IBIZA

Ikväll är det Ibizakväll på S8!

Förfest på den riktiga Ibiza, hjärtligt välkomna!

Nu är det bara en sak som gäller......

//Vi

Psyket nästa??

Hemma igen!!
Mår sådär idag, hade NÅ SÅ JÄVULSK kul igår, men det var länge sen jag mådde så dåligt!
Började kvällen med att bomma igen alla fönster så det vart kolsvart, dags för film 1, en psykologisk rysare, sen efter den vart det dags för film 2, The Ring two!  
I slutet av den hör jag att nåt är utanför stugan, men dom andra tycker att jag inbillar mig, nästa ljud hör dock alla, sen är paniken igång, nån är utanför stugan och vi ser inte ut.....  jag och Lina har väl mest panik, jag plockar fram en hammare, men Touse avväpnar mig då hon såg paniken i mina ögon, sen börjar det låta på vinden, när jag berättar detta kanske det inte låter så farligt, men jag kan berätta att denna stuga ligger in the middle of nowhere..... vem fan skulle he sig dit!?!
Nåt psyko var där ute.....  sen så ställer jag mig upp och tänder en lampa vid fönstret då så är det nån som rispar, då förstörde jag halsen med mitt skrik, satt mig i fosterställning och började grina, hahaha, patetiskt idag, men det var så sjukt hemskt!!!

Efter det bestämde vi oss för att i gemensam klunga gå ut å kolla, när vi kommer ut på bron så hör vi en hagelbössa avfyras två gånger å vips så var vi alla inne igen!!

Lina tar då hammaren och säger att hon ska slå ihjäl denna person, vem det än är...... hon råkar då även visa sina blonda sidor när hon vräker ur sig att hon hatar Psykologer!?!?  (psykopater)

Efter en stund vågar vi oss ut igen, då säger jag till Bea att nu hoppar vi in bilen och kör ut på vägen, för om det är nån här måste dom ju ha kommit med en bil, oj, va rätt jag hade, en bit bortanför stugan in i skogen stod en svart mitsubishi, aldrig sett den förut, vi körde fram till bilen, låste våran egen (för att vara på den säkra sidan, börja ringa runt för att kolla vem som kan äga den, kommer fram till noll, ingen känner igen bilen, då vart det lite värre, hade kunna tänka mig att det skulle va Matte el John, men det var det inte!!
Efter en stund beger vi oss tillbaka till stugan och informerar dom andra, då kommer bilen körandes och ut hoppar Niclas och camilla!! 
Touse & Rigge låg bakom detta, and FYI, passa er!
Hahahaha säger jag bara, HATTEN AV!!!
Ett skämt som verkligen gick hem!!   Mådde sjukt dåligt hela natten!! 
Skulle vara kul att ha haft pulsmätaren på sig under detta, Maxpulsen skulle va spräckt :)

Bilder från kvällen kommer senare!


//Regina

Lill-Lördag!

Efter en mysig tur på Varuträsket med Mr A´s flotte så kom vi lite spontant på att vi skulle dra ut och kolla in stadens pulserande nattliv. Sagt och gjort. Hem och duscha och sedan styrde vi kosan mot S8! Kändes dock som att allt folk stod i kö utanför :P Men några kändisar stötte vi på, och så hann vi (såklart) med några schyssta moves på dansgolvet!

*Dagens tips: Om du är rädd om jensen el har en j-vligt tight kjol så försök inte klättra över ett taggtrådsstängsel eller balansera på utsidan av en bro, kan aldrig sluta bra!!  *

Ikväll styr vi kosan mot Gråliden där temat går i skräckens tecken. Vi ska rigga upp projektor och se skräckfilm var tanken, mitt ute i mörkaste, kusligaste ödemarken - vad fan har vi gett oss in på? hahahaha!
Om vi fortfarande uppdaterar bloggen imorgon så kan ni ta det som att vi fortfarande är vid liv :P

Over and out!
/B


En dag på flotten...

Nu beger vi oss till Varuträsket där vi ska spendera dagen på Mr A´s flotte!
Grilla, sola och fiska står på schemat, kvällen blir lugn!!
Vi sparar oss som sagt till Ibizakvällen!!

Ha det gott!!

RnB

Årets uppdragsdag är här!!

Läste just på hemsidan att årets uppdragsdag är här, Lördagen den 8/8 smäller det, denna dag är en dag man verkligen ser fram emot..... 

Det är ju varje år ett nytt tema på utklädningen, i år är det pop/rockartister som gäller, jag har även fått ären att vara lagledare för lag Britney Spears, vi kommer att äga!
däremot tror jag inte att vi kommer att köra med hennes röda skinnfodral från videon Oops I did it again, kör kanske på oskyldig skolutstyrsel, det är ju endå mer vi ;)



Bea kommer att vara lagledare för lag Tomas Dileva, ska bli kul å se vilken outfit dom kommer att hitta på!
Detta är ju ett hett tips!



Challan tillhör laget Madonna, å där vill jag se denna outfit :)


Åter till vad som händer denna dag.... på dagen brukar det ju vara uppdrag i alla dess pinsamma bemärkelser, sen i år kommer det även att vara tävlingar under kvällen och sen kommer vi även att övernatta på hemlig plats, där vi ska ta oss på cykel..... kan ju bara hoppas att tävlingsledningen är snäll med oss så vi inte behöver cykla till Lövånger el nåt.....

Som sagt...mycket att se fram emot nu!!!
//R

Almanackan börjar fyllas för veckan!

Nu på förmiddagen så satt jag och funderade över att det kändes lite halvtåkigt när man inte har nåt att se fram emot denna vecka, allt brukar kännas lite bättre när man har nåt att längta till.....

Å vips så var typ veckan fullbokad!

Först så ringer MR A och bjuder med oss på en trip med flotten på onsdag, där ska det solas och äta god mat, verkade även som om det skulle bli lite alkohol och utgång, men det tvivlar jag på efter helgen, men man ska aldrig säga aldrig! Men som sagt, jag tror jag spar mig till fredag , wiiiee!!  mer info om det sen :)

På Torsdag blir det skräckkväll i min stuga, där ska vi göra en massa roliga saker ute i skräckens ödemark :)  Förhoppningsvis så överlever vi natten för på fredag är det Ibizanight på semesterklubben på S8, å vad passar inte bättre då än att ha förfest på den riktiga Ibiza!!  S8 Har ju lovat att det ska bli en krogkväll Skellefteå aldrig något skådat tidigare, vem kan missa det???????


Kan inte bli så mycket bättre!!!

Nu ska jag fortsätta med att se på simningen.....Sara Sjöström e ju bara bäst!!


//R


Man kan ju nästan tro att det är sommar....

Solen lyser, känns lite ovant, men det är bara å passa på!! 
Ibiza is the place to be!

Vi sitter å pratar om att ta en skräckkväll i Gråliden igen, samma som i höstas.... ni som vet med er om att ni vill me, vilken kväll passar bäst!?

Nää, nu ska jag tillbaka till solstolen och drömma mig bort....

//R

huller om buller...

Observera bild 3 :)  Det är Beas nya telefonbok..... en riktigt bra uppfinning (så länge det inte regnar) hahaha

   
   
   




Nu var dom få korten som togs upplagda iallafall.... historien och lite annat kommer senare.....
dags att vila en stund!!

Måste bara få kommentera det sjukt "fina" kortet på jensa, Bea & Gina där vi alla ser lite SÄRskilda ut, där sjunger vi festivalens och helgens låt.... Barappababababa barapapapa bonk barabababa!!  (Eller nåt)

Back home!

Vilken helg!!
Bortsett från att vi varit MINST sagt otursdrabbade med avstulen telefon, avstulen kamera, nästan en paj telefon till, en sträckning i baksida lår efter en vurp-parad på blött och halt badrumsgolv, som triumfkort, så har vi haft det fruktansvärt lovely! :)

Ni får nog en bättre uppdatering lite senare, när vi fått vila litegrann :P


Dagen efter dom två dagarna före!

Söndagmorgon.....
Nu är helgen slut, å som en klok person sa igår -Lördagen är alltid bäst, oj va rätt det var!!
SJUUUUUUUKT kul igår...bilderna och en liten sammanfattning kommer senare!!
Nu ska vi ta å packa ihop det sista och sen gå till bussen som avgår 12.45!!

Bye bye Piteå!!



Kvällen efter kvällen före....

Nu är vi på G igen och Hilde og Grete kommer snart på besök :)
I skrivande stund så sitter vi och håller på att svettas ihjäl.... sjukt varmt, men vi ska inte klaga!
Däremot så funderar jag(R) om jag skulle ha valt lockigt hår ikväll också, denna värme får mitt hår att börja krulla ihop sig, men whatever, tur dte inte finns speglar i öltälten...hahaha!!

Lets go!

Lite pics från gårdagen!


Det höll på sluta illa!

Bea fick ju som sagt sin mobil stulen igår, trots att hon är sjukt hansikappad utan den så kan hon ju använda min, däremot så höll det på att sluta illa för oss då min mobil valde att ta ett självmordsförsök när den hoppade ner i stengolvet, efter en kvart av panik och tankar om att hur i h-vete vi ska få tag i dom vi ska träffa senare, eller bli nådda av alla som vill prata med oss, vad händer om vi tappar bort varann om vi båda är utan telefoner!??
Men efter lite pyssel och kvinnlig list så lyckades vi sätta ihop allt till en del!!  och den fungerade...wieee!!!




dagen efter....

Nu har vi just varit och fått i oss lite mat, sängen väntar......igen!!! :)


Uppdatering om vad som skedde igår kommer efter skönhetssömnen.... kan bara meddela att en ledsen Bea blev avstulen både kameran och hennes nya fina mobil, så våra humör kunde va liiiite bättre :/
Men vi ska ladda om!!


La de Swinge

La det swinge, la det rock ‘n' roll

Føler du hvor gjerne du vil danse
Hører du at hjertet slår og slår
Og slår...


Här kommer ett litet inlägg från Grete og Hilde,  Regina og Beas alteregon, NU är det vi som tagit över, vi har en tendens att göra det när tjejena druckit ett glas vin eller två!!

Det gillar vi, Regina og Bea får ni träffa imorgon igen.... ni får hålla tillgodo med oss!!

Ha de kempegøj!
Kos og klem!

Inga konstigheter! Nu kör vi!!


En händelserik dag, shoppat, ätit god mat, träffat vissa partydjur som var inne på dag två och öl 2 kl 14.00, gillas!  Även om vi gick hem för en powernap, men det gäller ju att hålla i längden ;)

Nu sitter vi i vårat lyxrum, samma som ifjol, myser och dricker wiiine!!

Har även haft två killar som tjuvkikat när vi bytte om, men den bjuder vi på, kan dock meddela att fönstret numer är stängt - Sorry Pitebor

Challan: Vi känner oss inte riktigt hela utan dig, men vi vet att du kommer att få en kanonkväll ändå, å tro oss, vi kommer att äga för dig me, det kan vi lova!!
Poss Poss!!

Nu är det ALL IN!



Incheckade och klara

Taggade?????  Ojaaaa!!!


Nu ska vi på stan och shoppa!!

På återseende!


Packat å klart

Väskan står redo innanför dörren, själv springer jag omkring och kollar överallt om jag glömt nåt....  brukar vara så ;)
*Kameran
*datorn
*biljetterna
*telefonen
*alla laddare
*kläder
*plånkan
Jag har ju allt detta med mig, känns inte som om jag skulle glömt nåt viktigt??  Isånnafall går det väl förhoppningsvis köpa!?

Låtlistorna för helgen är även klara, jag vet att jag är ganska efter, men jag älskar Spotify :)  Fick det igår av en väldigt söt kille :) Han gillas ordentligt för tillfället!!

Eftersom vi ska ha min lilla dator med oss så ska vi försöka va duktig å uppdatera lite här under helgen, veckan som gått har det varit ganska dåligt på den fronten, men skärpning lovas!!

-Piteå kan börja göra sig redo för snart kommer vi!!! 


 

Dagen före julafton (nästan)

Sitter här hemma och har just tvättat det sista som ska packas ner inför morgondagen, å det känns nästan som dan före julafton, går kanske inte riktigt att jämnföra, men skit i det :) Ni förstår känslan!?

Nu ska vi snart bege oss ut till Alderholmen för en filmkväll innan det blir dags att sova, känner att det kan vara bra med lite sömn inatt, man vet inte hur många fler timmar det blir denna helg!?

Sjukt vad jag längtar, kan hoppas bara att det blir lika kul som förra året!!  PDOL har mkt att bevisa!

//R


En underbar kväll i Ullbergsträsk

Måndagen den 20 Juli 2009 kommer att bli en kväll att minnas för livet =)

Trotts avsaknad av vårt tredje ben R så packade C & B sina pinaler för att styra skutan mot en kväll/natt på Burehällarna. I bilen var det glada tillrop och stämmningen var på topp! Vi började närma oss målet då det plötsligt hände... dropparna började att smattra mot rutan och förhoppningarna om en "prippsblåkväll" på hällarna sloknade. Efter en förvirrad färd i Bureskogarna så insåg vi att det var inte bara vädret som var vår motgång, vi kunde ju inte ens hitta igen målet! Vi slog våra skarpa scouthjärnor ihop och kom fram till att vi var tvungna att styra om skutan innåt landet då vi såg att det var där solen sken.

Igen var förväntan på topp! Vi körde innåt landet mot boliden där vi hoppades på att hitta den rätta platsen för vår själavård. Under färden hittade vi några sjöar men dock ingen som föll i vår smak. När vi hade kommit så långt att vi kört igenom jörn så började vi tappa hoppet igen. Vi stannade vid en sjö som var rätt ok just då i vårat desperata letande. Efter lite utforskande av området så insåg vi att (som C så fint uttryckte det) det låg alldelens för nära "E4an" HA HA HA!! och tur var väl det! då det visade sig att vi skulle hitta paradiset bara runt hörnet =)

Det blev en kväll med sol, kolbulla, Jerkande, skratt, bastu, bad och en massa mys!



Skräckfilmskväll!

Vi känner oss alltid lika illa tillmods, men vi har ändå en förkärlek/hatkärlek till dessa filmer.
Ju hemskare filmen är desto värre mår vi, men desto mer älskar vi känslan efteråt!
Hur mysigt!? är det inte att behöva:

*Kolla under sängen innan man lägger sig
*Kolla att dörren verkligen är låst
*Förknippa varje litet ljud man hör med en seriemördare/spöke
*Stänga alla garderober
*Se sig om tusen gånger varje gång man är ute å går, man kan ju vara förföljd :)
*Bli livrädd för skuggor
*Inte våga se ut genom fönstret, än mindre gå nära det

Men nu är det iallafall dags att se den..... vi ser väl om vi överlever kvällen........
Det hoppas vi, för helgen närmar sig och då är det dags för PDOL, å det är inte vilken helg som helst det inte!!!

Lägger upp ett litet minne som sammanfattar hela förra årets PDOL, Varsågod!



//R&B

Här kommer en liten hälsning från....

Lycksele!  Där den tredje "good vibrationstjejen" befinner sig!
Har just varit och badat och där lyckades jag visa tuttarna för i princip hela badet, man försöker ju dyka i lite snyggt sådär.... tyckte jag lyckats ganska bra tills jag kommer upp ur vattnet och inser att bikinibh:n sitter runt magen!
Kul jul..... men men, det var bara å sträcka på ryggen och låtsas som om man inte bryr sig.....tror faktiskt jag lyckades ganska bra men shit vad jag skämdes!!!  :)

Nu ska vi ta å invänta dom andra.....sen blir det å tända grillen!!

//R 

one time, at the bandcamp!!

väskorna står packade
maten är inhandlad
vädret är (än så länge, haha) på våran sida.

Nu drar Bea och Challan iväg och campar. Siktet är inställt mot något mysigt ställe vid vatten, där vi tänkt fiska, grilla, tälta och har det allmänt chill!

C hävdar att hon var bäst i scouterna, nu ska jag få det bevisat på rikt :P

Puss från oss, som ALLTID ÄR REDO!
Chipp! (som Bengan Alsterlind körde med på tiden då Hajk var favvoprogrammet!!)

Fest!!

Just nu när jag skriver detta inlägg så spelar Matte, Huss, Joel mfl final i GOE!
Själv är jag hemma och gör mig klar för cupens/kvällens bankett, ska bli riktigt trevligt!!
Dags att, som Bea skulle sagt, "blow the whore"!!

Over n´out!

R


Fredagsfräckis

Tre kvinnor samlas; en singel, en förlovad och den tredje är gift.
De bestämmer sig för att ta reda på hur man bäst förför en man. Samma kväll ska de ta på sig en body i svart läder, höga klackskor och ha välmålade ögon som en överraskning till sin partner.

Dagen efter samlas de igen för att höra hur det har gått...

Singeltjejen, som haft en blind-date:
- Så fort han öppnade dörren och såg mig i utstyrseln skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger på raken, direkt på golvet...

Den förlovade tjejen:
- Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig sexigt, men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken, så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben. När han kom hem, öppnade jag pälskappan så att han kunde se vad jag hade under. Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till sovrummet och älskade två gånger på raken.

Den gifta tjejen:
- Ja du (med en besviken ton), jag tog också på mig läderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig snygg. När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog TV-kontrollen i handen och sa:
- Hörru Batman, vad blir det för mat idag??


Små små små saker som lyser upp vår vardag!

Bea:

♥ När man loggar in på facebook och ser att man har en etta vid inkorgen
♥ När man står och borstar tänderna, jävligt trött, och inser att man inte tog på sig nån macara på morgonen och därmed SLIPPER tvätta bort sminket!
♥ Lägga sig nyduschad och godluktande i en renbäddad säng och veta att jag får sova hur länge som helst morgonen efter
♥ När ens favoritlåt spelas på radion
♥ När man efter spelad match inser att man fått fler poäng på protokollet än vad man egentligen gjort.

Regina:

♥ När man vaknar och solen lyser
♥ När man får ett sms
♥ När man spontant kommer på roliga saker att göra
♥ När man kommer på sig själv med att böla till en romatisk film så man sen inte kan sluta skratta
♥ När man vid en laguttagning får förtroendet att börja, samt spela både PP och Box
♥ När Alex tittar på mig och säger jag älskar dig mamma

Challan:

När man vaknar till solsken & fågelkvitter och kliver ut på sin alldelens egna gård och dricker en kopp kaffe på farstukvisten.
När toapappret är slut men man lyckas hitta en sista liten rulle i nåt bortglömt skåp.
När ens älskade kramar om en & säger att man är bra.
Första dagen på våren när man tar fram cykeln och det är snö/isfri asfalt
När man ligger i soffan med en STOR godispåse och en ny tidning och inga måsten finns.

Mysigt...

Tack  för en supermysig kväll....
Inte varje dag man är ut på krogen nykter!!
Men det gillas... eller, ja just nu känns det riktigt skönt, men där på S8 var det faktiskt inte lika uppskattat :)
Shit va fulla människor är odrägliga!!!

Så jag passar på att be om ursäkt redan nu för lördag, då är det min tur :)

Så ska jag ta och skicka en kram till den personen som betyder allra mest!!

//R

Vi har hört på radion idag....

att vi har solskeln över hela vår stad, det låter kanske underligt, för vi har bara regn hos oss!!

Vi som låg å hade det så skönt i våra badenbaden, vad hände!?   Nu är himlen öppen!!
Nåväl, nu ska vi åka å köpa en lyxshake på Max,  vad gör man inte för att lyxa till det!?

Onsdag idag = Lillördag??
Nåt kul som händer ikväll?? 

//Vi


k.ä.r.l.e.k


Behöver jag säga det?

-f811c368bc1c4176e0c12867d824c2f.png

 

Att jag älskar tisdagskvällar alltså?

ALLSÅNG FTW!!!!! (ett coolt ord jag lärt mig, hihi)

 

/Bea

 


Beas ny sång. Jag ska bli en sing and songwriter.

"Jag hade en gång" heter min nya sång. Det är samma melodi som "Jag hade en gång en båt", den melodi som jag/vi just nu baserar alla våra låttexter på, haha.
Sjung gärna med, och värm upp lite för allsången ikväll! ;)


Jag hade en gång en dygnsrytm.
Den var sammanhängande, härlig och skön.
Men det var för länge seeeen, så längeseeeeen.
Svara mig nu.
Var är den nu?
Jag bara undrar, var är den nu?

Jag hade en gång en smak.
Den kände när jag åt nåt gott.
Men det var för länge seeen, så längeseeeeeen.
Svara mig nu.
Var är den nu?
Jag bara undrar, var är den nu?

Jag hade en gång en snorfri näsa.
Det rann inte nåt ur deeen.
Men det var för längeseeeeen, så längeseeeeen.
Svara mig nu.
Var är den nu?
Jag bara undrar, var är den nu?

Och här kommer omslaget till min debutsingel



/Bea

Himlen är iallafall molnfri.. ;)

Ni hade nog inte kunnat hålla er för skratt om ni varit här. Här sitter fyra tjejer i varsin solstol, och den ena försöker bräcka den fjärde om vem som snörvlar mest.
Vi ler lite åt tanken att en nysning är 16 % av en orgasm. Jädrar så skönt vi har det!
 
Vi har nyss avnjutit en god kyckling satay med jordnötssås och ris. Det satt precis där det skulle. Nu sluter vi våra ögon och drömmer oss bort i våra baden baden!



PUSS


Ibizatime

Nyvaken och solen lyser....
Hade världens mysigaste kväll igår, måste göras om fler gånger, myggbetten tar man en kväll som denna!
Däremot så stinker jag myggmedel...  dags att hoppa in i duschen, sen är det dags för en Ibizadag, I know, det är inte speciellt varmt, men varmt nog för att njuta i solstolen!

*Jag hoppas jag kan få rita ett kors i taket idag*

//R


Tre dyngsnuviga men fikasugna tjejer....

37e049f49337103785681539b192ff70.png

Tre dyngsnuviga men fikasugna tjejer sitter just nu runt lägerelden och myser. Myggmedlet är med. Stereon är på. Lets mys ;)


TipTop!

Måndag, trött, tokförklyd och fortfarande skitväder..... allt är tiptop just nu!?!?
Men jag fick just ett samtal som gjorde mig glad, myskväll ikväll på alderholmen, shit va vi ska vräka fika!!
Mmmmm....

//R

i´m back, i´m back, you know it (som michael jacksson NÄSTAN skulle ha sagt)

Så var man tillbaka i den stora staden igen. Borta bra men hemma bäst sägs det ju...
Helgen var verkligen jättekul.
Fredagen var helt LOVELY, men sen så var det en småschlitt fröken B på lördagen som hade lite svårt att komma igång, trots flera timmars Över eller Ynder-spelande.
Tänk, nu har jag fört den där leken vidare än en gång, och det blir verkligen succé varje gång (fast det tycker ju inte dom som blir nedsupna i och för sig...hihi)

Tyvärr har jag då inga bilder från helgen heller, men jag kanske skulle kunna rita några om ni vill?
Göra en liten illustration på min trevliga helg och allt supergulligt folk som jag träffade? Problemet är bara att jag inte kan rita så sött och så bra och bilderna skulle inte göra rättvisa åt deras profil (som Björn Skifs skulle ha sagt).

Tänkte istället googla på Musik vid Malån och ta en fin bild därifrån. DÖM om min förvåning när googleresultatet ger en bild på MIG! OCH DET ÄR INGET SKÄMT!!! hahahaha! Så jag infogar väl den då, eftersom man tydligen blev ansiktet utåt..



Sen att den inte är stor är en annan femöring :P

/Bea


Måste lägga ner mitt extraknäck tror jag...

Vaknade upp i morse och har till min stora glädje tappat rösten. Temporärt iallafall. Så det första jag gjorde var att jag bytte till skyddat nummer och så slog jag Reginas nummer. Hon trodde allvarligt att det var en gammal tant som ringt fel, innan jag kunde få fram vem det var, hahaha.

Förra sommaren, precis vi den här tidpunkten, var det samma visa. Tror att det kan ha något med musik vid malån att göra, om man nu ska försöka se samband och så.

Näe, det kanske är dax att lägga ner mitt extraknäck som telefonsexförsäljare så jag får igen mig röst nångång :P

/ Pussar från sexystonehotvoiceBea

Saknad!

Vet inte varför men jag upprymdes just av en enorm saknad av mina andra halvor B & R! Jag vet att det inte var länge sedan vi sågs men jag saknar att ha en dag, afton eller kväll när vi bara kan sitta och prata. Fnittra tills vi kissar ner oss blandat med att vara allvarliga och prata om livet. Vi måste hitta en stund för varandra den här veckan!



Missa Ya!
C

I går var det lördag...

och vi hade grillfest hemma, det var hur kul som helst att träffa det "gamla" gänget igen!!
Mycket minnen och pinsamma historier kom fram..... precis som det ska vara!!
Vart ju även tvungen att ta fram några gamla fotoalbum, sjukt pinsam humor man hade ibland på den tiden! :)

Sen var det dags för utgång, det är ofta jättekul, älskar att dansa, men hur kommer det sig att man alltid tappar bort alla!?!?

Vill bara tacka alla för en helt underbar kväll...  speciellt till personen med en revbensfetisch!

Nu ska jag iallafall sätta mig ner i soffan, som vanligt på söndagar :p
Har varit å hyrt tre mer eller mindre romantiska komedier, gjort lite tilltugg, nu fattas bara nåt kind of sällskap:)
Är det nån som har lite å göra ikväll så kom....  alltid roligare med lite sällskap än att vara all alone!
Dock så måste ni acceptera att jag kommer att gråta mig igenom filmerna!  :)
(okej, inte alla, men inga garantier lämnas)



//Regina

Charmen ligger i släkten ;p

Idag har Alex varit på kalas hos en kompis, han var helt överlycklig över att få åka dit och träffa sina dagiskompisar, sen efter två timmar var det dags att hämta honom, jag gick in och dom alla lekte och hade kul, då kommer Gabriel fram och ger Alex en "hej-då-kram" söta som dom är!  Efter det så kommer alla söta tjejer å skriker -vi vill också ha en kram!!
Då springer Alex ner för trappen ut till bilen, med tjejerna i ett släptåg, öppnar dörren och säger till R -Hjälp mig!!
Hahahaha!!! 
Dom brukar visst "slåss" om vem som ska gifta sig med honom!  Mitt lilla charmtroll!! :)  Men än så länge är det bara mamma som gäller!!!

//R

Beachparty i Boviken =)

I helgen så hade Nordic Light ordnat en beachfotbollsturnering i boviken. På lördagskvällen drog jag och ett gäng dit och myste på filtar till spraket av en eld, solnegång (ala pripps blå reklamen) och ett, två, tre... glas vin ;)



With Love!
// Chalie

En bra sida av livet!



När livet är som bäst!
//Charlotta

Lördag

och det blir grillfest ikväll!!

//R

Man ska inte ropa hej....

Det fick man ju lära sig ikväll då bowling stod på schemat, efter första omgången stod jag som segrare och jag kunde inte vara mer glad och kaxig över detta.....  man är ju endå king på det där!!!
Men sen.... ja, vi kan ju säga att det inte gick lika bra andra och tredje serien, okej, jag var inte så lång efter, det avgjordes på ruta 10!! 
Men förlora är ju inte min starka sida ;p  å det där jag sa efter serie 1 fick jag äta upp!!
Men jag hålller fortfarande vid att jag förlorade andra så vi kunde jämna ut det hela.... det kanske inte är så roligt  å bowla med mig om jag vinner HELA tiden!?  Eller hur??? :p

Dags att sova...laddar för morgondagen! :)

//Regina

Räk/fiskmuséet =)

Dagen stora tripp blev till Räk/ fiskmuséet med Rigge, Regina och älsklingsAlex =)

Jag käkade en god köttbullsmacka medans dom andra käkade räkmacka med tre kilo räkor på ;) Några av de stackars räkorna som blev kvar tog vi med ut till kajjen för att mata fiskarna med =) Shit vilket stim av fiskar det blev! och hungriga var dom! Dom slukade räkor, en kopp kaffe och en cigg till efterrätt ;)



Hej svej räkpastej!
// Charly

Ett härligt wake up

0-4658916df27a89a1efc078d312ea854b.png

 

Det är fredag förmiddag. Har jobbat mitt sista pass för en månad framöver, vilket känns fantastiskt, underbart, tokhärligt, jätteskönt och alldelens alldelens lovely! Fatta, nu har jag SEMPA!! Wiiiiie!

 

När jag kom hem från jobbet snörde jag mig i soffan och vilade litegrann, och allt för ofta väcks jag av den här utsikten. Vet inte om min älskade lilla vovve lider av nåt exibitionistbehov eller? haha! Men gott mår han!

 

Foppa betyder, för er som inte har förstått det, otroligt mycket för mig. Trots att han "bara" är en vovve så är han så mycket mer. Snacka om glädjespridare. Så fort man är ledsen så kommer han krypandes så nära han bara kan, viftar på svansen och vill ha igång en. Fryser man, så värmer han en(s fötter, han är ju inte så stor, haha) och dessutom är han alltid så glad och lycklig när man kommer hem till honom.
Mysvovve - det är vad han är!

 

Nu väntar spagetthi och köttfärsås!
Puss på er!
/Bea

 


Regn ute, regn inne, regn i sinne....

Försökt hitta nåt kul att skriva om idag, men det finns liksom inte, lika bra å va ärlig å säga att jag har en dålig dag idag!
Skulle önska att man var lycklig och glad jämt, livet skulle väl vara lite enklare då!???  Fast man kanske inte uppskattar dom lyckliga stunderna lika mycket om det vore så!?
Så jag tar dessa dagar även om dom suger!
* Att så lite kan göra så mycket för hur man mår *

Men vi skyller väl på vädret!!   Ge mig sol!!
NU.....


-Sitter fast i soffan, med en äcklig godispåse och inget att se på TV:n.....
Vad gör ni andra ikväll????

//Regina



 


ett ljus i mörkret!

Om ca 11 timmar sitter jag troligtvis här igen, och då som en mycket nöjd semesterinnehavare!
Hur det känns?
LOOOOVEEEEELLLLYYYY!!!

/Bea

Minnernas television!

Känner ni hur det suger till i magen när ni ser dom här gamla godingarna från förr!!?? MINNEN!!!





/Bea

*sniff, sniff* Vad är det som luktar?

Sitter här efter nattjobbet och uppdaterar mig om det senaste som hänt i cybervärlden, samtidigt som jag undrar hur brudarna hade det ute igår? :P Hade förväntat mig ett carzy inlägg här på bloggen, men jag får väl hålla min nyfikenhet tyglad i några timmar till helt enkelt!

Jag känner även en väldigt speciell doft här där jag sitter. Doften är söt och härlig jag får en underbart skön känsla i magen när jag känner den...
Doften som jag känner är doften av sempa, för imorgon kl 08.00 kliver jag ut genom dörren från jobbet och då väntar 4 veckors UNDERBAAR semester! Jädrar vad det ska njutas! ;)

Nu ska jag snöra mig i soffan, se lite sommarlovsmorgon och önska att man var 8 år igen och helt fri från bekymmer, haha!

/Bea

Solen tittar fram....

Nu väntar gomiddag och ett el två glas vitt på Olles, å det är inte med vem som helst....  vi får finbesök av Malin aka min t***lisa!!

Ha de bra denna fina kalla sommarkväll!!
/R

Dagens outfit!

Jag har som alltid undrat vad det egentligen är som drar läsare till ens blogg..
Vad är det egentligen folk skriver om som är så intressant att läsa och följa?

För att gå till botten med detta lilla bloggdilemmat så har jag surfat runt lite på olika bloggar och funnit att det här med Dagens outfit verkar vara ett jävligt hett och säkert kort.
Kände liksom därför att jag inte kan vara sämre, så här kommer MIN dagens oufit.



Permanentat hår: Gjort själv. SkiiiiTBilLigt! Köpte aLLt på MaXi!
Body: Trix clothing (nåt coolt myrorna-märke) 40 spänn
Superheta solglajjer: Ray ban, 1200kr (eller så en femtiolapp på HM)
Kjol: BikBok 349 kr
Powerstövlar: Aveny sko, 800 kr


....Och så Dagens VILL HA!!!
Den här ursnygga bjusen! MeN Geeeee MiG!!!




/Bea
 


Kände för att lyxa till det!

Sitter just nu och njuter av en frukosten på Hotell Lappland!
Ganska avslappnande må jag säga.....
Vad jag gör här får jag väl uppdatera senare.... nu väntar maten!!

//Regina


Who´s up for it!???

Eftersom våran "tävling" vi skulle ha imorgon blev flyttad så finns det en onsdagkväll ledig.....
Vill hitta på nåt!!   Har nu njutit två kvällar "all by my self" men det är ju sommar, det är ju semester och jag vill göra nåt kul!!
Nån som e på??   
Bowling?  Mat & ett glas vin?  Fest?

Det är ju premiär för Sommaronsdagar på S8 imorgon :)

Nån som är på??   Call me!

//Regina


Jag hade en gång en ***



HAHAHAHA!
Satt just och kollade in filmerna på min mobbe och hittade en skön musikvideo med mina två underbara brudar R & C!
Den utspelade sig på min balle (BALKONG) i fredags.
Den har samma melodi som ovanstående sång, men en helt annan text kan man väl säga.. *fnittar som en femåring på julafton*
Får väl se om man ska pluppa in den på tuuben någon dag, så ni alla får se mina underbara vänninor in action! :P

/Bea

Det blir inte alltid som man tänkt sig, hahaha!

Jädrar vad jag har skrattat ikväll, hahaha!

Hade tänkt gå och se Ice Age 3 idag, då vädret var perfekt för en bio.
Efter många om jag men hittade vi en parkering men då säger A:

"Jag gjorde just en Bea och glömde börsen hemma.."
"Haha, men jag har min, så det är lugnt"


Framme vid bion ringlade sig kön ända ut.
Kul Jul!!!!!
Men tapper krigare som man är härdade man ut den kön. När det endast var två stycken kvar framför i kön så tänkte jag "göra mig redo" och plocka fram kort och grejer så det skulle underlätta lite.
Då inser jag att jag har alla andra kort i börsen, förutom Visat. Hahahaha!
Jag tog begreppet "Göra en bea" till HELT nya höjder ;)
Så av mina 70 lösa rikstaler jag hade i börsen så blev det att gå och köpa glass istället.

Men jag är ju trots allt en sån som tror på ödet, så antagligen bombhotas just nu bion av de två finsktalande sigenarherrarna och deras påskkärringstjejkompis, eller så sker det nå final destinationshit därinne just nu - SUCKERS! ;)

(näe, jaaa äää inte bittäääär, haha)

/Bea

Hahahaha!!

Sitter här och skrattar lite för mig själv :)
Ibland blir det inte alltid  som man tänkt!
Hoppas att Bea uppdaterar även här om hennes kväll.....

//Regina

Energitjuvar

Det finns människor i den här världen som verkligen kan konsten att stjäla all ens energi.
Sånna som alltid har något att klaga på, alltid ska ha någon att klanka ner på, är besvärade över allt, som bekräftar sig själv genom att nedvärdera andra, sånna som är bittra över livet och hela tiden vill göra sig själv till offer.

Detta beteende kanske kan vara ett sätt att övervinna känslor av dåligt självfortroende och osäkerhet, men att göra det på andras bekostad känns ju inte fullt normalt!!

Jag kan inte låta bli att förundras över hur dessa personer orkar leva med sig själva? Hur kan man ORKA gå runt och känna irritation över allt? Klanka ner på sånna som man egentligen vill vara som? Tycka att livet suger, varpå man låser in sig hemma i väntan på pensionen?

Ett litet ord på vägen: Bemöt andra som du själv vill bli bemött, och livet kommer bli så jädra mycket roligare!!

/Bea





Jag har bara regn hos mig!


Uttråkad!

Alltså vad har hänt med sommaren??  Jag har ju semester.... vill även njuta av den, men men!!
Det roligaste denna dag har att bjuda på tror jag blev lunchen, hade ingen mat hemma å var så sugen på att lyxa till det, for därför och handlade i hop lite ingredienser för att laga till en av mina favoriträtter :

-Sataykyckling, ris och jordnötssås!


Det vart faktiskt gott även som hemmalagat, men jag tror inget tar Wok n´Roll!!
Det som känns lite snopet är att det kostade 220:- på Ica, plus att det tog ca en timme å laga!
Kanske mer värt att köpa hämtmat för 75:- och få den klar på 3 min!?!?!?
Men men, har man lite å göra så har man!!

//Regina

Skellefteå den 7 juli 2009.

45c21bc5e213f13faa1aa8b61bd13e1b.png

 

Skellefteå den 7 juli 2009.
Nio plusgrader och sursataregn.
Svensk högsommar när den är som bäst...

Nu blir de hem till sängen och gosa ner sig under täcket.

/ Bea

 


Har jag nämnt att jag HATAR att städa???

Okej, det kan vara kul att städa hemma när man får det fint, på nåt sätt är det så värt det, men idag var jag snäll och hjälpte mamma städa ur hennes lägenhet nu när hon flyttat!!
Det tog ju aldrig slut!
Är så sjukt less på att städa nu så mitt eget place får allt bra vänta!
Istället ska jag njuta av att vara home alone!  Ska ta mig en varm dusch, sen ska jag sätta mig i soffan och känner jag mig rätt även somna där!!
Livet är rätt soft ibland :)

//Regina


Måndag

Helgerna går frukansvärt fort, eller så har bara måndagarna förökat sig lite..
Men nästa måndag får det vara måndag hela veckan om de så vill, för då har jag gått på SEMPA! :) Alltså, en veckas slit kvar, sen ska det softas ÄNNU mer! (om det går)

Tog mig en rejäl sovmorgon i morse. Jag klår inte Reginas 16 h, men 11 h räckte gott och väl för mig :P En skön promenad med grisen i skogen gjorde susen, och sedan har det röjts lite i läggan, diskats lite, surfats lite, duschats lite, och snart ska det köttfärsåsas lite :) Kuligare dag än så har jag inte, sorry!

Kolla in min idol från Köping istället! hahahaha! Vilken lirare!
Diggar hans (envägs)konversation med gorillorna på kolmården;
"va äre för jeevla idioter de hää?"
"fatta do inte svenska va?"
"ää du från norrköping eller?"



/Bea

Det är över nu....

Godmorgon!!
Har i natt sovit ca 16 timmar, känner mig inte riktigt riktig än, men som Bea sa, det är så värt det!!
Skulle lätt göra om allt igen, och igen och igen!! :)

Men nu är det måndag och det regnar.... vilken underbar start på min semester :(
Får väl städa eller nåt annat jättekul!?!?

Sen kanske det börjar vara dags å tänka på Onsdagen, hemska tider :), men innan dess kommer det nog att kännas betydligt bättre! 

Här kommer 9 av dom 13 korten som vart tagna under festivalen, helt sjukt va dåliga vi har blivit på ta kort, dom andra festivalerna har vi ju legat på ca 200-250 kort...... var!!!

Men men, håll tillgodo!

     
   
   

//Regina

Det är ett litet under...

..att jag fortfarande står på bena efter den här helgen och den här underbara dagen. Men jag känner mig inte så väldans trött nu när jag för en gångs skull får sova.

Just nu skulle jag kunna spola tillbaka tiden. Jag skulle flytta min klocka till 15.00 i fredags och göra om precis allt igen;  Tränga sig i köer, få öl fulla kläderna, ha fastgjuten betongkeps, åka karusell så man blir helt snurrig(are), äta langos, skratta som ett tok, gå på toa med folk man inte ens känner, träffa alla härliga människor... Bara 363 dagar kvar till nästa gång! :)

Tusen Takk (haha, jag har inte släppt det än.. kommer förmodligen aldig göra de heller) alla ni som gjorde helgen helt underbar!

NU: Kudde och välbehövlig skönhetssömn.

Over and out / Bea

Herr och fru Hartelius!

Ord är överflödiga.
En bild säger mer än tusen ord!

Stort grattis!


Soffan är min bästa vän....

Trött, tröttare, tröttast!
Nu blir det en godispåse och en B-skräckis vid namn Death roll, det är väl ungefär det enda som orkas med just nu, om ens det...får se om man lyckas se hela filmen!?!?

Det kommer en liten uppdatering med bilder senare både från stadsfesten och en helt underbart fin vigsel/dop vi har varit på idag, helt sjukt vad jennygumman skaffat sig vuxenpoäng idag....hahaha (har lärt mig nu *B* :p  ) 

Haft en sjukt trevlig/rolig/mysig helg!!!

//Regina


Vi är på gång, vi är laddade, vi är tända....

Nu har man blivit människa igen, gårdagen var sjukt trevlig, men när jag insåg att halvlitern turka var slut så förstod jag att det kanske var därför jag fick bära mitt huvud i säng!

Men nu är vi på G igen!! 

Botten upp.....


Shit pommesfrites

Fy bubblans så jääääkla kul kväll det var igår.
Och svaret är JA - det känns idag :P Det är inte funny när man stiger upp åtta på morgonen och hela världen gungar, haha! Men, det är bara festival en gång per år och då är det bara att bita i det sura äpplet.

Har just avnjutit en resorb och räkpaj. Perfect combination! Snart blir det durre och sedan göra sig klar för ännu en kanonkväll!

LETS GO!

/Bea

VI GER ER BRAAA VIBRATIONER :)



FINN ETT FEL!! Toussan körde "Baraapaa paaa paaa paaa paaa paaaa" som hacke hackspett!



Nu kör vi ALL IN!!!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?

Nä, det är ingen vanlig dag, för det är festival i stan, HURRA HURRA HURRA!!!

När jag slog upp mina blå i morse kändes allt så overkligt.
Äntligen är dagen som vi väntat på i 365 dagar och en vecka här.
Fy bubblan så jädra kul det ska bli i helgen! :)

Ska tvär-röja undan lite här nu, sedan åka och handla, sen göra mig klar och SEN kommer mina lovely girls!

Vi ses i dimman!

/Bea

Checkcheckcheck!

* Lagt av telefonen
* Satt mobilen på laddning
* Satt kameran på laddning
* Gjort mobilen ljudlös
* Gjort the turkey turkey turk
* Packat väskan
* Fixat maten
* Lagt viiiine på kylning
* Lagt mig i sängen
* Lyckats somna

Jamen jag kanske kan lyckas hålla tidsschemat iafton endå!?
Sov gott..... å kom i håg!!  Jag är inte anträffbar föränn  15, so dont try to contact me om ni vill ha en trevlig tjej att umgås med ikväll!  ;p

Den här låten har jag iallafall tänkt somna till....



//Regina

Fredag och sista dagens Ledin!


Sömn?

Hade ju lovat lite bilder, men dom kommer imorgon, eller nån annan dag, har inte riktigt funnits tid till det, eller ork för den delen!
Ligger väl ca -200 timmar på sömnkontot just nu, när jag går i säng imorgonbitti så har jag varit vaken typ 48 timmar, inte så konstigt att jag lyckades med att typ somna lite varstans idag :)

Men sova ska jag göra hela dagen imorgon, sen där vid fyra är det dags att hoppa på cykeln för att bege sig till goatmountain för lyxmiddag och en massa viiiiine!!

Å det där med mina drömmar.... det var inte så farligt som jag trodde, men Bea, du vet vad som gäller..  code blue code blue!!

Det vart faktiskt riktigt bra...så förstör inte min kväll och säg nåt annat!! :)

Dags att jobba vidare nu, å vill ni veta en sak!?????

Om sådär 7 timmar så har jag SEMESTER!!!!!!
Sweet sweet sweet!!!  Å så lägger vi festivalen på det, en klart godkänd helg alltså!!  (minst sagt) ;)

Måste bara avsluta med att skicka en styrkekram till Touse, stackars gumman!! 
Vet ni vad hon har gjort???   Jo...en Regina!!  :)
Säger bara Aj Aj Aj!! 

Tjolahopp!!

//Regina


Dagens Ledin!

Efter denna är det bara en kvar, sen är vi där.....


Kan det inte bara bli imorgon!

Jag vill bara gå och lägga mig NU så det kan bli imorgon nångång! :D Imorgon smäller det stenhårt och jädrar vad vi ska äga!
Hela dagen har spenderats i Chalets beautiful house där vi trixat & fixat lite. "Det man inte har skaffar man sig" är vårat nya motto, och hellsike så bra det blev! Så vi ses väl imorgon då, om jag inte strypts av flätan inatt! :P

/Bea


Dont worry, be happy!!!?

Har haft jättekonstiga drömmar dom senaste nätterna, kan det bero på taggen till stadsfesten kanske!? 
Varje natt iallafall så är det festivalen, men på nåt vänster så kommer jag mig aldrig dit (å nu snackar vi inte pga av fylla)
det är alltid nåt som kommer i vägen och helt plötslig är det söndag och helgen är förbi!!
Jättekul!!

Sen det jag börjar vara orolig för är att i dag när jag låg och sov så drömde jag att frisörbesöket som är inbokat imorgon slutade i katastrof, och då snackar vi KATASTROF!! 
När jag sen kom hem efter innebandyn ikväll och kollar upp lite detaljer som ska användas imorgon så passar det inte alls, baksidan med solen är ju att min vanliga hårfärg stämmer ju inte då solen har blekt det ganska kraftigt så jag kommer nog att se ut som en julgransboll i morgon eftermiddag, så att dom där bildbevisen jag lovade skulle läggas ut.... det kan ni nog glömma!!  
Eller så kanske jag ska lägga ut dom, så ni förstår vad jag menar.... this is a huge, HUGE, problem!!

Livet känns allt bra positivt just nu!!!?????!!

//Regina

Utväxtfärgning när den är som bäst!

Efter veckor av grubblande har jag ÄNTLIGEN kommit fram till vad det blir för frilla i helgen.



Jag tänkte satsa på den här, som jag inte helt oväntat valt att kalla "Fågelboet".
I Italien väljer just nu alla denna storslagna frippa, både modeller såväl som kändisar (ok, jag glömde säga att det var deras Big Brother-kändisar, men whatevvaaah)
Det känns både utmanande och riktigt roligt att äntligen kunna presentera denna för Skellefteåpublik, och det finns ju inget bättre "forum" att göra det på än på Stadsferren!

Botten upp och resten i HÅRET!

/Bea

Dagens Ledin!

Det börjar närma sig nu :)
 

Nu är det dags för Innebandy......

Glutters, can you handle this?

Läsarantalet på den här bloggen har skjutit i höjden den senaste tiden.
Känns ju faktiskt lite smickrande att ni är så nyfikna och intresserade av vad vi pysslar med om dagarna :)

Men man vi kan ju inte låta bli att undra vad ni är för ena som läser..

Är ni korta?
långa?
har ni herpes?
gillar ni mysiga skogspromenader?
har ni vårtor?
gör ni hemmagjora sexvideos?
tror ni på tomten?
kan ni hålla andan under vatten i mer än tre minuter?
Sover ni på mage?
Sover ni alls?
kan ni Kicki Danielssons "Bra Vibraioner" utantill?

Eller är ni helt enkelt...

sköna
charmiga
flummiga
mysiga
snälla
underbara
glada
roliga
sportiga
fina
fantastiska
ödmjuka
och smarta partypeople som oss?

(....and you guys who can´t hadle it.. LEAVE IT, hehe)

/Bea, Regina & Challan


Vårat nya fritidsintresse...

0-546756e8c3cb477b0b4344469dd8abf6.png


...är att sitta utanför shell och kolla på alla som tankar. De finns många kufar kan vi lugnt konstatera, haha!


Nattjobb!!

This is moi just nu :


Är som sagt på jobbet nu, räknar lite smått ner till semestern just nu, två nätter kvar efter denna, sen väntar 5 helt underbara semsterveckor!!
Men det hinner hända ganska mkt innan dess, dagtid mellan man vaknar och middagstid är helt dedikerade till Ibiza, tonfirresallad, underbart sällskap, schteekning, tidningar som mitt livs novell, story, okej och Frida, (har kvar alla mina gamla tidningar från när man var liten, lite halvkomiskt att läsa tidningar som är från 1998)   :)

Sen i morgonafton så blir det Innebandy på Balder där vid sjusnåret, efter att killarna har gjort bort broarna!!  Längtar massor.... var ju bara sådär två veckor sen sist ;)  Men men..... kan nog faktiskt inte lessna på innebandy (ta i trä)!!
Måste efter det färga håret, om inte innebandyn drar ut på tiden!

På torsdag händer det å en massa spännande saker, bildbevis på detta kommer under torsdagsaftonen!
Sen fredag blir det nog inte så mkt mer än att sova tills det är dags att hoppa in i duschen och göra sig klar för årets helg i schtaan!!

Däremellan ska jag å klämma in 9 timmars jobb varje natt!
Fullt upp med andra ord och jag kan lova att det märks, inte minst på tvätt och diskhögen, men städa kan man göra när..... när......jamen typ när kläderna är slut eller papperstallrikarna är förbrukade, så jag tror nog jag klarar mig en vecka till iallafall... No worries!!


RSS 2.0