Facebook!

Detta inlägg har http://spiderchick.nu/ skrivit, lite roligt sådär tycker jag!!
 
Fem olika Facebooktyper:
 
NegativaNinni
Ninni använder facebook till att ventilera livets orättvisor. Barnen är sjuka, natten blev sömnlös, missade bussen... Ibland orkar Ninni inte ens förklara vad det är som har gått åt skogen utan statusuppdaterar helt sonika med ett ord "skitdag".
 
PositivaPia
Pia är Ninnis raka motsatts. I Pias liv är allting rosafluffigt. Pia har världens bästa vänner, världens bästa jobb, världens bästa familj och när Pia är förkyld snyter hon antagligen ut världens bästa snor. Pias liv är så där perfekt som det bara kan vara på film. Eller i en statusrad på facebook.
 
IhärdigaInga
Inga lever i symbios med sin facebook. Det delas bilder och länkar, checkas in och statusuppdateras. Inga lagar mat, Inga går till gymmet, Inga har sålt en lövblås på Blocket, nej förresten Inga har inte alls sålt en lövblås på Blocket för köparen fick förhinder... Låt världen veta! Det är Ingas devis.
 
SpammandeSofia
Har du tre nya aviseringar är minst en från Sofia. Sofia undrar om du vill gå med i en grupp, Sofia undrar om du vill lajka en sida, Sofia undrar om du vill gå med i Farmville, Sofia undrar att eftersom du inte vill engagera dig på heltid i Farmville kan du i alla fall tänka dig att ha hjälpa henne ploga upp lite odlingsbar mark? Sofia undrar helt enkelt en väldans massa.
 
SmygandeSmilla
SmygandeSmilla har inte uppdaterat sin status sedan 2010. Alla tror att Smilla har avvecklat facebook, men se det är fel för Smilla är inne på fejjan flera gånger om dagen. I smyg. Hon förundras över NegativaNina, fascineras av PositivaPia, älskhatar IhärdigaInga och nekar förfrågningar från SpammandeSofia. "Måtte folk aldrig sluta att uppdatera Facebook" tänker SmygandeSmilla. Och så loggar hon in en gång till.
 
*********************************************************************************************************************************
 
Alltså man kan ju kategorisera MÅNGA av användarna på facebook under dessa.
Jag kan säg att jag tillhör SmygandeSmilla, förutom att jag INTE förundras över NegativaNina,  vill mest bara säga till hon att   -"Nej, folk kommer inte tycka synd om dig fastän din son/dotter vaknade kl fyra och nu är du sååååå trött!! :D"
 
 
Vem är du?
 
//R
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linka

Hahahaha
Känner inte igen mig med nån än. Är nog för ny, kommer nog kanske......

2012-10-10 @ 17:59:10
Postat av: Nina

Haha, ska jag ta det personligt att du ändrar NegativaNinni till NegativaNina i sista meningen? =))) Jag har förövrigt fått en skön sovmorgon nu på morgonen =)

2012-10-12 @ 09:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0