Förväntansfull



Här sitter en mycket taggad, men ack så ofräsch tjej! Kom just på att jag inte duschat sen i måndags. Coolt kan jag tycka, med en touch of uglyness! :P


Drar snart iväg och jobbar (efter en dusch vill säga, haha) och imorgon när jag kliver utanför ytterdörren i kåge har jag HELG - och inte vilken helg som helst!




Helgen kommer bli helt lovely & jag längtar så det spritter i hela kroppen!

Puss & hej!


Medans jag sov.

Öppnade upp balkongdörren i morse (eller idag rättare sagt. Går smådålig för mig att vända på dygnet..) när jag vaknade och upptäckte till min stora förtjusning att Bert Öhlund, vårat älskade kommunalråd, äntligen gjort slag i saken och flyttat Skell till Grekland medans jag sov. 

Solen lyste fram genom en lätt disig himmel. Luften doftade en blandning av fukt och blommor och värmen som mötte mig fick mig att fullkomligt bubbla inombords! Det var precis som att öppna upp balkongdörren när man befinner sig ungefär 400 mil söder om skellefteå! 
Men inte ska man ju bli bortskämd med detta underbara väder, för imorgon ska det tydligen regna igen. Som tur är ser helgens väder skapligt ut (bra beställt :P), så jag känner på mig att helgen kommer bli fantastisk på alla sätt och vis!

Nu väntar pastan och köttfärssåsen på att få entra min grekiska mage!
Pyss & hej! /B


Min bästa tid är nu!

Premiär av allsång på skansen idag.
Tischan är på. Volymen är på max - NU KÖR VI!! :)


Varma sommarkvällar...

Må vara det bästa som finns, men denna kväll ska jag ändå spendera inomhus, i soffan.
För kl 20.00 är det premiär för Allsång på skansen, å känner jag Bea (allsångsfantasten #1) så är taggen extrem just nu på Goatmountain!??  :)
Men den är ganska ordentlig här med, å att sen få se fotbollen ikväll är inte heller fel..... en riktigt mysig kväll med andra ord!!

Köpte häromveckan dessutom detta spel:



Verkar riktigt roligt, nu väntar bara en spelkväll tjejer!!!??

Ha en supermysig sommarkväll allihopa!

//Regina

Sommaren är bland det bästa som finns!


Vimmel!

Söndag och helgen är över, den har sammanfattningsvis varit SUPER, även om jag ska göra om några saker nästa gång midsommarhelgen dyker upp igen! :)

OBS!!!  Åkte inte cykelkärran pga av alkoholintaget som man kan tro när man läser inlägget om det :P

Här kommer iallafall helgen i bilder:
























































Tack alla inblandade för en skitkul helg.....

Det var allt för mig idag, på återseende!

//Regina

Dag 4 - Vad hände sen?

Nyvaken, för en gångs skull INTE trött i sinne, men det kanske handlar om att jag sov till 13.07 idag.
Nåt form av rekord skulle jag kalla det, men jag antar att det är en tredagars kombinerat med slitsamma lekar och mycket motion ;)

Igår vankades midsommartravet. HELVETE så kallt, men det var tur man var i trevligt sällskap iallafall ;) Vid kvart över elva inleddes den långa promenaden in till stan och s8, riktigt trevligt, både promenaden och station! :)
Kvällen avslutades med en äckligt god kebabtallrik (med LIIIIIS - viktigt!) på kungsgrill´n och sedan styrdes kosan hemmåt mot min fantastiskt sköna säng. Fluffiga kuddar & fluffigt täcke har gjort min natt ska jag säga - och halva min dag! :)

Puss & hej, nu tagga vi för nästa heeeeljjj!
/B

Sol och mys på midnattstravet :)

dsc04376 (MMS)

Sol och mys på midnattstravet :)


Midsommar ute bland kobbar och skär ;)

dsc04358 (MMS)

Midsommar ute bland kobbar och skär ;)


Dag 3 - Midsommartravet

Nyvaken, trött i sinne, men det är bara att peppa upp..
Efter gårdagens cykeltur på tre mil och med träningsvärk som SATAN efter att ha kört "plocka-upp-ett-chips-från-golvet-utan-att-vidröra-händerna-i-backen-leken" hos Linka i tordags, så är det nästan som att jag vet hur det känns att föda sjulingar, eller vara aktiv arbetare på malmskillnadsgatan ;)

Idag vaknas midsommartravet. Dag tre av tre (och det känns). Jag vill bara lägga mig ner och sova, eller varför inte tvärdö en halvtimma?
Det känns extremt lockande att fara på Hemmakväll och hyra en riktigt jädra bra film och köpa en karrapåse för 200 spänn och bara frossa, men man måste ju offra sig för kosten.
Hoppas bara vädret blir bättre. Skulle ju vara förrödande om det regnar, då jag är så himla söt och så..haha!

- Vi hörs!
- När då?
- Ikväll!
- Vars då?
- I dimman!

/B

Dag 2 - midsommarafton.

Nyvaken, trött i sinne, men det var bara att tagga om. Efter en liten telefonkonferens blev det bestämt att cyklarna skulle avgår från stan kl 15.30.
Efter 500 meter (av 1,5 mil) då den första uppförsbacken var avklarad konstaterade vi att "näe, vi ska inte fara på någon riktig cykelsemester", haha! Men vi tog oss fram helskinnade, omän vi såg ut som nån jäkla tattarfamilj med alldelens för mycket packning, en femåring på släptåg i en cykelkärra och en jack russel nerpulad i en cykelkorg.

Kvällen blev iallafall väldigt lyckad. God mat, underbart sällskap, lekar, snack, båt-mys och mycket mer!
När kvällen sedan började lida mot sitt slut, tog vi sedan cyklarna (nu med Regina i cykelkärran) och trampade hemåt. De sista två kilometrarna kom vi på den brillianta idén att rejsa lite. Till och med dom sista backarna upp till Getberget trampade vi oss igenom i en jäkla fart (men våra ben var som gummi när vi kom innanför dörren behöver vi ju inte prata så högt om..hihi)

Sammanfattningsvis - En helt lovely midsommarafton!

/B

Dag 1: Lanternan

Nyvaken, trött i sinne, men försöker sova på Ibiza, men det går sådär.....
Vi håller iallafall på att vätske & matladda för det som komma skall, premiär på Lanternan ikväll!

Till det så lysnnar vi på Melissa Horn, hör å häpna, stans två största schlagerfantaster lysnnar på "second hand-musik" som vi så fint kallar det!  :)
Vad beror detta på!?!?

Spotifylistan består nu mer mest av Melissa Horn, Lars Winnerbäck, Håkan Hellström, Miss Li & Veronika Maggio!
Deep shit!!!

Syns vi ikväll?? 

//RnB


Vilken härlig da´ da´ da´ da´ daaaa´!

Äntligen sol & äntligen känns det liiitegrann som sommar vilket gillas massor :D
Planeringen för midsommar tar alltmer form och vi har det vi gör om man säger så. Lanternan imorgon, mysmidsommar i chalets hus på fredag, och midnattstravet på lördag! :) Det kommer blir en kanonhelg känner jag på mig!

Planerna inför nästa veckas jauret trip börjar också smidas så smått. Kollade in lite alternativa ressätt, och då cykel känns rätt uteslutet så checkade jag in hur bussarna gick. En tur på torsdagkväll avgick kl 16.15 från busstationen. "Perfekt" tänkte jag. Sen tittar jag på ankomsttiden.
23.10!
HAHA! 6.55 h för en 14 mil lång resa kändes sådär. Det blir därför att smida lite till inför den resan, men pappde är vi - som tusan! :)

Puss & hej / B


Kvällsfika

Polarkakor med ägg och kaviar. Till detta serveras kall o'boy av bästa kvalité!

(ps: jag vet att du är avis.. hihi)


Ingen sommar utan reggae....




GILLAS GILLAS GILLAS!!!
Helgen är redan invigd med början idag!!!
WIIIIEEEEEEEE........

//RnB

I know what you have in your skafferi

Efter mycket analyserande har det slagit mig. Jag vet vart våra äckliga mjölbaggar kommer ifrån!!

Det hela uppdagades inatt när jag inte kunde somna. Jag låg då och hörde på mina grannar som spelade dataspel. Det är det dom gör nattetid. Då spelas det & skrattas. Dom jublar när dom har skutte nån och så kastas det nåt tangentbord då och då. På dagarna är det knäpptyst. Jag tror aldrig jag sett honom ute under dagens ca 14 timmar, utan det är på natten har vaknar till liv. Som dracula nästan.
Och hur kan jag då veta att det är han som "smittat" oss med krypen? Jo, för sånt och känner man. Kalla det kvinnlig intuition, eller kanske förutfattade meningar, haha.

Han ser ut som en sån som inte bryr sig. Som har låtit sig själv förfalla. Hans benmärg är troligtvis uppbyggd av pommes frites och jag är damn sure att han nattetid infunderar cola intravenöst, via dropp. Han har en kroppshydda som troligtvis aldrig hört talas om grönskaker eller gi och han traskar alltid runt i trasiga mjukisar och en tischa som vittnar om att han tycker att kebabsås är gott. 
Och om du läser detta. Kolla igenom ditt skafferi och kasta det som gick ut -98, för jag är less krypen nu!

...och som vanligt menar jag allt på ett positivt sätt.. ;)

/B


Är det sommar?

Idag har vädret växlat fram och tillbaka, ena sekunden sol, värme och klarblå himmel, för att 5 sek senare spöregna och himlen blivit svart!
Men dom där få minutrarna med sol idag gav mig värsta lyckoruset, sommaren är ju faktiskt här, å det är midsommar om några dagar, några dagar där yr.no och smhi lovat att det ska vara fint väder!!!!

Tänk om det stämmer????  Kan inte bli så mkt bättre!  :D
Längtar till helgen gör jag iallafall!


Ps.  Betalar vad som helst till den personen som kommer hit med Sushi åt mig NU!!!!!

//Regina

Vad skulle det stå på resultattavlan om Nigeria mötte Tyskland?

(och nu menar jag inte i siffror. Jamena, tyskland skulle nooog kissa.. men jag tänkte på dom tre bokstäverna..)


Svaret kan ni läsa lägst ner på inlägget, men tänk efter först :P
























ɐɥɐɥɐɥɐɥ ¡ɹǝƃ-ƃıu

..och hej söndag!

En helg går jäkligt fort har jag kommit fram till. Två inlägg och så tjoff är det måndag igen. Men vad gör det när man har sommarlov?! (jag kommer aldrig sluta tjata om det, så vänj dig!)

Vad har min helg bestått av då? I okronologisk ordning följande: lyxmiddag, rosé, prinsessbröllop i mängder, fotboll, bajskubb, regn, kungsgrillen, besvikelse, examensfest, sovmorgon, promenader, lycka, skratt, planering, träning, mys, mjölbaggar och mycket mycket mer.

...och allt på ett positivt sätt såklart! (internskämt)

Puss/B

Bröllop

Hade igår en överraskningsfest för Rigge som fyllt år, en riktigt lyckad kväll!
Det är lite kul när man får förse födelsedagsbarnet med alkohol, ÄCKLIG alkohol! :)
Imorse när vi steg upp så var jag och Clas duktiga och for på friskvårds och pumpade lite, nu sitter vi här hemma i soffan och ser på det kungliga bröllopet, känns som om det är nåt man måste se, men jag sitter mest och tittar på allas klädsel, ser ibland ut som maskerad, men dom flesta var riktigt fina, lite stiffa, men klart kungliga!

Madde är sjukt vacker alltså!

Efter vigseln väntar duschen, middag hos Bea och sen examensfest hos Stina.


//Regina


Hej Lördag!



Fick mig upp ur sängen för circus en halvtimma sedan, och den första jag hörde på radion var att några ansåg att min kväll skulle bli en good good night. Det vådar ju gott! :)

Ska he mig in i duschen nu tror jag & sedan blir det en liten tur ut på samhället för att införskaffa lite förnödenheter. Sen måste man ju hinna hem till the wedding. Jag vet. Det är småtöntigt. Men man måste ju se skiten! (och tro mig. jag lär gråta massor. Det gjorde jag under gårdagens sändning också.. haha)

Puss & hej, lördagstjej

Fredagsmys!

Idag har jag varit hemma med en sjuk Alex, så det har varit mys och sömn i soffan i princip hela dagen!
Nu har jag dock börjat lite smått med att göra ordning för kvällens hemligheter, ska bli såååå kul med lite överraskningar!!  :)

Kan inte skriva så mkt mer då jag vet att vissa läser denna blogg :P

Vad händer för er andra en fredagkväll som denna då?

//R


˙˙uɐʞ np ǝʇuı ɯos ʇåu uɐʞ ƃɐɾ

Fredagen känns lovely när jag tänker efter. Trots att plattången är trasig. Trots att vädret suger fetballe. Man måste komma ihåg att när man tycker sig ha det tugnt, så är det alltid någon som har det värre.

Tänk om jag var tvungen att vara kronprinsessa till exempel. Att se ut som man har en pinne uppkörd i skitan och aldrig kunna släppa lös och ha kul. Om nu inte släppa lös och ha kul innebär att gå på stela nobelfester och vinka prinsessvinken tills man får förstelnade handleder.

Eller tänk om jag vägde 350 kg och hade finnar och vårtor i hela mitt ansikte, och att jag var tvungen att ha pappersnäsdukar under mina hängbröst för att suga upp all svett som samlas där, så att jag inte skulle få värmeutslag och eksem under taxöronen.
Jag tror inte barnen i afrika har mage att klaga på att plattången är trasig. Näe, tragiskt  nog har dom stackarna knappt en mage ens. Inte en plattång heller för den delen. Och här klagar vi över att mjölken är sur och att vi inte orkar fara på affären med en flaschig bil och köpa ny mjölk.

Nu känner jag att jag tappade den röda tråden liten, men jag menar bara att det känns småtöntigt att klaga och gnälla över lyxproblem. Tänk vad vi har det bra ändå. Och tänk hur speciell och värdefull du är ändå. Jag tillexempel. Jag kan skriva upp och ner. Det är det inte många som kan...

/FulfrilleBea

Trubbel i paradiset.

Jag har kanske världens virvligaste hår. Gör jag inte något åt saken, så får jag stora klasar med hår baki nacken som står rätt ut och det är inte hett nånstans. Min räddning i denna virvelvärld är min plattång, men igår bestämde den sig för att ta livet av sig. Min nya fina plattång. Säkringarna far så fort jag stoppar in kontakten i eluttaget och enligt Pappa Elektriker är det troligtvis kortslutning i skiten. "Spiralerna tar mot järnet", sa han och lät bekymrad. Just snyggt!

Det mest typiska är att detta händer på en torsdag, vilket innebär att jag får se ut som en hagga i mitt nyklippta hår i säkert två veckor innan shitten är lagad, eller innan dom fått tummen ur och skickat mig en ny.

Kul. Vi ses om två veckor!

/B

En shoppande bokmal. Yes, that´s me!

Finbesöket från Malå har drog hem i eftermiddag, och här på goatmountain har det varit ös sen igår vill jag lova. Här har det målats i princessmålarböcker, det har klistrats klistermärken, busats, och så har vi varit på leos lekland, gått på schtaan och varit på fotboll. Två jättemysiga dagar sammanfattningsvis :)

Hilda frågade i morse vars Huss var. På jobbet svarade jag. "Huss jobbar som en bajskloooomp" blev hennes replik. Hahaha, vad får dom allt ifrån?

Nu sitter man här lite tärd i soffan efter en heldag på stan där fröken Berg shoppat så det stått härliga till. Fem tröjor för 400 spänn tyckte jag var helt överkomligt faktiskt. Sen åkte det ner en bok i shoppingkassen också. EN BOK. Ja, du hörde rätt. Jag vet inte vad som hänt med mig, men jag har typ börjat älska läsa böcker. Men det måste vara sånna där spännande kriminalromaner, eller nåt i den stilen. Idag hittade jag en bok som heter "Mörkrädd" och kunde inte undgå att köpa den. Den handlar om en kille som är otroligt mörkrädd och ska gå i terapi. Sista steget ligger i att bo ensam i en stuga ute i skogen, och sedan börjar saker och ting hända. Tjohej så spännande! Det låter PRECIS som min typ av bok! ;)
Men innan jag får börja nöta sidor i den så ska "den mörka ängeln! läsas ut. Så jag ska faktiskt avrunda här nu och he mig i säng och läsa :)

Imorgon är det fredag. DET GILLAS!

Puss & hej /B

Dagens goda onsdagsasgarv!

Hahaha, jag har garvat mig harmynt åt dessa två klipp. Det är Dennis Quaid & Ellen som lurar arslet av folk!!

 

Puss B

Jordskalv!?

Ja då har jag fått uppleva mitt första jordskalv, om det nu int va nåt annat, men att sitta själv i soffan när hela huset känns som det ska rasera är inte att rekomendera :)

Har sett allt för många skräckfilmer så jag "vet" hur det kan sluta! :P

Nu ska jag försöka få ner pulsen lite (nej, jag överreagerar inte ;)   , sen ska jag återgå till att njuta av att sitta i  soffan och för första gången på typ en vecka lägga mig och sova i vanlig tid och i min egen säng!

Måste bara läsa lite mer om "skaket" först!  :)

Sov gott!! 
//R

Nu drar jag till frisselissan

hejdåpejdå!


Jag & han den där Pohlman är inte vänner nu.

Bajsväder :(

Det kan väl vara mysigt i viss utsträckning. Om det rör sig om någon timma eller så. Men nu tycker jag att det räcker. Jag vill ha sol och lata dagar på stranden!
Hur svårt ska det vara för pohlman & hans kompisar att rita lite solar på väderkartan? Det behövs inte någon DaVinci för att lyckas med något sånt, för den konstnärliga talangen besitter ju till och med jag.

Dagen innehåller förljande planer:
- Vara till soptippen med en massa skrot
- Åka på maxi och panta brukar & köpa hårfärg
- Färga håret
- Sova lite (nattens jobb känns i stackars ögonlocken..)
- Åka till frissan & klippa mig
- Dra till Umeå till Peter
- Äta på MCDONALDS! (wiiiiiiiiiiiiiiie)

Tack & hej, tisdagstjej! /B

En värld där jag inte hör hemma....

.......men som jag älskar

Just hemkommen efter ett spinningpass, har som svårt att hålla mig för skratt!
Jamena, jag kommer dit i flottigt hår, mina träningskläder som jag tog upp ur tvättkorgen, tvärluktade på och inser att dom duger.
Träningskläderna består av svarta sockar, svarta shorts, svart tisha, precis som på innebandyträningarna, å till det har jag mina innebandydojjor!

Sen när jag sitter där så ser jag en efter en komma in med "rätt" utstyrsel, hotpants, linne (gärna magtröja),   man ska även visst vara toksminkad, gärna ha diamantörhängen eller varför inte stora ringar i öronen!?

Jag kanske har missat hela grejen med hur man ska se ut!?    Dom kanske tänker -"Vilket miffo" när dom ser mig!
Men det tar jag isånna fall, jag är där för att träna :P


Nu ska jag ta å återgå till min tonfirresallad, se en halvlek fotboll (ITALIEN) och sen bege mig till jobbet!

Ha det gott!
//R

Jag älskar att hata bloggar, och tvärtom.

Tro mig, jag läser bloggar. Jag läser måååånga bloggar. Jag har, om sanningen ska fram, en lista med  ett 70-tal bloggar som jag dagligen går igenom. Den kallas ”Spionagemappen” och jag är rätt säker på att du också har en. Enda skillnaden är nog bara att din heter något mesigt och fantasilöst som ”Favoriter”?! ;)


När det gäller det här med bloggar så har jag, som du kanske förstått, inget direkt urval när jag väljer vilka jag ska läsa. Det är allt från kändisars modebloggar till vanliga svensson-bloggar. Jag sväljer allt. Som en bulimiker. Skillnaden är att man som bloggberoende inte kan spy ut all skit när man är klar. Jag vet att det kommer göra ont att gå igenom allt, men det ger någon slags njutning. Hade jag varit 14 år och lyssnat på syntpop hade jag säkert skurit mig själv istället.


Men jag kan berätta för er att det är mycket skit man går igenom. Och varför läser jag? Jo, för att jag hela tiden glömmer att radera adressen från listan och när jag väl är inne på min superlista så sker klickningarna systematiskt och okontrollerbart. Jag blir liksom ett klickande bloggmonster!


Det vore därför så himla bra om alla bara försökte se sig i spegeln, leta det där som kallas självinsikt och inse att alla som inte borde blogga slutar med det. Enda anledningen att jag håller på är att jag är så rädd för knivar. Och hatar syntpop.


/B


Underbar helg

Förstår att ni saknat mig, men nu är jag tillbaka i civilisationen igen!
Helgen har spenderats på annan ort där det ägnats tid åt att umgås med familjen och inte häcka framför en dataskärm.
Sånt kan vara så himla skönt ibland. Att åka bort. Att inte ha så stenkoll på mobilen. Inte känna något behov att att häcka på internet för att se vad grannen drack för sprit under helgens fest, eller vad han hade på fruktostmackan han som gick i min paralellklass i lågstadiets årskurs tre. Det är så skönt att glömma vardagen för en stund, få koppla av, och ägna sig åt sånt som betyder så mycket!

Igår åt vi suring (och mesarna åt grillat, hihi) i en kompis stuga som ligger alldeles utmed vattnet. Han har stora fönster som vätter ut mot sjön och medans vi satt där och åt öpnnade sig himlen och en störtskur utan dess like vräkte ner utanför. Samtidigt åskade det så att det vibrerade i försterrutorna, och där inne satt vi och mös. Jag trodde aldrig att man skulle uppskatta sånna saker, men jag antar att det kommer med åldern :P

Nu ska jag mysa på med tvätten. Den kommer jag nog aldrig uppskatta, hur gammal jag än blir ;)



Hilda tittade på regnet



Regnet vräker ner utanför stugan


Hilda myser inne i stugan


Söta Maja myste också


Puss /B

Sommarlistan!

Måndagmorgon och jag har gjort bort natthelgen , har egentligen ledigt nu, men nää, inte Regina, bli att jobba natt igen, redan ikväll!
Men jag ska tänka positivt, jobbar ett extrapass nu för att kunna vara ledig dagen innan midsommar då vi har våran årliga myskväll i Byske hos Linka!


Satt just och läste på blogg.se och såg detta på förstasidan -Sommarlistan, kopiera och fyll i!
Så jag gör väl det då!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Har ju några smultronställen från när man var barn, men dom känns inte så aktuella längre, så jag måste nog säga Ibiza.

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- Hur ska man kunna välja?  Häng på Ibiza? Gummibåtarna som tar oss till bersan för en glass? fara på en mysig utflykt?  en spontan roadtrip? kan lista fler saker, men sommaren är ju lång, ska förhoppningsvis hinna med alla saker!

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Fläskfile, champinjoner och halloumiost, mina egna laxbiffar fungerar å bra!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
-Har ganska många planer faktiskt, känns både bra och dåligt, men jag gillar att det händer mkt kul i sommar!
 Midsommarmys, Björn Rosenström och festivalmys är ju här inom kort iallafall! :) 


5. Dina bästa sommarfärger?
- Rosa & svart     (-svart är ju såååå sommar:/ men wth, jag gillar det!)  :)

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Mygg, getingar, sill & potatis (usch), husvagnssemester, fiske, festivaler, matchande träningsoveraller (usch igen)  , ähh, vet inte hur många av dessa saker som är "svenska", men det får duga!

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Då får det nog bli våra årliga resor till Lycksele, har så himla många fina minnen därifrån, det var mamma, pappa, barnen, volvo, husvagn och hela köret!
Good times!

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet för att det är mysigast, poolen för att den har bäst botten, har extrem fobi för att trampa på äckliga saker som man inte ser, så är det inte en sandbotten så håller jag mig ovanför vattenytan!

9. Vad väljer du i glassbaren?
Kulglassen Vanilla/Cookie, den är sjuuukt god!

10. Vart går din drömsemester?
- Vilket varmt land som helst i princip, bara det finns en pool, en bra strand och god mat!
Men jag måste lägga ett plus i kanten för en lyxresa till Bahamas, Hawaii eller nåt liknande, men det har jag lagt åt sidan tills den dagen jag vinner en miljon på en trisslott!

God natt!

//R

Är det inte det ena så är det de andra!

Sista timmarna på jobbet i natt så satt jag och log när jag tittade ut genom fönstren, solen lyser, himlen är klarblå, en perfekt dag för ibiza alltså, men insåg snabbt när jag kom utanför dörren att så blir det nog inte!
Kämpade med cykeln hem i värsta tänkbara motvind!

Sen efter jag vaknat så har jag sprungit omkring här hemma med bikinin på i hopp om att det ska sluta blåsa, men nu har jag insett att det är nog bara att glömma!  :(

Laddar därför nu för en trerättersmiddag istället innan det bär av mot jobbet igen!
Till förrätt serveras smördegskrustader med lyxräkröra, till varmrätt blir det grillat med potatisgratäng, å sen avslutningsvis efterrätten, jordgubbar med vaniljsås.
Känns som en helt okej lördagseftermiddag!


Avslutar med en bild från igår!




//R

Fotboll i sinne!!

Vilken värme det varit idag (okej, nu överdrev jag) men det var ju det bästa på länge iallafall!
Dagen har bestått av jobb, extraordinärt umgänge, Ibiza, tonfisksallad och en underbart god middag ute i värmen, å tänk att vi har just bara börjat, sommaren ligger vid våra fötter och jag kunde inte vara lyckligare över det! :)

Imorgon blir det att åka till kyrkan och sjunga -"Den blomstertid nu kommer"  och grina till den otroligt duktiga tjejen/killen som sjunger solosång  (nu hoppas jag dom har en sån) , Å givetvis gratulera Carro som tar studenten!!  
Längtar hur mycket som helst,  det är som en årlig invigning av sommaren att varje år befinna sig i kyrkan vid skolavslutning/studenten!

Efter det blir det vidare till födelsedagsbarnet Rigge för fika, känns underbart att få umgås med hela familjen en stund! 

Nu väntar otaliga timmar av fotboll, först VM-förfesten och efter det en hel VM-natt med krönikor!
Imorgon är det dags, vi inleder med Sydafrika - Mexico!

Håller dock tummarna som vanligt för Italien, även om min favvospelare spelar i Spanien.





abrazo a todos ustedes
//Regina

Skadeglädje är den enda sanna glädjen....

Nu är det dags att sova, ska lyckas vända dygnet nu, jobbar 4 nätter nu och det ska regna hela helgen!!
hihihihihi....

Känns bra, sorry alla ni andra, men imorgon skulle ju solen lysa iallafall, skulle inte önska att nån skulle ha en regnig studentdag!!

Söta drömmar!

/R


Nästa år är det min tur att jubla!

Idag jublar alla över skatteåterbäringen. Tänk om jag också fått jubla över mina 69 spänn?! :P Men dom behåller skatteverket till nästa år, då för har pengarna förhoppnigsvis växt på sig och överstigit 100 kr och DÅ betalar dom ut det jag tjänat ihop!

Shit vad jag längtar! Jag kommer ju kunna leva som en prinsessa hela nästa sommar! Jag kommer inte behöva jobba ens, utan jag kommer att kunna leva värsta stekarlivet! Det kommer blir SWEET!

Nu ska jag dö i soffan några minuter innan de bär av mot jobbet. Imorgon kl 08.00 har fröken Berg HELG (och ja, jag har fortfarande sommarlov :P).

Puss på er! /B


Money money money!!

PRISA GUD..... HÄR KOMMER SKATTEÅTERBÄRINGEN!  :)





-Dags att bege sig mot Friskvårds innan det blir att åka och heja på FC Sheknow!!

//R


Jag älskar djur, men det finns gränser.

Det är så mycket som får mig att må så fantastiskt bra just nu!

- Solen skiner
- Våran lägenhet är klinisk ren (tack vare mjölbaggarna om man nu kan säga "tack vare..")
- Jag har sommarlov. (har jag sagt det förr?)
- Jag ska äta min smarriga skagenröra & rostat till lunch.
- Vi håller på att planera något som får mig att bubbla av lycka inombords.


På minuslistan ligger de miljarder mjölbaggar (ok, jag överdriver..) vi påträffat i vårat kök. HUVVA så vidriga! Vi har därför tvingats kasta allt ur skafferiet då vi inte vet hur dom smugglat in sig i vårt skafferi. Sedan har dom jäklarna fjuffat med varandra och skaffat larvungar! Inte helt oväntat är dom skickliga flygare också, så dem har hittat in i andra skåp också. Behöver jag säga att jag sitter & hurvas när jag skriver detta?
Gårdagen ägnades därför åt att städa, städa lite till, och så städade vi lite.

Köket var inte ens skitigt innan, men nu har vi måstat plocka ur alla skåp, diska upp ALLA saker och dammsuga & torka rubbet.
Anticimex är kontaktade & nu ska vi skicka in larver & baggar för analys, och om dom anser att de behövs så ska dem komma & bespruta rubbet. Bara jag blir av med kräken är jag nöjd!



Puss & hej! /B


Söndag..... Igen!

Söndagsångesten börjar krypa allt längre in i märgen, har inte jobbat dagtid sen i April så jag oroar mig lite lätt för hur jag ska lyckas ta mig upp imorgonbitti!

Å dessutom är det ju Alex födelsedag, lillkillen min blir hela 5 år!!!!
Helt sjukt va tiden går fort.

Han har haft kalas idag, 10 kompisar kom på kalaset som varade i två timmar, dom hade det riktigt kul, men jag har måste få lyfta på hatten för alla förskolelärare, shit.... ni är värda löneförhöjning!!


Fika:


En koncentrerad 5-åring när det gäller tävling:





När sista barnet for hem och dom stängde dörren satt jag mig ner i soffan och i princip dog, kan inte förstå hur man orkar göra detta 40 timmar i veckan, frivilligt!!???????  :)

Helgen i övrigt har varit lugn, filmkväll i fredags medans lördagens planer stod skrivna i stjärnorna, men efter många om och men och hur så avslutades den på absolut bästa sätt!!

Nu ska jag återgå till soffan...

Ha det gott!!
//R



No more söndagsångest!

Söndagar brukar inte vara någon trevlig dag tycker jag. För mig brukar det mest handla om gå runt och gruva sig för alla ogjorda saker just denna dag. Men vet ni vad. JAG HAR INGEN SÅN KÄNSLA IDAG!

Gud vad jag ÄLSKAR att ha sommarlov! :)

 


Söndagsmiddag och långkalsonger

Idag har min söta pappa & hans Sara varit hem till oss och ätit söndagsmiddag. Det bjöds på fläskfilégryta och potatisbakelser vilket satt som ett slagskott i gommen!

Efter middagen började pappa klaga på att han var så långhårig och poängterade tydligt "att han skulle tycka att det var skämmigt att köra folk på balen och se ut som en balle i håret", och jag tog det som att han ville bli klippt. Sagt & gjort. Jag drog fram saxen och tog bort nån centimeter.
Efter att håret hans var frissat öppnade han upp byxorna för att stoppa ner skjortan igen, och vad har karln på sig om inte LÅNGKASCH! hahahaha! Och inte vilka som helst. Det var ett par stormöstrade ena som gick i knallgult och mossgrönt!

Både jag & Sara vek oss av skratt och frågade när tusan han skulle packa in dom där i garderoben.
"Men herrmin, det är bara i juli & augusti jag är utan långkallingar". Hahahaha! Ja, är han inte söt, så säg!




Puss /B

Jag hade tänkt att ni skulle få se min klass

Tyvärr innehåller min klass väldigt många partypoopers som inte kunde närvara, men vi förevigade gårdagens lilla, men ack så goda, klassfest med att några klasskort! :)

Vi inledde fotoshooten med ledordet "försök se normal ut, men de gör inget om du är dryg.."




Sedan övergick det hela rätt snabbt till att bli..nåt helt annat tema, som genomsyrar stora delar av fotoshooten..haha






Detta foto har temat "Vi går i åttan"




Och detta är djurtemat. Det är relativt enkelt att lista ut vad alla är för djur, men upplysningsvis så är Niclas en pingvin.. Och Sarah är..ett djur som suger på älghorn... Hahaha



Detta skulle bli vårat bästa kort, men de hela blev en mycket suddig tillställning. Men det handlar om en av våra kära lärare...




Och så blev vi lite arga, ledsna och besvikna mot slutet..




Tack för en supertrevlig kväll tjejer..och niclas! :) Favorit i repris snart tycker jag!

Puss&Hej

Hehehe!

Det finns roliga reklamfilmer & så finns det riktigt roliga reklamfilmer. Här kommer två st som jag skrattar mig harmynt av varje gång jag ser dem..






Inte direkt sommarlov....

men jag har iallafall helg, nästan ;)

Gick från jobbet imorse med ett leende på läpparna, solen lyste och jag hade helg.
Efter några timmars sömn begav jag mig till friskvårds för spinning och efter det en gó-lunch hemma hos Bea, men sen hann jag bara hem innan telefonen ringde, Jonas lyckades få mig att jobba igen, en fredagkväll!!!!!???

Men det gör faktiskt ingenting, är på lika gott humör ändå! 
Så nån gång ikväll kan jag faktiskt säga att jag har helg på rikt!

Läste Beas förra inlägg och jag kan säga att hon har så rätt, man ska ALLTID se saker å ting från den positiva sidan, kan kanske vara svårt ibland, men man måste iallafall försöka, hur kul är det att vara en pessimist?
Optimist -Javisst!  :)

Jenny:  Tack för kramen, skickar härmed tillbaka en BAMSEKRAM, saknar dig massor, saknar er massor, och jag längtar sjukt mkt tills ni kommer till Skell igen!!!

På återseende allihopa, ska uppdatera er om min nostalgisamling som jag tog fram igår, det var tider!!  :)

//Regina

Om att snubbla på mållinjen, återfå balansen, resa sig, och gå i mål som vinnare!

Det är så jag känner mig nu. Som en vinnare.
Det var aldrig någon tävling, men jag känner att jag gång på gång får den upprättelse jag förtjänar.

Det går inte in i min hjärna hur vissa kan vara så bittra på livet? Så fulla av negativ energi? Jag försöker hela tiden förstå och förklara sambanden, men det är för fan slut samband för flera år sedan. Hur orkar man leva med sig själv undrar jag? Det känns som att man borde få upp ögonen när varningsklockan ringer och det visar sig vara ens gloria som skriker "JAG HATAR LIVET", men tydligen inte...

Jag har gått igenom rätt mycket genom mina 26 år, troligtvis mer än vad någon av er vet, men inte ger det mig rätten att gå runt och dra ner alla i min omgivning i någon jäkla negativ sörja. Det är inte synd om mig!!
Jag envisas med att tro på ödet. Jag tror att allt har en mening, trots att man där och då, mitt i allt kaos, inte kan se den. Konsten ligger i att vända allt det man är med om till något man kan ha nytta av. Att dra lärdom av de saker som händer & påverkar en genom livet.

När jag (förhoppningsvis) är 80 bast och tänker tillbaka på livet vill jag göra det med glädje. Jag vill att jag någon gång gett någon energi. Att jag någon gång räddad någons dag. Att jag någon gång gjort någon glad. Att någon ha skrattat åt något jag sagt. Att jag hjälpt någon ur en svår situation. Att jag fått någon på bättre tankar. Att jag fått någon att le.

Så varför bryr jag mig ens? Vi verkar ha helt olika mål i livet du och jag. Nu ska jag borsta bort din negativa energi från mina axlar och se fram emot denna fantastiska helg!

/B

Ps; "Diskutera aldrig med en idiot. Sådanna drar bara ner sig på sin nivå, och där vinner dom alltid på rutin".


S O M M A R L O V ! ! !

Så här ser en överlycklig sommarlovstjej ut!



Åh, lyckan är total. Dagens examination gick super, och till råga på allt berättade läraren att gränsen för godkänt på satastaistiktentan sänkts till 11 poäng. Det betyder alltså att jag klarade skiten med en marginal av 0.83 poäng! SWEET!

Fick höra flera fina ord idag som verkligen värmde mig i hela hjärtat. Jag behövde det, tack!

/B

Mysdag i solen!


Om att snubbla på mållinjen...

Jag hatar att snubbla på mållinjen. Jag har gjort det fler gånger förr, men dagens snubblande tog fan de största snubbelpriset av de alla. Jag missade alltså dagens statistiktenta med 0.17 poäng. NOLL KOMMA SJUTTON POÄNG! Det ska ju inte ens kunna gå! Därför känner jag mig mer full i skratt än arg. Fast besviken, det är jag. Det hade varit så grymt skönt att ha allt överstökat, men ibland går det inte som man tänk sig...

En liten tröst är iallafall jag inte verkar vara HELT bombad, för tydligen failade ungefär 95 % av klassen på detta, så det kan ju kanske inte enbart handla om att jag har lite för mycket otur när jag tänker.. Våra överbelastade hjärnor har nog helt enkelt gått på sommarlov redan. Är dock väldigt avunds på de (få) lyckliga själar som grejade det idag. Jag är glad för er skull, och gläds åt att ni försöker få SSK1/09 att se lite smarta ut ;)

Näe, det är bara att bita i det sura äpplet och inse att det inte är hela världen. Det kunde ha varit värre. Jag kunde ha vägt 200 kg, bott på gatan och varit prostituerad (förmodligen inte så högavlönad heller..), så en statistiktenta känns som en fis i rymden.

Jag ÄR bra hursom. Imorgon ska jag ta välförtjänt ledigt, och nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och läsa den sjukt spännande boken jag är inne i nu.

Puss på er! /Bea

Nervös!

En liten tanke som slog mig bara: Varför skickar folk vänförfrågningar på facebook till sånna som de inte ens skulle kunna tänka sig att hälsa på på stan?

IGNORE!



Sitter som på nålar och inväntar resultatet från morgonens tenta. Den är skriven på en portal som vi använder oss av, så reultatet kommer att presenteras kl 15.00.
Usch, jag är nervööös!
Jag hoppas att ni håller tummarna därute!


Puss/B

RSS 2.0