..och ett fantastiskt slut!

Efter en superlyckad överraskningsfest, EN STÖRTSKÖN SEGER (ja, ni läste rätt!) och en sammanfattningsvis underbar helg, så sitter jag nu här med ett leende på läpparna. MUMS!

/B

En bra start!

Åh, jag är nästintill avundsjuk på mig själv. Fick välförtjänt helg igår, vilket innebar en världsskön sovmorgon idag. Natten har innehållit sjukt roliga drömmar, så jag fick ligga och skratta mycket och länge när jag vaknade. Dessutom hade jag ett jättefint sms i inkorgen när jag slog upp mina blå; "Har som tänkt på dig. Hoppas du har det bra!". Tänk att ett sånt sms kan värma så mycket ens lilla har-hjärta!

Det kunde inte ha blivit en så mycket bättre start på denna fredag. Snart väntar dessutom sushi. LOVE LOVE LOVE!

Puss B

Hello from Goatmountain.

Kontrasternas kontraster. 

I stallet for 35 plusgrader och korallbla vatten, kan vi idag titulera med -27 och iskalla vindar. Solen lyser dock fran en klarbla himmel! Tog en skon promenad hem fran skolan idag. Halsduken & haret var alldelens vitt nar jag kom innanfor dorren hemma. Promenaden holl dock pa att sluta illa, da jag var nara att halka pa en jattestor isflack ute. Blev lite straj, men det gick bra! Istallet för att ata pa stranden, sa ska jag nu varma lite kroppkakor i mitt lyxkok ;)




(ps: nejda, jaag ar inte avundsjuk. KOM HEM NU GUMMAN! JAG SAKNAR DIG!)

Puss/B



Hello from Koh Lipe :)

Detta blir ett kort men intensivt inlagg da vi precis ar pavag att ata pa stranden ;)

Vi har haft det underbart pa var resa an sa lange. John han pressar som en galning och jag ligger mest i vattnet som en sal. Ar verkligen paradiset har pa Koh Lipe :) Vi bor i en hydda pa stranden och allt ar sa vacker i var omgivning.

Vi snorklar varje dag och jag har hoppats pa att fa se en haj men dom verkar vara skygga for mig :) Igar sa skulle vi snorkla ut till en liten island och det holl pa att ga riktigt illa da vi inte visste vilka undervattensstrommar som det var dar. Shit vad vi kamapde for att ta oss till land och inte dras ut i havet, jag var riktigt skraj men man lar av sina misstag!

Jag kommer att skriva mer sen nar jag har mer tid, nu star John och tramapr sa ni far denna bild att suga pa sa lange :)


Saknar er B och R! JATTEMYCKET!
Puss C

BigBrother

Wohooo!!!   Its back!!
Efter gårdagens pilotavsnitt så tror jag på en riktigt bra säsong...  hoppas bara dom låter alkoholen flöda (hemskt, men sant) men annars kommer inga skandaler!   :D

Jobbar dag i veckan, vilket är bra så man kan hänga med i början av säsongen, men däremot så missar man istället VBÅ, känns lite tråkigt, men man missar ju iofs inte så mycket av handlingen på en vecka :P

Avslutar dagen med EJ Wells från samma serie.
Han platsar nästan på frikortslistan, fastän han är världens elakaste människa så kan man inte ta bort att han är fööööör vacker :)
Mumma säger jag bara....eller hur L? :)




Du har inte en aning om, att jag tänker på dig precis just nu.

Helgen har varit skön och avkopplande. Jag har samlat välbehövlig energi. Jag har även sett den bästa (och hemskaste) Beckfilmen ever. Den var så hemsk att jag en halvtimma in i filmen var tvungen att stiga upp och låsa ytterdörren och kolla igenom lägenheten, haha. Självklart började Foppa wajna och skulle ut just som filmen slutat. Taskig tajming kan jag tycka. Han är ju för trög för att ens fatta hur mörkt och hemskt det är ute mitt i natten! Upplysningsvis blev det en KORT sväng, hehe.

Är left alone hemma nu och det är så tomt och tyst. Upptäcker att klockan är massor och att jag borde laga lite middag, men det känns inte ens lite kul. Och mat som är så gott. Jag hatar att äta själv. Att sova själv. Att vakna själv. Det enda som är skönt att är att ha full kontroll över TV-dosan, så ikväll blir det att garva läppen av sig till världens bästa Solsidan och sedan spana in årets dorkies i Big Brother.



/B

Las Palmas!

Hahaha! Världens sötaste unge trashar en bar i las palmas. Detta är trailern på en kortfilm som kommer komma nu i vår. Har upplysningsvis garvat mig harmynt åt den!



Pussar/B

Hjulet rullar men hamstern är död.

Maria Montazami.
Kvinnan, myten, legenden.
Ser (av någon anledning, don't ask) gaygalan på fyran, och hon är verkligen inte den vassaste kniven i lådan. På galan klämmer hon fram; "Man ska inte skämmas över sin längd. Sträck på er. Var stolta! Som jag brukar säga; Hellre lång och snäll, än vacker... mellankort och.. elak". Hahaha, alltså!
Detta är ju nästan i samma klass som de bästa citat hon NÅNSIN har dragit; "Hellre mindre och bättre än bättre och sämre". 

Om ödet gav mig en helt lovely lördag? Nej! Denna lördag blev skittråkig, men jag har mig själv att skylla. Chips är i allafall gott.

PS: Jag vet att detta kan vara försent, men jag måste bara visa att jag faktiskt ser hyfsat normal ut. Bilden i förra inläggen KAN ha bränt alla mina broar till ett socialt liv. 



Hej!/B

Glömde säga;

1. Inte nog med att matchen gick skit idag. Jag & min frilla ser också ut som skit idag (se bild)
2. Om (OM) det skulle bli nå kuligheter/festligheter senare så är jag rädd att någon måste nån höra av sig. Jag tror på ödet. Vill ödet att jag ska ha kul ikväll så blir de så.
3. VINN DÅ IBK!
4. VINN DÅ AIK!
5. Vad betyder det om man drömmer att Martin Stenmarck skrivit på ett tvåårskontrakt för AIK, samt att han någon dröm senare blir min handledare på praktiken?!



Hehehe, oooooch efter detta vill nog ingen umgås med mig... :P

Pyss/B

Beslutsångest.

Är efter en sugarmatch lite småsugen på att faktiskt hitta på nåt som är kul. Att få skratta. Nåt där he händ nå. Lite action. Eller så blir det kanske bara soffan helt enkelt...

Pyss/B

What a day for a daydream.

GE OSS VÄRME NÅN JÄKLA GÅNG! Sjuhundra minusgrader ute och det är inte kul nånstans! Nåt som däremot är kul är att det är FREDAG. Eller kul och kul. Snarare fruktansvärt skönt! :) Har just mjölkat ur stackars lillhjärnan på en psykiatritenta på NITTIOTVÅ POÄNG! Om jag tror att jag sprikat den? Javisst! :P

Ska städa bort tentalukten ur läggan nu och sen luta mig tillbaka och bara njuta! Lifes good, men kallt.

Pyss/B


Älskar denna reklam! Hahaha


Ett framgångsrecept såhär i hårda pluggartider

Är inne i en intensiv tentapluggningsperiod nu, men det känns inte som att jag lärt mig NÅT trots flera dagar av hårdplugg. Jag hoppas dock att det omedvetet fastnat lite psykiatribajs i min lillhjärna, hehe. För att ytterligare få allt att sjunka in så släpade Maria iväg mig på yoga idag och nu såhär i efterhand känner jag mig så där blajblajigt magiskt i hjärnan. Och avslappnad (trots att jag faktiskt på rikt har lärt mig att slå knut på mig själv). Jag ska ju inte sticka under stolen med att det är ett x antal weirdo övningar. Eller vad säger ni om ställningar som "hunden", "krigaren" "bäbisen", "kobran" och "död mans position".

Jag tror dock att detta är ett framgångsrecept. Fasiken så diciplinerad jag kommer att vara imorgon ;)

Pyss/B


Tar tillbaka det mesta....

Fick både blommor & gelehjärtan och vart faktiskt ganska (riktigt) glad!!!  :D

Små saker kan betyda stora saker!

//Regina


Alla ♥:ans dag!

Helgen bara flög förbi, Innebandy, spelkväll och hockey i fredags, GoMiddag, melodifestivalen och spelkväll på lördag, match mot Spöland/Vännäs på söndag -En av dom värre förlusterna (1-2) Inget fungerade direkt för nån, eller det var nog mer samspelet mellan alla som var som bortblåst!
Men jag var iallafall glad över att jag kunde spela, fick ju höra att om man tog Bricanyl skulle sammandragningarna minska, testade det innan matchen och kände inte av en enda, sen om det var det de berodde på vet man ju aldrig!


Måndag idag, Alla hjärtans dag!!
Hur ska man fira det?  Gillar inte sånna där gelehjätan, inte heller chokladhjärtan, blommor är väl kul, men samtidigt väldigt oönödigt att kasta bort pengar på, dom är ju risiga imorgon och döda på onsdag.
Smycken gillar jag inte heller så där överdrivet mycket.... 

Känner nog att det räcker att man berättar för de som ligger en varmt om hjärtat att man tycker om dom/de/hon/han.

Skulle gissa att min kväll kommer att spenderas i soffan framför Täby-Dalen!! 
Men det duger gott!

Fast en princesstårta skulle inte sitta helt fel, det är faktiskt riktigt riktigt gott!!

♥♥♥Ha en bra kärlekens-dag allihopa♥♥♥

//Regina

                                          


Jävla Braxton-Hicks-kontraktioner

Eller på svenska -Jävla sammandragningar!

Hade inte en sammandragning under hela graviditeten med Alex, INTE EN!!
Å nu har dom kommit i v 16, kunde inte träna idag, kändes som om det som finns i magen slets sönder till strimlor!

Men jag hoppas det ger med sig, för på söndag SKA jag spela match å jag är för tjurig för att ge upp innan jag är helt överbevisad på att det inte fungerar!

Nu ska jag dock krypa isäng å se GG OTH och 90210 , fredag imorgon!!  Gillas skarpt!!

Måste bara avsluta med en bild som påminner mig om den bilden Bea just la ut:

 

Fast här handlade om att snabbt springa ner för en trappa för att soporna inte skulle hinna läcka ut ur plastsäcken.
Men Bea var för snabb för sitt eget bästa så stengolvet fick ta emot en glidtackling från henne!! :D

//Regina


Lårkakan är som blown away. Ett dundersnyg...

dsc04732 (MMS)

Lårkakan är som blown away. Ett dundersnyggt blåmärke i barnpizzasize återstår dock ;)


Det är nånting med Foppa och fötter..

dsc04728 (MMS)

Det är nånting med Foppa och fötter..


2011-02-09

Här har vi en tjej som verkligen hänger med & har koll på läget. Fick papper igår om att min chef bokat in ett lönesamtal den 11/2. "Men guuud, det är ju över en månad kvar", tänkte jag, haha. Som att det inte skulle vara nog med att jag fortfarande skriver 2010.. ;)

Lårkakan håller upplysningsvis på att flytta hemifrån nu. SKÖNT! Har försökt massera den ur huset, MINDRE SKÖNT (kanske för att blåmärket är som en barnpizza stort). Har varit ut på en liten runda idag som kändes helt ok, så det är bara att hoppas på att det känns så imorgon också!

Tjingtjong/B


Min söta pappa, del; jag-har-tappat-räkningen.

Pappsen var hit idag för att klippa sig lite & prata bort en stund. Han ringde igår och sa att han hade så långt hår nu att han i bland gick in i garderoben när han i själva verket skulle på toan. Illa illa, så självklart ställer man ju upp ;)

Idag började vi disskutera våran släkt (och den är fasiken INTE LITEN, så det tog barno taget). Pappa berättade om alla sina 200 kusiner och morbrödrar hit och farbröder dit. Känns som att jag på nåt sätt är släkt med halva Västerbotten! Men, nu var det en helt annan sak jag skulle komma till.

Följande konversation utspelade sig:

Pappa:
Det är ju faktiskt några stycken på farmors sida som har den där sjukdomen..
Jag: Vilken då?
Pappa: Jamen den där partyson.
Jag: VAD SA DU? HAHAHAHA
Pappa: Men partyson! När man skakar!
Jag: Men pappa, det heter parKINson.
Pappa: Men hur lätt är det att uttala då! Jag säger då partyson.
Jag: Ja, det låter ju aningens mycket..trevligare, hahahaha.

Har jag inte en rätt söt papps, så säg, hahaha!
/B

Älskar känslan

Älskar känslan av att vi går mot vår. Hur underbart är det inte att gå till skolan i DAGSLJUS & komma hem och det är detsamma! Snart blir det en tid av korvgrillning, pulkåkning, varmchoklad, limpmackor med ost & snowboard. Love it!

/B


Nu går jag & min lårkaka till sängs. Godnatt!

dsc04720 (MMS)

Nu går jag & min lårkaka till sängs. Godnatt!


Dagens behållning: Första & andra perioden, samt McDonalds.

Fy fasiken vad jag hatar att förlora!! AAAHHH! Men vad vore man för idrottare om man tyckte att det var kul? Allt såg ju dock som så lovande ut och kändes så bra, men säg den lycka som varar..

Jag & min lårkaka sitter nu här och har klickat hem det nya bladet & en ny grepplinda till vad som kommer bli the very best princessklubba in the world, hehe! Matrialist, javisst!

Ha en mys söndag! /B

Saturday night, I feel the air is getting hot.

Mellopremiär ikväll. Rebban skrattade när jag satt med gåshud på introt, men det är sant. Jag HADE gåshus på introt, haha! Danny var dock kvällens enda behållning, men en sån behållning!!! När jag blundar ser jag framför mig Sannas dancemooves på dansgolvet, hehe! Pernilla Andersson hade dock en väldigt fin Melissa Horn-låt som man kan ligga i soffan och lyssna på en grå dag, men att den skulle ta sig vidare från Andra chansen tror jag inte.

Längtar dock tills det är dags för Linda Bengzing att entra melloscenen. Det kan bli fet schlagersuccé vänner!

Tagga match i veganume imorgon nu brudar!! :)
Tjingtjong!/B

Ett möte med Skellefteås framtida moderäv.

Har ju helt glömt bort att berätta om den sjukt roliga saken som hände mig igår, hahaha!

Jag står inne på Glitter (en smyckesbutik, reds. anm) och kollar på ett par örhängen som hänger på en av vägghyllorna. Plötsligt känner jag hur någon klappar mig på rumpan (vilket inte hör till vanligheterna). När jag vänder mig om står där en söt, brunhårig och VÄLDIGT verbal tjej som på sin höjd kan vara max sex år gammal. På sig har hon en röd overall i bävernylon som har små blommor längst med ärmarna. På huvudet sitter en sån där vadderad mössa med öronlappar som man kan knäppa under hakan och som har samma material som overallen. Hon tittar på mig med sina stora bruna ögon och säger:

- Du, kolla här, att dom här är snygga, varpå hon rycker med mig till en hylla mitt i butiken. Flickan visar upp ett par stora, blåa & glittriga hängen.
- Jo, dom var superfina, säger jag.
- Tycker du att dom jag har på mig nu är liiite för mycket?, fortsätter hon och gräver fram sitt öra bakom öronlappen och det tjocka bruna håret. Hon visar upp vad som sitter i hennes örsnibb - en liten liten fjäril.
- Näedå. Dom du har på dig är jättesöta, säger jag.
- Jamen, jag skulle vilja ha lite mer uuutmanande, typ som dom här, och visar ett par stooora ringar, säkert typ 8 cm i diameter som har några pärlor som hänger ner.

Ungefär här börjar det slå mig att jag kanske är med i dolda kameran. Jag börjar lite försiktigt titta mig omkring, men jag ser inget suspekt, förutom att hela kön står och skrattar, haha. I samma veva kommer flickans mamma, och släpar med sig sin verbala dotter ut ur butiken. Det sista jag hör är flickan som högljutt säger till sin mamma:

- Sånna där ska jag ha när jag gifter mig med prinsen, mamma.

Hahaha, ja, vad säger man? Det börjas i tid, eller nåt...

/B

Let´s dancemys deluxe

Mysfaktor 10 av 10. Till grund för detta ligger en helt fantastiskt skön dag med diverse shopping & ett underbart sällskap. Nu sitter jag i assköna mjukisar i soffan , trycker chirre & ser tv. Denna dag skulle vara fulländad om Alexandra Pascalidou kunde åka ur lets dance nån jävla gång!



Tjing/B


Men ORKA, haha.

På lokala nyheterna visades just ett inslag om Schagerklubbens fredagsarrangemang. Ikväll kan tjejerna få manikyr och killarna får spela lite bordshockey, men två stycken är väldigt upprörda över detta och undrar tydligen vart världen är på väg. I rutan står det en vegan med dreads & hennes mesiga kompis och uttalar sig om hur sexistisk och utseendefixerat detta arrangemang är och hur arrangörerna kan bete sig såhär "stenålders" när det är 2011!

Hahaha, ska man skratta eller gråta? Vem fan orkar bry sig om att klaga över en sån skitsak? Fattar inte ens att tv4 orkar lägga ner resurser för att göra ett repotage om några veganer som tycker att manikyr är sexistisk. Det är väl för tusan bara att stanna hemma om man nu inte vill fixa sina naglar eller hatar bordhockey. Skaffa er ett riktigt fritidsintresse, typ som att fixa hjälpinsatser till egypten eller nåt!



/B


Fredag

Sushi, shopping och ett spontanbesök hos frisören!
En helt perfekt eftermiddag, tack för den kära vän!!

Nu väntar jobbet, 19-08!!
Ha en trevlig fredagkväll allihopa!!

//Regina


JAJAJA!!!

Efter antalet pikar från Bea är det väl dags att återuppta bloggandet igen, eller jag ska försöka iallafall, men jag gör precis som Bea, jobbar mest HELA tiden!
Från förra fredagen till nu på söndag, (10 dagar) så har jag jobbat 101 timmar!  Det är 10,1 timmar per snitt/dag, 10 dagar i rad!!!   Jippie!!  3 dagar med vardera 12-timmarspass väntar i helgen!!

Å det betyder att jag missar Melodifestivalen!!  :(

Men till nåt roligare, befinner mig i vecka 15 nu och det syns rejält att magen växt, har t.o.m börjat skratta för mig själv när folk kommer med kommentaren -"Men Oj- det måste ju va minst två därinne", och jag kan lova,90% av alla som kommenterar magen drar just den kommentaren!!  :D
Som om man aldrig skulle hört den förut :D

Men vet ni vad -Jag är ju inte vilken mamma som helst, klart jag erbjuder mitt barn en lyxsvit!!!:)

Baksidan med det hela då....... jo, har ju gått upp 11kg nu....  å det är många kvar!
Hormonerna flödar, humöret kan skifta och gå ner upp och ner igen på en minut, finnanarna blommar till den hemska grad att Alex frågade mig i morse om jag hade fått vattkoppor!!  
-Tack för den älskade vän.


Skepp o hoj!!

//Regina

Detta KAN bli nyckeln till en helt fantastisk innebandykarriär



                                                          Den som lever får se

3 februari. Snart sommar!

Förlåt för askass uppdatering, men jag har liksom haft häcken jädrat full (sen kan jag ju inte direkt skryta över den härliga backup som jag har av mina trogna bloggkollegor). Åkte på jobbet kl 21.30 igår kväll, direkt därifrån till skolan 8.30, direkt från skolan kl 17.00 till träningen, och nu, kl 20.00 har jag äntligen kommit mig innanför dörren. "Home sweet home" har fått en betydelse! ;) Har slagit på hockeyn men jag hann inte mer än ratta in rätt kanal så reducerar såklart motståndarna. Typisk! Ska nog passa på att gå och duscha så SAIK kan göra nåt mål!

Har jag förresten sagt att jag har helg nu? I morgon ska jag sova mig less kära vänner & slappa i soffan heeela dan. Ynderbart! Dessutom ska jag bli bjuden på supersmarrig middag imorgon som jag ser fram emot massor massor massor ♥

Lev och må /B

RSS 2.0