Va hände?



För ett år sedan såg det ut såhär, men nu är det andra bullar (i ugnen)  :D

//Regina

Ut ur garderoben för er som inte vet...

Jajjamen så är det!!! Det är en till här på "Bra Vibbs" som har legat ;)

Var på ultraljudet idag och det var fantastiskt! Bebben hade dock gått och gömt sig nere vid min urinblåsa -så det svårt var det att få en "modellbild" men jag tycker ändå att fotografen lyckades... man ser ju att den har en ryggrad iaf ;)

Det var då full rulle på den lille! Armar och ben sprattlade runt och hjärta hade den med <3
Jag som gått och trott att det kanske bara var en fis på tvären och att jag skulle få skämmas när vi låg där på ultraljudet och endast såg en gasblåsa flyta runt ;) Nu känns det plötsligt så verkligt, det är ju faktiskt en lite person som växer där i magen =)
Oj vad jag längtar att få träffa dig nu lilla hjärtat! Är redan otålig och det är ju 5 månader kvar till nersläpp *Pust*

Ska se om jag kan scanna in en bättre bild på kortet sen så att ni ser ryggraden ännu bättre ;)


Hej svej! inte längre från en "lingontjejj" ;)

Man lär sig av sina misstag!

När jag var gravid med Alex så skulle jag bara köpa den snyggaste vagnen jag kunde hitta, vi tjejer är väl lite så!?
Jamena, erkänn...... hur många av er köper tex en innebandyklubba för att den är bäst, då väljer vi ju hellre kanske en cool prinsessklubba eller nån annan snyggning till sticka :P
Samma sak gäller väl även innebandypjuksen!?

Men snyggast och dyrast behöver inte alltid betyda bäst, det har då iallafall jag fått uppleva, vagnen, den snygga snygga vagnen var helt värdelös, den rostade och föll i princip isär, ena däcket lossnade och stack i väg, i en brant nerförsbacke dessutom.... så jag har fått tänka om!

Så nu bestämde jag mig för att satsa på en Emmaljunga, känns som säkert och bra!!




//R



Drömmar om sommaren

Just nu drömmer jag om sommar och varma sommarkvällar. När himlen är sådär vacker rosa, och luften doftar fuktigt. Jag längtar till att kunna sitta ute i bara klänning och grilla en god köttbit utan att behöva frysa (försöker att bortse från myggen, det går kanoners i mina drömmar i alla fall). Inte ovanligt att jag dagdrömmer om sommaren, jag vet, men jag tycker liksom att den kan komma nu - den soliga, varma, sköna sommaren.

Har varit ute och gått i nästan två timmar. Har fått andas lite skön vårluft. Se hur Skellefteå sakta men säkert tinar fram och vaknar till liv. Har fått utbyta lite intelligenta tankar och i sedvanlig ordning fått välbehövlig energi och handledning tillbaka ;)

Life´s good! /B

Formsvacka.

Alltså. C-uppsats. So far ett INTE så uppskattat påfund, men jag hoppas jag kommer på bättre tankar imorgon! :) Härligt att man har en svacka redan efter två dagar, hehehe.

Ska komma på bättre tankar nu och gå ut och gå en lååång promenad med en väldigt fin tjej.
Thats all for mej! Tack &  Hej! /B

God morgon!!

Nu väntar en till dag på jobbet och en ganska lugn sådan, håller i en utbildning veckan ut nu så att vi ska klara av sommaren.

Efter jobbet väntar en biltur in i landet en bit där det förhoppningsvis ska spenderas pengar.
Håll tummarna!!

//Regina



Sommar -Ja tack!!

Mitt förslag gick igenom!



Denna underbart fina födelsedagspresenten är i detta nu på väg hem till mig :D
Jag måste ju bara vara den snällaste och underbaraste personen, eller får jag den av den snällaste och underbaraste personen kanske!?!?!

Allt runt om mig är iofs ganska underbart just nu, och då menar jag allt!!!
Eller om nåt tynger mig, så är det isådanafall att jag måste gå och hänga tvätten innan jag ska sussa, men det känns som ett världsligt problem!!

Sov så gott allihopa!! 

//R


Läsarrekord

Igår hade vi läsarrekord på världens bästa blogg. Antalet sidvisningar har det senaste dygnet skjutit i höjden och man kan ju undra vad det beror på? Tråkigt nog är det dock väldigt få som kommenterar, men det känns ju skönt att ni gillar det vi skriver och gillar att följa oss genom med och motgång, för annars skulle ni inte komma tillbaka så ofta som ni gör, right? :P

/B

Underbara måndag!

Veckan har börjat hur bra som helst, var det söndag i går?  Var jag irriterad?  kanske var det?!!! 
Men det har nu gått över i att man inte kan annat än skratta åt det, sådeså!!!
Å då är det så mycket lättare att koppla bort.

Måndag idag, skrattat hela dagen på jobbet åt GUDOMLIGA saker, den enda som fattas i vår lilla hörna just nu är D, men dagarna när vi är på plats, samtidigt, allihopa, är inte så många :(
Men jag är glad över att man har världens bästa arbetskamrater.


Har förövrigt börjat kolla efter vilken dator jag ska önska mig i födelsedagspresent, har så smått börjat överatala R om att jag borde få den nu istället för om två månader eftersom han då kan låna min telefon och spela Angry Birds, när han vill!!   Bra ide va?? :D

// Regina







Jag vill inte bli en prickigkorv

Idag är det 18 dagar sedan jag träffade vattkoppe-alex första gången. Inkubationstiden ligger på mellan 12-21 dagar, så snart ska det väl visa sig om man faktiskt är immun mot vattkoppebaciller eller om jag får se ut som en prickigkorv i några veckor. Hoppas givetvis på det förstnämda.

Försökte sedan få en mysbild på Foppa där det inte skulle se ut som att han är en livsfarlig killerdog (eller bara en väldigt trött voffsing), men resultatet blev väl sådär...





Vi måste nog ta en prommis nu och pigga på oss lite ;)
/B

Some kind of panikångest

Idag har vi börjat C-uppsatsresan. Känns både skrämmande och kul. Mest skrämmande just nu måste jag dock erkänna. Här har ni tjejen med det största kontrollbehovet i världen och nu har jag så långt i från kontroll som man kan komma. Tur att jag är i trygga händer på alla sätt och vis, så om jag bara taggar ner och slutar hyperventilera så ska vi nog ro detta i land. 

För övrigt så känner jag mig sådär löjligt positiv just nu. Det sticker säkert i ögonen på folk, men hellre stick i ögonen än en kniv i ryggen liksom!

Tjingtjong/B

Lovely

Helgen har varit fantastisk på många sätt och vis. Fått möjligheten att umgås med så oerhört underbart folk som fått mig att skratta mycket och må så himla bra! Att jag sedan fick chansen att shaka en HEL kväll kändes bara som en riktig jädra bonus! :)

Kan man annat än älska livet?
Ska krypa ner hos det finaste som finns nu. Sov & dröm sött!

/B

Gillar mogna personer....

Sitter för tillfället och stör mig så fruktansvärt på två grejer att jag håller på att koka sönder.

1: Personer som snackar så jävulskt mycket skit

-Det kan verkligen förstöra så mycket, man hoppas bara att vid sådana situationer att dessa personer genomskådas och att folk inser att personen/personer som snackar skit ofta gör det av avundsjuka eller pga deras dåliga självkänsla att man måste framhäva sig själv.

2: Folk som behandlar andra personer illa

-Dessutom jävligt medvetet, det kan vara små små saker som töntiga statusuppdateringar på Facebook eller rent av mobbing.
Mogna för helvete!!!!

Att sedan tycka synd om sig själv och vända allt mot någon annan är ju bara patetiskt, PATETISKT!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Här snackar vi "ett troget fan".



Hihi, hör söt får man vara?
/B

Toksköna dag.



Sushi, shopping och sköna brudar
. Känns som fredagsaktiviterena upprepar sig. Precis som förra fredagen, fredagen före det, den före det, osv osv osv, så har upplägget sett ungefär lika skönt o slappt ut. Gillar skrapt! En prefekt början på (den riktiga) helgen!

Det var en sak som slog mig härom kvällen. Jag tänkte att ni någon dag här framöver ska få följa mig under en hel dag. En hel dag i Beas liv. Komik eller tragik. Allt ligger i betrakarens ögon.

Imorgon har Johanna i parken öppet. Undrar om man måste gå ut imorgon då?
Puss/B



Dagens välgörenhetsgärning

Säsongens sista träning ikväll, något som firades genom att spela en träningmatch mot handikappidrotten. Jag trodde vi skulle möta "hur många lingon finns det i världen goes köping", men istället möttes vi av ett gäng högfungerande grabbar/karlar med möjligtvis nån adhd/lätt utvecklingstörning/aspergerdiagnos som stod och rökte utanför entredörren till hallen, hahaha.

Vi losade dessvärre med 6-8 efter en riktig hawaii-match. En av killarna kom fram efter matchen och berättade hur bra våra pojkvänner är i innebandy och att dom gärna skulle vilja möta oss igen, haha.

Har landat i soffan nu, under min mysiga gröna filt. Här ska jag spendera resten av kvällen ♥ 

Puss/B


Panta mera

Tog med den halvfulla svarta sopsäcken med tomburkar och drog upp på ICA för att bli miljonär. Före mig i kön står två söliga brudar som pratar mer i mobil än att försöka få in burkarna i apparaten, och efter mig i kön ställer sig en äldre man med en liten tygkasse.

"Oj, har du sådär mycket" säger han och tittar på min säck. "Jo, men om du bara har några kan du få gå före". "Åh, tack lilla hjärtat (?)", säger han och pantar sina TRE lokaflaskor. Han sneglar lite på mig och börjar prata om stormen ute, och i förbifarten frågar han "Jaha, och du pantar för nån förening eller?"

Hahaha, kanske ett tecken på att man måste panta lite oftare.

/B


Det börjar bli tjatigt..

Tänkte bara meddela att jag har helg. Igen.
Det känns tokskönt även denna gång vill jag fortsättningsvis poängtera.

Kan ju inte påstå att jag direkt har jobbat ihjäl mig under denna kurs, men så är det väl också ungefär den enda kursen under hela utbildningen som man faktiskt har haft utrymme att glida runt och känna lugnet lite. Jag njuter därför. Njuter av den vår som faktiskt håller på att nå dessa norrländska breddgrader. Njuter av att kunna ta hur långa sovmornar jag vill utan att jag behöver ha dåligt samvete. Njuter av att inte ha något som hänger efter en.

På måndag börjar den skräckinjagande c-uppsatsen på riktigt. Framtills dess ska jag NJUTA!

Puss/B

Tänkvärt en tisdag.

Idag känner jag en sådan enorm tacksamhet över de fina vänner jag har i mitt liv. Det är underbara människor som jag har vid min sida. Människor som jag inte skulle byta bort för något annat i världen. Sådana som jag vet står kvar i alla väder. Sådana som jag vet skulle ställa upp för mig vad det än gällde, något jag även skulle göra för dem. Tusen gånger om.  

Jag är så glad över att jag vet vem jag kan lita på och inte. Jag vet vem som ger mig värdefull energi och vilka som tar det dyrbara jag har. Jag har under åren sopat bort energtjuvar ur mitt liv. Oempatiska, falska, ytliga, känslokalla och egoistiska människor som tar mer än dom ger. Av vilken anledning ska dem få min dyrbara tid?
  
Falska vänner är som höstens löv
granna, men blåser bort med första vinddrag.
Äkta vänner är som ädelstenar
värdefulla men sällsynta.


Ta hand om varandra /B


På med spenderarbrallorna

Prisa skatteåterbäringen!

Får igen hela 92 kronor i år, så eftermiddagen har gått åt till att försöka hitta lämpliga alternativ att lägga denna förmögenhet på. Det lutar i dagsläget åt en tiobitars sushi och 14 bugg. Det kan dock bli en liten resa i stället. Jag har hört att finland är fint, och gummibåt äger jag ju, så det är bara att vänta på att isen i bottenviken ska tina bort. Att sedan strosa runt på en gata i Wasa, äta en mosbricka på en mack, och sedan paddla hem igen - det hade varit livet!

Puss/B


Ohlalaaaaa!!!

Fasen vilken bra låt och ursnygg video! Tjejjen har fått tvillingar och är ju helt stunning!!! Känner dansnerverna rycka!!

Den som väntar på nåt gott

Jag längtar efter sushi. Efter McDonalds. Efter en ny vårjacka.
Det ska bli mysigt med en heldag på annan ort med brudarna imorgon. Det lutar kraftigt mycket åt att ta med sig spenderarbrallorna och slå på den stora trumman imorgon. Spara får man göra när man börjar förvärvsarbeta på riktigt.

Mysbrallorna är på. En supergod middag har inlett sin resa ner mot tunntarmen. En halv burk Ben & Jerrys krigar också om lite magsaft med häftiga enzymer där nere. Hockeyn har vi halverst lidit oss igenom och halverst skrattat oss igenom. Huss kommentar efter första målet är obetalbar, hahaha! Så vad har vi då lärt oss av denna kväll? Jo, mycket här i livet är extremt förutsägbart och exakt lika skrattretande varje gång ;)

Sov sött nu därute i stugorna! /B


Nämen hallå!!

Jag är tillbaka..... igen! :)
Men nu är det så att min dator har fått ovälkomna gäster som gör att jag är portad därifrån.
Det suger fett att vara utan dator, även fast jag skulle vilja uppdatera bloggen 7 gånger om dagen så går det inte.

Men jag hoppas och håller alla mina tummar att jag får en ny dator i födelsedagspresent..... snälla söta rara :)

Fredag idag och storstädning pågår inför den mys-delux-fredagen som stundar, å i morgon åker vi alltså till Umeå för megashopping och världens goaste middag på Sushibar.

Kan bli en rätt bra helg!!


Avslutar med en gammal bild på snuttegubben!







I love schlager


Det här med Bea och rea

I ett vagt ögonblick i mitt liv lovade jag mig själv att dra ner på utgifterna en aning. Jag konsumerar på tok för mycket onödigt på saker jag aldrig kommer använda, men ändå bara ska ha. Jag har faktiskt blivit lite duktig (läs: äldre och mognare) och börjat tänka efter före jag shoppar nåt. Är det något jag egentligen behöver? Vissa dagar är dock detta väldigt svårt att efterleva. Spärren liksom släpper och nån slags unna-mig-själv-filosofi tar över.

Idag fick jag en släng av unna-mig-själv-light. Hade tänkt spara mig till morgondagen då kosan styrs mot vegan-umeå, men jag kunde inte hålla mig. Jag var svag och kunde inte stå emot. Men det är trots allt fredag. Och jag har fått löneförhöjning.

/B


Frajdej, ajm in löv!



Älskar att det är fredag & att jag får fara på stan och äta lunch med finfina tjejor!
Puss/B

Onepiece

Denna dress är påväg hem till min brevlåda nu! MYS!


En bad head day

Jisses. Blir smått mörkrädd när jag tittar mig i spegeln idag. Håret ser ut som mammas gamla skurmopp, och facet ser ommöblerat ut! Tänk om man kunde vara sådär sjukt naturligt vacker trots att man i själva verket inte gjort nåt åt det. Men nu ser dock sanningen helt annorlunda ut, så det är bara att gilla läget ;)  

Ämnesval och syfte till den kommande c-uppsatsen är nu inskickat. Nu står vi snart inför det jag gruvat mig för sedan första veckan på utbildningen. Dock känns det inte lika motig nu som det gjorde då. Man har fått så mycket mer kött på benen och känner sig betydligt mer redo nu! :)

En promis i det vackra vädret väntar nu, givetvis med mössa och solglajjer, hehe! 
Må gott alla! /B

Det finns gott om stolpskott

Fick mig årets skratt när jag pratade med Regina i telefon igårkväll. Under vårat samtal så ringer det någon till hennes jobbtelefon, så hon la bara ner mobilen och tog det andra samtalet, och jag fick mycket road hänga med på högtalartelefon. Tilläggas bör att denne afrikanske kund INTE var särskilt het på engelska! haha

Kund: Hi, my name is blajblajblaj and i´m calling from Africa. I´m calling for my brother. He cant speak english.
R: Ok, What can i help you with?
Kund: My brother saw your number in his dreams, so now we're calling to ask you to marry my brother.
R:  You have called a company.
Kund: My brother had a dream. He saw your telephonnumber in the dream, and we think that you might be the girl he´s going to marry in the future.
R: LISTEN TO ME: YOU HAVE CALLED A COMPANY!
Kund: What? Aren´t you the american girl in his dreams?
R: No, i´m not american. I´m from sweden!
Kund: Sweeened?
R: No, Sweden!
Kund: Swesdk?
R: No, S W E D E N. It´s a county in Europe.
Kund: Europe?
R: Yes, Sweden is a country between norway and finland.
Kund: OH, ENGLAND! I know where it is! But now a wanna know - Do you wanna marry my brother?
R: Haha, no, i´m already married!
Kund: Oh... *tystnad* Are you sure?
R: Haha, yes, i´m sure.
Kund: But do you know where i can find the girl in my brothers dreams?
R: Maybe she work daytime at this company. You can try to call tomorrow.
Kund: Ok, what did you say your name was?
R: ...Sara.
Kund: Ok, then i´m calling this number tomorrow and ask for Sara.

Hahaha, är det på de här sättet man hittar en partner i Afrika? :)
/B

Störigt!

Att sitta på toaletten och inse att man glömt ta med en ny toapapperrulle är något som händer mig alldelens för ofta och det är liiiika störande varje gång...

/B

Lånd tid, nej se.

Jag lever, omän jag trodde att jag skulle FETDÖ i fredags då jag utsatte mig för nåt så vidrigt som att se Paranormal activity 2. Fy fan! Lätt den läskigaste film jag sett. Vid två tillfällen bokstavligt och bildligt talat flög jag och Regina bak i soffan och gallskrek. Stackars hennes bebbe! H*n måste ju fått traumatiska upplevelser där inne i swimmingpoolen!

Vi hämtade oss hyfsat bra från filmen och kunde ladda om för en lördag i lyckans tecken. Först en tokskön seger där jag kopplade ett härligt grepp om assistligan. Nu gäller det bara att knyta ihop säcken nästa söndag då sista matchen för säsongen går av stapeln. Efter den sköna segern kunde vi iallafall avrunda kvällen med att ha en världsmysig mellokväll i schlagerns tecken. Tack alla ursöta tjejer som förgyllde kvällen! Som vanligt försökte jag & Frida göra danser till alla låtar, med mer eller mindre lyckad framgång (mest mer) ;)

Älskar även att klockan har passerat 18 nu och att jag kan konstatera att det fortfarande är ljust ute. Hur fantastisk är det inte att vi går en lovely vår till mötes? :) Hela våren ska spenderas med en c-uppsats dinglande i hälarna, men det kommer att bli skönt att sitta ute & njuta av solen samtidigt som man kluddrar lite på den!

Andra saker som hänt sedan sist (låter som det var sju år sen jag skrev, även om det bara var i fredags)
1. Sommarjobbet är klirrat & klarrt. Älskar även att det löste sig till det allra bästa för min del.
2. Resan är bokad och betald. Bara att vänta 155 dagar till.
3. Jag har ett solsidan-program innestående att se, hihi.
4. Vi har deppat järnet över att det inte finns ett enda vettigt uteställe i stan. Kö! Vad fan är det? Kan inte bara nån styra upp ett dansställe?!
5. Man ska aldrig sluta förvånas över folks förmåga att lägga näsan i blöt. Det är ett jädra tjafs om vem som vet vad som är bäst för vem. Själv tror jag att man besitter den förmågan själv!

Thats all for now i alla fall!
Puss/B



Snart sommar och mysiga grillkvällar
 


Mys-Fredag

dsc04813 (MMS)

Mys-Fredag


Bajshockey..



Istället för att titta på bajshockeyn så sitter jag och tittar på mina nya, underbart fina ljusstakar :) Känns typ mer givande... /B

Ledighetskommitén ger: Slappa arslet ur led.

Beatrice "kanske-sämst-i-hela-världen-på-engelska" Berg (eller jag kanske ska skriva "svengelska-drottningen"?) har nu sammanfattat den engelska bajsartikeln klart. Blev lite längre än jag trodde, men JAG GREJADE DET. Hehe. Visserligen är google translate med världens flummigaste översättningar min bästa vän, but still ;)

Känns mysigt och skönt med en härlig hemmadag. Ser ut som nåt katten har släpat hem, och luktar inte hubbabubba, men det FÅR man göra ibland. Funderar dock på he mig ut bland folk och köpa lite god lunch. Först ska jag dock grina mig igenom "en unge i minuten" :)

Krambanan/B

SOL SOL SOL

Glömde ju säga att solsempan är bokad och klar. Visserligen 160 dagar kvar, but who counts? ;)



17 augusti, fyrstjärningt hotell och underbart sällskap. Gillar't!

/B

Fredag på en onsdag

Att gå på helg på en onsdag känns freakin' awsome för er som undrar. Att man dessutom har en äckligt kul helg att se fram emot gör inte direkt saken sämre ;) Imorgon ska jag lägga manken till och styra upp lite fix inför lördagens tillställning. Som vanligt kommer nog kvällen att stavas s.u.c.c.é tror jag.

Avslutningsvis tänkte jag bara dela med mig av några saker som jag reflekterat kring idag (och då menar jag inte som i "vad jag ska göra med iphonen som jag rent hypotetiskt skulle kunna vinna om jag tipsade norran om en riiiktigt het nyhet" *internskämt*)

1. Varför folk uppdaterar i sin statusrad på facebook om vartenda steg dom tagit under dagen. Vad ens unge sket för koncistens när det var dax för middagsbajsningen.  "Är hemma". "Är borta". "Är på väg hem" "Jaaa ♥ Tjohoo". Who cares?
2. Varför skicka friendsrequest till sånna som man överhuvudtaget inte känner? (ser även en gemensam nämnare hos de som gör det, hehe)
3. Har min granne börjat med aerobics, step up, eller quickstep?
4. Vad jag ska ha för kläder på lördag.

Livet är hårt :P
Puss/B
 
 
 


Genomtänkt eller rent och skärt sammanträffande?

Är detta ett vinnardrag av Saade & hans upphovsmän? Hans låt har samma intro som Rasputin av den just tyska gruppen Boney M.
Man undrar ju om det är rent och skärt sammanträffande, eller om dom faktiskt tänkt till :)




godmåndag!

Hade gjort hela den supersmarriga köttfärssåsen klar, när jag bara skulle he i en liten klick tomatpuré, och vips så smakade hela kalaset TOKMÖGEL. Ville bara lägga mig ner och gråta! (och svar nej, tomatpurén går egentligen ut i slutet av 2012). Ville smådöda ICA Morön ungefär jättemassor. Som tur var hade Huss köpt bullens också, så det blev plan B, men jag var ju såå sugen på köttfärssås..

Blev dock på bättre humör när jag slog på TV´n och sötisarna från Köping var på kristallengalan och fick massa priser. Hahaha, alltså Tobbe. Han MÅSTE ju vara den skönaste ever.



Nu ska jag göra mig redo för träning. Tjingtjong!
/B

Nu är det roliga slut!

Spelade min sista match igår, det fungerar inte riktigt att spela då kroppen vill nåt annat.
Hade hoppats att hålla säsongen ut, två ynka matcher återstår, men men.
Å assistligan... BUHU!!!!!    ligger i delad ledning nu, men om jag kan inte kan vinna den så är det väl helt rätt att segern ändå går till en bravibbs-tjej!! Vi har kämpat bra! :D
Å det finns ju ingen roligare person att tävla mot än Bea eftersom vi är lika stora vinnarskallar båda två.

Finns ju iofs ett litet hot underifrån, men en liten Ulv ska väl inte kunna skrälla?  Hennes klubba släpper ju inte bollen i onödan :P 
Jaja, tiden lär väl utvisa!
Det viktigaste är dock att vi vinner de två matcher som är kvar så att vi fortfarande är stans bästa div2lag!

♥Skellefteå IBK♥





Bidrottningen!

"En lätt narcissistiskt lagd person med mycket stark karisma. Rör sig ofta med ett entourage med "brudtärnor" som slåss om hennes åtråvärda uppmärksamhet, och bidrottningen vet precis när hon ska släppa lite nektar för att hålla sina glåmiga medsystrar på plats. Utan sin publik förlorar hon nämligen sin lyskraft."

Kännetecknas av:  Utger sig för att vilja ditt bästa, uppmuntrar din strävan efter framgång och lycka, så länge du inte överglänser henne såklart!




På väg till övik för att lira lite plast. ...

dsc04798 (MMS)

På väg till övik för att lira lite plast. Håll alla tummar ni kan idag, för vi LÄR behöva det extra mycket idag. Puss /B


Helg helg heeelg!

Sweet! Älskar lediga fredagar!

Drog med finbrudarna och vräkte en supersmarrig lunch på stan och nu sitter jag och kollar på resor. Fasiken så sugen man blir! Har hittat några riktigt fina alternativ att välja på, så det är ingen tvekan om att det blir en skön solsempa i slutet på augusti :)



/B


Hjärt och lungräddning på barn står på dag...

dsc04793 (MMS)

Hjärt och lungräddning på barn står på dagens schema. /B


Nedräkning


Livet på BB!!

Sitter och ser på alla program jag kan hitta där det handlar om livet på BB, det finns ganska många faktiskt!!
Tycker det är hur intressant som helst och man bölar lite hit och bölar lite dit, det är ju så fint!! :)
Robban är inte lika nöjd, han blir faktiskt lite äcklad och blundar, förstår inte varför :P
Han säger att det räcker med att se mig vara i samma situation!!  :D

Här har ni iallafall en bild på skrutten som befinner sig i magen på mig!!

På lördag är vi halvvägs mot målet!



//Regina

Det är vår och varmt, och fullt utav folk på stan.

Känslan är oöverträfflig. På vägen från jobbet imorse kvittrade fåglarna i kapp och solen värmde mig i ansiktet. Det är lite skillnad det om man jämför med förra veckan då man inte vågade stoppa ut näsan utanför dörren av rädsla för att förfrysa den i den fyrtiogradiga kylan! Men att det ska bli bakslag, det tvivlar jag inte på. En morgon kommer vi att vakna & snön yr ner, men jag ska minsann njuta dom dagar det INTE gör det!

Imorse gav min Iphone 5 upp. Ville inte vakna när jag skulle starta den, och när jag väl fick igång den så kunde man inte trycka någonstans. Dock har den vaknat till liv nu under eftermiddagen då teknikproffset Bea uppdaterade mjukvaran i den. Men en sak har jag lovat mig själv. En ny mobil blir det. Snart.



Puss/B

Borta bra men hemma bäst!

Helååå! Nu har vi äntligen landat på svensk mark! =)=)

Vi hade en grymt jobbig resa hem! Den tog oss 24 timmar sammanlagt. Sista resan från Stockholm till Skellefteå höll jag på att få ett sammanbrott trotts att den var minikort jämfört med de andra. Jag kände hur jag fick bita mig i läppen för att inte få ett tourettsutbrott och börja riva planets inredning.

Vi har verkligen haft en underbar semester med mycket vila och god mat =) Hörde att det har varit -30 grader här hemma i Narnia, vi hade den motsatta temperaturen +30 vilket inte var fy skam! men jag måste erkänna att jag hade svårt att vara i solen så jag badade mest och låg i hängmattan i skuggan och läste böcker =)

Vi började vår resa i Malaysia, Langkawi. Här var det en låååång vit strand med vackra snäckor och en jävla massa krabbor vilket jag snart fick känna då jag tramp rakt ner på en!
Jag drog upp foten ur vattnet och såg två blödande hål -här får jag panik och skricker utöver mig att jag kommer att dööö!!! då jag var helt säker på att hålen i foten var från en stonefish! (Till saken hör att min far för några år sen fick  åka in på ett sjukhus i Thailand för att ha trampat på en Stonefish och det var en frågan om liv och död då man kan dö inom loppet av några timmar av dess gift.)
Jag släpar upp min kropp till stranden för att känna efter om jag snart skulle se ljuset i tunneln! Efter några sekunder inser jag att jag kanske hade överdramatiserat det hela lite och att min fantasi kanske skenat iväg lite väl mycket! Under de resterande dagarna så räknade jag med att det blev ca 6st till krabbattacker på mina arma fötter men jag överlevde dem alla ;)

Efter några dagra i Lankawi drog vi vidare till en paradisö Koh lipe i Thailan. Här var stranden ännu vitare och vattnet ännu klarare. Själva ön är ca 4km i omkrets. Det fanns inga vägar så vi fick bära våra väskor längst stranden för att komma till vårt hotell. Hotellet var verkligen mysigt! Vi bodde i en bambuhydda med palmblad som tak och när vi klev upp på morgonen så klev man rakt ut på stranden från hotellet =)

På kvällarna så dukade restaurangerna fram på stranden. Reggeamusiken flödade och i liggande läge intog man middagen i solnedgången. Var jättemysigt att man satt på kuddar och halm-mattor med låga bord! vart finns alla dessa restaurnager i Sverige på sommrarna?!

Vi snorklade hela dagarna och åt melon och annanas i mängder! Allt var otroligt billigt! En timmes helkroppsmassage kostade ca 60kr och jag shoppade två par byxor för 120 kr =) detta var det stället vi stannade längst på och det var helt underbart! =)

Sen avslutade vi vår resa med att vara några dagar i Kuala Lumpur. Här hade John bokat in ett överraskningshotell till mig =) Och vilket hotell det var, har aldrig bott på något så lyxigt! Det öppnades bildörrar för en och på hotellrestaurangen där vi åt en galet stor buffé lades det ut vita servetter i knät varje gång man satte sig efter att ha fyllt på från buffén.
Utsiketn från vårt rum var fantastisk! vi såg de ståtliga twin Towers som bara låg ett stenkast bort =)
Här hade vi tänkt "Shoppa tills vi droppa" då vi hade hört att det skulle vara asbilligt i "China Town" och visst var det billigt men oj vad det tog på krafterna att gå runt och shoppa i +35grader och ständigt måsta pruta på alla saker man ville köpa. Det slutade med att jag endast shoppade några små trasmattor och ett par glasögon så någon storshoppare var jag inte. John fyndade dock två par sneakers för typ 200kr =)

Så jag kan väl sammanfatta resan med att det har varit underbart och att vi verkligen har fått vila och njuta av varandras sällskap =) Men när man är borta så inser man så bra vi har det här hemma ändå! Med alla nära och kära i närheten och de underbart sköna sängarna vi har ;)

Nu hoppas jag på att våren kommer för nu vill vi ha värme här hemma med!

Hoppas att få träffa er alla snart! <3

// ChallanBallan FlagenFrallan
(Bilder kommer senare)



RSS 2.0