Världens i särklass roligaste aprilskämt!



Hittade detta på face när jag snokade runt en dag och jag kan utan att överdriva säga att detta var det roligaste aprilskämtet ever!! Två av hans tjejkompisar kom på detta mästerverk. Här kommer bildtexten som stod under kortet:

"HAHA Jag blev lurad med världens bästa aprilskämt! Med tankar som hur jag omöjligt kan vara smittad, cyklade jag idag mot Akademiska och såg fram emot att få min prostata undersökt. Seems legit. Receptionisten kunde dock inte hitta "Proktologiska avdelningen". Efter att ha snurrat runt mellan urologen och venorologen, fått hjälp av flera stycken sköterskor och läkare som analyserat kallelsen kom följande fram:
1. Vissa stämplar som skall finnas med på kallelsen saknades.
2. När man ringer numret till Proktologiska avdelningen kommer man till anticimex.
3. Läkare Theodor Morell finns inte på Akademiska. Däremot var Theodor Morell Adolf Hitlers livläkare."


HAHAHAHA!

/B


Jag blir så varm i hjärtat

Lyssnar på fantastiskt bra musik som får mig att sprudla, hoppa runt och dansa i lägenheten. Sånt värmer mig i hjärtat.

En annan sak som värmer mig i hjärtat är att kunna ligga på en väns soffa, se ut som ett as, trycka banansockerkaka så att man har smulor fulla tröjan (tröjan som slutar just nedanför naveln) och dessutom tycka att hela kalaset inte känns obekvämt för fem öre, utan istället le åt varandra och känna sig lycklig över den underbara vänskapen. Jag skrattar mig lycklig!

Valborgs idag. Det här med att festa som om det inte fanns någon morgondag känns hyfsat förlegat. Grill och mys blir det istället!

/B


-"Så ser man allt med lite andra ögon"


Innebandyfesten 2012 är över!
Helt sjukt kul kväll var det, hoppas och tror att alla hade lika roligt som jag hade, då var det en väldigt lyckad kväll!

Blir fortfarande lite sådär glad och lycklig när jag tänkter tillbaka på kvällen! :)


Tess gjorde dock så jag såg kvällen ur lite andra ögon på söndagen :D
Hon hade filmat när vi stod på scenen och sjöng. På kvällen, när vi väl stod där uppe så tyckte man ju att allt lät skitbra och vi hade ju faktiskt sjukt roligt, MEN, när man får se det hela med nyktra ögon dagen efter så är det inte lika roligt...hahaha!! 
Inte OK för fem öre!
Men men, tur man kan bjuda på sig själv iallafall :D












Fortfarande sliten men fortfarande glad

Uppdatering:


1. Frida har stukat foten efter allt för många "sluthopp" i euphoriadansen. Blir att tejpa hela henne till den stora finalen i Baku i slutet på maj.


2. Jag hade inte mer än tre hål a´ 6-8 cm i diameter på mina strumpbyxor. Det är väl så det går när man kravlar på golvet.


3. La la love blir bara bättre och bättre. Kan inte låta bli att dansa när jag hör den!


4. Subwaymackan som jag tillslut fick äran att trycka i mig var den godaste jag någonsin ätit. Klämde den 30 cm långa mackan på rekordtid dessutom, 6 min och 26 sek. Som ett slagskott i gommen!


5. ...men jag är fortfarande hungrig. Grillat? Pizza? Bure? Sushi? Give me!

 


 


Trött men lycklig!

Vilken kväll! Vilken natt! VILKEN FEST!
Innebandyfesten 2012 blev en riktig dundersuccé, iallafall om ni frågar mig. Alla fina människor samlade på ett och samma ställe kan ju inte bli annat än lyckat!

Kvällen innefattade mycket euphoriadans, djupa samtal, skratt, tårar (Signe på toa säger en hel del), dramatik, dans, bra musik, trevliga möten, god dricka, gåshud och mycket mycket mer.

Favorit i repris nästa år?


Popularitetsklubben? :)

/B


Godmorgon världen! Vilken underbar dag!

Detta kommer bli en awesome helg. Det känns ända in i hjärtat!

Godmorgon, och välkommen helgen!

/B


Tar piken...

Tar piken Regina! och jag gör något åt den, så nu får du rita ännu ett kors i taket för nu är jag här igen i bloggcybervärldens mecka ;)
Tänkte att jag skulle göra en snabb uppdate vad jag har gjort den senaste tiden =)

Mitt nr ett har ju varit att umgås och lära känna vår underbara Anna-Clara som har blivit så stor att hon har tagit sina första tre steg. Hon ligger som en säl på magen och vägrar att krypa men när hon är på fötterna så springer hon som vinden ;)

Men den senaste tiden har jag försökt att göra lite saker för mig själv. Jag har börjat träna en hel del och det känns faktiskt som att man blir lite piggare av det vilket bidragit till att jag har mer sug att göra annat än att sova ;)

På min 35 års dag så hade min älskade John ordnat en hel överaskningsdag. han hade verkligen lyssnat på vad jag saknar och längtar efter just nu.
Morgonen började med en lång promenad på isen med Annis i pulka för att sedan dricka morgonkaffet på en solig plats.

Därefter blev jag bjuden på en myslunch på Ainas och sedan skjutsad till Aqua spa där jag fick en timmes massage -guuuuu så skönt!!!
När jag sedan kom ut från Aqua så möttes jag av mina favvotjejjer Bea och Regina som satt i hotellfoajen och väntade på mig. Vi gick på en supermysig fikastund på Waynes =) Är så otroligt skönt att bara få sitta och prata med sina vänner. Även om Anna-Clara är underbar så uppskattar man de små stunder man får för sig själv nuförtiden ;)

Efter fikat så vallade flickorna iväg mig till All Stars där John satt och väntade på mig. Fick en så otroligt skön och varm känsla i kroppen när jag såg honom sittande där själv i baren. Tänkte för mig själv vilken tur jag har som fått träffa en sådan stilig och underbar man! ;) Här blev det en period hockey (var under finalen) och lite öl. var stort av John att skippa en hemmamatch för mig då hockey är en stor passion för honom =) Sedan bar det av till sista men inte minsta överraskningen =)
John hade fixat barnvakt och bokat hotell med skumpa och trerätters åt oss. Oj vilken underbar dag det var! Man borde alltid få sådana födelsedagar! Annars så brukar det ju lätt bli att man får jobba ihjäl sig på sin dag med fika och främmande...

Dagen före min födelsedag så hade vi släkten på fika. Vi firade med att ta på våra finaste påskkläder ;) )

Sen har jag varit på lite "afterski-party"! Jocke och Anna Mannberg hade bjudit in till party med temat Afterski =) Jag och John hade lånat två gamla slalomdräkter som vi tryckte på oss, kan säga att vi var inte snyggast på festen men vi var med facit i hand kanske ful(l)ast ;)

Sen har vi varit ute och myst en del i solen när den kikat fram ;)

Åsså har vi ju hunnit döpa lilla Anna-Clara Märta Eriksson Havh förståss!
Oj vilket långt inlägg! blir kortare hädanefter!
See ya!

Vuxenpoäng

Om två veckor blir jag äldre. Åldersnojan lyser med sin frånvaro, däremot börjar jag ha svårt för att komma ihåg hur gammal jag är och hur mycket jag egentligen fyller ;) Själsligt kommer man inte bli äldre än 20 tror jag!

Igår kirrade vi vuxenpoäng och var på husvisning. Fantaaastiskt övermärktigt mycket renovering, sådär "ta-oss-extremt-vatten-över-huvudet"-mycket! Även om potentialen är huur bra som helst så känns det inte värt det. Nästa vecka ska vi på en annan visning som verkar vara precis i vår smak. Men då kommer väl halva stan vara där känns det som..

Can't wait iallafall! :)

/B


Folk försöknar allt en smula.....

Tänkte lite på Beas inlägg här nere, nä sorry, det var visst Challans inlägg!! 
Kors i taket!!
Nästan så jag gnuggade mig i ögonen för att se om jag läste rätt.


Men det här är iallafall vad jag tycker om vissa uppdateringar på Facebook!!




Känns som om man ska ta allt med en nypa salt!!

//Regina

Spännande...

2012-04-25_23_17 (MMS)

Spännande... Update 06.50: Gick ju inte alls så bra det där :( //Regina


En sån där dag...

Vissa dagar bara är sådana där dagar när man önskar sig saker så mycket att det blir som en klump i magen!
-Jag vill ha ett fint hus, en massa pengar att inreda det med, en ny garderob med dyra kläder och skor sen så vill jag ha ork och tid att skapa allt jag har i mitt överkreativa huvud!. Jag gillar inte mig själv då jag känner så här! Det är ju bara ytliga saker som egentligen inte betyder någonting! Jag får dåligt samvete då det finns människor i min omgivning som har "verkliga" bekymmer! Ibland undrar jag om det skulle hjälpa att man kopplade bort allt som heter media -sluta kolla på tv, inget surfande osv. Känns som att det ligger något i uttrycket "det var bättre förr...

Nä nu ska jag rycka upp mig och njuta av att jag har en frisk och kry familj och underbara vänner!

Ser fram emot en trevlig fest på lördag och att våren äntligen är på väg!


Ser ljuset i tunneln!

Kan lova att jag, Tess, Jocke och Peter har våra häckar fulla just nu.
Vet inte hur många timmar per dag som går åt att planera denna fest, å när man tror att man har allt under kontroll, då dyker 8 nya grejer upp som man inte tänkt på.


Men det ska bli så sjukt kul på lördag, å förhoppningsvis blir festen lika lyckad som vi hoppas den ska bli.

Men efter den, när allt är bortstädat på söndag, då ska jag sätta mig ner i soffan och bara vara.
Skulle kunna kasta bort datorn och telefonen, knapparna på bägge brinner i princip!!
(vem lurar jag, skulle aldrig klara mig utan dom, men det lät bra och sunt att säga så)  :D

Skrattade för mig själv när jag räknade hur många SMS jag skickade igår, 127 st, sen så ligger det  mailkonversationer på FB med säkert 20 pers till ang festen...

Men som sagt, 2 dagar kvar innan dagen D, pusselbitarna börjar vara på plats!
Minns när jag Bea och Avander gick och satte oss i baren och skålade för att vi rott Innebandygalan 2009 i hamn, när den stunden på Innebandyfesten 2012 kommer, då vet man att vi klarade det, å givetvis kommer vi att göra det!!  Skål!!



(Innebandygalan 2009)
//Regina



Kom nu våren!

Älskar att det har regnat idag. Äntligen har snön fått sig en rejäl käftsmäll efter allt jävlande med oss!

Ett säkert vårtecken från min sida, bortsett från att jag blir allt blondare, är att jag börjar kolla på vädersidorna på nätet. Sån bryr mig nada under vinterhalvåret, men nu börjar ju faktiskt vädret spela roll. Har hört ryktas om nån ryssvärme, men de är osett än om den orkar sig hit till norr.

Hursom; jag ser så sjuukt mycket fram mot våren. Att träden börjar grönska. Att det yr en härlig doft av smält hundbajs i luften. Att man kan sitta ute och äta mjukglass utan att förfrysa sig. Att kunna sitta ute i solen med faktiskt kanske baara tischa på överkroppen. Att kvällarna blir ännu mer ljusare. Att vi går mot den bästa årstiden ever - sommaren! Tänk, vi har allt det fantastiska framför oss!

Nu sängen. Imorgon åker jag till min barndomshood Storuman för ett besök hos släkt och annat löst folk. Glädje!

Puss/B


Nya tider, nya ordspråk

Den man ligger med får bädda.

Man ska inte kasta sten högt i glashus, för den kan falla själv där i.

Man ska inte gräva en grop åt andra, utan att ta betalt.

Den som tar, han har.

Det man inte minns, har inte hänt.

Det man inte vet, har man ingen aning om.

Gammal kärlek kostar alltid.

Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.

Liten stuga kallas ofta stort dass.

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.

Den som kollar i backspegeln kör oftare i diket.

Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.

Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen.

Den som spar han har, men inte roligt.

Det som inte tar död på en, får en i alla fall att må riktigt dåligt.

Det är med kärlek som med whisky, den tar slut...

Dåliga flickor är inte det sämsta.

Framtiden var bättre förr.

Friskt vågat, halva inne.

Först till skrivarkön får först skriva ut.

Ju fler kockar desto större fackförening.

Ropa inte gay förrän du är inne i häcken.

Även i de lugnaste vatten drunknar man.


//Regina


Tacka Gud för naprapater

Känner mig mörbultad och sönderslagen. Men jag känner mig även nyrenoverad. Hade inte mer än 8 kotor fel i ryggen. Inte konstigt att jag lidit av stelhet, yrsel, bröstsmärtor, tinnitus och massor av huvudvärk. Välkomnar nu en helt ny värd utan krämpor ;)

/B


Djupa funderingar

Undra om personalen på Färgcity pratar mer nasalt än hela Skellefteås befolkning tillsammans? Svar ja, jag tror det. Det låter då så på reklamen i varje fall..

/B


Varje dag får hon arbeta, hon får jobba, hon får streta

Helgjobb på schemat. Egentligen hade jag ledigt i helgen men gjorde en switch så jag skulle kunna vara med på nästa helgs stora happening - Innebandyfesten! Jag är så jäkla laddad för den att jag blir helt bensvag när jag tänker på det. Känner på mig att det kommer bli en sån sinnesjukt bra kväll! Inte alls höga förväntningar här inte, hehe.

Nu inföll det ju sig även så bra, att när jag går av mitt jobbpass på tisdag eftermiddag så är jag ledig i 8 dar. Hur sweet är inte det!? Jag mår!

Nu åter mot lasarettet!

/B


Redo för avfärd

Å ikväll håller jag mina tummar för detta lag!!

image description

Puss  //Regina

Dancing on my own!

Satt vid middagen och läste på Facebook, då såg jag Linas coctailglas å fick värsta partysuget!

Så efter lite funderationer så kom jag underfund med att jag ska nog slå på spotify och blanda mig mig en drink :)  (ska självklart se finalen klart först)  :D
Har givetvis skickat ett SMS till dom tjejer man alltid kan lita på när det gäller helgnöjen, så umgänget finns och jag är lätt TAGGAD!! :D

Hoppas vi syns på Allstar ikväll!!



//Regina


Sommarplågan 2012 -Om jag får bestämma!!

Shit så kunglig låt!!!





//Regina

Bigbrother

Efter gårdagens avsnitt så tycker jag att måttet är rågat!
Vilket jävla svin denna kille är:



Stackars Annica!!
Hur kan han ta Jennifers sida när hon jävlas med hans "fästmö" och hur kan han sitta med dom andra och snacka skit om henne?? 
Mogen kille!!

Men det värsta är ju att det här med att -"Om jag behandlar tjejen som skit vill hon bara ha mer-grejen" faktsikt stämmer och fungerar.

Är vi tjejer verkligen så dumma????

//Regina


Sveriges i särklass snyggaste bög!

Finns nog många brudar i Sveriges avlånga land som skulle vilja omvända den här hunken! My god!

/B


Fredag och fredagsmys!

image description

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Morgonmys

Alltid lika skönt med en härlig sovmorgon. Har världens mysigaste Foppa som fortfarande ligger och snarkar på min arm.

Det blir en härlig dag det här!

/B


Surt

Hockeykvällen vart inte lika rolig som jag hoppats på.
Gu va surt, men samtidigt så var ju Brynäs bättre idag, så det var ju inte orättvist iallafall.



Bläääääää.....

//R


Skellefteå-Brynäs

Hockeykväll & sedan ledig fredag för fröken Berg. Löövely


Pensionärsvarning

...eller bara rent av snål?? :D
Fast jag väljer nog att kalla det ekonomisk!!

Imorse åkte jag och handlade direkt Alex åkte till skolan, kylen var typ tom!
Å när jag åker från affären så är jag helt överlycklig över att jag hittade köttfärs till halva priset, kändes lite grann som julafton eller att jag vunnit på lotto  ( har iofs aldrig vunnit på lotto, men jag kan tänka mig hur det måste kännas) :D  Tömde lagret givetvis, köpte 6 kilo för 25:- kilot -VÄRSTA KAPET!!!

Har just packat allt i mindre påsar och lagt in i frysen.

//R


Spooky

Igår somnade en av våra patienter in efter ganska lång tids sjukdom. Jag och en av undersköterskorna var in efter att anhöriga tagit farväl och bäddade, klädde och gjorde honom fin. Allt var så stillsamt och lugnt. Under bäddningen reflekterade jag över att denna herre hade en speciell doft. Skriver jag att "han luktar gubbe" kanske ni förstår typ. Inte illaluktande, men en speciell, lite frän doft.

Anhöriga hade en säng i samma rum som de vilat i medans de vakat. Denna drog jag ut när allt var klart och ställde längst ner i flygeln i korridoren. Medan jag står där och drar av sängkläder och tvättar sängen med desinfektionssprit kommer doften tillbaka. Liksom som en fläkt som bara fläktade förbi. Som en vindpust när någon bara passerat. Undersköterskan som hjälpte mig kände samma doft, men lika fort som den kom var den borta. Vi tittade på varandra med samma lite förskräckta blick. "Det har hänt förr" säger hon bara varpå vi fortsätter som inget hänt.

Håret hann ställa sig på armarna kan jag säga. Men det var säkert bara ventilationen.

/B


Dreams

Tog en attackvila i soffan efter jobb och middag. Vaknade upp en och en halv timma senare av att jag grät. Jag hade då drömt att jag storbråkat med en chef på resursavdelningen (som förövrigt egentligen är waran-sköterska på medicinmottagningen) som sa att jag aaaaldrig kunde jobba extra åt dem och att hon tyckte att jag var lat och otacksam.

Försökte förklara hundra gånger för henne att jag har ett nytt jobb som sköterska nu och att jag inte har möjlighet att jobba extra hos dem, men hon hade ingen förståelse alls. Tillslut utbröt värsta kriget. Hon kastade havrekakor på mig samtidigt som jag skrek "JAG ÄR REDAN NOG SÖT! TA DOM DÄR KAKORNA SJÄLV DIN JÄVLA HAGGA". Sedan välte jag en papperskorg över huvudet på henne, hahaha.

Var uppriktigt sagt förbannad när jag vaknade, och kudden var alldeles blöt av tårar. Drömtydning någon?

Puss/B


Alltså....

Är det bara jag som tycker att denna person är lite småhet?  :D


//R

Prom Queen

Det värmde så fruktansvärt mycket i hjärtat att bli utsedd till balens drottning.



Men på Allstar tror jag nog man var lite för uppklädd, vet inte hur många som trodde att jag hade gift mig.
Alla var så snälla gulliga och glada för min skull!! :D
Hahaha!!

Å jag kan förresten lova, att om och när jag ska gifta mig så kommer jag inte att sticka till Allstar efter vigseln :P 


Skrämmande

Ramlade över en rätt intressant grej.

Detta är Ole Høiland som levde mellan 1797-1848. Han var en legendarisk norsk kriminell gosse och jag antar att ni alla kan se likheter mellan honom och en viss annan norrman. Skrämmande!

/B


Nervous

Idag byter jag avdelning. Det är tydligen grejen med den här anställningen jag har. Att man ska få testa på olika saker. Det är alltid pirrigt och nervöst när man ska komma på ett nytt ställe. Det blir lite som "tillbaka på ruta ett" även om man har en hel del nya erfarenheter med sig. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag ska trivas, men personalen verkar superfin även där, och det är bland det viktigaste för trivselns skull tycker jag. Det är så mycket enklare att göra ett bra jobb om man känner att man trivs!

Så, håll tummarna för mig idag :)

/B


VÄRLDENS BÄSTA IBK



Nu listetta på youtube!

Bilder del 1

http://livetsomibkare.blogg.se/2012/april/skelleftea-ibk-s-avslutningsbal-2012-part-1.html

//R

Resultat

Jag pratade för en tid sen om ett litet experiment jag skulle testa. Projektet stavas tandblekning och nu har jag testat thewhiteone i 14 dagar. Har varit så himla rädd för att det ska vara skadligt för emaljen men denna variant innehåller inte karbamid peroxid vilket är det som sliter på tänderna.

Har väl aldrig haft särskilt missfärgade tänder, men tänkte ändå att det skulle vara kul att testa. Är det nåt som är riktigt ofräsch så är det äckliga tänder.
Här kommer iallafall resultatet. Tittar jag mig i spegeln ser jag minimal skillnad, men när jag tittar på före-efter-bilder märks det. Och ja, det är taget i exakt samma ljus ;)

Nu väntar bröstförstoring, restylane och botox.


Före:

 

Efter:

/B


Succé



Mår lite sämre än medel idag, ganska mycket sämre, men det vittnar bara om hur underbar kvällen var.
Återkommer med lite kort senare, tog faktiskt över 150 st!!

//R

Å du Bea, vet precis, man blir lite varm i hjärtat :D  Moahahahaha!!!


Yeah

1. Skadeglädjen är den sanna glädjen. Regina vet vad jag menar, hehehehehe

2. Är det såhär ett par strumpbyxor ska se ut efter en hård kväll? Snacka hardcore med maskor ner till knävecken!

/B


En förtrollad kväll

Vilken magisk Skellefteå IBK-bal jag fick uppleva igår. Alla var så vackra, glada och framförallt väldigt fulla. Vad hände? Haha

Har diverse luckor som jag fyller med glädje och skratt såhär dagen efter. What a night!

Våran hyllningslåt/video till laget blev även den succé. Ska fixa en tub-användare snart så att den kommer upp där. Tills dess får ni njuta av den på Facebook där den i skrivande stund håller på att läggas upp.

Tack än en gång alla. Ni är så jäkla fina och bra allihop! Avslutar med kvittot på den lyckade festen; en bild på den mindre fina lokalen dagen efter. Drygt två timmar senaste glänste den igen!

Puss/B






Hit ska vi :)


Äntligen...



Nu är äntligen helgen här som vi har väntat på så länge!!
Avslutningsbal står på schemat.... måste bara sänka mina förväntningar lite, har en tendens att hoppas på allt för mycket för att i sin tur bli besviken!!

Men tiiihiiii vad jag är taggad :P

//Regina

Planera om, planera rätt!!

Alla människor har 24 timmar på sitt dygn, men det känns verkligen som om det är alldeles för lite just nu.
Att ta på sig saker, planera saker, fixa saker för att sen komma på ännu fler saker, är mig i ett nötskal, men samtidigt, jag skulle inte göra det om det inte vore så pass kul som det är.
Så jag borde egentligen inte klaga, men jag kan inte låta bli :)  För det som suger är ju att det blir träningen som får lida.....

Nån som vill komma hit iafton, kan bjuda på middag och hockey, bara ni tar hand om mina två små troll en stund så jag hinner ut och springa!!  :)
Kanske ska testa säga till Robban att jag har löpträning kl 17.30, så han kan inte fara på Innebandyträningen!
Hahaha, skulle nog bli populärt!!

//R


Clockclean!

Alltså. Vi har gjort en sån sjuk grej. Så flummig och asdålig att den faktiskt blir bra. Hahaha!

Can't wait ;)

/B


Minnen...kära minnen!

Trillade över en del gamla biler :)


Blue eye contest


Linnea & Moi


En sjukt rolig kväll


Samma roliga kväll


Hotellbaren


Början på en magisk kväll


Senare samma kväll....  stad i ljus


Hahaha, också samma kväll


Vanlig vätskepaus


Detta behöver väl ingen närmare förklaring :D

//R


Schoolgirl

Eftersom jag aldrig gjort högskoleprovet så kan det ju faktiskt vara lite kul och veta hur man ligger till :)
Nu blir det ju lite annorlunda iom att jag delar upp dom, men jag har tidskravet och karraktären att inte fuska!

Gjorde just klart del ett, en massa tabeller och diagram.
Fakiskt rätt nöjd med resultatet, har ju iofs ingen att jämnföra med, å jsg vet inte heller vad man ska ha för att det ska va bra?!

Fortsättning följer.....

//Regina



Det enda kortet jag har där jag har glasögon på mig :)
(standard för en plugghäst?)  :)
Ett par glasögon som hittades på Calles, not my kind of shit!! :D

OBS OBS OBS

NU GÅR INTE EN JÄKLA EN UR IBK PÅ BIKBOK OCH KÖPER KLÄNNING!

LÄGGER KANSKE UT 15 BILDER SÅ
INGEN JÄKEL KÖPER LIKA!!!!!! (men jag nöjer mig med att lägga upp en bild på färgen)

/B


Ibland är man ganska löjlig! :)

Satt och skulle rensa min vännerlista på FB, men direkt jag känner att -"jamen den här kan jag ta bort"  Då får jag panik, tänk om dom tror att jag inte tycker om dom!????

Världsliga problem va! :)

//Regina

Ps.  Längtar gör jag med!!  :D

Man kan tro att jag är bipolär..

..men idag är jag så fruuuuktansvärt taggad. Detta kommer bli huuur jäkla kul som helst. Imorgon händer det!! :)

/B


Fuck you Nelly.se

Härligt! Den enda klänningen jag hittat till avslutningsfesten kan inte levereras pga lagersaldofel. Jag skiter fan i den här jävla festen!!

/B


Måndagstankar!


Skjut mig!!

Är så sjuuukt trött efter obefintlig sömn, men jag ska inte avstå från ett löppass redan första veckan.
Så det e bara å he sig ut innan det är dags att bege sig till jobbet igen.
Karaktären 1 - Latheten 0

Löpning mån, tis, ons, fre och söndag -Check!!!

//Reginaimage description

Sunday morning

Kan inte låta bli att än en gång facineras över vad min hjärna kokar ihop i drömmarnas värld. Men det var sjuuukt bra! Haha!

Fantastiskt med sovmorgon idag. Drar nu på mig löparskorna och drar en runda i solskenet! Lovely!

/B


Håltimme

Hemma på 'timmar' - detta underliga påfund att jobba från 07 till 22 med en drygt fyra och en halv timma lång lunchrast. Har hunnit överraska finaste Challan på hennes födelsedag på den kopiöst långa håltimmen. Mysigt värre!

Känns trist att jag inte hinner se klar hockey förrän jag ska tillbaka till världens bästa jobb, men det går som det går oavsett om jag ser eller ej ;)

Gick just förbi sängen och kände riktigt hur jag längtar efter att lägga mig i den i ikväll ;) Några få timmar kvar...

Puss&hej/B


Glad påsk!

Off to work.... 40 timmar ska klämmas in i helgen!! 
Men jag klagar inte, pengar pengar pengar!! :D

//Regina


Underbart!

2012-04-06_11_09 (MMS)

Underbart!


Trögt

Frulle, den tyngsta löprundan på årtionden, en snabb dusch, lite lunch och sedan off to work. Glad påsk allesammans!

/B


Team Russia ftw!!!

Nu blir det snart häng med denna donna! :)




Hittade denna fina bild i arkivet, aldrig förr visad, å ni kanske förstår varför!!! :D


Karma slaps me in the face

Bajsdag. Favvoklänningen sket sig, har blivit lämnad själv till förmån för astrevlig påskfirande, snön fullkomligt VRÄKTE ner både på raken och tvären när jag skulle ut och springa, glömde handla hälften av det jag skulle köpa, lägenheten ser ut som ett arsel och jag orkar inte städa, insett att jag är ledig tre dagar av nitton med start imorgon.

Det enda positiva är att man får äta chirredirre till middag när man är själv.

Puss o hej/B


Nu är vi redo för påsken! Å alla påskkärr...

2012-04-05_15_29 (MMS)

Nu är vi redo för påsken! Å alla påskkärringar! :)


Tack Gud, du hörde min bön (eller mitt utbrott)

Det lönar sig att vara uppe med tuppen. Nu har jag klickat hem de sista av dessa två finingar som tydligen kommit åter i lager under natten. Får se vilken det blir på den stora balen!

Himlen är oskyldigt blå!



Hade ett stort dilemma igår, Alex klass skulle idag, skärtorsdag, klä ut sig.
Det jag då funderade mellan var, ska man klä honom till en påskkärring eller påskgubbe??
När man själv var liten så var ju alla kärringar, men det är ju inte så idag, å man vill ju inte att han ska vara klädd "fel"!

Så det blev en liten gubbe.

Men då kommer vi till skolan och jag ser några söta påskkärringar, men killarna, nä dom är utklädda till mördare!!!
MÖRDARE!!!!!

Alltså vart är världen på väg?? 
Helt sjukt att man på skolan, en skärtorsdag, ska vara helt fel klädd, när man är utklädd till en påskgubbe!
Alla är vi ju olika, men kan inte sluta fundera på vad dessa föräldrar tänker med!?!?


//Regina


A L L V A R L I G T ! ! !

Detta är inte det minsta roligt! Har klickat runt på alla webshopar i hela världen för att inse att det inte finns en enda jäkla klänning till mig! Har säkert klickat på 20 st fina på nelly för att sedan få meddelandet om att dem är slut i lager. MEN TA BORT SKITEN DÅ OCH SLUTA TEASA!!!

Kul att jag kommer att komma iförd denna på Skellefteå IBK´s avslutningsbal! Jag ger upp...



/B

Är det detta som kallas aprilväder?

För fem minuter sedan var det blå himmel och sol. Vad hände?

/B


Ångest!

Alltså att ta cellprover ligger i topp på en lista över saker jag helst aldrig vill göra igen! :)
Jag har fortfarande ångest..... usch!!
Bara åsynen av en gynstol får mig att må dåligt!



//Regina

Buzzador!

Anmälde mig för ett tag sedan på Buzzador, känns riktigt värt nu när man fick pröva denna kampanj!

Nestlés Fullkornsvälling



Paketet kom dessutom hem i brevlådan, mycket enkelt och mycket värt!

//Regina

Kusligt, nervöst och spännande

Vi har gjort en sån freaky grej, jag, Maja, Frida och Rigge. Vi har nämligen bokat in oss på en "seans" med Terry Evans, mästermediumet känd från Det okända. Han håller en gruppsammankomst där han ska prata med den andliga sidan och förmedla budskap om jag förstått saken rätt. Vad tusan har vi gett oss in på? Detta är lätt den knasigaste grejen vi gjort på länge! Våra spökresor och skräcknätter ter sig plötsligt bleka, haha.

Frida är övertygad om att vi kommer få med oss massa onda andar hem, och jag som fyller år den dagen kan inte låta bli att hoppas att mamma ska säga grattis. Känns dock som jag kommer bli besviken just på den fronten då jag inte är de minsta spirituell bortsett från att jag tror att det finns någon mer utöver att vi lever här. Och Mamsen var om än ännu mer omedial och trodde väl inte alls på sånt här, så det känns som att vi går ut med låga odds ;)

Det blir hålla händer, handsvett och tårar om jag förutspår saken rätt. Can't wait!!

/B


Välkommen träningsvärk!

Efter en säker 4-0 ledning för AIK så kände jag att det var läge för dagens löptur.
Bättre underlag idag då det var lite kallare!
Sen tänkte jag va duktig å köra lite fys när jag kom hem, å jag kan säga att jag känner redan nu träningsvärken komma.
Men det är faktiskt en ganska bra känsla ändå!

Jag och Bea ska försöka komma tillbaka till våran löpsommar 2008.
Då tränade vi på vitberget eller Moröhöjden 5-6 gånger i veckan, hela sommaren!!
Minns även en fredag den sommaren när vi vart bjudna på fest, då sa vi att om vi skulle festa så skulle vi ta milen först, det var inställning det :D
 
Älskar känslan när man kommer till den punkten att man får panik om man inte får träna.


//Regina




Suprice

När jag kom hem i eftermiddags hade jag ett så fint vykort i brevlådan. Farbror och faster hade skickat ett kort på mig som fyra-fem-åring och skrivit en söt liten hälsning. Tänk att sånt kan värma så mycket :)

Och by the way. Jag är lika otatuerad som i förrgår. Hade tänkt ta något väldigt extremt men då skulle folk direkt förstå att det var ett aprilskämt. Jamen eller hur, visst är det tragiskt att det bästa skämt man kommer på är att man gjort en rätt snygg tatuering.. Haha

/B


Älskling, du har blivit en tjockis!!

Alltså det görs ju verkligen program om allt numera!! :) 

Men lite kul verkar det ändå vara, 21.00 på TV3.

Sitter bara och funderar hur nöjd personen, som blivit anmäld till programmet, är på sin partner!??? :D

//R

Innebandy

Efter en underbar löptur och en skön dusch har jag parkerat mig i soffan och ska snart se IKSU-Djurgården!!



//R

Wihiiii!

Aldrig mer säger jag! Satan vad ont det gjorde, men nu sitter den där. Grinat lilleskutt-tårar halva eftermiddagen, men sjukt värt det i slutändan!

Jag är så himla nöjd! :)

/B


Godmorgon världen!

Vilken lovely kväll det var igår. Tack för den alla fina :)

(tog två kort igår. Herre vilka mästerverk!)


RSS 2.0