Drömmer mig bort...

till soffan och Idol..... och hockey.
Men nää då, är nu inne på min 15:e arbetstimma idag, 28 minuter kvar tills jag får gå hem, LÄNGTAR!

//Regina

Hemliga Bumbibjörnar!

Lite Bu & Bä till den vuxna personen jag bor med idag!
Bu för att han skulle spela in IDOL åt mig så jag kunde se det när jag kom hem, slår igång inspelningen och ser då att han spelat in Uppdrag granskning.  Tack för den!!!!

Men han ska ha en eloge för att han var gullig och kom hem med en present idag:



Ett chockrosa drag.
Jag funderar om han tycker att jag ska börja fiska lite mer, smart "drag" av honom då att köpa rosa fiskesaker! :)


På tal om bumbibjörnar.....   Har en stor funderation om vem [email protected] är, varje gång jag ska logga in på min mail kommer den alltid upp som förstaval, men icket är det min!
Gissar att nån loggat in på min dator, inget ovanligt med det iofs, men nu är den ju som fast där så jag blir alltid påmind om den....  nyfiken JA!

Ha de gott!!
//R

Så som i himmelen

Idag såg jag Så som i himmelen för åttonde gången. Och den sjukaste av allt - den är lika fin varje gång!

Jag grinar när: Gabriella sjunger sin sång i kyrkan. När Conny skjuter den söta haren. När Daniel frågar Lena hur man vet att man tycker om någon. När Lena säger till Daniel att hennes morfar får åka till skolan och måla dit en till ängel på väggen och så flännar jag såklart som en stucken i slutet också.

Jag ÄR världens blödigaste människa, men den är så fin!




/B

TRO MIG. Jag vet!

Kära Svenne Banan!

Vill först bara säga tack och vad kul att du gillar vår Blogg! -verkligen superkul!!!

Känns ju helt galet att vi i snitt har 199500 läsare varje dag!!!. Vi har verkligen tagit oss in på "bloggerlistan" här i Sverige.

Det har varit sådan hysteri kring vår blogg så att jag har en söndersvarad mobil som inte ens kan frånge sig en tillstymmelse till ljud numera, till och med vibrationen har lagt av! Bea har fått klippa sig och skaffa nya glasögon för att inte bli igenkänd på stan. Regina har fått en ryggskada av att ha alla fans klängande runt halsen. Det har till och med gått så långt att innebandyförbundet beslutat att skjuta upp nästa seriematch då det var sådan Bravibbs-hysteri på läktare förra matchen.

Jag ber verkligen om ursäkt för "Jysk incidenten" Känner nu såhär i efterhand att det kanske var opassande att somna i en av Jysks sängar men jag känner att det här kändiskapet börjar stiga mig åt huvudet! Jag har börjat ta mig friheter som jag inte gjort förut. Förra veckan kom jag på mig själv sittande på en av Coop Byggs visningsex av toaletter doing the "nr two" :O Det känns som att det inte finns någon hejd på detta frosseri av oss "Good Vibes" flickor! Jag har helt enkelt fått en "bloggkolapps" men har till er lättnad sökt hjälp för detta och räknas vara på "bloggfötterna" inom kort =)

Dom nattliga flåssamtalen kan jag dock inte förklara men det kan ha något med min sambo att göra ;)

Mina älskade Bravibbstjejjer <3
Jag ska verkligen bättra mig som "bloggmänniska" men ni måste ha tålamod och ibland stå ut med min munfradga! Men den som väntar på något gott...

/Den mindre aktiva bloggaren på denna populära site.


Working girl!

Livet just nu:
Sova, jobba, äta, kvalitetstid med Alex, träna, sova.
Däremellan finns det inte en sekund över, därav den dåliga uppdateringen.
Men jag tänkte jag skulle passa på att säga God Natt!!

Sleep tight!


//Regina


Because i´m worth it!

Hoppsan. Råkade visst ta en powernap på två timmar idag. MED. Men sinnessjukt skönt var det vill jag lova.
Att kunna slumra i soffan framför tvn en tisdag är vardagslyx i mina ögon ;) Sedan tycker jag även att jag förtjänade det då jag har en halverst sömnlös natt i bagaget, samt att jag råkade putsa alla fönster då jag kom hem från att ha pluggat halva dagen och ätit MASSA mat andra halvan. Jag är helt enkelt ett universalgeni med många strängar på min lyra (Bruzelius & Skärvad, 2004, s. 204).

Känner toktagget inför träningen ikväll. Efter det kollektiva magplasket i söndags så känns det som att det är dags för ALLA att ta i detta och ge jädrat allt för att få det att funka. No more daltande, för nu är det tusan på tiden att alla drar på sig arbetshandskana och vågar ta grovjobbet.

/B

             


Mitt i allt så ska man vara sann.

Fick ett mail idag som värmde mig inombords. Fina, stärkande och omtänksamma ord som gjorde mig både glad och rörd på samma gång. Innehållet i mailet har jag funderat mycket över. Jag har ältat allt om och om igen. Skämts. Gråtit. Skrattat åt det. Idag kände jag mig bara stark när jag tänkte tillbaka. Jag har lärt mig något av detta och går ur det starkare, samt 10 kilo lättare.

Detta är en bra måndag!

/B



Invalid individ.

Veckan erbjuder plugg, plugg och ännu mera plugg. Är inte pepp, men tentan på fredag har jag tänkt greja, så det är bara att bita i det sura äpplet. Det känns i allafall som att vi lagt upp en bra strategi för det här, så jag tror det kommer gå kanoners.

Underbart mysigt höstväder idag. Blir nog ut och springa bort sträckningarna som jag igår ådrog mig i båda (!!) lårmusklerna. Hur fan lyckas man? Är stel som en 80 plussare idag, men man får vara nöjd bara man tar sig ur sängen ;)

Nu är det köttfärsås a'la Bea för hela slanten. Min är nog den bästa i världen när jag tänker efter! :)

Pyss & hej /B

Seriepremiär!

Imorgon är det ÄNTLIGEN dags!!


Fredag och spöknatt igår, har fruktansvärt ont i halsen efter mina panikattacker igår, men kul var det, mindre kul var det dock idag eftersom vi inte fick många timmars sömn, men dom har jag försökt ta igen nu efter en tupplur i soffan.

Nu väntar IDOL, 90210, The Vampire Diaries och One tree hill!!
Lördagkvällar is the shit!!

Synes på Edda imorgon kl 11.00!


//Regina

LugnaLördag

Vi överlevde spöknatten, trots några toppar av extrem rädsla ;) Vi hade det riktigt mysigt där ute i urskogen, men kan man ha annat med så mysiga brudar i sitt sällskap?

Denna lördagkväll och natt ska ägnas åt jobb. Hade hemsk gärna sovit hemma i min egna säng inatt. Eller sova överhuvudtaget, men det antar jag att man får göra när man blir pensionär..

Ha en mys kväll alla! /B


=D

Trots en minst sagt känslosam dag på skolan (grina inför delar av din klass, check!) så håller jag nu på att svira om och göra mig redo för den årliga skräcknatten. Igår fick jag beskedet att jag var tvungen att jobba och skulle därför till min STORA besvikelse missa årets happening i dom skellefteåanska skogarna, men planerna ändrades och JAG KAN VARA MED! Wihiii!

Man blir som barn på nytt. Vi ska se skräckis, äta godis, leka mörkerkurra och kolla in spökhus.

Är du inte snäll så hemsöker jag dig i dina drömmar inatt! ;)

Puss och hej! /B


Vad gör jag vaken nu?

Det kan man ju fundera på!!
Nån som har nåt tips på hur man kan somna??
Har aldrig någonsin haft problem med att sova, hellre tvärt om :)
Eller kommer sånt smygande med åldern? min värsta mardröm är att bli som alla mammor, pappor, mor och farföräldrar som stiger upp kl fem, sex på morgonen en ledig dag bara för att...huvva!!!
Sov bara sov, det är ju det bästa man kan göra.

Men eftersom jag är en tjurskalle så ligger jag kvar i sängen och ser Den lilla sjöjungfrun, sjukt spännande, men i gott hopp om att snart somna.

Får förresten Sushi hemkört till dörren till lunch, å förresten 2:  Bea kan följa me ikväll!!

//R

Sweet lord!

Jag har helg.... ÄNTLIGEN!
Min kära nattvecka är över för denna gång.
Vet ni vad som är bland det bästa med att jobba natt?
Jag får vara hur skabbig som helst :) 
Jamena vem skulle inte vilja åka till jobbet i mjukisdress, osminkad och med foppatofflor på fötterna?
Aj love!!
(Måste dock påpeka att jag inte träffar en enda människa under mitt arbetspass)

Men på måndag är vi tillbaka till dagvecka igen, då man måste stiga upp 05.45 för att hinna duscha och göra sig klar innan man börjar 08.00!
(Och nej,  -Kommer aldrig att kunna slå Beas duschrekord)
-Fast gumman, jag är mäkta imponerad! :)


Nu närmast väntar IDOL och några timmars sömn innan det är dags för den årliga spökkvällen, längtar i sinne, synd bara att Bea vart tvungen att jobba och att Challan inte heller kunde följa, men men, vi är 7 andra tappra tjejer, så jag tror på en kanonkväll!!
Peace out!

Gundes duschrekord

Ikväll har jag försökt slå Gundes duschrekord.

Reglerna är följande:
- Du måste in på toan MED kläder
- klä av dig
- duscha
- schamponera håret
- skölja ur
- torka dej
- klä på dig byxor, tröja, underkläder OCH sockar (VIKTIGT) 
- kamma håret!
När du kommer ut från toan stoppas tiden, och då måste du ha det fetaste leendet ever, för det har Gunde.

Gundes rekord ligger på 00.01.23.
Och hur gick det för mig undrar ni kanske då?

När jag kom ur i hallen stod klockan på.. 00.01.19. WIIIIHII! I DID IT! :) Fyyyra sekunder, underbart är..skönt!
Nu kan vinnarskallen Berg sova sjukt gott! ;)

Puss & Heeej /B


Ni kanske undrar var hon håller hus?

TRO OSS. Det gör vi med!!

Mitt i allt undrande och letande efter denna tredje bloggartjej, så fick jag ett mail av en trogen läsare

"Bästa Bravibbs-brudar!
Ni är grymma. Jag läser eran blogg dagligen, och älskar verkligen det jag läser. Jag har dock en lite underlig sak som jag vill ta upp mer er. Den trejde tredjedelen av er, Challan - jag mötte henne på Jysk häromdagen i ett tämligen förrvirrat tillstånd. Hon pratade om bubblor och morahästar och gav ett rikitgt oadekvat intryck. Jag hann knappt blinka innan eran vän föll ner i nåt sorts komatillstånd i en av butikens sängar. Hon blev alldelens vit i ansiket, var helt okontakbar och hade spott i mungiporna. Vad har hon för fel egentligen? Jag bifogar en bild.
                                                                                                                         /Svenne


 
Kära vän! Vi börjar på RIKT vara orolig nu. All frånvaro härifrån. Alla underliga nattliga samtal du ring till oss och bara flåsat. Vad har hänt med dig? Vad gör du nu för tiden? Vad jobbar du med? Bor du kvar i samma tvåa?
Vad har du för syndrom? :)

/De två aktiva bloggarna på denna populära site.


Thankgoodit'sthursday

Drömde innebandydrömmar inatt. Vi hade match mot K4 och vann med 18-2. Jag hade en gedigen poängskörd och blev matcherns lirare. Nästkommade dag kunde jag läsa i Norran att Skellefteå IB tydligen var intresserade av mig. Deras tränare har uttalat sig nåt i stil med "Hon har en given plats i våran trupp om hon vill. OM hennes kropp håller". Haha. På nåt sätt var det ändå skönt att vakna. Jag fick min lilla självförtroendeboost, och så fick jag till min stora lycka vara kvar i de bästa laget som finns! ;)

Idol sög balle idag. Vad har hänt? Tur ändå att Favvo-Linda håller måttet. AIK håller också måttet idag. Det var på tiden.

Sov gott! /B

Berg is the word!

Carina Berg. Vilken jädra gudinna! Jag skulle kunna skriva en tio sidor lång kärleksförklaring till den tjejen för hon är helt jäkla underbar! Och Gunde. Snacka om en lirare! Här har vi killen som aldrig viker ner sig. Jamena, åka sex mil med skit fulla brallorna säger en hel del! Sorry Idol, men dessa två stjärnor har verkligen förgyllt min tv-kväll. Kan knappt BERGa mig till nästa onsdag!



/B

Wake me up when september ends..

Jag instämmer med föregående talare. Hösttröttheten har fattat ett kraftfullt grepp runt mig och vägrar släppa! Blir lite mörkrädd (i dubbel bemärkelse) då jag inser att man dessutom har en lång, mörk, kall (fast himla mysig) vinter framför sig. Jag vet hur svårt det är att få sig upp dessa mörka mornar, så när man redan nu börjat klaga så kan jag inte annat än bäva vintermörkret..

Fick ett samtal som får magen att knyta sig nyss, men blev lite lugnad då jag hörde hur läget låg till. Tankarna går till er och jag hoppas allt går bra!

Nu ska jag vila mig igenom Bygglov hade jag tänk. Om jag kan. SnickarMatte är ju typ behållningen mellan 17.00-17.55.

Ps: Visst pratar man danska på seychellerna? hehe!

/B


Tröttare än tröttast!

Skulle kunna skriva en hel uppsats om hur trött jag är , men vi lämnar den tråkiga biten.
Onsdag idag, halva veckan bortgjord och snart är det helg igen, å det är inte vilken helg som helst!
På fredagkväll har vi den årliga skräcknatten, får se om jag håller mig från att gråta av rädsla iår!?
Sen så har vi ju även seriepremiär på söndag, ÄLSKAR att säsongen är igång! :)

Så nu tycker jag bara att dagarna  ska gå liiiite fortare så det blir fredag :)

Nu ska jag sova vidare iallafall, vet inte om det kommer att göra mig ännu tröttare dock!?

//R





TurTisdag

Velandet har nått sitt slut. Jag har bestämt mig. Det blir en röd jacka! Dock så fanns de inga kvar i stan, men jag hade turen att hitta en på nätet, så den är i skrivande stund på väg hem till MIN brevlåda (dessutom 200 spänn billigare än i schtan. Svar ja, tvåhundra bananer är livsavgörande för en fattig student)
Jag kan bara inte förstå varför jag utrustats med den största beslutsångesten ever. Varför ska det vara så omständigt att bestämma sig? Jag får väl skylla på mitt stjärntecken. Det funkar alltid. :P

Redovisning i morgon. Aldrig kul, men prata är jag bra på, så nog lär vi fördriva en halvtimma eller så.

Nu blir det grekiska biffar för hela slanten. HusmorsBea in the house!

/B

Ps: Det dimper just ner ett rabattblad från Intersport. 200 kr rabatt på jackan. Tur den inte fanns i rätt färg då :P
/GirigBea

A trip down memory lane










Mysmåndag



Måndagsångesten är ickeexisterande idag. Kanske för att jag för en gångs skull skaffat mig självdiciplin, och så är det ju sol ute också ;)

Tog en liten sovmorgon i morse, och sedan gjorde jag klart mitt förbättringsarbete som bara behövde finputsas lite, och nu har jag intagit soffläge och ska se andra ansnittet av "lite sällskap" med felip och fridrik (som jag har börjat kalla dem). Så jädra pinsamt & roligt program, hahaha!

Ha en bra dag alla därute som måste slita för sitt levebröd idag :P
/B

Söndag!

Idag är det den stora valdagen, har givetvis varit och röstat, röstade enl följande:

*Socialdemokraterna
*Vänstern
*Vänstern

Nu sitter jag framför valvakan, rätt spännanade ändå, även om jag faktiskt inte fattar nåt, har inget intresse överhuvudtaget av politik, men man kan ju hoppas att vi bli av med Alliansen även om allt talar emot.

En fundering av en okunnig tjej:

Enligt valundersökningar så skulle sossarna få 30% och moderaterna 29%  Men ändå skulle alliansen vinna, men det är väl orättvist att dom är 4 partier i det blocket medans det röd-gröna bara är tre!????!
Socialdemokraterna vinner ju ändå omröstningen, då borde väl dom få regera?


Ska fortsätta valvakan iklädd mjukisdress och vräka ett Buremål..... söndagar kan va bra trots allt!  :)

//Regina

Lirarn



småproblematiskt att höra vad han säger, heh

/B

slapparsöndag



idolmys för hela slanten denna val-söndag.
jag är en gris och jag hade svinigt kul igår.

puss

Pink Ladies pledge!

The Pink Ladies Pledge is to act cool, to look cool and to be cool, till death do us part, Think Pink!

(Grease 2)

Fredagstipset: Googla er själv!

Jag vet inte om man ska ta det som att man har jävligt lite att göra, eller helt enkelt bara har lite udda intressen, men jag brukar då och då googla på mitt namn för att se om det kommit upp något nytt och häftigt.
När jag googlade på Beatrice Berg var den första bilden som kom upp denna:



Nej, det var inte särskilt jag.

Jag fortsatte sedan min googlesökning med "Regina Berglund". Detta var den första sökträffen:



Jag vet inte, men det känns som det säger en hel del om våran relation :P

Fortsättningsvis gjorda jag diverse intressanta sökningar. Har googlat på typ alla jag känner, här kommer ett urval:

Sarah: 

(Bara jag som tycker att hon är lik bråkstaken Mattis i Madicken. Men hon är snäll. På rikt)

Louice:

(Ung, söt och oskuldsfull)

Challan:

(den konstnärliga åderpålen i challan)

Maria Johansson:

(inte så jättelikt..)

Jennie:

(aningens svullna lymfkörtlar Jennie!!)

Sanna HP:

(typiskt sanna)

Rebban:

(nytt matchställ tror jag på!)

Emma Stenman:

(När jag började fundera över vem som var Ulven, så kom jag på.. Jag hade ju gjort en felaktig sökning..)

Ulven:

(.....?)

Det är så krövla bökigt att ladda upp bilder, så nu ger jag upp. Men som sagt - Googla erat namn, det är really funny en fredagkväll när man varit uppe sen 04.40!

Puss/B

Älska O'hoy!

Min nya last i livet - hard topping! Den stelnar på glassen och jag skulle kunna leva på den. Den finns både i choklad och lakrits och jag är rädd att jag älskar båda lika mycket!!



/B

Retro!

Eftersom övervåningen är fylld av 10 killar som har tagit de två normala TVapparaterna vi äger för att ha en turnering av NHL 11 så får jag snällt dra fram soffan två meter för att överhuvudtaget se nåt på våran gamla 28"!
Hahaha, once you go big u never go back!!

Men jag ser ändå det mysiga i det,, lägg till Sushi och chirredirre på det så blir nog kvällen ganska bra ändå.
Nu närmast väntar IDOL.....

 

Myspys på er!!
//R


Krutgumma

En av köerna till kassan på ica torget blockerades idag av en rollator, och vid sidan om, vid tidningsstället, stod en gumma och bläddrade hej vilt i tidningarna. Jag frågade lite gulligt om hon stod i kön, varpå hon tittar på mig och börjar asgarva. Jag hann tänka att jag fått en vårta mitt i pannan som såg extremt rolig ut, men sedan klämmer hon fram;
- Näedå, gå före du. Jag har fullt schå med att försöka komma ihåg om jag läst den här tidningen eller inte, säger hon och vänder och vrider på senaste Se och hör.
- Näe, det är inte alltid så lätt, säger jag fnissande och smiter förbi rollatorn
- Äh, jag skyller på att jag är 93 år. Då får man glömma vilka tidningar man läst, förbaskade minne, säger hon och skrattar vidare.

Så glad, mysig och pigg vill jag också vara när jag är 93 bast! Lätt den coolaste tanten jag träffat!

/B

Jag har tagit begreppet "uppe med tuppen" till nya höjder!

Jag upplever just nu världens lägsta dag - Långfredag. Och det är inte ens påsk! :)
Väckaren ringde 4.40 i morse och då var det bara att dra på sig fredagssmilet och he på sig kläderna och dra sig mot Umeå. Hade lovat pappa att jag skulle hämta honom där i morse, och man är ju en lydig och snäll dotter så ;)

Klockan nio i morse, när jag i vanliga fall inte ens lyckats få arslet ur sängen, hade jag alltså varit tur och retur till Umeå. Har sedan hunnit dola på med diverse ärenden, ätit lunch hos pappsen, städa undan lite härhemma, samt vila i en timma drygt. Och klockan är bara kvart i tre nu. GILLA!

Ser fram emot en supermysig kväll i kväll. Ska försöka ragga rätt på O'hoys hardtopping med lakritssmak. Har snart förätit mig på den med chokladsmak, då det är dags för något nytt nu :P

Ha en underbar fredag alla!
Puss /B

Helt normalt!

Har ikväll känt mig som en blottare, eller hur jag tror att en blottare måste känna sig :)
Kära syster var hemma med Alex medans det var träning, när jag sen kom hem så duschade jag, satt sedan på mig morgonrocken, då vill ju givetvis syster ha skjuts hem, så jag tänker va fan, det är ju mörkt, ingen kommer att se mig, så jag satt på mig skor och gick ut till bilen, på vägen hem så börjar jag tänka -Va fan gör jag om bilen strejkar?  Soppatorsk?  Krock?   Jag sitter ju i bilen med endast skor och morgonrock, INGET annat :)
Hur skulle jag förklara det?   Folk skulle nog tro att några får har rymt från hagen!
MEN jag klarade mig hela vägen hem -Tack o lov!  :)

Fredag imorgon, ska inte göra något annat än sova, eller jo, blir nog att se ett eller flera av mina favvoserier som alla haft säsongspremiär i veckan, måste bara få min lilla lapp att börja fungera, just nu är det stationär som gäller, gillas inte!!

Jo... på lördag är det Pink Ladieskväll igen, 4 år sen sist!!

 

Kommer att bli hur kul som helst! :)

Natti natti!

//R

Speedad!

Fullt ös har det minsann varit idag. Efter en natts jobb med sådär sömn väntade en hel dags föreläsningar om ledarskap och konflikthantering. Och vad har jag lär mig av det då? Jo, jag ska inte bli chef :P

Hann just så pass hem och snöra i mig lite risgrynsgröt innan det vankades träning och NU sitter jag här i soffan och njuter av lite glass & idol. Inväntar bara vänsterkroken av tröttheten som ska nocka mig mitt mellan öga. Kan visserligen behöva den snart, då jag ska upp halv fem (!!!!) imorgonbitti för att köra till Umeå och hämta hem min kära pappa.

Känns sjukt härligt att det är HELG för min del i varje fall & imorgon ser jag fram emot en riktigt skön kväll med mjukisar i soffan, chirredirre och en bra film :)

Pyss/B

Vissa sportar, andra inte.

Studentsportardag står det på schemat, vilket jag hade tänkt fira med en löprunda, men då jag är för söt för den här sortens skitväder så har jag lagt löprundan på framtiden. Blir det uppehåll ikväll så ska jag överväga saken noga igen.

Har suttit och nästan skrivit klart mitt förbättringsarbete nu. Jag tycker sånt där är skitkul - att hitta nya sätt som gör att man mår bättre eller når sina mål. Är riktigt nöjd över resultatet i varje fall, så nu hoppas jag bara att jag kommer att fortsätta på de sätt som jag inlett detta på! :)

Nu står skurmoppen och glor på mig, så de är lika bra att ta tag i det. Tjohej så kul!



/B


Rätt intetsägande tisdag

Idag har jag & Melissa (Horn, reds anm) städat & fejat och faktiskt lycktas få lägenheten i glänsande fint skick. Älskar när det är rent fint och snyggt hemma, så mitt förbättringsarbete går ju riktigt jädra suveränt om jag får säga det själv! :) 

Det enda minuset med dagen so far är att innebandyns baksida visat sig allt mer (eller så är det ålderns baksida, men jag tror mer på det förstnämda, hehe). Mitt högerknä har fått nåt sorts psykbryt igen. När jag vaknade efter att ha powernapat efter jobbet, så kunde jag inte räta ut det ens. Det smärtade som fan bakom knäet, i senorna. Sedan klickade det till och så kändes det inte ett dugg längre. Menisken lever nog loppan igen skulle jag tro, och mina fötter ser ut som myrstackar med ben kors och tvärs där dom inte ska vara. Dags att boka tid för justering. Igen :(

Pyss & hej! /B




Linda-Hammar-tummen-upp för att dammsuga



Lika bra att göra bort skiten då det fortfarande är måndag ;)

/B

Nyfrissad





Känns som alla jag känner har varit till frissan idag. Nu överdrev jag, men jag antar att jag gjorde det minst drastiska i varje fall :P Modiga Anna blev brunett, och hur snyggt blev det inte!? :) Men jag lär inte våga bli brunett igen. Det kändes nog drastiskt att ta bort några centimeter.

/B

Söndagsordbajs

Haha, näe, glöm! Jag har inte tänkt skriva om innebandy, trots att vi haft cup hela helgen, för vet ni vad? Vi sög ganska balle i helgen! Men som sagt, inget mer snack om saken förutom att jag trodde att Regina skämtade när jag ringde och pratade med henne om hur finalen gått..

Kvällen har spenderats på jobbet. Har fått utökning av min tjänst och tackar inte nej till några extra kronor i min stackars studentplånbok. Det finns så mycket jag vill göra och så mycket jag vill ha, så om ni känner att ni har mycket pengar över så tveka inte att sätta in dem på mitt konto! :)

Dagens lättnad: Pappa är vid gott mod. Lite ont i huvudet, men mår bra.
Dagens roligaste: Lasse Brandeby som polischef i Irene Huss. Småsvårt att inte skratta då man såg honom som Rena rama rolf för nån timma sen.
Dagens finaste: Ord som värmde.
Dagens godaste: Tre kilo vaniljglass med hard topping som jag tryckte efter jobbet. SJUKLIGT gott.
Dagens "se fram emot": Morgondagens klipptid! WIIIE!

Puss och hej /B

tur i oturen.

Fick ett samtal av älskade pappa igår och hann direkt få hjärtat i halsgropen och en fet klump i magen då han berättar att hans bil totalkvaddats utanför umeå. Vägverket hade glömt (hur fan man nu kan göra det) att spärra av vägen på en vägarbetssträcka utanför umeå och i mörker och dimma rammade pappa in en en cementbro som stack upp mitt i vägen. Men trots att bilen var demolerad så klarade sig pappa så gott som oskadd. "Jag är bara lite ful i ansiktet efter att airbagen utlöste eftersom det sprutade plast från ratten, men jag var ju ful i ansiktet redan sen förr, så det gör ingen skillnad". Han har då humor i varje fall :P

Ända sen mamma gick bort så har jag nån sorts panik över att det ska hända någon i min närhet saker. Om exempelvis pappa ringer på konstiga tider så tror jag direkt att det hänt något. Jag är så rädd om honom! Det kanske låter löjligt. "Klipp navelsträngen" kanske du tänker, men känslan är jättesvår att komma över. Jag är bara så himla rädd att förlora någon igen. .

Puss /B




You are my sweetest downfall!

Typ 1 minut från seger ikväll så nu gäller vinst imorgon för att säkra finalplatsen, gärna en stor stor STOR sådan!

Sov gott alla glutters!

//R


Vinnarskalle

om lite drygt två timmar är det tekning på eddahallens matta. Första träningsmatchen för denna säsong och jag måste erkänna att jag är lite smånervös. Och inte gör det saken bättre av att jag lämnat min trygga tillvaro i backstaben bakom mig, för att ägna mig åt some kind of center/forward-roll ikväll. Håll tummen vänner!

Har just lidit/skrattat/skämts mig igenom första avsnittet av kungarna i tylösand. Jag som tyckte bigbrother var utelämnande men tji fick jag! :P Men nog kommer jag följa den där smörjan nog & tycka synd om de stackars ungdomarna som aldrig nånsin kommer att få en arbetsgivare att anställa dem, hehe!

Puss & hej! /B





Skellefteå IBK

Imorgon börjar IntersportCup på Eddahallen, stället där vi garanterat kommer att spendera hela helgen.
Låter kanske lite torftigt för en del, men såna här helger är så härliga, man får spela innebandy, dessutom med världens bästa lag, sitta så att man får sittsår av att se alla andra 708 matcher som spelas, gå på starre å köpa en korv och helt enkelt bara umgås med goa vänner!  Kvalitetstid! :)

Så nu ska jag ta och krypa ner i sängen för att ladda batterierna inför morgondagens match mot IBS!!




"-Stämningen är hög nere på stan
Vi har suttit och laddat hela dan
De svartröda halsdukarna är med
Flaggan ligger på stolen bredvid


Är det fotboll ikväll? Nej!
Bandy då? Nej för fan!
Ska vi gå på Station? Nej!
Det är derby ikväll och alla vet vars



Åh IBK Skellefteå IBK
Mitt hjärta klappar för
SKELLEFTEÅ
Åh IBK Skellefteå IBK
Är det enda laget som
Jag hejar på!!!


Spänningen stiger för varje sekund
Jag känner mig allting annat än lugn
Vi närmar oss Edda med raska kliv
Ikväll ska vi föra ett jävla liv


Är det fotboll ikväll? Nej!
Bandy då? Nej för fan!
Ska vi gå på Station? Nej!
Det är derby ikväll och alla vet vars

Åh IBK Skellefteå IBK
Mitt hjärta klappar för
SKELLEFTEÅ
Åh IBK Skellefteå IBK
Är det enda laget som
Jag hejar på!!!

S-K-E-L-L-E-F-T-E-Å let´s go
S-K-E-L-L-E-F-T-E-Å let´s go
S-K-E-L-L-E-F-T-E-Å let´s go
S-K-E-L-L-E-F-T-E-Å let´s go
"


//Regina


Till dig.

Jag tror inte att det har gått en dag sedan den där dagen som du inte ha varit i mina tankar på ett eller annat sätt. Ibland vill jag bara spola tillbaka tiden då du fanns där för mig och gjorde mig stark när jag var svag, sa åt mig att trampa hårdare i uppförbackarna och njuta när det gick bra. Men sakta sakta släppte du min hand och vände dig om och gick. Det går inte med ord beskriva hur tacksam jag är för allt du gjorde för mig och det går inte med ord beskriva hur mycket jag saknar det.

På något sätt känns det ändå som att jag vet. Det var aldrig meningen. Hur mycket jag än hoppas att saker vore annorlunda så hade det i slutändan inte förändrat någonting. Det var aldrig meningen att vi skulle följas åt i livet.

Men somliga ljus brinner aldrig ut. Jag saknar dig!   



/B

Pain-in-the-ass-dag

Om vi säger att mitt jobb går underbart bra att kombinera med studier och träningar och allt vad jag nu håller på med i 95% av fallen, så hörde nog denna dag till dom där små små 5 % då man undrar vad fan man gett sig in på.

Fick sova på sin höjd 1½ h i natt och sedan vankades föreläsningar till 16.30. Gudskelov blev det bara till 15.40.
Sedan hem och äta och röja undan lite och sen iväg på träning. Så nu har jag äntligen landat nyduschad och redo för HELG! Och det är jag värd som Sarah skulle ha sagt *internskämt*. Jag kunde inte ha hållit med mer just nu.


Puss & hej på er! /B


IDOL

Vet ni vad?!!!  
Den 12/11 ska vi till Luleå och se den delfinalen av IDOL....  å givetvis är det första parkett som gäller!!
Å jaaaa....  det längtas massor!!


//R


Dags att nollställa!

Ibland känns det ganska tungt, just nu är inget undantag, känns som att jag skulle vilja skita i allt, men det har jag heller inte hjärta att göra,  blir bara så less när man lägger ner timtal på att få allt att bli så bra som möjligt, för alla, men ändå är det alltid nåt, kräver absolut inte att folk ska behöva vara tacksamma för det man gör, men iallfall inte otacksamma! 


....Äsch...bägaren har bara fyllts på sakta sakta sakta och nu rann den bara över, hoppas att nattens sömn tömmer den så att jag kan nollställa och börja om på nytt imorgon igen!
Har bara en tendens att grunna på sånt här i evigheter.......

//R


NÄSBLOD!!

Idag är det näsblodsvarning kan jag säga. Älskade IDOL börjar idag, och vad gör råsnygga skellefteå IBK då - Jo, tränar! Men hellsike så welltrained vi blir då!



Puss / B

Dagens goda gärning!

Hittade idag en mobiltelefon, ringde upp senast ringda nummer, kom till ägarens son, fick då ett hemnummer till ägaren, men där var det inget svar så vi letade upp vars personen bodde, körde till Tenorvägen och lämnade tillbaka telefonen.
Känns faktiskt ganska bra, tänk själv hur glad man skulle bli om någon gjorde detsamma om man skulle tappa sin!?


Snart dags för träning och jag längtar..... Cup i helgen dessutom, det var ett tag sen sist man spelade match!


//R

Trippelkrock!

Imorgon börjar Idol!!!   Wieee......
Samtidigt är det dock fotboll OCH träning, kan man dela sig i tre??

//R


Marknadsföring!

Marknadsföring för Dummies!
Men rätt kul!

Du är tjej och ser en snygg kille på en fest.
Du går fram till honom och säger: "Jag är fantastisk i sängen".
Det är direkt marknadsföring.


Du är på fest med massa kompisar och ser en snygg kille.
En av dina kompisar går fram till honom, pekar på dig och säger: "Hon är fantastisk i sängen".
Det är annonsering.


Du ser en snygg kille på ett party.
Du går fram till honom, får hans telefonnummer.
Nästa dag ringer du och säger: "Hej, jag är fantastisk i sängen".
Det är telefonförsäljning.


Du ser en kille på en fest, slätar till klänningen.
Du går fram till honom, häller upp en drink åt honom.
Frågar: "Får jag?" Lutar dig fram, låter dina bröst nudda hans arm, rättar till hans slips och säger:
"Bara så du vet, jag är fantastisk i sängen".
Det är PR (Public Relations).


Du är på en fest, ser en snygg kille.
Han kommer fram till dig och säger: "Jag har hört att du är fantastisk i sängen."
Det är tecken på ett starkt varumärke. (Brand Recognition)


Du är på en fest och ser en snygg kille.
Han gillar dig men du övertygar honom att gå hem med din kompis istället.
Det är representation.
Din kompis kan inte tillfredsställa honom så hon ringer dig.
Det är teknisk support.


En kille kommer in på en fest.
Han blickar ut över rummet.
Inser att han vill ha alla brudar, så han ställer sig på bordet och
skriker: "Jag är fantastisk i sängen!!!"
Det är spam.

PS:

Pappa klarar av att läsa SMS idag med.
Jag sa åt honom idag att jag skulle trilla av pinn om han även svarade på dem, då sa han "jamen, he ta vi hösten 2015!", hahaha! DS.

/B

Måndag.

Så hade man gjort bort det mesta av måndagen, vilket innebär att det bara är 4 dar kvar till helg. GILLA :) Jag har fått många saker uträttade idag & dessutom fyndat världens snyggaste leggins för 50 spänn. Tack.
Snart väntar en myspromis med massa tjatter i det fina höstvädret. Jag är så lycklig! ♥



Puss / B

Jag är en gruvarbetare.

Och nej, jag är inte anställd av boliden eller något sånt. Jag bara gruvar mig för att arbeta. Imorgon är det nämligen dags att sätta igång med arbetet i yrkes - och arbetsrätt. Det känns riktigt jädra tråkigt måste jag erkänna och därför känns det även motigt att göra grejen. Men det blir nog bra. Tillslut. Hoppas jag..
Jag ska försöka sluta gruva mig för saker jag inte kan påverka. Vissa saker är bara att accepetara helt enkelt.


Min söta pappa ringde och bjöd oss på fika idag så vi var dit och åt supersmarriga mackor och bullar. Jag fick även rycka in och hjälpa honom med hans mobil. Han har köpt en ny, såndär pensionärsmobil, med kanske världshistoriens lättaste menyer. Jag har därför under nån timmas tid tränat honom i det här med sms, och nu kan han, håll i hatten, LÄSA sms iallafall. Jag skickade ett för ett tag sedan, och bad honom ringa upp om han kunde läsa det (för att lära honom svara på dom är mission impossible), och tro det eller ej - han ringde upp!
Det går trots allt att lära gamla hundar sitta. Men nästa vecka har han glömt!! :P

Nu blir det buremål & sju kilo smältost. Ja, tack!

/B


Remember me, and all we used to be!



Ännu en dag till ända, å dagens stora händelse var namncermemonin för Söt-Maja där en stolt gudmor vid namn Regina deltog, läste även en dikt, fast att göra sådana saker är inte bra för hjärtat, det var samma sak när jag skulle sjunga på Mange & Ninas bröllop.... hjärtklappning plus att jag blir pionröd i ansiktet, det låter väl som den perfekta talaren!?  :)
Men men, vi lämnar det där....


Föräldrarma Hartelius kan vara mäkta stolta över sina Hallon, vilka tokgoa tjejer!



Här kommer dikten btw:

Att få ett litet gudbarn
är en gåva och en ära
- att man är så betrodd
att stå ett liv så nära.

Man länkas till varandra
med ett gudomligt band.
Så själsligt är man nära
fast man bara ses ibland.

Ett gudbarns liv man följer
av omtänksamma skäl.
För man har fått till uppgift
att se till barnets väl.

Och även i det tysta
finns detta alltid kvar
- att man känner något särskilt
för det gudbarn som man har.



Nu ikväll har jag haft myskväll här hemma med Alex, fast han somnade iofs vid sju, så jag har myskväll med mig själv och google, men som jag fick lära mig utomlands, FUCK GOOGLE, ask someone else :) (för det funkar inte att fråga mig)

Har försökt hitta namnet på ett underhållningsprogram jag såg när jag var liten,  tror det gick på SVT, nåt sorts tävlingsprogram (studio)  kattis ahlström som programledare, dessutom så var det gröna grodor som dök upp i tv-rutan lite här och var med jämna mellanrum, så skulle vi hemma i tv-soffan räkna som och sen ringa in och vara med å tävla.
Nån som känner igen nåt av det, allt är som sagt bara vad jag tror, det enda jag är säker på är grodorna :)
Snälla hjälp mig, har försökt allt!!

Nu tror jag att sängen väntar.....  den är efterlängtad!

//R



 


Äntligen!!

Älskar risifruttireklamen med magnus samuelsson, men ÄNTLIGEN har dom tagit sina reklamfilmer till högre höjder. Ja, till och med dom högsta höjderna!

Anledningen stavas: PETER FORSBERG!



/B

I got my first real diarrédream

Känsliga läsare undanbedes härmed från att fortsätta läsa!!

Det här med drömmar har alltid varit min starka sida. Jag drömmer mycket och konstigt och nattens drömmar tog tammetusan priset.

Inatt reste jag, Huss, två av hans kompisar (som jag av sekretessjäl väljer att inte namnge, haha) och en helt okänd kille till Kroatien. Vädret var världelöst dåligt hela veckan, hotellet vi bodde på hade inte pool, frukosten bestod av en husmans med ost och havet hittade vi aldrig. Drömmen nådde sin kulm när jag ligger i en dubbelsäng och sover. Bredvid mig ligger Huss. Mitt i natten kommer en av Huss kompisar in och lägger sig mitt i mellan oss. Jag tittar på honom och frågar varför han ska ligga där, varpå han förklarar att det är för att han varit på toan säkert sex gånger i timmen hela natten. Jag undrar ju givetvis varför och han berättar då att han har så förskräcklig diarré. (Jag vet att du som är känslig har fortsatt läsa för att du är så förgrönat nyfiken. Skyll dig själv!! :P )
Han hann just berätta detta klart då han bajsar ner hela sängen, får panik och försöker torka upp det med Huss badshorts. Mitt i allt detta kaos vaknar jag upp ur min dröm och inser att det är Mr Forsberg som just brännt av världshistoriens äckligaste fis typ rakt i min fejja!

Jahapp, nån som kan drömtydning? ;)

/B


Aptrött.

Jag har märkt hur dagens ungdom snör in ett ap- före varje verb. Det ska jag också börja med. Jamena, jag har ju ändå minst 4 år kvar innan jag måste sluta med det. Men nu var det inte det jag skulle prata om, utan om hur aptrött jag faktiskt är. Jag är sjukligt aptrött! Funderar strakt på att entra sängen nu och ligga och slöse lite tv & peppa inför morgondagens sovmorgon. Mmm.. Det ordet rullar så bra på min tunga. Soooovmorgon!

Imorgon väntar en, vad jag tror kommer bli, en supertrevlig dag & kväll! Och det bästa av allt - det är bara fredag imorgon!

Tack och gonatt! /B




Det bästa med den här dagen..

..var när jag kom hem från skolan, skitnöjd över att ha helg, med det där enorma sötsuget i magen, varpå jag öppnade kylskåpet och hittade en kladdkaka jag glömt bort att jag hade. När jag glufsade i mig den ringde telefonen och jag fick veta att kvällens träning var inställd.

JAG KÄNNER LYCKA! :P



/B

Varje dag lär man sig något nytt..

Idag har jag lärt mig (eller iallafall fått berättat för mig) om hur verksamhetsplaneringar, hälsoprioriteringar och hälsoekonomi funkar. Jag har även lärt mig att Kent inte sjunger "Snälla tjejer" i refrängen på "Skisser för sommaren"...



Nu har jag HELG!
Svar JA! Det känns huuuur jädra skönt som helst! ;)

/B

Tycker synd om mig själv....

...faktiskt!!

Ligger i soffan med mjukisdressen, tjocksockar och dubbla täcken, men tror ni det hjälper? 
Nää då, frossan är total.
Har drabbats av det som alla verkar ha, surjävlasathelvetesförkylning!!
Inte okej, inte alls okej!!!

Men jag får se det från den positiva sidan, nu kan man bara ligga å bli uppassad :)
-Kan jag få lite varm choklad?  -Kan du bädda om mig? -En macka skulle va gott! _Kan du fluffa till min kudde?
Skulle va guld värt, men vänta nu.... nää, är ju själv hemma, så keep dreaming regina!


Måste bara avsluta med en sak från världens mest ekonomiska/omtänksamma 5-åring:

Vi är ute och cyklar i afton och jag ser att cykeln börjar vara lite liten för Alex, så jag säger -Du kanske ska ta och önska dig en cykel av tomten?

-Ja mamma, säger Alex, -Vilken jättebra idé, då slipper ni ju betala den, en cykel är ju fatiskt ganska dyr, då kan ni använda dom pengarna till nåt annat!

//R


Back, back to school again!!

Nästan iallafall, idag börjar min 2 veckors utildning på S*a*o*l.
Skolbänken här kommer jag.... den kom ganska lägligt ändå, har en halssmärta som heter duga och en hosta som inte är av denna värld.

Nää, dags att bege sig!
Hoppas alla ni som firade på Olles igår hade kul, är inte alls avundjsuk på att ni kan sova hela dagen lång :)

//R

RSS 2.0