Tänk om man var det minsta händig..

..när det kommer till handarbete. Isånna fall skulle jag mest troligt virka/sy ihjäl mig. Folk säger "men huuuvva, det är ju så enkelt". Lätt för er att säga!!! Jag vet ju fan inte ens hur en virknål ser ut!

Men OM jag kunde, skulle jag börja här:


101 tips att sysselsätta sig med när man är grav-ledig

TIPS ETT: Ladda ner en löjlig app & gör om apparna i mobilen till rosa fluff.


När alla dagar är den andra lik

Försöker fylla mina dagar med givande och trevliga saker att sysselsätta mig med. Det blir så lätt att man hamnar i soffan och tänker att "det där kan jag göra imorgon". Jag hatar när jag tänker så! Jag vill ju känna att varje dag gett mig något. Att jag tagit vara på dagen. Kanske har jag för höga krav på vad "ta tillvara på dagen" innebär?

Inser i samma stund som jag skriver detta att jag har fruktansvärda lyxproblem, men att vara ledig är tydligen inte heller en dans på rosor ;)

Så, vad ska jag fylla den här dagen med för givande och trevliga saker? Börjar med att kliva upp ur sängen.

/B


Vem vare som kasta? Vem fucking vare?

Vem var det som kastade gummiklubban i mitt huvud? #intefräsch

Trots denna skitförkylning så har jag varit sjukt effektiv idag. Långprommat med skithunden (han är förtjänt av det namnet då han krossar sina egna bajsrekord gång på gång), dammsugat, skurat, skottat gården, hjälpt till att rensa vårat skrotupplag på baksidan från all toa-interiör och nu håller jag på snöra ihop våffelsmeten. Helvete så bra hemmafru jag är!! Och sjukt glad är jag över att jag pallar sånt här trots att jag är höggravid. När jag var till barnmorskan sist mötte jag fyra andra gravvos. Tre av dem hoppade på kryckor! Där gissar jag att männen inte slipper skotta gården när de kommer hem från jobbet..

Detta blev det bästa prettoinlägget jag skrivit på länge! När man är blekfet och ofager får man kompensera upp det med andra skills för att inte bli ensamstående morsa helt enkelt ;)

Puss/B


Plötsligt verkar det ha hänt..

Jag har börjar med sär skrivning. Nu måste jag plocka bort mig själv från facebook och börja gå i te ra pi!


MysSöndag

Bortsett från att samma förkylning som härjar hos Holmbergs börjar få sitt fäste här med, så har det varit en underbar söndag. Vinterstudion och scones hos fina vänner, lite piff härhemma och en mysig stund med mig själv (läs:paganinikontraktet av kepler, inget annat, hehe) ska nu toppas med den smarriga räksoppan som puttrar på spisen. När katten är borta måste råttorna passa på och äta sånt som katten tycker mindre bra om men som råttorna älskar ;)

Puss på er/B


Nu börjar jag nästa tycka synd om mig själv...

...å barnen såklart!
Vi har vabbat i TVÅ HELA veckor nu, barnen är fortfarande sjuka och jag har trillat dit med feber och halsfluss!

Å vars är Robban?? Jo, i Gävle och spelar innebandy -Kom hem!!!!!!!

Kan nästan gissa på att det blir en tredje vab-vecka! :(

/R


Dagens tips för att utplåna ett självförtroende

Varför utsätter jag mig för saker som att läsa bloggar där ultrasnygga, perfekta, gravida kvinnor, iförda assnygga välsittande kläder, med ett hårsvall och makeup som ser perfekt ut, poserar med sina perfekta magar? Snacka högsta graden självförtroendetortyr!!! Själv sitter man här i soffan och känner sig blek och jävlig. Inga kläder passar och de få man får på sig får en att se ut som nåt katten släpat hem och dumpat på hallmattan.

"Det finns inga fula kvinnor, bara lata" var det någon gång någon som sa. Om man är ett hopplöst fall då?

/B


Dagen med stort M är här!

Fredag. Och inte vilken fredag som helst, utan MELODIFESTIVAL-FREDAG! Jag längtar så jag dör! Detta kommer bli hur bra som helst!

Jag och Forsberg ligger fortfarande kvar i sängen och har det varmt och skönt. Ser lite "efter tio" med Malou och kan inte låta bli att förvånas över vilka totala naiva stolpskott som finns. Det handlar om sol-och-vårare som på svenska dejtingsidor lurat kvinnor på miljontals kronor. Hissen kan ju inte gå ända upp om man ens tänker tanken att föra över pengar till en vilt främmande man i en annan del av världen och sedan sitter i studion och inte har en aning om varför man blev lurad..?!

Ska mixa ihop mitt nya craving (smoothie) nu innan jag ska bylta på mig kläderna och traska iväg till pappsen en sväng. Fina fina pappa!

Ha en fin dag!
/ B


All hearts day

Många verkar tracka sönder instagram & facebook idag med bilder på diverse blommor, nallebjörnar & chokladaskar som deras respektive gett dem. Supergulligt, verkligen, och tanken är inte att jag ska ta bort eran myspyskänsla över att ni är speciella and so on, för det är ni. Det är bara det att (förlåt om jag rub it in your face nu) det är liksom såhär de flesta normalfuntade män GÖR på allahjärtansdag. Likaså min.

Jag sitter och småler lite för mig över allas totala eufori över att fått en blomma idag. Är jag totalt okänslig, uträknande och "ta-för-givig" som tycker att det är hundra gånger mysigare att få en blomma en helt vanlig tisdag, i mitten av maj, bara för att? :)

Idag fick min andra hälft en supergod plankstek gjord av sin hårt arbetande hemmafru, för nån sa någongång till mig att vägen till mannens hjärta går via magsäcken. Det stämmer ;)

Ha en fin alla hjärtans dag alla!

Puss B


Tisdag:

1. Händiga gänget har varit här hela dagen och styrt upp våtrumsspacklingen av väggar och golv. I början av mars blir allt klart! Yeeej!

2. Det luktar död räv/gammalt bajs i hela huset av mattan som satt på väggen. Tydligen normalt men icket fresch. Hej ännu fler aromalampor och doftljus.

3. Tydligen är jag hälsan själv enligt barnmorskan. Allt ser toppen ut med det lilla livet & tydligen med mig med, även om man ser ut som man genomlevt inte bara sju, utan 77 svåra år.

4. Jag ska få långa Keplers andra bok av bästaste Emma, då några hustomtar tydligen snott min. Livet är räddat! Har ni inte läst dem så börja för fan!

5. Det är fet-tisdag idag. Eftersom alla dagar är feta för mig så har jag inte ätit någon semla idag, för det gjorde jag tydligen igår. Och i förrgår. Och dagen innan det..

/B


24. Dagens

Dagens roliga!? får det bli!
Fotoutmaningen går iallafall sakta framåt :)

Här sitter iallafall Robban och spelar TV-spel med Huss, men tror ni dom umgås? Nä då!!
I dagen samhälle så behöver man ju faktiskt inte fysiskt befinna sig med varandra för att umgås!!

Bra eller dåligt, ja det kan ju säkert diskuteras i all evighet, men det är ju enkelt om nåt :)


Schlagerfreak

Huss försöker intala mig att det är en liten hårdrocksbäbis som växer i min mage bara för att den EN GÅNG sparkade till när Huss brände Metallica på hög volym i bilen. Idag har det dock blivit klart att det är en schlagerbäbis som härjar därinne, för så fort schlagerdängorna kommit igång på min spotify idag så har plutten börjat möblera om bland tarmar och organ. Och det var inte EN spark med "sluta för fan"-budskap, utan nu var det diggning för kung och fostervatten! :)

På fredag ska du få gå på din första melodifestival skruttet! Jag längtar lika mycket som dig <3

/B



Slut som artist

Hatar att jag för stunden måste prioritera så hårt på vad jag lägger min energi på. Efter att typ ha dammsugat huset skulle jag behöva sova i en timma. Efter en långpromis med grisen behöver jag lätt en halvtimma. Vilka i-landsproblem jag dras med ;)

Har så mycket jag skulle vilja hinna och så mycket jag vill göra, men kroppen säger liksom stopp, och mentalt känner jag mig bara lat och disträ. Måste kanske skaffa mig lite förståelse för mig själv..

/B


Som bäddat för bäbis

Forsberg har just invigt pluttens säng. Nu står den bäddad och klar så när som på ett spjälskydd, men det ska jag alldeles strax kirra. Detta är så mysigt att jag döööör!

/B


Varför göra saker idag när jag kan skjuta upp dem till imorgon?

Nån konstig form av lathet har infunnit sig. Har kommit på mig själv med att skjuta upp projekt dag efter dag för att inte riskera att bli sysslolös framledes. Tänk om jag bara kunde inse att jag ALDRIG kommer bli sysslolös i detta hus ;) Måste börja styra upp saker och ting!

Dock är ju energin inte såsom man är van vid. Efter att ha gått en promenad med grisen och hängt upp efter EN tvätt så måste jag lägga mig och vila. Galet! Detta är jag inte van vid! :)

Men NU blir det att styra upp städningen. Satan så dammigt vi har!

/B



Solsken!

Vaknade i morse av att solen lyste från de blåaste av himlar. Byltade på mig ytterkläderna och tog med mig Forsberg på en tokskön promis i skogen. Kom på mig själv med att gå där med solen strålandes i ansiktet och bara le. Idag kändes det som att våren är på väg. Och tänk, nu går vi ständigt mot ljusare tider. De mörka kvällarna är snart ett minne blott och snart sitter vi ute på altanen med en god bit grillat på tallriken och en iskall öl i handen.

Puss/B


Mello 2013 - I love you!

Melodifestivalen är igång igen!!! Självklart satt jag med marängswichen i högsta hugg och med gåshud även på huvudhåret när introt sparkade igång. När sen Euphoria-introt entrade mina trumhinnor kändes det som jag kissade ner mig inombords. Egentligen vet jag inte vad det är som gör att jag älskar denna mello så mycket som jag gör, men ATT jag älskar den är det inget tvivel om.

Dagens startfält var dock inget att hänga i julgranen, bortsett från David som levde upp till alla Skellefte-stalkers förväntningar och levererade, men resten? En Calcutta-donna som försökte sig på en sommarplåga alá "dunka mig gul och blå"-light, en hen hämtad direkt från Sailormoon, två tap (J-J & porslinstanten), tråk-gadd, tråk-kaksbönorna och hon-som-varken-kunde-dansa-eller-sjunga-och-killen-spelade-Alf-introt-med-saxen.

Mellanakten gillade jag dock skarpt. Danny i bar överkropp i 3 sekunder, och årets milf Lena PH. Hur tight får man va när man är typ 50?

Hoppas på en bättre omgång ur artistsynpunkt nästa vecka. Blir inte ledsen om det kommer en RIKTIG schagerdänga som man kan söva pluttisen till i vår :)

/B


Bea-Försäkringskassan, 1-0

Är så jävla lycklig över att subban på FK fick ge sig. Hon hade räknat fel på ca 70000 kr och försvarade sig med ett "det är sånt som händer". Det känns så sjukt skönt att lägga detta bakom sig nu och bara fokusera på det trevliga och sköna med denna ledighet.

I lådan i hallen ligger passerkortet till jobbet. Sneglar på det ibland när jag tar fram mina nycklar, ler, och går vidare.

/B


Free-dag, fredag

Har lite svårt att hålla isär dagarna nu när jag går hemma och drar fötterna efter mig. Alla dagar är som fredagar så därför måste man lägga manken till liiite liiite extra när det väl blir fredag på riktigt :)

Imorgon börjar mello. Jag svävar på fluffiga, rosa schlagermoln med andra ord! <3

Puss/B


RSS 2.0