är, att gnällande "mamamamamamama", hänga fast i mina byxor. Lillstrumpan!



Haft mysigt besök av Anna och Molly idag, och även av pappsen som fixat en julgran till oss (såklart äkta vara). I år blir det en underbar jul, för doften av gran går inte av för hackor!

/B

Frisör utan fördomar sökes

Jag måste verkligen klippa mig. Topparna är kluvna i tio grenar och jag skulle behöva bort med maaassor. Jag borde verkligen boka en klipptid, men vet ni vad? Jag vågar inte. 

Jag har aldrig varit den som brytt mig särskilt hårt, eller haft några större komplex, men jag skulle faktiskt aldrig våga gå till en random frisör och sätta mig där med min dubbellugg. Och vad är jag då rädd för? Jaa, kanske att hon skrattar, visar sina kollegor, tar kort eller att hon råkar klippa så den framhävs.. 

Alternativen jag har är att;
- raka av mig allt, själv 
- helt enkelt bara låsa in mig tills den växt ut så jag kan gå till frissan (tippar på typ mars-april)
- efterlysa någon. Läser du detta, du som jag känner och kan styra upp detta utan att jag behöver skämmas, så kan du ju slå en pling. Tack på förhand.

/B
 


Barn kan verkligen vara elaka med varandra!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17985447.ab


Precis som de skriver i artikeln så gör detta verkligen ont att läsa!

Nu vet man ju inte bakgrunden, inte heller hur inbjudan gick till, men vet föräldrarna om kalaset är detta så sjukt!

/Regina

Söndag

I förra veckan försökte jag mig, för första gången i mitt 29-åriga liv, på att baka lussekatter. Jag blir inte helt förvånad om dem lussekatterna kommer med i Efterlyst på onsdag, misstänka för att vara mordvapnet i palmeutredningen, för SATAN så hårda dem blev. Jag vet ärligt inte vart det gick fel nånstans, men fel blev det. Idag tog jag tjuren vid hornen igen och gjorde ett nytt försök, och denna gången blev de heeeelt gudomliga. Saftiga och underbara. Att jag poppade absolute christmas rätt högt i bakgrunden kan även ha hjälpt till misstänker jag. Har bara ätit tre stycken hittills så om jag känner mig själv rätt så lär jag ha kraftigt ont i magen innan det är läggdags i detta hus. 






Luciamys

Ensamstående föräldrar ska ha all cred i världen alltså. Förhoppningsvis har dem kanske andra runt omkring sig som kan ha barnen ibland, för annars skulle man ju helt seriöst bli tokig. Huss har varit hemma en kväll på hela veckan och bara på den tiden har man ju i stort sett hunnit bränna ut sig ;) Kanske har att göra med att man har världens fartigaste tjej också.. 

I afton ska vi iaf och ha luciamys i kyrkan. Aldrig fel att få sig lite julstämning :)

/B




Idolfinal

 
Nu blir det snart avfärd till stormtrail för idolmys :)
Såhär såg vi ut för 5 år sedan och de röda ögonen berodde på att vi grät av lycka då en viss Kevin vann Idol!
Måste säga att jag verkligen hoppas det blir en vid samma namn som vinner i år!
 
 
Trevlig kväll allihopa!
 
//Regina
 
 
 
 
 

Jaja!! Kasta det i ansiktet på mig, gör det!!!

Har hela livet varit en VeckoRevyn-tjej!
Reklam brukar även dyka upp i brevlådan från Solo och Cosmopolitan!
Men även om jag känner att jag kanske passerat stadiet där jag behöver lära mig att: "hitta drömprinsen" "så fejkar du en orgasm" "bli av med dina sexnojor" "så bra passar ni ihop" så tycker jag det är lite taskigt att skicka denna reklam hem till mig!! Bara för att man passerat 30 så är jag inte där....än!!


/Regina




Nästan så man börjar gråta

Har blivit nollställd i CandyCrusch 😭
Typ två års arbete som bortblåst!!



/Regina

Första advent

Det första ljuset brinner i staken och vi har det julmysigt på Stormstigen. Jag och Tyra kröp ner i soffan imorse och såg första avsnittet av adventskalendern. Äntligen känns det legalt att se det, för nu har man ju ett barn att skylla på ;)

Idag ska vi ner på julskyltningen och kvällen till ära kommer att bjuda på glögg och pepparkakor. Vilken mysig tid vi har framför oss nu!

Bortsett från julstök har jag även under helgen lärt mig innebörden av ett ord. Björntjänst. Det betyder INTE, som jag alltid har trott, att man gör någon en JÄTTESTOR (=björn) tjänst, utan tydligen betyder det att man gör en tjänst i all välmening men att det blir fel och i slutändan bara orsakar skada. Tilläggas bör att det inte var många år sedan som jag fick reda på att "vi är röde, vi är vite" inte är Danmarks nationalsång. 

Puss på er/B



RSS 2.0