Livet leker

Skönt att vara vid liv fortfarande, men visserligen hade jag väl egentligen inte trott annat. Domedagar har det spåtts om alldelens för många gånger för att man ens ska behöva bli orolig! Kan dock inte låta bli att tycka synd om stackars lilla Harold. Han må ju vara USA´s mest demente man. Det visade sig ju att han räknat fel nu igen. För tredje eller fjärde gången. Tror inte han skulle klara av att titulera sig som 'smartare än en femteklassare' i kategorin matematik i varje fall. Men det skulle vara skoj om SVT skulle maila över en förfrågan till honom om att delta. Nähä, han vet inte vad internet är? Jaaja..

C-uppsatsen då? Jag förstår att ni håller på att undra ihjäl er över hur det går med den, och vet ni vad. DEN ÄR SÅ GOTT SOM KLAR.

Ett steg närmare drömmen! Livet leker!

PUSS/B


Kärlek!

Det är nåt speciellt med tjejerna jag har på varsin sida om mig ska ni veta och jag är så glad att ha dom i mitt liv.



//Regina

Myspys

Alla dessa kort är smygtagna vid olika tillfällen, men vi har det rätt mysigt på mornarna, jag & Foppa ;)



Puss/B


Undermedvetet...

Har tagit ner alla kartonger med barnkläder från vinden, i dom finns väldigt blandat med kläder, mina gamla, Robbans gamla, men framförallt Alex´s gamla kläder.

Har rensat ut de kläder jag vill återanvända till tvättkorgen för tvättning, en hel del har hamnat i sopkorgen, men det konstigaste, så här i efterhand, är att jag lagt tillbaka alla tjejkläder i kartongen som ska upp på vinden.

Är det mitt undermedvetna som säger mig att det är en kille i magen??

//Regina

Lev & älska

Vilken helg! Känslomässig bergochdalbana har fått en helt ny innerbörd för mig. Pappsen är kvar i Umeå än, men mår under omständigheterna bra.

Man får sig verkligen en tankeställare när sådant här drabbar ens familj, dem man älskar allra mest. Man får upp ögonen för hur viktigt det är att ta vara på livet och uppskatta det lilla. Att bara få umgås med dem man älskar betyder så mycket.

Pappa är verkligen en kämpe. En Bergare in i märg, ben och hjärta. Med en inställning till livet, som får den mest optimistiske männsikan i världen att bleka i jämförelse, ser har möjligheterna, ljusningen och framtiden. Jag är så lycklig och tacksam över att jag fostrats i att möta livet av denne fantastiske människa! ♥

Måste bara avsluta med att berätta en sån kul grej som hände: Just innan pappa började känna av trycket över bröstet i fredags så hade han och Sara köpt lotter på dansen. Mitt i all turbulens snörde pappa lotterna till en av kompisarna och sa "kolla om vi vinner nåt!" och sedan bar det av i ilfart till akuten. När vi besökte pappa på IVA morgonen efter,  så sätter sig Sara på sängkanten och böjer sig fram till pappa och säger; "Vet du? Harry ringde i morse och sa att du vann på en av lotterna". "Jaha, vad vann jag då?", undrade pappa. Sara började fnissa och säger därefter "..inträde till nästa motionsdans". Hahaha, vi skrattade så det ekade i det lilla rummet på IVA.
Detta måste ju har varit ett tecken ;)

Ta hand om dem du älskar/B

Igår kväll ringde telefonen. Det var Sara som berättade att hon var med pappa på akuten. Det var hjärtat. Världen stannade. Älskade pappa! Det var som att onsdag den 24 oktober 2007 spelades upp framför min näthinna igen. Om och om och om igen.

Mötte upp en blek, grå och medtagen pappa på akuten. Han log.  Läkarna berättade att han mest troligt fått en hjärtinfrakt. Stannade hos honom hela kvällen, och när jag åkte vid tiotiden var han med gott mod.

I morse ringde han och inledde samtalet med en glad och pigg fras; "hej gumman, hur är läget?". Kontrade med motfrågan "frågan är ju snarare; hur är det med dig?". Och han mådde bättre. Tack & lov!

I detta nu är pappa påväg med ambulanshelikopter till Umeå för att göra en kranskärlsröntgen för att se om blodproppen i något av kärlen runt hjärtat sitter kvar. Om den gör det så sprängs kärlet och en stent läggs in för att hålla kärlet öppet, och om allt går som det ska kommer han hem imorgon igen.

Hoppas för allt i världen att allt går vägen o att vi får hem den finaste pappan som finns. Oron i magen är påtaglig, men optimismen från honom får mig att försöka se ljust på saken. Kämpa pappa. Jag älskar dig  ♥

/B


Konsten att bli äldre

Så hade man gått och blivit ett år äldre. Skillnaderna mellan att vara 26 och 27 är marginella, men det var trots allt något som hände natten mellan den åttonde och nionde. Bland annat..;

...fick avföringen en helt annan konsistens då den valde att övergå från flytande till fast form. Känns som ett typiskt ålderstecken - att man blir förstoppad och måste klyxas tre gånger i veckan, men det är liksom smällar man får ta.

...blev jag mycket bättre på att laga mat. Plötsligt kunde jag göra egna räkfonder.

...infriades en känsla av hopp, då jag har insett att man kanske klarar av att skriva en c-uppsats.

...blev jag en halv centimeter kortare.

...drabbades jag en släng av åldersdiabetes.

...kände jag mig sjukt nöjd över att få gå på systemet heelt själv.

...var jag tvungen att lära mig tusen synonymer på "tack för gratulationerna".

Dagen var helt fantastik och vädret gjorde ju inte saken sämre. Hoppas på massor mer sånna!
Puss/B


Ett sommartecken

*Har just hört en mygga surra vid mitt öra

*Har just fått mitt första myggbett

*Har just dödat sommarens första mygga


/R


Ännu en vecka...

Så var helgen över för denna gång.....
Sommaren närmar sig ordentligt och man kan inte vara lyckligare!
Har gått in i vecka 29 idag, så nu är det "bara" 11 veckor kvar till nedsläpp....
Längtar!

Ska även skvallra för er som inte har koll att världens bästa Bea fyller 20 imorgon :)
Eller om 1 timme och 28 minuter för att vara exakt.

Grattis min vän!!!



Snart är det dags för premiär igen med det där me :)

//Gonatt

All in!

Ikväll vankas party mina vänner! See you in the dim! Puss/B

Lyckligt lottad!

Har världens finaste människor runt om oss som ställer upp om det krisar med barnvakt, som tex i går när Alex var sjuk och vi verkligen inte kunde vara hemma från jobbet, det uppskattas ska ni veta! ♥

Sen har man ju haft tur att få världens underbaraste son också som folk står på kö för att få passa, så är det faktiskt i kväll....telefonen ringde i onsdags och farmor tyckte att det var dags att han kom och sov över där.

Därför så har jag suttit på jobbet hela dagen och funderat på vad man ska hitta på för kul nu när man är "ledig" en kväll....

Det blev en shoppingrunda och Sushimiddag med Bea, var sen hemma vid sju....  ensam och en ledig kväll framför mig och vad gör jag?  -Jo jag somnar....  vaknade just!
Men helt ärligt.... det var sjukt skönt.. å lagomt till BB dessutom och Twilight sänds på SVT 1:)

Fredagsmys........


//Regina


Fredag! Sweet! Foppa sjunger av glädje. Sj...

img_1417 (MMS)

Fredag! Sweet! Foppa sjunger av glädje. Själv tvättar jag, fast inte av glädje! Pöss/B


Blodad tand

Här har ni mig: Världens i särklass bästa barnvakt. Stackars Alex vaccinerade sig igår och låg i massa feber idag, så jag var hos honom någon timma mitt på dagen, då femåringen inte lärt sig att vara hemma själv än ;) Först utklassade han mig i barnyatzy, sedan skrattade han ut mig när vi skulle spela NHL. Jag fick en massa sneda blicka efter att ha slagit en 7-8 icingpuckar (javet, att stavningen ser sjuk ut? men det stavas så. jag har googlat), och slutligen sa han "det är kanske bäst att jag spelar själv", så då fick jag snällt sitta & titta på medans femåringen utklassade de andra laget med 6-0.

Tur att det finns annat jag är bra på. Typ sy lampor. Jag är hysteriskt nöjd över dagens resultat. Så nöjd att jag fått blodad tand och fått för mig att ägna morgondagen åt att sy gardiner. Jepp, du hörde rätt. Jädrar vad de ska sys mina damer och herrar!

Kramen/B


Kanske inte bästa bilden, men idag har jag...

img_5328 (MMS)

Kanske inte bästa bilden, men idag har jag sytt en lampa. Den blev PRECIS som jag ville ha den, fast ungefär 1850 kr billigare jämfört med den som finns på ljusexperten :) puss/B


HELG
















Jag må vara Getbergets skabbigaste just nu, men de kvittar för JAG HAR HELG!
Vi har varit grymt effektiva idag och betat av allt vi planerat, så nu tar vi välförtjänt långledigt!

Imorgon ska jag sy en taklampa till vardagsrummet. Tror den kommer bli grym! ;)
Tjing/B


Tisdag. (läs: snart helg, hehe!)

Vädret suger, men solen lyser inom mig! Just nu flyter allt på (vissa med ordets rätta betydelse dessutom); c-uppsatsen, livet som iphoneägare, avföringen, planerna..

Jag & Ugly Mary har jobbat på som tokar (nästan) en tid tillbaka och har nu tänkt jobba stenhårt imorgon och sedan ta helg. Det är vi värda!

På lördag ska fina Sarah & Anna har deras party.Viktpartyt. Jag kallar det så. Jag borde typ få vara med på ett hörn, även om min viktresa (på minus tre kilo) varken var planerad, behövlig eller något jag måstat jobbat särskilt hårt för, haha.



Tjingtjong bajskasong! /B

Välkommen till världens (nu överdriver jag) mest slöa blogg

Att läsarantalet hålls på en skälig nivå trots att vi suger fetballe när det gäller uppdatering är ett smärre under. Det finns helt enkelt inget att skylla på heller. Vi har kommit i en bloggtorkarsvacka helt enkelt. Hur tusan gör man för att komma ur den undrar jag? Näe, jag ska rycka upp mig och bättra mig. Ni ska få följa med på en heldag i mitt liv. Jag ska yttra mina innersta tankar o känslor och jag ska börja med dagens outfit. Snart. Ska bara bli kvitt diarrén först, hehe Puss&hej/B

RSS 2.0