Spaweekend

I skell verkar snökaoset vara totalt. Såvitt man hört verkar alla vara insnöade och dessutom jävlig less på nederbörden.
Här, i den lilla inlandskommun som jag sitter i, är läget inte lika kaotiskt. Det har snöat idag, men inte lika stora mängder som de verkar ha gjort i stan.

Sen har vi ju turen att slippa skotta då vi är på nån sorts spa-weekend verkar det som.
Här sover man tills man är less på sova och har typ ont i ögonen efter att ha sovit för mycket, då stiger man upp till ett dukat frukostbord (eller snarare lunchbord) där man äter sig sjukligt mätt. Därefter spenderar man dagen med massa mys och trevligheter och sedan är det dax för middagsbuffén som i regel består av typ 3 olika maträtter. När man vräkt i sig den börjar kvällsmyset. Då tar pappan i familjen Foppa på en långpromenad medans vi ser TV, och sedan gör vi det vi känn för. Det blir lite påhälsningar här och där, lite spel här och där och massa trevligheter. Jag glömde kanske nämna fikabufférna vi äter med typ 3 timmars mellanrum, där 5 sorters kakor dukas upp?!
Ni ser ju! Livet här är sjukt hårt, och det blir tugnt att komma tillbaka till verkligheten där man måste borsta håret själv!! ;)


Puss puss /B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0