Skadeglädjen är den sanna glädjen

Känslan av att få kasta ur nåns tvätt ur tvättmaskinen när de snott ens tvättid skapar sån tillfredsställelse, hehe. Det bor en pensionärsjävel inom mig.

/B


Wow

Denna onsdag bjuder på strålande väder, fågelkvitter, takdropp och vårkänslor. En skön promis senare ligger jag under mysfilten och ser program som jag missat. Äckligt skönt med ledigdagar utan måsten.

Idag kom ett reklamblad från apoteket. Äntligen har det kommit ett botemedel mot dem. Synd bara att vi inte hann köpa det innan derbyt mot dem förra helgen..

/B


Jobb jobb jobb

Blev en jättelång dag för mig idag. Skulle jobba 7-15, men strax efter 12 fick jag en förfrågan från chefen om att gå hem och återkomma någon timma senare. Så så fick det bli. Har just entrat soffan efter en fullspäckad dag då jag dessutom jobbat ensam som sköterska. Det är verkligen knökfullt på avdelningarna samt hög vårdtyngd. När nåt oförutsett inträffar blir genast allt annat lidande, trist nog. Hade en väldigt dålig patient ikväll som jag tillslut skickade på IVA samt en massa annat man inte kan räkna med. Men jag rodde skutan i hamn!

Jag är så glad över att jag har ett skapligt omdöme iallafall. Allt tar bara så mycket längre tid för mig än för andra då man inte har full koll på en del praktiskt runtomkring allting, men alla är väl barn i början? Jag fortsätter att älska mitt jobb iallafall. Vilket underbart yrkesval jag gjort!! :)

Ledig imorrn. Typ ännu bättre ;)

/B


All the single ladies....

...med barn, ALL CRED till er!!
Robban åkte imorse till Luleå, sen vidare till Happis å när dom är klar där blir det Piteå, kan komma hem på tisdag, onsdag eller om det vill sig illa, på torsdag.

Hittils har det gått en dag, men alla ens planer blir lite omgjorda när man inte har någon att kompromissa med.

Men en härlig hemmakväll där bakning med mina hjärtan stod på schemat kan aldrig bli fel :)
Snart börjar ju födelsedagarna komma, en efter en :D

Träningen då.... Usch!!!  Har blivit den person som jag ganska mycket ogillar :(  Å det är den "personen" som stannar hemma från träningarna när det inte är matchvecka.
Men jag håller inte ihop, funkar inte, eller funkar gör det ju, men nåt vidare smart är det inte att trycka värktabletter och smorsla in sig i voltaren inför varje träning/match.
Så nu kommer ju faktiskt ett ypperligt tillfälle att faktiskt vila kroppen lite inför de få matcher som är kvar.


Nu BigBrother!! 
Ha de gott!

//Regina

Lättare sagt än gjort!



//Regina

Glädje i mammahjärtat !

Alex älskar ju att åka skridskor, å vi har världsbästa moster Rigge att tacka för att han har blivit så duktig som han är, då hon far i ur och skur och åker skridskor med honom! ♥

Däremot så har han ju aldrig velat spela hockey då han inte vill spela "match".
Direkt det kommer till att det ska va match så stenvägrar han, det var även därför han slutade med innebandyn.
Skulle tippa på att det är nåt liknande med att han är rädd att vara dålig som ligger bakom det hela.

Men förra veckan så kom han på att han ville börja spela hockey, -"jag kan ju va med på övningarna".

Men efter att han grät sig igenom halva fredagsträningen så vågade han faktiskt vara med lite i spelet och han tyckte faktiskt det va kul.  (Å ja, det är han som vill vara med, inte vi som tvingar honom) :D

Så skulle det då komma till söndag, Lejondagen.
En dag på ladan med matcher för alla lag, vi klev upp kl 07.00, var på ladan 07.45.  
Alex är jättepeppad, tills han kommer ut på plan, då ropar han -Mamma, jag har ont i magen!!!  (fjärliar)

Men han skulle iallafall ge det ett försök, å vilket försök! :)   Han går in och gör 1-0 till sitt lag, han vart så stolt och jag, jag fick en liten tår i ögat!  :)  Sen var resten av matchen räddad och jag tror nog han kommer att fortsätta spela hockey.




Alex spelar i den orangea västen då han inte hunnit få nån matchtröja! :)

Överlevde man igår överlever man allt!

Jag vaknar upp med ett stort leende på läpparna. Igår lurade jag två brudar i allstarkön att jag var från Oslo, Mattan beställde pizzor till 24:e mars, Signe varnade alla för Gunnar, Karl blev en hund, Johanna fick ÄNTLIGEN sin mens (vilket ögonblick att få dela med henne!), Ingo hjälpte oss att komponera en ny ramsa till matchpeppen (succé!!), Rebban dammsugade hela Ulvens lägga naken, Stina ville ha ihop det med grannen och Ulven satte sig högt i kurs hos Marie Serneholt. Kan en kväll med dessa brudar gå annat än snett? ;)

Just nu ligger jag och ser gudstjänst på svt. Prällen sjunger Johnny Cash och svt väljer att översätta och texta till svenska. Jag skrattar så jag kissar ner mig.

Puss på er!


18 år sedan.....

..men det känns som igår.
Man kommer nog aldrig glömma hur det kändes den dagen, men jag har lärt mig leva med känslorna och ser pappa som en skyddande ängel som alltid finns där för mig ♥


Här är en pappas absoluta favoritlåtar, han spelade den ofta för mig när jag var liten, å jag kommer ihåg alla gånger i köket när jag fick stå på pappas fötter och han skulle lära mig dansa.
Tänk om man bara för en liten stund kunde få backa tiden.....






  Lars Berglund †940225

Pappa...älskade pappa!


//R



Löpning vs. Fest!

Oj vad jag valde ett tråkigt val ikväll.... var som sugen på lagfest där iafton, men det blev en löptur på fem kilometer istället, fem kilometer oplogad tur dessutom, kommer att kännas imorgon!
Men efter den så kändes det bäst att mysa ner i soffan framför Melodifestivalen! :D
Men jag hoppas mina fina lagkamrater kommer få en underbar kväll.... men jag tvivlar iofs inte på det! ;)


//Regina

Kingalingaling

Hörde om den nykläckta lilla prinsessan på väg till jobbet imorse, och nu har det knappast undgått nån. Tycker synd om dem då de inte får vara ifred, men det är väl baksidan med att tillhöra kungligheterna.

Jag tror iaf att hon kommer att heta Alice Christina Margaretha. Alice som tilltalsnamn. Kom ihåg vart ni hörde det först!

/B


All over the place!

Egentligen så är jag inte så intresserad alls av kungahuset, inte så att jag tycker nåt dåligt om det, är bara ganska likgiltig, men när jag såg presskonferensen med Daniel så kommer jag på mig själv med att storböla (högljutt) När han säger orden:  Imorse kl 04.26  föddes en 51 cm lång och 3280 tung, väldigt söt princessa!!

Så kul!!  :D

//Regina


Top 7 tråkigast-att-diska

1. Bestick. Fy fan, de tar aldrig slut.
2. Gratängformar. Tar en kvart att få dem rena
3. Vitlökspressen. Fasttorkat vitlöksshit!
4. Grytor. Fastbränd mjölk är mer regel än undantag..
5. Ugnsplåten. Fastbränd ost..
6. Glas. Kletig botten
7. Tallrikar. Klart bäst av alla saker att diska!

/B


Nej. Det är inte diarré

Har varit en duktig, för att inte säga exemplarisk, hemmafru idag. Har bakat två sorters kakor, bytt gardiner samt bjudit min finaste på en utsökt middag. Dock ser jag ut som hell. Det råkade visst skvittra chokladglasyr på min vita tröja så nu ser det ut som nån bajsat på den. Men jag vägrar byta.

/B



STADSFESTEN!!!

128 dagar kvar tills det är fredag och stadsfest!!
Börjar redan nu känna ett sjukt stort sug....

Å att dessa kommer gör det hela inte sämre :D



Maggio



Winnerbäck



//Regina

Mumsig

Jag älskar godluktande saker och har ett extremt välutvecklat doftsinne. Råkade köpa den freshaste parfymen någonsin förra veckan. Den heter Warm cotton och kommer från Clean. Den luktar så ljuvligt att jag blir kär i mig själv. Den tar raggarduscher till en heelt ny nivå. Hade jag kunnat fråga chans på mig själv så hade jag gjort det nu.

Mumsfilibums!

/B




Goddag våren!

Har just kommit in från en underbar promis. Solen värmde mig i ansiktet och från taket droppade den smälta snön i takt till fåglarnas kvitter. Detta är en fantastisk årstid, omän jag älskar sommaren mest av allt.

Nu blir det dock att ta tag i kaoset här hemma som liknar Tjernobyl goes Hiroshima eller nåt. Sen ska jag däcka i soffan och låta "playen" gå varm med alla serier jag missat.

Bra fettis-dag detta! :]
/B



Gnällspikar

Alltså.... har suttit och läst en massa kommentarer av personer som hatar BigBrother....

Det är ingen som tvingar er att se programmet!!!
Själv förstår jag TV4 att de tog in Hannah och den gravida tjejen (trots att hon lämnat huset redan)
Det är ju det som skapar tittarsiffror.

Vem vill se på tråkiga svensson svennsons??

//Regina

Godkväll världen

Efter att haft en körigt dag på jobbet, haft en träning där benen känns som att de tillhör Bea 78 år så är det äntligen dags att krypa ner under täcket och sussa. Har längtat efter att sova ända sedan i morse, och sovmorgonen som ligger för dörren i morgonbitti känns INTE tråkig alltså. Död åt den som väcker mig för tidigt.

Men BB alltså. Förstår inte varför jag fortsätter att förvånad. Det skjuts för lite alltså! Men kan jag låta bli att se? Hehe, svar nej. Det kingelingar med intriger ;)

Puss/B


Vattenskada

2012-02-20_08_40 (MMS)

Oturen grinar oss verkligen i ansiktet just nu, inte nog med bilen, TV:n eller tvättmaskinen. Igår när jag vaknade så hittade jag denna fina ros i taket! Snön har drivit in vid fläkten på lördagen när det blåste så mycket, å tror ni att det täcks av att ha en "supermegaplus-villaförsäkring" Nää då!! //Regina


Världens i särklass längsta dag!

Långfredag, up yours! DETTA har varit den längsta dagen i mitt liv. Upp 06.00 och iväg på jobbet, dirre därifrån till match och sedan direkt därifrån och tillbaka för kvällsturen på jobbet. Har tänkt på alla ni som fått ligga hemma på sofflocket och svulla chips som om det inte fanns någon morgondag. Jag har känt starka känslor av avundsjuka! Men min tid är snart kommen. Snart :)

05.45 ringer väckaren igen. Sleep thight, nu är det night!
/B


Storebror

Kommer ni ihåg när jag la ut videon från youtube på Hanna Widerstedt??  Hon som hade fobi för fattiga människor?
Hon ska va med i BigBrother, som förövrigt börjar imorgon...WIIIIEEEE!!!!

Hon fick frågan om det är nåt hon INTE vill göra i huset!
-"Inte ha sex med nån ful, om man blir jävligt packad och vaknar med någon som inte är så jävla snygg. Det är inte så kul."


Ribban är lagd, tror på en kanonsäsong :D

//Regina


Lördagsmys

Mycke mys nu :D 
Men mys är mys och det är mycket välkommet!
Har just vräkt helstekt filé som var fylld med fetaost och salami, till det var det VB-ostsås!
Perfekt lördagsmat, nu ska mysdressen på och soffan intas, hockey å mello!!

Ha en mysig lördagkväll allihopa!

//Regina



Match imorgon.
Eddahallen 14.00   Be there or be square!


Nu börjar arbetsveckan

Känns lite småsurt att börja om att jobba nu när alla är lediga. Och när det dessutom är melodifestivallördag. Tur att jag älskar mitt jobb, så det känns knappt jobbigt att gå dit.

Gårdagskvällen. Vad säger man? Vad hände INTE? :) Hade iallafall sjukligt kul och har dessutom träningsvärk i magen efter alla skratt. Vältränad tjej, ojeee.

Puss på er/B


Våghals

Lite sådär halvtrött med dagen-efter-känsla, men det var så värt det.
Skrattade så mycket igår att jag har träningsvärk i magen idag.
Om vad, vem eller varför lämnar dock inte Manhems :D

Men det här med utgång... alltså SNÄLLA, kan nån öppna nåt vettigt ställe i stan!?!?
Vi Skelleftebor är ju lite roliga, men det funkar ju typ bara med ett ställe, alla vill ju gå dit alla andra går.
När S8 hade öppet så visste man ju vars man skulle, man tog sig alltid in och man visste att det var stället som alla gick till, om man var ute!

Som igår tex, vi var in på alla ställen, antingen var det tomt, alla över 50 eller som på sista stället, alla var 18!
Olearys... men där spelade iallafall ett band, så vi stod med ett glas i handen, halvsjöng till bandet och förundrades över hurvida vi var som alla andra gäster när vi själva var 18???

Vill säga nej, men det är nog mycket möjligt att det var så hemskt! :D

//R


En LindaHammar-tummeupp!


I die!

Gjorde en liten upptäkt nu, haha. Ni vet, den där tiiiniviiini-lilla mörka bruden i City. Ja, precis hon. Hon som är 29 år men ser ut som 12 och spelar iförd alldelens för små shorts ja. Det är min barndomskompis, hahahaha!

Satt av nån anledning och kikade runt på innebandy.se, och fastnade på hennes namn. Ringde hem till pappa och frågade och han kunde direkt intyga att jag hade rätt. Så sjukt liten denna värld är. Och HON av alla! Hoppas jag blev den lite mer medvetna av oss gällande hur shorts ska sitta osv.

/B

A trip down memory lane

Har suttit och gått igenom bloggen. Läst gamla inlägg. Tittat på gamla bilder. Blivit påmind om roliga saker. Blivit påmind om tråkiga saker. Skrattat högt för mig själv. Gråtit litegrann. Men mest av allt blivit varm i hjärtat. Vilken underbart liv vi alla skapat tillsammans!

Mitt i det här kan jag inte låta bli att undra hur man uppfattas av andra. Hur folk ser på mig. Om jag lyckas förmedla Mig så att folk förstår mig rätt. Att folk beskriver mig såsom Jag är när de pratar om mig. Något svar kommer jag nog aldrig få, men tanken slår mig allt för ofta.

/B

 

 


Fredagsmys!

Med de bästa ikväll...



Kan nog bli några glas vin ikväll å :D 
Utgång... ja de me!!


Naken sanning

En av våra trogna läsare påstod sig vilja ha med naket här på bloggen. Det blir tyvärr inga bilder idag, men jag kan meddela att jag sitter här och skriver iförd morgonrock. Endast morgonrock. Men istället för att bjuda på ett utvik så tänkte jag bjuda på lite naken sanning. Några helt fabulösa utdrag ur min dagbok när jag gick i femman-sexan. Hahaha.

"När jag får barn ska inte de behöva ha cykelhjälm tills de är 40"

"Idag har jag varit med Sara. Vi spelade dator. Hon har fått sin mens. Jag har inte fått min, men jag läste i en bok att den brukar komma två år efter att brösten börjar ömma, så den borde väl komma snart då"
(haha, beläst redan på den tiden)

"Ena gången sprang han ifrån oss. Då blev vi lite lur på att han inte gillade oss, så då ringde vi dit, men när hans mamma svarade la vi på. Vi undrade hur vi skulle få det sagt, alltså frågan: Hatar du oss? Det fanns tillslut bara 1 sak kvar - BREV. Vi skrev ett urcrazy brev och på baksidan på kuvertet skrev vi "Här får du en vattenballong som du kan få kasta på oss"
(haha, behöver jag kommentera? Vi var tydligen urcrazy redan då..)

"Jojjo tycker jag e´ skitbrun. Och det kan man ju hålla med om"
(..och självförtroendet var det verkligen inget fel på..)

"Min kärlekslista:
1. Elle
2. Limpan
3. Danne
4. Killen på bussen"
(Det krävdes inte mycket so to say, för att hamna på min kärlekslista, hehe)

"Idag träffade jag HAN. Han kollade på mig, och sen sa han Hej. Jag höll på dö. Han lät blyg på rösten, precis som om jag va nån gud som han avgudade"
(Såhär i efterhand må jag säga att jag var rätt duktig på tolka intryck från omgivningen. Aningens överanalytisk?hahaha)

"Idag satt Han i bordet bakom mig i matan. Han pratade om mig, för han sa mitt namn. Det hörde jag!"

"Nu är vi i fjällen. Jag har bara fått två fiskar. Jag tror Sara är sur, för hon ha då inte sagt nåt på länge. Tecken på att hon är sur:
1. Snäser åt en
2. Suckar och stönar
3. Säger ingenting
4. Låtsas att hon snarkar
5. "Dallrar" med huvudet när hon pratar
6. Svarar inte när man pratar med henne
7. Börjar städa"
(hahahahaha)

Hoppas jag har gjort eran kväll nu, för detta gjorde då min! haha
/B

Nya fina löparpjuks!

2012-02-16_17_10 (MMS)

Nya fina löparpjuks!


Löpning!

Borde egentligen vara nåt jag inte gillar då jag inte riktigt är en "löpare" :D
Men jag kan inte låta bli att tycka om det ändå!
Var igår ner på stan i paniken då jag behöver en ny MP3-spelare, för utan den så tar jag mig inte framåt.


Så nu har jag mig en fin, rosa, enkel lite sak, som dessutom är fulladdad med perfekt musik för löpturen.
Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 16.00 så jag får he mig ut igen! :)

//Regina


Så här kan det se ut....

2012-02-15_22_34 (MMS)

Så här kan det se ut när det diskuteras innebandy! :) Men oftast kunde Robban inte hålla sig, så då fick tärningarna powerplay! Tur det fanns fler hjärtan! :)


Even in the best of days, love will be hard and hearts will be faking

Jag kan inte låta bli att undra vem du är, du som antagligen sitter i soffan med din laptop i knät eller surfar runt med din mobil. Jag slår vad om att du varit här förr, och att du mest troligt har på tv'n och en smådålig amerikansk serie i bakgrunden. Jag kan inte låta bli att undra vad du tycker är intressant med mig, med oss, och varför du väljer att lägga dyrbar tid på att följa det som händer i våra liv. Men det smickrar mig att Du gör det, det gör det.

Det är bara lite trist att så få lämnar några rader, men det är väl så det är med bloggar. Du ska iallafall veta att det finns så mycket jag skulle vilja skriva. Så mycket djupt, så mycket känslor, så mycket Bea, men jag väljer att avstå från det med tanke på hur utelämnad jag är. Jag måste ha kontroll förstår du.

Men plötsligt händer det. Ibland gnistrar jag till. Ibland.

/B



Har man skickliga vänner så har man

Fick ett mms med denna "slarv/tvärgjorda" bild idag. Haha, jag skulle inte få det så likt om jag så höll på med skissen i fyra år. I sträck!

Höll iallafall på trilla ur soffan, för det är sannerligen inte ett lätt objekt att måla utav, hehe. Tackar även för all retuschering! ;)

TACK fina Theres! Du kingalingar!

/B


I love Huss x 2

Avslutar denna fantastiska dag med Huss. Fast denna gång heter hon Irene i förnamn! Jee jee!

/B


Alla hjärtansdag!!

Varför tror man att denna dag ska vara nåt superspeciellt megagulligt och extra fin dag??
Känns som vilken dag som helst.. visst, jag måste erkänna att jag tänker lite extra på dom som ligger mig varmt om hjärtat.
Men nåt mer är det inte och kommer nog inte att bli :)

Denna dag kommer nog framöver att mera vara Millans halvårsdag... för hon fyller faktiskt 6 månader idag!
Stortjejen!!

Så istället för nån sorts mysa-i-soffankväll så ska jag först fira henne och sen bege mig ut på en löptur och efter det så blir det gymmet.


Hoppas ni alla får en fin kväll.... vad än ni gör en dag som denna ♥

//Regina


Häppy åll harts dej

Vi brukar sällan fira alla hjärtans dag särskilt storslaget. Jag tycker att det är viktigt att man alla dagar har alla hjärtans dag! Men idag blir det lite eeextra god mat, och de superfina blommorna står på bordet och ser vackra ut! ♥

Idag har jag gått på ledigt igen. Fasiken så bra jag har det! Ska pyssla på härhemma imorrn och fixa upp några stringhyllor som jag inte tagit mig för att hänga upp tidigare. Men bäst av allt - SOVMORGON! :)

Ha en mysig kväll alla!/B


Veckans första dag. Imorgon får jag helg

Livet som sköterska är hårt. Imorgon kl 15.00 går jag på helg till på lördag kl 14.00. Kan inte säga att man utarbetar sig när man jobbar 75%.

Får ta mer och mer ansvar i gruppen nu. Sköter "min sida" så gott som självständigt, men det är skönt att det alltid finns någon att fråga. För frågor, det har man, miljarders stycken.

Idag pratade personalen "bakom min rygg" i fikarummet. De satt och sa att de tyckte jag var superduktig och att de absolut inte kunde tro att jag var nyutexad. När dem sedan fick se att jag stod runt hörnet utbrast alla i årets garv. Men det värmer längst in i hjärtat och tillbak igen. Jag är så sjukt glad att jag hamnat där jag hamnat!

/B


Supersöndag

Skellefteå IBK fick sex idag. Poäng alltså. Najs värre : ) Är dock äckligt mör i kroppen efter massa mil i Volvon och en tuff match. Man håller på att bli gammal och slut.

Inget kunde passa bättre än en lugn kväll i hemmets trygga vrå. Dags att entra duschen strax. Blev som halvgjort tidigare idag, men är man stressad så är man.

Puss på er/B


Till Sarah!

Sarah tyckte inte riktigt att proportionerna till omgivningen visade sig så tydligt på lillvovven jag bloggade om igår. Jag är den första att hålla med. Hunden är megaliten. Alltså vi snackar MINIMINILITEN!

Jag visar därför en suddig bild på hur skruttig Cubbe faktiskt är. Detta är alltså bredvid mina skor, strl 36.

/B


Sleepless in Skellefte

Min dunderlånga sovmorgon gör sig fett påmind nu. Damn it! Jag vill ju sova och drömma mysiga drömmar, som jag är så bra på.

Imorrn halv tio går tåget till Vännäs. Förhoppningsvis vinnartåget. Men skokartongen Hammarhallen är inte häftig alltså..

Sov sött!/B


Lilltuss

Har fått äran att snusa på denna lilla russelvalp i afton. Hur pluttinutti som helst!

/B


Dags för den välbehövliga skönhetssömnen. Godnatt världen!


Fredagskväll

Ser av nån anledning QX-gaygalan på fyran. Kajsa Bergqvist ska dela ut pris för årets film. Hon borde ju dela ut pris för årets nykomling...

/B


Svensson Svenssons

Efter att vi varit och spelat hockey så tänkte jag att det var enklare att gå hem med barnvagnen, än att väcka Millan och packa in allt i bilen.
Gick en ny väg hem, genom en massa fina huskvarter, å temat var detsamma för dom flesta.

I nästan alla hus så var det en ungdom som man såg sitta vid en dator på övervåningen och nere i köket så satt föräldrarna och drack vin, det slog aldrig fel... vart lite skrattretande till slut, men det är kanske så en fredag ser ut för Svensson Svenssons!?  :D
Nu såg jag ju iofs inte vilken mat de åt, men jag kan nästan tippa på att hos de flesta serverades det Tacos!? :)

//Regina

Hockeynight!

fxcam_1328893480 (MMS)

Hockeynight!


Badtajm

Badväskan är packad. Klockan är nio. Nu inväntar jag mina plaskarpolers! Här ska simmas!

/B


Underbart <3

Gick hem från jobbet i eftermiddag till
ljudet av vackert fågelkvitter. Jag blev alldeles varm inombords! Jag trivs sjukt bra med min tillvaro just nu. Ännu en fantastisk vecka på jobbet är över. Jag börjar komma in i det nu. Får fina lovord och möter underbara människor varje dag.

Men nu ser jag verkligen fram emot en mysig och lugn helg. Hjärnan behöver vila! Har gjort bort allt tråk med städning och shit och längtar till 09.00 imorgon då jag iförd en alldeles för somrig bikini ska entra Edda för lite sälande i barnpoolen.

Lev och må/B


Tiden är en dyr vara!

Fick ett tips om en blogg ikväll, har läst den, i princip hela bloggen.
Känner inte människan, men fick mig en stor tankeställare om hur dyrbar tiden är och hur viktigt det är att rå om sina nära & kära ♥
För i slutändan vet man aldrig hur lång tid man har.

//Regina


Dagens ord!

Döm inte andras val i livet, vi kan aldrig
veta hur just den personen känner/tycker/tänker.

Du kanske känner att DU går på rätt väg, men kom ihåg:
-bara för det, behöver den inte vara
den enda rätta .




//R

Torsdagsmys!




Eftersom Alex alltid är ledig på fredagar så börjar alltid helgen på torsdageftermiddag.
Å ännu bättre är att det är en träningsledig kväll dessutom, så vi ska ha en riktig myskväll, jag Alex och Millan.
Först lite skidåkning, sen blir det att hyra film, göra våra egna semlor och spendera resten av kvällen med att bara mysa!
(Lite trevligare vore det om jag å fick äta semlorna, men men, man kan inte få allt här i livet)  :D

Love life!

//Regina


Dagens tips!

För alla ni DustIt-lovers där ute så måste jag tipsa om Proffs Volume Powder.
Såg det när jag stod i kön på H&M och det kostade 29:-, tänkte att jag skulle iallafall pröva.
Å jag vart riktigt positivt överraskad, pudret är minst, om inte snäppet bättre än DustIt.
Å att det kostar 29:- istället för 189:- gör ju inte saken sämre :D



//Regina

Trotsar kylan!

2012-02-07_17_06 (MMS)

Har varit ute en timme med Alex och åkt skidor... riktigt mysigt. Nu ska jag ta en varm dusch och sen krypa ner i soffan, där jag ska stanna resten av kvällen. Vill ni veta vad dagens projekt blev btw?? Säkert inte :) Men jag kan berätta att det vart att avfrosta frysen i köket! :) Tjipptjopp!!


Det här är till dig, Pappa

Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag älskar min pappas inställning till livet.

Han visar gång på gång att inget är för sent. Trots att han är pensionär är det aldrig för sent att göra en nystart. Det är aldrig försent att återuppta en gammal hobby. Det är aldrig för sent att skaffa sig en ny. Det är aldrig för sent att träffa nya vänner. Och det är absolut aldrig för sent att våga möta kärleken igen, trots två svåra förluster.

Jag kallar det mod. Att trots trångsynta människors missunnsamhet vara modig och följa hjärtat och magkänslan. Vem vill leva i en bubbla av bitterhet över att livet kanske inte tog den väg man önskat?

Jag älskar dig, pappsen!
/B


I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen!

Måndag, å mina 64 timmars arbete förra veckan är slut! Nu ska jag bara njuta av att vara ledig....kanske ska ta en städdag imorgon, är ju faktiskt ganska kul!! :) Får ta ett projekt om dagen. //Regina

Oföretagsam

Vaknade 07.50 imorse av mig själv. Ofta det händer? Jag håller på att bli gammal. Trots detta har jag inte tagit mig för att göra ett skit. Har slösett nyhetsmorgon och uttryckslöst och tomt stirrat in i tvn. Nu ska jag daska mig själv i baken och göra nåt vettigt. Har tusen projekt som måste styras upp. Kan man avlägga nyårslöften typ 37 dagar i efterhand? I sånna fall ska jag bli effektivare. Alertare! Nu jävlar!

/B


Äkta människor och skrillex

En lugn söndag var precis vad jag behövde. En femtonbitarssushi, en myskväll framför tvn, en funnen partylåt och en massa Melissa Horn var även det precis vad jag behövde. Tack för allt, helgen. Vi ses nästa helg!

/B


Möjlig miljonär! Sitter på job...

2012-02-05_19_54 (MMS)

Möjlig miljonär! Sitter på jobbet och stirrar på denna enormt tjusiga trisslott som fullkomligen skrek -"köp mig" när jag skulle betala på Shell! Håll tummarna för mig :)


Working girl

Inte alls avundsjuk på tjejerna som hade en superkul kväll igår ;)
Har jobbat hela helgen, gjort bort 24 timmar, har kvar 12! 
Men på dom timmar jag inte jobbat så har jag ändå hunnit med en massa annat kul, spelat match, sett lite Innebandy, ätit ute och även bowlat!
Så helgen har ändå varit riktigt mysig, nu väntar lite soffmys innan det blir avfärd till jobbet!!

Puss


Saturday night

Kingalingalingkväll igår. Fintjejerna är så mysiga att umgås med, och de ger mig så stor dos härlig energi! Vi skattade massor, gjorde oss roliga på andras bekostnad, mös och njöt av mello.

Sen finns det saker som alltid slår en. Bland annat att gräset sällan är grönare på andra sidan. Stänger man en dörr leder det mest troligt till att man blir utelåst. Killar har dildosar i byxfickorna. Den som gapar efter mycket mister alltid hela stycket. Respektera alltid dina vänner. Du bränner dig som fan om du har många järn i elden och det gör dessutom jävligt ont. Kvantitet är viktigare är kvalité. Med smör kommer man sällan långt, för alla tycker bara att man är flottig och schlibbig då. Som man bäddar får man ligga.
Och by the way - "the face" fungerar!! Så jäkla nice att veta!

/B

 


Sweet

7-0 väckte mitt partytagg. Nu peppar jag med hockey och karra. Tonight's gonna be a good night.

Och angående kylan; det räcker med tjaffs om den nu. Vi bor i Norrland, det är vinter. Face it!!

/B


Sweet dreams

Sängen står med öppna armar, redo att ta emot en nyduschad och fräsch tjej. Jag kan behöva all sömn jag kan få för imorgon väntar en fullspäckad dag. Det var så jag tänkte när jag tjugo över åtta vaknade från min nästan två timmar långa attackvila som jag råkade störta in i efter o'learys-middagen. Men skön var den, bortsett från att jag i drömmen råkade tappa ner min mobil i en bajstoa.

Nu ska jag drömma vidare, men om betydligt mysigare grejer.

Puss / B


Update

Första veckan på nya jobbet har gått över förväntan. Man gruvar sig alltid en
massa, något man inser är helt obefogat i slutändan. Kortfattat så har alla överlevt veckan. Till och med damen som fick en hjärtinfarkt igår. Aldrig kul när det händer, men på nåt sätt skönt att veta att man inte är helt ute och cyklar kunskapsmässigt och praktiskt.

På mitt gamla jobb klarade de sig hela en dag utan mig innan de ringde och ville ha in mig extra. En natt varannan vecka innebär att jag kommer upp i heltid, och ingen kunde egentligen vara nöjdare än mig. Slippa arbetsförmedlingen känns lovely!!

Något annat som känns lovely är helg, morgondagens aktiviteter samt MELLOPREMIÄREN. Like aaaaaloooot!

/B


Melodifestivalen!!

Nu är det äntligen dags igen.... å samma minut som programmet börjar så börjar jag jobba! :(

Men jag längtar lika mycket för det!

Dessa peeps tävlar på lördag:

Känns som om Sean Banan inte är nåt för mellofestivalen, men kan säkert bli en sommarplåga, Abalone Dots har jag aldrig hört talas om, men låttiteln viskar om att det är en ballad, The Moniker är inget för mig, å han kommer aldrig att kunna bli en Chris Isaak, Afro-Dite, här börjar vi närma oss schlager, hoppas bara låten är en sån å, kan dock inte låta bli att sjunga på Brandys låt "The boy is mine" när jag läser titeln på deras låt.
Marie Serneholt, förra årets programledare, har alltid tyckt att hon varit tråkig, snygg och tråkig, så jag hoppas hon drar till med en riktigt bra låt.

Thorsten Flink.. säkert en udda låt som kommer att lyckas rätt okej.
Loreen.... hon som skulle ha vunnit ifjol, känns som om det kan bli svårt att toppa den låten, men jag håller tummarna för att hon får en andra chans!!

Där har mina tankar om lördagens deltävling....
 

SVT play... here I come!

//Regina


Älskar ledighet!

Har jobbat i 5 dagar nu, fruktansvärt nyttigt, uppskattar tiden hemma med Millan mycket mycket mer! :) 

Klassikern, man vet inte vad man har föränn man förlorar det!  Jepp jepp!

Nä, nu ska jag återgå till mitt lilla ♥



//Regina

Glossybox.se

Jag har börjat prenumerera på en så himla kul grej. Det heter glossybox och innebär att jag, varje månad för 139 kr, får hem ett sött litet paket med diverse skönhetsjoks. I detta paket fick jag Matrix biolage-schampo och balsam, en svindyr finn/blemm-mirakelcreme från Murad, ett nagellack, en ögonskuggspenna och ett ljuuuvligt doftande duschmousse från Rituals.

Råvärda grejer! Här har ni en nöjd brud som ska hoppa in i duschen nu och sedan lukta som de sötaste av nyponrosor efteråt!

Puss/B


RSS 2.0