Vaaaafööö går helgerna så fort?

De tre små vännerna B, R & C har (för en gångs skull) spenderat helgen på olika håll.

Jag har varit på inlandsturné som hade sin start i fredags då jag åkte upp till vackra Arvidsjaur och hälsade på min söta vän Louice!

♥ Det bjöds på supersmarrig mat
♥ Vi fixade vi massa hår & klippte massa hår
♥ Vi drack lite wiine
♥ Jag lärde ut "ööööver eller yyynder" och det blev en jädra succé vill jag lova. Emil drog längsta strået och liksom söp bort sig ur tävlingen med sina 22 klunkar, sedan fick vi hoppa över honom resten av leken, haha!
♥ Vi myste på balkongen och kollade in den vackra vyn över Nybban.
♥ Vi åt konstgjorda frigolitpäron. Mumsfillibabba! Haha!
♥ Jag spelade "Världens bästa AIK" på väldigt hög volym, sjöng med och dansade. Dom verkade gilla´re! ;)
♥ Vi gick ut på Crazy Cappa. Inte allt för crazy dock. En kille kom fram och tycktes känna igen mig, det visade att han varit min körskolelärare för sju år sen. (jag må ha gett honom traumatiska upplevelser varför han kom ihåg mig.. haha)
♥ Jag körde en "BOTTEN UPP OCH RESTEN I HÅLET" i baren, varpå jag svepte ett 5 dl glas...vatten..
♥ Vi åkte taxi hem (svar: NEJ! jag visste inte att Jauret hade taxi) Det roligaste var dock när vi satt inne på stället och väntade på taxin. Då kom VAKTEN in och ropade "Micke, ha du beställt taxi? Det är iallafall här nu", hahahaha, tänk om det var så i Schtaan.
♥ Hamburgare efter krogen är för loosers så vi åt hem och åt enchiladas, och nockade sedan huvudet i kudden och sov som en prinsessa till dan därpå då jag packade min väska och åkte :(

Lördag spenderades i Malå. Då fick jag gå på herrmiddag och äta trerätters. Sånt gillar jag ;) Ett kvällsdopp i Sunbay innan det blev sängen och skönhetssömn. Väcktes av telefonen i morse och packade fort som faan ihop väskorna och drog med gänget till Skellefteälven där det har solats på klipporna, badats, grillats och chillats!

En helt UNDERBAR helg helt enkelt!



/ Bea

Kommentarer
Postat av: Louice

Naaaw, vart en intensiv men alldeles lovely kväll med dig sötisen min! ;D Tack för påhälsningen, de får vi göra om oftare. :)

2009-06-30 @ 14:58:47
Postat av: Touse

hihi...så kyyl att ööööver eller yyynder sprider sig i Sverige :) pyss

2009-07-01 @ 02:05:34
URL: http://touse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0