hälj!

Efter kommentaren "Alltså Bea, jag måste bara säga en sak.. Du är fanimej en av dom mest kompetenta studenter jag nånsin haft. Shit vad du är duktig!" tog jag helg med ett stort leende på läpparna.

Och vilken helg detta är liksom! Igår blev det myskväll hemma. Idol, fläskkarré och gratäng, chirredirre, karra och glass med hard topping genomsyrade kvällen. När det sedan blev nyheter kl 22.00 somnade jag i soffan och vaknade till lagom till att daniel åkte ur. Sen gubbsov jag ett tag till. Ja, faktiskt fram till 10.09 i morse. Trött tjej, oja!

Sitter och taggar inför derby nu. Jag är lite smånervig, men hammarängen ska få äta upp  7-1 förlusten mot dem som vi fick genomlida på försäsongen. Vilket skämt! Men nu är det som sagt andra bananas.

Taggar även den årliga halloweenferren med herr och damlag som går av stapeln i kväll. Hehe, alltså min utklädnad gör mig om än ännu fulare! Helt sjukt!! Men det kommer bli en fett rolig kväll kan jag lova er :P

Pyss & hej /Fettotjej!

Baby I love you way!!

Inte mycket tid över till att blogga, men vi lever iallafall.....
Detta kan bli den bästa helgen på länge!?   Kan bli!!!

Idol ikväll, Minnah och Weise!!!   Mina favoriter med stort F.

En massa Innebandy imorgon, match mot Hammarängen och sen Halloweenfest med världens två bästa lag!!
Sen på söndagmorgon så bär kosan av mot Happaranda och Ikea.

Så man är nog inte tillbaka här förrän till veckan.

Hoppas ni alla får en underbar helg, det har jag tänkt ha!

Puss på er.

//Regina


Tjohej! Snart helg!

Jag har nedräkning. Halva veckan gjord och endast en sisådär tusen timmar kvar för mig att jobba framtill jag får helg, but still. På fredag är det fredag! Dit längtar jag! :)

Jag mår som en gud, omän jag har typ världens jäktigaste liv just nu, men det är så jädra kul!
Har fått jättefin feedback & respons och fått höra så himla mycket fina saker om mig och mitt yrkesval. Jag växer tre meter om dagen och är snart inskriven i rekordboken på köpet. Hoppas man blir miljonär då. Jaja, hursomhelst, jag älskar att få det bekräftat att jag valt rätt (trots att jag fortfarande har samma panik för att bli utexaminerad, haha)

Snart dax för jobbet, och då hoppas jag att jag ska kunna hålla mig vaken ett litet tag i varje fall och förska plöja mig igenom några sidor till i min patografi som vi ska recensera vid sidan om praktiken. Som att det inte räcker med andra praktikarbeten som vi dessutom ska göra vid sidan av allt, näemen, fullt ös medvetslös.

Skål, sup och svälj, snart är det hälj! 
/B

Härliga 90-talet!

IDOL-temat på fredag är 90-tal....  å jag längtar.

Gillar speciellt att Jay ska ta sig an en BSB-låt! :)

//Regina

Till min fina Storasyster =)

MIn storasyster fyllde 40 år den 16 Oktober och detta firade vi med pompa och ståt!

Jag och hennes sambo ordnade en överraskningsfest där spriten flödade och the "Love was in the air"! Många höll fina tal, andra dansade och sjöng men jag valde att göra ett bildspel eftersom att jag lätt får rampfeber ;)

Jag har länkat till bildspelet jag gjorde här om ni vill kika =)

Johanna min Syster

Puss!

Operation sova

Har bestämt mig för att försöka bättra mig på vissa punkter, ska i veckan börja med operation Sova!
Jobbar ju dagtid i veckan och då ringer väckarklockan 05.50, då är inte det ultimata att lägga sig vid 01.00-01.30, så nu i veckan ska jag ligga i sängen innan 22.00, måste bara lära mig stänga av datorn och TV:n!!

Känns bara lite jobbigt att endast få se Zlatans halva show, men jag kan ju inte faila första kvällen!!



Imorgonbitti 08.30 så ska jag även hålla mina tummar för en viss söt tjej!!  :)

//Regina

dagens stora måndagsgarv tillängnas:



Förutom det här så hatar jag måndagar.

tjipp! /B

Lördag och söndag

* Nervsammanbrott
* Tårar
* 1 vunnen poäng
* 2 förlorade poäng
* Trerätters
* Tjejkväll
* Skvaller
* Skratt
* Självförtroende/självkänsla
* S & K
* Små små djävlar
* 20
* 90
* 371
* Idésprutor
* Få timmars sömn
* Mys
* Umeå
* Innebandy
* SUSHI
* Födelsedag
* Födelsedagsfika
* Chips/Dip
* The Vampire Diaries
* Sömn


Tack alla inblandade, har haft riktigt trevlig helg!!

//Regina

24 oktober

Solen lyser fram genom dom frostiga bladen.
Åter går tankarna till den där oktoberdagen.
Då ditt hjärta slog sitt sista slag.
Aldrig nånsin kommer jag att glömma denna dag!

Saknar dig Mamma!




/B

Gameday!



Wihoo! Nu kör vi!

/B

Allt som hände igår kanske bara var en dröm?

Skitdagen jag hade igår kanske bara är en hemsk mardröm!? :)
För nu när jag sitter och läser en gotländsk nyhetstidning så hittar jag denna artikel som får mig att börja fundera om jag har alla får hemma, för visst var det ändå Linda som åkte!?


Olle Hedberg klarade sig inte vidare i talangtävlingen "Idol"
Tv-tittarna valde bort honom medan juryn var betydligt mera entusiastisk.
- Kalas, häftigt, cool, sa Laila Bagge Wahlgren.
Igår var det Beatles-tema på Idol och Olle Hedberg sjöng "Helter Skelter" från 1968, en tämligen okänd låt. Utan gitarren och med några hip-hop-steg på rundeln gjorde han ändå riktigt bra ifrån sig.
- Jag diggade dig starkt, men du borde få lite mer koll på din kropp, sa Laila Bagge Wahlgren.
Hon får stöd av de andra i juryn.
- Idag satt allt på plats och du var engagerad och hade en ball look, sa Anders Bagge som påminde om förra fredagens resultat som inte väckte samma beundran.
Andreas Carlsson var också nöjd.
- Du var väldigt bra.
Olle Hedberg sken som en sol efter låten.
I fortsättningen får han stå på egna ben, och även om tv-tittarna sågade honom har har han gjort sig ett namn genom att medverka i "Idol".

Åsa Sveds
[email protected]
0739-25 26 06

Gotlands Tidningar









Mys ♥



Älska fredagar!

Vad handlar njurarna om?

Inatt var det tredje natten på väldigt kort tid som jag drömde om njurar igen! Fast inatt var det Challan som var inlagd på avdelningen där jag praktiserar, just föratt hon var jättesjuk och hade problem med njurarna! :P (jag måst nog kolla upp vad dom där njurarna symboliserar egentligen, hehe. Hoppas det betyder nåt i stil med "du vinner snart en miljon")

Jag hade även en patient som hette Uwe Forsberg (spännande förnamn) som jag tappat bort. Dom ringde sedan från växeln (?) och berättade att dom hittat Uwe skjuten utanför psyket, sen var det nån som hade släpat runt kroppen på parkeringen. Tydligen vanligt förekommande enligt hon på växeln!

Jag ska gå och ta mina mediciner igen.. :P
/B


It´s been a hard day´s night..

Vilken vecka! Jag är död, men sjuuukt lycklig! :)

Jag trivs så underbart bra på praktiken. Alla är helt fantastiska och har tagit hand om mig på ett föredömligt sätt! Kan redan, efter bara en vecka på stället, säga att detta är LÄTT den bästa placeringen jag haft hittills i utbildningen! :) Idag damp även tentaresultatet (som jag gruvat mig så jäkulskt för) ner i inkorgen på mailen. Lyckan visste inga gränser när jag såg att jag klarat den. Usch så skönt det känns att lämna den kursen bakom sig och blicka framåt!

Men som jag sagt tidigare så har jag det kämpigt att få ihop mitt livspussel. Jag om min sambo har inte sett varandra många minuter denna vecka, men han är helt underbar och ställer upp för mig i alla väder plus att han har sån förståelse för mitt minst sagt fullspäckade schema just nu. Vad skulle jag göra utan dig? ♥

It's been a hard day's night, and I been working like a dog.
It's been a hard day's night, I should be sleeping like a log.
But when I get home to you, I'll find the things that you do
will make me feel alright..

Puss puss /B

När hjärnan inte är med....

så uppskattar man verkligen att man har världens bästa sambo som alltid ser till att man mår bra!!
Idag tog han bort min klump i magen med kommentaren -Det är ju för fan bara pengar!!  Skit i det!!

Låter kanske inte så gulligt för er, men tro mig, han plockade bort en enorm klump direkt, så nu ska jag sätta mig ner i soffan och glömma bort det där, en ordentlig myskväll med IDOL väntar!

//Tacksam Regina 

Days of our lives!

Mysmorgon med tända ljus, te, mackor och Våra Bästa År!
Nu väntar sängen för den dagliga skänhetssömen, men VBÅ var så spännande så jag måste nästan stiga upp 10.40 för att se fortsättningen.......  eller tänk om man vore nog teknisk för att ställa in DVD:n för inspelning, men man kan ju inte kräva allt, så jag nöjer mig med att kunna ställa väckarn på mobilen! :)

Sov gott!!
//Regina

Äta, sova, jobba, dö..

..och jag ska inte gå och fiska ;)

Hejbaberiba, dagarna är verkligen fullspäckade nu. Praktik hela dagarna, träning på kvällarna och jobb om nätterna, men som jag sagt tidigare, om en sisådär 40 år får även jag gubbsova och klaga på grannarna ;)

Men innan dom där 40 åren har gått så har jag ett helt yrkesverksamt liv framför mig, vilket jag jobbar på nu. Har haft dom tre första dagarna på praktiken nu, och allt har varit underbart bra. Jobbigt, men bra! Jag trivs verkligen som fisken i vattnet och allt känns så himla rätt, fast jag kan inte låta bli att känna mig lite rädd. Om lite mer än ett år är jag färdig och då är det JAG ska ta besluten & göra rätt. Kommer jag klara det?

Är helt slut i huvudet nu. Alla nya saker man lärt sig och alla miljardes nya intryck har åsakat korvstoppning i hjärnan. Ska ta en skön powernap nu och försöka tänka på annat.

Pyss/B

Julen är här, en förtrollad atmosfär!

Var just på Ica Maxi och handlade, vart rätt chockad när alla julsaker ligger framme!!!
Älskar julen över allt annat, men visst är det lite väl tidigt !?!  jag ska då hålla mig i en månad till iallafall innan det börjar vara dags för allt som har med julen att göra, undantaget Skumtomtar och julmust, -Ge mig!!  :)

//Regina

Hungrig!

Har just kommit hem från träningen, en riktigt rolig sådan också!
Snart väntar jobbet, men innan det så måste jag äta lunch, håller på att hungra ihjäl, men jag förstår inte hur det kommer sig att fastän kylen och frysen är full så finns inget att äta!?
Det fattas en liten sketen ingrediens för att få ihop nånting.
Finns ju iofs en popcornpåse i skafferiet :) 

Nää, måste gå igenom allt en gång till!!

//  Regina

Vi ses till jul.

Jag har varit lugn som en filbunke tills nu i morse angående VFU´n, men NU har paniken infunnit sig, inte för själva praktiken utan mer för hur fan jag ska hinna med allt?
Heltid praktik, nästan 30 h i veckan på mitt vanliga jobb, flera skoluppgifter som ska göras, och därimellan ska man hinna klämma in träningar och ett privatliv..

Jag känner mig ungefär lika lugn som en börsmäklare i new york just nu!

Som vanligt längtar jag tills man kommit in i allt och den värsta stormen har lagt sig. Då kommer jag nog att känna mig mer tillfreds med situationen. Jag hoppas bara att mina nära och kära kommer att ha förståelse för den asociala sida som kommer att infinna sig hos mig under några veckor! :(

Pyss/B


Roadkiller, Im a road, roadkiller!!

Usch å fy va hemskt det va för den stora söta haren.
Han fick ett namn innan begravningen -Stampe!

Vi har försökt hitta orsaker till detta, var det för att Theres kom från sent från jobbet så vi inte kunde fara till matchen i tid, eller var det Emma, som försov sig imorse, eller att Innebandyförbundet la matchen just idag, denna tid!??  Eller var det att jag hade kört 70km/h på 50 km/s-vägen just innan, men vi kom till slut fram till att det var nog haren som skulle begå självmord, vägen där ute i skogen var helt tom, bara vi som var ute och körde, jamen Stampe hade ju kunnat springa över vägen 1 sekund senare eller tidigare, men han valde att springa ut precis framför våran bil, väldigt egoistist av honom måste jag få påpeka, att få 5 tjejer så chockade, det tar nog ett tag för oss att smälta allt detta.
Men samtidigt så förstår man ju att han måste ha mått väldigt dåligt, så jag kan accepterar hans önskan om att få gå vidare till paradiset!

Men vi kan ju iallafall meddela att vi alla ändå mår rätt bra under omständigheterna.

Vi skänker givetvis våra tankar till Stampe-mamma och Stampe-pappa och Stampe-syskonen!


//Regina


Drömtydare sökes.

Dröm 1.
Jag, Regina och Challan var på Idolfinalen i Luleå. Jag hade på mig en stor röd stickad tröja som stacks. Tydligen hade det blivit en plats över i startfältet, och JAG skulle få möjlighet att bli en av dom tio deltagarna. Plötsligt stod jag uppe på scenen och sjöng en ballad. Vilken minns jag inte, men strålkastarna bländade mig rakt i ögonen i allafall. Jag gjorde succé och alla tyckte jag var superbra. Flera små flickor kom fram och frågade om autografer och sa att dom tyckte jag sjöng fint. Jag hann tänka "shit vad många friendrequests jag kommer att få på facean nu" (haha, inget storhetsvansinne här inte..)
I omröstningspausen tvärfor jag hem för att hinna se klippet på tv4play eftersom jag inte hört själv hur det hade låtit, men då hade dom klippt in en ANNAN tjej i alla klippen där jag egentligen skulle ha varit. Och tjejen var inte ens lik mig. Hon hade världens största smilegropar.

Dröm 2.
Jag ligger i en sjukhussäng på nån sorts sjukhus någonstans. Jag har ett oranget täcke på mig och sjuksköterskan tvingade mig att ha på mig hörselproppar. Fram på bröstet hade jag två slangar som gick in under huden. Det var nån sorts vit creme i slangarna som skulle lindra min smärta, men slangarna lossnade hela tiden, och mina händer var så stora att jag inte fick fast dom igen. Huss låg och skrattade åt mig i sängen bredvid.

Dröm 3.
Jag och Regina skulle åka med världens största finlandsfärja från hamnen i skelleftehamn till just finland. Vi rundade rönnskär säkert tre gånger, för kaptenen hittade inte därifrån. Sen började han krysssa mellan orangea konor och gjorde pallnitar på vattnet. Vi hade glömt att boka hytt så vi fick sova i korridoren. Det gick sjukt mycket sjö, så färjan svajade från den ena sidan till den andra, så när man gick i korridorerna for man från vägg till vägg. Helt omöjligt att gå rakt. Reflekterade även över att kapteten körde extremt nära land.

Dröm 4.
Jag satt på ett badhus och fick mina fötter masserade av en kille. Han tyckte att jag skulle göra slut med huss och påbörja ett liv med honom, men det ville ju inte jag. Han började muta mig med olika saker. Han skulle tillexempel klippa sig var fjärde vecka för min skull. Sen skulle han tvätta sig regelbundet i ansiktet för att undvika att få finnar. Jag valde ändå, trots denna fina tanke, hehe, att fortsätta tillsammans med huss.

Dröm 5.
Jag låg på sjukhus igen, och hockeyspelaren var där med mig hela veckan. Jag satt i en brun hörnskinnsoffa då läkaren kom in och berättade att jag har fått en allvarlig njursjukdom, för mitt CRP var uppe i 100. När jag frågade hur mitt krea såg ut så säger han att dom slutat titta på sånt. CRP säger allt. Jag började grina och hockeyspelaren kramade om mig.

Dröm 6.
Jag gick längst en gågata utomlands, tror det var Bulgarien, och så ringer min mobil och det är Avander. "Hej snygging, hur har ni det?", säger han och jag berättar om hur underbart vädret är, hur fint det är osv. Han bjuder då in mig till sin 30-års fest som han ska ha i "den där rosa kvartersgården", och när jag poängterar att han redan har haft en trettioårsfest redan så blir han skitpissed och börjar gnälla över att den festen var så jävla tråkig och han hade det tristaste kvällen ever då.

Sen vaknade jag och insåg att jag försovit mig, tror väl jag det, så jäkla mycket som jag drömmer...

/Bea (ja, jag ska gå och ta min medicin nu..)

The Sunday-Curse

Vilken start på denna söndag! Den började med att jag försov mig, men jag hann ändå i tid till matchsamlingen (samt få i mig karré, gratäng och beasås. Det tyckte jag var starkt jobbat!). Blev upphämtad av Regina i "fiskebilen", men det vi var helt omedvetna om var att den snart skulle förvandlas till "jaktbilen".

På vägen till bortamatchen i Vindeln var allt frid och fröjt tills chauffören Regina utbrister i det TYP värsta gallskriket jag nånsin hört (bortsett från när vi kanade av vägen med veras golf på morögatan för fem år sedan).
Theres hann tänka att vi var på väg att krocka med en älg och att alla skulle dö. Emma hann inte tänka alls och jag trodde att hon tappat allt vad som kallas grepp på den ishala vägen, men det visade sig vara en söt, liten, mysig hare som fick sätta livet till. Ingen hann se den självmordsbenägna haren som bara skuttade framför bilen.

Vi stannade och Challan försökte bära haren av vägen (gick sådär, huden lossnade osv osv. Let´s leave the details..), men tillslut, efter begarvningsceremoni och grejer, kunde vi fortsätta resan. Challan satt i baksätet och fick för sig att haren kanske skulle vakna till liv igen;
Challan: - Men tänk om han tar sig, och piggnar till. Stackarn!!
Regina: - Näemen det kommer han inte att göra. Han hade ju tappat en fot!

HAHAHA! 
 
Jaja, the sunday-curse höll i sig och det blev en fet förlust dessutom.
Alla onda ting är tre.

Pyss & hej /B


en lugn & mysig lördag

Lördagkväll, och en riktigt lugn sådan är det. Grannarna kör all in, men inte jag (om vi inte snackar chirredirre vill säga, hihi). Imorgon vankas nämligen match för snygga IBK borta mot Vindeln, ett Vindeln som inlett sin säsong extremt bra, så det kommer blir en tuff drabbning imorgon!

Sitter här nedmysen i soffan med filten virad runtom mig. Har tänt tusen ljus som brinner så vackert i lägenheten. Det är ändå lite mysigt att det blivit mörkt på kvällarna. Åt dessutom just en satsumas och fick årets släng av julfeeling. Jag längtar tills det är dags för julpyntning och har under kvällen bestämt att jag ska köpa en riktigt stoor & fin adventsstjärna till vardagsrumsfönstret :)

Igår hittade jag en sida med jättefina smycken, så på väg hem till mig är nu ett superfint halsband. Det är en skyddsängel, och på taggarna har jag valt att gravera in "mamma" och "kärlek". Snart tre år sedan, helt ofattbart!



/B

Dagens lustigaste

När jag stod och bytte däck på pappas garageuppfart idag, iförd min kanske fulaste mjukisdress och en skabbig mössa, så passerade en medelålders kvinna med sin hund. Hon stannade till vid bilen och stod bara storögt och stirrade på mig. Jag tittade upp och hejade lite förvånat på denna kvinna som jag aldrig sett förr.

Hon utbrister: "Men guud vad du är duktig". Jag skrattar till och säger tack varpå kvinnan fortsätter; "OCH GUUD SÅ FINA TÄNDER DU HAR!!". Jag kan, som ni kanske förstår, inte hålla mig för skratt. Känns kanske inte som det första man tänker på..? Lite som rödluvan och vargen..
Pappa kommer ut i samma veva för att kolla hur det går. Han hejar på kvinnan och det enda hon säger är "Du har verkligen en vacker dotter du! Ha en bra dag!", sen går hon.

Haha, hon må vara konstig, men hon gjorde min dag! Tack kvinnan!

Pyss / Bea

Sammanfattningen av kvällen...

...stavas SUCCÈ!!!

Vi gjorde succé, å känner vi för att byta yrke så vet vi vad vi kan vi kan satsa på!

            

Ha en underbar kväll alla glutters!

// Bussvärdinnorna Regina & bea

Bussvärdinna Bea till er tjänst.

Pennkjol - check.
Manus intränat - check
Svinrygg - check

Nu gör jag debut som bussvärdinna. Trevlig resa!


Kropp och genus i praktiken.

Under denna vecka har jag och min kära sambo övat oss praktiskt i det här med genusperspektiv och könsroller. I måndags bakade han nougatkakor, och idag har jag bytt till vinterdäck på volvon. Nu är han nere och tvättar och jag ligger i soffan och ser tv, det är också könsroller va? ;)

Så jävla skönt med helg! Jag ska njuta som ett tok!

Puss /B


Ny rygg!!

Var ju kotknäckarn igår och visst hade jag fel i ryggen, är dok helt mörbultad, massage brukar ju vara skönt, men det här var det värsta jag varit med om, men håll i hatten, jag har inte ont längre, förutom att jag har blåmärken hela ryggen, men I själva ryggen känns det faktiskt bra, behöver inte hålla i väggen när jag hostar eller nyser längre av rädsla att ryggen ska gå av, jag kan tom vända mig i sängen på nätterna utan att det ska vara ett helt projekt....
Åååå va jag trivs, har som glömt bort hur underbart det kan vara utan smärta!

Fick en övning som jag ska göra för att hålla det bra, sen får jag absolut inte göra armhävningar och dyl. för hur svga eller starka ryggmuskler man än har så svankar man då, å det är ett big No No för mig, det är visst därför jag har problem, ska härmed hålla ryggen rak och sluta svanka!

Lycklig -OJA!!

//Regina

IDOL

Här är låtarna som idolerna sjunger på fredag:

Minnah Karlsson

”Ambitions” (Donkeyboy).

Daniel Norberg

”Glorious” (Andreas Johnson).

Alice Hagenbrant

”Breakaway” (Kelly Clarkson).

Andreas Weise

”Feel” (Robbie Williams).

Linnea Henriksson

”Heartbeats” (The Knife).

Linda Varg

”Iris” (Goo Goo Dolls).

Olle Hedberg

”Från och med du” (Oskar Linnros).

Elin Blom

”I don't believe in you” (Pink).

Jay Smith

”Heart shaped box” (Nirvana).

Geir Rönning

”Rosanna” (Toto).




Funderar om Olle verkligen bara sjunger låtar som jag och säkert många andra tycker är hur bra som helst eller om han är smart och väljer det publiken vill höra, för håll med, visst har ni alla suttit och funderat varför vissa Idoler väljer låtar man aldrig hört förut!? 
Nu är inte jag nåt musikgeni, men jag lyssnar ju heller på en "sämre" artist som sjunger en riktigt bra låt än en artist som sjunger felfritt men med en dålig låt!!

Hur som helst så kan jag nog redan nu säga att Olle sitter säkert.

//Regina

Det kunde ha varit värre..

Förkylningen håller mig i sitt stadiga grepp, och visst går det framåt, omän väääldigt segt! När jag är risig brukar jag tänka att "det finns alltid dom som har det värre". Hemsk tanke, men den funkar! :P

Jag har även försökt se fördelarna med att vara dunderförkyld;
1. Man har en godkänd anledning att få powernapa lite som man vill, närsomhelst man vill.
2. Man får blommor.
3. Man hör dåligt, och slipper därmed höra massa joks som bara är irriterande egentligen.
4. Man får dra cykeln i uppförbackarna. Cyklar nån förbi så är det bara att hosta lite, då fattar dom.
5. Man känner inte om nån luktar dåligt (men ändå kände jag att nån bajsat rackabajsar-bajsar på skoltoan före mig idag!! ILLA)
6. Man kan äta grejer som man tycker är dåligt i vanliga fall.
7. Man har en anledning till att ligga i soffan i stället för att diska.
8. Man kan tjuvringa till folk och jävlas utan att dom vet vem det är.
9. Man får snarka utan att ens sambo dödar en.
10. Man får ta extra långa sovmornar (när tillfälle ges alltså)
11. Man får använta sin vinterjacka.
12. Min söta sambo bakar kakor åt mig.

Men.. jag vill nog ändå bli frisk.. typ NU!

På skolan har vi pysslat med härliga saker som taktil massage idag. Lovely! Självklart hade jag paxat och "shotgun, no battle'at" klassens massageexpert. Det stavades succé! (sen om hon tycker samma sak skiter jag fullständigt i). Nu ska jag powernapa lite i soffan framför nån tråkig serie på tv´n, sen står visst hemmagjord sushi på matsedeln idag. Hade detta varit facebook hade jag LÄTT tryckt på gilla.

Puss & hej, sushitjej




Nu är det inte kul längre! :(

Nu är jag less på att vara som en trasa. Mornarna inleds med en stabil feber på 38.5-39, sen sjunker den framåt eftermiddagen och då kan jag faktiskt känna mig helt okey, sen kommer morgonen och slagskottet i fejjan igen :(

Ikväll hoppas jag att jag får göra Sarahs smarriga fisksoppa, om jag får tillåtelse vill säga :P Men jag ska nog lyckas med övertalningen ska ni se!

Nu hoppas jag att han däruppe hört min bön, så jag blir frisk nån jäkla gång.

Pyss&hej/B


when you smile, the whole world stops and stares for a while


Minnen....

Surfade runt på nätet och hittade en av mina gamla favvo-filmer of all time!!!



Blir helt varm inombords av trailern, den är (var) hur bra som helst, så jag hoppas att innan jag somnar ska jag hinna se hela filmen, måste bara upp på vinden å kolla i kartongerna efter alla VHS-band!!  :)

Visst har ni sett den?

//Regina

Eller hockey-VM iallafall....

Sick Vibrations verkar det vara idag, vaknade själv med feberfrossa imorse, insåg då att det inte fanns så mycket annat än sjukanmäla sig, sen hamnade jag i soffan, somnade och sov i 7 timmar till, helt utslagen.

Har dock försökt få lite frisk luft i afton för att piggna till, passade då på medans Alex hade träning att köra upp på Vitberget och titta på en helt underbar solnedgång, synd bara att man inte hade med sig en kamera, då hade jag kunnat visa hur otroligt vackert det var!

Men nu ska jag krypa ner i soffan igen, frossan ger inte med sig och mina ögonlock vill stänga för kvällen!!

//Regina

PS.  Har btw fixat en tid för att kolla upp ryggen min, på onsdag är det dags att få domen, hoppas bara den inte är allt för hård.

Varför kan det inte vara OS iallafall?

Är det för mycket begärt att sända OS när jag för en gångs skull är sjuk? Näe, istället har jag varit tvungen att se Vakna med the voice, efter 10, hem till gården och ett c/o segemyr marathon. Eller sett och sett, snarare sovit mig igenom dem.

Den friske har tusen önskningar, medans den sjuke bara har en.

Nu ska jag lägga mig och dö ett tag till. Jag hoppas jag inte ska kvävas av mitt eget snor.

Tjipp / B

Allt kanske är vad det är och inget annat!?

Hade en sjukt trevlig kväll igår, sen att Tage gjorde slut på Tomas var väl inte det bästa, men men....
Men man har fina arbetskompisar, det är värt himla mycket, så det här borde göras om oftare!

Söndag.... myssöndag!!

//Tjejen som insett att hon tänker för mycket, överanalyserar ALLT för mycket, blir nojjig och väldigt osäker i vissa situationer!

Vilken guldkväll!

Gårdagskvällen kan kortfattat beskrivas med ett ord - GULD!
Hade inga som helst förväntningar på kvällen och så blev den typ hur sjukt rolig som helst. Mest sjuk. Hehe!

Idag varken hör jag någonting, känner jag någon smak och jag har väl avverkat en sisådär tre toarullar med snytpapper. Fast rösten är very sexy!
Sitter och har lite ångest nu för en ny, fullspäckad vecka. Många tankar som snurrar runt i skallen, och massor att göra. Men det är bara att dra på sig blåstället och jobba. Sova och ta det lungt får man göra i graven.


En lindahammar-tummen upp för denna lovely förkylning :S

Tjingelitjong/B


föddes en lördag, mamma kalla mig för discotjej.

ja på en lördag ja då vet ni vart man hittar mig.

SPONTANITETEN VET INGA GRÄNSER IDAG!



/B

Wollibolli!!

Nu väntar jag på mina kära arbetskompisar....  kvällen ser otroligt ljus ut!!




Ha de gott!

//Regina


the winner takes it all.

Änd ume-losarna standing small, hehe.
 
Efter en natt med weirdo drömmar om den gamla vanliga hockeyplayern, så vaknade jag och kände ett sjukt matchsug. Taggad till tänderna. Det visade sig att fler i laget ville vinna idag, så vi gick ut och gjorde det helt enkelt. En riktigt skön 5-1 seger denna underbara lördag satt precis där den skulle. Fullkomligt ÄLSKAR känslan av att vinna!!

Nu återstår det att se vad som händer ikväll, men innan jag tar tag i det blir det en lååång skönt dusch och sjunga så högt jag bara kan i duschen. Skönsång ofcourse ;)

Tjing/B


fredagsmys

En underbar fredagkväll. Sammanfattningsvis har jag varit med om följande:

♥ Åkt 28 mil, varav en tredjedel i sannas knä. Mys
♥ Sett en råspännande innebandymatch mellan IBK och K4, där IBK med nöd och näppe tog tre poäng.
♥ Varit med om väldigt trevliga återseenden.
♥ Sett vem som är upphovet till allt vad som kallas mode i jauret.
♥ Diggat partymusik, blivit partysugen och sedan insett faktum igen.
♥ Varit nervös.
♥ Varit jättebusig.
♥ Lärt mig svara när det ringer i en samsung galaxy.
♥ Skrattat och haft underbart trevligt med ett gäng väldigt underbara tjejor.
♥ Rapat väldigt högljutt, och sedan kommit på att det tydligen var MASSA folk som stod bredvid.

Nu ligger jag välbehållen hemma i sängen med laptopen på magen och ska tvärsluddra mig igenom kvällens idol. Jag vet ändå att man inte kommer att kunna hålla sig undan resultatet framtill imorgon kväll, så det är lika bra att ta tag i det nu om man vill se det med lite spänning.

Gameday imorgon. Håll en tumme!

Pyss&gonatt/B

f r e d a g


Godmorgon världen, vilken underbar dag.

Säg vart går färden, vart åker vi idag?
Jo, till JAURET! :)

Har tagit den mest välbehövligate sovmorgonen sen jag minns inte när, och nu sitter jag här i min sköna morgonrock med ett glas varm choklad i handen. Eller i koppen som jag håller i handen. Ajaj annars!
Jag är så glad! Det är fredag. Jag är pigg och utvilad. Jag har inga måsten. Solen skiner.

Jag känner på mig att detta kommer bli en lovely helg! 

Pyss / B


o-o-o-o-overdrived.

Jag har inte lagt i överväxeln som allas vår idol-ola skulle ha sagt, eller sjungt. Jag har blivit o-o-o-o-o-overdrived (=överkörd på bea-engelska).

Det känns som att ångvälten, väghyveln, gaffeltrucken, långtradarn, tåget, dumpern och baklastarn varit framme igen. Jag känner mig totalt manglad. Slutkörd. Like a trace (=trasa på bea-engelska). Nu ska jag inleda sm i sova hårt och länge. När ni andra går till jobbet, ska jag bara vända på mig i sängen och fortsätta sova. När ni andra äter lunch, då myser jag in mig ännu mer under täcket och fortsätter sova.

Men en sak är säker. Innan 15.30 är jag uppe, för då drar vi 14 mil nordväst för förstklassig innebandy och mys. GILLAS! Thank god, it´s helg!



(Snör in en arkivbild då vi också var allt annat än pigga. Festivallördag. Kl är 03.30. Vi sov i tre dygn efter det, men kul var det)

Tjingtjong/B

Fångad av en stormvind

Shit vad det blåser ute, knappt så man kan stå raklång utan att ramla baklänges.
Ännu ett skäl att göra det mysigt, tända ljus, dricka varm choklad, krypa ner i soffan....  det tycker jag låter alldeles underbart, men nu är det ju morgon, så det får vi ta en annan gång.

Natt 3/4 avklarad, nu väntar sängen, ska bli spännande å se om mina oförklarigt konstiga drömmar fortsätter!
Ibland, eller oftast, så kan jag inte låta bli att fundera på vad drömmarna betyder, vad det är som ligger bakom allt.. känns som om det borde vara nåt!??  Eller är bara drömmar drömmar och inget mer?


//Regina

bravibrationer.blogg.se goes modeblogg

Hehe, FÖRLÅT! Jag hatar dagens outfit och sånt bajs, men detta är något helt annat. Jag måste bara berätta om typ DOM bästa leggingsarna som finns i..ah..jag vågar faktiskt säga - HELA VÄRLDEN!

Dom är höga i midjan och har snygg dragkedja bak. Har införskaffat två par och ett tredje är på ingående. Hade detta varit facebook hade jag tryck på "gilla" :)



(Jag är kass på ta kort)

Hej då! /B


Ibland är pengar inte värt ett öre.

Har köpt några doftvax-kakor av en tjej i klassen som säljer ljus och grejer, så idag kom jag på att jag glömt föra över pengarna, så jag loggade in på banksidan, men det tog sån jäkla tid, så medans datorn kämpade för kung och fostervatten för att få fram sidan, så gick jag och hämtade lappen där det stod hur mycket jag skulle betala.

På vägen ut i hallen hann jag tänka att det skulle vara gulligt om någon kunde tänka sig att skänka lite pengar till den fattiga studenten Bea. Fatta om man kunde vinna på lotto eller nåt.

När jag kom tillbaka till datorn ser jag att jag har betydligt mycket mer pengar än jag borde ha, och såg då att pengarna från mormors dödsbo kommit in på mitt konto. Då fick jag bara ett enda stort dålig samvete. Fy tusan vad girig man är. Man tjatar om pengar hit och pengar dit, men vad är det jämfört med att få behålla dem man älskar? Med en klump i magen och någon slags konstig skräckblandad förtjusning förde jag över dom på sparkontot och tände sedan ett ljus för mormor.  

Hoppas ni tar hand om varandra däruppe i himlen!

Pyss / B


Inte lätt...

Det är verkligen inte lätt att bli gammal!
Igår så hade vi innebandymatch mot ett gäng småtjejjer. Tror att jag skulle kunna vara morsa till 90% av dem och när jag tänker efter så skulle även en del av flickorna i mitt eget lag kunna vara mina döttrar :/ Fast det är klart hade jag blivit mamma som femtonåring så hade jag nog inte spelat innebandy idag och förhoppningsvis inte i samma lag som mina egna barn iaf ;)

Som krydda på moset så hade jag min systerson och hans småkompisar som busringde på våran dörr igår och när jag öppnade dörren för att busa tillbax och verka vara arg så skrek en av killarna *SURKÄRRING* -buhuuuu!

Så denna dag tänkte jag ta lite själavård och gå och bli masserad i en timme för att motverka ledbesvär och andra ålderskrämpor, kanske även unna mig en ansiktskräm som motverkar rynkor. Tycker dock att det är som man säger "Rynkor är livets smilgropar" men man vill ju inte ha för många av dem ;)




Hej svej gammtjejj!
/C

Dream on

Dygnet har gått försvånansvärt bra, bortsett från en jobbig sköterska som sprang ut och in ur salen natten igenom för att kolla läget som var helt under kontroll!
Men avslutningen på dagen kunde inte varit bättre. 8-0 vinst känns precis lika bra som det låter.

Den minst sagt ytliga nattsömnen (tack sköterskan!) gjorde att dom mest bisarra drömmarna avlöste varandra inatt. Jag hann vara i thailand, ha spöknatt med sjukt trevligt sällskap, sjunga i kör, och så hann min mamma vara förbi en sväng. Hon levde fortfarande i drömmen men var pytteliten, vi snackar på sin höjd en meter lång kanske, så jag fick gå runt och bära henne som ett barn. Hela drömmen gick ut på att jag hade någon slags mammaroll och skulle försöka övertyga henne om att om hon slutade röka och började motionera mer, så kanske hon inte skulle dö som 58-åring, och då skulle vi få massa fler år tillsammans. Minns att hon sa "Jag skulle också vilja bli äldre och att vi kunde följas åt i livet. Men nittio år? Det skulle bara kännas jobbigt att bli så gammal", sen somnade hon bara ifrån mig. Vägrade lyssna. Helt likgiltig. Dessutom var det en äcklig gubbe som gjorde närmanden på henne som jag fick mota bort hela tiden.
Vaknade upp alldelens kallsvettig och hade en puls som var långt ifrån vilo-stadium så jag hoppas på betydligt trevligare drömmar inatt. Att vakna med en bra magkänsla är en helt underbar start på dagen!

Nu: "Lite sällskap" och sedan blir det att nyduschad med en doft av chokladbollar, krypa ner i en renbäddad säng för att sedan ta en skön sovmorgon imorgon. De är jag värd!

Pyss /B

Ge mig tid och energi, please.

        

Dygnet i fröken Bergs värld är just nu alldelens för kort. Min häck är så full (och inte av bajs), men jag kan inte plocka bort något. Min enda utväg är väl att vända mig till någon som har ansvar för dygnsfördelningen och som kan sätta in typ 48 timmar på mitt dygn..

Jag försöker se denna vecka med positiva ögon, men just nu känns det som att orken fattas.
Kommande dygn i mitt liv: 22-08 vakennatt, 08.30~15.00 skola, hem å äta, göra undan hemma, lämna in bilen på service, 18.30~21.00 match. Utöver detta har jag dussutom tusen grejer till att göra. När ska jag hinna?

(thank good för underbara drömmar när man taktikvilar i allafall! ;) )

Jag längtar till helg.
/B


Söndagsmys!!

Haft en riktigt trevlig söndagkväll, vart lite andra planer än planerat, men det var mycket mycket trevligt iallafall, fick ju äntligen se fredagens IDOL, å detta avsnitt innehöll även utrustningar och folk som blev utrustade...
-med vad kan man då undra?!?!?  :P
Nån som har svaret på det? :)


Nu ska jag fortsätta mata serier, vända dygnet är vad som gäller!

//  Regina


Lördagsmys ♥



Ligger här med en mysig plutt på magen. Vi ser tv och har det så himla skönt. Ljusen sprakar i ljuslyktorna och sprider en härlig doft av vanilj i lägenheten. Ska avnjuta en kopp varm choklad nu och sedan mysa ner mig under filten igen och se alla serier som jag har att ta igen.

Detta kallas livskvalité!

Pyss / B

We can dance until we die.

Fest hos Sahara igår, och en helt underbar sådan blev det. Underbart folk, roliga lekar, skitgod mat, äckligt mycket snacks och massa gott dricka. Det blev sedan att gå på antikrundan på station åtta, och hellsike så kul vi hade! Alla (två) dansgolv spelade schlager/dansvänlig musik, och vi hann även ner på Eriks pub och äga i karaoken.
Jag & Regina brände av Bra vibrationer (med tillhörande dansmoves) inför ett fullsatt ställe. Det stavades succé! Pitchen satt där den skulle, heh.

Trots en helt jädra underbar kväll så hände en sak som fick mig att känna mig förd bakom ljuset. Bland det värsta jag vet är när folk gör sig lustiga på min beskostad för att dra egen vinning av det och det hela gjorde att jag faktiskt tog illa vid mig. Jag kan tycka att jag är värd bättre än såhär efter allt...
 
Ser nu fram emot en myskväll i soffan med idol-repris, snorpapper, lite sällskap, tända ljus och chirredirre i mängder. Sen kan jag ju inte låta blir att undra hur det gick för en viss vän som bekräftade efter tvåsnåret att denne fått hugg?! hihi! Måste nog uppdatera mig om läget känner jag!

Pyss B

Dags att bege sig.....

Har fått en VIP-inbjudan till en klassfest, så ikväll ska jag låtsas vara tillbaka i skolan....



(det kan ha varit så att jag bönade och bad om att få vara med, men det nämner vi inte)

Men jag har hört rykten om att det är världens bästa klass, så jag tror kvällen kommer att bli underbar! :)

Hipp hopp, tipp topp!!

((Regina


RSS 2.0