Live from Bulgaria

Vi har det underbart! Har nog inget att klaga på såhär långt, utan det är en helt perfekt semester!
Dagarna spenderas under solens varma strålar, och kvällarna spenderas längst sunny bitch turistfullspäckade gator och restauranger.

Igår var vi ut till Nessebar, hur vackert som helst och imorgon väntar Bulgariens största vattenpark på oss. Det känns som att man åker dit med livet som insats, men det är det nog värt ;)

När jag likas är i farten tänkte jag presentera de som bor på vårat hotell litegrann, så att ni får en känsla av att "vara här":

Först ut är "Crawl-mannen". Honom har ni hört om förr. Denna tappra (och jävulskt irriterande) kille plaskar som sagt fram och tillbaka i poolen eftermiddagarna i ända. Han kommer igång där vid 13.30 och sedan skvittras det som aldrig förr. Han verkar dock missat skolans simlektioner och imponerar därför inte på någon på det sätt som han hade hoppats.

Sedan har vi "The Swedish Twins", och det är inte bröderna Sedin vi snackar om, utan om dessa två blonda, identiskt lika tjejer i 25-30 års åldern som ligger vid poolen från 08.00 till 19.30. Har tyvärr aldrig sett dem röra på smilbanden en enda gång, vilket gör deras skånska dialekt om än ännu värre.

"Bodybuildern, hans unga snygga vältränade tjej med sötungen" är nästa gäng att presentera, men de känns som att jag redan presenterat dem klart genom att säga namnet. Det intressanta i detta gäng är deras äckligt söta unge. En treårig brud med väldigt stark vilja och blonda rastaflätor (eller magic hair, som det kallas här i bulgaria). Hon är så söt att man skulle vilja adoptera henne, sen gör hennes norska dialekt henne bara ÄNNU sötare!

Fjärde ut att bli presenterad är ett komplicerat fall, då vi inte vet vad dem har för inbördes relation, men det är iaf "Bögarna och dom två feta mammorna". En av killarna kör bandana, linnebyxor, fjollig dialekt och slapp handled. Han är troligtvis kvinnan i förhållandet. Vad vi tror är hans kille är något mer maskulin..but still...  Sen känns det som att niu har en rätt klar bild om de två feta mammorna, som troligtvis är systrar. 50+, bleka, åderbrock. Resten lämnar jag åt eran fantasi.

Sen har vi den "blonda tjocka och hennes extremt slimmade kompis". Tystlåta, säger inte så mycket. Byter bikinis minst två gånger om dagen. Anonyma. Jag tar nästa...

..Och det är "the nude ladies". Solar topless med sina piercade nipples fladdrande i skyn. Super troligtvis rätt hårt och kommer ner lagomt till att det ör dax att "eftermiddagssnurra" solstolen.

"Dom fyra fjortisarna" från Luleå är nästa gäng att presentera. Dom trodde nog att dom skulle vara eftertraktade på den bulgariska supaochknulla-marknaden, men det verkar som att dom fått tänka om något. Den sönderblonderade supersmala piercade tjejen i sällskapen, ah, precis den fjortonåringen som hela resan ner läste jenna jamessons självbiografi, i hopp om att få uppleva det här i sunny bitch, känns som gängets ledare.

Nu är jag less på att skriva och ska istället ta min eftermiddagspowernap ;)
Puss / B


Kommentarer
Postat av: Bea

Haha the nude ladies hade vi också när vi var i bulgarien 07. Piercade också, kanske är samma? :P

2010-08-22 @ 02:39:35
Postat av: Sarah

HAHHAAHHAA! You kill me!

2010-08-22 @ 11:40:53
Postat av: fridolina

Hahaha klockrent



hade vart kul att se en beskrivning på sig själv där ;)



crawl-mannen var för övrigt poolens lifeguard. hade inte velat bli räddad av honom.

2010-08-25 @ 22:39:37
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: jennifer

hah, vilken underbar beskrivning på alla "underbara" människor på vårt hotell! men saknar dock en beskrivning ;)



kraaam!

2010-09-02 @ 13:28:53
URL: http://j_nnifer_.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0