Nakna hemligheter

För exakt ett år sedan satt tre tjejer i ett vardagsrum på moröbacke och tjattrade. Mitt i allt tjatter kom vi på att vi skulle "go whit the flow" och börja blogga. Sagt och gjort. Och här sitter vi, nöjda & glada över att det är så många som vill följa oss igenom vardag & fest, glädje & sorg, ordbajs & bloggtorkor, skratt & gråt.. :)

Idag, på denna stora jubileumsdag, känner jag ju att man måste komma med något storslaget. Nåt nytt. Nåt häftigt. Nåt som tilltalar (fast det gör det inte, men what the fuck, hihi) 

Så här kommer mitt bidrag - den nakna sanningen!

Jag har en stor hemlighet inom mig, som knappt någon känner till. Den nionde maj fyllde jag 26 år, men det är få som vet att jag bara levt 20 av dem som tjej.
Ända fram till förskolan var jag nämligen en pojke. En liten pojke med stora visioner. Jag kände rätt fort att jag var missanpassad. Jag ville ju leka med barbiedockor, lägga pärlplattor, sminka mig, samla på bokmärken och leka med my little ponys, och inte krascha leksaksbilar och leka krig.
En "sådär" lyckad operation gjorde mig till tjej, och här sitter jag nu. Jag knaprar dagligen tabletter för att bukta min mansröst & jag måste dagligen raka min bringa för att hålla hårväxten i schack. Det är dock det bästa beslut jag tagit i hela mitt liv ;) 



Jag drog fram kortet när pappa var här för några dagar sedan och frågade "Hur tänkte du & mamma här?". "Men vadå, du är ju jättesöt!", svarade pappa. "Men jag ser ju ut som en pojke".
Pappa blev tyst rätt länge och utbrister sen.. "Neee... njaaa..jaa. ja, det var ju tur du hade en röd tröja på dig iallafall.." Hahaha!

Av detta har jag lärt mig följande: Jag ska låta mina barn se ut som de kön dom verkligen tillhör! ;)

Ha en fortsatt bra dag! ;) /B


Träna träna träna!

Löpturen gick alldeles utmärkt, det är så fruktansvärt skönt efteråt.

Sen fick jag bara upp ett litet il och körde ner på stan och köpte ett träningskort på:



Så nu har jag lagt upp ett litet spinningschema, synd bara att alla verkar tycka det är "det tråkigaste man kan göra", för jag älskar det.
Men till gymmet så verkar jag få lite sällskap, för det skulle jag nog själv klassa bland top 3 över tråkiga saker att göra, men förhoppningsvis ska jag lära mig gilla det å!!

//R

Soliga måndag....

Nu är det dags att plocka fram fightingfeeeejset å sätta på sig löparskorna och he sig ut, gillar att springa, meeen det är sååå jobbig innan man hett sig ut, men eftersom tiden på kvällarna nu är bokade till jobb jobb och jobb så missar jag träningarna och då måste jag ta tillbaka det dubbelt! 



Hahahaha, grymma va?
//R

Födelsedagsfesten!

Lördagen var sjukt lyckad, tack alla för en riktigt rolig kväll!

Några bilder tagna, håll tillgodo!








































//R


Morsdag

Bortsett från den nionde juni, som är mammas födelsedag och den 24 oktober, då hennes hjärta slog sitt sista slag, så är denna dagen den absolut jobbigaste på året. Överallt annonseras det om att man ska skriva & hälsa till sin mamma i olika tidningar och alla pratar om att de ska hem till sina mammor och äta, fika och umgås.
 
Jag har inte längre någon mamma att åka hem till & äta hos. Jag har ingen mamma att köpa presenter till. Jag har ingen mamma som jag kan krama och säga "Jag älskar dig & grattis på morsdag". Det gör så jävla ont inom mig.

Ni får inte tro att jag missunnar er lyckligt lottade som har era underbara mammor kvar i livet en helt fantastisk dag. Tvärtom. Vad jag vill säga är bara att ta vara på den här dagen. Träffas, skratta, umgås, minns, skapa minnen, visa varandra uppskattning.

Så till dig mamma: Jag hoppas du har det underbart där du är. Jag tänker på dig varje dag som går och saknar dig så att det gör ont. Jag hoppas att du tittar ner på mig och ler. Att du känner dig stolt, för är det nåt jag vill göra, så är det att göra dig stolt!
Grattis på morsdag, Mamma!


/B


Tjohej, ikväll väntar födelsedagsgalej!

Egentligen är det inte värst mycket att fira, vi blir ju bara äldre och gråare, men ikväll ska jag & regina ha våran lilla födelsedagsferre iaf! :) Jag är djuriskt peppad och jag hoppas kvällen kommer att bli helt fantastisk!

Meeeen som vanligt återstår det eviga tjej/lördagsproblemet - Kläderna! Trots några garderober fulla med kläder, så hittar jag som vanligt inte något passande att ha på mig :P Men detta har dock en förklaring just denna lördag. Det är tusan inte lätt att hitta några kläder att ha på sig, när jag under två dygn gått upp 65 kilo... 
Men det löser sig, sa mannen som sket i badkaret!

Vi hörs nog senare! :)
Puss & hej, födelsedagsgalej /B 


Tårta är gott!!



Detta är alltså resultatet efter en torsdagkväll på moröbacke som gått i födelsedagsfirandets tecken.
Det hela resulerade i ca 50 kilos viktuppgång efter att ha vräkt tårta, bullar & kakor under 2 timmar. 

Vår förhoppning är att vi hunnit motionera bort extrakilona innan lördagkväll, för det skulle vara lite småtråkigt att ha födelsedagsfest iförd en sovsäck. Men å andra sidan har jag aldrig testat att dansa i en sån på Station. Det kan ju vara det grymmaste man kan göra lika gärna ;)

Mjuka & goa tjockispussar från Bea & Regina

Det går bra nu! Kompis, det går bra nu!



Sommarlovspeppen börjar komma över mig mer & mer. DET ÄR FAN NÄRA NU! :)
Imorgon senast kl 12.00 (för det har vi bestämt!!!) är vi klara med all skol-shit som ska lämnas in, och då återstår "endast" en tenta på tisdag och en opponering på torsdag! SWEET!

Idag fyller sötgumman Regina 18 år för 11 gången! Det är inte illa pinkat. Igår avslöjade hon dessutom att hon skulle experimentera ihop en ny tårta, vilket fröken Gottegris tycker låter sjukt spännande.

Näe, nu ska jag pallra mig i väg och handla. Äntligen har ju lönen ramlat in på kontot, och efter att bilen blivit servad och jag varit ute och rest så var den efterlängtad. Känns skönt att slippa äta tapeter en vecka till...

Det är mycket som rullar i medvind nu, och jag älskar känslan!

Puss / B


Ingen vanlig dag....

"När lillan kom till jorden,
det var i maj, när göken gol,
sa mamma att det lyste
av vårgrönt och av sol.

Och därför, säger mamma,
så är jag nästan alltid glad,
jag tycker hela livet
är som en solskensdag.""

Denna visa sjöng alltid min kära fina mor för mig när jag var liten för hon tyckte den passade så bra på sin lilla dotter.

Det var 10592 dagar sedan, en solig Onsdag som jag kom till världen, därför firar vi idag min födelsedag, eller min och min, delar den nog med ganska många andra men för mig och mina nära och kära är det min dag!

Det ska iallafall firas med tårta, älskar att göra tårtor!
Det andra baket skulle jag dock gärna lämna, förstår inte varför det är den som fyller år som ska "måsta" bjuda på fika, det bästa vore ju om man blev bjuden på fika och en stor fin överrasskningstårta.
Det vore nåt!  :)

Men eftersom det inte fungerar så så kommer jag nog att spendera ett antal timmar till bak imorgon, sen om det går att äta får väl tiden utvisa, annars tar jag fram tårtorna direkt och kastar det andra! :)

Kramkram

//R


Jag har varit på styrelsemöte

Detta var vad vi gjorde. Och så gjorde vi lite nytta också! ;)
Testa ni med. Det är skrämmande överensstämmande...!

Jag gjorde testet tidigare, men kände att jag stressat igenom det, så jag gjorde om det nu, och här är resultatet

"Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger."

/B


Tjoooosdeeej!

Varför göra nåt idag som man kan skjuta på till imorgon!?

Just nu är det mycket som ska göras och behöver göras, men jag har en tendens att skjuta allt framåt, men IMORGON, då j-vlar!!  :)


Idag har jag varit på stan och ätit lunch med Märta, mkt trevligt, hoppas på många fler luncher! :)

Efter det tog vi en liten shoppingrunda, fyndade två toppar, men varför är det alltid så att då man har pengar att spendera finns det aldrig nåt att köpa!??
Men jag kom ju då inte hem tomhänt iallafall! :)


Nu ska jag ta och göra mig klar för min date med bea som vi ska ha via webkameran, nu ska lördagen planeras, då är det dags för våran f-ferre!!

Den kommer dock att bli väldigt reducerad då många är upptagna på annat håll, förstår ine hur folk kan välja brännbollsyran, möhippor och ESC istället för detta!?!  :P

Men känner på mig att det kommer att bli en väldigt naaajs kväll, vi får ju besök av några Very Important Persons!!  :)

//R

Ibland kan man inte annat än skratta åt sig själv

Okey, det är bara att konstatera att man ser ut som ett praktmongo när man inte vet om att man är med på kort. Detta är alltså Bea när hon ska försöka fixa webcamen som envisas med att vara spegelvänd, och inser sen att hon tagit en jädra massa bilder utan att veta om det, hahaha.

 

När jag likas är i farten kan kanske nån vänlig själ förklara hur jag vänder bilden i kameran?

/B 


Jag vill bara ha sommarlov nu..

Skolan är inne på slutspurten nu. Endast denna vecka och nästa kvar innan "sommarlovet" står för dörren. Det ska bli så jädra lovely! Nu kommer jag ju visserligen att jobba i sommar, men mitt jobb känns som det mest perfekta man kan ha under sommarhalvåret, så det är jag inte ett dugg bekymrad över.

Men innan fredagen den 4/6 så har vi aaaaalot to do. Två artikelgranskningar ska in, en "tänkt studie", samt att det ska skrivas en tenta i statestik på tisdag. Tur att man är så lyckligt lottat att ha en Sarah i klassen som avsätter dyrbar egentid för att lära oss mindre tänkta (näst intill utvecklingsstörda, om jag snackar för mig själv) klasskompisar allt hon kan inom ämnet - och DET är inte lite det! :)

Vad har jag då lärt mig så här lång in i kursen Vetenskaplig teori och metod? Jo - jag ska aldrig i helvete börja forska! Hihi!


Pyss & Kram /B


Vi håller alla tummar & tår och hoppas - hoppas att allt ska bli bra! Tankarna är hos dig! 



Några av våra bästa bilder...


/Charles

Behöver.....



//R

Hej söndag...

...och HEEEJ segheten!

Tog en lång, skön och välbehövlig sovmorgon i morse. Den behövdes efter de bravader man utövat i helgen. Fredagen var visserligen lugn, för då fick jag bara två toksköna vinster i kubb på min meritlista, och det var ju liksom inte så ansträngande ;)
 
Under lördagsmorgonen startade dock kraftprovet där man skulle sålla slitvargarna från latmaskarna. Det var nämligen dax för Regina och Robbans hus att byta färg från aprikost till mörkgrått. 15 tappra själar var samlade och under 6 h kämpade vi på för att göra midsommarstigen 6 till de hetaste huset på gatan. Sagt och gjort! Det blev så jädra snyggt! :) Jag hoppas Regina lägger ut några najsa före -och efterbilder sedan på mästerverket vi åstadkom! 
Efter en liten taktikvila och en dusch startade sedan grillfesten, vilket blev en mycket lyckad tillställning. God mat, gott (OCH KALLT) dricka och helt jädra LOVELY sällskap! Usch vad ni är fina alla ni!

Som sagt. Det känns att det är söndag. Jag känner att huvudet bultar lite mer än vanligt, ögonlocken har gått upp tre kilo i vikt och min högerarm värker, men livet är underbart, så varför klaga?

Puss på er! /B

All work, no play!

Här är det lite bloggtorka nu, men vi alla är upptagna med jobb, jobb och jobb!!
Men för min del är det ett ganska roligt jobb ändå, slitsamt och tidskrävande, men det kommer nåt gott ur det.
Bildbevis på detta kommer förhoppningsvis imorgonkväll, då har jag (tidsoptimisten) bestämt att allt ska vara klart, så vi kan njuta av en ordenlig grillfest på Ibiza!

Men nu är det dags att ta på sig arbetshandskarna och jobba i 28 timmar först :)

//R

Premiär för Bea i SIN EGNA webcam (filmerna får ni på mailen, haha)



















Här sitter en väldigt nöjd tjej på nyfyllda 26 jordsnurr med en ny, underbar, vit, fin bärbar dator i knäet :)
Den var till en början röd, men jag bytte till en vit. Huss skrattade och sa att han frågat på affären om han fick byta den till en annan färg om nu den röda inte skulle duga, och inflikade till expediten "min tjej tycker nämligen att färgen är viktigare än prestandan".. Jaja :P


Idag står sata-statestik på schemat. Jag har sett lite föreläsningar nu på morgonen och försöker nu förstå några åhörarkopior som jag håller i min hand. Det verkar blir en tuff utmaning. Jag funderar strakt på att försöka förstå skiten på Ibiza istället för här på goatmountain då solen börjar kika fram allt mer mellan molnen. Man måste ju försöka förena nytta med nöje, och sen är man ju som lite smånyfiken över vilka nya faciliteter Ibiza har att erbjuda i år ;)

Puss från mig!

 


Perfekt taajming

Vilket bra val av resvecka måste jag säga. När vi åkte var det fortfarande rätt så mycket snö kvar. Nu när vi kom hem var nästan allting borta. Vi har kommit hem till ett Sverige och ett Skellefteå som står i blommning för fulla muggar. Träden blir grönare och grönare för var dag som går. Temperaturen ute gör att man inte ens behöver jacka. Alla vårfåglar har hittat hit och deras kvitter hör man än om man vaknar mitt i natten.

Trots att vi fått uppleva högsommar under 7 dagar så har vi ändå en heeel svensk sommar kvar att se fram emot.
Den känslan är så underbar och jag känner på mig att denna sommar kommer bli lovely! ♥

Puss / B


Skillnaden mellan Ibiza & Alanya är hårfin!






Enda skillnaden mellan ställerna är att här måste man bege sig till jobbet!  :(

//Regina


Tårarna sprutar!

Jag visste redan när Huss berättade om detta klipp att jag skulle grina som ett svin när jag såg det, men jag kunde liksom inte låta bli att klicka på play. Och som jag grinat! Jag tycker egentigen inte sådär jättemycket om katter, men detta var bara så vackert & sorgligt.

Detta klipp handlar om en kissemisse som förlorat sin kompis och som gör allt för att rädda honom.
Jag tror helt klart att djur har känslor!



/B

Livet är underbart!

Jag instämmer med förespråkande och vill verkligen tacka alla ni underbara tjejjer som var med i Turkland och Göteborg! <3

När man åker med ett gäng kompisar sådär så kommer man varandra mycket nära. Jag älskar känslan av att man kan vara sig själv. Ibland orkar man inte vara på sitt bästa humör och när man känner att man blir accepterad ändå så är det underbart!

Även om det är väldigt skönt att komma hem till sitt "eget" och sin familj så känner jag idag en saknad efter alla som var med på resan, vi har ju trotts allt varit med varandra dygnet runt i nästan två veckor!
Kom på mig själv att sitta och småle vid datorn på jobbet idag när jag tänkte på alla små roliga insidenter vi varit med om :)

Jag Älskar er alla! <3



/Charles

PS/ Jag ser redan fram emot att ha en reunion med Turklandgänget!



We´re home, bitch!

Har haft 12 helt fantastiska dagar med ett gäng helt fantastiska tjejer. Först en veckas sol, bad och avkoppling i turkland, och sedan 4 dagar med innebandy, fest, mys och shopping i Göteborg!
Men det sägs ju att borta är bra, men att hemma är bäst. Har aldrig förr instämt i det talesättet så mycket som nu.

Innebandyn var skitkul. Hade vi velat hade vi lirat final (haha, låt oss tro det iallafall) men pga en tidig hemresa idag så skulle vi inte hinna spela några semifinaler eller finaler, så igår var vi tvungen att göra en läggmatch. Detta gjorde vi genom att ha två målvakter som utespelare, en forward i mål, alla backar som forwards och alla forwards som backar. Våran gameplan funkade kanoners och vi förlorade med 2-0! ;)

Imorgon är det back to reality igen med skola, jobb, träning och vardagsliv :P Nu ska man huxflux kastas in i verkligeheten med bestyr som matlagning, tvättning och städning igen. Det är sjukt vad man blir bortskämd fort ;)

Nu ska jag packa upp det sista ur väskan och le åt alla underbara minnen som denna resa fört med sig.
"Vad är det här för jävla turkmusik?" "Jaha, är du från Iran, jamen då kanske du känner ....... ?" "Don´t ever put me behind the rat" "It´s Norway between Sweden" "Vars är Rigge?"
Love you girls ;)

Ps: Ni måste ju få höra våran låt nu, när vi återigen fått tillgång till tuben..



Puss/B


We´re in GBG, bitch!



På hemmaplan, nästan iallafall, bara 114 mil hemifrån, som ett stenkast!

Vi ligger nu och vilar upp oss på en madrass i klassrummet, snart drar cupen igång, två matcher på lundbystrand ikväll!

Vi har dock fått en redig uppvärming, lovar att lägga ut en bild på trappan som leder upp till skolan, den kan döda vem som helst!  Å det är inget skämt! :)

Återkommer lite senare med hur det går för oss!

Puss // Rn´B


Bekvämligheten har tagits till ett nytt stadium.

I går åt vi middag på ett mexikansk ställe, god mat och en trubadur som spelade låtar "only for us" :)
Sen efter middagen började dom pracka på oss drinkar, men vi tackade nej, å dom fortsatt, till slut förklarade vi att vi inte skulle dricka utan att vi skulle hem å sova, jag kan typ utan tvekan säga att jag aldrig sett nån mer förvånad kille, han kunde inte förstå detta, vi förklarade då att vi bara var här för att ta det lugnt, sola & bada.
Men svenska tjejer säger han -Ni är här för att festa och skaffa killar, å har man redan en kille så spelar det ingen roll, ni är ju här!

Kan inte låta bli att fundera om dom flesta svenskar är så!? 
  
Vi kan då lugnt ta bort oss från den kategorin, vi har fått stämpeln "pensionärer" igen!
Även denna kväll blir lugn, först lite mat, shopping och sen ska vi krypa ner i sängen och se Tre kronor.

Sista kvällen nu...  ångest, men samtidigt så ska det bli skönt att komma hem, även om hem kommer att vara Göteborg.

Jo just ja, måste berätta om en liten rolig sak som hände idag, vi har i princip alla solat topless hela veckan, kändes lite konstigt i början, jag iallafall brukar inte göra det, känns lite för privat på nåt sätt, men det har ändå gått bra.
Men jag tror jag har blivit lite föööör van.
Gick upp och åt lite lunch på rummet idag, när jag sen ska gå tillbaka till poolen kommer Emma, då utbrister hon  -Faan va coolt att du går omkring topless inne på hotellet!
Insåg då att jag glömt bikiniöverdelen :S

Riktigt så bekväm har jag inte blivit med att visa allt, men en snyggare bränna får man, helt klart! :)




Dags för lite hockey nu, Go ryssland!

/R

Trubbel i paradiset!

Vaknade upp 07.30 i morse och drog upp gardinerna. JÄDRAT KNALLBLÅ HIMMEL OCH SOOOL. Det är första gången på hela resan som vädret är bra!
Vi skyndade att dra på oss kläderna och löpte ner och vräkte hotellets goda frulle, och sedan bestämde sig jag och Challan för att ta en dolme till beachen, medans de andra brudarna valde att poola idag.

Det var så lugnt och skönt när vi entrade stranden där vid halv nio. Allt var tyst och harmoniskt, men snabbt förbyttes dock idyllen mot ett jävla sårl när ett gäng gapiga, skrikiga och äckliga ryssar ockuperade strandkanten just nedanför oss. Detta gäng med, en 6-7 fula ryssar i 25-års åldern, töntade på med att brottas med varandra, spela beachvolley och skrika. Ungefär hit räckte dock vårt tålamod. Vi skulle sedan gå ner till vattnet och bada, då dessa äcklon kommer fram och börja bete sig som svin. Dom granskade våra kroppar från topp till tå, närmade sig så nära oss dom bara kunde och slimmade på med hemska kommentarer. Challan fick höra att en av killarna gillade hennes "balls". Hennes replik blev "And you have NO balls", haha. När vi tillslut fått oss därifrån och spydigt avfärdat deras försök att kommunicera kom killarna som jobbade stranden fram och frågade om ryssjävlarna varit otrevliga mot oss, vilket vi sa att det varit. Dom berättade då att det varit samma visa dagen innan, då de förolämpad strandgästerna och betett sig som svin.

Dom lugnade dock ned sig efter detta så vi trodde stormen var över, men ack vad vi bedrog oss. Vi la oss ner på våra solstolar igen och fortsatte VM i slappning, då jag plötsligt får en sån där olustig känsla av att vi är iakttagna. Vi öppnar ögonen, och där står två av dom slemmiga ryssjävlarna över våra solstolar och glor och äcklar sig. På ungefär två sekunder var personalen på stranden framme vid våra stolar och en hejdundrande ordväxling utbryter mellan alla oss. Det slutar med att polis tillkallas och ryssjävlarna släpas ut från stranden, hehehehe!
Kvar låg två MYCKET nöjda brudar som skrattandes skrek "SÅ GÅR DET, RYSSJÄVLAR"

Dagens slutsats - Don´t mess whit the Goodvibbs!! ;)

Puss & godnatt!
Ps: imorgon är det negerbollens dag. Det var vi tänkt fira med att gå all in och bli niggerballs! :)
/B & C


Siesta

Ligger på rummet medans mina rumskompisar befinner sig på beachen, kände inte för att bränna mig, har fått lite färg idag, nu är jag inte vit längre, men man blir inte BRUN på en dag, så jag tar mig en liten siesta istället, å då kan jag ju passa på att uppdatera med lite bilder!


Lina jag & Emma möter upp de andra på Landvetter!


Lina Emma & Jag på flyget


Sen somnade vissa och jag kan berätta att Emma vaknade med en extrem nackspärra! :)


Vi på Bio i GBG, såg Farsan & The Bounty Hunter


Bea sovandes på Landvetter


På flyget till Turkiet, vi sover rätt mkt! :)


Jag & Bea i bussen till hotellet, efter 29h på resande fot ser man ut så här:


Bea Lina & Jag äter lunch på hotellet!


Middag på Flash, turkiets "bästa" restaurang


Lina hittade en passande skylt:


Emma njuter i poolen!


Challans sovpose.


Emma Challan & Jag på Hotellet


Lina med en Efes!


Emma drack också en!


Lina Rigge & Bea


Bea & Emma vräker.


Lina Rigge & Bea på "eran balkongfest"


Challan & Jag


Världens goaste drinkar


Jag njuter av en Strawberry Daiquiri


Emma dricker gott.


Så hääääär gott var det där.


Lina ville ha sex on the beach!


Vi i barnen.


Det var allt för denna gång, nu ska jag hinna vila en stund också! 

//R

Bättre och bättre dag för dag

Idag är det den nionde maj. Det innebär alltså att jag levt i 26 år idag. Jag börjar komma ikapp mina bra vibrations-brudar ;)

Gud har gråtit hela dagen över att han för 26 år sedan förlorade en av sina änglar (ja, det är jag, haha) för det har varit ett riktigt skitväder idag :( Men vi har haft det mysigt ändå. När det regnade som mest satt vi alla i våra solstolar under stora parasoll och mös. Men imorgon & resten av veckan vi är här vill jag mysa i solen och inte i nån jävla skitskugga. Hör du det Gud?

Igår överraskade tjejerna mig med tårta på våran favvorestaurang och sedan gick vi ut och ägde alla uteställen i denna stad. Och SOM vi ägde ;) 
Idag har vi legat vid poolen, men vädret ville annat, så vi har shoppat och haft oss istället. Nu ikväll har vi ätit god middag & sett hockey på hotellets storbilds-tv, och så överraskade hotellpersonalen mig med en stor gräddtårta. Medans en i personlen skar upp tårtan passade Regina på att säga till honom; "You know, if it stands, you will get married!!". Han blev minst sagt generad och vi skrattade så vi satte halsmandlarna i magen! Hahaha!

Vi kan lätt konstatera att flosklerna har flödat under resan. Jag med min svengelska och Lina, som entrat the blond side of life, håller ställningarna, tillsammans med Regina och hennes låt-kunskaper. "En sång på T.. åh, få tänka.."
Fem minuter senare utbrister hon  "Jo, men den här 'Talibanan' "

Avslutningsvis så kan jag bara säga att vi njuter av varje sekund här. Vi har det helt underbart, omän vi saknar alla därhemma också. Nu håller vi tummarna för soooool så det även får SE ut som vi varit utomlands.



Puss & godnatt & tack för alla födelsedagshälsningar!


VM är igång!

Igår hade vi ju födelsedagsfest för Bea som fyller år, det var en riktigt perfekt kväll, bilder och FILMER kommer senare, men vi kan berätta att all dricka på krogen var gratis, varför händer aldrig sånt i stan? :P
Sen höjdpunkten på kvällen var när James Dean fullkomligt exploderade när 5 skellefteåtjejer blev uppdragna på bardisken, en fullkomlig succé! :)

Idag har vi mest sovit då solen lyst med sin frånvaro och himlen har varit öppen, man får lite ångest, jag kan berätta att det nu har gått 4 dagar och man ser inte ens en bikinilinje på mig, det har ändå varit soligt, dom andra är ju bruna och fina (vissa röda), lite orättvist! :( 
Men det är en ny dag imorgon, då kanske brännan kan fastna!?

Nu ligger vi och ser Tre kronor-Norge, ganska skönt med myskvällar även utomlands, ännu bättre när dom har satellit-TV på hotellet!

Myspys på er alla där hemma!

//R


We´re in Miami, bitch!




Ikväll är det födelsedagsfest för Bea & ikväll ska vi alla försöka gå all in. We´re in miami bitch!

Nu lägger jag korten på bordet!

Det finns inte många som sett mitt riktiga jag, i princip ingen har sett mig innan plattången gjort sitt!
Men det är som svårt att undvika det här, låg på solstolen och vilade när Challan utbrister -Shit, du är verkligen lockhårig!
Kände på håret och insåg att sanningen var ute :)
Jag var avslöjad!

Tänkte att jag lika gärna kan visa er också!



Nu väntar sängen för oss alla, dags för poolen igen imorgonbitti!

//R


Puss från oss


Just typiskt!

Bea och Challan hade just gjort ett grymt videoblogginlägg, och skulle ladda upp mästerverket på tuben, men tji fick vi!! Youtube är stoppat i Turkiet!! Sjukt är vad vi tycker att det är.

Men en teaser kan ni få.
Klippet handlar om två tjejer, ett par djävulsmaskiner (rullskridskoskor, sånna man fäster bak på skon). Det handlar om när vi tar över en affär och om gränslös kärlek.
Jaja, resten får ni se sedan. ;)

Puss på er! /B & C

Så här ser en av oss ut!

Efter den lilla incidenten igår natt!
Men vem det är lämnar vi inte ut :)




Sex fungerade inte igår!

Började med en skön middag på hotellet innan det var dags för "eran balkongfest" i rum 103, vi som stod för festen bor i rum 102 och vi tyckte att det var en alldeles utmärkt ide att ha festen på det andra rummet ;)

Ingen städning idag! :P

Efter den tog vi vårat partyhumör och gick ner till hotellbaren där vi lärde personalen en massa lekar och partytricks, det gick hem här kan vi meddela!

Däremot så föll en efter en av och gick och la sig, det vart inga sex tjejer som gick ut och shaka ass, utan två tappra begav sig mot Robin Hood och stället gjorde oss inte besvikna, shiiiiit vilket drag, går inte jämnföra med nåt annat, vi hann även med ett klassiskt nattdopp i medelhavet där vid 03.00, fast då var olyckan framme för en av oss då hon trampar igenom en bro och skrapar upp bägge benen, blodet bara rann, men ändå kunde vi inte sluta skratta, kvällen avslutades där med att vi överdrev skadan lite för att få gratis taxi hem, å våra läsare -Jag kan säga att det fugerade! :P 

Gratiskvällar är aldrig fel!

//Bra Vibrationer!



Den nakna sanningen



Det är tur att Bea & Lina står på god fot med gud, jesus, allah och gänget, för efter våran böneceremoni i morse vände vädret och vi har sedan spenderat all day long nere vid poolen (Regina vill så gärna tro att det var hennes powernap som gjorde det, men ni får välja själv vad ni vill tro på, hihi).

Nu har vi just kommit upp till rummet och planerar lite smått inför kvällen. Vi ser förjävliga ut och luktar satan. Det MÅSTE bero på att vissa av oss tränat som svin i poolen och simmat åtskilliga längder med frisim, ryggsim, fjäril och hundsim. Men vi trivs som fisken i vattnet med att vara all natural och lukta en blandning mellan bränd hud, svett och cocos-solskyddsfaktor.

Nu ska vi powernapa och ladda inför kvällen. Det ryktas att det ska komma sex svenska tjejer till ett dansställe ikväll och shaka ass?!

Hoppas ni har det bra hemma, för vi har det aaaaalldeles underbart! ;)

/Good vibrations


Från besvikelse till lycka!

Det vart ju en tidigkväll för samtliga igår för att vi skulle stiga upp tidigt å bege oss till stranden, men när vi vaknade imorse och tittade ut så var himlen grå-svart!!!!!
Luften gick ur oss alla och besvikelsen var total.
Vi gick ner å åt frukost och dom andra stannade sedan ute vid poolen, men jag tyckte dock att det var lika bra att sova när det är skitväder ute, så jag gick upp och sov och när jag sedan vaknade där vid ett så gick jag ner till poolen igen, å 5 minuter senare vaknade även solen, perfekt tajming!

Så vi fick flera timmar i solen, helt lovely, det här är ju bland det bästa man kan vara med om!
Nu är det dags för en tupplur innan det är dags för party på rum 102!!

Puss!
/R

Vi skippar bilden idag!

Efter 29h på resande fot så var vi inte "in the mood" för att publicera en bild!
Vi ger just nu skabbigheten ett ansikte, men wtf, vi är i Turkiet och vi kunde inte bry oss mindre!

Underbart väder är det iallafall, hotellet är nice och vissa av oss har varit på turkiskt bad och fått bortskrapat ca 1 kg skit från kroppen!

Regina har dessutom lyckats glömma en taxfree-påse med varor till ett värde av 1250:- på transferbussen!
Men efter lite panik och ett samtal till Fritidsresor är påsen hemma igen!
Att det var just hon som skulle glömma den var kanske inte så oväntat??  :P

Nu ska vi iallafall sova, vilket vi inte gjort på dessa 29h, så det behövs!
Imorgon väntar 10h chillande på kleopatrastranden!

Off we go!
ha det bra alla där hemma!

//Bra Vibrationer

Im spending my time....

Vi har nu gjort bort 8,5h av dom 16h vi skulle spendera i götet, vi har shoppat, shoppat, shoppat och shoppat lite till, tror min reskassa är lite sliten redan första dagen, men kul är det!
Sen har vi även hunnit med en biofilm, vi har sett "Farsan", vi skrattade rätt mkt, men kom fram till att den var helt värdelös, ett ytterligare bevis på detta var att Emma sov 90% av filmen!  

Nu är kl alltså 20.30 och vi ska snart sätta oss och se en till film på Biopalatset, nu väntar "The Bounty Hunter"
Hoppas verkligen den är bättre, fast lite sömn skulle inte sitta helt fel! :)

Efter den ska jag bjuda mina resekompisar på middag och sen är det dags att åka ut till landvetter och möta upp den andra halvan av resgänget!  

Tjing fling!

//R

Packat och klart!

Jahapp! Nu sitter man här med väskan igenklappad och klar. Jag är redo för avfärd! :)

319 dagar har gått sedan denna resa bokades och nu är vi där. Det känns rätt sjukt när jag tänker efter. Tur att man har en hel sommar att se fram emot när man kommer hem också, annars kan jag tänka mig att det känns rätt snopet.
Men nu ska vi först njuta av dessa 12 dagar. Förhoppningsvis får vi göra det i en luftvärme som håller några grader högre än den svenska värmen just nu, och förhoppningsvis får vi ligga under en stor gul sol och bränna vårat fläsk...förlåt..magrutor!



På återseende!

/B

Lydias!

Efter två flygningar utan större incidenter är vi framme i Göteborg och det första man ALLTID gör när man kommer hit är att äta på Lydias, efter alla dessa år så håller restaurangen fortfarande högsta nivå! :)



På återseende!

//R

God morgon världen!

Jag har just vaknat efter en inte så bra natt, jag har sovit som man brukar göra natten mot julafton (trots att jag är vuxen så är jag fortfarande som ett barn när det kommer till sånt här)

Jag har väl vaknat typ en gång i timmen och kollat klockan om det inte snart är morgon!!

Nu ska jag bara stiga upp och duscha, packa in allt i bilen, sen bär det av mot flygplatsen för mig, lina & Emma!
Dom andra kommer ner ikväll.....

Sen hoppas jag att dom är snälla på flygplatsen för min väska väger 23kg å det finns inte en sak jag kan ta bort!!

Håll tummarna!

På återseende.....

/Regina


Nu är det nära!

Shit! Resfebern har hittat till Getberget också vill jag lova!
Efter att ha längtat i 318 dagar så är det nu endast EN dag kvar. Det känns helt sinnesjukt konstigt att vi är DÄR nu.

Dock fick jag paniken idag då mobilen ringde just som jag slutat dagens föreläsningar. Det var en uppjagad Rigge i andra änden som pratatde osammanhängande och stressat, och inte blev saken annorlunda för mig när hon fick fram vad hon hade på hjärtat. Det handlade inte helt oväntat om vår just nu största skräck - Vulkanaskan.

Hon berättade att den kommit tillbaka över Skellefteå och att luftrummet var stängt härifrån och uppöver mot Luleå. Även vid Mora skulle luftrummet stänga.
Min första tanke var "Yeah right! Kul skämt.", men Rigge var allvarlig. Hon var på RIKT uppjagad och skämtade inte det minsta lilla. Då började paniken komma krypande. Min puls steg på tre sekunder från behagliga 88 till 150!! Hon skulle så fort som vi lagt på ringa SAS och kolla hur läget såg ut. Skulle det annars finnas minibussar så vi skulle ta oss till göteborg innan onsdagmorgon? Tankarna han snurra 726 varv runt om i skallen och jag hann tänka att "Jamen kul, nu får vi oss inte ens iväg.."

Jag tog min jacka och väska och sprang upp till datasalen på skolan. Aldrig förr har inloggningen tagit sådan tid!!
Surfade direkt in på luftfartsverket, men där hittade jag inget om något stängt luftrum. Tog mig sedan in på min nya startsida (hihi) om vulkanaskans koncentration och utbredning. Inte heller där kunde jag se att den skulle drabba oss. Surfade vidare till norran. se, och även där lyste ask-informationen med sin frånvaro..

Jag ringde då upp Rigge och frågade vars tusan hon läst det, och tydligen hade det stått på expressens hemsida. Letade och letade och hittade tillslut artikeln. "Vulkanaskan stänger svenskt luftrum". Fan fan faaan!! Läste igenom allt och det var en enda lång återberättning av det Rigge just sagt. Tills jag ser publiceringsdatumet. 14/4 - 2010.

Lättnaden jag kände då gick inte av för hackor vill jag lova! Ringde sedan runt och blåste av stormen. Vi kommer att få åka. Förhoppningsvis! ;)

/B

Resfeber -På riktigt!

Imorgon bär det av, väskan är nästan klar, byter ut lite kläder nu och då, har svårt att bestämma mig om vad som kommer funka bäst!
Men det går ju att shoppa så det är nemas problemas egentligen! :)

Har dock fått feber på riktigt, halsen gör ont och jag är allmänt risig!  VARFÖR just idag!???
Men det är bara att bita ihop.

Nu ska jag ta och bege mig till jobbet några timmar, så det här är nog det sista blogginlägget innan vi far, från mig iallafall!

Men jag har ju med mig min lilla dator så uppdateringar kommer ni att få!

Puss & Kram

//R



Turkiet -08

Utan spaning, ingen aning!

När som helst, troligtvis imorgon, kommer nog CSI ringa oss och vilja ha in mig & Regina i spionageteamet. Utan att skryta så ÄR vi världens bästa fritidsspioner! Resten av historen lämnar vi här och nu osagd. Men skrattat, det kan vi berätta att vi har ;)

Godnattkramar från tjejerna som numer kan allt om longitude och latitude (jävla vitberget!!!)


Lördag och det är med andra ord fest.....

...för vissa!
Men inte vi inte, sånt håller vi inte på med.

Vi sitter hemma med mjukiskläder, godis och en bröllopstårta (ja, vi stödjer Viktorias bröllop)

Vi tycker att det har blivit lite dålig respons på bloggen på senare tid (eller iofs så kanske det aldrig varit det) så låt oss nu höra -Vad gör ni ikväll?  :)

En till liten fråga....  tycker ni att laptopen ska få följa med till Turkland så att ni kan få dagliga uppdateringar från vårat jetsetliv där borta!????

Vi vill iallafall informera er om att det bara är 3 (snart 2) dagar kvar!!!  Wiiiiiieeeeeeeeee med stort W!



Puss å hej!

//  Rn´B

Dags för sängen...

Just hemkommen efter valborgsfirande hos Frida & Johan, supermysigt!!!!
Återkommer imorgon med en bild på den enormt stora majbrasan vi var vid! :)

Nu är det dock dags för sängen, upp och jobba imorgonbitti är det som gäller..... suck!!

God natt!

OBS!!   Nu är vi inne i maj månad, det betyder att det är sjukt nära nu! :)

//R


RSS 2.0