We´re home, bitch!

Har haft 12 helt fantastiska dagar med ett gäng helt fantastiska tjejer. Först en veckas sol, bad och avkoppling i turkland, och sedan 4 dagar med innebandy, fest, mys och shopping i Göteborg!
Men det sägs ju att borta är bra, men att hemma är bäst. Har aldrig förr instämt i det talesättet så mycket som nu.

Innebandyn var skitkul. Hade vi velat hade vi lirat final (haha, låt oss tro det iallafall) men pga en tidig hemresa idag så skulle vi inte hinna spela några semifinaler eller finaler, så igår var vi tvungen att göra en läggmatch. Detta gjorde vi genom att ha två målvakter som utespelare, en forward i mål, alla backar som forwards och alla forwards som backar. Våran gameplan funkade kanoners och vi förlorade med 2-0! ;)

Imorgon är det back to reality igen med skola, jobb, träning och vardagsliv :P Nu ska man huxflux kastas in i verkligeheten med bestyr som matlagning, tvättning och städning igen. Det är sjukt vad man blir bortskämd fort ;)

Nu ska jag packa upp det sista ur väskan och le åt alla underbara minnen som denna resa fört med sig.
"Vad är det här för jävla turkmusik?" "Jaha, är du från Iran, jamen då kanske du känner ....... ?" "Don´t ever put me behind the rat" "It´s Norway between Sweden" "Vars är Rigge?"
Love you girls ;)

Ps: Ni måste ju få höra våran låt nu, när vi återigen fått tillgång till tuben..



Puss/B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0