Fys istället för mys

Jag är trött som ett as & huvudet bankar. Skulle allra helst bara vilja krypa in under min varma och mjuka filt i soffan, dricka varm choklad, tända ljus och se en bra film, men istället för det så ska jag träna bandy på drömtiden 21.00-22.30. Jag får i varje fall inviga mina supersnabba innebandypjucks idag. Dom är sköna som tofflor så jag hoppas jag inte kommer att vandra runt som ett levande skavsår imorgon :P




Nu ska jag proppa i mig nå alvedon och hoppas att vi blir riktigt många på träningen ikväll! :)
/B


Det är bara att acceptera.

Det är bara att inse. Det kommer nog inte komma några fler tjugofemgraderiskuggandagar mer. Hösten är här, och det är bara att gilla läget. Jag antar att jag släktar rätt kraftigt på mig pappa, för igår, innan augusti ens tagit slut, så hade jag långkallingar på mig. Det var skönt! :P

Trots att sommaren är min absoluta favvotid på året så känns det ändå helt okey att hösten är här. Kvällarna blir mörkare och jag får ännu fler anledningar till att tända sjuhundra värmeljus i lägenheten. Det hugger dock till i magen då jag inser att vi har en hel jädra vinter framför oss med massa plumsning i snö, ett mörker som håller i sig dagarna i ända och ett evigt skrapande av bilrutorna. Tur att den har en mysig sida också! :)

Dagen ska nog gå i lugnets tecken. Har inga vidare planer förutom en inköpskväll på intersport där min nya, sköna innebandypjucks ska inhandlas, samt kvällens träning (som har jädrat den bästa tiden ever - 21-22.30) då skorna förhoppningsvis ska invigas :)

Puss & hej /långkalsongstjej

En epok har gått i graven!

Vart så glad idag när jag jobbade, svarade som vanligt, en kund ringde in om en fakturafråga och jag tyckte jag kände igen rösten, bad om kundens personnummer och när jag knappar in det så ser jag att det faktiskt är Shamlo, min gamla chef jag hade på Pressbyrån, jag vart så glad, en finare människa får man leta efter, det är ju idag ca 5 år sedan jag slutade där, då sålde han stället och flyttade till Kungsbacka, träffade ju honom iofs för 2 år sedan då vi var ner på Göteborgcupen, då körde vi ner och knackade på :)

Det var nog ödet att han just kom till mig, utav några hundra handläggare så hamnade han just hos mig!

En annan rolig grej som hände idag var att jag pratade med en kund och så bad jag henne vänta en stund då mina program inte riktigt var med, så jag mutade, men det bästa är ju att jag fortfarande hör kunden, fast dom inte hör mig :)

Hur som helst, då skriker hon -REGINA, tjejen jag pratar med i telefonen heter också Regina, ASCOOLT, jamena det är ju ASCOOLT!! :)
Så ovanligt är det väl ändå inte mitt namn? :)


Nåväl, sista dagen imorgon av en era, uppdraget jag sitter på försvinner och jag börjar om på noll med en utbildning på Onsdag, shit vilka minnen och vilka underbara människor man har mött under dessa år.
LOVE YA!!!

//R


Schools back after summer.

Så var man tillbaka till skolbänken igen efter tre månaders vrålhärligt sommarlov. Känns ändå som att det var tre månader för lite, för jag skulle lugnt kunna vara ledig tre månader till.
Plugghjärnan går i slowmotion och man har tappat bort alla block och pennor, men innan onsdag är man så på g som det går att vara igen.

De närmaste typ sju veckorna ska jag lära mig att bli en ledare. Jag ska lära mig konflikthantering och personligt förbättringsarbete, vilket jag tycker låter rätt tilltalande. Jag kan BEHÖVA lära mig det :P

Jag känner på mig att hösten kommer att bli kanoners! På med plugg-glajerna så kör vi!


Jag känner mig träffad, hehe.

Satt och läste en krönika som en av killarna ur arrangörsstaben för GOE hade skrivit (GOE, nivet den där fotbollscupen som ägde rum för några veckor sedan, och som avslutades med bankett och fetfest på kvällen) och kände att jag minsann var träffad. Han hade skrivit om MIG. Haha!

Jag citerar; "Något som sammanfattar hela dagen och kvällen är Tomas Ravellis: "Man flyger på nåt slags moln, man är totalt euforisk." För min del nådde denna eufori, som legat högt uppe och oscillerat under hela dagen, sitt absoluta klimax någonstans kring den tidpunkten då "Sommartider" byttes ut mot "GOE-tider", Tjejen i publiken önskade Linda Bengtzing och Håkan Hellström-låtarna började komma fram i spotifykön. Det är detta man lever på i dagar och veckor långt senare"

Ja, vad säger man. Undrar bara om det är bra eller dåligt att bli ihågkommen som Linda Bengtzing-freaket?
Jag tror det är enbart positivt!

/Puss B


Det ljuva 90-talet.

I ett skrin i en av mina garderober hittade jag idag min gamla dagböcker. Hehe, det blev en trevlig söndagsläsning vill jag lova. När man har en deppig dag nuförtiden så tänker man alltid "åh, tänk om man var liten. Då hade man inga problem" - Bullshit! :P Jäklarns så problematiskt livet kunde vara, helst det här med relationer..och stavning & datum.

Vi kör ett utdrag:

1/10 - 92.
Jag har pusat roger och hans brosa, men jag är nog kär i oskar.

8/30 -93 (inte lätt med datum, hehe)
I dag blev jag i hop med Johan B. Jag fick med ett kort på han. Det var kanse före 8/30 -93 vi blev i hop, för det var victoria som frågade chans på han åt mej. Fast jag blev i allafall i hop med han.

12/10 -93
I dag jorde vi som Sune. Jag årkade inte potatisen så jag la flera servetter på.

1/29 - 94.
I dag sprillde jag julmust på mammas sengöverkast. HON VART ARJ!

10/2-94
Johan F har frågat chans på mig. Jag sa JA!

(nästa sida i dagboken)
 
15/2 -94
Jag gjorde slut med Johan. Det kändes inte rätt. Jag ska fråga chans på Oskar, för jag tror han är lite kär i mig. Bara tror jag.

16/2-94
Nu är jag tillsammans med Oskar. Jannika frågade chans åt mig. Klockan var 13.46.

22/2-94
Oskar har gjort slut, men jag har frågat chans på Johan F igen. Han ska nej, så jag har frågat chans på Anton. Han har inte svarat än.

Okänt datum.
Jag har klippt mig kort horig. Ps: inte som i förskolan!


Ja, vad säger man. Jag var en riktigt player som ung, och korthorig var jag minsann också..!
Nu - filmtajm och ha ännu mer ågren för morgondagen! :P

simply the best!


Var inte ledsen lille vän, en vacker dag är jag också avundsjuk på mig själv!

Nyss satt jag här och var överlycklig över att det äntligen var sommarlov. Imorgon är det tillbaka till allvaret igen. Jag kan inte låta bli att undra vart denna sommar har tagit vägen? Samtidigt som det känns som att jag hunnit med hur mycket som helst i sommar, så känns det i nästa ögonblick som att jag inte gjort någonting. Men när jag tänker efter så har sommaren varit helt fantastisk. Så skulle man även kunna sammanfatta gårdagen.

Efter 5 timmar med superroliga uppdrag blev det sedan en snabbtur hem för en powernap, lite matintag och piffning och sedan styrdes kosan till Sannas fancy place för samkväm med dom bästa! Jag hade nåt så jäkulskt roligt hela kvällen. Träffade folk som jag definitivt skulle vilja träffa mer. Träffade inte sånna som jag inte vill träffa, och så träffade jag sånna som jag ÄLSKAR att umgås med!
Och givetvis var jag även the last one on the danceflo-o-o-or, vilket gjorde att jag fick se rätt mycket gossip som grädde på moset, hehe! :P

Söndagen spenderas i fosterställning i soffan, dels pga min söndags-skol-ångest, och del pga en rätt påtaglig huvudvärk. Kan inte för världens förmå att förstå vad jag fått den ifrån? heeh..

/B


When the saints, go marching in...

Den årliga uppdragsdagen med världens snyggaste lag står för dörren. Det blir en heldag med 20 vinnarskallar och så en sjujäkelens fest på det.

Det luktar succé! (Speciellt för The Saints!) :)

/B

TGIF

Tack o lov att det är fredag!
Första arbetsveckan är avklarad och jag kunde inte vara gladare över att det är fredag.....  Älskar att vara ledig:)

Orkar inte skriva så mycket, måste påbörja middagen, sen blir det myskväll med stort M!
Måste ju ladda för morgondagen....  LÄNGTAR!



Dagens irritationsmoment: Sura kassörskor som missade det här med att vara serviceinriktad!
(bara ett litet inlägg)  :)


//R

Är det första april eller 26:e augusti?

I en artikel på Norran.se kan man nu läsa att de blåa här i skellet vill göra vägskyltarna på ortsnamnen lite mer turistanpassade. Därför vill de att dem ska skrivas på engelska också. Kanske det roligaste jag hört idag!! Haha!

Vad tror ni om att bo i Horneyharness eller mensturationswamp? HAHAHA!

/Bea från goatmountain

Naken, sexig & porrig

Jag kom helt enkelt inte på någon annan rubrik. Googlade för rubrikförslag och det som blir mest läst innehåller orden naken, sex, porr osv. Trots att detta inlägg är sjukt ointressant, så kanske det ändå drar till sig lite fler glutters?! ;)

Killarna sitter i vardagsrummet och ser film. Dom pratar konstant och kommenterar varenda grej i filmen. Man skulle kunna jämföra det med tjejtjatter nästan. Aldrig tyst. Jag satt där och såg ett tag, och så ringde min mobil, så jag svarade och började prata lite lågmält, men det skulle jag inte ha gjort.. Jag får då evil eyes av båda två som stirrar på mig och skriker "TYST" i kör, så nu är jag förvisad in i sovrummet för att jag pratade för mycket.   

Kvällen har spenderats på kansliet på ett av tusen styrelsemöten. Två och en halv timma har vi suttit och diskuterat pengar, ekonomi och budget. Kul? Svar NEJ! Nåt som däremot är kul är att det är F R E D A G imorgon, och inte vilken fredags som helst, utan superdupermys-med-mjukisar-fredag! Hade detta varit fejsan hade jag tryck på gilla! :D




Puss och godnatt från mig & Forsberg

Kompis, det går bra nu!

Allt är snart klirrat och klart för uppdraget på lördag! Har ringt och fixat det näst sista, så nu saknas bara det lilla sista, och det ska fixas ikväll! :) Det ska bli så jäkulskt kul & jag är taggad till tänderna. Något annat än en seger kommer inte att accepteras ;)

Klickade även hem en ny, snygg vinterjacka idag. Tidigt kanske ni tycker, men väntar man längre så är allt snart slut och då får jag vara utan i vinter vilket inte är något jag vill uppleva! :P Så nu är jag snart redo för snön, även om det kan få vänta några månader till! På tal om väder och sånt. Fy tusan så fort det gick över till att bli höst! Innan vi får till soligare breddgrader så var vädret ändå helt ok härmemma. 20 grader och mestadels uppehåll om dagarna, men nu?! Vad fan hände? :( Dock passar det bra med skitväder för min del då fröken berg borde ta tag i städning...

over and out! /B


Back in the loop.

Home sweet home! Det känns faktiskt riktigt skönt att vara hemma igen, men resan har varit helt underbar. Orkar inte berätta en gång till vad vi gjort och hur fantatsiskt härligt vi haft det, men hela resan har varit klockren kan jag väl sammanfatta det som.

Nu är man hemma i vackra, men sjukt regniga Skellet igen. Saknar solen, värmen och FRULLEN. Fy tusan, i morse när jag steg upp och åt mina torftiga mackor så insåg jag hur bortskämt man hunnit bli på en vecka. Folk som städar efter en varje dag, folk som serverar en en sjujäkla maffig frukostbuffe varje morgon och så vidare. Jag var ju typ utbränd i morse när jag bäddat sängen :P

Här kommer ett litet smakprov i bildväg..



Puss /B

Husfru -Oh yes

Har nu varit en ordentlig husfru och gjort inte mindre än 23 matlådor och två familjematlådor, 3 olika maträtter dessutom, spagetti och köttfärssås, makaroner och korv (korven ligger under makaroner om ni undrar) :)
och sist men inte minst, makaroner, köttbullar och världens godaste sås.

Nu känner man sig ordentligt duktig, men om sanningen ska fram så beror det mest på att man inte är en hemmafru, middagarna mån och tis bestod av fil och flingor, man hinner ju bara hem så är det träning för nån av oss så dom enda gångerna vi hinner laga mat är på fredagar.

Därför är matlådor världens bästa uppfinning!
Dessutom billigt, satt och räknade ut vad allt kostat som vi handlat och när jag delade det i antal matlådor så blev det 7,50:- per matlåda... det är sjukt SJUKT billigt!



Nu ska bara allt stökas bort sen är det dags att åka till Falmark och hämta hem gumman!!  *GILLAS*

//R

Jag instämmer - Det är över nu! :(

Så börjar sista dagen här i sunny bitch lida mot sitt slut :( Det känns jättetrist, men samtidigt ska det bli hur skönt som helst att komma hem. Jag längtar hem!

Veckan har varit helt fantastisk. Plenty of sol och bad och mysiga kvällar med kortspel, tärningsspel, shopping och trevligheter. Idag har jag dessutom läst ut en bok på nästan 400 sidor. JAG, EN BOK, PÅ EN OCH SAMMA DAG! Det är underligt vad sunny bitch kan göra med en! :P



Puss från oss!

Det är över nu....

Lördagen vart jättetrevlig, lyxmiddag a´la Vickan, vin och trevligt umgänge gjorde kvällen perfekt!
Men på avsaknad av ork att hämta kamerasladden så uteblir bilderna, har varit och är fortfarande en sliten dag idag, sov till halv ett, åt lunch, sov till fyra, åt middag och nu ligger jag bänkad i soffan för en kväll med OTH samtidigt som jag försöker förtränga att jag börjar jobba imorgon, min kära semester är över för denna gång!


(tar en bild från förra veckan istället)


Hjärtat mitt i Turkiet!


//R


I brist på annat..

i brist på inlägg dels från tjejorna back in sweden och med avsaknad av min kamerakabel, så är detta de enda jag kan bjuda på. En suddig jädra webcambild på min utsikt just nu...



/b




What a day!!

Tidigt i morse hookade vi upp med våra grannar, ett samåldrigt jättetrevligt par som vi tydligen har sjukligt många saker gemensamt som. Kosan styrdes då mot Nessebars aquapark, grannbyns äventysbad & shit vilken upplevelse det blev. Innan var vi äckligt kaxiga och trodde att alla rutschbanor skulle vara en piece of cake att åka, men oj så fel vi hade. Sen att vi råkade inleda med "svartpistat" det första vi gjorde, vet jag inte om det var till våran för - eller nackdel. Men hortevar, kul som tusan var det, och det bästa av allt - vi lever än! :)



Vi inledde med den gröna, och svaret är JA - den är PRECIS lika brant och jävlig som den ser ut :P

Nu har jag just kommit upp från poolen där jag legat och läst min krminalroman, så nu väntar duschen och sedan en natt på schtaaan!

/B

Live from Bulgaria

Vi har det underbart! Har nog inget att klaga på såhär långt, utan det är en helt perfekt semester!
Dagarna spenderas under solens varma strålar, och kvällarna spenderas längst sunny bitch turistfullspäckade gator och restauranger.

Igår var vi ut till Nessebar, hur vackert som helst och imorgon väntar Bulgariens största vattenpark på oss. Det känns som att man åker dit med livet som insats, men det är det nog värt ;)

När jag likas är i farten tänkte jag presentera de som bor på vårat hotell litegrann, så att ni får en känsla av att "vara här":

Först ut är "Crawl-mannen". Honom har ni hört om förr. Denna tappra (och jävulskt irriterande) kille plaskar som sagt fram och tillbaka i poolen eftermiddagarna i ända. Han kommer igång där vid 13.30 och sedan skvittras det som aldrig förr. Han verkar dock missat skolans simlektioner och imponerar därför inte på någon på det sätt som han hade hoppats.

Sedan har vi "The Swedish Twins", och det är inte bröderna Sedin vi snackar om, utan om dessa två blonda, identiskt lika tjejer i 25-30 års åldern som ligger vid poolen från 08.00 till 19.30. Har tyvärr aldrig sett dem röra på smilbanden en enda gång, vilket gör deras skånska dialekt om än ännu värre.

"Bodybuildern, hans unga snygga vältränade tjej med sötungen" är nästa gäng att presentera, men de känns som att jag redan presenterat dem klart genom att säga namnet. Det intressanta i detta gäng är deras äckligt söta unge. En treårig brud med väldigt stark vilja och blonda rastaflätor (eller magic hair, som det kallas här i bulgaria). Hon är så söt att man skulle vilja adoptera henne, sen gör hennes norska dialekt henne bara ÄNNU sötare!

Fjärde ut att bli presenterad är ett komplicerat fall, då vi inte vet vad dem har för inbördes relation, men det är iaf "Bögarna och dom två feta mammorna". En av killarna kör bandana, linnebyxor, fjollig dialekt och slapp handled. Han är troligtvis kvinnan i förhållandet. Vad vi tror är hans kille är något mer maskulin..but still...  Sen känns det som att niu har en rätt klar bild om de två feta mammorna, som troligtvis är systrar. 50+, bleka, åderbrock. Resten lämnar jag åt eran fantasi.

Sen har vi den "blonda tjocka och hennes extremt slimmade kompis". Tystlåta, säger inte så mycket. Byter bikinis minst två gånger om dagen. Anonyma. Jag tar nästa...

..Och det är "the nude ladies". Solar topless med sina piercade nipples fladdrande i skyn. Super troligtvis rätt hårt och kommer ner lagomt till att det ör dax att "eftermiddagssnurra" solstolen.

"Dom fyra fjortisarna" från Luleå är nästa gäng att presentera. Dom trodde nog att dom skulle vara eftertraktade på den bulgariska supaochknulla-marknaden, men det verkar som att dom fått tänka om något. Den sönderblonderade supersmala piercade tjejen i sällskapen, ah, precis den fjortonåringen som hela resan ner läste jenna jamessons självbiografi, i hopp om att få uppleva det här i sunny bitch, känns som gängets ledare.

Nu är jag less på att skriva och ska istället ta min eftermiddagspowernap ;)
Puss / B


Erasing yourself from somebody´s life is not as simple as walking out the door!

Lördagmorgon, betydligt piggare än igår, piggnade till där på kvällskvisten, fick då besök av systra mi och vi spelade kort, Femhundra, Chicago och Casino -Å vem tror ni vann??    Dum fråga kanske! :P  Men MOI!!
Är inne i en winning streak just nu, i utlandet vann jag överlägset varje gång vi spelade yatzy eller det där tärningsspelet som inte har nåt namn.

Känns ganska bra.

När jag vart själv igen så satte jag mig i soffan och grät mig igenom ett OTH-maraton på 5 timmar fram tills kl var 03.15, då kände jag att det var dags för sängen.

Nu öser regnet ner, men jag är lika taggad på kvällen ändå.
Det står i dagens horoskop att det är överraskningens dag för mig, kommer att få ett förslag eller erbjudande som jag inte kommer att tacka nej till.
Bring it säger jag bara!!! :)


Ps.  Saknar tjejen i Bulgarien!!

//R

Hemma igen....

...och jag är helt död, orkar knappt lyfta handen för att ändra kanal på TV:n!
Ska dock försöka piggna till, vill ju hitta på nåt kul nu när det är sista helgen innan man börjar om att jobba igen.


//R


Livet leker!

Solen steker oss i ansiktet och poolen (inte polen) är våran bästa vän! Fy tusan så skönt vi har det. Slappar hela dagarna och slappar hela kvällarna ;)

Idag har vi varit ute på havet med våra uppblåsbara lyxmadrasser. Grymt härligt. Vattnet är typ varmare än vad luften är.

Det enda negativa med resan är CRAWL-MANNEN! Detta praktmongo simmar timma ut och timma in fraaaam och tillbak i poolen och tror han är jädrat kingen på att crawla, MEN HAN KUNDE INTE HA MER FEL!! Det skvätter fan vatten så alla runtom får sig en dusch varenda gång han passerar.

Idag kom det förresten fram en kille som tyckte jag skulle hänga med på nån cool flaschig bar ikväll. Jag berättade att jag var på en pensionärsresa och då tittade han på mig och frågade "Alltså, får jag fråga hur gammal du är?", så jag sa det och då utbrister han "FAN, SÅ gammal trodde jag aldrig att du var. Du ser ju ut som 18, högst!!!" Hahaha!

Jaja, det var allt for now! Hoppas allt är bra hemma! :)

/B


Live from Burger King!

Förlorade internetuppkopplingen som jag lyckades hacka min in på, så efter 2 dagar blev det att söka upp nån annan anslutning!
BURGER KING fixade givetvis detta :)  Sitter nu och njuter av en supergod middag, Whopper Meal, låter kanske lite tråkigt för er när man befinner sig utomlands, men jag kan säga att maten på resturangerna var skit, å att då få äta en whopper, dessutom i en lokal med AC när det varje kväll vid 22.00 ligger mellan 39.3 och 40,1 grader, är bara hur bra som helst!
En dag kvar nu, imorgon natt börjar avfärden hemåt igen, veckan har ju gått hur fort som helst.
Landar på Torsdagmorgon på Arlanda, sen väntar "bara" en bilresa hemåt, har tänkt stanna på Ikea på vägen hem och tokshoppa, har dock inte delat med mig av den informationen till mitt sällskap, men det får dom helt enkelt ta :P

Synes snart!!
Puss
//R


Ett hej från Sunny Bitch!

Landade idag på eftermiddagen, planet blev försenat nästan en timma efter att en kille som drabbats av en panikattack kom på att han inte pallade flyga och därför var man tvungen att leta igen hans bagage i planet. Rätt många bagage att gå igenom :P

Men tillslut hamnade vi här och allt är lovely. Skitfint hotell, nice weather osv.
Nu har vi just varit ut och vräkt foody och tänkte slå oss ner för att se allsången på web-tv´n, men sändningen börjar tydligen inte förrän 21 på nätet. Trodde man kunde se hela programmet live :(

Mys å må! /Be & Hå

Off we go!

Om några timmar går vårat flyg som tar oss från Skell till Stockholm. Snart inleds våran semester och det ska bli inni norden skönt!

Pratade med min turkiska vän igår och jag kan rapportera att dom har det bra. Inte helt otippat for dom och fiskade den dan då Robban hade makt över planeringen ;) Inväntar dock några kort så man får se hur dom har det?! ;)

Nu ska jag röja undan lite härhemma, så man inte ska behöva börja med att städa det första man gör när vi kommer hem igen!

Puss på er alla /B

En rad konstateranden..

1. Dexter är fanimen kungarnas konung. Sista avsitten av andra säsongen är nu handsvettade igenom! JAG LÄNGTAR TILLS VI KAN SMÄLLA IGÅNG SÄSONG TRE!!

2. ...men först ska vi på en RESA, och jag är rätt kass på packa har jag insett :P Man tar alltid alldelens för mycket, men en sak är säker, jag har BARA tagit klänningar och bikinis. Fy fan vad skönt vi ska ha det!

3. Gårdagens fest blev äckligt lyckad. Jag hade hur kul som helst! TACK ALLA!

4. Gaga är en konung, eller drottning, på sitt lilla sätt. TACK för att jag bara har EN ENDA låt på repeat i mitt huvud, men det är bättre än rösterna.

5. Jag ska jobba inatt. Kändes inte så pepp. Men vet ni vad? Sen får jag seeeemester, så en jobbnatt känns som att.. - det kvittar.. 

6. Jag är fortfarande glad och varm inombords över mina underbara vänner. Kan man bli bortskämd när det gäller sånt?

7. Stans DJ´s gillar inte mig och min schlagermusiksmak. Dom hatar mig troligtvis. Och jag hatar dom också för den delen, för dom lyssnar aldrig på mig!

Det var nog allt för idag :)

Pyss pyss /Bea

VÄRLDENS BÄSTA PARTYLÅT HAR NÅTT MINA ÖRON!



Imorgon drar vi! JAG LÄNGTAR!!!

/B

Action!

Visst, det är hemskt med bränder, alla som kan ta skada av det mm, mm!!!
MEN, det är ändå ganska spännande :)

Låg vid poolen när jag tyckte att det började lukta bränt, började kolla mig omkring, tänkte att det kanske var "min kompis brors flickväns lillasyster" som hade rökt och fimpat ciggen i skon under solstolen eller nåt, men sen då börjar jag höra sirener från alla håll, ställer mig upp och tittar ut över staketet och ser bara rök, en liten adrenalinkick fick man, började tänka, ska vi springa dit och kolla, eller ska vi ta vårat värdesaker och bege oss en bit bort, för så nära var det!
Men alla blev beordrade att gå in på hotellrummen och stänga alla dörrar och fönster.
Vi gjorde detta, men vi hade "turen"? att ha balkongen mot branden så vi kunde se allt ändå, vi prövade gå ut på balkongen för att se liiite bättre, men valde snabbt att gå in då flisor från elden haglade in och vi blev duschade av vattnet som helikoptern släppte, men nu är det ingen fara iallafall.... elden verkar vara släckt och vi kan återigen gå ut i hettan, även om det fortfarande luktar väldigt illa!  :)

Tog några bilder......















Inte varje dag man får vara med om sån här action!!  :)

// R

Uttag & insättningar

Lördag. Jag är taggad till tänderna för det som komma skall ikväll! Ute lyser solen och mitt humör är på topp. Manodepressiv tänker du kanske med tanke på gårdagens inlägg!? Men jag kan lugna dig med att jag inte lider av detta :P Men det är klart man blir pissed när nån jävel tar ut ett extremt stort uttag ur mitt energikonto utan att ens ha dåligt samvete över det, men som en skänk från ovan så fick jag mitt konto laddat sjutton gånger om av någon som alltid vill mig väl. En som ställer upp och som bryr sig!

Blir så glad och varm inombords när jag inser vilka fina vänner jag har. Så många goda tips, så många kloka ord, så många härliga skratt och så mycket energi att det kommer att räcka fram till jul känns det som! Tack!! Du vet vem du är!

Nu ska jag fixa det lilla sista inför kvällen och sedan ska jag sätta mig på balkongen och njuta av livet!

Puss & hej /B


Ready!

Så hade man duschat av dagens bajs från kroppen & känner mig redo för lite socialt umgänge!
Ha en lovely fredag! :)




/B


Premium!

Njuter för fullt av att kunna lyssna på musik på hotellrummet!
TACK BEA!!
Hade  dock tänkt skicka dig ett sms om detta, men det vart så långt så vi tar det här, vet ju att du läser här ibland:P

Fick ett mail av spotify där det står att jag nu är medlem och att det varje månad kommer att dras 99:- kr från DITT konto, dessutom har jag fyra invites :)
Det var inte illa ;)  Hoppas du har koll på detta?  Eller du hade kanske tänkt fortsätta bjuda mig på detta? :)
Hur som helst, supertack! :)

Du har förresten fått mail av mig, du kommer att förstå vad du ska göra med det, går det inte öppna så kontakta personen/företaget som jag i min tur fick mailet av! ;) Its great!!

Nu väntar middag, förhoppningsvis godare än igår, nackdelen med att vara på ställen man inte känner till är att man lätt går på några nitar, kommer väl att hitta en bra restaurang sista kvällen som vanligt!
Men nåt som ÄR positivt Alex äter gratis överallt.....

Haaaaade!
//R


Hur kan man missunna folk lycka och framgång?

Jag vet, det är inte värt att lägga energi på. Fattar inte ens hur jag kan låta detta bli ETT EGET INLÄGG i bloggen, för det är det inte ens värt, men jag kan bara inte förstå hur vissa kan vara nå så inni helvete bittra över livet och dessutom missunna folk att lyckas här i livet?!

Jag ska försöka lova mig själv att ALDRIG sjunka till eran låga nivå, för det är så sjukt skrattretande hur fullvuxet folk kan bete sig som er! 

Tur att man vet vad det bottnar i iallafall. Det stavas avundsjuka! 
Fast när jag tänker efter.. jag skulle också vara avundsjuk om jag vore er!!
Näe, dags att skaka av mig den negativa energi ni sprinder med flera mils radie. Jag är värd bättre!

/B




Internet for the moment!

Precis som Bea skrev så är det VARMT här, när vi sätter oss på transferbussen så säger reseledaren direkt -"Ni kanske har sett på nyheterna att det är värmebölja här i Turkiet och vi har idag 52 grader".

JO TACK, vi kände det....  
Men när man har en pool och ett hav i närheten så funkar det ändå bra. (Om man frågar en av oss iallafall) :)

Kvällens roligaste var ändå när vi sitter på balkongen på hotellet (mitt i ett bostadsområde) och Robban sätter igång sms-signalen med bönetropet som han har på sin telefon.....jag höll på dö!!
Ni som har hört den vet ju hur den slutar och jag tror inte det passar sig riktigt här, är nästan orolig att vi kommer att bli utkörda ur landet :)  Hahaha!!

Nää, nu väntar sängen för 3 väldigt trötta personer som har rest i nästan 24 timmar!
Hoppas ni har det bra alla där hemma.

Puss från Turkiet!

//R

Det känns bra!




Det kallas hetta!

Djungeltrumman har nått sverige och den skvallrar om nån sorts värmebölja i turkland med FEMTIOTVÅ (!!!!!!!!!!) graders hetta. Det är fasiken värre än Edda tillochmed! Jag hoppas dock att mina kära vänner inte flyter bort eller kremeras eller så, utan får en toppensemester!!

Själv sitter jag och sniffar på solskyddscremen jag shoppade idag, det är nämligen de närmaste man kommer utlandet i den här stan då det tydligen i stort sett regnar.. MEN fredag, lördag, söndag kvar och sedan är de måndag och då inleds våran resa! WEEEI!

 

/B

Snow 2010

Medans R sitter på planet mot nya äventyr, så sitter jag och tänker tillbaka på gårdagens träning. Shit så kul det är alltiså, men VARMT, så inni! Jag började skämta igår om att hettan inne på Edda var ett steg i mitt träningsprogram just nu, som syftar till att svettas ut allting, vilket kommer göra mig nå så jäkulst fit inför Snow 2010! Det kombinerat med min HCHF-diet kommer ta mig till nya höjder..eller vikter! :P

Idag krampar magen. Vet inte hur många magövningar jag gjorde igår, men det som inte dödar det härdar.

Nu ska jag kila ner på staden och köpa hem lite solskyddscremer..och så sushi såklart ;)

Puss&Hej/Träningstjej

Incheckad och klar!

Sitter nu och väntar på att vi ska få gå ombord på flygplanet, incheckningen kan jag berätta har varit kändistät :P
Började med Lidas som stod i kön breve oss, dock så skulle han till the big apple, försökte smygta några najsa foton, men då hade han en son som skvallrade -Pappa, den där tjejen står och tar kort på dig....då ville jag bara sjunka genom jorden, så jag la ne papparazzi-verksamheten, men jag har även hunnit se Isaksson, Elmander, Toivonen, Källström och... nää, det var nog alla :)

Det är ju som lag på att man ska ha kort på dom för att det ska gillas, men jag hade inte nerverna för att att göra det, så ni får helt enkelt believe it or not!! 

Nu är det dags för mig att flyga vidare...  förhoppningsvis så finns det även internet där nere så jag kan uppdatera, för datorn är me....  ohh.... bea, kan du kolla om du kan fixa premium till mig?? 
Glömde helt bort det, men det kanske går att fixa, du vet väl mina inlogg??? 

Pusspuss!!

//R

Ps. Nu gick just Ara Abrahamien förbi :)

Blonde moment

"Njaaää, jag tror inte jag skulle kunna tänka mig utlandsstudier, men det skulle vara kul att ha praktik någon annanstans än i Sverige.."

Jag är inte osmart. Jag har bara otur när jag tänker.


Mina nyförvärv

Dom gör sig inte särskilt rättvisa i min lilla webcam, dom här nyyya fina skorna, men nu är dom i rätta händer vill jag lova!

KÄRLEK!



Puss & hej /Bea


Sanningen om SMHI och YR.no

Vintertid bryr man sig inte så väldans mycket om att kolla in väderprognoser och sånt, men på sommarn brukar jag försöka hänga med litegrann så man vet när det finns läge för att sola & bada i pinacolada, men de enda jag lärt mig av denna sommar är att meteorologi är kanske det flummigaste som finns.

Hur många gånger har man inte varit in på SMHI och Yr´s sidor i sommar och sett att "WIHIII, det ska vara kanonväder onsdag o fredag den här veckan" och när sedan när onsdagen och fredagen varit där så har det regnat. Efter att ha surfat in på smhi och yr igen så visar det att dom har ändrat sig, från fet-sol till mulet och regn.

Jag har därför nu kommit på hur det funkar att jobba som meteorolog. Varje morgon kl 08.00 samlas samtliga anställda på SMHI och Yr för konferens. Chefen står längst fram vid en karta som visar hela sveriges rikes land, och i sin hand håller han en liten bunke. I bunken ligger en sjuhelvetes massa lappar med alla det olika väder man kan tänka sig. Sol, sol/litet moln, sol/stort moln, moln, regn, snö, bajs och så vidare. Chefen tar en klunk ur sitt kaffe och vänder sig sedan om och pekar på Kiruna. VäderTone, som sitter på första stolen till vänster runt bordet, får idag äran att dra första lappen. Den visade regn. Då var det alltså klart. Kiruna måndagmorgon - Regn. Chefen och hans meteorologer fortsätter sedan i samma visa tills man gått igenom hela sverige. Nästa morgon är det samma sak. Morgonmöte & lottdragning och sedan är allt klirrat och klart.

Inte vet jag, men det känns lite bortkastat att sitta minst tre år i skolbänken på universitetet för att lära sig en sån här sak...


               Bilden från tisdagens morgonmöte.


/B

Liiiiite bättre känns det iallafall....

Har sanerat hela huset, tvättat och städat allt man kan tänka sig behövas rengöras för att magsjukan inte ska smitta.
Magsjukan får inte smitta, för imorgon åker vi nämligen till TURKIET!!!!
Har visst glömt nämna det tidiagre :P

Därav min panik, jamena vem skulle inte ha det, hur kul är det att få magsjuka ett och ett halvt dygn innan man ska utomlands!?!?!?!

Nää, nu ska jag försöka piggna till lite mer, hoppas jag kan få i mig lite mat, men mest av allt önskar jag att jag kan få lite tagg!!
Ligger i soffan och har inte ens tagit fram resväskan och vi åker imorgon,  en frisk Regina hade haft väskan packad för länge sedan :)

Nåväl....  ha det gott allihopa!

//Regina


Myskväll med bästaste PBL-gruppen!

Medans stackars Regina håller på att försöka tillfriskna och pyssla på med smittspårning, så inväntar jag ikväll fikamys hos Sarah! Ska bli så himla kul att träffa min problemuppbyggda grupp och skitsnacka lite :) Hörde rykten (på facean såklart) om att Sarah höll på baka bullar. Inte hade hon ju behövt anstränga sig SÅ mycket för att vi ska komma, men jag tycker bullar är superdupermegasmarrigt, så jag ska inte klaga.

Messade henne just och frågade om jag skulle ta med mig nåt. "Det vore trevligt om du tog kläder" fick jag till svar. Har lite problem med att tolka detta. Det hade ju varit superdupermegaspejsigt om jag kom utan kan jag tycka, men det är jag det...

Åh, jag älskar att längta till saker, och jag har superdupermegamånga saker att längta till. Men man får för den skull inte glömma att leva i nuet, så därför ska jag diska nu.

Hej svejs!/B


Magsjuka in town!

På FB får man ju reda på ganska mycket, såg att bla. Frida och Jossan också ligger hemma med magsjuka, försöker hitta nån gemensam nämnare!? 
För det första så trodde jag inte ens man kunde ha magsjuka på sommaren, men så fel man kunde ha.
Å denna helg verkar ju ha bjudit på lite extra :(
Ingen annan? ni som var här i lördags, eller alla som var hemma hos Frida, mår ni prima eller?

//R

Inte detta, inte NU!!!

Åkte hem från träningen lite tidigare efter att suttit på toan i en kvart och samlat mod att gå ut därifrån med oro att kräkas, kräktes just innan träningen, men jag trodde det var min jävulska mensvärk som spökade, men nu, efter att ha legat i fosterställning på golvet inne på toan i 3 timmar och grinat och spytt om vart annat, så måste jag nästan misstänka magsjuka!?
Men vem har magsjuka på sommaren???    Vem FAAAAN har smittat mig????
Förtjänar inte detta och definitivt inte nu!!!!

(Anna, jag ringer imorgon)

//Regina


Off to work..

..och drömma om detta:



Vårat hotell där till vänster. Wiiie, en vecka på pricken kvar!

/B


28/8 är´ne dags igen!

Snart är det dax för det årliga Uppdraget med världens snyggaste lag. Snacka om att jag längtar!


if it´s make you happy, then why the hell are you so sad?

Än en gång är en underbart skön helg lagd åt handlingarna. Valde till och med att ha mobilen avstängd ett helt dygn och ja, det kan faktiskt vara jävligt skönt måste jag erkänna! :)

Ute är det grått och regnigt, och vad passar då bättre än att göra något vettigt och försöka få ordning på AlQuida-kaoset som brett ut sig över dessa 58 kvadrat? Det är så sjukt underbart att ha ordning o reda runtom sig, så jag och H har ingått i ett projekt - OPUS.
Fråga inte vad det betyder. Det är nåt projekt dom kör på Rönnskär nu som innebär att det ska vara ordning och reda. Var sak på sin plats och helst ska allt vara uppmärkt. Riktigt så långt har vi dock inte tagit det, men vi kör OPUS light eller nåt. Upplysningsvis går det sådär, haha.

Puss /B


Suddig bild, jag vet. Men på statoil i mal...

dsc04512 (MMS)

Suddig bild, jag vet. Men på statoil i malå träffar man celebs, typ margot wallström och så...


Godmorgon!

Just duschat och gjort mig klar för dagen som jag längat efter sedan förra helgen då jag valde bort att äta en langos utan tog en Bearulle istället :)

Vi ska med andra ord tillbaka till Piteå och besöka Nolia och där ska vi äta LANGOS!!! :)
Förhoppningsvis även shoppa lite, titta i extremt långa och lyxiga husvagnar och drömma, det är det bästa på mässor tycker jag, har vuxit upp med husvagnssemesterar och det är ju bland det mysigaste man kan göra, men en husvagn är inte billigt och om man dessutom tänker på hur många dagar per år man använder den så blir det inte någon sån förrän jag vunnit några miljoner på lotto!
Så kanske nån dag, måste bara börja spela först så det finns en teoretisk chans till vinst! :P

//Regina


Semester, and i LOVE it!!

En alldeles perfekt dag att inleda min andra semsterhalva på, vaknade upp och begav mig till travet, vann givetvis lite pengar, njöt i solen och hade det bara allmänt skönt.

Nu blir det att äta lite sushi (för 4:e gången denna vecka) det är starkt beroendeframkallande, synd bara att det ska vara sjukt dyrt!! :)
Sen ska jag svida om till partystassen och tagga för en underbar sommarfredag, sitta i solen, tända grillen, ha ett vinglas i handen och bara njuta..... visst låter det bra, det tycker iallafall jag!!!   Men om sanningen ska fram så verkar ingen annan vara sugen på det så det blir nog fiske som hamnar på schemat, sen åka å köpa en karrapåse för att sedan bänka sig i soffan kl nio och se "Den tredje vågen".

Men en myskväll är inte fy skam det heller!!!

//R


Bye bye!

Visst, att hamna på Olles en sen lördagkväll och vara med om lite dramatik är väl ingen direkt högoddsare, men att hamna där en torsdag kl 19.30 och vara med om det - DET är draaaama! :)
Åt en ursmarrig middag där igår och sedan blev det ilfart hem för att se sista avsnittet av Dexter, säsong ett! FY FASIKEN SÅ BRA! Aj love you, Dexter Morgan!

Och så var fredagen här. En dag som bjuder på sol och ledighet! Åker bort till ociviliserade trakter i helgen och det ska bli fruktat skönt. Vi hörs väl på måndag igen! Ha en trevlig helg alla glutters!

Puss & hej /B


Beas störiga lista

Hehe, satt och funderade över saker man stör sig på igår. Att komma på saker man uppskattar är så sjukt mycket enklare, men varför göra det så enkelt hela tiden? ;)

Min lista innfattar lite saker som är vitt skilda så ni kanske också förstår då att jag stör mig på dem på olika sätt, but here they comes;

1. Ingen högoddsare för fröken Berg - Bilister som köper körkortet på blocket. Sånna som bromsar in 200 meter före en korsning. Sånna som tror att påfartsramper är parkeringsfickor. Sånna som kör 65 på E4:an. Sånna som tankar bromsolja. Ja, jag kan hålla på i dagar för det ÄR det absolut MEST irriterande som finns!

2. När datorn går segt. Nivet, när man ska in på en sida och den bara laddar och laddar och laddar, men de händer ingen mer, då får jag krupp. Då knappar jag på alla tangenter samtigtig och så skriker jag "AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!" och så vill jag bara ta datorn och kasta den i väggen.

(näedå, jag har inte ett tålamod är som en 4-årings, hahaha)

3. Folk som inte kan uppföra sig. Sånna som tror dom äger världen. Sånna som tränger sig i köer i affären, återigen kör som stolpskott, är otrevliga, sånna som ler en gång per år och det är på julafton när allt folk farit hem, beter sig som svin... Ja, jag kan hålla på i dagar här med. Bemöt folk som du själv vill bli bemött!!!

4. Tjejer som har linnen på sig, typ i brottarryggsmodell, och så har dom inte brytt sig om att "koppla om" bh-banden. Hit hör även de i tubtopp som envisas med att ha en vanlig bh på sig. Sjukt störigt och SJUKT fult!

5. Kan jag inte komma på nu. Men det är säkert nåt bra! :)



Vad stör ni er på? :) (javet, ingen kommer svara, vi kanske får reda på då att DU läser VÅRAN blogg.. hehe)

/B

Ja, tack!

Så här är det; Jag skulle LUGNT kunna ta denna! Nån som är sugen att ge en sån till mig?



Tack på förhand!
MVH..
Och så vidare..
Sov gott!

/B

Vet ni vad???

Jag ska snart fara och jobba, MEN, kl 07.00 imorgonbitti har jag semester, IGEN!!
2 härliga veckor till ska jag vara ledig denna gång, det känns inget annat än just fabulous!!!!



Oj vilka goa minnen jag får när jag ser denna bild, här står vi 3, riktigt nervösa och förbereder oss för att göra entré på scenen inför en fullsatt Innebandygala på S8.
Mäktigt var det, stark var även shoten med turkiskt peppar vi svepte för att lugna nerverna :P

nåväl, det jag skulle komma till med denna bild är att jag saknar mitt hår, saknar det så sjukt mycket, varje gång jag tittar mig i spegeln så känner jag bara -VARFÖR????
Det är ju tur att det växer ut igen, men fram till jul så lär jag nog känna likadant!
Nån som har tips på hur man får håret att växa fortarre?  :)

//Regina


Solen i ögonen.

Klockan är 11.20 och redan har jag:

♥ Jobbat till 08
♥ Tvättat
♥ Vikt tvätt
♥ Insett att vindrutetorkarna slutat gneka
♥ Fått helg
♥ Hunnit spendera en timma i min sköna solstol - och mer ska det bli.



(ps: inte vet jag, men jag känner mig kraftigt överrepresenterad på bloggen just nu. 11 av dom senaste 15 inläggen är mina. Skärpning bruds ;) )

Puss&hej /B


Poängdrottning.

Första inneträningen, check!
Helsicke så kul! Innebandy är så fruktat roligt! :)

Det känns som en sten lämnat mitt hjärta och mina axlar känns inte lika tunga längre. Efter att ha pratat ut om ansvar i laget och dittan och dattan så känner jag mig hundra kilo lättare och det känns som att jag mår så mycket bättre inombords nu. Denna säsong hoppas jag verkligen blir som jag tänkt. Det vill säga; äta det goda av kakan för en gångs skull, för det behöver jag! Är rädd att jag inte orkar annars.

Folk tycker säkert att jag är löjlig och mesig och tänker "äsch, det där är väl inget jobb", men jag tror ingen vet vad jag och R, främst R, gör runtom laget. Men nu är jag less. Bägaren är rågad. Och jag är så glad att jag sagt vad jag känner och inte bara sväljer och fejsar allt, som vanligt. 
Jag tror jag räddat min motivation nu för det som jag tycker är det allra roligaste!

Nu har jag tränat, haft kul, svettats, skrattat, bidragit till lagsammanhållningen, tagit av mig skorna och nu ska jag in i duschen och inte bry mig om själva innebandyn förrän det är träning igen. Fan vad jag längtar! :)

/B

Dags för Innebandy!

Till skillnad mot mina vibbstjejer så är jag faktiskt riktigt taggad för att börja om igen,  att alla kvällar under veckan är uppbokade ändå till April känns väl sådär när man tänker på det, men alla vintrar har sett ut så sen man var 16 så man har ju inte så mycket annat att jämnföra med.

Jag är ingen vintertjej, jag är för frusen för det, så jag uppskattar alla mörka vinterkvällar man får befinna sig på Edda och göra bland det roligaste som finns.

Dags idag alltså, 18.00 på Edda.



//Regina


12 timmar, en festival och en bandycup senare...

Jahapp. Nu sitter man här efter TOLV timmars underbar nattsömn och känner sig hur utvilad som helst. Jag har sovit som en riktig prinsessa inatt, och jag antar att antalet sömntimmar var välbehövliga för min kropp! :)

Trodde jag skulle drömma hela natten om "the icetruckkiller" (ja, vi är lite småinne i dexter), men istället drömde jag att vi var på bandycup i sundsvall där det samtidigt var en skitstor festival som vi skulle gå på. Det hela slutade med att jag var tvungen att söka upp en toa, men toastolarna satt hur högt upp som helst, så alla utanför toabåset kunde ju se mig sitta där. Toaringen vibrerade dessutom som fan, så jag var tvungen att hålla i mig hårt så jag inte skulle skaka av ringen. Lägg därtill till att det var en fet kille med krulligt hår och spindelmannendräkt som försökte klättra in i mitt bås, men jag slog ner honom (?).

Någon som är king på drömtydning? Kan väl tillägga att jag var äcklig kissnödig när jag vaknade :P

Puss/B

Idag känner jag dom där känslorna på o.

Imorgon knackar innebandyn på dörren igen, och snart är man tillbaka i ekorrhjulet som kallas ”vardag under vintern” igen, och det är med en liten klump i magen som jag måste erkänna att känslorna som svallar över mig inte är de känslor jag vill känna. Jag känner mig nämligen så omotiverad, opeppad och oladdad.

Innebandyn i sig känns jättekul, men tänk om man under EN säsong fick göra bara det som i stort sett 98% av alla andra i laget gör när dom spelar innebandy, det vill säga ha kul, träna, svettas, skratta, bidra till lagsammanhållningen, fara på uppstyrda lagfester, spela match, ta av sig skorna, duscha , fara hem och sen inte behöva bry sig förrän det är träning eller match igen. Jag är så sjukt less på styrelsemöten, policy, styra upp saker, tjaffs i tränarstaben, medlingar, sponsorer, slitningar i truppen, spelarråd, ekonomi och budget.

Just nu känner jag bara att jag skulle kunna strunta i allt. Jag är en spelpjäs i ett spel där jag inte har energi att vara längre..


Addicted, part 2

Jag skulle kunna döda för detta just nu.



Ge mig SUSHI! Helst NU!

/B


Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Måndag. Igen.
Tror tammetusan att måndagarna kommer dubbelt så ofta som alla andra veckodagar.
Semestern är dessutom slut, men det är tur att jag lever ett slapparliv så jag får njuta av sommaren ändå :)

Hade tänkt he mig ner på stan och gå en vända och spana in höstnyheter och annat fint, men jag verkar få göra det själv. Inte speciellt roligt att gå själv, äta glass själv, titta på folk själv, bedömma själv om kläderna man provar passar eller inte.

Jag är så glad över att jag inte är själv, i det stora hela. Jag är inte rädd att vara själv, jag är bara så himla glad och lycklig att få dela allt med någon som man inte skulle vilja byta bort för nåt annat i världen. 

Puss/B



Ps: 15 dagar kvar. LÄNGTAR!

Im leaving on mondaymorning.

Förra veckan var en helt lovely sådan, onsdagen började ju med en tjejfest på Ibiza, grillade gott och sen hade Märta med sig en supergod efterrätt, sen vart det nån lek i vanlig ordning, hann med några låtar på singstar också innan taxin dök upp för att köra oss till S8.

(Julia, Märta & Jag)


Det vinnande laget i musiktävlingen:

(blondiner med koll)  :)


Sen fredagen tillhörde ju Huss, kvällen gick precis som planerat och vi lyckades hålla allt hemligt.
Tror faktiskt han var riktigt nöjd med kvällen och vi likaså.


(Huss med sin Phiilitårta)



Sen var det bara att stiga upp för att städa lokalen, vräka all mat som var kvar och sen hoppa in i bilen för att bege sig till Ullbergs där det var fisketävling.
Å visst såg vi till att vinna, våran båt (jag & Robban) vann både Gädd & Abborrklassen.
Å nej, det berodde inte bara på Robban som ni tror nu :)
Man skulle ha dom tre längsta gäddorna och de tre tygnsta abborrarna, å där fick jag 4 fiskar och Robban 2.
Efter tävlingen åkte vi till drängs för att äta Tacos och dela ut segerbucklorna!


(måste tillägga att Alex fick flest fiskar)







(otroligt fråscha fiskare med varsin buckla)  :)

Söndagmorgon inleddes med att vi åkte till Piteå för att kolla in läget och äta lite mat.

Frukost bestod av följande:

(Langos för Bea och Oxfilerulle för mig)





Sen kände vi oss lite hungriga igen efter en timme, kom då på att dom borde ju ha Sushi i Piteå, vi letade upp ett ställe, men det var den äckligaste sushin jag ätit....usch & fy....  Wok n´roll har fasen bra mat alltså!
Sen for vi hemåt, köpte en glass, åkte och tittade på Innerviks match, köpte en till glass på moröhöjden med B&H, sen så när Robban kom hem efter att ha fiskat så hade han varit på kryllan och kom hem med ett Buremål,  en söndag i matens tecken med andra ord :)

Men veckan har iallafall varit helt lovely, men nu är det måndagmorgon och jag sitter i soffan med morgonrocken och känner mig lite rastlös, har som inga planer för denna vecka.... nån som vill fylla upp den?

//regina 


Addicted.

Jag vet. Vi är seg, efter och retarded, men NU har vi klickat hem Dexter och jag kan nu säga att jag har ett nytt beroende att lägga till i listan! AJM IN LAV! Han är ett motherfucker genius! ;)

Ikväll har vi klämt tre avsnitt, och jag vill bara ha mer. Känns som jag måste ta semester en vecka till..Minst! :)


My new name: Bea McGyver

Igår när vi städade uppe i lokalen efter the supriceparty of the year, så sa vi till varandra typ hundra gånger; "Vi får IIIIINTE glömma tårtan i kylen".
När vi packade ur bilen på uppfarten tittade jag och Huss på varandra och sa i kör: "FAAAN! Tårtan!". Och i den stora brevlådan med pyttelitet hål uppe vid lokalen hade jag stoppat nyckeln, precis som vaktisen sagt att jag skulle göra när vi städat klart.

Jag gjorde nå snygga anordningar, bland annat en tång med ett snöre knutet i varsitt handtag, medans Huss stod och garvade och kallade mig Bea McGyver och Gadget om vartannat, haha! Åkte sedan upp till lokalen och inledde operation "Rädda tårtan - Rädda kvällsfikat". I stället för att känna mig som McGyver, kände jag mig mer som en unge som kör "klo-maskinerna" på festivalerna och försöker fiska upp mjukisdjur. Ungefär lika bra gick det också.
Jag tog sedan till "säkerhetsnålstricket". Jag använde den som en metkrok och tre minuter senare hade jag fiskat upp nyckeln och kunde gå in i lokalen igen och hämta tårtan.

Nu, såhär 20 timmar senare, ska jag dra dit igen och fiska. Operationen heter nu "Rädda strömkabeln - Rädda Beas karriär som fritidspion". Min strömkabel till datorn ligger nämligen snyggt och prydligt där inne ;)
Minnet är bra men kort!

/B



Lyckat!

Det känns verkligen som att detta varit en långhelg :) I fredags vankades överraskningsferre för Hurre som gått och blivit 30. Han hade inte anat nåt och det kändes så kul att vi lyckades ro i land allting och göra en helt fantastisk dag och kväll av det!

Lördagen startade minst sagt segt. När väckaren ringde och städningen av lokalen kallade kände jag bara att jag ville sova till måndag. Minst! Men det som inte dödar det härdar, och en och en halv timma senare var festlokalen i toppskick och vi hade dessutom fått fläskfilé och potatisgratäng i magarna :) På eftermiddagen vankades den numer årliga fisketävlingen i Ullbergs. Våran båt och våra fiskegrejer blev utsatta för sabotage så vi fikade mest, men vi kom..sist iallafall. Det är ju inte fy skam kan jag tycka.

Idag har vi gjort Piteå osäkert. Där åt vi, åt lite till, och så käkade vi lite ;) Riktigt mys var det! Det bästa av allt är att klockan bara är halv fem och man har heeela kvällen kvar! Solen skiner och jag är på toppenhumör!

Life´s good! /B


RSS 2.0