Life changes

Ibland kan det var lite intressant att gå tillbaka här i bloggen och läsa om vad man hade för sig den här tiden för precis ett år sedan.

I fjol kring denna tidpunkt skulle en brun kökslampa al'a folkhemmen på sjuttio-åttio-talet komma att flytta in i Reginas kök. Kommentarerna om denna lampas vara eller icke vara haglade hej vilt på bloggen och sällan har en sak på 35x95 cm fått så mycket uppmärksamhet i kommentatorsfältet. Loreenturnén rullade på för mig och Frida. Gig som bröllopsfester och personalfester avlöste varandra och sena nätter med kändisefterfester blev vardagsmat för de båda töserna. En gravid Bea fick även för första gången tissla, tassla och trixa med alkoholfria drycker på fest då Regina bjöd in till storbaluns med fintjejer i pensionärskuvösen på midsommarstigen. Det höll dock inte på att bli någon fest, då dåvarande fröken Berg hade ådragit sig bröst femtio storlekar större än vanligt och därav fått problem med valet av klänning. Gravhormoner och illasittande kläder är ICKET en perfekt kombo!

I bakgrunden av allt detta levde vi i ett kaos på getberget. Våra ägodelar höll på att flyttas från skåparna och ner i kartonger. Huset skulle bli vårt om en månad och vi längtade som galningar.

I år vid den här tidpunkten vankas grillning med bästa vännerna. Dörren till vår altan står på vid gavel och solen låter sina stekheta strålar bränna oss på axlarna när vi kämpar och gräver om vår trädgård. En tjörmig bebis gör allt för att komma undan sin eftermiddagslur medans en testikellös Foppa sitter på tomtgränsen och suktar efter sin brud till granne.

Undra vad jag kommer att skriva i augusti -14?

/B


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0