Lambi - När du får oväntat besök! Haha

Jag och R var med om en minst sagt skrattretande sak ikväll.
Vi satt vid datorn på övervåningen när vi hör hur ytterdörren öppnas. Vi båda tar förgivet att det är Alex som kommer hem och R börjar ropa Alex namn så han ska veta vart vi är nånstans. Då hör vi hur någon kommer klampande uppför trappen. Och nu menar vi inte smidigt, utan som om de var en elefanthjord! Haha.
Och där står en söt tjej i 4 års åldern, med någon slags diagnos, och tittar på oss. Hennes förstoringsglasögon får hennes ögon att ta upp ungefär en fjärdedel av ansiktet, och man vill helst av allt bara ta i och gosa hennes stora söda kinder.
Vi säger åt henne att killarna är ute och leker, så hon vänder på klacken rätt fort och börjar klampa sig ner för trappen igen, men vänder om rätt fort och styr kosan in mot ett av rummen på övervåningen. Där hittar hon en bilbana som verkar intressant, men blir snart ganska frustrerad över att den inte funkar, men R förklarar snällt att "den har slut batterier".
Då kommer tjejen på att hon är kissnödig och frågar på mummligt barnspråk "om hon får låna toaletten". Vi pekar på dörren och tjejen förklarar stolt att "jag kaaaaan dra ner byxorna själv". Jag och R sitter och försöker bita av fnisset. Det dröjer väl en fem sekunder innan tjejen hyter "JAAAAG ÄRRRR FÄÄÄÄRDIIIIIG", hahahahahha! Jag förlorade klunsen och fick göra grovjobbet. Tjejen tackade sedan för sig och skuttade glatt nerför trappen.
Hahahaha, oj så vi skrattade sen!! :) Det är ju sånt där som gör ens dagar, hahaha!

/B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0