Älskar't


Serviceminded, -my ass!!

Var just på en av stadens matvaruaffärer och handlade inför helgen, ställer mig i kön och när det är min tur att börja lägga upp saker på bandet så ger kassörskan mig den där skylten "vg ta nästa kassa" eller vad det nu står, ber mig ställa upp den när jag har packat upp mina varor klart, för hon har ju faktiskt RAST nu.

Jag har ju varit med om sånt förut, även gjort det själv när jag jobbade i kassan på ICA/Konsum, inge konstigt med det, men till saken hör att idag är det fredag, och jag var absolut inte sist i kön, det stod 4 kunder med fullpackade vagnar efter mig och jag tänkte för mig själv att hon måste ju skämta, man kan ju inte stänga en kassa sådär bara för att hon har rast, då måste ju nån byta av henne!!

Jag iallafall skämdes så mycket för henne och butikens skull att när jag satt upp skylten så sa jag tyst till de bakom att dom snällt måste byta kassa för hon måste stänga den här då det visst är nåt fel på den.

Å jag kan meddela att dom var inte nådigt arga då dom snällt fick ställa sig sist i nån annan kö, tänk då om dom vetat sanningen!?!?!



//Regina


Älskade helg!

Älskade efterlängtade helgen är här! Praktikveckan har varit fantastisk, men det känns så grymt skönt att få några dagars off.

Idag utsatte jag mig för nåt så trevligt som att försöka handla lunch på Konsum kl 12. Det kryllade av vitskallar med kundvagnar överfulla med kampanjvaror så det tog bara 20 minuter i kassan. Ringde pappa på vägen därifrån och sa åt honom på skarpen att han är förbjuden från att storhandla vid lunch - och middagstid! ;)

Pyss på er / B


Reklamation!

Ni har väl alla sett reklamen på TV om Pampers Active Fit!??
Den ska ju hålla tätt i upp till 24 timmar.

"-I upp till 24 timmar" innebär enl mig inte att den tokläker efter 10 minuter.

För er som inte gillar bajs kan sluta läsa NU!

Har denna morgon tvättat och torkat och torkat lite till.
Byter blöja på Millan, sätter ner henne i babysittern och ställer den på köksbordet medans jag plockar bort i köket, när jag sen tittar till henne så ser jag att det är en stor pöl på bordet, under babysittern, börjar kolla vad det är, tänker då att shit vad hon måste ha kissat, men nää då, det är BAJS...  hela blöjan, hela hennes body, en massa i sittern och givetvis det som runnit igenom allt det där och ner på bordet!! 

Härliga fredag... 

//R



Tur hon är ganska söt... det gjorde allt bajstorkande mycket lättare!! :)

Avundsjukan tär.....

Jag vill å ha en Iphone...  eller egentligen inte, vill inte vara som alla andra svenssons som köper en Iphone, men den är kanske bäst!?  :D 

Men jag TROR att blogglivet skulle bli lite enklare, man sitter ju nästan aldrig vid datorn när man kan surfa på telefonen.
Men jag ska iallafall försöka bättra mig trots att jag inte äger en Iphone! :)

Idag ringde Clas, som förövrigt fyller 18 år på lördag, och ville bli klippt då han kl 23.59 imorgon ska köa på nån av stans krogar.
Men då vart jag så nervös när det gällde så viktiga saker, så jag ringde in superklipparn Bea som fick komma och visa sina kunskaper och Clas vart skitsnygg i håret...

Själv ska man i helgen slösa pengar i sinne, på lördag så blir det shopping 14 mil söderut och på söndag 25 mil norrut.
Längtar massor!!



Skratt och gonatt!!

/R

Och plötsligt kom blogg.se-appen!

Så här fördålig har jag aldrig varit förut. Bloggsvackan of the year har drabbat mig så att säga. Men vet ni vad? Upptäcker till min stora lycka att blogg.se äntligen fått tummen ur och kommit med en app till ajfåån vilket underlättar mitt bloggande avsevärt. Hoppas jag. Vi ska inte ropa hej än, men jädrar så mycket mer smidigt detta är! ;)

I övrigt: jag är på världens bästa praktik, det är höst, jag saknar sommaren, innebandyn är igång, jag är legitimerad sjuksköterska om fjuttiga fyra månader, jag är lyckligt lottad, livet leker!!!

Bifogar för kännedom världens roligaste spricka! Man kan säga att jag sprack från Ystad till Haparanda! Haha

Puss o kram /B


Ska vi ge detta ett försök igen!!

Sitter med lillan i famnen, just uppstigen, livet är hårt för småbarnsföräldrar :)
Hon har sen dag 1 sovit minst till 10 varje moron, men oftast stiger vi upp vid elva... ibland tom tolv.
Givetvis äter hon två gånger under natten, men hon somnar direkt så det är helt okej!!

Frukost väntar... sen ska jag se om jag ska ta mig ett träningspass på crosstrainern, vill ju försöka komma iform, det tog ju iofs 9 månader att gå upp alla j-vla kilon, men man kan väl tycka att dom borde försvinna efter en vecka... eller hur!? :D

//Regina


Ordbajs!!

Millan blir en månad imorgon

Hon är också världens finaste, goaste och underbaraste lilla tjej man kan tänka sig (inte alls partiskt)

Håller sakta men säkert på att lyckas börja ta mig ur förlossningsdvalan

Jag saknar Innebandyn

Jag saknar laget

I dag är en speciell dag

Gillar inte Röbäck nå vidare idag

Taggar för festen som blir av "god knows when", men den som väntar på nåt gott....


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nä, nu ska jag ta och göra iordning här hemma, nu väntar Idol och sen "friends with benefits" och till det serveras Sushi!!
Myskväll på G.




RSS 2.0