Efterlysning....

Vem har mitt playstation???  Allt är borta och det är INTE jag som glömt det nånstans!!

Det behövs ikväll!!!

//R

Temat som höll i sig hela kvällen!

Las Vegas-temat höll tydligen i sig all night long. Först Idol, och sedan fastnade jag i What happens in Vegas för typ...femte gången?!
Jag kan slå vad om att jag skulle kunna se den en sjätte gång och bli lika berörd i slutet :P Sen är ju Ashton så förgrönat snygg att hälften egentligen vore nog. Så efter en kväll fullproppad med godis, både i ögonform och magform, så är det nu dax att bege sig på date med John. Han har ringt mig massor av gånger ikväll, men nu känner jag att jag är redo att ta steget.

Imorgon ska jag attacksova så länge jag bara kan, för he gäll å va utvilad till imorrnkväll då det smäller hårt! Halloweenferre med världens bästa lag. De kan ju int gå fel! ;)

Pysspyss/Bea

Ni kan vara lugn - JAG LEVER..

..omän de är justsåpass!! :) Alla virus och bakterier håller på ta död på mig. Alltså, dom är inte i min kropp, men under veckan har jag kämpat med att få in skiten i hjärnan.. 2xtenta väntar på måndag igen i Microbiologi och läkemedlesräkning. Så om du finns därute Gud och hör det här - GÖR EN INSATS OCH HJÄLP MIG! Skicka en välsignelse eller nåt... Amen!

Nu har jag iaf lagt alla papper på hyllan och tagit välförtjänt helgledigt! Och hur kan man bättre spendera en fredagkväll än i soffan framför älskade idol?!

Jag måste erkänna att ibland, när vissa idoler är jääättebra så brukar jag gråta en skvätt, men idag var det något helt annat som fick mig att fälla en tår..eller faktiskt flera om jag ska vara ärlig ;) Jamen, HUR romantiskt var inte det här?



Jag blir helt varm!! Bli friad till under sitt favvoprogram i direktsändning! Sjuuukt romantiskt!! :)

Nu är det dax att bänka sig och se utröstningen, eller utrustningen som troligtvis Reza skulle ha sagt. (Hon kan by the way resa. Tråkig och slätstruken, det är vad hon är tycker jag...)

Puss och hej, leverpastej!
/Bea

Myskväll!!

Nu ska jag bege mig mot pappas grav och tända ett ljus, det är så himla mysigt där med alla tända ljus när det är mörkt ute!
Har nästan lite dåligt samvete mot honom, känns som om det blir allt längre och längre mellan besöken, ska försöka bättra mig på den biten!

Sen ska jag krypa ner i min nya röd/svarta mjukisdress och se idol :)

//R


Vet ni vad!?

Mitt paket har kommit!!!!!  
Skickade världens argaste mail om att nu är det bara dom skickar paketet till mig pronto, å jag lyckades! :)  
(fast paketet hade kommit idag, men jag hade inte fått någon avisering) så jag skrev lite snällt tillbaka -Tack!  :)
Så imorgon när jag vaknar, om jag vaknar, ska jag bege mig ner till busstation? och hämta paketet!   Nån som vet när dom stänger där på bussgods?

Ååå... nu känns allt mkt bättre!!
Snart helg, en kul helg!!

//R


Klumpen i magen växer...

även om lite positiva saker hänt, vart hemskickad från jobbet för att jag måste in och jobba natt, känns tungt och jag kommer att vara trött, men so what!!!   :)  Regina blir ju LEDIG imorgon!!!! jippieeeee!!!

Men paketet har inte kommit idag heller....börjar typ gråta!
Finns det nån man kunde stämma för detta skulle jag göra det, å jag skulle inte vara nådig i anklagelserna, han har ju faktiskt förstört min halloween om det inte kommer imorgon!

Nu ska jag försöka sova och tänka på nåt fint för att inte tänka nåt mer på paketet, å jag vet precis vad jag ska dömma om!!

//Regina


Paniken kommer krypande.....

Onsdag idag, just hemkommen från jobbet, vilka sjuka dagar detta varit, mkt humor lite arbetsmoral, men vissa dagar blir lätt så, speciellt i veckan då det varit mkt Idle, det roligaste är ändå att se paniken i ögonen på dom nya, -Herregud, det är Idle, vad ska vi göra nu, vad händer med min statistik??  Hahaha, iofs kanske bra i chefens ögon, men idle är ibland en skänk från ovan, eller......alltid en skänk från ovan ;)

Nåväl...två dagar kvar och paketet har fortfarande inte kommit än, tänk om lördagens outfit kommer på fredag och så passar den inte!!    Då har jag inget att ha på mig och helgen är förstörd!  Kanske ska skippa halloween i år!!

Näää.....hahaha, skulle inte tro det!!   Men eftersom jag inte har några sykunskaper så kan det bli jobbigt!!


Nu ska jag bege mig mot Edda, träning ikväll!!  sen skulle jag nog tippa att det blir lite True Blood, ett avsnitt kvar, å jag tror att det är ett bra ett!!

Över och Ut!

//Regina

Det ska börjas i tid.....


hjärnblödning!

Har räknat (ursäkta) kukjävlasatafittballematte och slitit mig i håret sedan fem i afton, och jag kan fortfarande lika lite och är fortfarande lika jävla trög. Det ska till ett under om jag ska klara måndagens tenta, men under har ju skett förr, så jag håller hoppet vid liv ett tag till.

Annars då?
Jovars, precis som nederstående talare så fullkomligt älskar jag tisdagar. Kanske inte just denna tisdag, men tisdagar i allmänhet! :P Jag har snört satapapprerna på golvet nu (i ren ilska faktiskt) och ser hockeyn. AIK leder med 3-2 över DIF. Hoppas bara dom kan hålla detta och inte släppa in 08:orna i matchen! (Och ni vet väl att dom kallas 08:or för att dom inte är riktigt 100? hehe)

Näe, jag har en daim som ligger här bredvid mig och se hyfsat smarrig ut, så jag tror jag ska trycka den nu! :P

Tjing! /Bea

Nyvaken...

å bänkad framför hockeyn!
Älskar verkligen kvällarna när vi har träning, men jag måste säga att dom andra kvällarna är också ganska högt uppsatta min favvolista!
Har varit toktrött hela dagen, men jag höll ut, men sekunden efter att jag kom hem och satt mig i soffan så sov jag, men nu är jag vaken igen och ska njuta av att inte behöva göra nåt, bara sätta mig i soffan och njuta av hockeyn!!

Det gillas!

//R

Aj!

Vaknade imorse med en elefantfot! Tur att vi vann igår annars hade det känts rätt surt med både förlust och jättekula på foten :/

Jag har nu haltat mig till jobbet på ett ben och ska sätta mig ner och designa lite tidningar till ett adidasprojekt vi gör.
Vi har varit i Tyskland och filmat Tyska landslaget vilket var coolt =). Vissa av spelarna var mer divor än andra men kingen i djungeln var tydligen Ballack. Många av spelarna var rätt diviga och levde om men när Ballack klev in i rummet så blev alla tysta som små möss och som Cesar (the dog whisper) hade sakt så visade alla underkastelse ;)

Så här ser i alla fall min sargade fot ut -muhäääääää!


//Halta Lotta

Bra början på veckan!?

En helvetesmåndag i dubbel bemärkelse!!
Okej, det är mitt eget fel, men so what!!
Ställde väckarn på 06.00, steg upp, duschade, gjorde mig klar för jobbet, sen har jag som alltid för vana att kolla datorn innan jag far, då ser jag att kl är 05.45, tror ni att jag ställde om mobilen igår -Nej då!!!
Fuck!!!  Så frukatsnvärt OVÄRT!!!!

Nåväl.... it can only get better!



*Seger igår, sweet!!*

//R



Lördagsmys!

Vi var förbi i afton på Ica och bara "råkade" köpa en chokladtårta för 116:-
Men ingen av oss tyckte den var nån riktig hit, men vi snåläter den ändå..... 116kr är ju faktiskt 116 kr!
(å ja, vi delar på glaset, allt för att spara disk) :)



Den ser betydligt godare ut än vad den är!!

Linka: Får man pengarna tillbaka om man inte är nöjd med varan?

Rn´B

24 timmar senare...

Äntligen hemma, det var 24 timmar sedan jag lämnade hemmet och begav mig till Tess överraskningsfest så därför känns det riktigt skönt att komma hem, har nu duschat och satt på mig mjukiskläder, för nu väntar en riktig myskväll i soffan framför TV:n

Festen var riktigt lyckad och Tess var otoligt glad för den!
Krogrundan var å lyckad förutom en liten brandincident på ballen, men det var det inte så mkt känt folk ute, träffade dock Victor på dansgolvet, killen är alltid lika go å gla!!
På tal om dansgolvet, där var vi placerade kvällen igenom, å fast det var RnB-kväll så lyckades vi få DJ:n att spela en hel del schlager och då kan vi prata stämning!

Nää, nu ska jag återgå till att se på TV och ladda inför morgondagens match mot Thorengruppen!

Å ni... historien nedan nämner vi inte nåt mer om :P

//Regina

Det man inte har i huveT, får man ha under huveN

Regina var för ett litet tag sedan förbi och hämtade mig med bilen för vi skulle åka ner på stan & köpa lite gomat till hockeyn. När jag kommer ner till entredörren så har hon kört bilen ända fram (service här, hihi), och för er som varit här vet ju att det lutar på uppfarten. Vi pratar på om lite ditt och datt och Regina börjar backa och svänger lite vänster för att vända bilen men utbrister rätt irriterat:

- Men fan vad det gick trögt att styra!!!!
- Du kanske ska starta bilen? undrar jag
- Ehh.. aaah...

Sedan utbryter en 3 min lång skrattattack, och sedan rullar vi ner mot stan.. Men bilen på alltså :P

/bea

Till min älskade Mamma!

Jag har aldrig varit särskilt djup på den här bloggen, kanske mest bara för att jag inte velat utelämna mig själv så mycket, men idag hade jag faktiskt tänkt kliva ut ur mitt ”det här har jag gjort idag, det där ska jag göra imorgon”-skal och tillägna detta inlägg till min Älskade Mamma!

Idag är det två år sedan min mammas hjärta slog sitt sista slag.
Denna tid på året är det så mycket som påminner om hur det var just då, och alla känslor & tankar blir så påtagliga.

Jag minns hur jag kvällen innan bytte gardiner och gjorde höstfint härhemma. Jag rensade även garderoben och när det var avklarat ringde jag till Mamma och berättade att jag hade massa kläder till henne som hon skulle få om hon ville. Hon lät så glad & berättade att hon dagen därpå skulle på datakurs på folkparken. Vad jag inte visste då var att detta skulle vara den sista gången som jag fick höra min mammas trygga röst.
Dagen därpå väcks jag av att telefonen ringer och det är Pappa som berättar om det hemska, ogreppbara som hänt.
Jag minns vilket väder det var, jag minns vilka kläder jag hade på mig. Jag minns pappas varma kram när jag kom till sjukhuset. Jag minns vad jag sa till henne när jag fick se henne för sista gången. Jag minns alla fina sms och alla svåra samtal man skulle ringa till alla. Jag minns hur jag väntade på att telefonen skulle ringa och att läkarna skulle säga att mamma vaknat igen. Jag minns seriematchen tre dagar senare som jag såg från läktaren och det fina som Rigge skrivit i matchprogrammet, den tysta minuten mina lagkompisar höll för mamma, och hur hårt pappa höll om mig.
Men mest av allt minns jag det fina som Mamma gett mig. Alla fina minnen och all obeskrivlig kärlek som hon överöst mig med under de 23 år jag fick med henne!

Dagen då vi tog det sista farvälet av mamma är den jobbigaste dagen i hela mitt liv. Vid kistan sa jag det som Mamma alltid sa till mig när jag skulle sova som liten: ”Godnatt älskling & sov gott”
Innerst inne visste jag dock att mamma inte sov. Hon mår jättebra och har det underbart där hon är nu. Mamma besöker mig rätt ofta i drömmarna och för inte så länge sedan drömde jag att jag träffade henne på Rusta. Hon strålade av lycka och var så brunbränd och fräsch. Hon berättade glatt att hon brukade titta till mig för att se att jag har det bra, och på frågan om hur hon hade det svarade hon; ” Men det är ju helt underbart. Vi har sol nästan varje dag och dom serverar så god mat”.
Den morgonen vaknade jag upp med en alldeles varm känsla inom mig och med ett leende som höll i sig hela dagen. Det var nog mammas sätt att berätta att hon har det bra där hon är.

Vad jag egentligen vill säga med detta är att livet är så fruktansvärt skört. Något som man ena dagen ser som självskrivet är kanske nästa dag inte lika självklart. Så ta hand om dem du älskar. Krama dem, berätta för dem hur mycket dem betyder, och skilj er aldrig som ovänner. Livet är alldeles för oförutsägbart för det!




Älskar dig Mamma!

/Bea

 

 


Surprise surprise!!

Klar för party med stort P, festen är än så länge hemlig, men det finns en tjej som fyller år som ska få en ordentlig överraskning när hon kommer hem från middagen!!  ;P

Hoppas och tror att hon inte hinner läsa detta först bara...hahaha!!!

//R


Dags för idol igen...

HIHI! Äntligen fredag och äntligen idol! LOVELY!

Erik Grönwall sjunger Why can't this be love av Van halen

För att rösta ring 09941401 eller smsa Erik till 72400

Läs Eriks blogg här!


Eddie Razaz sjunger Beautiful love av U2

 

Läs Eddies blogg här!


Erika Selin sjunger Here without you av 3 doors down

 

Läs Erikas blogg här!


Mariette Hansson sjunger I'm just a girl av No doubt

 

Läs Mariettes blogg här!


Rabih Jaber sjunger Driving one of your cars av Lisa Miskovsky

För att rösta ring 09941405 eller smsa Rabih till 72400

Läs Rabihs blogg här!


Tove Östman Styrke sjunger We're not living in America av The Sounds

För att rösta ring 09941406 eller smsa Tove till 72400

Läs Toves blogg här!


Nicklas Hocker sjunger Black hole sun av Soundgarden

 

Läs Nicklas blogg här!


Reza Ningtyas Lindh sjunger Don't stop me now av Queen

 

Läs Rezas blogg här!


Calle Kristiansson sjunger Are you gonna go my way av Lenny Kravitz

 

Läs Calles blogg här!


Och som vanligt har jag bara lämnat numrerna till dem JAG tycker att det är lagligt att rösta på :P

/Bea


Wiieee....

Helg!!!!
Ska bara sova en stund först, sen är det dags för en fredagkväll som kommer att bli underbar, återkommer senare med vad som händer!!! :)
Ska bara ner på stan i afton och köpa lite 'comic strip' att förtära!

Sov gott!!


Vakna med ett skratt!

Två vänner (Bengan å Kjelle) från en norrländsk by sitter på den lokala pizzerian och snackar en eftermiddag. Kjelle säger rätt som det är:

- Jag är trött på att slita ute i skogen, jag skall tamejtusan skaffa mig en utbildning via Komvux och få ett bra och välbetalt arbete!

Bengan tyckte det lät som en bra idé och en stund senare lämnar de pizzerian.

Dagen därpå går Kjelle till Komvux och får träffa en studievägledare som anmäler honom till fyra kurser: Matematik, engelska, historia och logik.

- Logik? säger Kjelle. Vad är det?

Studievägledaren säger: Jag skall förklara.

- Äger du en gräsklippare?

- Japp.

- Eftersom du äger en gräsklippare, så borde du logiskt sett ha en trädgård.

- Det stämmer, jag har en trädgård.

- Eftersom du har en trädgård, så borde du logiskt sett ha ett hus.

- Ja, jag har ett hus.

- Och, eftersom du har ett hus, så borde du logiskt sett ha familj.

- Jag har en familj.

- Eftersom du har en familj, borde du logiskt sett ha en fru.

- Ja, jag har en fru.

- Och eftersom du har en fru, så borde du logiskt sett vara heterosexuell.

- Ja, jag är heterosexuell. Det är fantastiskt att du lyckades att få reda på allt det där bara för att jag äger en gräsklippare!

Full av entusiasm anmälde Kjelle sig till kurserna, tackade och skakade studievägledarens hand och skyndade sig till pizzerian för att träffa Bengan och berätta för honom om sitt nyvunna studieintresse.

Han berättar om sin utbildning, och hur han anmälde sig till de fyra kurserna, matematik, engelska, historia och logik.

- Logik? Säger Bengt, Vad är det?

Kjell säger:

- Jag skall förklara.. Äger du en gräsklippare?

- Nääe.

- Men vafan Bengan..! Är du bög?!?

 


Snart fredag!!

Är också helt överlycklig över att det snart är fredag, men har det desto jobbigare innan det är dags för helg, sista natten nu, börjar ju normalt 22.00, men nu är Helene sjuk, så jag måste börja 19.00!!  Får ju lite mer pengar, men nu känns det tungt....kom ju även på att jag missar hockeyn :(

Ähh... ska tänka positivt....  om 12 timmar är det helg och förhoppningsvis en helt lovely sådan!!
Än så länge står det skrivet i stjärnorna, men det blir väl vad man gör det till, visst!?

Åhhhh....höll ju på att glömma att berätta att jag har träffat Assar idag, jag har längtat å längtat!!
Vilket litet underverk!!
Lika söt som mamman sin!

Nää, dags att bege sig till jobbet!!

Puss på er alla!!

//Regina

vackert


 


 


Vad vore man utan google?

Hehe, jag minns en gång att jag fick ett utnämnade av Regina på en av facebooks applikationer att jag var "most likely to google everything", och när jag tänker efter så är det så jädra sant! Jag googlar verkligen ALLT!
Vem har ringt? Vad betyder sternoclediomastoideus? Hur mycket mjöl ska det vara i sockerkaka? Hur fortsätter sången "Bananer i pyjamas, dom...."?

Google har ju verkligen svaret på ALLA frågor and i LOVE IT! :)

/Bea

Wihooo! Imorgon är det fredag!

Känns som att jag har haft nedräkning sen i måndags, och när jag tänker efter HAR jag faktiskt haft det :P
Men nu är det bara en fjuttig dag kvar till helg, och den ser jag äckligt mycket fram emot.

Ikväll blir fröken B långhårig igen. Här snackar vi inte "spara i sju år för att få hårsvallet man alltid drömt om", utan här tar det max 3 h och sen är det klarrt och betarrt! :P
Bilder kommer kanske sen, om fröken C får godkänt på isättningen vill säga ;)

Nu ska jag gå och vila min stackars hjärna från alla läkemedelsberäkningsformler, och så ska jag vräka lite fetaostbiffar till lunch hade jag tänkt. Var så huslig och gjorde sådanna igår och dom blev så snuskigt goda :)

Pyss på er!

Kära dagbok!

Har suttit och läst igenom mina gamla dagböcker idag, vilka otroliga år man hade där under högstadiet och början på gymnasiet!
Man hade så sjukt mycket tankar och löjliga löjliga kärleksproblem som idag skulle framstå som en fis i rymden!!
Herregud vad man oroade sig för små små saker, men livet var bara fyllt med vad som hände idag, det mesta var bara helt underbart roliga saker och man hade inte en tanke på morgondagen!!

Hur skönt och lätt skulle det inte vara att bara leva i nuet!?!
Tror jag måste dra ihop vårat guldgäng från högstadiet, Anna, Lina, Tess och Jag så vi kan ta en liten reunionkväll!!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Har hunnit med lite shopping också, jag kunde bara inte hålla mig, fy Regina!
"Råkade" komma hem med en klänning, en tröja och en tunika!!  :)


Snart dags för träning, längtar!!!
Match mot Thorengruppen på söndag 16.30!!!

Ha de gott!!

//Regina



Tänktvärt





Livet är kort.
Bryt mot regler, förlåt snabbt, kyss långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerbart och ångra hellre något du gjort än något du aldrig gjorde!









Ordbajs barra...

Jag har sovit som en klubbad inatt. Somnade strax innan halv elva igår och vaknade inte förrän halv tio idag. Jag antar att det behövdes då! :P Men nu känner jag mig typ bakis efter allt sovande.. Men skönt var det!
(inte lika skönt när frisören som jag drömde om inatt klippte mitt hår alldelens kort och ojämt och färgade det mörkt utan att fråga..Tur jag fick studentpris; hela faderuttan för 320 spänn. Måste vara det billigaste frisörbesöket jag nånsin gjort i förhållande till vad som gjordes.. :P)

Nåja.
Kylan kryper allt mer inpå. Frös som en hund i morse när jag var ute och gick med just hunden.
Tur att det bara är 196 dagar kvar tills vi åker :) SWEET!

Puss /B

Bad romance!

Lady Gagas nyaste.....
Lagt till den till partymappen!





Blir bara bättre, bättre å bättre ju mer jag lyssnar!!

//R

En tisdag i mängden

Jag är redan less på veckan...!! Men det är ju bara en onsdag (ledig, hihi), en torsdag och en fredag kvar och sen kära vänner, SEN är det HELG IGEN! *vågen*

Satt och kollade på massa kort från sommaren. Jag längtar tillbaka. Tillbak till då allt var varmt, skönt och kravlöst.. Men jag antar att hösten har sin charm också. Innebandyn är igång, Idolkvällarna är tillbak, man får mysa under filten i soffan med tända ljus och varm choklad och så dessa sköna kyliga kvällspromenader när man kan förstertitta & se hur folk har det hemma, hehehe!
Hösten är inte så dum ändå! Och Zlatan är inte heller så dum när jag tänker efter!



Fan, jag ska ju ut och gå nu. Dregglet kommer ju att frysa fast på hakan... Äh, det är smällar man får ta! ;)

/Bea

Äta bör man annars dör man!

For hemifrån just efter middagen, proppmätt, å är man proppmätt så tänker man ju inte på mat!?
Klokt Regina, klokt!!
Det jag inte tänkte på var ju att jag efter mötet hade träning och direkt efter det jobb, så nu sitter jag här och håller på att hungra ihjäl...... finns int nåt att stoppa i sig och det är 7 timmar kvar på detta arbetspass!

Kan ingen vänlig själ komma hit med nån mat!!!???  Jag gör typ vad som helst!!

//R


Vuxenpoäng *katschiiing*

Av nån anledning har jag fastnat för "Fallet", en serie på svt som dramatiserar flera kända rättsfall i Sverige. Igår handlade det om Rödebyfallet. (jaaa, ja håll väl på vara mig till åren när jag börjar se SVT-serier, hihi)
Jag är inte så jädra allmänbildad och hade egentligen ingen koll på vad det här fallet handlade om, men jag hade ju hört talat om Rödeby.
Hur som helst så handlar det om en familj som under flera års tid blivit trackaserade av ett ungdomsgäng genom att dom bland annat ringt och hotat familjen mitt i natten, ibland flera gånger samma natt. Barnen har mobbats i skolan och hela familjen har bara trackaserats så jädra mycket. Pappan har blivit helt deprimerad av detta och äter medicin för att överhuvutaget klara livet.
En natt kuliminerar allt och det rinner över för pappan när ungdomsgänget kommer upp för jävlas. Han skjuter då en av killarna i panik och en skadas svårt.
Under alla dessa år har polisen i stort sett bara nonchalerat hela grejen, och trots att familjen upprepade gånger anmält de här ungdomsgänget, så har det inte hänt nåt.

Jag var så förbannat arg när jag hade sett serien, och jag brukar verkligen inte beröras SÅ mycket av sånt här..
Pappan dömdes slutligen till dråp, och egentligen är det är väl riktigt eftersom det inte få gå så långt att man dräper nån, men i det här fallet kände jag verkligen "rätt åt er, ungjävlar!" (hehe, näedå, jag är inte irri :P)

Serien kan ni se här om ni vill:
http://svtplay.se/t/116721/fallet_-_fyra_rattsfall_som_skakade_sverige

Det går bra nu, kompis det går bra nu

Idag skrev fröken Berg som bekant (jag har ju ba tjatat om det i hundra år..haha) två tentor, och det kändes helt ok faktiskt!

Som många av er kanske vet så lider jag av en enorm skrockfullhet. Tvångstankar kan därför bli väldigt påtagliga & överhängande tentamornar som dessa :P
Denna morgon var VERKLIGEN inget undantag!
När jag var ute och morgonprommade med Foppen så var jag tvingad att hinna förbi en viss lyktstolpe innan en bil passerade, annars skulle jag få mindfuck på tentan. Lyckotrosorna var jag tvungen att dra på mig. Mina nya glasögon kunde jag inte använda, för dom har jag inte uppvisat nån bevisad tur med, så de blev dom gamla. Jag var tvingad att fara dit en halvtimma innan så jag kunde få min lyckoplats. Lyckopennan var dessutom med, men jag fick hyfsat panik när jag skrivit första tentan och inser att stiftet nästan är slut OCH JAG HAR INGA FLER!! Hade jag bytt penna vet jag inte vaad som hade hänt!! Troligtvis hade tenta nummer 2 varit bajssvår! Men stiftet höll båda tentorna ut, och dom kändes inte särskilt svåra heller :P
Pricken över lycko-i:et kom ändå när tentorna delades ut och jag blir tilldelad kodnummer 7! Destiny calling liksom!!! :)
Så nu hoppas jag det gick vägen också, och inte bara att det kändes bra. Om dessa tentor sket sig blir det väl antagligen att byta ritualer.. och kanske tvätta lyckotrosorna.. hahahaha (och lämna tillbaka de fyra tröjor jag köpte åt mig själv som belöning..lite sådär i förskott :P)



Jag har verkligen en lovely känsla i kroppen just nu. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag känner mig så glad och lycklig :)Men har man världens underbaraste familj och vänner runt omkring sig som jag har, så är det ju inte så konstigt att man mår underbart! :)

Avslutar med en bild på Bea 4 år. Den här bilden gör mig så glad! Det är sommar & hela familjen är ute på en ö som heter Pite-Rönnskär, där storebror med familj har stuga. Livet var så bekymmersfritt och jag hade (och har) heeeela livet framför mig! :)



Pusselipuss! /B

Svin är vi allihopa!

Match idag, fick spela på Gammliahallen, älskar älskar älskar parkett!!!
För motståndet stod Ersboda, men det var inga problem, eller kanske lite där i andra, men vi vann med 8-5, fortfarande obesegrade!!!  (ja, jag tar i trä) 

Det roligaste var ändå efter matchen, precis som förra motståndet som oxå var från Umeå så vill dom inte tacka oss för matchen eftersom vi är från Skellefteå och vi kan ju bära på Svininflusensan!!   Hahahaha, töntiga umebor!!
(okej, alla behöver inte ta åt sig)

Efter dom gett oss en varm applåd så gick hela vårat lag och tackade domarna, då fick man se hur otänkta Ersboda var!!   Dom går också å skakar hand och tackar domarna!!   hahaha......  Hur tänkte dom där!!
Ähh... vi bestämde efter matchen iallafall att nästa gång vi möter dom ska vi köpa handsprit till hela laget!!

Nu blir det att bänka sig i soffan och se True Blood å försöka vara vaken så länge som  möjligt, måste vända dygnet, nattvecka väntar!!!

//Regina


Efter en mysmiddag och hockey sitt

-160d299b054352fd78a30d695e64b2e.png

Efter en mysmiddag och hockey sitter vi nu bänkade i biosalongen och ska se 'bröllopsfotografen'. Hur mycket sätter ni på att vi kommer att gråta i slutet? Kan man gråta till 'Bolt' (alltså hunden, inte löparn) kan man gråta till allt ;)
Hoppas bara penntrollet infront of oss håller käften under filmen..
Tjing!


Bakis!!!

Hur kan man va bakis när man inte ens drack en droppe igår??
Kan nån förklara det för mig...snälla!!!

Har iallafall haft en mysig "bakisdag" idag!!
Var på campus å såg Gamla Stans match....efter andra gav vi dock upp och begav oss på stan för att vräka tacobuffé!!!!
Sen hann jag me att pröva lite kläder med....nöjer mig med de, för jag har satt shoppingförbud på mig själv, förutom att jag just klickat hem en liten outfit till maskeraden på Halloween som vi har med dam&herrlaget!

Nu ska jag vila lite innan det är dags att göra storslagna planer för denna lördagkväll!!

Puss! /R

Jerry for president!

Kan man annat än älska ICA-reklamen med Jerry?




Hahaha. Jag skrattar så jag får harmynt!
Jädrar vilken lirare han är den där Jerry!

För er som inte kan vänta till nästa avsnitt i ICA-serien så kommer här fortsättningen.. :)




/Bea

Jag...tacksamt offer???

Ligger i lugn och ro och ser OTH i pausen på Idol, när helvetet dyker upp igen!!
Hör en liten smäll.... tänker inte så mkt på det uatn tittar vidare, då kommer en smäll till...sätter mig livrädd upp och kryper ihop bakom kudden, eftersom jag är världens mest lättskrämda människa så slog mitt hjärta som en liten hamster.....
En smäll TILL....nu är jag säker på att nån är där ute, går sakta men säkert mot altandörren, jag tänkte att jag skulle öppna och se om nån springer därifrån, men då hade dom jävlarna (änglarna) gömt sig under fönstret precis vid dörren så när jag öppnar dörren hoppar dom fram och skrämmer skiten ur mig, har så sjukt ont i halsen efter mitt skräckSKRIK av rädsla!!!

Tack för den!!!!

//Regina

Liveupdate från soffan



MYS när det  är som bäst.
(och JA. Foppa älskar programmet! Ni ser ju, han kan ju knappt slita sig, hihi)

Bea ♥ Idol

Fredagkvällen är räddad. Först en mysmiddag med söta klassisar på Olles, och nu mitt älsklingprogram IDOL! WIIIIIIIIE!

Kom igen nu! (framförallt Tove och Erik)

Puss puss /B

Nu fåre bära eller brista!

Nu har vi lagt ner plugget, frånsett en liten inplanerad repetition på söndag..
Jag är så trött & less så nu ska jag njuta som ett TOK av den här helgen.
Den inleds med en "after-school" (som Lisa valt att kalla det, haha) på Olles & sedan Idol så det står härliga till - LOVELY!

Trevlig helg! :)

/B

Ole, dole, doff.....

Vars ska jag börja!?  OTH, GG eller TB??????? 
Stort STORT I-landsproblem!  :)

//R

Min underbara mamma!!

Nog hade jag kunnat förstå att mamma skulle komma även om det hägrar sjukdom!
Har suttit och sett två perioder med henne tills hon vart tvungen att åka hem, mys mys!!

Är också helt överlycklig eftersom Mange lyckades med att fixa det han skulle så nu har jag MKT.....MKT att komma i kapp med ;)
Å det finns nog ingen gladare än jag just nu, små små saker kan göra stora stora saker!! :)

Pratade även med MR A idag och vi var rörande överrens om att det var allt för länge sedan han hängde med GV:s tjejerna!!
Blir kanske imorgon... ett glas vin skulle sitta bra till Idol :)

Nää, nu ska jag ta å sätta mig i soffan, Timrå gjorde just 3-1 då jag lyfte på rumpan, eftersom jag är skrockfull så vet jag att det var det det berodde på!
Fy på mig......

//R



Michael Jackson-tema imorgon!

Wihooo!! Imorgon tror jag till och med att CHALLAN ska se idol. Vet ni kära vänner - EN SÅN SAK HÖR INTE TILL VANLIGHETERNA!
Anledningen stavas Michael Jackson-tema på IDOL. Det kan ju inte bli annat än succé.

Precis som förra veckan lämnar jag bara kvar röstnumrena på dem som jag tyck att det är vesäntligt att rösta på :P och trycker ni på låten spelas den i spotify om ni nu mot förmodan inte skulle veta vilken det är :)

Calle Kristiansson sjunger Bad

Läs Calles blogg här.

 


Camilla Håkansson sjunger Human Nature

Läs Camillas blogg här.


 

Reza Ningtyaz Lindh sjunger The way you make me feel

Läs Rezas blogg här.


 

Mariette Hansson sjunger I want you back

För att rösta ring 09941404 eller smsa Mariette till 72400

Läs Mariettes blogg här.

 

Eddie Razaz sjunger They don't care about us

Läs Eddies blogg här.


 

Tove Östman Styrke sjunger Will you be there

För att rösta ring 09941406 eller smsa Tove till 72400

Läs Toves blogg här.


Nicklas Hocker sjunger Black or White

Läs Nicklas blogg här.



Rabih Jaber sjunger You are not alone

För att rösta ring 09941408 eller smsa Rabih till 72400

Läs Rabihs blogg här.


Erika Selin sjunger Beat it

För att rösta ring 09941409 eller smsa Erika till 72400

Läs Erikas blogg här.


Erik Grönwall sjunger Thriller

För att rösta ring 09941410 eller smsa Erik till 72400

Läs Eriks blogg här.

 

/Bea


Tre bilder från E4-an

På väg till piteå förrförra fredagen tog jag 10 bilder. Dessa tre var de enda som höll måttet för vad som bör publiceras officiellt... :P



Rigge och BusAlex. Här spexar han som vanligt ;)










Jag var nöjd över att få åka till Pite & utövla lite våld på läktaren!












Regina var den säkra chauffören som tog oss dit i nyOpeln!











And the winner is...

- the nööördieglasses! :)

Nu är jag äntligen ett pluggo på rikt :)
Jag kan nästan tänka mig att det här förändringen går att jämföra med dem som hela livet gått fångade i fel kropp & som får operera sig och bli den dom alltid velat vara..fast..jag har ju inte opererat mig..jag menar bara..eh... Nu när jag läser det jag skrivit  fattar jag knappt själv vad jag menar..men..eh.. hehe.. HEJ DÅ!




Svajjjnflue!

Jag tror minsann att det är det som hägrar här på midsommarstigen!
En person i hushållet har ALLA symptom, men själv är jag iallafall pigg som en lärka!!

Jamena varför skulle JAG drabbas av nåt sånt!? (tar i trä)  Nää, jag ska va frisk i helgen, har tänkt hitta på nåt kul på fredag och lördag, sen har vi en riktigt viktig match på söndag mot Ersboda!

Nu sitter jag och väntar på att Mange S ska komma hit och fixa min dator... det finns snälla människor på denna jord ;) (Ja, jag har informerat honom om the fluuuuue)  Sen blir det dags att göra en paj som jag har tänkt vräka till hockeyn i min ensamhet...
Förstår inte varför ingen vill komma å hälsa på ikväll!?!?  ;P

//regina


Trött och less!

ÅHHHH! Kan det inte bara bli helg NUUUUUUUUU?!

Jag är så förbannat less på det vi håller på med nu, men nu återstår bara en dag till av nötning och sedan får det bära eller brista på tentORNA på måndag (för tro inte att vi bara skriver en åt gången..neeeej neej)

Jag längtar så fruktansvärt mycket efter en dag då man bara kan ta vääärldens skönaste sovmorgon och sedan få spendera den PRECIS hur man själv vill. På lördag ska jag ha en sån dag har jag tänkt! :)

Nu ska jag snöra mig i soffan och kurera min huvudvärk. Och om ni också känner för att härma mig och skaffa lite headache så följer här ett sätt att göra det på: (Svar skrives i kommentatorfältet)

Flukonazol är ett antimykotikum som hämmar CYP3A4 och fenytoin är ett antiepileptikum som inducerar CYP3A4. På vilket sätt kan respektive substans påverka plasmakoncentrationen av kalciumantagonisten felodipin (ett blodtryckssänkande läkemedel) som metaboliseras av CYP3A4?

Tjingtjong /Bea

Beroendeframkallande!

Har just sett avsnitt 8 av True Blood, följer ju så snällt avsnitten på svt!
Men nu börjar det nästan va samma känsla när avsnittet slutar som när jag såg Prison Break.....vilket betyder att jag vill se nästa avsnitt NU!!!!!!!

På fredag hoppas jag att jag kan få tag i några avsnitt så jag kan mätta min hunger på serien :)

Nu väntar sängen så att jag orkar upp och jobba imorgon!

Sweet dreams!!

/R

Full rulle!

Hejbabberiba så fullt upp det är nu!

Det är väl kanske inge skyll för att inte hinna in och skriva en rad här, men allvarlig talat så har inte datorn härhemma varit igång sen i måndags. Nån form av rekord även det! :P


Farmakologin och Kliniska kemin håller på ta död på stackars lilla mig, men allt börjar klarna mer och mer och det som i fredags var hebreiska är nu förståeligt - och det är ju bra, för på måndag har jag två tentor! Tjohejtjåhåå så trevligt! :/

Istället försöker jag se fram emot kvällens träning, då man får komma på lite andra tankar ett tag! Jag hoppas bara av hela mitt hjärta att inte jag får sota för andras problem :(


Nu ska jag kilivippa in i köket och göra "krämig lax" & pressad potatis! Och JA! det är lika gott som det låter ;)

Puss /Bea

Bloggtorka!

Inte ett inlägg på nästan 48 timmar!!  Nåt rekord tror jag nästan...dock åt det dåliga hållet!!
Skärpning utlovas, men ibland finns det bara inget att skriva om!!

Onsdag idag och jag har varit hemma med hjärtat mitt i två dagar då han är sjuk!
Idag hade vi sovmorgon till 11.45!!! :)

Ikväll vankas träning igen och Innebandyn är hur kul som helst just nu, under en säsong har man ju ibland vissa uppförsbackar, men nu funkar det mesta och då finns det inget roligare!

//Regina

I still hate Mondays!

Har druckit 4 koppar kaffe idag, å det är fortfarande lika äckligt.... men tror faktiskt det hjälper mot trötthet!
Fram till lunch var jag ett lik, men efter lunch vart det lite bättre, men var ändå som en zombie!!

Nu är dagen äntligen slut och jag skulle laga middag åt mig själv,  å vad gör man för mat när man är lat och trött?
-Spagetti med ketchup!!
Är faktiskt riktigt gott!! 

Nu blir det horisontellt läge i soffan fram till träningen!

//Regina

Mycke kul, lite sömn!

Matchen igår vanns ju med 9-0, fanns bara ett lag på banan!! Genom segern så hade vi gjort oss väl förtjänt av en ordentlig lagfest, å kul var det!!   Vi var 18 tjejer som såg fotbollen med ett öga och sen vart det sånglekar i massor, efter Sveriges förlust dök även Innerviks fotbollsherrar upp på festen, lite mer livat blev det, men det är väl så fester ska vara!! :)
Kvällen får en massa tummar upp!

Det mindre roliga var att kl 06.20 ringde väckaren, då var det dags för en tripp till Happis för shopping, det skulle bli kul kul, men man var trött trött...... jag och sömnbrist är inte som handen i handsken!
Efter att ha slösat en massa pengar på doftljus, julsaker och skor, begav vi oss till Luleå för att se herrarna vinna mot IBK Luleå!!

Nu är vi iallafall hemma och jag har med nöd och näppe klarat mig igenom dagen och nu väntar sängen, å jag kan lova att den är extremt efterlängtad!

Sov gott allihopa!!

//Regina

En liveupdate från krogen

5e30741b1c3c3d14e0f6e0f5951c7d6d.png

En liveupdate från krogen. Vi äger - inge mer behövs sägas! ;)


MATCH!

Klockan 15.00 tekas det på eddahallens matta för andra gången i seriesammanhang denna säsong. För motståndet står Hörnefors - ett lag vi inte vet så mycket om, förutom att dom hade en sjuk bra spelare som Regina skadade förra gången vi mötte dem. Vi få hoppas att hon har en långsam rehabilitering, för våran skull! :P

Till lunch har lucky number seven vräkt spagetthi och köttfärsås. Tränaren tyckte vi skulle käka taggtråd, men jag skippade det eftersom jag körde höghöjdsträning under förmiddagen! ;)

FORZA IBK!



Inte ny - men jävligt snygg.. eller nåt?!

/Bea

Fredagsmys!!

Sitter bänkade som barn framför kalle på julafton men i vårat fall är det Idol som hägrar och just nu är vi glada eftersom Karolina blir sågad vid fotknölarna!!!

Snacks har vi gott om men frågan är: -Varför lämnade Avander cola och chips här när han inte skulle vara med å vräka!?    Är han en feeder eller är han bara sjukt snäll?  (sen att han inte bryr sig om våra kolesterolvärden är en helt annan sak)




//Regina & Bea

Hockeyturnering på midsommarstigen

-82977552c6f55c46248e7fcf1229eec.png

Hockeyturnering på midsommarstigen! :) De är såhär en fredagkväll ska spenderas ;)


En uuunderbar dag!

När man vaknar på fredagmornarna fylls man liksom med en sån skön känsla.
Den här fredagen var ingen undantag. Vaknade i morse och kände bara "fy faaaan...tastisk så härligt med helg"!

Har pluggat som ett tok hela dagen. Intressanta grejer som affinitet, agonister, dos-responskurvor, area under the curve, LD50, perorala beredningsformer, ligander, reversibelt kompetativa antagonister är ett axplock av saker som berörts under dagen :P
JAG SEER FAKTISKT att ni sitter där framför skärmen nu och dör av avundsjuka, och det är lugnt - ni FÅR göra min tenta! :)

MEN! Nu har jag klappat igen böckerna och tagit helg, och den ska jag njuta av med gott samvete! :)
Känns som det här helgen kan bli nåt utöver det vanliga, jamena, en inledande "gomiddag med underbart sällskap" har ju skapat en lovely utgångsläge ;)

Pyss puss!
/Bea

Erik

kommer iallafall att få mina röster ikväll eftersom han valt en av mina favoritlåtar!
Ska bli kul att se hans tolkning, tror inte det kan gå fel med Erik!?
Tack tack säger jag bara att det inte var Camilla som skulle sjunga den!
Då vet jag inte om jag hade vågat titta!!


Leave a light on - Belinda Carlisle

Take my hand 
Tell me what you are feeling 
Understand 
This is just the beginning 

Although I have to go 
It makes me feel like crying 
I don't know when I'll see you again 

Darling leave a light on for me 
I'll be there before you close the door 
To give you all the love that you need 
Darling leave a light on for me 
'cause when the world takes me away 
You are still the air that I breathe 

I can't explain I don't know 
Just how far I have to go 
But darling I'll keep the key 
Just leave a light on for me 

Yes I know 
What I'm asking is crazy 
You could go 
Just get tired of waiting 
But if I lose your love 
Torn out by my desire 
That would be the one regret of my life 

Darling leave a light on for me 
I'll be there before you close the door 
To give you all the love that you need 
Darling leave a light on for me 
'cause when the world takes me away 
You are still the air that I breathe 

Just like a spark lights up the dark 
Baby that's your heart 

Darling leave a light on for me 
I'll be there before you close the door 
To give you all the love that you need 
Darling leave a light on for me 
'cause when the world takes me away 
You are still the air that I breathe
//Regina

























snart fredag = mys & idol!

Bara några timmar kvar tills det är fredag, men det är inte förrän imorgonkväll jag kan andas ut och känna att helgen är kommen. Blir nog finmiddag och idolmys imorgon, det ser jag fett fram emot. Eller. Jag ser fett fram emot hela helgen! BARA roliga saker på G och det gillas skarpt! :)

Här kommer förretsten morgondagens låtar i idol. Det kommer bli en lovely fredagkväll! ;) Temat är "club"!
Ps: Om ni trycker på namnen kommer ni till deras respektive bloggar, och trycker ni på låtnamnet öppnas låten i spotify (förutsatt att ni HAR spotify) om ni nu mot förmodan inte vet vilken låt det är! Här snackar vi HiTec på järdart högsta nivå ;)

Nicklas Hocker

Låt: Get this party started av Pink


 

Låt: When love takes over av David Guetta/Kelly Rowland

För att rösta ring 09941402 eller smsa Rabih till 72400

 

Karolina Brånsgård

Låt: Just dance av Lady Gaga


 

Erika Selin

Låt: About you now av Sugababes


 

Låt: Destiny calling av Melody Club


 

Reza Ningtyas Lindh

Låt: Superstar av Jamelia


 

Låt: Leave a light on av Belinda Carlisle

För att rösta ring 09941407 eller smsa Erik till 72400

 

Camilla Håkansson

Låt: All night long av Lionel Richie


 

Eddie Razaz

Låt: Release me av Agnes


 

Mariette Hansson

Låt: When tomorrow comes av Eurythmics


 

Låt: Hot N Cold av Katy Perry

För att rösta ring 09941411 eller smsa Tove till 72400


 

Ps: Jag har bara sparat röstningsnumrerna på dem som JAG tycker att det är lovligt att rösta på ;)

/Bea

 


Bajskorvar finns det gott om!

Satt just insjunken i alla dessa trevliga föreläsningar om graderad dos-respons, efficacy, potens och sånt skit när mobilen ringde. Dolt nummer. Jag blir ALLTID lika nyfiken :P
Svarade med mitt namn, och i andra änden presenterar en förvirrad stockholmare (? eller nån som försökte sig på en ful stockholmsdialekt) sig för Ulf Larsson. "Jaha, hej", säger jag (och hinner tänka "du är ju förfan död!)
Han förklarar att han typ är allregiskt mot "va?" så därför måste han lägga på om jag säger det.
Hyfsat uttjatat skämt! Så jag sa "men då lägger jag på först" och så var det samtalet över!

/B

Har haft bättre stunder!

Fick just en sån där "kniven i hjärtat"-känsla av en sak, en sak som jag egentligen inte kan styra över, men som betyder så sjukt mkt för mig, å då menar jag SJUKT MKT!!!!

Satt på låten, som på nåt sätt alltid påminner mig om detta, både på gott och ont,på högsta volymen och bara skrek!!!!
Behövde få ur mig det hela.....




*Hela världen är (inte) så underbar*

Regina

OM OSS

Om du är nytillkommen läsare på bloggen så vill vi bara hänvisa till spalten till vänster.
Under "Kategorier" finns en länk som heter "Om oss" - och den är precis vad den utger sig för att vara - En liten mapp med den allra smaskigaste och den allra viktigaste informationen som finns att gräva upp om dessa tre damer! ;)




Helt okej faktiskt!!

Just hemkommen från träningen, den här veckan har verkligen varit hur bra som helst!!
Innebandy när den är som bäst!  och roligast!
Visste att tränarna skulle få ett litet helvete....hahahah!!
Vad dom än kommer att välja blir väl rätt men säkert ändå så fel.....förstår ni!??
Men det är kul när det är jämnt och bra med konkurrens!

Nu ska jag duscha....  sätta på mig min mys-tischa och kvällsfika framför Tv:n och bara koppla bort att jag börjar jobba om 2 timmar och 15 minuter !!!

På återseende!

//Regina

Nu ska det dejtas igen!



Klockan 20.00 är det säsongsstart för 2009 års upplaga av Bonde söker fru, och självklart ska jag sitta bänkad i soffan och se skiten!

Jag hoppas på ett år fullt av intriger & maaassor av löööve!
Det lär inte bli som året då Karl-Petter var med, för det var nåt utöver det vanliga, men vi kan väl hoppas på snudd på?

Här kan du kolla in årets bondlurkar!


Efter regn kommer solsken

Det var inte det MINSTA kul att heta Bea i morse. För det första så hade jag ställt väckaren en timma fel. Vad fan tänkte jag när jag gick i säng? Sprolla roll, fett fel blev det iallafall. Tur att jag blev väckt av ett sms, så jag kunde reparera mitt lilla misstag & undvika en försovning!

Sen så var det ju ett jädrarns hundväder i morse. Regnet ÖSTE ner, men det hade jag ju kunnat räkna ut igår att det skulle göra, inte genom att se väderleksrapporten, utan bara genom att veta att jag skulle cykla :P Då brukar han där uppe ställa till med sånt här väder! Men de är tur att man inte är så söt!
Vi hade nästan en liten tävling när jag kom till skolan om vem som tog hem priset som "Miss Dränkt katt 2009". Jag kom tvåa, eftersom mina regnbyxor bara läkt lite.. :P

Men nu hoppas jag att vinden vänt. Solen skiner ute. Jag är grymt taggad för träning (och lite spänd faktiskt. Ska blir kul att se vad tränarna ska koka ihop för lag till på lördag..) & så är jag bara som så...lycklig! :)
Helgen närmar sig med stormsteg, och som jag längtar!!

/Bea



Mysigt!!

Nu är hösten här.....vi fick ju ettt snabbesök av vintern direkt efter sommaren då man fick börja skrapa rutorna redan i september!!
Men nu!!!   Det är några plusgrader och regnar och man kan känna höstdoften, myspys!!!

Dags här att sova, har tänkt sova ända fram till träningen 17.30, Ska bli en intressant träning, hade 4 hela 5:or i måndags, kul kul!!
Men vilka ska spela på lördag...... och med vem!???    Spännande spännande!!!
Längtar iallafall!!  Å sen att det blir saftkalas med laget efter matchen gör ju inte att man längtar mindre tills på lördag :P


Oj...hörde just på TV:n att IDOL-Erik blivit dömd för misshandel av en tjej.... är han kapabel till nåt sånt!?
Nåväl.... när jag vaknar ska jag läsa lite mer om det!!

Nu faller mina ögonlock igen.....

//Regina

Over and out, godnatt och sov gott!

Jag har just avnjutit ett par riiiiktigt goda äggmackor och ett glas o´boy! Det satt där det skulle vill jag lova er!

Under kvällen har jag lidit mig igenom en katastrofalt dålig hockeymatch, gått igenom lite plugganteckningar & sett säsongsstarten på Desperates Housewifes! Jag var så flitig och följde hela första & andra säsongen och verkligen ÄLSKADE det. Sen kom tredje säsongen och då bestämde sig Rönnskärs IF för att lägga träningarna de dagar de var hemmafruarnas kväll, i kombination med att videon la av. Taskig tajming?  - Alltid! :P
Jaja, bara gilla läget! NÅNGÅNG ska jag väl kunna följa en serie som jag gillar. Sen att jag måste vänta tills jag är 50 är väl en annan femma..

Näe, nu är ögonlocken på fröken Berg tunga som grytlock, så nu ska jag göra en repa med eltandborsten, kissa foppa en sväng & sedan kraschlanda i sängen och dejta min vän John!

Sweat and sweet dreams!
/B

Jag glömde visst 7 ord!

min nya vinterjacka har kommit! WIIIE!

/Bea

En bild säger mer än 131 ord (för det ÄR faktiskt så många)

Bilden får tala sitt tydliga språk. Jag är så jädra trött att det finns inte. Kanske har liiite att göra med att jag jobbat natt inatt och dessutom haft föreläsningar mellan 8.30-14.30. Men som jag brukar säga; sova får man göra när man blir pensionär!

Tur iallafall att vi hade världens skönste föreläsare idag! Han har babblat på i krångliga termer om sjukt krångliga grejor som agonister, affinitet, omeprazol, ATC-systemet, farmakokinitik och andra sånna där trevligheter! Sen bläddrar föreläsningskillen lite i studiehandledningen (där det står vad vi ska kunna när vi läst kursen) och säger att han har så svårt att veta vad FSR betyder (Förväntade Studie Resultat). Haha! Jaja, allt är ju relativt :P

Hockey ikväll ska bli lovely! Det blir att entra soffan & se den raklång! SUVVE!

/Bea

Somna med the voice!

Natt 1/4 avklarad!
Nu har jag just hämtat kudden från sängen, kände att soffan lockade lite mer idag så nu ska jag lägga mig och somna till the voice!



Grattis btw till Carolina Gynning och Kenny Jönsson som fyller år idag!

//Sweet dreams

Regina

.....

Dumma människor har inga hjärnor. Istället har de grått ludd som av misstag kommit in i huvudet på dem...


/B

Här svänger det!

Har i helgen rest från västerbotten till norrbotten å till västerbotten igen, till norrbotten en gång till och sen tillbaka till västerbotten och nu är jag snart i Ångermanland!
Gårkvällen var helt sjyyyykt bra!!  Lite bilder och sånt kommer senare när jag befinner mig på hemmaplan!

Snart dags för match iallafall...  Gullänget/Kroksta står för motståndet!!  Vi sitter å taggar i bussen genom att se filmen "Livet är en Schlager"   -Helgen har ett tema!!!!  And I love it!!  :)

//Regina



Borde inte Skellefteå Kommun ta efter?

Visserligen går ju sällan våran stackars kommun med vinst, men fatta så najs om detta skulle inträffa!!

Jag skulle då inte gråta i alla fall! ;)

/B

Lördagkväll

Har just kommit hem från fotbollen. Sunnanå vann över Pite i damallsvenskan med 2-1 efter en rätt så tråkig match. Egentligen ska jag väl inte säga nåt då jag dels pysslar med det själv och dels inte har så förbenat mycket att jämföra med då Sunnanås matcher inte ligger top 20 i min sportkalender, men det är bara att inse att damidrott verkligen inte ÄR så publikinriande :P Tjong hit och tjong dit, nån liten delikatess här och där, men mest gråzoon..

Medan Regina äter sjurätters middag, bor på lyxhotell, får se schlagershow, mysa & har det trevligt så ligger jag härhemma i min feta lyxsoffa och har det...kanske inte EXAKT lika bra, men nästan ;)
Är hurvig i kroppen efter matchen och kylan ute, så att bosätta mig under en skön yllefilt känns som ett bra drag.
Det tillsammans med kyckligfilé, potatisgratäng, bearnaisesås & hockey känns ju som en fulländad kväll.

/B

Jag älskar schlager men jag SKÄMS!

Jag har just suttit och sett Idol på tv4play eftersom jag missade gårdagens kvalfinal. Finns många som är bra och min favorit är Tove! Herremin så söt och talangfull tjej.
Men den här Camilla.. VAD FAN HÄNDE? Vad har bruden för jädra bokstavskombination? Visst, hon är schlager personifierad, och sånt gillar ju liksom jag..MEN DET FINNS GRÄNSER!!!! Och aldrig håller tjejen käften heller... Åh, kan bli en jobbig vinter om man ska dras med henne varje fredag.. :/

Näe, tacka vet jag den här bruden.. :)




/Bea

Rätt okej kväll...

trots att vi fick se en förlust, men intensiteten i matchen går inte klaga på inte heller när dom flesta tappar humöret, då blir det en publikmatch..... å det var det, trodde nästan på läktarfight där ett tag :)

Nu väntar snart sängen, ska ju shoppa imorgon....  

Sen var det väldigt viktigt att tjejbilen kom först till korsningen mitt i stan, det var den som gällde va;)
(7 mils samkörning som var rätt trevlig)
Tjejer kan köra bil..... även med 10cm höga klackar!!  :)

Söta drömmar önskar jag er alla, å jag vet redan nu att det inte kommer att vara nåt problem för mig!
It never is!

//Regina


ABF borde börja med Charmkurser!

Varje dag möts man av personer som är direkt olämpliga för sina jobb. Det finns många kategorier att gå in på, men nu syftar jag främst på de serviceinriktade jobben, såsom sånna som jobbar i butik.

Finns det något värre än när man möts av sura och arroganta miner? Dom har näst intill obefintlig utstrålning, och den lilla dom har skriker ”Jag är så jävla bitter och less på mitt jobb att jag hellre tar livet av mig”
För fan! Gör nåt åt saken då! Det är ingen garanti att det här med reinkarnation funkar så att du pånyttföds och får en andra chans!

Näe, tacka vet jag sådana som ser ut att trivas med livet och med sitt jobb (innerst inne kanske dom avskyr det, men det tar dom ut på partnern när dom slutat för dagen, hehe). Det är så fruktansvärt härligt att mötas av ett leende i kassan, och ett rätt och slätt ”hej” följt av ett vänligt ”vill du ha kvittot”. Visserligen vill jag aldrig ha kvittot, men det är ju en annan femma :P Ett sånt bemötande kan liksom värma upp hela mig inombords.

Sen finns de ju gränser. Utan att nämna några namn så finns det en person som jobbar på en butik i stan, vars tanduppsättning man kan räkna utan att ens anstränga sig. Till och med visdomständerna kan man skymta! När man står i kassan vill man nästan backa tre steg så att personen i fråga inte, medvetet eller omedevet, äter upp en av lycka! När man sedan sitter hemma i soffan senare på kvällen är man nästan lite rädd att denne ska sitta fastklamrad i brandstegen utanför vardagsrumsfönstret för att se om man är nöjd med dagens inköp!
Jamena, så långt får det ju inte gå, men ett litet leende kan väl inte vara för mycket begärt!?




Varje morgon har vi en möjlighet att börja om och reparera gårdagens misstag. Tidvattnet spolar varje dag stranden ren på nytt





/Bea

Stackars flicka!

Jag och G satt bara och tittade på varandra när Jihde läst upp vem som skulle lämna idol. Var det hela ett stort skämt eller missförstod Camilla verkligen att hon gått vidare? Skyndade mig hem från jobbet nu på morgonen för att få ett svar, och det var SÅÅÅ det sistnämnda! Herregud ändå så pinsamt! Stackars brud! Men det blev då tv-underhållning iaf! ;)




/Bea

Cravings

Har drömt hela natten om semlor.....  under dom timmar jag såg sventon så hann han väl äta 50 semlor, å varje gång så vattnades det i munnen!

Så om nån vänlig själ vet hur man bakar en semla och mot all förmodan ska göra det idag så vill jag paxa en, fast jag vill inte ha det äckliga kletet aka mandelmassa i...usch!!!

Ha en bra dag iallihop, det ska jag ha, det är ju fredag!!!!!
Kvällen kommer till stor del att bestå av mat ;)
Middag på Blå Ängeln och kvällsfika på Sunes, däremellan ska vi hinna klämma in lite innebandy hade vi tänkt!!

//Regina


Bättre var det förr!

Om man i princip har alla TV-kanaler så tycker man ju att man borde kunna hitta nåt bra att titta på!??
Men nää då!! 

Vad har hänt....förut så var det ju alltid bra serier och program som visades!!
Nu skulle det ha suttit bra med en massa avsnitt av true blood, men det får jag väl se sen nån annan gång!  :)

Vad gör man då om det inte finns nåt att se, -jo, man hyr en film!
Å det var inte vilken film som helst jag hittade, utan denna:


Det var ju några år sedan man såg den, men jag ÄLSKADE Ture Sventon när jag var liten, hoppas bara den är lika bra nu :)
Å det bästa med filmen är att det på baksidan står Speltid: 7 tim 06 min
Kanske dags att trycka play!?

//Regina

Jag vill inte bara vara en pluggis. JAG VILL SE UT SOM EN!


Hela dagen har jag testat, speglat mig & känt mig för, men tror ni jag har blivit så jädra mycket klokare?
Svar: NEJ! haha

Så jag behöver nog er hjälp nu för att få fram vilken jag passar bäst i! Jag är ute efter ett par lite mer nördiga ena (hehe, nu ska jag bli plugghäst PÅ RIKT), och dom får inte påminna förmycket om dom jag redan har.. för.. sånna har jag ju redan.. :P
Jag har en favorit, men den låter jag vara osagd än så länge, så jag inte påverkar er så mycket med min aktoritära stil, haha!

1.2. 3.
4.


Sen ber jag om ursäkt för att dom speglas mycket och för att det ser ut som jag haft sju svåra år.. Men de är inte riktigt sant, för jag har haft 25! :P

Pyss & hej /B

ÄlsklingsBjörn for president! Hahaha!






/Bea

Underbara torsdag!

Har faktiskt haft en helt lovely dag på jobbet med mina bordskompisar Märta och Frida, två supersöta tjejer!
Dagen har gått otroligt fort!
Vi hade även en liten säljtävling, men den vann Märta :(  Hon vann superpriset...... en dricka!!  :)
Men äran väger stort!!    Ny tävling imorgon, men då ska jag vinna! :)

Nu ska jag bege mig mot Drängsmark på kalas, Clas fyller ju 16 år idag!! 
Sen blir det bråttom hem.... ni vet väl alla vad man gör kl åtta!?!?!
Myskväll by my self......LÄNGTAR!!!!!!!

//Regina

Å ni..... imorgon är det fredag!!!!!   ;P


Det är svårt att tro att hon besegrade 1 000 000 andra spermier

"Sen stack vi å........ *tystnad* Vahetere?? Öhhhh... KÖPTE GODIS! Mmmm, hihi!"

HA HA HA HA HA! Hon har det verkligen stökigt på övervåningen den här tjejen!


Sweet

Vet nu hur jädra skönt de är att inte ha nåt jobbigt att göra på dagarna? :P
Idag tillexepel, så kom jag hem från nattjobbet därvid kvart över åtta, sen har jag myst med Foppa, sett tv, slöat, gått en promenad och bara NJUTIT av ledigheten!

Fick förresten mina provbågar idag, och som många av er kanske vet så är jag utrustad med den jädrart största dosen beslutångest som en människa kan ha. Jag velar hit och velar dit och kommer väl aldrig nånsin kunna bestämma mig är jag rädd. Så om jag vågar någon dag kanske jag lägger ut kort här och så får ni, våra 2404 läsare, säga ert! :)

Tjong fjong! /Bea

Hittade ett gammalt godingcollage från förr =)

Sweet!

=)

RSS 2.0