Trubbel i paradiset!

Vaknade upp 07.30 i morse och drog upp gardinerna. JÄDRAT KNALLBLÅ HIMMEL OCH SOOOL. Det är första gången på hela resan som vädret är bra!
Vi skyndade att dra på oss kläderna och löpte ner och vräkte hotellets goda frulle, och sedan bestämde sig jag och Challan för att ta en dolme till beachen, medans de andra brudarna valde att poola idag.

Det var så lugnt och skönt när vi entrade stranden där vid halv nio. Allt var tyst och harmoniskt, men snabbt förbyttes dock idyllen mot ett jävla sårl när ett gäng gapiga, skrikiga och äckliga ryssar ockuperade strandkanten just nedanför oss. Detta gäng med, en 6-7 fula ryssar i 25-års åldern, töntade på med att brottas med varandra, spela beachvolley och skrika. Ungefär hit räckte dock vårt tålamod. Vi skulle sedan gå ner till vattnet och bada, då dessa äcklon kommer fram och börja bete sig som svin. Dom granskade våra kroppar från topp till tå, närmade sig så nära oss dom bara kunde och slimmade på med hemska kommentarer. Challan fick höra att en av killarna gillade hennes "balls". Hennes replik blev "And you have NO balls", haha. När vi tillslut fått oss därifrån och spydigt avfärdat deras försök att kommunicera kom killarna som jobbade stranden fram och frågade om ryssjävlarna varit otrevliga mot oss, vilket vi sa att det varit. Dom berättade då att det varit samma visa dagen innan, då de förolämpad strandgästerna och betett sig som svin.

Dom lugnade dock ned sig efter detta så vi trodde stormen var över, men ack vad vi bedrog oss. Vi la oss ner på våra solstolar igen och fortsatte VM i slappning, då jag plötsligt får en sån där olustig känsla av att vi är iakttagna. Vi öppnar ögonen, och där står två av dom slemmiga ryssjävlarna över våra solstolar och glor och äcklar sig. På ungefär två sekunder var personalen på stranden framme vid våra stolar och en hejdundrande ordväxling utbryter mellan alla oss. Det slutar med att polis tillkallas och ryssjävlarna släpas ut från stranden, hehehehe!
Kvar låg två MYCKET nöjda brudar som skrattandes skrek "SÅ GÅR DET, RYSSJÄVLAR"

Dagens slutsats - Don´t mess whit the Goodvibbs!! ;)

Puss & godnatt!
Ps: imorgon är det negerbollens dag. Det var vi tänkt fira med att gå all in och bli niggerballs! :)
/B & C


Kommentarer
Postat av: Louice

hihi, när man ser två see schnygga brydar så kan de nog slå slint för vem som helst ;) pyss på er!

2010-05-11 @ 06:55:43
URL: http://louicewestin.blogspot.com
Postat av: Jenny

Hahahahaha!!! Jag döööööör....!

2010-05-11 @ 08:27:28
URL: http://hartelius.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0