Svin är vi allihopa!

Match idag, fick spela på Gammliahallen, älskar älskar älskar parkett!!!
För motståndet stod Ersboda, men det var inga problem, eller kanske lite där i andra, men vi vann med 8-5, fortfarande obesegrade!!!  (ja, jag tar i trä) 

Det roligaste var ändå efter matchen, precis som förra motståndet som oxå var från Umeå så vill dom inte tacka oss för matchen eftersom vi är från Skellefteå och vi kan ju bära på Svininflusensan!!   Hahahaha, töntiga umebor!!
(okej, alla behöver inte ta åt sig)

Efter dom gett oss en varm applåd så gick hela vårat lag och tackade domarna, då fick man se hur otänkta Ersboda var!!   Dom går också å skakar hand och tackar domarna!!   hahaha......  Hur tänkte dom där!!
Ähh... vi bestämde efter matchen iallafall att nästa gång vi möter dom ska vi köpa handsprit till hela laget!!

Nu blir det att bänka sig i soffan och se True Blood å försöka vara vaken så länge som  möjligt, måste vända dygnet, nattvecka väntar!!!

//Regina


Kommentarer
Postat av: Cissi L

haha, det där känner jag igen. I höst när vi spelade en cup i umeå så hade de (kommer inte ihåg vilket lag) fått reda på att en av våra spelare, kanske hade magsjuka, så det bestämdes att vi inte skulle ta i hand efter matchen. Men trots att vi gick o tackade domarna så gjorde de också det. HAHA

2009-10-18 @ 20:33:17
Postat av: Poca

Vi tror inte på svinisen, vi tackar jämt!! Ordentligt!

2009-10-19 @ 22:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0