Måndagen är snart över....

Tyckte det var en helt lovely träning ikväll, å mitt knä höll....... det är jag extra glad över!!
Har även hunnit med kvällsfika å sett en halvlek av Zlatan!
Nu ska jag halta till sängen å lägga mig å sova!

Tisdag imorgon, en avsevärt mkt bättre dag än idag :P

Söta drömmar allihopa!  (det ska jag ha)   :)

//Regina

Helt värdelöst!!

Har ni tänkt vilket slöseri det är att kasta bort en sjundedel av sitt på måndagar!!!!?????
Sen att man inte kan göra nåt åt det, well..... that sucks!

Tänk om man kunde tycka om denna dag, men det finns ingen dag man är tröttre, ingen dag som är så långt ifrån helg, å inte att glömma att man har 5 arbetsdar kvar innan det lyckliga klockslaget 16.25 på fredag!  det är nog det värsta!

Men det är bara å bita ihop, vad ska man göra lixsom, gilla läget Regina!

Nu är det snart dags för träning, är peppad, men jag vet inte om jag får ner mina fötter i ett par skor, kan man spela innebandy i ett par foppa??   Har såna sjuka skavsår på hälarna att jag i princip gråter varje steg jag tar!
Köpte nya skor som jag hade på mig i fredags och innebörden av ordspråket "ska man vara fin får man lida pin" har fått en ny innebörd för mig!

//Regina

Släkten är värst

Kusinträffen var riktigt lyckad!!   Hade verkligen jättekul, orkar inte skriva så mkt om det, dock en sak som jag lärt mig från kvällen är att om du har en nyblandad 50/50 drink i handen och någon skriker att taxin är här, svep den inte då, ställ då glaset på diskbänken och gå ut till bilen!
Allt blit mkt mkt bättre då :P

Lärde mig även ha lite förståelse för dom glutenintoleranta, en gammal kompis till mig tål inte gluten, men hon ska ändå envisas med att äta pasta, det är ju hennes favorit, sen att hon mår skit efter att hon ätit det tar hon, just bara för att det är så gott!!  
Knäppt kan man tycka!?!?!

Livet är som det är ibland!!




//Regina


Kvinnor är från Venus och män är ifrån Mars.....

har jag så smått börjat förstå, men jag gillar det ändå, man får lite hjärngympa när man försöker förstå sig på hur deras tankar går!
Nog för att ett facit skulle sitta bra!  Men men, man kan ju inte få allt!


Nu är det lördag och det är kusinträff på midsommarstigen, vi är ca 25 pers, att så många skulle rymmas å äta trodde jag inte, men det gick smärtfritt, det har vi Ibiza att tacka för, solen kom fram också... ödet!?

Nu ska jag öppna vinaren som legat på kylning i frysen, allt för att ta bort smaken :p

Ha en sweet kväll allihop!   Gissar att jag kommer att träffa er ute ikväll!

Pyss!

//Regina

Äntligen lördag!! :)

Efter en skön sovmorgon så har dagen spenderats ute i Arvidsjaurs vackra samhälle. Vi har gjort stan lite, och fikat dupergoda varma mackor på Greya! Jag skulle kunna utveckla ett beroende för dom mackorna, för hellsike så goda dom är :)

Nu sitt jag och Louice och surfar på hennes nya jättegulliga miniPc & poppar partymusik så det vibrerar i väggarna. Nyss ljudade "Heartache on the dancefloor" med Janet ut ur högtalarna och genast fick de min partytarm att tända till på alla hundra cylindrar! Nu ska vi se "Vad ska vi gööööööööra"-filmen, och garva oss harmynt innan det blir en powernap för att orka med denna helnatt! :)

Puss på er!! :)


Fjamme!

Efter 13 mil i en bil med tokskön musik på hög volym, så har jag entrat Jauret!
Träffade inte en endaste folkabuss med thailändare i. Dom har nog tagit sina bär och dragit hem och kökat sylt!

Nu ska min söta bjuda på hemmagjord pizza, och jag är ju som ni kanske vet inte den som tackar nej till mat. Rigge hävdar ju att  ja har mask i magen eftersom jag är hungrig jämt. Jag kanske ska köpa hennes diagnos snart ;)

Pyss på er!
/Bea 


Ni som känner mig vet hur GRYMT ny

0-415c054042b0d2dbdefe994b07682062.png

Ni som känner mig vet hur GRYMT nyfiken jag är (och JA, jag skyller allt på mitt stjärntecken, hehe) så då kan ni ju bara föreställa er vad min nyfikenhetsstatus ligger på nu. Jag hade ett message skrivet på ett block bredvid min dörr i trapphuset i morse. Någon har skrivit 'ha en bra dag' vilket var gulligt gjort. Nu återstår bara frågan - vem? :)

/Bea


S.P.O.N.T.A.N.T =) =)

Igår under min värsta städorgie så fick jag ett samtal, som så här i efterhand då det sjunkit in får mig att bli helt varm i kroppen. I andra änden luren hör jag en exalterad Regina som berättar att hon just bokat en Turklandresa till mig och girlsen. Ha ha!! hon hade bokat en resa till mig utan mitt medvetande =) Känns helt crazy och spontant men jag måste nog säga att jag gillar det skarpt!!

Så nu sitter jag och ser fram emot en vecka med Efes-öl, Turkiskt bad och en massa magdans ;) Jag längtar redan även om det är i maj 2010 ;) Nu ska jag bara bearbeta bossen om att få ledigt denna magiska vecka =)



Tack mina Älsklingar för att ni alltid förgyller min dag!
/Challan med "magdallran"

I dag är det sjukt bra vibrationer i luften!

Den här dagen kommer att gå till historien som den mest impulsiva..... i år iallafall :P
Vi har bokat en veckas resa till Turkiet!!
Vi gick bara in på resebyrån och gjorde det, varför ska man vela!
Sagt å gjort så sitter vi här nu med biljetter i handen, och jag kan lova att det är 5 sjukt TAGGADE tjejer som ska åka!
(sen att resan är i maj 2010 är en annan sak, men den som väntar på nåt gott....)


WIIIEEEEEE!!!!!!


//Regina
 


Efterlysning!

Är det nån som vet vad låten heter som dom sjunger i nya Idolreklamen?

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1152426&renderingdepartment=2.34558

I wanna knoooow! :)

/Bea

Det spritter i hela kroppen! JAG VILL DANSA!



DJ, show me some sympathy.
Now where the hell's my freakin song?
Turn it up, put it on for me. I just wanna get it on!

/
B

Nöjd tjej?! Ojaa!

Jag sitter här och fnissar lite för mig själv. Det är torsdag morgon och fröken Berg har HELG nu! Hur underbart är inte det?

Ska försöka ta vara på dom här dagarna nu innan skolan börjar om genom att ta sjukt långa sovmornar, vara uppe äckligt länge på kvällarna, spendera tid med mina söta vänner (och INTE prata med dem på latin) och bara njuta av livet!
Nu låter det ju som jag hatar skolan. Tvärtom. Den älskar jag, och framförallt alla söta klasskompisar. Vi brukar gå två och två på led så fort vi ska nånstans, och hålla varandra i handen. Det jag inte ser lika mycket fram emot är att ha ett sånt där sjuuukt fullproppat liv som man har ibland när man jobbar 65 %, pluggar heltid, spelar innebandy och dessutom ska ha lite tid över för vänner och familj! Men det är bara att gilla läget ;)

På tal om helt andra grejer. Satt och slösåg tv igår på dan & fastnade i Projekt Runaway, ett program där SnyggsataHeidiKlüm ska hitta några nya designers. Det var uttagningar för de som skulle gå vidare till semifinal, och man skulle visa de mest innovativa plagget man gjort. Då kommer det in en tjej som gjort en sjukt rolig grej! Hon har konstruerat en typ av hoodtröja som har en näst intill osynlig kamera fäst fram i huvan. Kameran är kopplad till en hjärtfrekvensmätare som känner av när din puls stiger och när du således blir attraherad av någon. Då går det signaler från mätaren till avtryckaren på kameran, och den tar kort!!!
Man blir ju ändå lite nyfiken på vem/vilka som skulle vara med i ens fotoalbum efter en vecka med en sån hood? :)

/B

Den finns i rosa!!!!!

Det första jag gjorde efter att jag skrev förra inlägget var att läsa aftonbladet, å där hittade jag denna artikel:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5697254.ab

Har det gått för långt eller kan det va en hit? :)
//R

Jo, jag gillar vampyrer!



Idag var det premiär för True Blood på SVT 1, helt okej första avsnitt, lär nog bli många fler!
Jag har som en förkärlek för vampyrer....hahaha!!
I fredags så spelade jag, B & Mr A "bibeln" 
Då fick jag frågan om jag skulle vilja att mitt liv var som i en film, vilken film skulle det då vara?
Sen var det dags för B & A att gissa vad jag svarade, B hade ganska rätt -Twilight :)
OBS!!!! :  Detta var inte nåt jag funderade länge och djupt på, då skulle jag nog valt en annan film!  Men vem skulle inte vilja vara Bella för en kväll!??????

Btw, 86 dagar kvar till det är premiär för New Moon!!!!

//Regina

FotFetish =)

Sitter på jobbet och gör det tråkigaste man kan göra, jag rensar i min mailbox =( Nog för att det kan vara roligt ibland när man hittar ett mail som får en att le =) Jag hittat tex ett mail där en kille ville ha bilder på mina fötter :O HA HA!


Läs:
I was just wondering whether you had any photos/pictures where your feets are visible? I am putting together a portfolio of the prettiest feet I can find. Any help would be greatly appreciate. Thank-you. 

Kind regards,
Fulvio

/ Challan med tåfrallan =)


Allt är gott som slutar gott!

Satt på musiken, började städa, fastnade dock vid datorn och min bok "hemligt", det är en bok man ska fylla i svaren på 400 djupa frågor om sig själv, satt dock å skratta åt mig själv då man på vissa frågor svarar "det rätta", bara för att det låter bra, men sen så tänkte jag efter och inser att ingen ska ju faktiskt läsa denna, så då blev det ändring och så skrev jag sanningen!
Den lilla stunden gjorde att mitt humör steg  och mysiga hemmakvällar med sig själv (utan tv) finns numera med på min gilla-lista!
En till sak som gillas är att man kan sitta i telefonen i typ två timmar utan att egentligen prata, jag satt å gjorde mitt och personen på andra sidan gjorde äggmackor och såg på TV.....   hahahaha!!

Nu är det dags för sängen, väckarn ringer 05.50.


/Regina


Först ska jag bara skynda mig att

6086870ed83fb306981920852302c634.png

Först ska jag bara skynda mig att avdramatisera den här bilden. Foppa ÄR ingen livsfarlig, blodtörstig och människoätande vovvsing. Han är faktiskt världens mysigaste, men ibland är han och kameran inte bästa vänner. Idag var en sån dag :P

Vi har en myskväll vi. Båda två har badats och skrubbats och sedan blev de mjukisar och vertikalläge med glass och fotboll. Haha, för intresserade så köpte jag glass för 70 kr idag. Näe, jag skojade bara..... De blev bara 69.50 *ler generat*. Så vad vi gjort till fotbollen kan ni ju lista ut själva.
Glass verkar dock inte vara så mättande, så nu måste jag nog gå må göra mig några smarriga äggmackor känner jag. Man kan ju inte bara äta kolhydrater, man måste ju få i sig proteiner också ;)

Trevlig kväll på er /Bea


Morr...

Nämen jag har en trevlig kväll ikväll!
Jag är i stort behov att nån bara kunde ringa eller komma förbi å göra mig på gott humör!
För några har ringt ikväll (utan att veta om att jag är på dåligt humör) å dom fick nog känna på det :)
Men ett plus till mig själv är iallafall att jag är medveten om det, min syster ringde för en stund sedan och ville be mig om en tjänst, då sa jag med den trevligaste rösten jag kunde tränga fram en kväll som denna -Fråga mig imorgon, annars blir det ett nej!

Om man bara kunde lista ut vad det är det beror på!!?  för det har jag verkligen ingen aning om!
En annan bra sak är jag är själv, hela veckan lång!!!
Nu tror jag att jag ska ta å sätta på spotify, med listan "Secondhand" på högsta volym å städa, om det kommer att hjälpa mitt humör återkommer jag om!

//Regina

När alla andra dödliga stiger upp, går jag till sängs..

Tisdag morgon. En MYCKET bättre morgon är måndag morgon. Helgen närmar sig med stormsteg (jaa, man måste ju se framåt, haha).

Överväger en liten weekendresa till helgen. Jag har hittat ett femstjärnigt allinclusivehotell i en mysig och charmig liten semesterort. Hotellet har alla faciliteter man kan tänka sig, såsom pool i handfatet, fria äggmackor, sjöutsikt, madrass på golvet, nära till ett pulserande uteliv och världelös shopping eftersom hotellet ligger längst ortens huvudgata. Håll i hakan nu, för nu kommer det bästa - ALLT ÄR GRATIS!
Jag vet, det låter för bra för att vara sant, men jag har nypt mig i armen hur många gånger som helst, och det verkar inte vara en dröm! :)
Det känns faktiskt som att jag inte kan missa dessa toppenerbjudande, dessutom tror jag att det kommer bli en helt fantaastisk helg! :)

Nu ska jag entra sängen och drömma några mysiga drömmar hade jag tänkt, för är det nåt jag är pro på så är det att drömma good shit! ;)

/B


I keep on wondering - Do you smile when you´re thinking of me?
Or do you think of me at all?

I´m a dreamer.....

Just sett sista avsnittet av Prison Break, sammanfattningsvis så har jag alltså sett det i totalt 84 timmar tror jag!?
Men varför varför varför kan det inte sluta lyckligt??????
Okej, att jag är en drömmare, men jag ger tummen ner till filmer/serier som slutar olyckligt!
Hade hellre sett Sarah & Michael seglat iväg i månskenet....

Nu ska jag lägga mig å sova och skapa ett alternativt slut på serien :)

Puss
//Regina

The "Badderia"

Jag och John var kreativa och pimpade ett väggur tillsammans =) Resultatet blev en "Badderia" som vi kallar den =)

Vi jobbade med kontraster mellan då och nu för att få en galen, rolig och helt fantastisk köksklocka  ;)



//The Pimps

En alldeles underbar helg i mina ögon...

Måste ju ta å skriva av mig lite om helgen, den var alldeles alldeles underbar.......
Var ju hos MrA i fredags, hur trevligt som helst, har ju inte hunnit prata med honom sen dess, men TACK TACK, energin som du skrev om är faktiskt ganska ömsesidig måste jag säga å kvällen måste göras om....snart!!!
Lite besvikna vart vi dock när vi kom ner på stan å inser att S8 är stängt, men att vi besökte Calles/Olles är inte jag ångrar, mötte så himla många goa människor som jag inte sett på länge!
Så kvällen kunde inte sluta på ett bättre sätt!!!!!

På lördag styrde vi sen kosan mot Umeå där min lillasyster hade Bröllopsfest, så fina dom är Jenny & Karl, jag blev alldeles varm i hjärtat när man såg lyckan i deras ögon, mina tårar rann när Karl hade sitt lilla tal till Jenny!
Så mycket kärlek!!!
Det var en magisk kväll!



Nu sitter jag dock med ganska mycket ångest, Måndag imorgon och jag jobbar dag i veckan, har inte varit på dagtid på jobbet på 9 veckor, ni som har jobbat där vet vad som hinner hända på 9 veckor!!!    Hoppas man känner igen några ansikten iallafall, ska iofs bli lite kul, men jag hoppas att inte nån har gjort sig alltför hemmastadd på MIN plats, då kommer jag att bli grinig.....eller försöka se arg ut så dom inte vågar sätta sig där igen...hahaha!!  Tror ni jag kommer att lyckas!?  Känner jag mig själv så kommer jag int å göra det!!  Men jag ska samla mod! :)

Nää, nu ska jag göra som vanligt då det är söndag, sätta mig i soffan med en karrapåse å en film, garanterat också somna innan halva filmen gått ........

//Regina


Och så var det bara tråkiga jag som skriver igen.. ;)

Här sitter man, några meter längre (jää, jag är inte längre dvärg, hihi) efter att ha läst gästinlägget. Han tillförde en stor dos djup till bloggen, och i framtiden kommer mycket av de vi skriver te sig rätt beiget i jämförelse.
Vad ska liksom kunna mäta sig med ett sånt bra skrivet inlägg? Knappast nåt töntigt om att vi solat på ibiza, eller att Usain Bolt är snabbare än mig på både 100 och 200 meter :P
Men dom inläggen kanske har sin charm också. Alla glutters får ju veta vad vi gör en lördagkväll ;)

Denna lördagkväll bjuder iaf på en mysig tripp till Umeå. Söta Jenny och hennes Karl har bröllopsferre och självklart ska vi dit och fira så det står härliga till! :)
Nu måste jag nog lägga in tvåan, vi ska dra på en halvtimma, och har jag ens duschat! SVAR NEJ!

Pyss på er! /B


Guest in da house

Sitter med två blonda tjejer. Dom är söta och glada. Alltid glada. Jag gillar positiva människor, positiva människor som ger en energi. Det är det det handlar om. Energi. Folk som ger en kraft att fortsätta kämpa i detta helvete som kallas liv. En kommentar som kan få en att höja sig själv en tung dag.
Det är det dom här tjejerna gör med mig. Dom ger mig energi. Dom höjer en annars tung dag. Efter en tung vecka på jobbet var det bestämt att vi skulle sitta hemma hos mig och festa lite. Jag är klart sliten. Trött och nött. Men när man är med Regina och Bea får man energi till att fortsätta kampen framåt. Fan vad jag gillar dessa brudar! Som en sliten trasa ligger jag på golvet, trött och på dåligt humör. Då glider dom innanför dörren, med en urkraft som får ett kärnkraftverk att likna ett slitet bilbatteri, ett sånt där som jävlas med dig en kall vinterdag, då du inte får vara sen till jobbet. Då rycker dom mig i nackskinnet. Vakna för helvete Avander! Det är dags att tagga upp! Det är dags att vakna!
Fem shotar senare står jag på mitt rumsbord iförd mina rosa kallingar och sjunger "Bra vibrationer" Vad hände? Hur kunde dom få mig till det här? Jag vet inte, men det jag vet är att dom här tjejerna ger mig energi, energi till att fortsätta kämpa mot det som kallas livet.
Om jag fick välja skulle det vara fredag hela veckan, det ringer på dörren. Vem är det? Det är Bea och Regina som vill ge mig energi. Love you girls!

Mr. A

Städa städa, varje fredag! :)

...och för en gångs skull handlar det inte om dötrist & jättetråkig städning, utan om en riktigt jädra härlig Städferre! :)
Sånt gillas!

Nu äre bara att tagga igång & vilken annan låt kan få upp ens humör om inte den här!? Det suger till i magen och minnerna kommer flygande! LOVELY! :)


Vill ni veta vad jag gör.....???


Sitter i BIKINI på Ibiza, älskar dessa höstdagar då värmen kommer tillbaka, får såna flaschbacks från början på sommaren, å jag ska berätta att det var bra tider :)  
Kan inte annat än må bra just nu!
(Att jag väntar på att få rita ett kors i taket ska jag försöka tränga bort en liten stund)
Inget ska få förstöra dessa få timmar!

Ja just ja!  -Måste berätta en rolig sak som just hände....

Jag ringde till Bea, sen så hör jag att hon svarar, hör att hon sitter i bilen och spelar I´m yours. Eftersom hon inte säger nåt så tänkte jag att hon ville att jag skulle få höra låten då hon vet att det är "min" låt, så jag säger inte heller nåt utan bara sjunger med.
Efter ett tag hör jag en förrvirrad Bea i andra änden:
"Hallå, vem är det??"
"Men de är ju jag, Regina"
"Haha, oj, det var inte dig jag skulle ringa!", säger Bea.
"Men det var ju jag som ringde dig!!"
Sedan brister vi båda ut i gapskratt, samtidigt som Bea försöker förklara att hon just tryckt Rigges nummer, och när hon hör en sån sjönsjungande låt i bakgrunden, så tror hon att Rigge skaffat Tre-abonnemang!
Hahahahhaha! Så det kan gå ;)

//Regina

Några bra fraser...

♥ Bättre alltid komma försent än aldrig komma i tid. 
Denna fras känns som att den kommer att användas frekvent av mig ;)

♥ Bättre en back i hallen än ett hack i ballen.
Denna ska vi skrika nästa gång vi i vibrationsgänget kliver in på planen!

♥ Bättre en hängmatta i parken än hängpattar i marken.
Denna fras hoppas jag att jag kan använda för resten av mitt liv ;)

♥ Bättre en rövare i poolen, än en polare i röven.
Kan man säga!

♥ Bättre ett liv i underjorden än jord i underlivet.
I am going ounderground!

♥Bättre leva på hoppet än att hoppa på levern.
Försöker spara på min lever just nu ;)

♥ Hellre bra böcker i solen än en dålig trucker under kjolen...
Hoppas på en bra "trucker" då solen snart är ett minne blott ;)

♥ Bättre att skita i sovsäcken än att sova i skitsäcken.
Hmmmmm...

Och till sist...
♥ Bättre en påse på kli***is än en kli***is i en påse...
Om man nu inte vill lemlästa sig själv...
//C



Dagen började inte så bra...

vart väckt av att det ringde i telefonen, på andra sidan luren är det min tandläkare som undrar om jag vill komma på ett besök till henne idag eftersom hon fått ett återbud, dumma jag sa då ja, sen la jag på luren och blir förbannad på mig själv, -varför kan jag aldrig lära mig säga NEJ!?!?!?!
Iofs så var det rätt bra såhär i efterhand, det ska ju ändå göras, -Ni som känner mig vet vad som hände när jag förlorade en tand..... å jag kan berätta att detta skedde i oktober , snart ett år sedan, men snart ska jag kunna le igen :p

Som sagt så gick ju besöket  ändå bra, sömen ska vi dock inte nämna, sova kan jag göra om nåt år :p
Nu sitter jag å Bea å pysslar på med en grej inför lördag.....kommer bli en bra press n  ;p

Fredag imorgon.... Innebandy+ städfest = Kanonkväll

//Regina 


Goodmorning beautiful!

Det finns en sak som jag funderat barno länge över. Det är det här med ens instinkt att försöka lösa alla världsproblem när man ligger i sängen och inte kan sova. Jag antar att ni alla har varit med om det. Man tror man tänker så sjukt klart, och man målar upp miljarders scenarion på hur man VET att det är. Små skruttproblem blir stora som höghus och just där och då tror man att man är så jädra klok, vettig och har svaren på allt.

Efter timmar av snurrning i sängen så lyckas man tillslut somna, och sedan vaknar man på morgonen och börjar fundera över "Hur faaan tänkte jag där??".
Problemen som man på natten tyckte var så stora, är egentligen inga problem. Lösningarna som man kom fram till är så sjukt patetiska att man skulle ha fått en fyraåring att framstå som smartare, haha!
Nu när jag känner att jag är på väg in i "problemslösningsfasen" där framemot midnatt så har jag börjat säga åt mig själv att "Bea för inni helvete, SCHLUUUUTA! NUUUU!" - och det är faktiskt som att det funkar! :P

Jag fattar bara inte hur hjärnan är funtad?! Den borde ju vara trött och hängig efter en hel dag av klurigt tänk, men istället går den på högvarv och är inte alls särskilt sugen på att sova!
Man ska tydligen aldrig sluta förvånas över människokroppen. Och på tal om det. Snart börjar skolan om igen, vilket innebär att jag kommer blir de där pluggot igen som ska förklara orsaken till varför du kissar mer när du dricker alkohol, eller den biologiska & kemiska förklaringen till varför man egentligen tänder på idrottsmän.. Men det tar vi en annan gång :P

Nu väntar sängen!
Sov sött! /Bea

Bra vibrationer!

En mysig kväll hos mig på Alderholmen. Vi vräkte fläsk, korv och gobullar en hel kväll endast iförda mjukisdressar
-and we loved it!



Lambi - När du får oväntat besök! Haha

Jag och R var med om en minst sagt skrattretande sak ikväll.
Vi satt vid datorn på övervåningen när vi hör hur ytterdörren öppnas. Vi båda tar förgivet att det är Alex som kommer hem och R börjar ropa Alex namn så han ska veta vart vi är nånstans. Då hör vi hur någon kommer klampande uppför trappen. Och nu menar vi inte smidigt, utan som om de var en elefanthjord! Haha.
Och där står en söt tjej i 4 års åldern, med någon slags diagnos, och tittar på oss. Hennes förstoringsglasögon får hennes ögon att ta upp ungefär en fjärdedel av ansiktet, och man vill helst av allt bara ta i och gosa hennes stora söda kinder.
Vi säger åt henne att killarna är ute och leker, så hon vänder på klacken rätt fort och börjar klampa sig ner för trappen igen, men vänder om rätt fort och styr kosan in mot ett av rummen på övervåningen. Där hittar hon en bilbana som verkar intressant, men blir snart ganska frustrerad över att den inte funkar, men R förklarar snällt att "den har slut batterier".
Då kommer tjejen på att hon är kissnödig och frågar på mummligt barnspråk "om hon får låna toaletten". Vi pekar på dörren och tjejen förklarar stolt att "jag kaaaaan dra ner byxorna själv". Jag och R sitter och försöker bita av fnisset. Det dröjer väl en fem sekunder innan tjejen hyter "JAAAAG ÄRRRR FÄÄÄÄRDIIIIIG", hahahahahha! Jag förlorade klunsen och fick göra grovjobbet. Tjejen tackade sedan för sig och skuttade glatt nerför trappen.
Hahahaha, oj så vi skrattade sen!! :) Det är ju sånt där som gör ens dagar, hahaha!

/B


Fixelifix

Idag är det stora fixelifixdagen för fröken R & fröken B, men som alltid när vi ska göra något så råkar vi av någon anledning alltid fastna i helt andra grejer :P Som nu tillexempel. Här sitter vi med en cosmo-tidning och gör sjuka test som vi sedan litar blint på. Nämen, vi är ju helt normala! :)

Måste poängtera en liten grej - Imorgon när jag vaknar är det fredag imorgon!! Wiiie!!
Tyckte det var nyss jag satt med gråten i halsen över att det var måndag, och nu är det snart fredag igen! UNDERBART!

/Bea

God morgon världen!

Har just kommit hem från jobbet, nu ligger jag i sängen å det börjar vara dags att vika igen ögonlocken.
Såg just på TV att på söndag så börjar Fotbolls-EM, okej, döm inte ut mig nu, men jag tycker faktiskt damfotboll e kul!!
Heja Sverige!

Sweet dreams!

//R

Nalle Puh

Är ju bara bäst, klokare kille får man leta efter :)

Här kommer några favvocitat:

*Om en person inte tycks lyssna, var tålamodig, kanske han bara helt enkelt fått lite ludd i ena örat.

*Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också.

*För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

*Ingen kan vara nere med en ballong!

*Om du försöker ignorera en knackning på din dörr, skrik då inte 'Nej!' när någon frågar: 'Är det någon hemma?'.

*Titta in till någon när som helst om du känner för det. Säger de "Usch, är det du!" kan du ju titta ut igen.

/R

Jag tror jag dör.....

Kolla in denna tjej när hon videobloggar!!



Hahahahahahahahahaha!!!

//Regina

Mjukisar, ostkrokar & sport på tv!

21296629f8b164d0263f2eafe459cee3.png

Mjukisar, ostkrokar & sport på tv! De är underbart med lediga kvällar då man får göra som man vill. Ska dessutom unna mig en skööön sovmorgon imorgon. Jag tror de är de som kallas livskvalité ;)


Ischlo Pischlo

Känner mig hyfsat svag när ingenting ligger hos mig, allt skulle vara så enkelt om man själv kunde styra över det!!


Saknar......hoppas......längtar!!


//R


Är det nåt som kan driva en till vansinne...

...så är det alla jävla muppar i trafiken som inte kan köra bil! Man kan ju inte låta bli att undra vars vissa köpt körkortet? På tradera kanske?! :P
Mest irri blir jag när man ska från solbacken och upp på e4:an. Påfartsramper är ju till för att man ska hinna gasa på lite, men då finns det dessa stolpisar som tankat bromsolja och pruttar runt i en maxhastighet av 50 kilometer i timmen!! Jag har faktiskt lust att sälja alla sånna nötter till danmark. Undrar om det går? :P
 


Den här lilla mysgrisen verkar var

7beb106cd429b3294acc4cf4c6acf199.png

Den här lilla mysgrisen verkar vara ungefär lika uttråkad som sin matte just nu :P Vi har haft lunchbesök av Regina idag och vräkt Köttbullar & mackisar som stod på a'la carte menyn. De satt som ett slagskott i gommen ;) Nu sitter jag och bläddrar igenom kanalerna på tvn i hopp om att de skull vara sport nånstans, men de ser gode mörkt ut, så de blir väl Bonde söker fru istället.. Haha!
/Bea


Måndag, måndag, måndag....


Måndagar är den värsta dagen jag vet på veckan!!. Man vaknar och är tröttare än tröttast, rullar ur sängen efter aldelens för många "snoosningar"  Man tittar sig i spegel och tänker -Va fan hände!!? Man ser ut som man har gått igenom sju svåra år när man tvärtom har "vilat" i två dagar. Det borde vara förbjudet att börja jobbet före tolv på måndagar! Varför kan inte alla arbetsgivare inse att man behöver vila sig lite efter en helg av "vila"!? 

Idag har jag iaf startat dagen med att städa mitt galet stökiga skrivbord =)

Tack å hej måndagsgalej!
//C



Så var invigningen av säsongen avklarad!

Söndag idag, dagen efter en sjukt rolig kväll med IBK!

Orkar inte skriva så mkt, lägger in några bilder som får tala!

Men Martin & Rikard -Ni har så fel ang färgen :p

   
   
   

Nu väntar en ny jobbvecka, Natt hela veckan igen, måste kanske försöka hålla mig vaken så länge som möjligt nu så jag kan ställa till dygnet lite!
Kommer nog att bli en del friidrott i veckan, hade inte så stor koll på att VM hade börjat, hahaha.... men nu är det bara å bänka sig, synd bara att alla svenskar är skadade!!
Såg just Usain Bolt slå sitt eget världsrekord, vilken kille!!
Nää, nu blir det fotboll, men vars är Zlatan?????????

//Regina


Nu kör vi igen!

Hela långa dagen har spenderats på Kaplan för en massa teori och träning, så förhoppningsvis ska man väl vara lite klokare nu :P Måste bara säga att det känns så jäkla bra med laget! Vilket jädra kanongäng!! Tänk er en hel drös med roliga, charmiga, söta och helt underbara människor! Kan man bli annat än glad!? :)

Nu är det duschen som gäller och sedan är det baaarra att korka upp vinaren och gå all in!
Klackarna i taket - NU KÖR VI!

Pyss puss /B

Sovtajm!

Efter en tokmys kväll med söta brudar så blir det nu hemgång och sänggång för fröken Berg. Imorrn vankas träning & teori all day long, så de gäll väl att ha hunnit med en välbehövlig skönhetssömn innan dess.. :)

Lite kort info inför morgondagens fest:
Theres ska spendera lördagsnatten på torsken.
Bea ska bonga mallon & hango-cider.
Det ska tas miljarders kort.
Telefonerna ska förses med alkolås.
Det ska jädrar i mig vara klackarna i taket på station.
Vi ska visa nyförvärven att vi är ett himla härligt partygäng.
Vi ska tvinga nån att ha en efterräka (och självklart bju vi in oss själva då)



Sweet dreams nu allesammans! ;)


På Moröbacke sitter det två tjejer

-813196014ac826b0e73a102a6588686.png

På Moröbacke sitter det två tjejer som är så GRYMT laddade. För värsta partyt kanske ni tänker då? Men nej, de sparar vi till imorgon ;) Vi laddar istället för en supermys kväll med surisar och trevligt umgänge. Puss


Titta vad jag gjort med Regina idag!

Jag har förvandlat henne :) 
Dom flesta går till frissan för att göra håret kortare, men när Regina kommer till sin personliga frissa så får hon 2 decci längre hår. Bara sådär poff! It´s magic in my fingers! :P

  FÖRE...
















                                       OCH EFTER...



/Bea

Livet som kylskåp fortsätter...

Nu vet jag hur det är att vandra runt som ett levande kylskåp. Jag är inte smidig nånstans, och i varenda liten rörelse så känns det som jag nyss hunnit fylla 95 bast. Men hur coolt är inte det? Man ska känna att man lever! ;)

Så var det i alla fall äntligen FREEEDAG! Känns ju hur lovely som helst! Min första arbetsvecka har bara swischat förbi i dunderfart & om jag ska vara ärlig så har den inte ens varit särskilt ansträngande heller! Känns upprikitigt sagt skönt att vara tillbaka på jobbet och tillbaka till livet igen!

Näpp, här kan jag inte sitta. Ska taktikvila lite nu inför en Regina-piffning och en urmys kväll med alla tjejor som jag ser fram emot!

Pyss pyss /Bea

Skulle inte ha sagt nåt!

När Bea idag har klagat över sin sjuka träningsvärk så har jag suttit här och sagt att det som är konstigt att jag inte känner nåt, har inte haft några känningar alls..... men det har jag nu fått äta upp, nu efter middagen så har all värk kommit på en å samma gång.... shit va det känns i bena!!!  TACK Markus!


Jag har även varit uppfinningsrik idag. 
Att döda flugor måste ju vara ett av världens svåraste saker, dom jävlarna lyckas ju alltid komma undan!!
Men nu finns det inte en fluga hemma......
Så här kommer dagens tips:
-Ta köksrengörningssprayen, det behövs bara ett spray så segar dom ihop å faller till marken!!
Hur enkelt som helst!!
Börjar dock fundera hur man är skapt då man skrattar åt dom små liven när dom ligger där på golvet å kämpar för sitt liv!
Men då tänker jag på alla nätter dom har hållt en vaken genom att sätta sig på näsan å kittla en, då mår jag bra igen :)


//Regina


Material girls ;)

Så var vårat materiella liv så gott som fulländat (bea saknar en bärbar, annars hade det varit komplett :P )
Igår fick Regina en ny kamera för att hon tydligen hade varit så snäll och idag fick jag ut min nya kamera & telefon på försäkringen. :)




/Bea

Visst är det underbart när man:

♥  i stort sett måste krypa ur sängen på morgonen. Gärna liggandes på mage och sen åla sig ner på golvet för att sedan göra en sju-åtta misslyckade försök att ställa sig på benen innan det slutligen går.
♥  har tokproblem med att få av sig tröjan, eftersom armarna inte klarar av kombinationen "sträcka sig rakt upp och dessutom böja sig"
♥  varken klarar av att sätta sig ner på toan eller ställa sig upp...
♥  går som man inte varit på toan på några veckor
♥  måste skaffa sig en sån där "plockkäpp" som man kan använda dom gånger man råkar tappa nåt på golvet.
♥  grinar samtidigt som man skrattar för att det gör så förbeeeenat ont att garva

Livet med träningsvärk är underbart!!!!

/
Bea

En fin fin låt!!



Kan lyssna på den om och om och om igen!!

//R

Vet ni vad!?!?!

Den här har jag fått idag!!


Bara för att jag alltid är så snäll!!!


Inte illa pinkat Regina!

Nu kan jag kassera min Takidakamera, är lite less på lövet som alltid är i vägen, så from now on kommer det att fotas som aldrig förr, å ni som har varit med ett tag vet att det är många många kort :)


//R


Mitt tillstånd just nu stavas SLITEN

Varenda liten sena i kroppen smärtar, men jag antar att det känns såhär att vara back on track igen.
Både gårdagens och dagens träningar var så sjuuukt roliga och det är så fantastiskt kul att se alla söton igen!

På tal om söton så har jag haft en sån på besök också. Louice kom ner i går förmiddag och har stannat tills ikväll då hon vände kosan hem mot Arvidsjaur igen. Vi har haft det så mys. Lagat god mat, shoppat för pengar vi egentligen inte har & bara njutit av livet! :)

Näe, nu ska jag göra mig redo för ännu en natt på jobbet.

Tjingeliiiing!

/B

The GVB mix =)

Du blir medelvärdet av de personer

du tillbringar mest tid med.

 

 

Så här skulle våra barn se ut om vi tre vibrationstjejjer skaffade några tillsammans ;)

 

 


Om vi inte själva vet vilka vi är...

..så är det tur att 118 100 vet!




Hur FAAAN tänkte vi här?



Fattar ni inte så har jag inte tänkt säga nåt, men vad hände på dom här bilderna? :P Bör väl tillägga att vi var lyckligt ovetande om det också... hahahahaha!



back in the loop!

Så var man tillbaka i ekorrhjulet igen. Har dock turen att ha en jädrigt bra ekorrhjul. Mitt snurrar inte så fort, och det är inte så jobbigt att springa runt runt i det (kanske för att jag har så förbannat bra kondis, vad vet jag? :P) Men samtidigt. Sempa är sempa, det kan man inte bortse ifrån.
Första natten har iallafall gått kanoners. Om jag ska vara ärlig så känns det nästan lite skönt att vara tillbaka i verklighetens vardag igen... (jaaa..man måste ju försöka se de nalta positivt, hahaha)

Nu ska jag krascha huvudet mot kudden ett litet tag och taktikvila inför mitt mysbesök som jag får idag! Det ska bli såå kul med främmen, helst när det inte är vilket främmen som helst ;)

Ps: Jag hoppas Folksam får tummen ur snart så jag får mig en ny kamera. Det var ju, som ni kanske vet, ett tap i piteå som tyckte att han (förlåt, men statistiken säger att det är mest män som gör såntdär..haha) behövde den mer än mig. När jag får den så lovar jag att det ska bli skräpning på bildfronten här på bloggen. Vi är ju verkligen fördååli nu!

Tjingelingtjingeling!

/Bea

Sluta drömma & börja glömma!

Detta är nog dom snabbaste 4 veckorna i hela mitt liv. Tyckte nyss jag satt där med ett sjukt härligt flin på läpparna och gladde mig åt tanken att jag hade fyra veckors underbar sempa framför mig. Men vad hände? Dom veckorna försvann på nåt som i vanliga "arbetslivsveckor" skulle ta på 2 dar!

Men man måste väl se lite positivt på saken också. Semestern har ju varit grymt härlig också. Ids inte göra nån supersummering, men det har hänt mycket roligt :) Har hunnit med flera lovely festivaler, tältning & jerkning, många roliga sommarfester, mys i stugor, mys i Jauret, mys hemma, lata dagar på Ibiza och mycket mycket mer.



Jaja, nu  ska ja inte vara neg, men här hade vi heeela sommarn framför oss.. :P
Men nu har vi en helt underbar innebandyhöst framför oss. Inte fy skam det heller! ;)

/BajsBea

Den tyngsta måndagen på hela året!

Det måste vara denna??!!!!
Semestern är slut, eller jag har väl några timmar kvar, men kl 22.00 ikväll då är det slut med sommarns sköna lediga dagar!!

Uppdatering om hur det gick på uppdraget kommer senare då vi lyckats få tag i korten av ulven!!
Vi hade iallafall hur kul som helst!!

//R

Sista rycket inför morgondagen. Nu

509685f77af23b30e9e6d93f178513a6.png

Sista rycket inför morgondagen. Nu sys de som tusan.


Då var det dags...

Kostymerna är klara.....

Här kommer två bilder från föregående år....  årets outfit kommer senare.... ingen sneakpeak här inte :)




Nu kör vi Team Britney!!!

//R

Nu börjar några timmar av....

djävulskap, Bea som är lite efter i kostymfixandet inför imorgon ska nu sätta sig vid symaskinen, å jag tror att hennes körkort från årskurs 4 har passerat  bäst-före-datum för länge länge sedan!!
Men man ska aldrig säga aldrig, sätter vi våra smarta hjärnor ihop kan inget gå fel!!

//R

What a lovely väder! De firar Bea

0-27a14f60c63a6be15c5702be262132b2.png

What a lovely väder! De firar Bea och Alex med ett vattenkrig i poolen på ibiza!


Bea right now: Horisontell-läge, ä

0-126fb4bd7df79723b80c820fd0b7aee1.png

Bea right now: Horisontell-läge, äggmackor (jaa, jag har utvecklat ett beroende) och en tråkig tv-tablå. En dejt med John B kanske skulle sitta på sin plats? Jag hoppas han lånar ut sina allra finaste drömmar inatt..


Mys

Sitter ute på Ibiza och njuter av den nyanlända sommaren. Inte en jädra dag försent att det ÄNTLIGEN fick bli lite varmt!
Dagen har dock inte bjudit på så mycket andra heta saker.
Vaknade före skrutt i morse. Hoppade in i duchen och gjorde mig sedan klar för det sista rycket som moviestar! Intog sedan en skön badenbaden-pose på balkongen, fick ett uppskattat besök av en mycket söt Regina som kom och bjöd på en glarra, och blev sedan medbjuden på pizzamiddag.

Har just suttit och garvat åt Foppa - världens modigaste hund, som blivit jagad av en kattunge runt gården. Han är verkligen inte ett barveheart..men ett gulligt sweetheart är han! :P



Söta drömmar....


Godnatt...eller typ godmorgon!!

Jamen kvällen blev ju hur kul som helst, T bjöd på två "bongar", det satte verkligen fart på mitt partyhumör :)
När vi sen kom ut var det massor med trevliga människor ute, alltid kul att träffa!
Hade även ett  mycket djupt samtal med M, gillas massor, nu förstår jag han och han förstår mig! 

Sen helt plötsligt var kl 02.00, dags för nattamaten :)   Gick till starre å åt en cheese/bacon i chicago!
Sen måste man ju avsluta kvällen med bus, hihihi!!
Undra om nån kommer att fundera vad som hände med sin bil i natt!?!?!?   Hahahaha!!
Ja, det blev en kort kort sammanfattnig, men nu orkar jag inte skriva mer.... kudden lockar, å inte lite heller!!!

Sov gott!!
//R

En mysig mysig kväll...

Sitter nu hemma hos T och vi har det mysigt mysigt.....
Min vinflaska kom med, den är mkt god!
Blir kanske utgång ikväll, men jag vet inte, är taggad, men eftersom jag brutit ryggen, handleden och krossat min knäskål idag så är kroppen inte riktigt med!

Nää, nu väntar mitt vinglas ute på balkongen!!

Haaade!!

//R

Back in town.

Så hade fröken Berg entrat Västerbottens län igen. Har haft några helt fantaaastiska dagar i Jauret med min söta vän. Vi har solat, myst, försökt oss på shopping utan framgång, sett plastik-program, ätit äggmackor, åkt båt, kört bil, spelat volley, skrattat, sovit, ätit världens godaste varma mackor och haft det så sjukt underbart!
Det känns konstigt att vara tillbaka till verkligheten igen....

Det går upp & det går ner
Berg och-dalbana så långt jag ser.
Ena dan är största vinsten på lotteri.
Nästa dag så är det ingenting - som en kalldusch....


/B


Shoppa är livet!

Har just kommit hem från stan, har varit å shoppa massor, nu är nästan allt klart tills på lördag, ska bara hitta nån som kan sy mig en kjol, jag har köpt tyg, nån frivillig????

Hittade även nya Innebandyskor, jag älskar dom, dom är gula, blå och chockrosa, så jävulsk coola, matchar inte matchstället dock, det har jag lite ångest över, men men, skorna var så coola att jag bara inte kan INTE köpa dom!
(ser lite aprikosa ut på bilden, men dom är chockrosa!)  :)  Me love!!


Passade även på att köpa en vinare idag som jag nu lagt på kylning, är ju inne på min sista semestervecka nu, så jag hade tänkt avnjuta den imorgon Onsdag, eftersom helgen är uppbokad av Innebandy så finns bara morgondagen kvar!
Hoppas bara tjejerna är på, för just nu så lutar det åt en killfest, å jag vet inte, en killfest känns sådär, å jag vet inte heller om dom skulle uppskatta om en tjej kom å störde deras bastukväll!!

Men det löser sig alltid.....

Nu ska jag ta å lägga mig på Ibiza å pressa.... sommaren är ju tillbaka!

//R

Wiieee....

så kul det var att träna!!
Hoppade och studsade till träningen, den sjukt extremt hårda försäsongen börjar lida mot sitt slut, det är ju hallen man gått och längtat efter hela sommaren!

Efter träningen for vi och såg fotboll, hejade fram Innervik till seger!
Nu ska jag bänka mig i soffan, äta varma mackor och se filmen Allt flyter!


//Regina

Framme i Norrbottens charmigaste kommun!

Efter 13 mils resa så sitter jag nu här i Louices soffa och ser Lotta på Liseberg & myser. Hon är på jobbet än men är hemma på ett tag.

Satt bara och skrattade på vägen hit. Tappde på rikt räkningen på hur många folkabussar med bärplockande vållullal jag mötte. Hur ids dom? kan de ens vara lönsamt? Ah, men de är ju tur att dom kan fördriva sin tid lite :P

Nu ska jag fördriva min tid med att sjunga med i "främling"!

Pyss pyss /B

Tjing!

Nu pyser jag iväg mot nordligare breddgrader! Ska se om "Norrbottens Charmigaste kommun" som den kallar sig kan leva upp till sitt motto! :P

Det blev några dagar med bara slappning och mysning. Hoppas att vädret blir lovely så vi kan bättra på brännan också ;)

Over and out!

/Bea

Humöret är tillbaka!!

Å ikväll är det dags för INNEBANDY, kan va det det beror på :)
Så jävla kul!!!

Se bara lyckan på denna bild, cupsegrare för andra året i rad på KurirenCup! (07)
(Iofs så är vi ju alltid såhär glada i vårat lag)



See Ya all ikväll!!

//R


Dagen som gud glömde...



Kan inte annat än hålla med..... jävla skitdag!!!  
Min energi är helt borta och mitt annars så goda humör likaså!!
Kanske lika bra att jag har spenderat  den helt själv.
Har mest sovit sovit hela dagen,  hann med en middag hos Farmorfarmor, sen har jag sovit lite till, sett en massa SATC, nu sitter jag inlindad i en filt och myser på altanen, det är riktigt skönt ute!
Funderar på att gå å sova.....(eller se några avsnitt till??) väldigt underskattat!

Hoppas på en bättre dag imorgon!

//Regina

Söndagar är inte bästdagar!

Huvva för söndagar. En helt onödig dag i mitt tycke! Det enda man gör är att ha ångest för måndagen och tycker synd om sig själv :P

Gårdagskvällen var i allafall really nice. Först grill och mys i Challans slott och sedan styrde vi kosan til Regina där vi skulle se skräckfilm. Men som ni kanske redan vet så upprepade sig tordagsnattens historia, då jag i slutet av filmen upptäcker att det är någon på altanen. Pulsen var väl uppe i cirka 200 innan vi kunde andas ut - Det var inga psykologer den här gången heller, hahahaha!

Tog en rejäl sovmorgon i morse och har sedan spenderat dagen framför en kamera. Jag har nog utökat mina one and an half seconds of fame till hela fyra! haha!

Nu bubblar magen av hunger och fröken Berg funderar över vilken spejsig god söndagsmiddag hon ska göra?! Jag skippar nog portersteken och potatisgratängen idag och gör köttbullar, potatis och brunsås! :P

Pysselipyss!

................



(leloveimage.blogspot.com)

En till nära döden upplevelse!

Släkte lyset, tryckte play och just när filmen började bli hemsk så somnar (oväntat)jag, vaknar sedan av att Bea skriker utöver sig -Aaaahhhh, det är nån utanför!!!!
Så fick vi uppleva torsdagen återigen!!!
Verkar som om folk gillar att skrämma oss :P
Pulsen håller på att lägga sig lite nu, men man är lite skakis!!


Ska försöka sova igen nu, dock med persiennen nere och dörren låst!!!!!!

Go natt!!!

//Regina


En lördag i trötthetens tecken!

Har just varit å grillat i Ursviken, supergod mat, massa trevligt folk som var partysugna och finklädda, själv körde vi på mjukisstilen och drack cola, efter en liten stund så drog 2 av 3 "good vibrationstjejer" hem för att slappa i soffan och se ännu en skräckfilm....
Nu är det dags att släcka lyset och trycka på play!

//Regina


Jamen det vart ju sådär....

hade riktigt kul på förfesten på Ibiza, men vad hände sen, var ju hur taggad som helst på S8, men vart var resten av skellefteå!?????
Var inte alls nån hit, lämnade stället efter ca 15 min! :( 
Då jag gick jag å Bea å köpte varsin hamburgare i stället, mkt gott, däremot så börjar man undra vad det finns för folk i denna stad!?  Hade en Alien i kön efter oss, å det är inget skämt!!!  Lite rädd vi vart nog allt!

Nu är det iallafall dags för en myskväll på alderholmen, efter det så vet jag vad Regina ska göra..... Lägga sig i sängen och sova!!   Lite minus på timmarna där!


//Regina


RSS 2.0