Men ORKA, haha.

På lokala nyheterna visades just ett inslag om Schagerklubbens fredagsarrangemang. Ikväll kan tjejerna få manikyr och killarna får spela lite bordshockey, men två stycken är väldigt upprörda över detta och undrar tydligen vart världen är på väg. I rutan står det en vegan med dreads & hennes mesiga kompis och uttalar sig om hur sexistisk och utseendefixerat detta arrangemang är och hur arrangörerna kan bete sig såhär "stenålders" när det är 2011!

Hahaha, ska man skratta eller gråta? Vem fan orkar bry sig om att klaga över en sån skitsak? Fattar inte ens att tv4 orkar lägga ner resurser för att göra ett repotage om några veganer som tycker att manikyr är sexistisk. Det är väl för tusan bara att stanna hemma om man nu inte vill fixa sina naglar eller hatar bordhockey. Skaffa er ett riktigt fritidsintresse, typ som att fixa hjälpinsatser till egypten eller nåt!



/B


Kommentarer
Postat av: fridolina

Men det är ju inte okej att göra sådär. Tjejer är utseendefixerade och killar är tekniknördar som vill utmana varandra. Vem har bestämt det?

Jag hade väldigt mycket hellre spelat bordshockey än att få mina naglar fixade. Jag tycker att det är himla fult att gå efter 50-talets stereotyper. Man kan ju tycka att vi borde ha kommit liiiiiite längre än så.



Och att säga att man inte ska orka bryr sig är ju lite dumt. Gör man så kommer det ju aldrig ske någon förändring. :)

2011-02-05 @ 16:45:34
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: Bea

Killen uppmanar alla att fundera över var ens personliga gräns för sexism går. Mina går INTE vid manikyr och bordshockey i alla fall, haha. Alla gör ju ett val. Det är väl bara att stanna hemma om det inte tilltalar. Snacka om att göra en höna av en fjäder.

2011-02-05 @ 17:42:39
Postat av: Nina

Ungefär som den äldre kvinnans insändare i en tidning som tyckte det var så hemskt med artiklar och frågor om olika sexmetoder och om hon och hennes man snart också skulle behöva börja med analsex. Ursäkta men, sluta läsa dom artiklarna då och varför få för sig att hon ska MÅSTA testa detta????

Nej, ibland finns det alldeles för mycket att gnälla över. Var kvinnorna portade eller??? Annars var det väl bara att gå dit å spela.

2011-02-06 @ 10:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0